BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zomer in Frankrijk (5)

In het vorige, vierde, deel van deze serie wordt Mark aan Noortje geintroduceerd. Daarna keren we terug naar de zomer in Frankrijk. Met z’n drieën gaan Noortje, Manon en Mark zeilen bij de calanques aan de Côte d’Azur.

~ ~ ~

De dress code was Summer Chic. We bevonden ons in één van de beste clubs van Marseille, die zich deels bevond op de bovenste verdieping van een groot gebouw in de buurt van de haven, en deels op het daarboven gelegen dakterras met prachtige vergezichten over de jachthaven en de Middellandse Zee. Het was een perfecte plek om uit te gaan, met een dj op de lagere verdieping, en live muziek op het dakterras onder de avondhemel. De cocktails waren spannend en overheerlijk. Het publiek was mooi, beschaafd en goed gekleed. Het bestond uit overwegend twintigers en dertigers. Elegante, jonge vrouwen in geraffineerde, sexy party dresses en hun mannen in vaak lichte, keurige zomerkleding. Noortje en ik waren ‘s middags gaan winkelen. We hadden immers niet veel kleding bij ons voor een paar dagen op een zeilboot, en zeker niet dat wat je nodig hebt voor een avond in een upscale club. Noortje zag er verleidelijk uit in een lange broek van lichtblauw katoen, die zo uit het naai-atelier leek te komen. Een messcherpe vouw in de pijpen die haar lange benen extra accentueerden. Daarboven droeg ze een witte crop top die zo laag was uitgesneden dat hij weinig aan de verbeelding overliet. Ze stond op pumps van Santoni in dezelfde kleur als haar nieuwe pantalon, en zag er ravissant uit.

Mijn keuze was gevallen op een kort, beige overslag rokje, en een strak, zwart truitje van Ralph Lauren met halflange mouwen. De overslag was gewaagd, hij liep hoog door, en viel ruim open als ik zat. Toch had ik niet de behoefte een slipje te dragen. Zonder, voel ik me altijd vrij en op en top vrouwelijk, en ik vond het alleen maar spannend als iemand eens een glimp opving van datgene dat aan het zicht onttrokken zou moeten zijn. Ik droeg een paar zwarte, hooggehakte sandalen met een riemsluiting rond de enkels, die Mark omschreef als fuck me shoes. Mark was in zijn eentje de stad in geweest en had een keurig linnen zomerkostuum aangeschaft met een wit overhemd eronder, en suède instappers. Très chic. Daarna was hij naar het hotel gelopen om in te checken – we hadden deze nacht een kamer aan de wal, na drie nachten op de zeilboot. We kleedden ons om, maakten ons op, en dineerden vervolgens op het terras van een mooi seafood restaurant met uitzicht over zee. We zaten onder grote parasols die de weldadige augustuszon bij ons weghield, begonnen met een sprankelende rosé en genoten van een 4-gangen diner dat was samengesteld door de chef.

De club was geweldig. Uitstekende muziek op het dakterras, en gewaagde cocktails in een décor van zacht licht onder palmbomen in grote potten. Qua leeftijd staken we iets uit boven het gemiddelde, maar het leuke was dan weer dat menige jonge man, en een enkele jonge vrouw, verlekkerd naar Noortje en mij keek toen we samen aan het dansen waren. Verderop het terras zag ik Mark dansen met een jong meisje dat de souplesse van haar lichaam benadrukte met extreem zwoele en sensuele bewegingen. Ze was volledig op mijn man gefocussed en had geen oog voor wat er in haar onmiddellijke nabijheid gebeurde. Ze had alleen oog voor hem. Ze was mooi, vond ik, lange benen met een bronzen teint van de Mediterrane zon. Halflang zwart haar, dat uitdagend om haar heen danste met elke beweging die ze maakte. Een fit, slank lichaam dat gehuld was in een luxe lil black dress, met een diepe, open rug. Zwarte, hoge hakken. Fuck me shoes. Zou ze, net zoals ik, ook geen slipje dragen, vroeg ik me af. En ik betrapte mezelf op een vilein gevoel van jaloezie, dat ik eigenlijk niet wilde toelaten. Ik zag haar Mark een lief, klein kusje geven toen ze mijn man blijkbaar wilde bedanken voor het dansen met haar. Of was het een ander soort kusje? De inleiding tot iets anders dat ze in gedachten had?

