BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?Zoek erotische hulpmiddelen in onze vertrouwde webshop

Nudisten Camping De Vrije Geest

Wow, het is zal toch niet waar zijn? Schoot door mijn hoofd terwijl ik ongeduldig de envelop van Nudisten Camping De Vrije Geest openscheurde. Meer dan twee jaar geleden had ik me al eens aangemeld. Er was een lange wachttijd ontstaan nadat er een special op tv was uitgezonden over de vrije aard van naakt zijn op deze camping. Ik scande de brief snel door tot op de zin; “…mogen wij u verblijden met het toewijzen van een bungalow…………” en er een blij en geil gevoel door mijn lichaam trok! Via een email adres kon ik reageren wat ik uiteraard meteen die zelfde dag gedaan heb.

Dat was nu 2 weken geleden en had ik zojuist de auto geparkeerd bij het receptiegebouw van de camping. Enigszins geil gespannen op deze mooie zomerse dag melde ik me met mijn koffer bij de balie bij een bijzonder mooie jonge meid en overhandigde haar de uitnodigingsbrief. “Ah, u bent dhr Amant” zei het guitige meisje vrolijk, “Ik ben Linda, volgt u mij maar”. De jonge receptie meid was gekleed in een strak wit klein elastisch sportbroekje en topje, voorzien van het camping logo, wat haar strakke jonge sexy figuurtje heerlijk accentueerde. De strakke vorm van haar poesje en billen waren mooi te zien. Laat staan de grote tepels op haar kleine borstjes die zowat gaatjes in haar topje prikte.

“Tjonge, dat beloofd al veel zeg” dacht ik nog bij mezelf en ik ging ervan uit dat ze er altijd zo sexy gekleed bij loopt als zijnde personeel van de camping. Maar het bleek al snel nog te veel gekleed. In haar kantoortje pauzeerde ze even om te vragen of ik de brochure goed had doorgelezen en met name alle regels die op de camping gelden qua naaktheid voordat ze doorliep naar de 2e deur aan de andere zijde van haar kantoortje. Zowel op haar kantoordeur als op die tweede deur hing een bordje met verboden gekleed te zijn. De ruimte achter de 2e deur was een grote uitkleedruimte met lockers en campingtassen waarin je je kleding kon opbergen en de tas is om je kleding mee te nemen naar je bungalow. Linda had haar eigen locker en had voor mij een campingtas en campingschoenen gepakt met de uitleg dat ik we vanaf hier altijd naakt zijn op de camping.

Voor ik het wist stond Linda poedelnaakt voor me alsof het de normaalste zaak ter wereld was! Slank, jong, roze klein kutje met super mooie lipjes, puntige kleine borstjes, stuiter harde kleine billetjes, een sexy ruimte tussen haar bovenbenen zodat de kutlipjes mooi vrij hingen. De opvallend grote clit en tepels vielen me op. Of wellicht kwam dat omdat ze zo strak en slank is. Niet persé klein met haar 1,70m lengte. Ze verhulde ook niets, draaide zich van links naar rechts terwijl ze haar sportkleding in de locker opborg, Ondertussen lag mijn kleding in de campingtas en stond ik trots half hard zwengelend tegenover haar af te wachten wat zou volgen. Ze zag mijn blikken over haar lichaam glijden en glimlachte me toe terwijl ze ook even haar blik liet afdwalen naar mijn half hard volwassen dikke zwengel. Ze had een pasje met koord om haar nek en kon zo de deur naar haar kantoortje weer openen die aan de kleedruimte zijde geen deurklink had.

