BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Silvia gaat vreemd 2

Silvia had zich gisteravond, eigenlijk vanmorgen vroeg nog even afgespoeld toen ze thuis kwam. In haar bed had ze zichzelf met zijn dickpic op haar foon nog even klaar gevingerd, waarna ze in een korte diepe slaap was gevallen. Nu ze ontwaakt speelt ze de film van gisteravond nog even in haar hoofd af. Het was pure lust geweest, liefde zat er niet bij. Liefde voelde ze voor haar man, ze miste de laatste tijd passie en spanning in hun relatie, vandaar dat ze zich door Carlo had laten neuken.
Carlo met zijn enorme lekkere dikke pik. Ze krijgt gelijk weer jeuk tussen haar benen, binnen now time komt ze schokkend klaar op haar vingers.

Vlug maakt ze een foto van haar openstaande natte en lekkende kutje, springt onder de douche en maakt een ontbijtje klaar. Tussendoor kijkt ze telkens naar de foto van zijn pik, haar kutje plakt aan haar slipje. Als ze tegen de avond haar man even via de mobiel gesproken heeft trekt ze de stoute schoenen aan. Haar rooster zei dat ze overmorgen weer vrij had. Ze zoekt de foto die ze vanmorgen van haar kutje heeft genomen, selecteert hem en verstuurt hem met de tekst; “dit kutje wil je pik..”, “ik kan morgenavond”.

Carlo denkt de hele dag maar aan één ding, “Silvia” hij kan die mooie rijpe vrouw maar niet uit zijn hoofd krijgen. Hij had gezien dat ze zijn foto geopend had maar was enigszins teleurgesteld dat hij maar geen reactie kreeg. Als hij zijn lul aanraakt om te plassen voelt hij gelijk haar wonderbaarlijk, gezien haar leeftijd, strakke warme kutje en krijgt spontaan weer een stijve. Als hij zit te eten komt er een appje binnen, zonder verwachting kijkt hij op het venster. Zijn hart slaat over, het is Silvia, vlug opent hij het gesprek en ziet een foto, klikt erop en kijkt recht in haar natte doosje, het geilste kutje wat hij ooit heeft mogen neuken. Vlug leest hij de tekst, zijn pik is gelijk stijf. Het geile getrouwde vrouwtje wil weer met hem neuken, snel tikt hij,
Hij “prima..hoe laat?”.
Gelijk terug,
Zij “18.30, bij jou..”
“Neuk me helemaal suf..”.
Hij “komt goed, trek weinig aan”.

Silvia leest zijn reactie, uit haar kutje komen draden geil, ze pakt haar satisfyer en verwent haar klit tot ze snikkend klaar komt. Ze legt haar werkkleren voor morgen klaar en gelijk wat ze naar hem aan zal doen. Het wordt een rood vest met een riem om haar middel, tot net over haar billen een jarretelgordel met rode kousen en paar zwarte schoenen met een stilettohak. “Hij wil weinig, hij krijgt weinig, hij kan me zo gelijk neuken” denkt ze glimlachend. Ze kijkt nog even tv, appt haar man dat ze morgen met een vriendin uit gaat eten en het laat kan worden, dus morgen bellen we niet en duikt dan haar bed in.

Na een onrustige nacht en een dag die maar niet voorbij wil gaan gaat Silvia eindelijk naar huis. De hele dag had ze hier naar uitgekeken, ze springt onder de douche, spoelt haar kontje uit, scheert haar benen, kutje en oksels. Ze maakt zich extra hoerig op, spuit haar lekkerste parfum op en “kleed” zich aan. Doet haar haar in een hoge staart en draait tevreden een rondje voor de spiegel.