“Hoe heet ze?” vroeg ik, toen we wat later samen zaten om van een cocktail te genieten.
“Elodie.”
“Ze is jong.”
“Ja.”
“Ze is ook heel erg mooi en sexy.”
Heel behendig probeerde Mark ons gesprek een andere kant op te sturen.
“Ik heb me nooit gerealiseerd dat jij naar andere vrouwen kijkt terwijl je met Noortje bent.”
Ik grinnikte. “Nice try, schatje. Ik bedoel er niks mee, maar toen ik haar bij jou zag en haar uitdagende, sexy moves gadesloeg kon ik niet nalaten mezelf af te vragen of ze een ondeugend verlangen bij je probeerde aan te wakkeren.” Noortje kwam naar ons toe met een cocktail in haar hand, en zei tegen Mark: “Wat een mooi meisje. Verbaast me niks dat ze door jou wordt aangetrokken.”
“Heel soms, meiden, zijn er momenten dat jullie onuitstaanbaar zijn.”
“Hoezo? Alleen omdat we opmerken dat een mooi sexy jong ding bezig is je te versieren?”
Diep van binnen wist ik dat ik geen enkele reserve hoefde te hebben met betrekking tot Mark’s trouw en loyaliteit. En bovendien, waarom zou hij uberhaupt? Hij had twee mooie, sexy vrouwen in zijn leven. Aan spanning en avontuur geen gebrek. Aan erotisch genot evenmin. Iets na middernacht verlieten we de club, en wandelden naar een luxe beach club op het strand. Ook hier kon je de heerlijkste, exotische cocktails drinken. We hingen lekker ontspannen in een canvas stoel, kleine fakkels brandden om ons heen. In de achtergrond klonk zachte lounge muziek. Het was een plek en een ambiance waar je moeiteloos tot zonsopkomst kon blijven zitten.

“Ik wil je wat vertellen, Noor.”
Noor was de naam die ik altijd gebruikte op momenten die intimiteit verlangden, en mijn vriendin wist dat.
“Oohh… okay…. “, sprak ze voorzichtig.
Mark keek meteen op.
“We hebben geen geheimen voor elkaar. En dit is ook geen geheim. Het is alleen iets dat ik je nooit eerder heb verteld en ik weet eerlijk gezegd niet waarom.”
Ik zag dat ik nu haar volledige aandacht had. Mark wist wat er komen zou. We hingen ontspannen achterover onder de fonkelende sterrenhemel, die altijd iets mystieks voor me had. Mark ging drie cocktails voor ons halen aan de bar. Noortje sloeg één been over het andere, en draaide iets verder naar me toe.
“Dat meisje zojuist… in de club waar we net waren… Elodie… deed me denken aan iets dat Mark en ik hier aan de Côte d’Azur eerder beleefd hebben. Het is inmiddels 10 jaar geleden. Ik was 36. We waren hier met zomervakantie. We hadden een villa gehuurd in Sainte-Maxime. Jij was die zomer in Belize voor een aantal photo shoots die je moest doen.”
Noortje knikte kort ten teken dat ze zich dat herinnerde.