Achter haar jonge strakke blote billetjes aanlopend moest ik mezelf zowat knijpen dat dit geen droom was. Ze liep iets huppelend op haar tenen en met haar kontje naar achteren en door haar, in het engels zogenaamde thigh-gap, was haar kutje eenvoudig zichtbaar. We namen plaats aan een hoek van haar vergadertafel met de stoelen tegenover elkaar. Ze zat op het randje van haar stoel. Haar roze jonge kutlipjes geperst op het vinyl. Ik besloot ook op de rand te gaan zitten met me dikke volwassen ballen, lul en eikel over de rand hangend. Wederom wederzijdse blikken naar al dat lekkers en een glimlach naar elkaar. Linda toonde op een kaart op welke kleine weide mijn bungalow staat. De camping is midden in een groot bos. Er zijn 5 kleine weides waar maximaal 3 tot 5 bungalows staan. Mijn weide was de kleinste en bood plek voor 3 bungalows waarvan de middelste de mijne zou zijn. Linda legde nog wat uit over de openingstijden van de receptie, dat auto’s bij de bungalow niet toegestaan zijn en dat ze me haar gegevens zou appen zodat ik haar in noodgevallen kon bereiken. “Zullen we dan maar gaan kijken” vroeg ze weer guitig en zoefde we niet veel later in een golfkarretje door de bossen naar mijn weide en bungalow.

De slanke strakke Linda stuiterde met haar blote kutje en billetjes op de zitting van de golfkar terwijl ze er een flink tempo op na hield en ik me nog aardig moest vasthouden. Mijn koffer lag achterin te schudden. Onderweg vertelde ze nog wat over de camping, zag ik hier en daar al wat naakte campinggasten en kwam we al snel met geblokkeerde wielen tot stilstand bij mijn bungalow. Ze hopte uit de golfkar en liep de veranda op. Weer had ik een super geile blik van achter op haar roze poesje. Ze zwaaide even naar de buren van de bungalow links van mij en vertelde me dat het dhr en mevr Kubbe waren. Ik zwaaide uit fatsoen ook maar even.

De bungalow was niet groot, 1 slaapkamer, badkamer, keuken, woonkamer, apart toilet, eigenlijk prima voor wat je nodig hebt aangezien je als nudist veel buiten leeft. De veranda was dan ook wel zeer groot en de balustraden waren dichtgezet met doek waardoor je redelijk privé zat. Redelijk omdat je via de opening bij de trap wel op de veranda kon kijken als je dat persé wil. Linda liet alle ruimtes zien en de keuken als laatste. Ze ging door alles kastjes om mij alle potten, pannen, servies en glazen en dergelijke te tonen. Bij de onderkastjes bukte ze met rechte benen voorover. Haar roze kutje en anusje volledig in zicht en binnen handbereik. De kutlipjes gingen zelfs ietsjes open door deze uitdagende buk houding. Ze deed dit bij alle drie de onderkastje en ik voelde me pik wat gaan zwellen. “Dit doet ze expres, dat moet” schoot door mijn hoofd als ook de twijfel om toch even te voelen?

Ik twijfelde te lang en het leek wel alsof ze teleurgesteld bij het laatste kastje weer rechtop ging staan toen ik uiteindelijk toch niet toepakte. De eikeljeuk was niet te houden. Ik durfde niet te kijken maar ik zweerde dat er een druppel voorvocht aan me dikke eikel hing. Wonderwel werd ik niet volledig stijf wat wellicht ook bijdroeg aan de plotseling teleurstellende houding van Linda. Ze vroeg me nog of ik morgen om 10u even bij haar kantoor langs wou komen voor de laatste contractafhandelingen en maakte duidelijk aanstalten om weer terug naar de receptie te gaan. Mijn koffer zetten ze op de veranda en weg was de mooie jonge strakke Linda. Tot mijn spijt want ik had blijkbaar een mooie kans gemist. “Welkom” hoorde ik plots achter mij wat me terug naar de werkelijkheid bracht. De buurman en buurvrouw stelde zich op afstand voor. Tussen onze bungalows zit 2m afstand. Ze stelden voor dat ik even mijn spullen zou inhuizen en dan bij hun een kopje koffie zou komen doen.

