BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Meesteres Judith van de basisschool deel 2

Na een tijdje voel ik haar hand via mijn borst en buik richting mijn lul glijden. Die is wat slap geworden maar latent nog op oorlogssterkte. Dit was echt superlekker Gijs, onwaarschijnlijk lekker, nu ben jij aan de beurt! Waar word jij extreem geil van, vraagt Judith? Jouw naakte lijf is van top tot teen een feest zeg ik en daarnet had het niet veel langer of ik had je kut helemaal volgespoten met mijn sperma. Alles met jou lijkt me super geil. Met dat antwoord kan ik niet veel Gijs?! Maar ik weet wel wat.

Zij nestelt zich tussen mijn benen en likt speels over mijn eikel en langs mijn lul die weer enigszins ontspannen was. Plagend maakt ze rondjes om mijn eikel en likt mijn steeds stijver wordende lul op en neer. Ze sluit haar lippen om mijn lul en ik voel haar tong snel heen en weer gaan. Ook langs het over gevoelige plekje waar de voorhuid onder aan de eikel vastzit. Steeds dieper zakt haar mond over mijn nu echt knetterharde lul. Met stijgende verbazing die ik dat ze echt heel diepgaat. Mijn lul is best stevig en meer dan gemiddeld lang. Nog nooit heb ik een pijpbeurt gehad waarbij mijn stijve lul volledig in een gulzige damesmond verdwijnt. Zij kijkt me uitdagend aan het lijkt mijn gedachten te kunnen lezen. Mijn pik in nu echt op volledige oorlogssterkte en de aderen zijn goed zichtbaar door het stuwende bloed. Slijm en speeksel slierten kleven aan mijn lul en haar mond. Met een laatste inspanning en soppende geluiden voel ik mijn lul nog verder in haar keel glijden. Haar tanden voel ik bij mijn schaamhaar.

Judith houdt haar ogen dicht om de inspanning te kunnen doen: met haar lippen strak om mijn schacht gaat ze een centimeter of 15 omhoog om daarna met een stevige beweging mijn lul helemaal op te slokken. En dat een paar keer op rij. Ik voel een hand om mijn ballen waar het sperma op zijn kookpunt begint te komen. Haar handen knijpen hard in mijn ballen en ik sta echt op springen. Ze opent haar mooie groene ogen en kijkt me verwachtingsvol aan. Net op tijd laat ze mijn lul uit haar mond glijden terwijl ze naar adem hapt. Wauw, dit is geil; jouw pik is wel een uitdaging zelfs voor mij want ik vind dat ik goed kan pijpen. Helemaal mee eens, hijg ik. Het scheelde niets of ik had je mond helemaal volgespoten!! Een andere keer, zeg Judith.

Ze speelt wat met mijn lul en ballen terwijl ze op adem komt en mijn lul ook wat ontspant. Zij duwt mijn benen omhoog en haar tong gaat via mijn ballen naar mijn kontje. Een siddering gaat door me heen als haar tong rondjes draait en iets naar binnen geduwd wordt. Even later volgt een eerste vinger en daarna nog een. Terwijl een derde zijn weg vindt, komt Judith met haar hoofd naar mij en vinden onze monden elkaar weer. Dit is zo geil, ik voel mijn zaad opborrelen. Dit gaat makkelijk, zo krijg ik ook die grote strapon in jouw kastje bij je naar binnen als je durft! Een zwaar gekreun is de enige reactie die ik kan geven. Ze blijft heel lang mijn ballen en kont verwennen.

Omdat je mijn lul met rust laat, ontspant die wat en is de druk op mijn ballen om het zaad eruit te laten spuiten gezakt. Ik wil je lul weer in mij voelen. Judith gaat als of een paard op me zitten en mijn pik zit tot aan de ballen in haar kut. Langzaam wipt ze op en neer. Mijn eikel komt er net niet uit en daarna in 1 ruk weer naar beneden. Wat ultiem geil is dit. Niet lang daarna draait zich om en laat zich met haar rug naar me toe weer over mijn pik zakken. Ik weet niet hoe lang ik dit nog vol ga houden. Zij voelt dat aan en blijft lang diep om me zitten en ik voel haar kut samentrekken om mijn keiharde lul. Af en toe wip ze op en neer echt heel geil. Ik heb perfect zicht op haar kont en kan het niet laten 1 soms 2 vingers, die ik met mijn speeksel nat gemaakt heb, in haar soepele kontje te duwen.

Ik voel mijn lul in haar heen en weer gaan. Ze draait zich half naar mij om en kijkt me uitdagend aan. Jij kan me in mijn kont nemen als wij een keer de speeltjes van boven samen gaan proberen. Zonder Petra want ik heb er zelf meer dan genoeg verstand van. Niets slaafachtigs waarbij ik bepaal wel wat er gebeurt. Bij de gedachte alleen kom ik bijna klaar. Ze laat mijn pik uit haar kut glijden en komt tegen me aan liggen. Zou je dat durven? Jouw kont geil voorbereide en uiteindelijk die dikke zwarte strapon helemaal soepel in je kont schuiven!? Die is even groot als op de foto met Petra. Lijkt me ultiem geil en ik heb daar een perfect passende outfit bij.