“Mark en ik waren voor de tweede keer die vakantie in een prachtige, luxe beach club op de boulevard. Eentje als deze waar we nu zijn. Eerder die avond hadden we perfect gedineerd, net zoals vandaag. De muziek in de club was geweldig. De ambiance en sfeer waren formidabel. Het thema was tropical summer party. Er was een mooie dansvloer, sublieme verlichting, twee bars, en er was zelfs een kleine pool. Op een gegeven moment danste ik met een hele knappe, donkere jongen. Hij was iets jonger dan ik. Mooie kop, ogen om in te verdrinken, een prachtig atletisch lichaam. Mijn lengte. Hij danste geweldig, had een sensationeel gevoel voor ritme, en leidde me voortdurend. Nog nooit had ik zo gedanst. Hij rook zwoel en intens. Ik sloot mijn ogen als hij me in zijn armen nam. De wijn die ik tijdens het diner gedronken had, was me naar het hoofd gestegen. Dronken was ik niet, zelfs niet aangeschoten. Maar de betovering die ik voelde door deze waanzinnig knappe, sexy man maakte dat ik me licht in mijn hoofd voelde.”
Mark was inmiddels terug gekeerd met nieuwe cocktails en kwam weer bij ons zitten. Noortje keek hem heel even aan, en toen weer naar mij als om me aan te sporen door te gaan met mijn verhaal.

“Hij heette Victor, kwam oorspronkelijk uit een land in Afrika, en was naar Frankrijk gekomen om daar te studeren. Hij was inmiddels een advocaat in internationaal merkenrecht. Hij reisde veel, maar woonde hier, in Marseille. Toen we hem ontmoetten was hij met vakantie in de baai van Saint-Tropez. Na het einde van een dans, nam hij mijn hand vast en vroeg me om hem voor te stellen aan mijn man. Dat deed ik. Mark zat niet ver van de dansvloer en had ons al die tijd gezien. Hij had gefascineerd gekeken hoe Victor en ik dansten, en elkaar verleidden in bewegingen die bol stonden van sensualiteit en erotische lading. We gingen bij Mark zitten, hij stelde zich voor, we dronken iets en leerden elkaar enigszins kennen. Victor vroeg aan Mark of hij het goed vond dat hij me nog een keer zou meenemen naar de dansvloer. Mark stemde zonder te aarzelen in. Ik stond op, boog me naar Mark toe, en gaf hem een kus. Toen pakte ik Victor’s uitgestoken hand, en liep met hem terug.”
“Wat enorm spannend”, zei Noortje bijna fluisterend. “En dat je dat nu pas vertelt. Ik wou dat ik daar bij had kunnen zijn.”
Ik ging door.

“We dansten zeker nog een half uur. Het waren langzamer songs dan daarvoor. Muziek die betoverde en die die avond zo speciaal maakte. Ik voelde zijn lichaam tegen het mijne, zijn handen in mijn middel, op mijn heupen, en soms even kort op m’n billen. Ik droeg een ultrakort, strak zomerjurkje. Ik voelde allerlei sensaties in m’n lichaam toen ik zo dicht tegen hem aan bewoog. Onze lichamen schuurden tegen elkaar. Hij moet mijn tepels tegen zijn borst hebben gevoeld. Af en toe voelde ik de enorme bobbel in zijn pantalon. Als hij me vasthield, legde ik mijn gezicht tegen zijn hals. Inhaleerde zijn geur. De bedwelmende parfum die hij die avond droeg. Ik werd langzaam steeds geiler en geiler. Ik verlangde naam hem. Toen we iets verder naar de achterkant van de dansvloer hadden bewogen, raakten onze lippen elkaar. Ik kuste hem, en was zo opgewonden dat ik in staat was om hem daar ter plekke de kleren van zijn lijf te rukken. Ik liet een hand naar zijn kruis glijden, en legde die over zijn erectie. Hemel, wat voelde die heerlijk aan, en wat was ie fors.”

