BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?Zoek erotische hulpmiddelen in onze vertrouwde webshop

Reiki

Ik leerde Justine kennen tijdens mijn werk. Ze was stagiaire en ik werkte regelmatig met haar samen. Ze was negentien en schreef een uitgebreide essay over de export en het verkrijgen van de juiste papieren en financiële ondersteuning vanuit de overheid. Na het afsluiten van haar tijd bij ons zijn we samen een keer wezen eten als dank voor haar inzet. Daarna verloor ik Justine uit het oog, ze trok met een rugzak door Azië en zette soms verslagen op haar blog. 31 december ontving ik een appje “Gelukkig nieuw jaar!” Binnenkort een biertje doen? Dat deden we in de stad en ze bleef slapen, en meer dan dat.

Kort daarna veranderde onze vriendschap in een relatie. Justine schrok toen ze doorhad dat ik twaalf jaar ouder was dan zij. Ons stoorde dat leeftijdsverschil niet, maar voor sommige mensen om ons heen was het soms een aanleiding voor een grappig bedoelde opmerking. Haar ouders, Rolf en Pien hadden een zelfde gat tussen hun leeftijden, Rolf was midden vijftig en Pien tweeënveertig. Kohlere wat leken moeder en dochter op elkaar. Beiden hadden ze dezelfde natuurlijke looks, blonde krullen, heldere groene ogen, pronte lippen en een heerlijke lichaam. Okay, Pien had haar borsten iets laten liften vertrouwde Justine me toe. Maar toen ik een keer met beide dames op pad was viel het op hoeveel er gekeken werd. Er werd zelfs gesproken over “Die gozer met die twee zussen…” en ik begreep dat wel. Beide vrouwen leken sprekend op elkaar en je zou het tweeëntwintig jaar leeftijd verschil niet verwachten.

Justines ouders hadden een huisje in de Ardennen waar we regelmatig verbleven. Vorige week verbleven we daar met zijn vieren. Ik had drukke maanden gehad en sliep slecht en was afwezig, iets wat Pien direct opviel. Na een wandeling vroeg ze of ze mij mocht behandelen. Ze geeft reiki en ze zou graag willen proberen om mijn spanning niveau te verlagen. Ik accepteerde haar aanbod. Terwijl Justine en haar vader de afwas opruimden en de buitenhaard aanstaken lag ik op het grote bed in de masterbedroom. Gewoon, gekleed in een korte broek en T-shirtje. Pien droeg een rokje en wied vallende trui met V-hals. Ik geef toe dat ik het een sexy combinatie vond. Die middag had ik al een paar keer een fraai zicht in haar truitje kunnen werpen. Haar donker blauwe BH sloot prachtig om haar borsten.

Nu was Pien druk met kaarsen en zachte muziek. De gordijnen waren gesloten, en ik voelde een soort rust over mij komen. “ga vast lekker liggen en ontspan je lekker.” Zei ze zacht, ik knikte van ja en nam plaats op de hoge boxspring. “Sluit je ogen en let op je ademhaling. Ohja, schuif eens iets meer naar de zijkant.” Ik hopte dichter naar de rand. “Dat is perfect.” Zei ze. “Okay, Ik ga proberen om de energiebanen in je lichaam in kaart brengen en voelen waar ze elkaar kruisen. Wil je denken aan de spanningen die je voelt en waar de meeste spanning zit?” Mijn spanning begon zich zachtjes in mijn hoofd en kruis te verzamelen. “Sure.” Zei ik. “Voel jij je energiebanen?” wilde ze weten. “Ze lopen van links naar rechts en anders om, toch?” zei ik. “Waar van links naar rechts? Je benen, je armen of je romp?” Wilde ze weten. “Van mijn linker naar mijn rechter arm.” “Spreid je armen alsof Jezus bent.” Ze kwam dichterbij staan en sloot haar ogen. Daarna liet Pien haar handen dicht over mijn lichaam gaan. Mijn lijf soms zachtjes aanrakend. Ik kon het niet nalaten om via mijn wimpers, stiekem, naar haar te kijken. Zo dicht was ze nog nooit geweest. Soms gleed haar romp langs mijn armen. Ik zag in de schemer haar tepels tegen de stof van haar truitje duwen. Weer gleed haar romp langs mijn arm. Pien was wat naar achteren gestapt en haar buik gleed langs mijn pols.

