BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

5 grote bruine lullen voor Ingrid

Wij zijn een stel wat het goed voor elkaar hebben, zijn zoals de jongere zeggen oud maar zien er nog jong uit. Mijn vrouw is een mooie roodharige dame met een heerlijk lichaam, grote borsten cup dd en een heerlijke kale vagina. Een lekkere dikke kont, en een heerlijke mond. Ze kijkt graag porno met donkere groot geschapen acteurs, en dan vooral films waarin een vrouw genomen wordt door meerdere donkere mannen. En wat ik ook steeds meer merk, is meer dat de donkere mannen haar met hun ogen uitkleden en dat dit haar opwind. Heb haar gevraagd hoe ze het zou vinden om een keer een donkere man te hebben, en alles met hem te doen. Dit vroeg ik aan haar terwijl ik haar befte, het resultaat was dat ze wel zo heftig klaar kwam dat heel haar lichaam schokte en ze god aan riep toen ze kwam.

Mijn vrouw zegt altijd oh god als ze klaar komt, en dat vind ik best geil om te horen. Maar ik besloot dus om een advertentie te zetten op een seks-site met daarin de leeftijd en hoe mijn vrouw eruit zag, met daarin leuk stel zoekt groot geschapen donkere mannen tussen de 30 en 50 jaar om de vrouw te neuken elk weekend . Ik had na 3 dagen al 44 reacties, en ik ging kijken wat mij een beetje aansprak en netjes was opgesteld. De meeste hadden alleen een paar zinnen met ik wil neuken, maar 1 advertentie sprong eruit. Er stond 3 betrouwbare donkere mannen zijn op zoek naar een betrouwbaar stel voor geile seks weekenden met soms 2 extra mannen erbij, waarbij de vrouw afgericht en gebruikt wordt als negerslet.

Wij zijn 2 Surinaamse mannen en 1 uit Nigeria alle drie groot geschapen, en houden van een mollige vrouw die gaat voor alles en geneukt wordt in mond keel kut en kont en onze 2 vrienden uit Gambia doen ook soms mee.Er stonden geen foto’s bij maar wel de afmetingen van hun penissen, ik besluit contact op te nemen met ze. Ik stuur een mail naar het email adres wat erbij staat en vraag hoe ze heten en hoe groot ze geschapen zijn, en krijg gelijk bericht terug. Ik krijg 3 naaktfoto’s van mannen met een stijve lul via de man uit Nigeria, hij stuurt dat de eerste foto José is en 24 cm geschapen is 38 jr. Op de tweede foto staat Bitto 26 cm geschapen 40 jr, de heren zijn Surinaams en allebei 190 cm. Dan stelt hij zichzelf voor, hij is Kumba uit Nigeria en 29 cm geschapen en 207 cm lang 30 jr

Hij wil graag weten of we echt op zoek zijn en wat we precies zoeken. Ik vertel dat we op zoek zijn naar groot geschapen betrouwbare mannen die mijn vrouw laten genieten en haar nemen zoals hun willen, die haar laten pijpen en haar op een rustige manier laten wennen aan hun zwarte lullen diep in haar. Hij vraagt aan mij of ik een foto van haar heb, ik stuur hem de foto van de vakantie dat je zit te eten. Hij stuurt gelijk terug een mooie aantrekkelijke vrouw met heerlijke borsten en een mooie mond, en hij vraagt gelijk wat haar opwind. Ik meld hem dat mijn vrouw het heel opwindend vond toen ze een film zag waar 4 donkere mannen om een vrouw heen stonden en hun handen over haar hele lichaam heen gingen en ze haar langzaam uitkleden. Dat ze haar op haar knieën lieten zitten en hun stijve lullen voerde, en ze steeds opnieuw een zwarte lul in haar mond kreeg. Dat ze in verschillende standjes geneukt werd, en ze haar gezicht en mond volspoten met zaad .

