BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vriendin genomen werd en ik meedeed

Ik heb ,nu alweer een aantal jaar geleden iets meegemaakt waar ik nog steeds vreselijk geil van kan worden. Aan de andere kant is het ook iets waar ik me nog steeds enorm voor schaam .Heel vreemd zo'n dubbel gevoel.
Zoals gezegd dit speelde een aantal jaar geleden. Ik was met mijn toenmalige vriendin ,Iris,een aantal dagen in Amsterdam. We konden logeren in een prachtig appartement,vlakbij Carre.
Het huis was van een vriendin van Iris,die op vakantie was.
Iris was toen 28,echt een knappe meid. .Ze is vrij lang ,lang blond haar ,stevige tietjes(c-cup) en heeft een prachtig kutje met grote hangende schaamlippen.
We hadden in deze periode veel en lekkere sex. Iris was drie en een halve maand zwanger van onze eerste en werkelijk zo geil als wat.
Ze was zowiezo al geil ,maar nu ze zwanger was was ze niet te stuiten.Ik genoot met volle teugen,van haar al iets bolle buikje ,haar borsten en natuurlijk haar heerlijke kutje.
Iris had zich,vlak voor we naar Amsterdam gingen van onder helemaal kaal geschoren. Ik heb daar werkelijk jaren om gezeurd ,maar ze wilde er niet aan.Misschien dat het kwam omdat ik zo aanhield of omdat ze extra geil was door haar zwangerschap,ik weet het niet,maar op de dag dat we zouden vertrekken kwam ze opeens dicht tegen mij aanstaan en zei;”ik heb een verassinkje voor je manneke”.Ze tilde haar jurkje op en zei”Pak het maar uit”.Ik keek tegen haar stringetje aan en begon dit opgewonden naar beneden te stropen .En jawel ,waar ik stiekum al een beetje op gehoopt had werd werkelijkheid,Iris had haar kutje superglad geschoren ,ik kon prachtig haar volle schaamlippen bewonderen en zag dat ze al een beetje nat was.
Voorzichtig streek ik over en tussen haar kutlipjes en duwde een vinger naar binnen .Iris begon te zuchten en vroeg of ik haar kale spleetje wilde likken.We gingen snel naar de slaapkamer terwijl ik probeerde mijn broek uit te krijgen.
Terwijl ze wijdbeens op bed ging liggen en met haar hand haar kutje streelde begon ik haar heerlijk te likken. Ik zoog op haar schaamlippen ,liet mijn tong over haar klitje gaan en duwde mijn gezicht en tong zo diep mogelijk in haar schoot.Iris begon met haar heupen te draaien en te duwen en vroeg plotseling ,kreunend of ik een vingertje in haar kontje wilde steken. Het was vreselijk geil,normaal vindt ze het nooit lekker als ik aan haar poepgaatje kom. Met een vinger in haar kontje en likkend en zuigend aan haar kale doosje kwam ze plotseling heftig klaar.Toen ze weer wat bijgekomen was vroeg ze of ik op mijn rug wilde gaan liggen en liet ze haar natte kutje over mijn pik glijden. Ze begon heerlijk te neuken terwijl ik een prachtig uitzicht had op haar kale spleetje en zag hoe haar schaamlippen zich om mijn pik sloten als ze omhoog kwam. Iris begon zich nu te masturberen en het duurde dan ook niet zo lang of ik kwam geweldig klaar. Ook Iris zat weer tegen haar hoogtepunt en toen ik haar kutje kon voelen knijpen en ze hard begon te schreeuwen ,wist ik dat ook zij een heerlijk orgasme had bereikt.
Die middag vertrokken we met de trein naar Amsterdam.Daar aangekomen gingen we meteen door naar ons logeer adres,waar we nog even met Rian konden kletsen,de laatste instructies over haar kat kregen ,waarna ze vertrok.
We hadden samen een geweldige tijd in Amsterdam,het was een prachtige zomer en we genoten van de terrasjes de vele winkels de grachten enz.
Het was op onze laatste dag dat het gebeurde. Iris en ik waren 's avonds de stad ingegaan om onze laatste avond te vieren. We hadden tapa's gegeten en een paar drankjes op een cafe terras op het Leidseplein gedronken en liepen nu gearmd en licht aangeschoten terug naar huis. Het laatste stuk voert door de Kerkstraat,aan het einde van deze straat kom je bij een brug ,dan nog een klein stukje rechtsaf om bij Carre te komen.
