BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Midsommarfest (3)

KAMPVUURSEKS

Als ik met mijn tweelingzusje Annika terugkom uit het water gaan we ons eerst in huis afdrogen. Ik trek haar nog even tegen me aan, laat mijn handen liefdevol over haar blote rug en lekker stevige billen glijden, en fluister dan in haar oor: ‘denk maar niet Annika dat je er zo simpel vanaf komt. Ik ga na het feest nog een week mee naar huis en daar zal ik je echt nog een keer goed te grazen nemen, je verdient straf.’

Ik geloof niet dat mijn dreigement het beoogde effect heeft, want Annika kijkt me wellustig grijnzend aan. ‘Doe je het dan wel voordat ik over vier dagen naar Parijs ga’ grijnst ze met een wellustig knipoogje. Oh ja, ze zit in het laatste jaar van het gym en gaat met haar klas naar Parijs. Leuk wel. Verder heb ik niet de indruk dat zussielief mijn straf als straf ziet, daar zal ik dus wel wat werk aan krijgen maar dat komt wel goed. Als een soort ‘voorstraf’ knijp ik haar flink hard in beide billen waardoor ze tegen me aan steigert, ik hug haar nog even stevig, al was het alleen maar om nog even die twee stijve tepeltjes tegen me te voelen prikken en dan maak ik dat ik er vandoor ga, voordat ze me hoe dan ook terugpakt.

Ik ga terug naar het kampvuur. Iedereen is nog steeds naakt maar het wordt al wat chilly, dus zijn er slaapzakken aangerukt. Ik zie dat er wat stelletjes zijn gevormd maar ook dat mijn jongste zusje Marie en Sofie naast elkaar wat zitten te smoezen. Als ik dichterbij kom zie ik dat Sofie zelfs huilt, ik ga naast haar zitten en sla mijn arm om haar een, ik heb wel een idee wat hier de oorzaak van is. Ik vraag aan Marie of zij van deze actie van Annika op de hoogte was. Ze reageert een beetje bozig dat ze nergens van wist, dat Annika altijd maar zo’n beetje haar eigen gang gaat.

Dat bevestigt het gevoel dat ik al had, dat Marie zich wat buiten de band voelt staan die Annika en ik als tweeling hebben. Ik buig me naar haar toe en zeg dan zacht, Sofie luistert mee: ‘ik heb Annika al verteld dat ik een weekje mee naar huis ga, zullen we het er daar dan met ons drietjes verder over hebben? Echt Marie, ik vind jou ook heel lief! En Annika heeft straf verdiend en jij mag me daarbij helpen, we zullen die bitch eens leren.’ Marie draait als een blad aan de boom om, glimlacht naar Sofie en mij en gaat dan naar Calle, die al die tijd al hunkerend naar haar zit te gluren.

‘Sorry Sofie, ik had dolgraag als laatste bij jou willen uitkomen, maar Annika heeft alles verziekt.’ ‘Stom spelletje ook,’ is haar reactie. Nou, dat zie ik iets anders want ik vond het wel heel geil met die geile donder van een zus. En gelukkig draait ook Sofie dan bij, ze slaat haar armen om me heen, trekt me achterover op de slaapzakken en we knuffelen ons lekker strak tegen elkaar aan. Ik streel haar zachtjes over haar buik en kneed liefdevol haar tieten, die wel iets groter en voller zijn dan die van m’n zusjes, ze heeft alles goed ‘erop en eraan’. En net als mijn zusjes scheert ze haart kutje helemaal kaal, pas nog gedaan denk ik want het voelt heerlijk glad daar. Als ze zich lekker tegen me aan heeft gevlijd en alles weer koek en ei is tussen ons, kletsen we relaxed nog wat. Ik vertel Sofie dat ik echt heel veel voor haar voel, en dat ik graag nog een herkansing van haar zou willen krijgen. Sofie begint te smilen en zegt ‘Wie weet’.