Hij zegt en we mogen alles doen, ik zeg tegen hem we gaan zaterdag naar het naaktstrand kom daar ook heen dan zie je haar gelijk naakt. Hij zegt oké is goed dan komen we dicht bij jullie liggen, oké dan zien we je daar maar ze weet nog nergens vanaf omdat het een verrassing voor haar is. Prima zegt hij tot zaterdag, zaterdag is het schitterend weer en we gaan naar het naaktstrand toe. Ik zet de bedjes op en we kleden ons uit, je staat met je rug naar me toe als ik jullie aan zie komen. Je bent je eigen aan het insmeren als ze hun handdoeken op 8 meter afstand van ons neer leggen, ze kleden zich uit en ik zie je aandachtig kijken naar ze. Kumba staat met zijn rug naar je toe en trekt zijn short uit, als hij naakt is draait hij zich om en zie ik je schrikken als je zijn zwarte lul ziet. Je handen smeren je borsten nog in, maar het valt gelijk op dat je tepels hard zijn en het je dus opwind. Ik kijk op mijn telefoon en zie staan, een heerlijke vrouw met een geil lichaam waar we van houden.

Ik stuur terug, ja en waar jullie straks mee mogen doen wat jullie willen. Hij stuurt ook wat wij zo zien is dat haar tepels hard werden, en dat haar schaamlippen ineens glinsteren terwijl ze zichzelf insmeert . Dat haar tepels hard werden zag ik ook, maar haar kut kan ik niet zien. Ze is haar borsten nog steeds aan het insmeren en ik zie nu dat ze haar harde tepels kneed, Kumba gaat op zijn buik liggen en terwijl hij dat doet zie ik dat hij 2 stoot bewegingen maakt en zijn lul goed legt. Zijn lul is net een kinderarm zo groot en dik, ondanks dat hij nog slap is. Ik hoor je zeggen dat je je bedje draait omdat de zon van de andere kant komt op het moment dat je gebukt het bedje pakt weet ik dat ze een schitterend uitzicht hebben op je kut en kont.

Je draait het bedje en gaat liggen, je benen staan aan de zijkanten van het bedje en terwijl ze verheerlijkt kijken naar je zie ik ook van bovenaf dat je schaamlippen vochtig zijn en open staan. Ik hoor je zacht kreunen en merk dat je ze aan het uitdagen bent, ik vraag aan je vind je ze wat en ik hoor je zeggen zag je die grote lullen van ze. Dan zeg ik tegen je, je vindt het geil maar durft toch niks als het erop aan komt. Ik stuur naar Kumba, laat 1 van je vrienden naar de toilet gaan en dan kijken of mijn vrouw volgt. Bitto staat op en doet zijn broekje aan en zegt duidelijk hoor voor je, ik ga even naar de toilet terwijl hij weg loopt. Geen minuut later hoor ik je zeggen, ik ga even plassen terwijl je je jurkje aantrekt. Je loopt rustig richting de toiletten maar ik kan me er niet van ontmaken dat je wat meer met je billen aan het schudden bent, dan krijg ik na 5 minuten een filmpje binnen via WhatsApp en kan ik rechtstreeks mee kijken.

Je zit achter de toilet en bent op je hurken die bruine lul aan het pijpen terwijl je mond wagenwijd open moet door de dikte, ik hoor een zware stem zeggen wil je onze zwarte lullen sletje. Hees antwoord je terug ja ik wil jullie alle drie voelen en proeven als het van mijn man mag, hij zegt ga gebukt staan en doe je jurk omhoog. Je doet je jurk omhoog en staat met je blote kut voor hem , hij haalt zijn stijve lul langs je schaamlippen en ik hoor je kreunen. Hij zegt wil je hem voelen sletje, geil zeg je ja maar wel voorzichtig want hij is zo dik. Wat je niet weet is dat ik alles zie en hoor, en dat ik nu weet dat je een echte negerslet bent die voor alles wil gaan. Hij duwt zijn eikel tussen je schaamlippen en duwt zacht door, kreunend onderga je zijn stijve lul die steeds dieper in je kut glijdt.