Mark nipte rustig van zijn cocktail, en luisterde aandachtig. Ook hij had nu – opnieuw, na al die tijd – een flinke bobbel in zijn broek. Noortje had het overigens ook gezien.
“Victor en ik liepen terug naar Mark. Ik excuseerde me en ging even naar het toilet. Toen ik terug kwam zag ik tot mijn opluchting dat Mark en Victor geanimeerd met elkaar aan het praten waren. Het stelde me gerust. Ik nam weer plaats bij hen. Ik hield mijn slipje in de palm van m’n hand. Ik had het op het toilet uitgetrokken. Zichtbaar voor Victor, en misschien zelfs voor andere mensen om ons heen, gaf ik mijn slipje aan Mark. Die stak zijn hand uit om het in ontvangst te nemen. We keken elkaar diep in de ogen en wisten op dat moment van elkaar dat het goed was. Victor zat stil en keek aandachtig toe hoe Mark mijn slipje in ontvangst nam, een moment nam om het in elkaar te vouwen en in zijn broekzak weg te bergen. Ik wist voldoende. Ik vroeg aan Victor, die beurtelings naar Mark en mij keek, of hij zin had om mee te gaan naar onze villa bij het strand. Hij knikte. Dat had hij zeker, zei hij. Ik kwam uit mijn stoel om me voorover te buigen en Victor te kussen. Het werd een lange, intense kus voor de ogen van Mark. Victor trok me naar hem toe, en nam me op schoot. Ik leunde verlangend tegen zijn mooie, sterke lijf en dacht alleen maar aan zijn pik, die ik op de dansvloer heel even had aangeraakt door zijn pantalon heen. Ik voelde starende ogen toen ik op zijn schoot zat met mijn man naast ons, net zoals ik ze voelde toen we iets later opstonden en de club verlieten om naar onze bungalow te wandelen. Victor en Mark, elk aan een kant. Ik in het midden. Voor iedereen die keek was op dat moment duidelijk wat er die nacht zou gaan gebeuren.”

Noortje schoof onrustig in haar stoel, en nipte van haar cocktail. Mark herbeleefde die avond van tien jaar eerder.

“In onze villa trok Mark nog een fles wijn open. Ik sloeg mijn armen om zijn hals. We kusten elkaar intens. Een diepe tongzoen volgde. In het midden van de kamer kwam Mark achter me staan. Victor zat voor ons, in een fauteuil, enigszins gespannen leek het, maar niet minder geïnteresseerd. Mark ritste mijn jurkje van achteren open, legde zijn handen op mijn blote rug, bewoog ze onder de stof door naar mijn schouders, en schoof met beide handen het jurkje van me af. Langzaam ontblootte hij mijn bovenlichaam. Victor keek ademloos toe, schoof enigszins ongemakkelijk van opgekropte spanning in zijn stoel, bekeek mijn kleine borsten die prachtig vooruit stonden, en blikte begerig naar mijn harde tepels. Mark duwde het jurkje verder naar beneden. Ik keek Victor nog steeds aan. Ik voelde de stof over mijn heupen glijden. Ik wist dat mijn venusheuvel nu zichtbaar werd, en seconden later dat mijn gladde, kaalgeschoren kutje aan hem getoond werd. Ik stapte uit het jurkje dat rond mijn enkels lag. Ik stond daar op hoge hakken in het midden van de kamer, helemaal naakt tussen twee heerlijke mannen, waarvan er één me die nacht hartstochtelijk zou gaan neuken.”