Oké meisje, spannend, see you later’ en ik sta op om Bjorn met nog een rondje drankjes te helpen. Voor het laatst doen we er voor iedereen nog een druppeltje ghb bij, want het moet niet uit de hand lopen. We stoken het vuur goed hoog op en langzaam maar zeker ontstaat er een heerlijk sfeertje van grapjes vertellen, samen wat muziek maken, zingen en zelfs nog wat dansen, terwijl nog steeds iedereen in zijn blootje is en af en toe geilig aan elkaar zit. Vooral het dansen help ons om lekker warm te blijven, we draaien steeds meer slow-nummers zodat we onze lijven lekker aan elkaar kunnen warmen. Maar tegen drie uur, als het licht toch wat minder is geworden, krijgt iedereen het kouder en worden de slaapzakken opgezocht.

Eindelijk Sofie

Sofie en ik hebben heerlijk met elkaar gedanst, zo opwindend om steeds weer haar stijve tepels tegen me aan te voelen, of bij het slowen een been tussen die van haar te wringen. We hebben elkaar dus al lekker opgegeild en ik vraag haar of ze haar slaapzak aan de mijne wil ritsen, zodat we samen nog wat kunnen chillen. Naja, chillen…
Sofie glundert en als we in ons gezamenlijke warme nestje zijn gekropen kroelt ze zich lekker dicht tegen me aan en om ons heen is te zien dat iedereen ons voorbeeld is gevolgd, Annika ligt bij Nils, Marie is weggedoken met Calle en een soort vogelnestje aan het spelen, Liv heeft Fredric weten te schaken en Bjorn en Jessie zijn ook samen onder de wol gekropen. Iedereen gaat op de buik liggen, koppies allemaal naar het vuur en we kletsen nog een tijdje. Maar langzaam is te zien hoe het gekroel in de slaapzakken toe- en de interesse voor ‘de buitenwereld’ afneemt.

Dat geldt dus ook voor Sofie en mij, sterker nog, Sofie neemt op een gegeven moment het initiatief om mij op haar lijf te trekken. Ik leg me helemaal over haar heen, maak all-over zoveel mogelijk contact met haar heerlijke slanke body, plet haar volle tietjes met de tepeltjes priemend stijf stevig tegen mijn borstkas en werk mijn gezicht in haar lange haren die nog steeds een beetje naar de zee ruiken. Ik geef haar kusjes in haar nek, richt me dan op, kijk haar diep aan, plaats mijn mond op de hare, werk mijn tong bij haar naar binnen en wat ontstaat is een erotisch gevechtje tussen onze tongen. Tegelijk voel ik hoe Sofie haar benen opent zodat ik er goed tussen kan liggen.

Ze spreidt haar benen nog verder, kantelt wat met haar bekken en ik voel hoe haar kutje mijn pik zoekt, mijn eikel snuffelt al rond tussen haar kutlipjes. Ik voel dat ze daar al goed nat is en voel me heel welkom, langzaam maar zeker werk ik me bij haar naar binnen, in haar warme diepte, ze omhult me volledig, dieper dan dit kan ik niet in haar komen. Als reactie verbreekt Sofie onze tongzoen, tilt haar hoofd wat op waardoor ik haar strakke buikspieren tegen mijn buik voel aanspannen en geeft me dan zoentjes in mijn nek en op mijn schouders.

Mijn geluk kan niet op dat vandaag al deze meisjes, ook mijn twee zusjes, mij hebben willen ontvangen in hun lijven. Ik wil dat dit lang gaat duren en beweeg me slow in Sofie op en neer, gelukkig voelt zij blijkbaar ook dat we de tijd moeten nemen want ze ondergaat het genietend, met zachte kreuntjes, zonder me op te porren om haar snel tot een orgasme te laten komen. En niet alleen in onze slaapzak is er actie, rondom is het stil geworden maar zie ik wel overal bewegende slaapzakken, ook daar waar mijn zusjes met hun jongens liggen. Geile grietjes zijn het geworden…