Dan haalt hij zijn glimmende lul terug en pakt de telefoon, hij zegt in de telefoon tot mij terwijl hij traag stotend je begint te neuken je vrouw wil wat vragen aan je. Hij houdt de telefoon voor je gezicht en ik zie het genot en de geiligheid op je gezicht , geil hoor ik je zeggen terwijl ik zijn ballen tegen je schaamlippen hoor slaan mogen ze straks met ons mee naar huis . Je wil ze alle drie vraag ik je, wat zeg je dan slet. Geil hoor ik je kreunend vragen, mag ik zijn zaad slikken asjeblieft. Ik zeg dat ik goed vind, laat me maar zien hoe je zijn zwarte lul klaar pijpt en het inslikt maar als je hier heen komt zit er zaad op je neus. Hij draait je je om en laat zich klaar pijpen terwijl ik mee kijk, dan hoor ik hem zeggen ik ga spuiten je opent je mond en hij spuit je mond vol. Hij laat je mond zien die vol met zijn zaad zit en zegt laat zien dat je alles inslikt, geil slik je zijn zaad in en likt je lippen af.

Hij tikt zijn zwarte lul op je neus en de laatste druppels zaad zitten op je neus, dan zegt hij ga nu maar naar je man en laat hem zien dat je een negerslet bent. Dan zeg ik kom maar hier heen en vraag het me netjes terwijl je je kut laat zien, je komt wat moeilijk lopend mijn kant op en doet je jurkje uit. Je schaamlippen staan wijd en het geil loopt langs je dijbenen, ik zeg tegen je je bent echt geil hé . Het zaad zit nog op je neus en ik zeg haal het met je vinger weg en lik het af, geil lik je het af terwijl je hun kant op kijkt. Ik zeg tegen je we blijven nog een uurtje liggen en gaan dan naar huis, ik pak het filmpje dat je hem aan het pijpen bent en dat ik je hoor gaggen. Ik zeg tegen je je bent echt een heerlijke pijpslet, en ja je mag straks je droom je fantasie en je grote verlangen uit laten komen met hun.

Kumba zit te kijken naar het filmpje en stuurt een berichtje naar mij toe, er staat laat haar maar lezen en als ze alles wil haar schaamlippen open houden. Wij willen haar onze hoerige negerslet maken, laat maar zien hoe graag je dat wilt, als je op het bedje je schaamlippen open houdt dan wil je het en als je gebukt gaat staan richting onze kant en je houdt je schaamlippen open dan ga je voor alles wat wij willen doen. Ik zie dat je op staat en gebukt richting hun kant gaat staan, je doet je benen wijd en trekt met beide handen je schaamlippen open. Ze doen alle drie hun duim omhoog en ik zie dat de rest ook beweegt, het is 3 uur en ik zeg we gaan. Laat ze maar is zien wat je graag wil als je thuis kom, in zie dat je je mond wagenwijd open doet en pijpende bewegingen maakt.

Ze staan op en trekken hun kleding aan, we lopen naar de auto’s en stappen in. Als we weg rijden vraag ik aan je of je er zin in heb, je pakt mijn hand en doet deze onder je rok. Je drijft van geilheid, mijn vingers glijden zo door je schaamlippen heen en zijn gelijk drijfnat. Ik laat 2 vingers naar binnen glijden en vinger je langzaam, je hebt weinig nodig zeg je om klaar te komen ik laat mijn 2 vingers in je kut zitten en zorg ervoor dat je alleen maar geiler wordt. Dan zeg ik tegen je heb je gezien hoe groot die hele zwarte geschapen is, denk dat je ze alle drie wel zal voelen maar die helemaal. Je pakt mijn hand en likt mijn vingers af terwijl je zegt, mag ik echt alles met ze doen wat ik wil. Ik zeg tegen je ,wil je echt hun hoerige negerslet worden en hun zaad proeven. Je kijkt me aan en zegt hijgend, ja ik wil ze proeven ik wil ze leeg drinken en diep in me voelen spuiten. Ik laat je straks zien hoe ik naar ze verlang als we thuis zijn, we rijden de straat in en parkeren de auto’s en stappen uit.