Toen we de Kerkstraat inliepen viel het me op dat het best een verlaten straatje is. Er zit een stripwinkel aan het begin ,maar verderop zijn er eigenlijk alleen oude huizen en de verlichting is ook spaarzaam. Ongeveer halverwege het straatje zag ik ze staan.,5 opgeschoten jongens (een jaar of 18 schat ik),van buitenlandse afkomst,ws uit Marokko. Ik heb geen enkel probleem met allochtonen en Iris ook niet ,maar dit zag er toch dreigend uit. Iris klemde zich wat steviger tegen me aan terwijl we op het groepje jongens toeliepen. Ze stonden vrij dicht bijelkaar terwijl ik voelde hoe ze ons opnamen toen we dichterbij kwamen. Ook ik voelde me allesbehalve gerust ,maar wilde dit niet aan Iris laten merken. “Kom op we zijn er bijna”zei ik opgewekt tegen haar.
Toen we ze op anderhalve meter genaderd waren stapte er een jongen naar voren en hield ons staande. De anderen kwamen nu ook om ons heen staan en ik wist dat het foute boel was.
“Zo wijfje,jij ziet er lekker uit”begon de grootste tegen Iris. Dit terwijl hij haar verlekkerd bekeek,dat deden de anderen ook trouwens. Ik voelde me erg ongemakkelijk en vroeg beleefd of ze ons er even door wilden laten. Niet dus. In plaats daarvan werd ik bij mijn schouder gegrepen door een van de vijf terwijl de grootste knaap,die ws de leider van het clubje was,zei:jou willen we wel eens wat beter bekijken terwijl hij geil en ongegeneerd Iris stond op te nemen.
Ik baalde eropeens van dat Iris er zo lekker uitzag die avond,met haar lange blote benen ,het korte zomerjurkje dat ze droeg,haar opgestoken blonde haar,de sensuele gestifte lippen en de mooie sandaaltjes met hoge hakken die haar voetjes en paars gelakte teentjes zo mooi uit deden komen.
Normaal ben ik niet bang om te vechten voor mijn vriendin of voor mezelf als dat echt niet anders kan,maar ik besefte dat dit in deze situatie geen enkele zin zou hebben. Ik had ws wel weg kunnen komen als ik de jongen die mij vast hield een kopstoot had kunnen geven ,maar Iris was nooit in staat geweest mee te komen.
De leider van het groepje wilde nu de tietjes van Iris betasten en terwijl ze uitriep “Laat dat”werd ze vanachter vast gegrepen en zag ik hoe hij in de borsten van mijn Iris begon te knijpen.Iris worstelde om los te komen ,maar dat had geen enkele zin.
“Kom we gaan plezier maken wijfje “werd er gezegd terwijl de jongens ons naar een pand duwden in de straat ,waar de deur van open stond.
We kwamen in een huiskamer terecht,vrij sober ingericht. Er stond een tafel midden in de kamer,wat stoelen eromheen,een grote sofa en een “gemakkelijke “stoel.Ik werd door twee jongens in deze stoel geduwd ,terwijl ze Iris voor de tafel sleepten. “Jij mag kijken hoe wij jouw geile vrouwtje gaan gebruiken””zei de grootste van de jongens.Ik keek naar Iris en voelde me klote toen ik haar daar zo hulpeloos en bevend voor de tafel zag staan. Er rolden tranen over haar wangen terwijl ze smeekte om haar alsjeblieft te laten gaan.
Vier jongens stonden nu bij haar ,eentje hield mij in bedwang waarbij hij een mes losjes in zijn linkerhand hield.
“Je kunt jezelf nu uitkleden of wij doen het voor je”zei de grootste. Ik zag hoe Iris huilend en trillend haar zomerjurkje over haar hoofd trok. Daar stond ze nu,in haar geile string en Bh op haar sandaaltjes. Het was inderdaad een erg spannend setje wat ze aan had,.Het bh tje was van een dunne wat doorzichtige stof met een soort van kanten werkje erin en de bijpassende string was van hetzelfde matriaal zodat je vaag haar kutje en lipjes door de stof heen kon zien. De kleur was paars en we hadden speciaal voor dit setje paarse nagellak gezocht en gevonden op onze shopmiddagen in Amsterdam.
Jezus ze is zwanger,kijk die buik nou. Mooi zei de leider,dan kan ze ook niet meer zwanger worden van ons. Kom laat ons je tieten en kut zien. Iris begon haar bh los te maken en haar tieten kwamen te voorschijn. Ik zag hoe twee jongens haar begonnen te betasten ,haar in haar donkere tepeltjes knepen. “Nu dat geile slipje uit”werd er gezegd. Even later stond Iris trillend en huilend op haar schoentjes bloot voor de jongens.
Die jogens waren nu ook behoorlijkopgewonden,”kijk dat mokketje heeft een kaal kutje,moet je die grote pislappen eens zien”.
Enkele jongens hadden inmiddels hun pik uit hun broek gehaald en stonden er voor Iris mee te spelen.
