BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?Zoek erotische hulpmiddelen in onze vertrouwde webshop

Voor deze éne keer …

Om half elf ’s ochtends liep ik naar de slaapkamer van mijn zoon Danny, om hem wakker te maken, omdat hij anders de hele dag door zou slapen. Zonder erbij na te denken trok ik de dekens van zijn lichaam, zoals ik al honderden keren eerder had gedaan, maar deze keer verstijfde ik en hield mijn adem in. Want Danny droeg wel een onderbroek, maar de vorm van zijn stijve erectie was duidelijk zichtbaar. Mijn jongen had plotseling een indrukwekkend grote erectie gekregen!

Toen ik over de eerste schrik heen was, glimlachte ik om mezelf. Want het is toch volkomen normaal voor een gezonde zestienjarige, om een ochtenderectie te krijgen? Waarschijnlijk had hij gedroomd over een leuk meisje op zijn school of eentje uit onze buurt. Maar wat mij verbaasde, was dat zijn onderbroek zo strak zat, dat het bijna leek alsof ik zijn erectie in levenden lijve voor mij zag.

Als gescheiden moeder voelde ik mij natuurlijk heel trots, dat mijn zoon al zo’n indrukwekkende mannelijkheid had. Zonder hem wakker te maken, nam ik de tijd om hem goed te bekijken. Ik overwoog zelfs even, om het elastiek van zijn onderbroek omhoog te trekken, om zijn mannelijkheid beter te kunnen zien, maar ik wilde niet het risico lopen dat hij wakker zou worden.

Ik glimlachte om mezelf, maar ik kon niet naar mijn zoon kijken zonder een tintelende gloed in mijn lichaam te voelen. Ik hield meer van mijn zoon dan van iemand anders ter wereld, maar dat warme gevoel bracht mij toch een beetje in de war. Het leek mij aan de ene kant nogal on-moederlijk, maar aan de andere kant juist intens moederlijk. Want ik was toch degene die dit perfecte mannelijke exemplaar had geproduceerd? Ik voelde me zo verbonden met mijn zoon, dat het leek alsof onzichtbare draden ons verbonden.

En sinds ik gescheiden was, waren die moederlijke gevoelens voor mijn zoon alleen maar sterker geworden. Hij had indruk op mij gemaakt door de manier waarop hij voor mij zorgde sinds de scheiding, en door alle klusjes te doen, die zijn vader vroeger deed. En Danny ging zelfs met mij mee naar de supermarkt, iets wat zijn vader nooit deed. Ik vond het geweldig als mijn sterke zoon mijn winkelkar duwde en de zware tas voor mij droeg. Hij was zo attent en zorgzaam!

Danny’s zorg en toewijding haalden mij sneller uit mijn scheidingsdip dan ik had verwacht. En inmiddels voelde ik me met hem al gelukkiger dan met mijn ex. Ik had me nooit gerealiseerd hoezeer mijn ex mijn zelfvertrouwen had ondergraven. En nu hij eindelijk uit beeld was, was mijn relatie met mijn zoon opgebloeid. Ik voelde me dichter bij mijn zoon dan ooit tevoren.

Ik slaakte een weemoedige zucht en liet mijn ogen bewonderend over zijn lichaam dwalen. Toch was het zijn opgezwollen erectie, waar mijn ogen steeds weer naar terugkeerden. En ik schaamde me een beetje voor de tintelende gloed in mijn kutje. Maar slechts een klein beetje, want moeders hebben ook behoeftes, net als hun zonen, en sommige moeders hebben zelfs diepgevoelde behoeften.

Nadat ik een tijdje naar hem had gekeken, legde ik mijn hand op het blote dijbeen van mijn zoon en streelde er zachtjes over. De staaf in zijn onderbroek bewoog even als reactie, terwijl Danny in zijn slaap een kreun slaakte. Ik had hem nog nooit op die manier aangeraakt, dus ik zorgde er wel voor, dat mijn hand niet op zijn erectie terechtkwam.

“Wakker worden, slaapkop,” fluisterde ik zachtjes terwijl ik op de binnenkant van mijn dijbeen klopte. Ik probeerde naar zijn gezicht te blijven kijken, maar mijn ogen dwaalden steeds weer af naar zijn erectie.

“Oh mama, hoe laat is het?” vroeg Danny slaperig.

Omdat Danny’s ogen nog steeds gesloten waren, durfde ik over zijn dijbeen te blijven wrijven.