We gaan naar binnen en als je binnen bent trek je gelijk je jurk uit, naakt loop je naar ze toe en je gaat op je knieën tussen ze in zitten. Ze trekken hun kleren uit en staan alle drie naakt voor je, je mond gaat wijd open en ik zie dat je die zwarte lullen pijpt. 1 voor 1 neem je hun lullen in je mond maar die van Kumba is dik en je moet je mond echt helemaal wijd open doen.Je likt hem helemaal af en spuugt erop, en sabbelt op zijn eikel. Hij staat te genieten als zijn eikel in je mond schiet en je mond zich sluit achter zijn eikel, hij begint zacht te duwen waar door zijn zwarte lul een stukje dieper gaat. Je ogen staan wijd open en ik zie dat je bloedgeil bent, Bitto knielt achter je en duwt 2 vingers in je kut en beweegt deze over je gspot heen.

Ik hoor het op 3 meter afstand soppen en hoor Bitto zeggen, die kut loopt leeg zo nat is ze. Hij maakt je zo geil dat je probeert om Kumba zijn lul dieper in je mond te nemen,dan hoor ik je kreunen en kom je squirtent klaar. Er ligt een hele plas vocht onder je lichaam en je lichaam schokt aan alle kanten, Bitto neemt de plek over van kumba en zegt. Ik ga je keel wat oprekken voor de stijve lul van Kumba. Je mond gaat om zijn eikel en zacht duwt hij zijn stijve lul verder, hij haalt hem terug en zegt maak hem goed nat slet voor ik hem verder duw. Je spuugt veel speeksel erop en hij stoot hem in je mond, geeft mij een seintje en terwijl ik je hoofd beet hou stoot hij zijn stijve lul verder in je mond. Ik voel hoe je kokt als hij zijn lul tegen je huig aan duwt, dan zeg ik dit is toch wat je wilde slet voel het dan nu.

Terwijl ik dat zeg stoot Bitto zijn stijve lul voorbij je huig, ik merk dat je probeert tegen te stribbelen als zijn lul diep in je keel dringt en zie dat je ogen wagenwijd open staan. Hij haalt zijn lul even terug en ik zie je adem halen terwijl zijn eikel nog in je mond zit, dan duw ik je naar voren en glijdt zijn stijve lul weer tot aan zijn ballen in je keel. Diep neukt hij je keel en ik heb steeds een beetje minder druk op je hoofd, je hoofd laat ik nu los en ik kijk van bovenaf hoe die bruine lul diep in je keel stoot. Dan is goed zichtbaar hoe je geniet als je je ogen zie, ze staan zo geil dat Bitto zegt kijk is hoe die slet geniet ze doet het nu helemaal zelf. Je pakt zijn billen beet en duwt je hoofd tegen zijn buik aan, steeds ga je op en neer en Bitto begint te zweten en zegt stop sletje of ik spuit je helemaal vol met mijn zaad.

Je knijpt zichbaar in zijn billen en gaat nog wilder op en neer, Bitto zegt ik ga spuiten slet daar komt het en met een kreet begint hij te spuiten. Zijn stijve lul zit diep in je keel en ik hoor je mmmmmmmm doen, 10 a 12 stralen zaad spuit hij diep in je keel en zijn grote ballen schudden tegen je kin als hij zich leeg spuit. Kumba duwt je verder naar voren terwijl je de lul van Bitto nog in je mond heb, hij duwt 2 vingers in je kut en beweegt ze wild over je gspot terwijl José 2 vingers in je kont duwt. Wild bewegen Kumba zijn vingers over je gspot en hoor ik je bijna huilen van genot, je lichaam begint te trillen en gillen en schokkend kom je squirtent klaar. Kumba haalt zijn vingers uit je kut en veegt ze af aan zijn stijve lul, je schaamlippen zijn opgezwollen en hij duwt zijn stijve lul tegen je schaamlippen aan.