“Eerst knielde ik op de zitting van de fauteuil waarin Victor zat, en plaatste me over zijn benen heen. Ik was geil en kletsnat. Zijn handen streelden mijn hele lichaam. Mark was gaan zitten in een stoel tegenover ons. Victor zoog op mijn tepels, kneedde mijn billen. Ik merkte dat zijn zwarte, dikke paal ontbloot was, en ik drukte me daar tegenaan. Onze tongen verstrengelden, en moeiteloos zakte ik over de grote, stijve lul heen van mijn nieuwe, zwarte minnaar. Verlangend naar een zinderend orgasme bereed ik hem. Wat ik niet gezien had, omdat ik immers met mijn rug naar hem toe zat, was dat Mark zijn pik ook uit zijn broek gehaald had en zich aftrok terwijl ik over Victor’s schoot heen zat en hem neukte. Ik bereed hem inmiddels onstuimig, hunkerde zo enorm naar een climax. Victor had zijn handen in mijn middel gelegd en hield me zo vast. We kusten en tongden, en ik neukte hem intens in die stoel. Het duurde maar een paar minuten voordat ik luid kermend klaar kwam op de machtige, harde pik van mijn zwarte minnaar. Jezus, wat was dat heerlijk. En net toen mijn eerste orgasme weg-ebde, en ik tegen Victor’s schouder aanlag om bij te komen van deze sensatie, hoorde ik Mark diep kreunen en klaarkomen. Ik kon alleen niet naar hem kijken, omdat Victor me opnieuw tongde en me stevig op zijn lul hield. Langzame, zachte beweginkjes maakte ik over zijn stijve, zwarte pik. Mijn tepels schuurden tegen zijn blote borst.”

Noortje was dicht bij me komen zitten, en had mijn hand in de hare genomen.
“Manon, wat een verschrikkelijk geil verhaal. Wat heerlijk voor je. Ik ben er zelf ook supergeil van geworden. Straks in het hotel, op onze kamer, wil ik je hebben, wil ik je nemen en beminnen”, fluisterde ze.
“Je bent niet de enige, denk ik”, fluisterde ik terug en grijnsde zachtjes terwijl ik naar Mark keek die een hand op zijn broek over zijn gezwollen pik had gelegd.
“En toen?”
“David nam me mee naar onze slaapkamer. Ik hield heel even in, nog altijd helemaal naakt op alleen m’n hakken, keerde om naar Mark en vroeg wat hij wilde. Hij zei dat hij die nacht op de bank zou slapen.”
Noortje keek Mark aan. “Ooh wat geweldig sterk, Mark! Wat goed van je om haar dat te gunnen.”
Mark bewoog zijn gezicht in een wat aandoenlijke grimas.

“Victor lag naakt op ons bed. Pas toen zag ik zijn zwarte, erecte pik in volle glorie. Wat een geweldig ding was het, Noor. Mark is niet klein geschapen, maar Victor had wel iets meer in huis. Ik heb hem gepijpt, op m’n knieën voor hem. Ik heb zijn ballen gekneed, op zijn eikel gesabbeld en langs zijn schacht gelikt. En heb hem toen weer gepijpt. Hij wilde wachten met zijn climax. Hij heeft me een uur lang geneukt, op alle mogelijke manieren, in alle denkbare standjes. Hij was in het geheel niet zelfzuchtig en wilde me duidelijk genot schenken. Ik ben die nacht nog drie keer klaar gekomen. En elke keer was het heerlijk, en was het gevoel zo intens. Alsof het een explosie van genot was. Zijn pik verslapte geen moment. Hij was er puur voor mij. Wilde me alles geven. Pas na mijn derde hoogtepunt ontlaadde hij zich volledig. Het was een soort van dierlijke brul die hij uitte toen hij volle, dikke stralen in mijn kutje spoot. Ik lag op mijn rug en had mijn benen hoog opgetrokken en om hem heen geslagen. Ik trok hem zo dicht mogelijk tegen me aan toen hij climaxte. Ik hield hem stevig vast, probeerde hem op te sluiten tussen mijn benen, en in mijn smachtende kut vast te houden waarin onze liefdessappen zich hadden vermengd. Ooh wat was dat lekker.”

Met een vragende blik keek Noortje me aan. Ze streelde over m’n arm, liefdevol, bewonderend. Ik was inmiddels zelf ook geil en vochtig geworden van het avontuur dat ik met haar deelde en op deze manier herbeleefde alsof het me nu opnieuw overkwam.

