BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?Zoek erotische hulpmiddelen in onze vertrouwde webshop

Ik betrap mijn tante met Max haar hond.

Hoi allemaal. Mijn naam is Tessa en ik ben begin van dit studiejaar begonnen aan een rechtenstudie in Leiden. Omdat ik nog bij mijn ouders in de omgeving van Breda woonde en dat niet handig is qua reizen zocht ik een kamer of iets dergelijks in Leiden. Net als honderden andere studenten dus en wat er te vinden was kon ik of niet betalen of had vreemde voorwaarden. Bij een kamer leek het een match te zijn en was de huur laag voor de perfecte ligging en hoe het er uit zag, maar bleek de verhuurder vooral sletjes te zoeken die hem af en toe wilde afzuigen in ruil voor huurkorting. Zoals hij het zelf noemde.

Ik heb hem gezegd dat ik geen hoer ben, wat denkt hij wel. Het was ook niet een leuke gozer waar ik na een avondje in een bar wel mee naar huis zou willen maar een oude man die die woningen als soort van pensioen had. Maar goed, ik had me dus verheugd om eindelijk op eigen benen te staan los van mijn ouders, maar dat was helaas onbetaalbaar. Wat wel een optie was, mijn oom en tante Emma woonden net buiten Leiden op zo’n 15 minuten fietsen van de universiteit en ze hadden een kamer vrij omdat hun zoon wel woonruimte kon vinden voor zijn studie in Groningen.

Ik kende mijn tante Emma als een hele vriendelijke vrouw, ze was de oudere zus van mijn moeder en een vrouw die ook vrij relaxed was, als ik er als kind wel eens logeerde was het altijd wel een feest, dus zo erg was het ook niet. Afgesproken was dat ik die kamer kreeg en ook genoeg vrijheid om te genieten van het studentenleven. Mijn oom was wat ik me herinnerde eigenlijk vrijwel altijd op reis bij familiefeestjes als verjaardagen. Het bleek nu dat hun huwelijk niet zo heel goed meer was en hij eigenlijk voornamelijk elders sliep. Hij zei in hotels, maar later bleek dat dit bij een andere meid was waarmee hij al lange tijd vreemd ging.

Ik kan me voorstellen dat mijn tante daardoor wel wat seks te kort komt al heb ik dat uiteraard nooit aan haar gevraagd in de paar maanden dat ik nu bij haar logeer. Mijn dagritme was een beetje dat als ik terugkwam van de uni dat ik een stukje ging lopen met de Duitse Herder Max, die ik al van jongs af aan ken, eerst als pup als ik bij mijn oom en tante op bezoek was. Max en ik kunnen dus goed met elkaar opschieten en het uitlaten zorgt voor wat ontspanning na een dag studeren. Het was een rustige hond die eigenlijk alles wel goed vond van mensen die hij kende.

Op een vrijdagavond paar weken geleden zou ik met een goede vriendin die ik ken van de studie gaan stappen en het was ook de bedoeling, al had ik dat tante niet verteld, dat we een of twee mannen zouden uitzoeken en mee zouden nemen naar Inge, mijn vriendin, haar appartement. Zij had er dus wel een. Wat we daar zouden gaan doen laat zich best raden, waarschijnlijk ook door tante Emma, want ik ging best sexy gekleed de deur uit, en had haar verteld dat ik wellicht bij Inge zou blijven slapen.

Voor tante was dat blijkbaar het moment dat ze alleen thuis was samen met Max en ze ging doen wat ze vaker deed. Ze trok haar rok en topje uit, en ging op de bank zitten en zette een pornokanaal op tv aan. Dan schoof ze haar slipje opzij en deed haar favoriete dildo erin en begon ondertussen haar eigen borsten lekker te kneden en haar bh uit te doen. Dan pompt ze langzaam maar diep de dildo in haar kut en wordt steeds geiler. Waarschijnlijk kan Max die geilheid ruiken of merkt hij het op andere manier op want niet lang daarna loopt hij op tante Emma af en likt met zijn grote hondentong uitgebreid en lang haar kutje.

De dildo was er vlak daarvoor uitgehaald en tante likt gulzig haar eigen kutsap van de dildo en wordt gek van het gelik van Max en haar handen zitten nu bijna ongecontroleerd in haar eigen borsten te knijpen. Het duurt niet lang meer voor ze haar eerste orgasme beleeft van de avond en ze Max beloond door hem ook op de bank te laten zitten zodat ze goede toegang tot zijn hondenlul heeft. Ze wrijf hem kort op de juiste plek zodat de penis tevoorschijn komt en neemt hem gelijk in haar mond en zuigt er op. Tante is op dit moment echt bloedgeil, net als Max overigens.

Ik ben na een tien minuten fietsen aangekomen bij het appartement waar Inge woont en bel beneden via de intercom aan, en tot mijn grote teleurstelling vraagt Inge verbaasd of ik haar appje niet gezien heb dat ze met hoge koorts in bed ligt en niet mee kan. Ik kijk op mijn telefoon en inderdaad, dat had ze bijna twee uur geleden gestuurd. Ik wens haar beterschap en stap weer op de fiets terug naar huis want om in mijn eentje te gaan stappen had ik ook geen zin in. En ik heb geen plek waar ik seks kan hebben met zo’n gozer.