“Het is al kwart voor elf, schat,” zei ik, terwijl ik mijn best deed om mijn stem niet te laten trillen. “Je wilt toch niet de hele dag in je bed blijven liggen? Ik dacht dat we misschien vandaag iets leuks gingen doen. Het is heel lekker weer!”

“Oh! Wil je gaan winkelen of zoiets?”

“Eh, misschien, ik weet het nog niet,” zei ik. “Ik dacht eigenlijk dat we gewoon iets leuks zouden gaan doen.”

“Oké, mams. Dat klinkt goed,” zei hij met een geeuw, zijn ogen nog steeds gesloten.

“Goed, lieverd,” zei ik, starend naar zijn erectie. Oh mijn God, zijn erectie was al bijna groter dan die van zijn vader! Ik wreef over zijn dijbeen tot mijn hand nog maar een paar centimeter ervan verwijderd was.

“Eh, mams, wat doe je nu?” vroeg Danny. Zijn ogen waren nog steeds dicht. Ik vroeg ne af of hij ze nu misschien expres dicht hield.

“Niets, lieverd. Ik kom je alleen maar wakker maken, dat is alles.”

“Maar… je hebt mijn dekens weggetrokken. Dat is wel een beetje gênant!”

Een plotselinge gloed ging door mijn lichaam, en ik hield mijn hand stil op Danny’s dijbeen.

“Onzin, schat. Een ochtenderectie is volkomen normaal. Niets om je voor te schamen. Sterker nog, juist iets om trots op te zijn!”

Ik kon een gegiechel niet onderdrukken. Danny hield nog steeds zijn ogen dicht, maar hij probeerde zijn erectie ook niet te verbergen.

“Hoe bedoel je, mams?”

Ik giechelde opnieuw, verrukt over de manier waarop mijn ondeugende complimentje hem in verlegenheid bracht. Maar ik kende mijn zoon beter dan wie ook en als hij niet trots was geweest op zijn erectie, dan had hij zijn dekens allang weer omhoog getrokken.

“Het is niets bijzonders, schat, alle jongens krijgen dat als ze volwassen worden,” verzekerde ik hem. En toen, met mijn hart bonkend als nooit tevoren, schoof ik mijn hand langs zijn been omhoog naar die stijve bult in zijn onderbroek, waarna ik de vorm van de stijve lul van mijn zoon door de stof heen betastte. We waren allebei sprakeloos! We konden allebei niet geloven dat ik zomaar zijn erectie durfde aan te raken!

“Mama, wat doe je?” riep Danny, terwijl hij eindelijk zijn ogen opendeed en naar mijn hand staarde, die zijn erectie betastte.

Ik werd stoutmoediger en trok zijn onderbroek naar beneden. Toen legde ik mijn hand om zijn stijve schacht en streelde langzaam over de hele lengte van zijn indrukwekkende erectie.

“Mama zal je wel even helpen, lieverd,” zei ik. “Zo’n ochtenderectie is heel normaal, en het kan geen kwaad om je moeder ervoor te laten zorgen. Voelt dit lekker, lieverd?”

Danny slaakte een lange, diepe kreun. “Oh God ja mams, dit voelt echt lekker!”

Ik glimlachte. “Je hebt een mooie piemel,” vertelde ik. “Het is lang geleden dat mama zo’n mooie piemel in haar hand heeft gehad.”

Danny’s adem kwam nu met stootjes, terwijl ik zijn lul vastpakte en een paar druppels voorvocht uit het puntje perste. De heldere vloeistof droop over mijn vingers en ik smeerde het over zijn eikel.

“Oh, Oh,” kreunde Danny. “Fuck mama… oh!”

“Ontspan je maar en geniet ervan, lieverd,” fluisterde ik tegen mijn zoon. “Mama zal dit wel even voor je regelen.”

Ik vond het leuk om de verbazing op het gezicht van mijn zoon te zien.

“Oh, ah,” kreunde Danny. “Dit voelt zo lekker! Stop niet, mama. Oh, stop alsjeblieft niet!”

Ik had absoluut geen intentie om te stoppen.

“Maak je geen zorgen, schatje, mama stopt niet hoor. Wees lief en kom maar klaar, Danny. Kom maar lekker klaar voor je mama!”