Carlo duikt vlug onder de douche, scheert zich en kijkt naar het blauwe pilletje dat hij klaar heeft liggen. Nog een half uurtje dan komt ze, hij pakt de viagra en spoelt hem weg met water. Hij wil optimaal van haar genieten en helemaal suf neuken, de geile milf. Hij trekt alleen een dunne linnen broek met een koord om zijn middel aan, spuit zijn duurste luchtje op doet wat gel in zijn haar en loopt zenuwachtig naar de kamer.

Silvia rijdt zijn straat in en stapt uit, vlug trekt ze het vest over haar blote billen en belt aan. Hij doet open, zegt “ Jezus Sil wat zie je er geil uit” en trekt haar bijna naar binnen. Zijn handen glijden over haar lichaam terwijl hij haar geil en hartstochtelijk zoent. Ze voelt zijn handen onder haar vest schieten, hij stopt even, maakt zich los, kijkt haar aan en glimlachend zegt hij, “dat is inderdaad weinig kleding…geil sletje..”.

Carlo zijn hand wrijft zacht over haar kletsnatte gleufje, ze kreunt en drukt zich tegen hem aan. Hij voelt haar hand over zijn kruis wrijven en in zijn staalharde pik knijpen, nu kreunt hij en vraagt hijgend of ze iets wil drinken. Hij maakt zich los als ze ja zegt.

Silvia gaat op de bank zitten en trekt haar vest uit en zet haar benen iets uit elkaar. Carlo komt met twee glazen wijn aanlopen, kijkt haar goedkeurend aan en gaat naast haar zitten. Ze kijkt naar zijn kruis, ziet zijn enorme pik al op oorlogssterkte in zijn broek staan en zegt lachend, “bevrijd jij hem of moet ik het doen?” terwijl haar hand al naar zijn broek gaat en de strik lostrekt. Hij wipt gelijk op zodat ze hem in één ruk uittrekt. Ze kijkt hem even geil aan en laat haar hoofd zakken.

Carlo streelt haar rug en billen, hij hapt naar adem als ze haar mond opent en zijn pik zover als ze kan naar binnen zuigt. Haar hand masseert zijn ballen, af en toe gaat er een vinger over zijn ster terwijl ze hard op zijn pik zuigt. Het duurt dan ook niet lang of hij kreunt dat hij bijna gaat komen.

Sil zuigt gewoon door, ze wil zijn zaad in haar mondje. Haar vinger die over zijn ster gaat drukt ze vlug langs zijn sluitspier en masseert zijn prostaat. Ze voelt hem verstijven en met een brul loost hij de eerste straal in haar keel, ze slikt door wat ze kan maar de helft loopt via haar mondhoeken op haar kin. Ze zuigt tot hij helemaal leeg is, komt omhoog, wrijft met een vinger zijn sperma van haar gezicht en wrijft dat uit over haar borstjes en stijve tepels.

Carlo bekijkt wat ze doet, zijn pik was door haar actie ook zonder het pilletje wel hard gebleven. Hij ziet haar haar vingers aflikken en rechtop komen. Hij streelt haar benen over haar kousen en kneed haar stevige billen en vraagt, “is mijn sletje geil?”.
“Als boter..” hijgt ze terug. “Wil je hard geneukt worden” vraagt hij lachend en staat ook op. Ze tongen even en hij loodst haar naar de leuning.

Silvia snapt wat de bedoeling is en gaat voorover over de leuning liggen. Haar kontje omhoog en haar lipjes glimmen van haar sapjes. Even vingert hij haar stevig en zijn duim zit diep in haar aars, ze komt heftig klaar en roept, “neuk me, Carlo…neuk me met je geile pik..”. Gelijk trekt hij zijn vingers uit haar, ze voelt zijn dikke eikel tussen haar lipjes en over haar klit wrijven. Ze kreunt en drukt haar kontje omhoog om zijn pik in haar smachtende kutje te vangen, wat ook lukt. “Oooh…jaa, snikt ze als haar kutje weer helemaal gevuld wordt. Elke ader in zijn enorme lid voelt ze, haar kutspiertjes klemmen zich om hem heen, als hij zijn pik met korte stootjes steeds dieper in haar drukt.