Je schaamlippen wijken uiteen door dat hij zijn lul naar binnen duwt, je kreunt en gaat verder naar beneden zitten met je bovenlichaam waardoor je billen omhoog komen. Kumba pakt je bij je heupen en stoot zijn stijve lul verder naar binnen, hij haalt zijn stijve lul terug en stoot zijn 29 cm ineens diep in je kut. Je kreunt als hij je diep begint te neuken en je bij je heupen vast houdt, José neukt je kont met 2 vingers en komt beetje bij beetje naar voren. Ik vraag je is het lekker geile negerslet die grote zwarte lul zo diep in je kut, kreunend hoor ik je zeggen hij is zo groot en dik dat hij een stuk in mijn baarmoeder zit. José zit nu voor je en je opent je mond, hij stoot zijn stijve lul ineens diep in je keel en begint je te neuken. Kumba wenkt mij en haalt zijn lul uit je kut, je schaamlippen blijven wijd open staan en hij duwt zijn zwarte lul langzaam naar binnen tot zijn ballen tegen je schaambeen klotsen.

Je bent drijfnat en soppend dringt zijn grote lul diep in je kut, steeds opnieuw stoot hij zijn grote lul diep in je kut. Hij vraagt je is het lekker negerslet die grote bruine lul diep in je natte kut, ik hoor je kreunend zeggen ik voel je lul diep in mijn baarmoeder neuk me neuk me met die bruine lul. Maak me je slet maak me je slet, ram die zwarte lul in mijn slettenkut en terwijl je dat zegt stort je je eigen op de lul van José die voor je mond hangt en laat hem diep in je keel glijden. Bitto is met zijn lul aan het spelen en die is weer keihard, hij geeft Kumba een teken met zijn hand en zegt tegen mij. Waar is jullie slaapkamer, ik zeg boven tegen hem. Hij zegt kom we gaan naar boven en daar verder, Kumba trekt zijn stijve lul uit je en legt hem op je billen.

Nu is pas goed zichtbaar wat je in je kut heb gekregen , en hoe dat je kut open blijft staan. Ze helpen je met opstaan, Kumba staat voor je met zijn stijve lul en je trekt hem langzaam aan zijn lul terwijl hij je tongt, terwijl Bitto met zijn stijve lul tegen je billen aan staat en je gspot stimuleert. Je dijbenen zijn nat van het geil wat uit je kut is loopt en ik zie je langzaam door je benen zakken van genot, dan hoor ik je echt gillend klaar komen en roepen oh god oh god terwijl je squirtent klaar komt. Het is dat ze je allebei beet houden want je beweegt nu als een slappe pop, Kumba blijft je tongen en drukt je tegen zich aan, langzaam kom je weer bij je positieven en loop je langzaam de trap op naar de slaapkamer. Je gaat op bed liggen en wordt beet gepakt door Bitto die op zijn rug ligt, zijn bruine lul staat als een paal omhoog en je laat je er langzaam overheen zakken.

Traag berijd je zijn lul die diep in je kut glijdt, Kumba laat een klodder speeksel op je sterretje vallen en duwt 2 vingers naar binnen. In het zelfde tempo als dat Bitto je neukt duwt hij zijn vingers diep in je sterretje, hijgend onderga je alles wat ze met je doen. Dan vraagt Kumba aan mij of ik glijmiddelen heb, ik pak het glijmiddel uit het nachtkastje en hij spuit een grote klodder op je sterretje. Dan komt hij dichterbij en zijn eikel glijdt door het glijmiddel heen, zacht duwt hij zijn eikel tegen je sterretje en je wil wat zeggen maar José stoot zijn lul diep in je keel. Bitto stoot zijn lul diep in je kut op het moment dat Kumba zijn dikke lul voorbij je sluitspier glijdt, zijn eikel zit nu in je kont en hij wacht met door duwen tot je een beetje gewend bent.