Het leek te werken, want Danny begon te kreunen en met zijn heupen te bewegen, terwijl hij probeerde terug te neuken tegen mijn strelende bewegingen in. En een paar momenten later spoot er al een straal zaad uit Danny’s lul! Hij kronkelde en kreunde, terwijl zijn zaad over mijn handen spoot.

Ik werd opgewonden toen die flinke lading zaad van mijn jongen over mijn handen stroomde.

“Voel je je nu lekker ontspannen, lieverd?” vroeg ik.

“Mama,” zuchtte hij, “Het was ongelooflijk!”

Ik kon haast niet geloven hoe gelukkig ik mij voelde. Dit was een geschenk dat ik nooit had gedacht om Danny te kunnen geven. Ik boog me over hem heen en kuste hem.

“Ik hou van je, lieverd.”

“Ik ook van jou, mams.”

“Het was alleen voor deze éne keer, oké?”

“Ja mams,” zei hij, een beetje teleurgesteld.

“Want eigenlijk mag ik dit helemaal niet doen.”

“Als jij het zegt,” stemde hij schoorvoetend in.

Die dag gingen Danny en ik eerst naar het winkelcentrum, en daarna pizza eten en naar de film. Geen van ons beiden zei iets over wat er die ochtend was gebeurd, maar er hing wel soort een spanning. Maar ondanks dat het een behoorlijk groot onderwerp was, dat we allebei vermeden, was er een open en vrolijke houding tussen ons.

Danny en ik konden het altijd al uitstekend met elkaar vinden, maar nu merkte ik een nog attentere houding op bij mijn zoon. Danny raakte me wel twee keer zo vaak aan als normaal, of het nu ging om een ondersteunende hand onder mijn elleboog of zelfs het vasthouden van mijn hand, terwijl we samen door het winkelcentrum liepen. Dat was iets wat Danny al jaren niet meer had gedaan! En ik voelde me een trotse moeder, die haar grote zoon liet zien aan de hele wereld. Ik voelde me vrolijk en had nog nooit zo veel gelachen in mijn leven. Maar ik merkte ook dat Danny openlijker naar mij ging kijken dan eerder. Of lag dat aan mij? Merkte ik nu pas zijn belangstelling voor mij op?

Ik kon me niet herinneren, wanneer ik me voor het laatst zo gelukkig had gevoeld. Maar later, toen ik in mijn bed lag, kwamen de twijfels. Ik moest steeds maar denken aan de erectie van mijn zoon, die ik in mijn handen had gehad. Ik zuchtte weemoedig. Ja, Danny had er wel van genoten, maar het mocht echt niet weer gebeuren. Het moest écht bij deze éne keer blijven.

’s Ochtends werd ik wakker en dacht meteen aan Danny die nog in zijn bed lag, aan de andere kant van de muur. Hij sliep waarschijnlijk nog, zou hij vanochtend weer een ochtenderectie hebben?

Plotseling wilde ik het weten. Ja, ik moest het gewoon even zien!

Dus stapte ik uit mijn bed en sloop stilletjes mijn slaapkamer uit. In Danny’s kamer zag ik dat hij zijn dekens had afgeschopt en alleen in zijn onderbroek lag. En ja hoor, zijn piemel was alweer stijf! Ik aarzelde even, maar ging toch naast hem zitten. En ondanks mijn goede voornemens, kon ik niet laten om de bult in Danny’s onderbroek even aan te raken. Ik liet mijn vingers zachtjes over zijn schacht glijden, de contouren van zijn mannelijkheid verkennend. Danny zuchtte diep en ik begon zijn stijve jongenslul te masseren met mijn handpalm.

Danny kreunde en na een minuut of twee opende hij zijn ogen. Toen hij mij zag, glimlachte hij blij. Hij keek naar mijn hand op zijn lul en toen weer naar mijn gezicht. Ik zag verbazing in zijn blik.

“Oh, goedemorgen, mama,” zei hij slaperig.

“Goedemorgen lieverd. Sorry dat ik je wakker maak!”

“Niet erg, mams. Ik vind het niet erg dat je me wakker maakt. Jij mag me altijd wakker maken.”

“Nou, gisteren zei ik, dat het maar voor één keertje was, maar, eh, ik dacht dat je vanmorgen misschien nog opgewonden zou zijn vanwege gisteren. En één keertje extra zal toch geen kwaad kunnen?”

“Ik hou van je, mam.”

“Ik ook van jou, lieverd.”