Carlo drukt zijn pik nu diep in haar en blijft even stilzitten, haar toch al strakke kutje kneed in zijn pik. Hij hoort haar zacht kreunen als ze klaarkomt. Dan trekt hij zijn pik tot zijn eikel uit haar en stoot hem er gelijk weer diep in, hij pakt haar heupen vast en begint genadeloos hard en met lange halen in haar te pompen terwijl hij roept, “hier hoer…zo word je thuis niet geneukt hè..”. Bij elke stoot trilt haar heerlijke kont als zijn lichaam tegen haar aan kletst. De kamer wordt gevuld met gekreun, gehijgd en de geur van seks.

Silvia antwoord hortend en stotend op zijn vraag, “neee…oooh…jaah..ik…kom…neuk mijn rijpe kut…”. Ze rolt van het ene in het andere orgasme, zijn pik glijdt telkens over haar g spot en beukt bij iedere stoot tegen haar baarmoeder. Dit had ze nodig, haar kutje stond de hele dag al in brand. Ze merkt dat hij het tempo nog iets opvoert als hij haar iets optilt bij haar heupen. Hij begint te grommen, Sil hijgt geil, “spuit me vol…geef me je zaad..”.

Carlo verkracht haar bijna, het enige wat hij wil is dit geile mooie milfje vol spuiten en haar zo vaak als mogelijk neuken, nu hij weet dat ze nooit de zijne zal zijn. Hij wil haar geven wat ze thuis niet krijgt. Hij voelt zijn orgasme naderen en voert het tempo op, zijn ademhaling versnelt en briest als hij zijn pik diep in haar begraaft, “jaah..ik…kom…” en hij leegt zijn zak. Als hij de laatste druppel in haar heeft geloosd, laat hij haar heupen los en trekt zijn nog steeds stijve uit haar lekkende kutje.

Silvia blijft sufgeneukt en uitgeput voorover op de leuning hangen, zwaar hijgend, ze voelt zijn hand tussen haar benen. Hij wrijft met zijn hand zijn sperma en haar sappen over haar billen en ertussen. Ze voelt zijn natte vingers over haar sterretje wrijven en kreunt ongewild. Ze drukt haar billen iets op als zijn duim haar holletje weer bereikt, gelijk voelt ze hem binnen dringen. Zo word ze minuten lang anaal gevingerd en gelikt.

Carlo vingert haar kontje en likt haar kutje, hij proeft zijn sperma vermengd met haar geil. Hij komt weer omhoog, trekt haar billen uit elkaar en pompt zijn pik een paar maal in haar druipende kut. Als hij hem uit haar trekt glimt hij van haar geil, hij zet zijn eikel op haar nog iets openstaande aars. Zet iets druk en ziet zijn eikel voorbij haar sluitspier schieten.

Silvia haar kutje tintelt nog van de stevige beurt die ze net gehad heeft, haar kontje verlangt ook naar zijn dikke vleesstaaf. Ze kreunt, “neuk m’n reet, geil beest..” als ze hem langzaam in haar darmen voelt binnendringen. Eerst penetreert hij haar rustig, speelt met haar stijve tepeltjes en kust haar nek. Na enkele stoten drukt ze haar kontje geil op en hijgt met een schorre stem, als ze zijn warme adem in haar nek voelt, “neuk me harder, ram je pik in me..”.

Carlo komt half overeind en begint het tempo op te voeren. Sil jammert aan één stuk door, zijn pik beukt in haar darmen, na een half uur hangt ze als een lappenpop over de leuning en smeekt hem bijna, om te komen. Bij Carlo loopt het zweet van zijn lichaam, zwaar hijgend ramt hij zijn pik in haar strakke poepertje. Eindelijk nadert zijn orgasme, brullend spuit hij straal na straal diep in haar darmen en laat zich vermoeid op haar zakken, zijn stijve nog steeds in haar. Het pilletje werkt uitstekend.