We ontspannen wat zodat mijn lul op adem kan komen. Als ik die nu in haar kont zou duwen, kom ik in een paar stoten klaar. Ik vinger haar kutje terwijl we zo liggen en ze vraagt me precies zo door te gaan. Ik kom nog een keer. Ga door, oh wat lekker. Ze spreidt haar benen iets meer zodat ik er goed bij kan. Langzaam verhoog ik het tempo waarmee ik haar klitje verwen. Haar benen gaan steeds ongecontroleerde bewegen en er dient zich weer een stormachtig orgasme aan. Ik houd mijn hand over haar mond als ze klaarkomt en haar lichaam is zo geil. Het duurt even voordat ze weer ontspannen is. Nu ben jij aan de beurt, kom en ze gaat op haar knieën en handen zitten.

Ik ga achter haar staan en duw mijn bijna harde pik in haar sappige kutje. Achterlangs maakt zij met haar natte vingers haar kontje een beetje klaar. Een tweetal vingers ging prima maar mijn nu keiharde pik is toch een ander formaat. Ik trek mijn pik uit haar kut en richt mijn eikel op haar kontje. Deal vraagt ze? terwijl ze over haar schouder aankijkt. Voordat ik het zelf door heb, zeg ik ja dat gaan we doen?! Oh jee, waar heb ik ja tegen gezegd. De escapades met die scharrel een tijdje teruggingen zeker niet zover als Judith van plan is. Na mijn antwoord trekt ze haar billen met beide handen uit elkaar en ligt met haar hoofd op het matras. Ik plaag wat door mijn eikel tegen haar kontje aan te duwen.

Steeds iets harder en tussendoor als een soort glijbaan al glibberend tussen haar billen. Het voelt soepel aan en het lijkt alsof ik steeds iets dieper kom. Het lijkt wel alsof ze ongeduldig is want ze duwt haar bekken zachtjes achteruit. Langzaam duw ik mijn eikel harder tegen haar kontje en ineens glijdt mijn keiharde pik langs haar sluitspier. Die trekt stevig samen om mijn lul en even denk ik eraan mijn pik teug te trekken. Ohhh, kreunt Judith en ik laat mijn keiharde pik toch even in positie. Ik duw een beetje verder en verder. Ook weer terug en ik spuug wat speeksel op mijn lul om ervoor te zorgen dat het glijden makkelijker gaat. En dat lukt, steeds iets dieper. Ohh wat lekker Gijs, langzaam zo verder en ik wil je schaamhaar tegen mijn kut voelen! Dieper die pik! Alsof ze gedachte kan lezen: nu ik eenmaal in haar kont onderweg ben wil ik ook all the way! Ik laat haar even ontspannen en dat voelt goed.

Langzaam duw ik mijn pik weer verder door en af en toe weer een stukje terug. Het gaat steeds soepeler maar we hebben nog wel een centimeter of 5 te gaan. Het gaat wel super soepel en mijn lul glibbert lekker in haar kont. Judith kan alleen maar kreunen, oh wat lekker Gijs, dieper, wat lekker. Ik pak met beide handen haar billen beet en neem de ideale positie in. Ik trek haar billen wat uit elkaar en duw stevig door. Weer een stukje dieper en nu blijf ik ook sneller stoten. Mijn eigen zaak begint serieus te koken maar ik wil tot aan mijn ballen in haar kont. Judith begint nog harder te kreunen. Ik twijfel even maar ik hoor haar mompelen, nu, go please Gijs. Met een stevige stoot voel ik dat ik er helemaal in zit. Ik duw nog harder terwijl ik haar heupen naar me toe trek. Ik ga steeds harder en langer stoten.

Haar kontje geeft me nu volledige vrije toegang en mijn ballen kletsen tegen haar kut. Niet te veel nadenken, ik sta op springen! Ik trek mijn lul er even over de hele lengte uit. Met wat bijgeluiden tussen haar benen blijft haar kontje uitnodigend een beetje open staan. Ik positioneer mijn lul goed en met 1 krachtige stoor duw ik mijn lul over de hele lengte in haar kont; zo hard mogelijk. Het doet haast pijn aan mijn ballen. Dit doe ik een paar keer en Judith kreunen en hijgt zo hard dat ik hoop dat de buren diep slapen. Al kan me het weinig schelen want zo geil als ik nu ben heb ik nog nooit in mijn leven ervaren. Ik ga als een halvegare tekeer terwijl ik haar heupen met 2 handen stevig vasthoud.