Danny zuchtte en ik pakte het elastiek van zijn onderbroek vast en zei: “Til je billen even op, lieverd. Dan kunnen we dit ding even uittrekken.”

Danny gehoorzaamde onmiddellijk en tilde zijn kont van het bed omhoog, zodat ik zijn onderbroek naar beneden kon trekken, en daarna helemaal uit. Ik bewonderde mijn poedelnaakte zoon. Hij was zo mooi! Zijn spieren waren al goed gedefinieerd, maar toch slank en vloeiend. Zijn haren waren blonder dan de mijne, en zijn schaamhaar was een beetje rossig en gekruld.

Ik streelde Danny’s stijve lul met veel geduld, want ik wilde het langer laten duren dan de ochtend ervoor. Ja ik ging hem nog één laatste handjob geven, maar dan eentje, die hij zich de rest van zijn leven zou herinneren! Eentje waaraan hij later alle andere handjobs van zijn vriendinnetjes zou afmeten.

“Vind je het fijn, hoe mama je lul masseert, lieverd?” vroeg ik, terwijl mijn hand zich om zijn stijve schacht krulde.

“Ja mams. Het voelt nog lekkerder dan gisteren,” zei hij glimlachend.

Ik antwoordde glimlachend: “Nou, het is al lang geleden, maar je oude moeder was vroeger heel goed in het geven van de beste handjobs.”

“Je bent helemaal niet oud, mama. Je bent nog heel aantrekkelijk! Dat zeggen de andere jongens ook altijd.”

“Maar jij bent de enige, voor wie ik dit doe, schatje. Alleen voor jou! En ook maar voor één keertje, eh … ik bedoel twee keertjes,” voegde ik er giechelend aan toe.

Danny giechelde ook, maar dat veranderde al snel in gekreun van genot terwijl er voorvocht uit zijn lul lekte. Ik pompte heel langzaam, om mijn zoon zo lang mogelijk op het randje te houden. Toen zag ik dat hij naar mijn blote kutje staarde. Help! Ik had helemaal geen slipje aan onder mijn nachthemd! En in mijn zittende positie op zijn bed had ik één knie op zijn bed terwijl mijn andere voet nog op de vloer stond. En mijn kutje was niet alleen bloot, maar ook glinsterend!

Toen ik die nieuwsgierige blikken van mijn zoon opmerkte, spreidde ik mijn dijen wat verder en stak mijn vrije hand tussen mijn benen. Danny kreunde, toen hij zag dat ik mijn schaamlippen uit elkaar trok, zodat hij het roze gaatje kon zien, waardoor hij ooit deze wereld was binnengekomen. Mijn vingers begonnen mijn clitoris te stimuleren, terwijl ik met mijn andere hand zijn heerlijke jongenslul bleef strelen. Mijn lichaam begon nu net zo in vuur en vlam te staan als dat van Danny! Mijn tepels werden helemaal groot en stijf en priemden vooruit onder mijn nachthemd.

Toen ik mijn zoon naar die stijve tepels zag kijken, pauzeerde ik even, om het enige kledingstuk dat ik nog aanhad uit te trekken. Ik was me wel bewust van mijn vetrolletjes, maar ik voelde me mooier dan ooit, toen ik een blik van liefdevolle bewondering op het gezicht van mijn zoon zag verschijnen. Ik glimlachte naar hem en nam zijn lul weer in mijn hand. Mijn andere hand gaf hem een levendige demonstratie van hoe een liefhebbende moeder haar tieten wrijft en kneedt, en hoe ze aan haar gevoelige tepels draait.

Danny leunde achterover terwijl hij mij zag spelen met mijn tieten. Toen bewoog ik mijn hand van mijn tieten weer naar mijn tintelende kutje. Ik begon mezelf te vingeren, terwijl ik Danny’s stijve lul in mijn andere hand hield. Maar na een paar minuten pakte Danny mijn hand en trok hem van mijn kutje af.

“Laat mij dat maar doen, mam,” zei hij. “Net zoals jij het bij mij doet. Het is toch alleen maar voor deze éne keer?”

Ik was even van mijn stuk gebracht. Ik had helemaal niet verwacht dat mijn zoon mijn kut zou gaan aanraken, maar alleen dat ik zijn lul zou aanraken. Maar het was meer dan drie jaar geleden dat iemand mijn kutje had aangeraakt, behalve ikzelf dan, en om Danny’s vingers op mijn kutje te voelen, dat maakte het moeilijk voor mij om nee te zeggen.