Iris werd nu op haar rug op de tafel gelegd,haar schoentjes werden uitgetrokken en ik kon vanuit mijn positie werkelijk recht in haar kutje kijken.
De grootste van het stel,die het voor het zeggen had begon zijn shirt uit te trekken ,en zijn stijve pik tevoorschijn te halen. Hij was niet alleen de grootste ,maar had ook de grootste lul van het stel. Het was werkelijk enorm,zo 23 cm en heel erg dik.
Ik keek nu naar vier stijve bruine pikken.Een van de jongens ging bij haar hoofd staan en duwde zijn pik richting haar mondje. Iris stribbelde wat tegen ,maar omdat de andere twee haar vast hielden terwijl ze aan haar tieten zaten kreeg ze de stijve piemel in haar mond geduwd. “Pijpen hoer”Zuig mijn pik”.Ik zag hoe Iris de jongen begon te pijpen,ik kon haar gezicht niet goed zien ,maar had de indruk dat ze huilde,terwijl ik toekeek hoe ze in haar mondje werd geneukt.
De grootste stond bij haar heupen,naast haar en zat aan haar kutje aan haar schaamlippen. Zijn enorme pik recht overeind. “He jongens ze is nat “zei hij plotseling terwijl hij een vinger in haar inderdaad natte kutje stopte. Dit maakte een soppend geluid.
Ik was verbaasd,zou ze toch ook geil worden? Tot mijn schaamte en verbijstering merkte ik dat het mij ook ook niet onberoerd liet,ik kreeg een stijve pik en voelde hoe ik opgewonden werd om Iris zo op de tafel te zien liggen ,zuigend op de pik van degene die haar in haar mond neukte en haar tieten,waar de tepeltjes inmiddels ook stijf van waren ,betast door de andere twee. De kerel met de grootste pik sopte nu met twee vingers in haar kutje. Plotseling stopte hij en zei ;”Ik ga je neuken in dat geile kale kutje van je”
Hij deed zijn broek en schoenen helemaal uit en stapte tussen haar nu wijd geopende benen. Omdat mijn stoel iets opzij stond kon ik zien hoe hij zijn reusachtige eikel tegen haar schaamlippen aandrukte,en en tijdje met zijn eikel over haar lipjes en klitje schoof.Mijn eigen pik stond op springen toen ik Iris hoorde schreeuwen toen hij zijn mega pik bij haar naar binnen schoof. Haar forse schaamlippen zaten strak om zijn lul en hij begon haar met lange halen te neuken. De jongen die haar in haar mondje neukte was nu van plaats verwisseld met een van zijn makkers,die nu zijn vrij dikke pik in haar mond schoof. De andere was zich aan het aftrekken en hield zijn pik tegen de tepel van Iris.
Iris begon nu te kreunen en ik kon zien hoe haar teentjes zich kromden toen ze haar benen om de nek van van haar neuker sloeg.”Goed zo,ze vindt het lekker “zei de grote vent terwijl hij haar feller begon te neuken.
Mijn eigen pik stond nu strak afgetekend tegen de dunne stof van mijn katoenen zomerbroek.
Het was mijn bewaker kennelijk ook opgevallen ,want hij riep opeens naar zijn maten “he meneer wordt geil als hij ziet hoe we zijn vrouwtje eens een keer een echte beurt geven.”De leider van het stel draaide zijn hoofd om naar mij ,terwijl hij Iris stevig door bleef neuken en zei”Trek hem zijn kleren maar uit dan kan hij meedoen.” Ik trok zelf mijn shirt broek schoenen en mijn onderbroek uit en daar stond ik dan ,naakt met een enorme stijve te kijken hoe mijn Iris werd verkracht door vier,eigenlijk vijf,als je mijn bewaker ook mee telde,marokkanen.
Laat ze hem maar pijpen zei de de grote. De jongen die nu werd gepijpt was net aan het klaarkomen en spoot zijn sperma half in de mond ,half over haar gezicht.
Ik werd naar Iris toegeduwd en er werd gezegd “Je vriendje is geil geworden ,pijp hem maar eens”Ik keek naar Iris,haar mond half open ,haar ogen geil en hijgend met de slierten sperma in haar gezicht en haren.
“Sorry schat “ik kan het niet helpen. Iris zei niets maar keek me aan en nam mijn pik in haar hand en terwijl ze de stam zachtjes masserde schoof ze hem in haar mondje om er heerlijk op te zuigen.Haar hele lijf ging op en neer doordat ze hard werd geneukt.
Plotseling liet ze mijn pik uit haar mond glijden om heel erg klaar te komen ,ze schreeuwde letterlijk;”Ja oooh jaaaah neuk me, neuk met die dikke pik van je oooooh jaah lekker ,ik kom .