Oh kreun ik zelf mijn zaad blijft niet veel langer in mijn ballen! Ik houd af en toe op omdat ik anders haar kont echt vol ga spuiten. Spuit je sperma diep in mijn kont Gijs lekker mmmhhh, ik kan niet wachten. Maar ik heb een ander plan, die volle tieten onder het sperma dat lijkt me super geil, zeg ik. Mmmhhh ook heel lekker zegt Judith maar dan wel via een omweg. Ik wil dat je in mijn mond spuit en ik laat het dan om mijn tieten druipen. Als ze mijn bedenkelijke gezicht ziet: die lul komt toch echt heel diep uit haar kont. Ze zegt: loopt wel los met die pik van jou! Tot nu toe gat het ook lekker fris zonder “schade”. De gedachte haar mond vol te spuiten is te veel van het goede en na nog een paar diepe stoten trek ik snel mijn pik uit haar soppende kont om te voorkomen dat ik alsnog haar endeldarm volspuit met mijn sperma.

Op mijn knieën ga ik op het bed zitten en Judith komt snel voor me zitten met haar mond wijd open. Mijn pik is knoerthard, glimt helder van het vocht en is gelukkig schoon. Na een paar keer trekken laat ik mijn glimmende eikel op haar onderlip rusten. Snel daarna spuit de eerste vette straal sperma diep achter in haar keel. Judith kijkt me geil aan. Gevolgd door diverse shots in haar mond en op haar tong. Dikke vette klodders sperma blijven uit mijn lul komen. Alsof de voorraad van maanden vrijkomt. Hetgeen niet ver van de waarheid ligt. Ik blijf maar spuiten en als ik denk dat het laatste restje eruit geperst is, neemt Judith de eikel in haar mond en zuigt stevig alles wat erin zit eruit. Met een laatste kus op mijn eikel sluit zij af. Het is zwart voor mijn ogen en ik zit te trillen op bed. Dit was echt goddelijk. Terwijl Judith mij met haar stoute ogen strak aankijkt, laat ze haar overvolle mond vol sperma zien. Zij gaat nu zelf ook op haar knieën zitten.

Ze blijft me aankijken terwijl zij het sperma uit haar mond op haar tieten laat druipen. Een deel glijdt tussen haar tieten naar beneden. Het laatste restje neemt ze met haar hand uit haar mond en spuugt ook nog eens op haar hand. Ze wrijft alles het als een soort massageolie over haar borsten. Wat een geil gezicht is dat en zeker met die verzadigde blik in haar ogen die mij strak aan blijven kijken. We omarmen elkaar en onze bovenlichamen glijden langs elkaar. Onze monden vinden elkaar voor een intense afsluitende zoen. Heel vaag proef ik de resten van wat sperma in haar mond. Ik ga op mijn rug liggen en zij komt plakkerig tegen me aan liggen. We ruiken naar ruige ongeremde seks, wat heerlijk. Ze komt op mij liggen en wrijft haar tieten tegen me aan zodat het sperma over mijn borstkas verspreid wordt. Ik sappel aan een tepel en proef ook hier de smaak van mijn sperma.

Nadat we op adem zijn gekomen besluiten we een skinnydip te doen. We kunnen niet van elkaar afblijven. Terwijl we uitgebreid zoenen, gaan onze handen over onze lijven. Daarna leunen we tegen de rand van het zwembad terwijl Judith met haar rug tegen me aan ligt. Ik masseer haar nek en borsten. Kom deze nacht maar eeuwig duren!

Uit het water drogen we ons af en ik haal wat lakens zodat we op het loungebed kunnen liggen. Voor Judith heb ik een T-shirt gehaald en zij blijkt een extra slipje bij zich te hebben. Het is 4 uur s’ nachts en we vallen voldaan in slaap. Als ik de volgende morgen wakker wordt, ligt er een Post-it op de wijnfles. “ vanmorgen pakken en vlucht naar Toscane! Kan ik niet missen! Komende 2 weken op vakantie in Italië! Ga je heel erg missen na vannacht! Het was fantastisch en ik heb er intens van genoten Gijs. Check maar even de brave vader lade boven, dikke kus juf Judith”. Slaperig loop ik naar boven, teleurgesteld dat ze weg is.

De hobby lade staat open en daar ligt een volgend briefje. “na mijn vakantie ben ik terug met de juiste aanvulling op jouw spullen! We gaan jouw fantasie uit laten komen. Jij zorgt met muziek en kaarsen voor de perfecte omgeving. Heel veel zin in. Geile kus, Judith”. De dagen en weken erna gaat dit vooruitzicht door mijn hoofd. Een mix van spanning, opwinding en een soort van angst. Wat komt erop me af. Geregeld ontvang ik een idyllisch plaatje vanuit Italië. Twee dames die stadje bezoeken, terras pakken aan het zwembad zitten of in een gezellig barretje. Mijn vraag of ze samen met Petra is, wordt bevestigend beantwoord.