“Alleen deze éne keer, dan!” zei ik op een strenge toon.

“Ja natuurlijk, mams!”

“Oké dan, doe het dan maar. Duw je vinger maar in mama’s kutje en beweeg ermee, net zoals ik het deed.”

Danny bleek een snelle leerling te zijn, ook al was dit de eerste keer dat hij een kutje vingerde. Hij schoof zijn vinger in mijn natte gleufje en begon mij te vingeren in hetzelfde trage tempo als ik het bij hem deed.

“Oh mijn God,” kreunde ik. “Danny! Fuck! Ohhhhh fuck!”

Ik duwde mijn kutje naar Danny toe en deed intussen mijn best, om mijn aandacht op zijn lul te concentreren. Met mijn beide handen vrij kon ik hem nu onder zijn ballen kietelen en tegelijkertijd zijn lul aftrekken. We kreunden en zuchtten allebei, terwijl we elkaar masturbeerden. Ik kon niet meer verstandig nadenken, omdat zijn vingers mij steeds dichter naar mijn eigen hoogtepunt toe brachten.

Toen verstevigde ik mijn greep en begon sneller te pompen, om Danny tot zijn orgasme te brengen. Hij begon harder te kreunen en te hijgen. En toen hij dichtbij zijn hoogtepunt kwam, vergat hij om mij te blijven vingeren.

“Mama! Fuck! Mams! Ik ga klaarkomen!” riep hij uit.

Ik genoot van zijn prachtige lul, die trilde en schokte en nog meer sperma spoot, als hij de ochtend ervoor had gespoten. Het was een glorieuze lading familiezaad, die hoog in de lucht spoot en op mijn buik landde. en ik was zo opgewonden hierdoor, dat ik zijn lul losliet en over eigen mijn clitoris begon te wrijven. Even later verstijfde ik helemaal en gilde het uit van extase.

Bijkomend van mijn orgasme liet ik mijn zoon zien, hoe ik wat zaad van mijn handen aflikte. Toen boog ik me naar hem toe en kuste hem.

“Het was geweldig, mam,” zuchtte mijn jongen tevreden. “nog lekkerder dan gisteren!”

“Mama vond het ook heel fijn, lieverd. Maar, dit moet écht de allerlaatste keer zijn, oké?”

“Oké,” antwoordde hij met een teleurgestelde blik.

“Mama houdt van je,” zei ik en gaf hem nog een laatste kus.

“Ik ook van jou, mam.”

Met tegenzin liet ik mijn zoon achter in zijn bed en ging naar de badkamer om te douchen.

De volgende dag hadden we klusjes doen in en om het huis. Ik had een ruim T-shirt en een yogabroek aangetrokken, maar toen mijn zoon spontaan naar buiten kwam om mij te helpen, ging ik even terug naar binnen en deed ik mijn beha uit. Ik moest wel lachen om de gedachte, dat ik hem voor zijn werk ging belonen, door hem wat meer wiebelend tietenvlees te geven om naar te kijken.

We stopten halverwege die dag om wat planten en tuinaarde te halen bij het tuincentrum, en daarna werkten we nog een uurtje verder in de tuin. Ik had weer net zoveel plezier met Danny als de dag ervoor en daarna maakte ik spaghetti, omdat ik wist dat Danny dat heel lekker zou vinden. Na het eten keken we samen een film op de tv. Vlak voordat we naar bed zouden gaan, omhelsde Danny mij en kuste mij en zei welterusten.

Ik voelde me weer een verliefde puber, en ik besefte dat die gevoelens voortkwamen uit het feit dat wij nu meer dan ooit een intieme band met elkaar hadden.

Toen ik in mijn eigen bed stapte, voelde ik me wel verdrietig over mijn beslissing om de volgende ochtend uit de slaapkamer van mijn zoon weg te blijven. Het was maar twee keer gebeurd, maar ik wist nu al, dat ik zijn jongenslul zou gaan missen. Ook kon ik niet vergeten hoe heerlijk ik zelf die ochtend was klaargekomen. Ik kon niet geloven dat Danny echt zijn zaad op mijn buik had gespoten. Mijn verdriet over het feit dat ik dit totaal ongelooflijke gedrag moest beëindigen, weerhield mij ervan om mezelf in slaap te masturberen. Ik dacht er vooral aan, hoeveel ik van mijn zoon hield. Het maakte mijn blij, om te weten dat ik meer van hem hield dan van elke andere man in mijn leven. Ik huilde zelfs een beetje, maar viel uiteindelijk in slaap.