Ik zet mijn fiets voor het huis van tante en neem me voor dan maar de satisfyer te gaan gebruiken als ik straks op mijn eigen kamer ben om de toch wel beetje opgebouwde geilheid te bevredigen. Ik doe de deur open met mijn sleutel, hang mijn jas op en loop de woonkamer in om tante gedag te zeggen als ik plots haar zie zitten op de bank met Max in een wel erg vreemde houding. En als ik beter kijk zie ik dat hem gewoon een blowjob aan het geven is en de hond vind het zo te zien ook erg lekker.

De geilheid laaide gelijk nog hoger op naarmate ik er wat langer naar keek, en het duurde dan ook niet lang voor ik mijn hand in mijn strakke legging en slipje had en mijn kutje vingerde. Ik wilde vanavond een pik hebben, en als dat niet van een gozer uit de bar kon dan was die van Max misschien nog wel veel lekkerder. Ik liep voorzichtig op ze af en toen tante me zag stopte ze verschrikt, maar ik zei ga maar door. Ik vind het wel geil om te zien en zo te zien Max het geil om te krijgen. Mag ik ook eens proeven?

Tante had daar uiteraard geen bezwaar tegen en ik nam zijn hondenpenis lekker in mijn mond. Hij was lekker groot en dik. Ondertussen trok tante mijn legging uit en ook het slipje en begon ze mijn kutje te likken. Zo die tante is kinky dacht ik en genoot van het genot van een hond die ik pijpte en mijn tante die mijn kutje verwende. Zo nu is je kutje lekker nat zei tante en kan Max je laten zien hoe goed hij kan neuken, kom maar Max en ik ging op mijn knieën op de bak zitten en werd letterlijk op zijn hondjes genomen.

Toen tante zag dat het neuken soepel verliep kwam ze voor me staan en begon me te zoenen. Eerst op de lippen, maar al snel liet ik haar tong toe in mijn mond en was ik nu met mijn tante aan het tongen. Wat ben je toch eigenlijk wel een slet Tessa bedacht ik me. Tante wilde ook nog wel geneukt worden door Max dus we draaiden de posities om en ik keek vol lust naar de hondenpik die in en uit mijn tante haar kut ging. En ik ben, dacht ik, niet lesbisch, maar die kut wil ik straks ook nog wel beffen, net als tante lekker bij mij deed.

Tante bleef Max haar laten neuken totdat de hond klaarkwam in haar kut. Ik vertelde tante dat ik graag zijn zaad uit haar kutje wilde likken, en dat kon zei tante maar hij moet even wachten tot hij zijn pik uit me kan halen. Na een minuut of tien dat ik lekker naar mijn tante haar kut heb gekeken floepte zijn penis eruit en nam ik die eerst in mijn mond om hem lekker schoon te likken en zijn sperma te proeven. Daarna likte ik het sperma uit tante haar kut maar toen dat weg was bleef ik het likken, net zo lang tot ze een orgasme kreeg op mijn tong.

Dat was erg lekker Tessa. Was je niet stappen met Inge? Nee ze is ziek zei ze, maar ik had dit ook niet willen missen tante. Max liep weg naar zijn mand en tante schonk een wijntje in om te bespreken wat gebeurd was. Ze vertelde dus dat sinds haar man een neukslet heeft ze natuurlijk seks begon te missen en dat op een dronken avond ze Max begon te likken die dat erg lekker vond, en sindsdien doen ze een of twee keer per week deze geile dingen. Het werd wat lastiger nu jij er bent, maar nu je het weet vind je het vast niet erg als ik dat af en toe doe. Tuurlijk niet tante, maar ik wil dit ook wel vaker hoor.

Na een weekje uitzieken was ook Inge weer beter en vroeg ze of het nog spannend was geworden zonder haar die vrijdagavond. Ik vertelde wat ik gedaan had, omdat we echt alles delen met elkaar, en volgende week vrijdag gaan we niet samen naar een bar om mannen te versieren, maar komt Inge bij mij en tante langs en heeft Max drie kutjes om te likken en vrouwen die hem gaan pijpen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Amber1988

Mijn naam is Amber. Ik ben een 36 jarige bisexuele meid. Ik hou in mijn eigen sexleven erg van geile rollenspellen met een doordachte verhaallijn. Een aantal van de verhalen die ik schrijf zijn gebasseerd op eerder door mij en mijn vriendin gespeelde rollenspellen. De rest wil ik graag ooit nog doen of is puur fantasie. Hopelijk geniet je van mijn verhalen en hoor altijd graag reacties.

Dit verhaal is 7890 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Ik betrap mijn tante met Max haar hond.”

  1. Hallo Amber, erg lekker is dat he, althans ik pijp hem hem graag. Ook hij is er dol op, blijft liggen of staan. Zijn zaad smaakt heerlijk en ik kan soms ook geen genoeg van zijn pik krijgen hoor. Ik blijf er dan maar aan zitten.

  2. Hé Amber1988,

    Ik heb weer genoten van jouw verhaal. Het spannend, geil en toch ook een beetje taboo. Fantastische om te lezen dat jij jouw fantasie de vrije loop laat gaan. Ik ben zeer benieuwd naar jouw volgende verhaal.

Plaats een reactie