BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De weddenschap (deel 2)

Samenvatting deel 1: Erik zet een nacht met zijn vrouw Tina in voor een weddenschap met Barend. Als Tina daar achter komt, neemt ze zelf het heft (en Barend’s pik) in handen. En daarna pijpt ze hem klaar.

Tina bleef nog even zo zitten, met mijn nu langzaam kleiner wordende lul in haar lekkere mondje. Tot ze uiteindelijk overeind kwam.
Ze keek me aan, een blije glinstering in haar ogen, en deed demonstratief haar mond wijd open zodat ik kon zien dat ze nog een flinke slok sperma in haar mond gehouden had. Toen sloot ze haar mond. Ik zag een slikbeweging.
“Hmm, heerlijk!”
Ze veegde met de rug van haar hand nog één keer over haar lippen, en likte toen haar hand af. Toen deed ze opnieuw haar mond open om mij te laten zien dat ze echt alles had ingeslikt. Alleen naast haar kin zag ik nog een klein druppeltje hangen, dat naar buiten was gekomen tijdens mijn eerste harde stralen en dat haar hand net gemist had.

Ze zag er zo onweerstaanbaar uit. Dat mooie gezicht, die lieve maar ook supergeile ogen, dat neusje, die lippen. Ik móest haar gewoon kussen, en dus deed ik dat. Ze beantwoordde mijn kus, en onze tongen worstelden minutenlang met elkaar, terwijl ze met twee handen mijn rug streelde en ik met één hand haar nek vast hield en met de andere de knoop van haar rok losmaakte.
“Vind je het niet vervelend om jezelf te proeven? Veel mannen …”
“Ik niet. Niet als ik zo geil ben als nu. Bovendien, als jij die enorme portie met een blije glimlach wegslikt, dan ga ik me niet aanstellen over dat ene drupje dat misschien nog over is. Maar nu wil ik toch wel iets anders proeven! Als ik mag.”

“Ik dacht dat je het nooit zou vragen!” lachte Tina, terwijl ze zich achterover liet zakken op de brede bank.
Ze hielp me haar rok af te doen. Even keek ik wellustig naar haar donkerblauwe stringetje. Maar dat was niet mijn doel, ik wilde nu mijn tong in haar kut steken en dat slipje zat in de weg. Dus ik pakte de bandjes aan beide kanten vast. Gewillig tilde Tina haar heupen op, zodat ik zonder moeite het kletsnatte lapje stof naar beneden kon doen.
Toen keek ik op, zodat ik haar blote kutje kon bekijken.

“Hij is prachtig!” riep ik enthousiast uit.
En ik meende elk woord. Tina’s kut was prachtig om te zien. Een heerlijke gladgeschoren heuvel, waardoor alles goed zichtbaar was. Twee prachtige schaamlippen, die duidelijk naar voren staken, opgezwollen van al het bloed. En alles glinsterend van het kutsap. Ze was zo nat, zo geil, zo glad. Als ik wilde had ik haar nu direct al kunnen neuken. Maar dat wilde ik niet. Ik wilde haar proeven. En ik wilde haar verwennen. Haar laten klaarkomen zoals zij bij mij had gedaan.
“Echt waar?”
Ik keek Tina aan, een beetje verbaasd. Wist ze zelf niet hoe mooi ze was?
“Vind je niet … mijn schaamlippen, ze worden altijd zo dik.”

Mijn mond was al op weg naar haar kruis, maar nu ging ik toch weer naar haar gezicht om haar lichtjes te kussen.
“Tina, lieverd. Je hebt niets om je voor te schamen. Je bent prachtig. Ja, je schaamlippen zijn dikker dan ik bij andere vrouwen heb gezien. Maar anders is niet lelijk. Ik vind je prachtig, elk deel van jou. Dus ook je heerlijke kut met je mooie grote schaamlippen. En ik ga nu echt elke centimeter van die prachtige lippen van jouw kussen en likken!”