Zij is stik jaloers op onze nacht en plannetje. Jammer voor haar, haha. Daarnaast ontvang ik via WhatsApp na en dag of 10 een eerste stemmingsfoto: fluwelen handboeien… ik stuur een schrikreactie terug. Relax is de reactie. Een uurtje later een filmpje waarop de heupen van een vrouw met daarom heen een soort gordel waar strapons in kunnen te zien zijn. Dat kan ik ook en stuur een foto van een brandende kaars. Daarna volgen nog foto’s van een serie strapons: van klein tot groot en in diverse vormen. Met dank aan Petra, zegt Judith met een dikke knipoog. Ik stuur een foto van mijn playlist. Goed bezig! appt Judith. Nog wat foto met een roze handschoen, latex topje en een pot crème. Tot slot een foto van een klein zwart rolkoffertje met metalen elementen erop.

“Ik bij Petra shoppen, voor ons avontuur! kus Judith. Ik voel de opgebouwde opwinding steeds verder toenemen. Die weken werk ik gewoon en de jongens zijn diverse dagen bij Opa en Oma tijdens hun vakantie. Ik ben niet steeds in gedachte bij ons avontuur maar er gaan niet veel uren voorbij zonder dat ik eraan denk en erover fantaseer. Ik kijk wat gerelateerde porno clips maar die hebben niet het gewenste effect. Op zondag ontvang ik een bericht dat ze veilig in Amsterdam geland is. Fijn! “Komen week druk, past zaterdag over 2 weken bij jou? Ik reageer met een emoji van teleurstelling”. Ik kan gewoon niet wachten! Geen zorgen Gijs, ik heb er super veel zin in maar komend weekend kan je mij niet verwennen en dat laat ik me niet ontgaan! Het wachten zal beloond worden, promis!

De fantasie beleven met Juf Judith

De gemaakt afspraak na onze geile nacht na de team avond in de tuin gaan we nu eindelijke nakomen. De fantasie wordt werkelijkheid.

Het is al een ruim een week geleden dat Judith terug is uit Italië en er gaat geen uur voorbij of ik denk aan onze aanstaande afspraak. Ik fantaseer me een ongeluk en heb regelmatig een stijve lul van de gedachten. A.s. Zaterdag zou het zover moeten zijn. Op woensdag overdag ontvang ik een appje met alleen een duivel emoji. En in de avond een volgende: nog drie nachtjes en dan ben je voor mij! Kus Judith. Gedurende de vakantie had ik al wat appjes ontvangen van Judith en Petra. Ik scroll even omhoog in de app en krijg het weer warm in mijn kruis. Wat heb ik er zin in samen met Judith een volgend seks avontuur te beleven. Zelf heb ik al wat voorbereidingen getroffen. Geurkaarsen gekocht met een zachte geur, nieuwe lakens, een goede playlist en mijn lichaam goed voorbereid. Mijn schaamhaar netjes bijgewerkt en de haren bij mijn ballen en bilnaad zoveel mogelijk weggeschoren. Daar moest ik eerst wat aan wennen maar gelukkig ben ik op tijd begonnen. Tot slot wat research op internet gedaan om mijn kont goed voor te bereiden op het komend avontuur en ook dat werkt prima. Op vrijdag een appje met de koffer die ik eerder gezien heb met daarop een leren gordel waar de strapon in kan. Klaar voor? Appt Judith. Ik maak een foto van de kaarsen en de playlist. Zeker! App ik.

Op de zaterdag zelf heb ik het gelukkig heel druk tot aan de avond. Aan het begin van de avond bereid ik de slaapkamer voor. De rolgordijnen naar beneden, grote dikke geurkaarten op de nachtkastjes en de lage kast waar ook de 2 sonos boxen staan. Ook het bed heb ik opgemaakt met satijnen lakens die ik recent een keer gekocht had. Op de lage kast heb ik ook de items uit de lade uitgestald. Ook heb ik een wijnkoeler met een champagne fles en 2 glazen klaargezet. Om iets voor 8 uur is alles klaar en verspreiden de kaarsen een lekkere geur.

Klokslag 8 uur gaat de deurbel en staat Judith voor de deur met koffer en al. Ze heeft een nette lange jas aan en aan haar voeten heeft ze groene schoenen hoge hakken. We omhelzen elkaar met een lange kus op de mond. Mijn handen op haar billen en ik raak nu al opgewonden. We moeten nog beginnen!? Ze heeft meer make up op dan normaal die haar gezicht een wat pittige uitdrukking geeft. Ze loopt naar binnen en we gaan de woonkamer in. Ik neem haar jas aan en daaronder heeft ze een echt super geile outfit.

Een strak groen latex achtig topje waar haar tieten net inpassen met een kort zwart ritsje in haar decolleté. Daaronder een latex broekje in dezelfde kleur met een rits van voor naar achter tussen haar benen door. Ze draait zich om haar as en vraagt wat ik ervan vind? Supermooi en geil: groen staat je fantastisch met je kleur ogen. Ik loop naar de keuken om glazen wijn in te schenken. Judith loopt achter me aan en drukt haar lichaam tegen mijn rug. Ik heb zo’n zin in je Gijs. Zo erg dat kun je je haast niet voorstellen, fluistert ze zachtjes. Petra werd helemaal gek van me door de manier waarop ik over je sprak. Ik voel haar handen over mijn borst naar beneden gaan, op weg naar mijn kruis. Door mijn broek wrijft ze over mijn harde lul. Jij hebt er ook wel zin in zo te voelen, fluistert ze in mijn oor.