Het was al een beetje licht buiten, maar het was nog vroeg, toen ik langzaam wakker werd. Er was een vreemd gevoel tussen mijn benen! Het voelde als een droom, ook al wist ik dat ik wakker was. Ik opende mijn ogen en toen zag ik Danny, die heel voorzichtig mijn kutje vingerde!

Danny had het voor elkaar gekregen om mijn benen iets uit elkaar te duwen en het onderste deel van mijn nachthemd tot boven mijn venusheuvel te krijgen, zonder mij wakker te maken. Ik heb nooit een slipje aan onder mijn nachthemd, dus dat was geen obstakel voor hem. En mijn zoon had mijn kutje al een tijdje gevingerd, want was al kletsnat toen ik mijn ogen opendeed! Ik zag ook, dat Danny heel voorzichtig te werk ging, omdat hij mij niet wakker wilde maken. Danny bleef mijn kutje vingeren en ik kreunde opnieuw, maar nu wat dieper en luider. Zijn vinger drukte ook wat steviger, waardoor mijn bewegingen intenser werden.

“Schatje, dit mogen we niet doen!” protesteerde ik.

“Mams,” zei Danny terwijl hij opkeek. “Het is toch maar voor één keertje?”

En hij grijnsde, alsof hij er geen woord meende. En ik? Ik kon het niet helpen om terug te grijnzen. Het feit was, dat ik gewoon niet kon wachten om de tong van mijn zoon op mijn kutje te voelen. Ik wist niet zeker of ik hem dat durfde vragen, omdat dat de eerste keer zou zijn, dat hij een kutje likte.

Ik vroeg het toch maar en spreidde mijn dijen zo wijd mogelijk, om mijn zoon de ruimte te geven om mij dingen te laten voelen, die ik in jaren niet meer had gevoeld. Danny legde zijn tong op mijn opgezwollen clitoris en begon afwisselend te likken en te zuigen aan mijn clitoris, terwijl zijn vinger mijn kutje bleef vingeren. Hij likte en smakte, alsof mijn kutje van suiker was gemaakt.

Mijn eigen zoon zoog en vingerde mij vorstelijk, alsof ik de koningin van de hele wereld was. Zijn vinger pompte steeds sneller. Het enige dat nog uit mijn mond kwam was gegrom en gehijg van wellustig genot. Het was de heerlijkste seks die ik ooit heb gehad. Het voelde alsof elke cel in mijn lichaam oplichtte van genot. Ik kon geen woord uitbrengen, tot ik op de randje kwam van een geweldige explosie.

“Danny!” gilde ik. “Mama gaat klaarkomen!”

Mijn hele lichaam trilde en schokte, terwijl het kutsap uit mijn kutje stroomde. Mijn orgasme was zó sterk, dat ik minutenlang bleef klaarkomen, en pas daarna liet Danny mijn overgevoelige kutje met rust. Het duurde nog een hele poos voordat ik weer op adem was.

Danny gaf mijn kut nog een paar laatste kusjes waarna hij opstond. Zijn stijve jongenslul stak recht vooruit. Ik besefte, hoe gefrustreerd hij zich moest voelen om zo’n enorme erectie te hebben, nadat hij mij zo heerlijk had laten klaarkomen. Ik kon hem toch niet zelf voor die haast pijnlijke stijve laten zorgen? Nee, dan zou ik pas echt een slechte moeder zijn! Dus spreidde ik mijn benen weer, en opende mijn kutje, net zoals eerder.

“Kom naar bij mama, schatje,” zei ik. “Je mag mama neuken, als je dat graag wilt. Maar alleen voor deze éne keer, hoor!”

Danny grijnsde naar mij zoals hij eerder had gedaan, omdat hij hoopte dat ik geen woord meende van dat ‘alleen voor deze éne keer’ gedoe. Hij begreep best, dat er geen betere manier zou zijn waarop wij onze liefde ooit zouden kunnen uiten.

“Echt, mams?” Danny was verbaasd toen het tot hem doordrong, dat ik mijn natte kutje voor hem openlegde als een uitnodiging om mij echt te neuken.

“Mama heeft ook iets nodig, lieverd. Mama heeft jouw heerlijke lul nodig!”