Sofie is best een lange meid, we zijn ongeveer even lang, ik probeer haar lijf overal zoveel mogelijk te voelen, het maakt ons contact nog veel sensueler. Het is een heerlijk strak meisje, fanatiek in sport en dat is te voelen aan hoe ze haar spieren gebruikt, steeds weer ervaar ik hoe haar sterke buikspieren tegen de mijne komen als ze zich wat opricht. Ik beleef dat als ontzettend geil, zo’n slank sterk lijf dat zich voegt naar het mijne. Op een gegeven moment slaat Sofie haar benen om mijn heupen en duwt ze me met haar hakken op mijn billen nog wat verder haar kutje in, ik voel hoe de wortel van mijn pik strak tegen haar klitje aan komt te zitten.

‘Rustig aan liefje, de nacht is nog lang’ fluister ik maar ik ben al te laat, ik voel rond mijn pik hoe haar kutje begint te krampen en dan zijn haar kreuntjes niet van de lucht. Ik beweeg me rustig verder, wil haar zo goed mogelijk laten klaarkomen en geef haar daarom ook een diepe tongzoen, het liefst zou ik me met mijn hele lichaam in haar willen dringen, ons helemaal één willen maken. Doordat ik zachtjes blijf doorpompen in haar maar wel steeds even stop als ik zo diep mogelijk in haar ben blijft Sofie maar klaarkomen, haar lijf is helemaal bezweet aan het raken, lekker glibberig maakt ze daar onder me allerlei spastische bewegingen.

En dan blijkt toch dat de natuur altijd weer wint van de wil om dat zalige neuken lang vol te houden, ineens voel ik het zaad in mijn ballen borrelen, er ontstaat overdruk, het moet eruit. Ik beuk me steeds sneller en harder in Sofie, zij reageert door haar bekken op te tillen en daarmee mij haar kutje nog meer aan te bieden en dankbaar druk ik mijn neukstaaf steeds weer zo diep mogelijk in haar. Dit is zo lekker en dan is het zo ver, mijn zaad spuit zich in haar, ik vul haar kutje volledig. Ik glijd nog een tijdje in Sofie op en neer, ondertussen haar gezicht overladend met kusjes, ze beweegt haar lijf nog steeds heel erotisch daar onder mij, al haar spieren intensief gebruikend. En dan is het alsof bij ons allebei het licht uitgaat, Sofie valt helemaal stil, ik laat me volledig over haar heen zakken en voor ik het besef slaap ik, mijn pik nog steeds in haar, niet eens echt slap geworden.

Een nieuwe dag

Zoals al gezegd, deze nacht gaat de zon niet helemaal onder en rond 6 uur is het, als ik wakker word, al heel warm. Ik lig nu naast Sofie die rustig doorslaapt, en dat geeft me de kans haar nog een tijdje chilled te neuken. In de loop van de nacht ben ik blijkbaar van haar afgegleden maar nu is mijn pik er alweer helemaal klaar voor, odol dus. Ik ga op Sofie liggen, spreid haar benen, voel met een vinger in haar kutje en merk dat dat nog steeds lekker open en nat is, ga op haar liggen en drijf mijn pik met een forse beweging bij haar naar binnen. Ik doe dat eigenlijk een beetje stevig omdat ik hoop dat Sofie wakker wordt, maar ze is goed weg, moe en ghb en seks en weet ik wat nog meer….

Naja, dan maar een feestje voor mezelf. Ik drijf mijn paal steeds weer in haar precies passende grotje, voel hoe die nog harder en groter wordt en geniet van het contact dat ik met mijn pik in haar kutje beleef. En dat geldt ook voor onze lijven, het is zo heerlijk op haar te liggen. Heel chilled neuk ik haar door en door en zie hoe ondertussen om mij heen meer mensen wakker worden. Op een gegeven moment zie ik bij Bjorn en Jessie eenzelfde soort situatie ontstaan, Bjorn die zijn nog zacht snurkende liefje neukt. We zoeken oogcontact en grijnzen naar elkaar, wat hebben wij het goed voor elkaar zeg.