Silvia komt weer langzaam bij haar positieven en kreunt zacht, “mijn god..wil je me dood hebben..?, ik wil me even opfrissen..”. Carlo komt omhoog en trekt zijn pik tussen haar ronde billen, uit haar. Moeizaam en met hulp van hem komt ze overeind, wankel zet ze een stap, zaad loopt uit haar kontje. Met haar arm om zijn middel om te steunen, lopen ze naar de badkamer. Onder de straal kijkt ze naar zijn pik die nog steeds fier tegen zijn buik staat en kreunt “Jezus Carlo…”, als haar handen zijn pik omsluiten. Haar kutje is nog steeds kledder als hij haar zacht begint te vingeren en te tongen.

Carlo ziet haar kijken naar zijn pik, als ze haar handen er omheen legt en antwoord eerlijk. “Ja schoonheid, ik wil optimaal van je genieten en heb een pilletje genomen..”. Zo spelen ze nog even met elkaar, onder de stralen van de douche en drogen elkaar af. Hij zegt haar vast naar de slaapkamer te gaan en loopt zelf snel naar de keuken. Hij pakt een fles wijn en twee glazen en loopt weer terug.

Silvia ligt alleen op zijn bed een beetje te dromen, “wat ben ik blij dat ik hem mijn nummer gegeven heb, ik heb in al mijn gaatjes al sperma gehad, zelfs doorgeslikt.” “In ruim twintig jaar geen andere pik in me gehad dan die van Hugo (haar man) en nu binnen een paar dagen ben ik het sletje van Carlo…” haar kutje verlangt alweer naar zijn pik, ze is blij dat hij continu hard is.
Ze komt weer terug op aarde als ze Carlo binnen ziet komen met drinken. Beiden drinken het eerste glas bijna in één terug leeg en kijken elkaar lachend aan. Sil had dorst, normaal drinkt ze niet maar was nu toch van God los. Als hij het glas weer vol schenkt, praten ze al nippend aan hun glas, ze voelt de alcohol naar haar hoofd stijgen en voelt nog meer ontspanning.

Carlo merkt dat ze nog vrijer en losser wordt, zijn hand streelt tussendoor haar been, strakke buikje, haar kleine tietjes en speelt met haar stijve tepeltjes. Brutaal vraagt hij ineens “mag ik zo wat foto’s maken of een filmpje?”. Ze kijkt hem aan, hij ziet haar nadenken, dan antwoordt ze doordacht, “dat mag….maar wel met mijn toestel…ik bekijk ze eerst en stuur jou diegene waar ik niet herkenbaar in beeld ben..”. Het is niet wat hij verwacht had maar stemt tevreden in, de glazen zijn inmiddels weer leeg, dus zakken ze al zoenend op het bed.

Silvia is licht aangeschoten, zijn vraag verrast haar. Ze heeft haar man nog nooit een naaktfoto van haar laten maken, laat staan een filmpje van hun seks. Het lijkt haar eigenlijk best opwindend om ze terug te zien en geeft haar antwoord. Ze geeft haar foon aan hem, waarmee hij gelijk een paar foto’s maakt. Ze opent haar benen en glijdt met haar hand over haar gezwollen natte lipjes, nu filmt hij van dichtbij. Geil als ze is drukt ze drie vingers diep in haar zaadgrot en haar andere hand speelt met haar klit. Schokkend en trillend komt ze klaar, likt haar vingers af en spreidt haar benen nog verder.