Een uurtje later zat ik naakt bij hun op de veranda. Beiden 60 plus, normaal van lengte, hij een buikje en wat kalend, zij slank, beiden grijs en zongebruind. Hij geheel geschoren en besneden, zij een getrimde grijze dot op haar schaamheuvel met grote geschoren lippen. Haar iets slappe kleine borsten hadden piercings door de grote tepels. Haar slanke poes had een mooie v-vorm waardoor haar clit ook duidelijk zichtbaar boven de rijpe lippen pronkte. Zoals ik hun opnam, name zij mij ook op en ik zat er ook net zo exposerend bij. Al meer dan 5 jaar hebben ze hun bungalow.

Na wat zeer open heen en weer geklets over wie we zijn, waar we vandaag komen en zelfs over erotiek zei hij, Ed, ineens : “Die Linda is me er eentje of niet?”. Ik zag haar glimlachend haar man aankijken en ik kon het ook alleen maar beamen. Ik haalde het vooroverbukken moment aan en dat ik me moest inhouden haar niet bij de kleine strakke poes te pakken. “Had je best kunnen doen” antwoorde Lia, de vrouw van het stel met een knipoog. “oh, ja hoor” viel Ed bij. “Linda houd er wel van en daagt graag nieuwkomers uit. Ze weet hoe sexy en begeerlijk ze is, net als haar moeder overigens, maar dat zal je nog wel zien”. Hij zag hoe verbaasd ik keek. “Linda en haar moeder Karin wonen in het eerste huisje” legde hij uit. “Velen zullen jaloers op jou zijn dat jij dit huisje hebt weten te bemachtigen” vulde Lia aan met haar rauwe stem wat haar eigenlijk wel wat lekker sletterig deed klinken.

Ze rookt, wat haar blijkbaar altijd slank had gehouden. Ze zat iets wijdbeens en ik had vol zicht op haar oude kutlippen en clit waar ze duidelijk van genoot. “Linda en haar moeder runnen deze camping. Karin is al jaren gescheiden en niet van plan ooit weer een relatie te willen als je het mij vraagt. Linda is ouder dan ze lijkt, bijna 25 maar 19 geef je haar ook zoals je wel zag. Beiden zijn ze zo geil als boter en menig geil feestje kan hier gaande zijn” kletste Lia voluit die nu even lekker op haar praatstoel zat terwijl ze aan haar sigaret lurkte. “als ik jou zo inschat en wat je al verteld hebt ben jij er toch ook niet vies van dus zit je hier precies goed, wat jij Ed?” ging Lia verder afsluitend met een hese rokerige lach en Ed gaf me een veelbelovende knipoog. Ik haalde aan dat ik natuurlijk ook die tv special had gezien en dat daarna de wildste verhalen zich de ronde deden waar ik graag bij mag hopen dat daar iets van waar is.

“Geloof het allemaal maar” zei Ed met een geruststellende toon. “Die kleine Linda zat gisteren nog op zijn grote pik te rijden, dat je überhaupt nu niet stijf bent, je wordt altijd stijf als je Linda ziet” zei Lia er weer hees lacherig bij terwijl ze wat rook uitblies. “En dat mag jij maar al te graag zien” grapte Ed er achter aan alsof ze elkaar aan het uitdagen waren naar mij toe. Ik vond het alleen maar leuk, het waren gezellige mensen, Lia best nog wel sexy met haar slanke figuur en praatte duidelijk graag over seks en hij was ook niet onknap met een goeie dikke volwassen pik. Er hing een gezellige erotische sfeer en de koffie maakte plaats voor wijn en hapjes.

Lia liep heerlijk langs en om ons heen om alles te verzorgen. Ze had een mooie kut als ze stond. Haar lippen hingen dan mooi en trokken haar kut in een nog geilere v-vorm. Zoals gezegd was ze slank slank maar niet mager zoals sommige oude rokende vrouwen kunnen zijn. Ze liet zich graag bekijken wat ik dan ook niet na liet en ik gaf haar een compliment. Ze bedankte me wat verbaasd wat mij deed uitleggen dat niet alle mannen alleen maar achter jonge kutjes als Linda aan zitten. “Rijpe kutjes mogen er zeker ook best zijn en zijn ook wel een beetje mijn voorkeur” durfde ik er nog bij aan te vullen en Lia een knipoog te geven. “Ha Ha” zeggende wees Lia naar Ed die aanvulde dat ze gisteren wel benieuwd waren naar wie de nieuwe buren zouden zijn. “Ed hoopte op nog meer jonge meiden” Zei Lia.