We nestelen ons samen op de bank en drinken van onze zijn. Judith vertelt over de vakantie en de avonturen die zij daar beleefd heeft. Ik ben wel jaloers want ik heb de afgelopen 2 weken gewoon hard gewerkt, zeg ik. Tijd om te ontspannen dus! Zegt Judith en zet haar glas op tafel. Ze buigt zich naar me toe en we beginnen hartstochtelijk te zoenen. Het wordt steeds heftiger en niet veel later doet ze haar enen been over mijn schoot. Terwijl we zoenen masseer ik haar billen in haar latex broekje. Oh mijn hemel wat ben ik nu al geil, zeg ik. Wacht maar Gijs, er gaat nog veel meer komen waar jij super van gaat genieten! Vanaf het moment dat we de trap op lopen, bepaal ik wat er gebeurt, Gijs?! Niet slaafs en/of onderdanig, maak je geen zorgen maar I’m in charge! Ik kijk haar aan. Dat is ok, voor vanavond?! Zullen we dan naar boven gaan?! Vraagt ze.

Ik loop achter haar aan en moet mijn best doen niet aan haar kont te zitten. Het groen latex broekje met de rits nodigt daartoe uit. Ik open de slaapkamerdeur en we lopen naar binnen. Wauw, zozo dit ziet er fantastisch uit. Ze zet het koffertje neer en we beginnen elkaar onstuimig te zoenen. We merken allebei dat we elkaar extreem gemist hebben. Daarna maken we de champagne open en proosten op een onvergetelijke nacht. En dat zal het worden. Judith draait mij met mijn gezicht tegen de muur en mijn handen tegen de muur. Terwijl zij achter mij staat, maakt de voorlangs mijn blouse en broek los. Ik voel haar warme adem bij mijn oor. Ze fluistert: ontspan, laat je meevoeren en ontdek nieuwe lusten! Mijn blouse is uit en haar handen trekken mijn broek en boxer naar beneden. Mijn lul is bevrijd en steekt fier vooruit. Haar handen voelen eraan en knijpen even in mijn ballen. Ik wil me omdraaien maat de opdracht is simpel: Blijf staan!

Ik voel haar handen over mij rug en op mijn billen. Ze duwt mijn voeten iets uit elkaar en ik voel haar vingers tussen mijn benen. Ze pakt mijn ballen stevig vast en daarna gaat haar hand tussen mijn billen omhoog. Een siddering loopt over mijn rug. Zo Gijs, zegt zij in mijn oor: dat voelt lekker zacht en glad aan. Judith haalt iets uit haar koffer en doet mij het zwart glimmende oogmaskers op zodat ik niets meer zie. Daarna speelt ze met mijn tepels en worden mijn billen stevig betast. Mijn lul is half hard en af en toe knijpt Judith in mijn ballen of lul. Stevig maar niet te hard. Zij leidt mij naar het bed en ik ga naakt op mijn buik op het bed liggen met een dun kussen onder mijn hoofd en mijn armen langs mijn lichaam. Ik hoor een fles of zoiets en even later voel ik iets op mijn rug druipen. Even later gaat zij met beide handen over mijn rug en begin ik wat te ontspannen.

Daarna zijn mijn benen aan de beurt. Zalig en ik ontspan verder. Vervolgens voel ik de massageolie op mijn billen maar ik voel ook dat er een extra scheut tussen mijn billen wordt gegoten. Mijn billen worden stevig gemasseerd en de olie druipt langzaam tussen mijn billen naar beneden richting mijn kale ballen. Nu gaan haar vingers intensief tussen mijn billen op en neer en mijn ballen worden stevig gekneed. Ohhh, wat lekker zeg ik. Mmhh, echt heel goed Gijs die gladde ballen en kont. Met 1 hand zorgt zij ervoor dat mijn ballen als een soort strak zakje nootjes vastgehouden wordt en met haar andere hand blijft ze de ballen bewerken. Ik kreun van genot. Nu doet zij dit een stuk steviger en even verstar ik. Rustig Gijs, gewoon ademen en geen zorgen maken. Ik ga ervoor zorgen dat je zaad het liefste uit je pik wil spuiten. Even later laat zij mijn ballen met rust.