Carlo filmt alles en zorgt ervoor dat alleen haar mond erop staat als ze haar vingers aflikt. Nu verdwijnen zijn vingers diep in haar kutje, zijn duim bewerkt haar stijve clitoris. Als ze weer kreunend klaar is gekomen stopt hij met filmen. “ Neuk me langs achter en film dat ook..” hijgt ze geil en gaat op haar knieën op de rand van het bed zitten. Hij kruipt van het bed en gaat achter haar staan, zijn pik ligt tussen haar billen. Hij trekt ze uit elkaar en schuift zijn pik ertussen, drukt ze weer samen en zo maakt hij even neuk bewegingen. Dan pakt hij haar foon weer en begint te filmen. Zijn eikel glijdt langzaam tussen haar billen naar beneden, als hij over haar sterretje glijdt, kreunt ze geil. Dan wrijft hij tussen haar lippen, die zich gewillig openen en vraagt, “hoe wil je hem, sletje?…”. “Lang en rustig..neuk me met je geile pik..”. Hij drukt zijn pik langzaam bij haar naar binnen, in een rustig tempo neukt hij haar met lange halen. Zijn vrije hand pakt haar borst en kneed er zacht in, hij streelt haar rug en billen.

Silvia voelt zijn pik nu optimaal, ze komt vanavond voor de zoveelste keer klaar als zijn hand haar zacht streelt. “Geef de cam” zegt ze tussen het hijgen door. Als ze hem heeft filmt ze haar gezicht en zegt zacht “kijk Hugo zo kan het ook..” en filmt dan haar geile grimassen, zwengelende borstjes en legt hem dan zo dat dat haar kutje die gevuld wordt met zijn neukstaaf goed in beeld zijn. Haar geil loopt via haar dijen naar beneden als ze weer klaarkomt. “Oooh jaaah Carlo neuk mijn rijpe kut..” jammerd ze

Carlo neukt haar nu al minuten lang, zijn duim zet hij op haar ster, waar hij net wat speeksel op heeft laten lopen. Zonder moeite verdwijnt hij in haar aars, gelijk pompt hij zijn duim in hetzelfde ritme als hij haar neukt. Ze hijgt luid “OOOH…JAAA…neuk mijn reet met je vingers…”. Na een tijdje trek ik mijn duim terug, haar kontje blijft iets openstaan. Ik trek mijn pik met een plop uit haar kutje en drukt hem gelijk, rustig en zonder moeite in haar darmen. Ook daar neukt hij haar minutenlang, dan wisselt hij om de paar stoten van gaatjes.

Sil weet niet wat haar overkomt, ze is al 3 keer klaar gekomen toen hij haar anaal neukte. Nu hij haar gaatjes om de paar stoten verwisselt kreunt ze bijna smekend “spuit mijn kutje vol, geile dekhengst..”. haar hand bewerkt haar klit terwijl zijn pik nu in haar kut bewerkt. Ze merkt dat hij het tempo iets opvoert en zijn pik nog iets groter worden. Achter haar hoort ze hem hees hijgen “ik kom…pfff wat ben je toch een geile neuk teef..”, gelijk pint hij haar vast en ze voelt zijn zaad diep in haar buikje kletteren. Ze draait zich vlug om en hapt zijn spuitende pik in haar zaadbekkie en zuigt hem helemaal leeg.

Voldaan kruipen ze even tegen elkaar aan, het wordt buiten al weer licht. Silvia vraagt vermoeid, “nog even samen douchen..?”.
Ze lopen naar de badkamer, de pik van Carlo staat nog steeds stijf. Onder de douche spoelen ze elkaar af, waarbij Carlo de douchekop op haar kutje richt en haar lipjes iets opent. De straal masseert nu haar klit, in een mum van tijd komt ze bijna gillend klaar. Als ze afgedroogd zijn trekt Sil haar vest en pumps weer aan en zoent hem nog even geil op zijn mond en fluistert, “ik stuur je later wel wat foto’s en filmpjes, geil mannetje..” terwijl haar hand zijn harde nog even vastpakt.

Thuis ploft ze uitgeput en sufgeneukt op haar bed, valt in een diepe slaap, dromend over Carlo en de geweldige seks die ze met hem heeft.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Dit verhaal is 10866 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Silvia gaat vreemd 2”

Plaats een reactie