Mijn stem klonk een beetje streng, alsof hij iets stouts had gedaan. Maar Danny glimlachte van oor tot oor, alsof hij de loterij had gewonnen. Hij klom op het bed en kroop tussen mijn gespreide benen. Hij greep zijn stijve lul vast, staarde naar mijn glinsterende spleetje en begon zijn druipende eikel over mijn schaamlippen en over mijn clitoris te wrijven. Ik zag dat hij genoot en zijn jongenslul voor het eerst in mijn kutje duwde. Ik voelde zijn warme, zijdezachte eikel langs mijn clitoris glijden, en toen hij in mijn vagina zat, staarden wij elkaar vol ontzag aan.

Die blik tussen moeder en zoon was er eentje van begeerte en verwondering tegelijk. Op het moment dat Danny’s lul langzaam in mijn kutje gleed, leek het alsof onze gedachten samenvloeiden. Gebeurde dit echt? Hoe kon iets, dat zo totaal verkeerd was, toch zo heerlijk voelen?

Mijn ogen sperden zich wijd open, toen ik zag hoe mijn zoon zijn stijve jongenslul steeds dieper in mijn kutje duwde.

“Oh lieverd, jouw lul voelt zo heerlijk!” kreunde ik.

“Jij voelt ook geweldig, mams,” zei Danny terwijl hij zijn lul langzaam maar gestaag begon heen en weer begon te bewegen. “Oh wat voelt jouw kutje lekker, mams.”

Ik voelde me alsof ik boven de wolken zweefde. Danny’s jongenslul voelde tien keer intenser dan elke lul mij ooit had geneukt! Ik was nu volledig over alle twijfels heen, dat het verkeerd zou zijn wat we deden, want niets kan een vrouw meer liefde en genot bezorgen dan haar eigen liefhebbende zoon.

Danny leek intussen gehypnotiseerd te worden door de schommelende beweging van mijn zware tieten, terwijl hij mij neukte. Af en toe boog hij zijn hoofd naar voren, om aan een van mijn tepels te zuigen, maar intussen ging hij maar al te graag door met neuken.

Ik sloeg mijn benen om zijn heupen en duwde mijn bekken omhoog, in het ritme van Danny, zijn stoten tegemoet komend. Ik raakte onder de indruk van hoelang hij kon blijven neuken zonder op te houden. Mijn zoon neukte zijn wellustige moeder naar wel drie opeenvolgende orgasmes! En die laatste was zelfs zo goed, dat mijn kutsap eruit spoot. Maar toen was de beurt aan Danny, eindelijk. Hij begon plotseling wild te neuken alsof hij bezeten was, duidelijk op het punt om klaar te komen.

“Kom maar in mij, Danny!” riep ik. “Kom maar klaar in mama’s kutje! Spuit alles in mijn kutje, lieverd!”

Ik voelde de wilde krampen en trillingen van mijn zoon, toen hij zijn zaad in mijn baarmoeder spoot. Het gevoel dat hij klaarkwam, gecombineerd met de kans dat zijn zaad mij best zwanger zou kunnen maken, deed mij opnieuw gillend klaarkomen. Het was een heerlijk hoogtepunt dat ik me altijd zal blijven herinneren. En toen het eindelijk voorbij was, lag Danny’s gezicht tussen mijn bezwete tieten, en zijn hijgende ademhaling werd langzaam weer normaal.

We brachten nog een tijdje door met elkaar te kussen. Deze keer verkenden onze tongen elkaars mond. We kusten en streelden elkaar, en gedroegen ons als twee gloednieuwe geliefden. Onze kus werd eindelijk verbroken.

“Alleen voor deze éne keer, toch?” vroeg ik met een plagerige knipoog.

“Natuurlijk, mams,” grijnsde Danny en knipoogde terug.

Ik omhelsde mijn zoon, en ik kon alleen maar glimlachen, wetende dat die volgende keer heel snel zou zijn, al zodra zijn heerlijke lul weer stijf zou worden.

Door: Kristiena

— EINDE —

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10066 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Voor deze éne keer …”

  1. Ik heb erg genoten van dit verhaal. Niet zomaar een plat neukverhaal maar een hele liefdevolle verhouding tussen moeder en zoon. Mag dat? Och, mensen mogen genieten van elkaar vind ik. Waarom zou een zoon zijn lul niet mogen gebruiken bij zijn moeder? Ik houd van dit soort verhalen. 🥰

Plaats een reactie