Ik voegde de daad bij het woord. Eerst gleed ik met gesloten lippen zachtjes over de geschoren huid van haar venusheuvel. Ik had me voorgenomen om het langzaam aan te doen, om Tina nog eerst een tijdje te teasen. Maar op het moment dat ik boven me een kreuntje hoorde en van onderen de heerlijke geur van geile vrouw rook, was dat plan vergeten.
Als een uitgehongerde drenkeling stortte ik me op Tina’s kut. Mijn lippen gingen met lange halen langs die inderdaad ongewoon grote schaamlippen. Ik genoot van de smaak, een beetje zurig, met zowel zoete als bittere ondertonen. Meerdere keren haalde ik mijn tong langs die lipjes, terwijl mijn handen opnieuw met Tina’s heerlijke borsten speelden.
Terwijl Tina zachtjes kreunde en een huivering door haar lijf trok, duwde ik mijn tong zachtjes tussen haar lippen naar binnen. Ik hoefde maar weinig druk te zetten voordat haar plooien weken om deze welkome gast binnen te laten.

Meerdere keren likte ik door Tina’s strakke gleuf. De ene keer drukte ik vooral tegen de binnenkant van de linkerkant. Dan tegen haar rechterkant. En de derde keer het midden. Ik keerde terug naar haar kletsnatte gaatje, drukte met mijn tong tegen de opening, en voelde hoe haar strakke wandje al een beetje week, als of ze mijn tong in haar lijf wilde voelen.
Maar dat was niet mijn plan!
Dus ik trok mijn tong terug en haalde hem weer omhoog door haar gleuf, tot ik aan het einde een harder, uitstekend puntje vond.

Die plek kreeg toen al mijn aandacht. Ik trok kleine cirkeltjes rond haar gevoelige clitoris. Ik sloot mijn lippen over haar knopje en zoog hem zachtjes naar binnen. Dan weer drukte ik met mijn tong, of bewoog in willekeurige bewegingen, met afwisselend harde en zachte druk.
Dankzij haar gehijgde “a! … a! … a!” geluidjes, haar steeds huiverende lijf, en vooral de voortdurende stroom van nieuwe kutsappen, wist ik dat dit Tina helemaal geil maakte. Maar ik wilde meer dan alleen geil. En dus voerde ik het tempo nog wat verder op, en bleef intussen ook met haar borsten spelen.
“Ooooaaaaahhhhh!!!! Oh, jaaaaa!!!!!!!!”
Ik hoorde Tina schreeuwen van genot, en tegelijk voelde ik hoe haar lijf verstrakte. Hoe ze haar bekken met kracht omhoog duwde, hard tegen mijn likkende mond en tong. En toen begon ze wild te schudden en te schokken terwijl ze kleine gilletjes van genot bleef slaken door het orgasme dat ik haar gaf.

Terwijl Tina klaarkwam bleef ik haar kalmpjes likken. Maar zodra ze weer een beetje tot rust kwam voerde ik het tempo weer op. Wild bewoog ik nu mijn tong langs haar recht overeind staande clitje. Mijn rechterhand vond haar kut, en zonder pardon stootte ik mijn middelvinger diep in haar soppende grotje.
“Ohhh, jaaaa!!!!! Lik me! Neuk me met je vinger! Ga door, ga door!”
Ik ging door. Zo hard ik kon, zo snel ik kon. Eerst alleen mijn middelvinger, maar na een tijdje stak ik ook mijn wijsvinger erbij in haar strakke liefdesgrot.
Opnieuw bereikte Tina een hoogtepunt en kwam ze kermend en sidderend klaar, maar deze keer vertraagde ik niet. Ik bleef mijn vingers in en uit haar kut neuken, bleef haar clitje likken en masseren, bleef met mijn andere hand haar borsten strelen en masseren. Ik liet haar orgasme duren en duren en duren. Het ene orgasme ging over in het andere, zonder zelfs maar enige rust tussendoor. Ik telde ze niet, ik bleef haar alleen maar verwennen. Ik wilde haar meer, vaker, en heftiger laten klaarkomen dat ze ooit gedaan had.