“Heeft hij even pech” grapte ik er achter aan. “Ach, aan Linda en Karin heeft hij toch al zijn handen vol en heb ik eindelijk ook eens wat!” klaagde Lia even terwijl ze weer een nieuwe sigaret opstak en naar mij knipoogde. “Alsof jij vies bent van kutjes” was dan weer de opmerking van Ed naar zijn vrouw. “Je had haar gisteren moeten zien” ging Ed door terwijl Lia er weer vermakelijk wijdbeens bij ging zitten alsof ze het weer beleefde. “Ik had Linda achterste voren op schoot, rijdend op me pik, Lia zat er op haar knieën voor en ging vol los op Linda’s grote clit.” Ik zag het helemaal voor me en me pik reageerde er flink op. Lia vertelde het verhaal verder :“Toen Linda gisteren jouw bungalow kwam inspecteren nam Ed gelijk een viagra en ging een praatje maken!”. “Nee, ik ging vragen of we nieuwe buren krijgen” verbeterde Ed haar. “Jij hebt toch helemaal geen viagra nodig” zei ik terwijl ik naar zijn grote stijve knikte. “Oh jawel hoor” vulde Lia maar al te graag aan.

“Hij mag graag showen maar als het op actie aankomt wordt hij snel weer slap” met weer zo’n sexy hese sigaretenrook lach erachteraan. Lia zat nu in de tuinstoel met beide voeten op de rand van de stoel. Haar rijpe kut puilde tussen haar slanke benen uit. Ik genoot er met volle teugen van en trok mijn vooruit terug over mijn dikke paarse eikel welke nu trots bovenop mijn knalharde paal stond. Beregeil me zo in de buitenlucht aan een sexy rijpe vrouw te tonen die er zichtbaar van genoot. We zaten ondertussen ook al aan de 3e fles wijn en we durfde steeds meer geilere praat tegen elkaar te uiten nu iedereen wel door had dat geil en stijf zijn bij elkaar geen probleem is.

“Alsof jij nog 26 bent” bekte Ed naar Lia en ging verder met het Linda verhaal : “Ik had bewust die viagra genomen omdat Linda al na 10 minuten bij ons kwam buurten en ik dan al helemaal stijf wou zijn. We hadden beiden flink zin in haar, en we weten hoe ze is, dus zat Lia op haar knieën me midden in de woonkamer te pijpen terwijl ik zachtjes haar mondje neukte” Ed maakte er met handen en onderlichaam bewegingen bij die het verhaal versterkten. Zijn grote besneden lul stond rechtop en ik vond het er zelfs geil uit zien. “Daar kan ze echt niet tegen” vulde Lia aan ; “Ik bedoel, ze is altijd geil en als ze een stijve pik of seks ziet verliest ze alle controle, ze kwam meteen op haar knieën naast me erbij en slurpte vol overgave op Ed zijn enorme pik”. Ed ging verder : “Ik zag hoe Lia haar kontje streelde en onderlangs haar kutje vingerde. De geile meid kreunde meteen voor meer!”