Langzaam duwt Kumba zijn stijve lul een stukje dieper in je kont, je kreunt en ik zie je sterretje strak om zijn lul bewegen. Hij pakt je bij je borsten en beweegt steeds dieper naar binnen, met lange halen begint hij je nu te neuken. Steeds dieper en harder stoot hij zijn lul in je kont, zijn ballen klotsen tegen je schaambeen aan als zijn stijve lul diep in je kont stoot. Hij zegt we gaan haar helemaal africhten tot ze onvoorwaardelijk onze negerslet is en we hebben nog 2 vrienden net zo groot geschapen als ik ben die dan mee komen, ben je het daarmee eens. Ik kijk naar je gezicht en zie het genot erop, de geiligheid staat in je ogen die helemaal wazig zijn. Ik zeg tegen hem waarom vraag je niet of ze nu gelijk komen, als ik naar haar gezicht kijk gaat ze helemaal voor volledige overgave en onderwerping en gehoorzaamheid en gewilligheid. Maak haar gelukkig maar haar de negerslet die ze wil zijn en worden, hij vraagt aan mij mag ik mijn telefoon van je.

Hij filmt hoe zijn stijve lul diep in je kont glijdt en zijn 2 vrienden kijken live mee terwijl hij vraagt of ze langs komen. Ik hoor ze zeggen is goed waar moeten we wezen, ik geef ze het adres en hoor ze zeggen we zijn er binnen een half uur. Kumba zegt we gaan haar zolang neuken en klaar maken, we spuiten haar keel vol haar kut en haar kont. Diep stoot hij zijn zwarte lul in je kont, wat een geil gezicht is dat om te zien hoe die zwarte lul diep in je blanke dikke rest gestoten wordt. Je ondergaat het kreunend, José zit diep in je keel en begint te hijgen. Je tong gaat over zijn ballen en ik zie ze schokkend bewegen, hij pakt je hoofd beet en stoot zijn lul diep in je keel.

Hij gooit zijn hoofd in zijn nek en begint te spuiten, ik loop naar beneden en kijk of ze er al zijn. Ze komen net aanrijden en parkeren de auto, het lijken wel broers van Kumba net zolang. Ze stellen zichzelf voor, de ene heet Jalo en de andere heet Kali, ze komen beiden uit Nigeria. Ze kleden zich beneden uit en je gaat het nu echt krijgen, Jalo zijn lul is nog langer en dikker dan die van Kumba en Kali is net zo groot als Kumba, ze vragen allebei of ze alles met je mogen doen terwijl Jalo een klein flesje pakt zegt hij mijn lul is stijf 34 cm en 9 cm dik. Ik vraag wat dat is en hij zegt dit is voor volledige ontspanning van je vrouw, ik zeg oké is goed geef haar waar ze naar verlangt. We gaan naar boven en ik loop voor ze, als we boven komen zien we hoe diep je geneukt wordt nog steeds.

Jalo wrijft wat druppels uit het flesje op zijn lul en komt voor je zitten, zijn lul is nog slap als hij hem in je mond duwt en je begint te pijpen. Ik hoor Kumba zeggen heb je het flesje bij je, Jalo knikt en zegt het zit op mijn lul. Je zit met je kont omhoog en wordt nog steeds diep geneukt door Kumba ,terwijl Jalo zijn lul steeds stijver wordt en ik zie dat je mond steeds verder open moet. Jalo haalt zijn lul uit je mond en zegt tegen je, doe je tong naar buiten slet. Je doet je tong naar buiten en hij gooit wat druppels op je tong, hij pakt je hoofd beet en duwt zijn stijve lul over je tong in je mond. Steeds dieper duwt hij zijn lul in je mond, hij zegt tegen je wil je hem dieper voelen slet terwijl je hem aankijkt zie ik zo’n geile blik in je ogen. Je doet je ogen dicht en kreunend ontvang je zijn grote lul dieper en dieper, hijgend duwt hij zijn stijve lul dieper in je mond tot ik hem hoor zeggen.