Ik hoor dat de koffer opengemaakt wordt en dat er van alles ergens neergelegd wordt. Krijg er kippenvel van op mijn rug. Judith ziet dit en glijdt teder met haar hand over mijn rug via mijn billen naar beneden terwijl zij mij geil toespreekt over wat ze allemaal van plan is. Het lijkt er ook op aan de geluiden dat ze wat anders aantrekt. Even later spuit zij wat olie op mijn rug. Haar handen beginnen mijn rug en schouders te masseren waardoor ik begin te ontspannen. Even later voel ik dat ze met haar borsten over mijn rug heen en weer gaat gevolgd door het op en neer glijden over mijn rug. Spontaan beging mijn pik onder mijn buik meer ruimte te verlangen.

Judith gaat ter hoogte van mijn kuiten zitten om beter mijn billen te kunnen masseren. Zalig. Na een extra hoeveelheid massageolie glijden haar handen ook tussen mijn bilspleet richting mijn ballen. Ze pakt die beet en automatisch kom ik met mijn bekken een stukje omhoog. Even pakt ze mijn harde pik stevig vast waarna haar aandacht weer teruggaat naar mijn billen. Die duwt ze uit elkaar en glijd met een natte vinger van boven naar beneden terwijl ze even bij mijn kontje blijft wrijven. Het is nu al lekker! Heel even stopt ze het puntje van een vinger in mijn kontje om die lekker te smeren. Ze pakt iets van het nachtkastje en gaat naast me op het bed zitten. Ik voel een soort rietje of iets dergelijks heel voorzichtig een stukje in mijn kont geschoven worden. Even later wordt er vloeistof of gel in mijn kontje gespoten worden en ik voel gelijk een prikkend en tintelend gevoel.

Judith knijpt stevig in een bil en zegt: nu even een raar gevoel maar straks heb je er veel profijt van. Draai je eens om. Ik doe dat en lig plat op mijn rug. Ik voel haar voeten naast mijn hoofd en ik ruik haar sappige kut. Langzaam voel ik die dichterbij komen en drukt ze haar kut op mijn mond. Ik begin te likken en zij positioneert zich zo dat ik perfect haar klitje kan likken. Wat is dit lekker. Met haar knieën duwt ze mijn handen in het matras zodat ik die niet kan gebruiken. Ik laat mijn tong goed te keer gaan en aan haar ademhaling hoor ik dat het effect heeft. Haar kutsappen lopen in mijn mond. De duwt met krachtig naar beneden als haar orgasme losbarst en die houdt wel even aan. Na het orgasme blijft ze duwen en ik moet naar adem happen. Zo zegt ze en komt omhoog, draai je maar weer om.

Even later worden mijn handen met de fluwelen handboeien aan de rand van het bed vastgemaakt. Onder mijn heupen legt ze een kussen zodat mijn kont wat omhoogsteekt. Mijn benen duwt ze wat uit elkaar en gaat ertussen zitten. Ik voel haar adem bij mijn bilspleet en speels blaast ze tussen mijn billen voordat haar tong mijn kontje begint te likken. Ik kreun van genot. Ze maakt mijn kontje super nat met speeksel en duwt een vinger soepel naar binnen. Dat gaat heel soepel vanwege de voorbereiding en als snel glijden 3 vingers best ver mijn kont in. In mijn kont draait ze haar vinger langs de rand van mijn kont. Met haar andere hand knijpt ze af en toe stevig in mijn ballen die daar kwetsbaar op het kussen liggen. Zij pakt iets en aan het geluid te horen is het een vibrator.

Haar vingers maken plast voor een trillende kop van dit speeltje. Glijdt makkelijk naar binnen en ook dieper terwijl ik voel dat de vibrator dikker wordt naarmate Judith die dieper in mijn kontje duwt. Ik kreun van genot want dit gaat zo geleidelijk en geil. Als ze die eruit haalt, voel ik dat mijn kontje wat open blijft en ik hoor Judith tevreden grommen. Ja, zo gaat het prima. Nu gebruikt ze weer haar vingers en met een vierde erbij voel ik dat ze mijn kontje aan het uitdagen is. Met een beetje extra glijmiddel gaan die er best goed in. Niet diep maar wel de hele vingers. Ik voel haar vingers met elkaar spelen in me. Haar vingers maken plaats voor wat anders. Nu voel ik een sort knop tegen mijn kont die groter aanvoelt. Langzaam duwt ze die iets naar binnen en er weer uit, langzaam steeds weer en wat verder maar niet echt erin.

Blijven ontspannen! Fluistert ze. Ik voel dat ze harder duwt en er weerstand is. Iets harder en dieper gaat het weer. Plots lijkt het wel alsof er iets langs mijn sluitspier schiet. Een soort van pijn en genotscheut schiet door mijn billen. Judith houdt het speeltje stil en ik ben in staat weer te ontspannen. Nu voelt het echt alsof er iets met een serieus formaat in mijn kont zit. Gevoelig schuift Judith het ding er dieper in en weer wat terug, steeds dieper tot ik voel dat iets tegen mijn ballen duwt. Dit moet een dildo zijn. Zij neemt de tijd om me aan deze versie te laten wennen en het genot stijgt. Ze prikkelt met haar nagels ook mijn ballen en even pakt ze die allebei tegelijk stevig vast. Met gevoel laat ze na een tijdje de dildo uit mijn kont glijden. Weer checkt ze met haar vingers mijn kontje. Prima, heel mooi, fluistert ze weer, we gaan verder opschalen. Ik hoor een potje opengedraaid worden en Judith smeert wat in mijn kontje.