Tot ik twee handen tegen mijn voorhoofd voelde duwen. Toen trok ik mijn hoofd en mijn vingers terug.
Ik keek naar Tina, hoe ze op de bank lag, nog naschokkend van alle orgasmes. Zweet liep in stralen over haar roomblanke huid. Haar mond hing open, een straaltje speeksel droop langs haar wang. Haar borstkas ging met snelle, grote bewegingen op en neer, doordat haar lijf uit alle macht probeerde genoeg lucht binnen te krijgen om te herstellen van de afgelopen minuten.
Maar haar ogen straalden, en lachten, en vroegen om meer.
Ik keek naar beneden. Mijn pik stond alweer rechtop, klaar voor actie.
Meer kon ze zeker krijgen. Ik was nog niet klaar met mijn geile buurvrouw!

Maar ik snapte ook dat Tina nu eerst even rust nodig had. En dus hield ik me eerst even in.
Al kon ik natuurlijk niet helemaal van haar af blijven! Daar was ze veel te lekker voor. En ik veel te geil. En dus streelde ik met één hand zachtjes over haar haren. Masseerde mijn andere hand haar stevige ronde billen. En kreeg mijn mond als nieuwe taak haar lekkere stevige borsten uitgebreid te kussen en te likken.
Eerst hijgde Tina nog hevig na van daarvoor. Maar nu, onder mijn veel rustiger spel, merkte ik hoe haar ademhaling langzaam maar zeker vertraagde. Haar eerst nog sidderende lijf kwam tot rust, en ik voelde hoe ook zij een hand liefdevol over mijn kont streek.

“Ooohhh, dat was zó lekker, Barend!” zei Tina toen ze genoeg op adem was gekomen om te kunnen praten, “maar nu wil ik echt die grote pik van je in me voelen. Neuk me, Barend. Vul me met je lekkere pik!”
“Graag, schoonheid!”

Ze lag nog steeds op de bank, op haar rug, wijdbeens. Dus ik kroop snel tussen haar benen en liet me boven haar zakken, mijn ellebogen aan twee kanten naast haar zodat ik niet mijn volle gewicht op haar zou drukken.
Ik voelde haar zachte hand mijn kloppende pik vastpakken en nog even twee keer de voorhuid op en neer bewegen. Maar toen richtte ze hem naar de opening tussen haar benen.
“Doe het, Barend. Neuk me!”
Heel even stopte ik toen ik de zachte warme weerstand van haar opening voelde. Maar toen drukte ik door, en omdat ze al zo glad en geil was gleed mijn leuter met gemak in haar strakke grotje.

“Ooooaaaaaahhhhhh!!!” kreunde Tina tevreden.
Tegelijk hoorde ik iemand laag en dierlijk grommen, en ik realiseerde me dat ik dat zelf was. Ik had niet eens gemerkt dat mijn mond open was gegaan om een genietend geluid uit mijn keel te laten ontsnappen. Het enige dat ik waarnam was hoe heerlijk het voelde.
Tina was heerlijk strak. Terwijl mijn pik bij haar binnenschoof was het alsof duizenden hele kleine mondjes elk plekje van mijn eikel likten en zogen. Ze was lekker warm, en nat, en glad. En strak, dus. Zo strak!
Ik gleed helemaal naar binnen, zo ver ik kon, en hield toen even stil. Genoot van het zalige gevoel dat Tina’s hete kutje mijn stijve leuter gaf. Maar ik genoot ook van de gelukzalige blik in Tina’s ogen.
“Oh, lekker. Zo lekker. Zo heerlijk vol!”
“Zo strak en warm!”
“Neuk me, Barend! Neuk me hard!”

Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Met een rustige, beheerste beweging trok ik mijn pik naar achteren tot alleen nog het puntje van mijn eikel in Tina’s strakke opening zat. Heel even hield ik stil, terwijl ik genoot van de bijna smekende blik in Tina’s mooie groene ogen. Maar ook voor mij was het een marteling om te wachten, en dus ramde ik direct daarna met volle kracht mijn heupen weer naar voren.
“Oah!!!”
Tina’s korte kreetje van genot ging over in een kreun. Haar borsten dansten op en neer door de kracht waarmee ik naar binnen was gestoten, en ik hoorde en voelde mijn ballen tegen haar lekkere kont aan slaan.
Opnieuw bewoog ik naar achter, opnieuw kalm, maar wel sneller dan de vorige keer. En deze keer wachtte ik niet. Zodra ik voor meer dan de helft uit Tina was ramde ik weer met kracht naar binnen. En daarna weer naar buiten, nu nóg sneller, omdat ik gewoon té geil en té opgewonden was om me nog langer in te houden.

Zo bleef ik doorgaan, waarbij ik het tempo steeds verder opvoerde. Mijn harde pik pompte in en uit Tina’s soppende kut; mijn ballen kletsten keer op keer tegen haar billen. En elke keer als ik in Tina ramde hoorde ik haar allerlei geluidjes uitstoten van genot, terwijl ik zelf ook alleen nog maar kreunde en gromde. Mijn hele lijf, mijn hele wezen, leek samen te komen in mijn pik, in dat zalige gevoel van Tina’s strakke tunnel die me naar binnen leek te zuigen bij elke stoot, en me vast leek te willen houden als ik terugtrok.

Zo neukten we minuten lang. Ik merkte dat Tina enorm genoot, maar toch steeds nét niet klaarkwam. Ze bleef er tegen aan hangen, maar kwam nooit écht bij haar hoogtepunt.
En dus stopte ik. Tina keek me boos en teleurgesteld aan, dus ik legde snel uit wat ik wilde.
“Ga maar op je handen en knieën. Dan kan ik makkelijk bij je clitje terwijl ik je neuk.”

Haar gezicht klaarde direct op toen ik dat zei, en ze ging snel klaar zitten. Ik zakte meteen op mijn knieën achter haar. Maar kon het toch niet laten eerst nog even goed de perfecte vorm van haar ronde billen in me op te nemen, nu ook haar lekkere kontje zo uitnodigend aan me werd aangeboden.
Hoe lekker ook, ik besloot alleen even te kijken en verder niet. Ik wist niet hoe Tina daarover dacht en ik wilde, nu ik zo veel mazzel had dat ik deze heerlijke vrouw mocht neuken, niet het risico nemen dat ze van gedachten zou veranderen.

En dus richtte ik mijn harde stamper op de onderste van de twee gaatjes, tussen die lekkere grote schaamlippen. Ik drukte naar binnen en voelde hoe Tina tegelijk haar lijf naar achteren drukte, om me nog sneller en nog dieper binnen te krijgen.
Opnieuw begon ik haar in hoog tempo te neuken, maar nu kon ik tegelijk met de duim en wijsvinger van mijn rechterhand haar clitje masseren. En uiteraard kon ik het ook niet laten om mijn linkerhand weer naar die heerlijke borsten te brengen, die met elke beweging van onze neukende lijven heerlijk meedeinden.

Al snel werd mijn inspanning beloond. Ik hoorde Tina’s adem weer stokken. Haar lijf verstrakte. En toen huilde ze van genot terwijl de strakke wanden van haar kut spastisch samentrokken rond mijn pik.
Ik zette mijn tanden op elkaar en probeerde aan saaie Tv-programma’s te denken, om maar te voorkomen dat ik door deze super intense massage ook weer klaar zou komen. Deze vrouw verdiende meer, en dat zou ik haar geven.

Het lukte, al scheelde het niet veel, Maar daarna, na een korte pauze, ging ik gewoon weer verder waar ik gebleven was. Ik neukte Tina, dan weer met lange rustige slagen, dan met snelle pompende bewegingen. Soms ondiep, meestal zo diep als maar kon. Soms krachtig, soms teder, soms ruig en wild.
En tegelijk bleef ik haar borsten masseren, bleef ik haar clitje wrijven, bleef ik haar opgeilen met woorden.
“Oh, shit, Tina! Wat heerlijk. Je hebt zulke heerlijke borsten, zo’n fantastisch strak lijf. En zo’n lekkere kut. Zo strak en zo lekker. Je voelt zo heerlijk, het is zalig om je te neuken. Ja! Ja! Ja, ik ga bijna komen, ik ga je helemaal volspuiten!”
“Oh ja, spuit me vol, Barend! Ik kom ook al bijna weer klaar! Kon klaar in me, Barend! Kom klaar, spuit me vol met die heerlijke neukstaaf!”