Maar dan richt ik me weer op Sofie en haar ontvankelijke lijf, de warmte die ze me geeft, het contact en de openheid en de intimiteit van dit meisje zijn overweldigend. Om te voorkomen dat ik nu ga klaarkomen boor ik me maximaal in Sofie en ga dan stil op haar liggen, genietend van haar rustige ademhaling waardoor haar buikje steeds weer tegen me aan beweegt.

Heel vreemd, juist als ik me stilhoud wordt Sofie wakker, ze kijkt me een beetje slaperig aan en zegt dan dat ze zo lekker droomde, dat ze geneukt werd. ‘Liefie dat was ik’ grijns ik en ze antwoordt ‘Tuurlijk, snap ik ook wel Kristian. En laat me nu maar komen, ik ben er klaar voor’ zegt ze zo lief. Naja, dan houd ik het niet meer, ik neuk haar flink door en door en kom diep in mijn meisje klaar. En gelukkig is het ook zo ver voor Sofie, bijna tegelijk komt ze met mij. Ik ga nog even door, geef haar dan een kus en zeg ‘komop meissie, zwemmen!’. Ik rits onze slaapzakken open, trek haar overeind en samen sprinten we hand in hand naar de pier en duiken de zee in. Heerlijk, zo fris, zo lekker samen bloot te zijn, eén met de natuur!

Marie in de herhaling

Het is avond, we hebben nog heerlijk met zijn allen de dag door gechilled, daarna de boel opgeruimd en nu ben ik met mijn beide zusjes in de zeilboot van mijn ouders op weg naar huis. Annika zit aan het roer, we varen op de motor want niemand heeft puf de zeilen te hijsen. Het is nog steeds heerlijk weer en heel warm, we hebben alle drie alleen onze zwemkleding aan, mijn zusjes zien er weird goed uit in hun minuscule broekjes en amper bedekte tietjes. Om ons heen is het een drukte van belang van kleine lokale veerboten die alle eilanden afvaren, laverend tussen een enkele cruiser en de talloze zeil- en motorbootjes van mensen die er op uit zijn gegaan en nu net als wij terugkeren naar huis.

We zijn alle drie stil, een beetje mijmerend, we hebben veel beleefd en alles moet weer even een plekje krijgen. Als we na een uurtje varen in de verte Stockholm zien stuurt Annika de boot naar links, naar Kummelnas, een mooie buitenwijk van Stockholm, aan het water. Onze ouders hebben daar een niet zo heel groot maar wel prachtig gelegen oud houten huis, geel met wit geschilderd, op een kleine heuvel, waardoor je er aan de ene kant Stockholm en aan de andere kant veel van het water en de eilanden van de archipel ziet. Als ik ooit ergens zou willen wonen is het wel hier, zo mooi.

Annika stuurt de boot het haventje in, legt op onze plaats aan de pier aan en we scharrelen onze spullen bij elkaar. We sluiten de boot goed af, nemen ieder zoveel mogelijk bagage mee en sjouwen het weggetje omhoog naar ons ouderlijke huis. Fijn om hier weer even wat dagen te zijn, ook al zijn pa en ma zelf op pad. Dat is aan de ene kant jammer, maar opent aan de andere kant ook wel weer mogelijkheden.
We ruimen alle bagage op en drinken daarna samen nog een koffietje. Als dat op is zeg ik ‘Zussies, ik ben bekaf en ga lekker naar bed’. ‘Tja broertje, zeker te veel inspannende werkzaamheden gehad he?’ dolt Annika een beetje terug. Ik grijns naar haar, geef haar een dikke nachtzoen, geef Marie een hug en zoek mijn oude kamer op. Ik duik meteen het heerlijke tweepersoonsbed in, zoals altijd helemaal bloot en in no time ben ik vertrokken.