Lia knikte instemmend en zat ondertussen meer onderuitgezakt en weer wijdbeens. Misschien zag ik het verkeerd, maar ik zou zweren wat nat op haar geile rijpe kut te zien glinsteren. Lia genoot van mijn gluren en ze keek zelf ook veelvuldig naar mijn rechtopstaand stijve. Ed zat nog helemaal in zijn verhaal flow en ging door terwijl hij even zijn pik masseerde. “Ik tilde Linda op en zette haar op schoot toen ik op de bank ging zitten, met haar rug naar mij toen, meteen pakte ze me pik om in haar kleine kutje te schuiven.” Lia vertelde geil verder terwijl ze ook af en toe over haar poes wreef : “Ze was zo lekker geil wild aan het rijden op Ed’s grote pik dat ik naar haar toe kroop om haar clit te strelen zodat ze kon klaarkomen. Maar het maakte haar alleen maar gekker en geiler. Ed’s pik floepte uit haar kutje en ze drukte ‘m tegen haar anusje tot die er daar diep in zat. Haar roze anusje zat strak als een elastiekje om zijn grote paal en ik weet zelf hoe lekker dat is. Toen heb ik haar clit gelikt en gezogen tot ze luid schreeuwend klaarkwam, geweldig was het” vertelde Lia trots en geil. Met : “Ik spoot meteen haar kontje vol toen ze zo intens klaarkwam” eindigde Ed het geile verhaal van mijn twee geile 60 plus buren.

“Jezus zeg!” steunde ik uit. “Wat een geil verhaal, wat een geile meid, en dat heb ik niet gepakt toen het werd aangeboden!?” was mijn reactie er op. “Ach, je kan haar nog vaak genoeg pakken denk ik” zei Ed geruststellend. “En anders heb je mij nog” vulde Lia met verlangende toon en een knipoog aan. Ik beaamde zeer blij te zijn met hun als nudisten buren en zeker met Lia als sexy slanke 60-plusser. En ik haalde nog maar eens aan dat Lia de gelukkige is met nu 2 geile mannen in haar omgeving. “Al zullen er vast wel eens mannen hier komen buurten naar jou toch?” vroeg ik met een toon van “jij als sexy vrouw”. En ja die waren er wel, als hun vrouwen eventjes weg waren, veeal meer gluurders dan doeners en een eigen huisvriend die single en altijd beschikbaar is was al weer heel wat jaartjes geleden zeiden ze beiden met een teleurstellende toon.

Ondertussen zaten we quasi tegenover elkaar te masturberen en voelde we alle drie waar het naar toe ging. Maar dat moest binnen gebeuren voor meer bewegingsvrijheid. Alles wat niet zichtbaar is achter de balustrade doeken is geoorloofd buiten op de veranda maar we waren alle drie zo geil dat we het risico niet namen. Eenmaal binnen stond Lia al snel tegen me aan en pakte me kloppende stijve. Ik was net zo gretig en greep haar bij de kont en wreef door tot aan haar natte rijpe schaamlippen. “Je bent een heerlijk geil strak wijf Lia, als ik dat zeggen mag” opperde ik en Lia nam het compliment graag aan. Ed deed een stapje terug en stond leunend tegen de keukenbar toe te kijken hoe ik zijn vrouw pakte en stond erbij te masturberen.

Lia ging gretig wijdbeens staan toen ik met mijn andere hand haar vol bij de rijpe poes pakte. Ze kreunde hees en geil. Twee vingers schoven er gemakkelijk in. Ze was drijfnat. Ik zette haar op de rand van de eettafel, ze begreep wat er ging gebeuren en hield haar benen wijd en omhoog. Me kloppende harde paal duwde ik naar beneden tot die horizontaal tegen haar natte poes drukte. De lippen weken gemakkelijk uiteen en ik drukte in een stoot langzaam maar krachtig tot aan me ballen naar binnen. Lia kreunde weer luid en hees : “Oh god neuk me, neuk me hard godverdomme. Je maakt me de hele middag al berengeil” siste ze me toe. Haar natte hete nog redelijk strakke kut voelde geweldig om me dikke pik.

Ed genoot zichtbaar hoe zijn vrouw zich liet neuken en met “Lekker weer eens hè schat, geniet er maar lekker van” spoorde hij haar aan. De tafel verschoof telkens een klein stukje van mijn diepe stoten in haar soppende rijpe kut terwijl Lia luidruchtig kreunde. Ed onderbrak ons, hij kon niet langer alleen maar toekijken, en nam zijn vrouw op schoot met haar kont naar mij toe. Ik zag hoe zijn grote lul en met een geile zucht van Lia diep in haar natte kut verdween en ik zag ook hoe Lia’s anus wat uitpuilde. Zonder aarzelen wreef ik met een natte vinger erover en ik kreeg een goedkeurende blik van Ed dat ik haar kont moest neuken. Maar eerst drukte ik een vinger erin om te voelen hoe strak haar anus is terwijl ze dronken van de wijn en geilheid haar man bereed.