“Er gebeurde iets dat ik ook meteen aan Mark eerlijk verteld heb, omdat het iets was dat ik Mark nooit toestond. Nadat Victor was klaargekomen, pakte hij me bij mijn heupen, draaide me resoluut om, en legde me op m’n buik. Hij trok mijn heupen iets omhoog, boog over me heen, kuste mijn billen, opende mijn bilnaad, en begon me te rimmen. Noor, ik wist niet wat ik meemaakte. Mijn hele lichaam trilde van spanning en geilheid. Niet alleen cirkelde Victor met zijn tong rond m’n kringspier, hij gebruikte hem ook om bij me naar binnen te duwen. Zo likte hij me een paar minuten lang. In de tussentijd was hij opnieuw hard geworden. Hij richtte zich half op en kwam over me heen hangen, steunend op zijn handen. Ik voelde zijn eikel tegen mijn anus rusten, hij zette een klein beetje druk. Ik voelde me voor hem openen, en op datzelfde moment penetreerde hij me in één keer met het grootste gemak. Hij gleed soepel en diep naar binnen, en vulde me volledig. Ik wist niet wat ik meemaakte. Het was goddelijk lekker. Voorzichtig begon hij langzaam te stoten. Mijn ogen hield ik gesloten, alsof ik in een trance was, en waande me in de zevende hemel. Dit had ik nooit eerder meegemaakt. Ik liet een hand onder me glijden omdat ik me wilde vingeren terwijl Victor me anaal nam. Hij neukte me deze keer heel traag, enorm teder, maar ging wel zo diep als hij kon. Hij merkte dat ik mezelfde streelde, en wachtte op me. Ik wilde zo lang mogelijk genieten van deze nieuwe sensatie, en wist mijn vierde orgasme maximaal uit te stellen. Ik hield het een minuut of tien vol. Toen mijn lichaam begon aan te spannen, voerde Victor het tempo op. Hij had niet veel meer nodig. Ik ontspande me zoveel mogelijk om me volledig te kunnen laten gaan in het moment, en voelde zijn warme sperma diep in mijn kont binnendringen. Het was zo heerlijk hoe we samen op hetzelfde moment onze climax beleefden. Uitgeput rolde ik in zijn armen, en viel tegen hem aan in slaap.”

Noortje legde een hand in mijn nek, bewoog me naar zich toe, en kuste me wellustig.
“Wat een slet ben jij eigenlijk”, grinnikte ze. “Kom, we gaan naar ons hotel. We hebben nog iets te doen, lijkt me zo.”
Mark beaamde dat en stond meteen op. Ook hij kon niet wachten.

~ ~ ~

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Manon

Avontuurlijke, romantische en tot over haar oren nog altijd verliefde vrouw die met beide benen vol in het leven staat en geniet van de liefde en de lust. Lang heb ik geaarzeld, maar uiteindelijk heb ik toch besloten mijn verhaal over de relatie met mijn allerbeste vriendin Noortje en mijn man Mark op te schrijven. Ik hoop dat je mijn ontboezemingen waardeert, en er net zo van kan genieten als ik destijds genoten heb van de mooie momenten die wij met z’n drieën beleefden.

Dit verhaal is 5753 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Zomer in Frankrijk (5)”

  1. Manon, opnieuw een impressionant verhaal. Ik weet nu dat deel 5 en deel 6 eigenlijk één avontuur zijn. Het is knap van een echtgenoot dat hij zijn vrouw aan een andere man durft te schenken. Het is treffend beschreven. Uw woorden roepen een ongekende geilheid op. Ik ben ervan overtuigd dat u datzelfde gevoel hebt ervaren toen u die nacht dit genot smaakte. Dank voor het delen van uw belevenissen. Ik kan nauwelijks geduld opbrengen om te wachten op het vervolg van uw erotisch avontuur.

    Thijs

    • Hallo Thijs – dank je wel. Het was inderdaad een gevoel van gelukzalige opwinding en voldoening om dit te mogen en kunnen beleven. Fijn dat jij er ook van genoten hebt.

      Manon xxx

Plaats een reactie