Na een tijdje word ik wakker, aanvankelijk besef ik niet goed hoe dat komt, maar dan merk ik dat er iemand bij me in bed is gestapt en nu helemaal bloot tegen me aanligt. Huh? Op m’n klokje zie ik dat het pas 5 uur, maar dat het wel al helemaal midzomerlicht is.
‘Hoi Kristian, we moeten nog bedenken hoe we Annika gaan straffen, het leek me nu wel een geschikt moment voor onze vergadering’ giechelt Marie als ze ziet dat ik door haar wakker ben geworden. ‘Bovendien, over een kleine week gaat ze al naar Parijs en meteen daarop ga jij ook weg, even doorpakken dus.’

Ondertussen is ze mijn buik gaan strelen en aangekomen bij mijn pik legt ze daar haar hand op en knijpt ze er wat in. ‘Hé hé Marie, dat is geen vergaderen hoor’ zeg ik zachtjes, maar heb hier toch eigenlijk niks op tegen. ‘Het nuttige met het aangename verenigen is toch altijd veel leuker, Kristian, zouden ze op school en in al die bedrijven ook moeten doen’ antwoordt Marie. Ik zie het al voor me, ik word op slag geil.

Ik neem Marie in een stevige houdgreep en trek haar boven op me. Ik spreid haar benen door mijn eigen benen op te trekken en het resultaat daarvan is dat mijn pik meteen goed klaar staat voor haar kutje. Op mijn rechterhand doe ik flink wat spuug, maak haar kutje er goed nat mee en boor me dan in één beweging zo diep in haar dat ik niet verder kan. ‘Ohw, jij bent ook snel te verleiden Krist’ kreunt Marie, ze moet hier even van bekomen. Wat is haar kutje heerlijk nauw, mijn zusje dat nog maar pas gisteren seks in haar kutje heeft leren kennen is duidelijk nog niet alles gewend, ik moet oppassen met haar.

Ik ga rustiger bewegen en dan pikt ze het ritme al snel mee op. Als ik haar zo lekker heb opgegeild, trek ik mijn benen nog iets hoger op zodat ik haar goed klem kan zetten, mijn pik op zijn diepst in haar, stop met bewegen en zeg dan: ‘Oké Marie, jij wou vergaderen, kom maar op me je plannetje.’ Marie kreunt wat en moppert een beetje, ze gaat liever door met neuken en beweegt haar kutje nog zo veel mogelijk over mijn pik op en neer. Ik pak haar echter stevig bij haar schouders beet, druk haar omlaag en nu zit ze stevig klem tussen mijn diep zittende pik en opgetrokken benen daar beneden en mijn handen hierboven om haar schouders. ‘Flauw hoor’ moppert ze. Maar dan komt ze met haar ideetjes hoe we Annika kunnen terugpakken.

Marie wil graag meedoen als ik Annika nog eens te grazen neem, en stelt voor haar binnenkort ‘snachts te overvallen, vast te binden en dan haar samen goed te grazen te nemen. Zij wil dan met haar kutje op Annika’s mond gaan zitten die haar moet verwennen, ondertussen moet ik haar neuken, op mijn knieën, zodat ik ondertussen kan tongen met Marie. Zo, dit geile meisje heeft er al goed over nagedacht, ik merk dat mijn pik diep in haar er heel enthousiast van wordt, misschien ook wel omdat ik voel hoe Marie haar kutspiertjes aan het werk heeft gezet en me als het ware ‘melkt’.
‘Klinkt goed al zusje, maar ik nog iets gemeners in gedachten’. ‘Wat dan Krist?’

Hierna komt er nog éen deel.
X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 9401 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Midsommarfest (3)”

  1. Wat een heerlijk geil vervolg verhaal, heerlijk genoten van het geile verhaal tussen broer en zussen. Kijk uit naar het geile vervolg verhaal,, wat gaan de zussen nog bleven. Dikke 10

Plaats een reactie