Met de eikel van de volgende dildo glijdt ze tussen mijn billen door en legt de dildo daar even tussen. Het is niet goed in te schatten maar toch lijkt het wel iets groters. Judith duwt mijn komt nog iets omhoog en ik voel de eikel tegen mijn kontje duwen. Holy shit hoe groot is dit? Mompel ik. Ik schrik van het antwoord: de op 1 na grootste! En ik denk aan wat ik in het koffertje heb zien liggen. Relax het gaat fantastisch, probeert ze me gerust te stellen. Het kost behoorlijk wat moeite ondanks alle crème in mij kont. Gevoelig duwt zij steeds weer iets verder en harder. Uiteindelijk glibbert de top langs mijn sluitspier. Gek, de pijnscheut is niet veel meer dan daarnet. Judith duwt door en ik voel dat erbinnen weer meer ruimte ontstaat. Hoe fascinerend is dit. Ook nu duwt ze steeds verder. Wat is dit goddelijk. Ik voel de hele lengte naar binnen schuiven zonder veel moeite.

Judith pakt mijn lul onder mijn buik en trekt daar een paar keer stevig aan. Met een vinger pakt ze een druppel voorvocht en duwt die in mij mond. Ik zuig er even aan. Ook nu laat Judith deze dildo voorzichtig uit mij kont glijden. Vier vingers glijden nu zonder enige moeite naar binnen. Ze duwt stevig door en doet haar duim erbij. Oei wat lekker en haar hand gaat er, zo lijkt het, net niet in. Ze legt een tweede kussen onder me terwijl er weer een klodder op en in mijn kontje gesmeerd wordt. Zo, nu de laatste test voordat ik je op z’n hondjes stevig ga pakken. De geluiden zijn hetzelfde als daarvoor en weer duwt er een eikel tegen mij komt. Deze keer wacht Judith niet lang en duwt stevig zodat de dildo in mijn kont schiet. Dit levert weer een pijnscheut op en ik top even. Maar Judith toot jij geen mededogen en duwt gewoon door! Ik kreun en roep van alles. Rustig ademen is het enige wat ik haar met een geile toon hoor zeggen. Dat lukt redelijk.

Er lijkt geen einde aan deze dildo te komen. Ik voel de dikke kop diep in mij zijn weg vinden. Judith begint weer tevreden te grommen en met een laatste duwtje voel ik weer de ballen van de dildo tegen mijn eigen zak drukken. Zit je er helemaal in. BAM, yes wat is dit geil roept ze uit! Nu laat ze de dildo in- en uitglijden hetgeen wel 20 cm lijkt. Als ik dat zeg, Moet zij even lachen, nee hoor echt wel een stukje meer. Kan mij niets schelen, het voelt echt hemels geil aan. Ik voel het al een tijdje aankomen maar ik moet waanzinnig nodig pissen hoe raar dat ook klinkt. Judith begrijpt het en laat de dildo ontsnappen. Mijn kont voelt heel open aan alsof alles er zo in en uit kan. Judith maakt de handboeien los en begeleidt mij naar de deur. Lopen gaat niet makkelijk. Als je terugkomt mag je je blinddoek afdoen. In de badkamer lijkt het plassen een eeuwigheid te duren. Als ik terugkom zijn de kussens weg en heeft Judith een soort gordel aan met aan de voorkant de laatste optie er een dildo in te stoppen. Ik kijk verschrikte naar de versie die ze eraan aan het vastmaken is. Wat een unit.

Zij wijst naar de lage kast en daar liggen de versie die ze eerder gebruikt heeft. Na een beetje van de schrik bekomen te zijn, zie ik de omvang goed en de vorm van de strapon waar de aderen stevig zijn. Even groot als daarnet zegt Judith met een glimlach en duwt me voorover op het bed. Ik draai iets want ik moet via de spiegel kunnen zien wat ze doet. Met een klodder crème uit de pot wordt de hele unit ingesmeerd en het restant wordt in mijn kont gesmeerd. Met mijn knieën op de rand van het bed en mijn hoofd op het matras steekt mijn komt uitnodigend in de lucht. Perfect zegt Judith terwijl de knots tegen mijn kont geduwd wordt. Precies de goede hoogte.