Die geile negerslet is echt een pijpgodin, ze is gemaakt om grote zwarte lullen diep in haar keel te ontvangen. Je keel zwelt op als zijn grote zwarte kul in je keel glijdt, hij begint je nu met lage halen te neuken in je keel en je ogen zijn wazig. Je wordt nu echt geiler en geiler, Kumba neukt je diep in je kont en Bitto neukt je nog steeds in je kut. We horen je steeds harder gaan kreunen, en je neus zit tegen de buik aan van Jalo die je diep in je keel neukt. Je lichaam schokt als je klaar komt, Bitto stoot nog harder naar boven en gromt als hij zijn zaad diep in je kut spuit. Kreunend ontvang je zijn zaad diep in je kut en kom je geil en nat klaar, Kumba neukt je nog steeds diep in je kont terwijl Jalo je keel neukt. Je billen trillen bij elke stoot die hij je geeft, en zijn ballen klotsen tegen je schaambeen als zijn zwarte lul diep in je dringt.

Dan begint hij te kreunen en harder te stoten, zijn vingers kneden je billen en hij zegt, Ik ga je vol spuiten slet. Hard en diep stoor hij zijn zwarte lul diep in je kont, en met een kreet spuit hij zijn ballen leeg in je kont. Geil stoot je met je billen naar achteren terwijl hij straal na straal diep in je spuit, ik zit achter jullie en zie hoe zijn grote zwarte ballen zich samen trekken bij elke straal zaad die hij diep in je spuit en hoe je weer klaar komt. Jalo ziet hoe zijn maat geniet en hoe hij zich helemaal leeg spuit in je kont, zijn gezicht is vertrokken in een grimas van genot en geiligheid. Jalo pompt zijn bruine lul diep in je keel en begint te kreunen, zijn handen gaan door je haar en zijn ballen klotsen tegen je kin aan. Hij begint zwaarder te ademen en hijgend duwt hij zijn zwarte lul dieper in je keel, dan haalt hij zijn 34 cm zwarte lul uit je mond.

Je wil hem weer diep voelen en neemt zijn eikel weer in je mond terwijl zijn lul dikke stralen zaad spuit, hij houdt zijn lul beet en richt zijn stralen op je mond en op je gezicht. Het zaad druipt van je gezicht af en heb je nog nooit zoveel zien slikken, het lijkt wel of er geen einde aan komt. 15 a 16 stralen dik zaad spuit hij in je mond en over je gezicht, dan heb je zijn lul weer te pakken en terwijl je zijn kont beet pakt duw je je hoofd over zijn spuitende lul heen. Diep glijdt hij voorbij je huig en zie ik zijn zwarte schokkende ballen tegen je kin aan klotsen, ik hoor hem kreunen als hij straal na straal in je keel spuit en je door blijft gaan met deepthroaten. Heb je nog nooit zo mee gemaakt, je toont je nu een echte hoerige negerslet die beschikbaar is met al haar gaten. Wordt vervolgt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7361 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “5 grote bruine lullen voor Ingrid”

  1. Wat een heerlijk verhaal, een mooie vrouw het middelpunt van een BBC gangbang, wat een genot, voor Ingrid om mee te maken, en voor haar man om toe te kijken. Wat zou het mooi zijn als Ingrid, haar anticonceptie achterwege laat en haar vruchtbare buikje vol laat spuiten met het krachtige sperma van BBC’s. Misschien kan ze haar vriendinnen, moeder, en/zussen overhalen om zich ook over te geven aan BBC’s

Plaats een reactie