Piens handen zweefden over mijn buik, rond mijn navel, soms ging haar ene hand omhoog richting mijn hals terwijl de andere over mijn kruis omlaag zweefde. Mijn pik was al tot volle wasdom gekomen. Het voelde vreemd dat ik hier lag, met een stijve pik en de hoop de borsten van mijn schoonmoeder te zien… of zelfs meer. Weer gleed haar hand over mijn heup, vlak langs mijn harde geslacht. Had ik het slecht met Justine? Nee, absoluut niet, die ochtend hadden we nog de liefde bedreven. Maar dit was anders, spannend fout, zeg het maar… “Ik voel je energiebanen. Ze zijn heel actief.”

Haar ene hand legde ze op mijn borst, de andere luttele centimeters van mijn eikel. Ze draaide haar heupen tegen mijn hand en liet stopte met haar heupen draaien. “Ik voel veel spanning bij je.” Ik slikte hoorbaar. “Mag ik je werkelijke spanning wegnemen?” vroeg ze zacht. Voordat ik kon antwoorden ging op haar tenen staan zodat mijn hand onder haar rokje schoof. Onder mijn vingertoppen voelde ik haar zachte soepele huid. Ze ontspande en mijn hand gleed naar haar buik. “Toe maar… help mij mijn spanning kwijt raken en ik help jou.” Zei ze zacht. Haar rechterhand gleed in mijn broek en omvatte mijn geslacht. “Even op.” Commandeerde ze. Ik tilde mijn heupen op en ze duwde mijn broek naar mijn bovenbenen. Ze draaide haar heupen en ik voelde haar schaamheuvel en realiseerde mij dat mijn schoonmoeder geen slipje droeg en een kale kut had. Haar hand gleed traag over de lengte van mijn geslacht heen en weer. Mijn vingertoppen volgde de plooien van haar schaamheuvel nar het punt waar haar benen samenkwamen. Terwijl Pien mijn voorhuid terug schoof opende ze haar benen en bewoog haar bekken heen en weer en ving twee vingers tussen haar warme, natte lipjes. Ze kreunde zachtjes toen mijn vingers van haar schede naar haar clitje en terug bewogen.

Piens hand sloot iets strakker om mijn pik en ik probeerde mijn bekken te stoten terwijl ze mijn pik vasthield. Haar andere hand schoof omlaag. “Stilliggen!” gebood ze. Mijn ring en middelvinger schoven in haar schede. Ze wrikte haar bekken heen en weer over mijn priemende vingers haar hand ging sneller over mijn geslacht. Ze stuwde haar bekken heen en weer over mijn vingers. Steeds iets sneller. De hand op mijn buik werd weggetrokken. “Je mag kijken…” kreunde ze terwijl ze haar trui omhoog trok. Haar tieten waren prachtig. Fraaie donkere tepels op melkwitte borsten. “Vind je ze mooi?” vroeg ze en reikte naar voren haar tepels tegen mijn gezicht duwend. “Sabbelen!” kreunde ze. Ik hapte naar de dikke knoppen op haar borsten. Haar bekken ging sneller over mijn vingers. Haar schede begon te spannen. Ergens diep in mijn onderlijf werd een kracht losgemaakt die eigenlijk alleen voor haar dochter, mijn vriendin was.

De grip op mijn lul verslapte, haar schede kneep harder in mijn vingers. Met een paar laatste harde stoten van mijn hand kwam ze klaar en kwam half op mij liggen. Ik zoende haar voorhoofd, als door een adder gebeten trok ze terug. “Dat is van jullie…” klonk haar stem hees. Na een kort herstel ging haar hand weer heen en weer over mijn pik. Ik genoot van het uitzicht op de blonde, blozende vrouw met prachtige, deels ontblootte tieten die mij aan het aftrekken was. Het ging plots snel. Het gevoel kwam snel en keihard. “Pas op…” kreunde ik. Haar hoofd schoot naar links en haar mond sloot om mijn eikel. Mijn orgasme barste in volle hevigheid los en ik kwam klaar in de mond van Pien, de moeder van mijn vriendin!

Ze was dreven en ving mijn zaad in haar mond. Ik zag en hoorde hoe ze slikte en haar mond om mijn pik gesloten hield. Na de laatste schokken trok ze haar mond terug en slikte nog een keer en keek mij blozend aan. “Ik weet dat Justine niet pijpt…” fluisterde ze. “En mijn Rolf wil het niet.” Ze streelde mijn buik en kneep nog een keer in mijn slinkende pik. Ik streelde haar borsten en schudde mijn hoofd bij het idee wat er zojuist allemaal gebeurt was. Pien duwde mijn hand onder haar rok vandaan en trok haar kleding weer op zijn plek en keek mij aan. “Blijf jij nog even liggen en geniet van het afnemen van de spanning.” Grijnsde ze.

Toen ik een paar minuten later de woonkamer inliep stond er een prachtige borrelplank voor ons vieren klaar.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 6494 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Reiki”

Plaats een reactie