Ik keek naar haar neuker en zag aan de grimas dat hij op het punt stond te gaan komen. Ik schoof mijn pik weer in haar mond ,maar voordat ik klaar kon komen hoorde ik Iris roepen “jaaah spuit me vol ,spuit mij geile kutje maar vol, ooh ik kan het voelen.De grote vent had Iris bij haar heupen vast en stond haar schokkend vol te spuiten terwijl ik en de anderen als gekken aan onze pikken stonden te rukken. Ik kwam klaar over haar gezicht en zag dat een van de andere jongens haar tieten onderspoot.
De grote neuker trok zich uit Iris terug,terwijl ik zag hoe het sperma uit haar kutje ,over haar nu gezwollen schaamlippen liep.Iris werd nu van de tafel getild en op de sofa gelegd.”Kom jij er ook maar bij ,lik haar maar schoon”Iris werd weer overeind gehesen en ik werd op mijn rug op de sofa gelegd. “Ga bovenop hem zitten beval hij haar en terwijl Iris met haar kale kutje boven mijn gezicht ging hangen,voelde ik hoe er grote klodders sperma uitliepen.
Haar grote schaamlippen hingen nu aan weerzijden van mijn mond toen ik mijn tong in haar grotje liet glijden en behalve haar geil nu ook het sperma van die ander proefde.
Een van de andere jongens was nu achter Iris gaan zitten,zijn knieen aan de zijkant van mijn hoofd,en de benen van Iris wat verder uitelkaar duwend. Ook hij had een flinke pik,groter en dikker dan de mijne en ik kon zien hoe hij met een vinger en wat speeksel in het kontgaatje van Iris zat. Nadat hij dit wat had opgerekt kon ik zien hoe hij zijn stijve pik tegen haar sterretje duwde om haar in haar kontje te neuken. Dit gebeurde allemaal vlak bij mijn hoofd.
Iris begon weer heftig te kreunen en duwde haar kutje zo hard in mijn gezicht dat ik bijna geen adem meer kreeg. Ik zag hoe de dikke stijve pik in haar kontje op en neer schoof en dat Iris nu ook met een hand tussen haar kutlipjes zat en zich aan het masturberen was. Een van de jongens stak een pik in haar mond terwijl de andere zich stonden af te trekken terwijl ze toekeken. Iris begon weer te schreeuwen,haar hand ging snel op en neer tussen haar benen “Ooooh ik ga komen jaaah. Schokkend kwam ze klaar boven mijn gezicht tewijl degene die haar in haar kontje neukte nu ook aan zijn hoogte punt kwam . Hij stootte zijn pik nog een paar maal hard in het kontje van mijn vriendin ,om dan grommend klaar te komen,haar aarsje volspuitend.
De anderen waren inmiddels ook klaargekomen . Iris was uitgeput.
Jullie kunnen gaan ,zei de grote kerel terwijl hij zijn broek weer aan trok.
We pakten onze kleren en kleedden ons weer aan. “Je hebt een heerlijke vriendin “zei hij tegen mij. “Ja ik weet het “stamelde ik zacht. “en nu wegwezen”
We stonden weer op straat ,er werd niets gezegd. Iris liep moeilijk en ik gaf haar een steuntje tot we thuis waren. Iris had nog steeds niet veel gezegd. “Ik wil douchen en dan slapen””Moeten we niet aangifte doen?” vroeg ik haar. “nee ” zei Iris het is nu toch gebeurd en ik vond het niet alleen maar vervelend ,het was ook best lekker eigenlijk.
Ja voor mij ook.
Toen we allebei gedouched hadden en in bed lagen sliep Iris al gauw. Ik lag te denken ,aan de ene kant vind ik dat verkrachting een van de ergste dingen is die je een vrouw kan aan doen. Aan de andere kant ben ik er heel opgewonden van geworden. Ik schaamde me,en nog steeds eigenlijk,maar kan er ook nog steeds heel geil van worden als ik eraan terug denk.
Wij hebben er nooit meer echt over gesproken ,samen. We hebben ons wel op geslachtsziekten laten testen bij de huisarts,maar gewoon zonder condoom geneukt. Alles was goed gelukkig.
De enige verandering in ons sexleven was dat Iris hierna altijd vroeg of haar niet in haar kontje wilde neuken. Ik geloof dat ze dat nog lekkerder is gaan vinden dan in haar kutje.

Als jullie commentaar hebben ,hoor ik dat graag”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 33914 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Hoe mijn vriendin genomen werd en ik meedeed”

  1. Dat komt omdat de kont meer zenuwen heeft dan de kut.
    Vrouwen die dat weten zijn er aan verslaafd.
    Mijn vriendin petra is ook zo een
    Liever kont dan kut.
    Maar het liefst allebei tegelijkertijd.

Plaats een reactie