Ik wist dat ik het niet langer kon uitstellen. Ik wilde het ook niet langer uitstellen. Nog een laatste keer ramde ik mijn pik hard en diep in Tina. Ik boog mijn lijf voorover en zoende haar in haar nek, terwijl mijn linkerhand stevig in haar borst kneep en mijn rechterhand zo snel als ik kon rondjes draaide op haar clit.
En toen, juist op het moment dat ik begon te spuiten, voelde ik ook hoe Tina’s kut weer aanspande. Hoe haar nauwe tunnel weer krampachtig samentrok rond mijn nu extra opzwellende lul. Haar spieren klemden nu zó strak om mijn mannelijkheid dat ik er niet meer uit had gekund, zelfs al had ik gewild.
Maar uiteraard wilde ik dat totaal niet!

En dus bleef ik diep in Tina, terwijl mijn ballen straal na hete straal van mijn dikke kleverige sperma diep in Tina’s nauwe tunnel spoten. Ik hoorde haar kreunen, terwijl ik zelf onsamenhangende woorden gromde. Ik voelde hoe mijn zaad langs mijn pik door de nauwe tunnel naar buiten liep als ik nog meer sperma achterliet in haar al veel te volle kut.
Maar uiteindelijk waren mijn ballen leeg en stopte ik met spuiten. Tina’s heerlijke lijf huiverde nog wat na van haar orgasme, maar toen kwam ook zij tot rust. Ik bleef nog even zo zitten, nagenietend van die heerlijke warme vochtigheid waar mijn slapper wordende pik in zat. Maar naarmate hij slapper en kleiner werd, en de overdosis zaad nog steeds naar buiten liep, kreeg de zwaartekracht vat op mijn pik. Met een zacht plopje gleed ik naar buiten, en ik voelde een grote kwak sperma er achteraan stromen, op mijn pik vallen, en van daaraf verder naar beneden lopen, om uiteindelijk op de bank te vallen.

“Dat was echt heerlijk, Barend!” zei Tina, en toen trok ze me naar zich toe voor een gepassioneerde zoen.
“Je kan nu maar beter naar huis gaan, denk ik,” zei ze daarna, “maar kom je morgen weer?”
“Morgen weer? Hoe bedoel je?”
“Is dat niet duidelijk? Ik wil meer! Ik wil je ook in mijn kont voelen. En in mijn kut, nog heel vaak in mijn kut!”
“Maar … denk je niet dat Erik zijn lesje al geleerd heeft?”

Tina glimlachte en gaf me een vette knipoog.
“Vanavond was om Erik een les te leren. Ik weet wel zeker dat dat is gelukt. Maar morgen, en overmorgen, en hopelijk nog vaak daarna … dat is gewoon omdat ik geen genoeg kan krijgen van jouw lekkere mond, jouw heerlijke vingers, en vooral jouw zalige lul!”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door P.D.Vile

Mjin verhalen zijn fantasie. Puur fantasie. En omdat ik graag fantaseer over jong met oud, zal je dat dus ook veel in mijn verhalen tegenkomen.
Ik hou niet van geweld of dwang. Wil je daar graag over lezen, zoek dan verder.

Dit verhaal is 10579 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “De weddenschap (deel 2)”

  1. Ook dit deel is zeer mooi en geil beschreven en hoop dat er nog meer delen van komen daar de bewuste dame meer Met zijn vriend wil spelen en enorm geil van word . Blijkbaar liever dan met haar man Eric. Hopende dat er nog delen van komen van dit verhaal dat zeer mooi opgebouwd is.

Plaats een reactie