Zonder veel moeite gaat het eerste stuk erin. De knop schiet door en ik voel dat de strapon nog wat dikker is en voel de vette aders erop. Ik let op mijn ademhaling en al snel begint Judith steviger heen en weer te gaan. En ook dieper. Ik krijg zo’n gevoel van: wat maakt het uit now or never en weet me nog wat extra te ontspannen. Judith gaat nu stevig te keer en houdt mijn heupen stevig vast. Opeens voel ik de nep ballen tegen die van mij aan kletsen, en weer en weer en steeds harder. Ik kijk opzij in de spiegel en dit beeld is geweldig geil. Judith lijkt ontketend en gaat steeds moeilijker ademhalen. Oh, oooh wat is dit geil. Nog nooit meegemaakt maar ik ga gewoon klaarkomen. Ze blijft maar stoten en ik voel haar nagels in mijn billen. Na een paar keiharde stoten buigt ze voorover en zet haar tanden in mijn schouder.

Kreunend en schokkend voel ik door de dildo dat zij klaarkomt. Ze gilt het uit. Ook ik voel mijn zaad opborrelen maar haar orgasme redt me. Heel langzaam gaat zij achteruit en steeds verder komt de dildo tevoorschijn. Dan valt die slap achter mij tussen haar benen. Ik kijk achterom en kijk een compleet verwilderde Judith aan die de riempjes van de gordel losmaakt . Ik ga het doen, zegt ze: ga is op je rug liggen. De dildo en gordel bonken op de grond als de riempjes los zijn. Judith pakt de roze handschoen en gooit de pot crème naast me op bed. Zij lijkt wel op een missie. Voor ik het weet liggen we in standje 69 en wordt mijn gezicht weer tegen haar drijfnatte kut geduwd. Ze steekt haar hand in de pot en duwt mijn benen met haar schouders naar beneden zodat mijn kont omhoogkomt.

Haar hand duwt tegen mijn kont en met vijf vingers erin begint ze te draaien en te duwen. Ze heeft mij lul in haar mond op het moment dat mij kont zijn weerstand opgeeft. Haar hand glijdt gewoon echt mijn kont in. Ik knijp keihard met beide handen in haar billen maar dat heeft geen effect: ze blijft die roze handschoen in mijn kont bewegen! Ik weet eigenlijk niet meer wat ik moet voelen. Judith kruipt van me af en gaat tussen mijn benen zitten zonder dat haar hand van plaats verandert. Mijn lul is nu keihard en ik wil spuiten zo veel mogelijk! Maar waar? Judith kreunt alsjeblieft spuit mijn borsten onder. Heel voorzichtig trekt ze haar hand eruit. Ik schuif naar de rand van het bed en zij gaat op haar knieën zitten.

Ik trek wat aan mijn lul. Ik voel haar hand weer tussen mijn billen en kom wat omhoog. Judith duwt haar vingers als weer omhoog. De hand gaat er niet 1 2 3 in en zij kijkt me aandachtig aan. Ik wil haar helemaal onderspuiten. Judith knijpt met haar andere hand heel hard in mijn ballen en duwt haar hand krachtig omhoog. Ik sta te trillen als haar hand zijn weg naar binnen weer vindt en trek verder aan mijn lul. Met haar vrije hand neemt ze dit werk over en met lange halen nadert mijn orgasme. Ik voel haar vingers in mijn kont en haar hand om mijn staalharde paal terwijl ik in 2 naar zaad smachtende ogen kijk. Ik zak wat naar beneden op het bed voor wat steun. Er onbewust voor zorgend dat haar hand dieper in mijn kont komt dan ervoor.

Het zaad borrelt en kookt bij elke lekkere haal nog meer. En kom ik klaar op een manier die ik nog nooit meegemaakt had. Ik voelde als het ware mijn zaad omhooggestuwd worden en het eerste shot spatte uiteen vlak boven haar borsten. Goddelijk en het bleef maar doorgaan. Na het tweede shot slokte Judith mijn lul diep in haar mond. Het derde shot in haar keel zorgde ervoor dat ze zich bijna verslikt. Met haar hand melkt ze echt de allerlaatste druppel sperma uit mijn ballen. Haar tieten zaten helemaal onder met een sliert in een van haar mondhoeken. Achterover liet ik me op het bed vallen. Ik wilde die hand uit mijn kont maar door het ongelooflijk intense orgasme had mijn sluitspier zich strak om haar pols geklemd. Judith wreef wat over mijn ballen en daarna mijn buik. De ontspanning kwam en bood de ruimte die haar hand nodig had. Het eerste stuk gaat soepel maar bij het dikste gedeelte van haar hand kreeg ik een intense pijnscheut gevolgd door een intens gevoel van bevrijding. Daarna was de hand eruit.

Judith kwam met een grote zucht op me liggen met haar van sperma klevende tieten. We zoenen intens en we proeven allerlei smaken door elkaar. Het duurde wel een kwartier voordat we weer normaal adem konden halen en de hartslag uit de gevarenzone was. Jezus Gijs, deze geilheid was bovennatuurlijk. Ik ben zo bang dat ik of wij dit nooit meer kunnen evenaren!? Daar is een oplossing voor: samen maken we de grootse kans, fluister ik.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10679 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Meesteres Judith van de basisschool deel 2”

Plaats een reactie