“Oh god ja, ook in me kont, neem me hard, rand me aan” kreunde ze geil met haar hese rokerige stem. Even hield ze stil met rijden toen ze me dikke eikel tegen haar anus voelde. Ik had zowel me eikel als haar anus flink met speeksel glibberig gemaakt en drukte langzaam tegen de uitpuilende kringspier om die uit te rekken en naar binnen te floepen. Dat floepen ging sneller dan gedacht en het plotselinge uitrekken van haar anus deed Lia vloeken als een hoer. “Wooaaa, godver, geile hengst, ram ‘m d’r in, verkracht deze oude slet!” Haar hese stem maakte het extra sletterig geil. Ik drukte zonder pardoen zo diep mogelijk door en voelde mijn ballen tegen die van Ed komen.

Beiden zaten we tot aan onze ballen in de strakke oude Lia die aan één stuk door jammerde hoe lekker dit weer eens is en hoe ze het gemist heeft. “Jij moet neuken” gromde Ed me toe. Lia zat diep op zijn pik en ik maakte lange halen in haar gulzige kont met mij eikel er net niet helemaal uit maar wel maximaal haar anus uitrekkend. Ik voelde Ed in haar kut zitten. Ed zei dat hij mij voelde neuken. Lia schreeuwde het uit van genot. “Rammen, verkracht me!” terwijl ze haar dikke clit over de behaarde buik van Ed schuurde. “Blijven pompen, we gaan komen” gromde Ed me toe en daar kwam Lia, ongecontroleerd schokkend en trillend, ze kwam iets omhoog en liet Ed zijn grote spuitende stijve uit haar kut floepen en ze spoot zelf meteen ook krachtig, schokkend en trillend. Ik voelde Ed zijn hete zaad tegen me ballen spuiten. Dit was me te geil en diep ik haar kont spoot ik als laatste wat haar spuiten nog eens extra aanwakkerde tot ze zich slap op haar man liet vallen en ook mijn pik uit haar kont floepte.

Een sliert zaad liep uit haar gapende rijpe anus terwijl ik een stapje afstand nam. Lia rolde zuchtend van Ed af en liet zich naast hem op de bank vallen. Haar kut gaapte net zo open als haar anus. Overal droop zaad en haar eigen spuit nat. “Godverdomme wat was dat weer eens ouderwets lekker” zuchtte Lia hees. “Jij bent een blijvertje hoor” knipoogde ze naar me en strekte haar hand naar me uit om te helpen opstaan. “Toch Ed? Zo’n deepeetje hebben we in tijden niet gehad. Die andere kerels hier bakken er niks van!” en weer lachte Lia er hees en sexy erbij. Ed beaamde het terwijl hij ook kreunend opstond en mij de hand schudde. We gingen alle drie lekker sexy douchen en zaten weer fris en fruitig buiten toen Karin, de moeder van Linda, uit het bos kwam aanlopen naar haar bungalow….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Amant_Maturite

Ik ben een man van 50 plus, heb een sexy vriendin van 60 plus. Ik val op oudere dames. Ik ben een boogschutter en daardoor altijd met erotiek bezig. Ik ben ook op social media te vinden. Ik hou van erotische verhalen met een goede opbouw en een leeftijdsverschil. Hopelijk bevallen mijn verhalen, ik zie dan graag een reactie. De verhalen over Loes worden door haarzelf (ook al heet ze natuurlijk anders) ook gelezen.

Dit verhaal is 9501 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Nudisten Camping De Vrije Geest”

    • Dat stoorde me inderdaad. ‘Me’ pik in plaats van ‘mijn’ maakte dat ik het verhaal minder leuk vind dan ik zou vinden als het in correct Nederlands is geschreven.

Plaats een reactie