BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zomer in Frankrijk (4)

In het vorige, derde, deel van deze serie gaan Manon, Mark en Noortje met elkaar naar bed op de avond van de dag waarop Noortje in hun villa in Frankrijk arriveert. Gepassioneerd bedrijven ze de liefde met elkaar en beleven een onstuimig trio.

~ ~ ~

Noortje zat tegenover me in een fauteuil in mijn appartement in Amsterdam. Juni 2006. Haar donkerblonde haar was zoals gewoonlijk nonchalant opgestoken met een hippe klem. Ze droeg een elegant zacht-lila mantelpakje, en pumps met halfhoge hakken. Ze hing aan mijn lippen terwijl ik haar vertelde dat Mark voor de eerste keer bij me was blijven slapen en had gevraagd of hij zich mocht aftrekken. Ze keek vol ongeloof naar me.
“Wow, Manon. Wat goed van je om hem de eerste keer kort te houden. En wat goed van hem dat hij zich blijkbaar niet van de wijs liet brengen.”
Ik had haar in detail verteld wat we die avond gedaan hadden, wat we hadden gegeten, waarover we hadden gepraat, en vooral waarheidsgetrouw beschreven hoe hij eruit zag toen we samen grotendeels naakt in bed lagen. Noortje was onder de indruk van het beeld dat ik bij haar opriep.
“Klinkt goed. Het wordt nu wel tijd dat je hem eens aan mij voorstelt, zeg.”
Ik knikte.
“Zullen we één dezer dagen met z’n drieën een borrel gaan drinken? Ik wil er trouwens ook wel eens bij zijn en toekijken als hij naast je in bed ligt en nog eens masturbeert.”
Ik grinnikte. “Dat geloof ik graag. Maar laten we het niet overhaasten. Ik moet hem uberhaupt nog vertellen van jouw bestaan… en de plek die je hebt in mijn leven.”

Een paar dagen later zaten we op zaterdagmiddag met z’n drieën te borrelen in De Ysbreeker. Mark en Noortje hadden onmiddellijk een klik; dat was overduidelijk. Op een volstrekt ontspannen manier vertelden ze elkaar honderduit over hun leven en achtergrond. De vriendschap tussen Noortje en mij kwam ook uitvoerig aan bod, die – zo merkte ik – Mark heel erg leek te fascineren. Wat hem ook interesseerde, was de opleiding van Noortje in Parijs, en haar leven in de stad van de liefde. Na haar studie Liberal Arts in Utrecht was ze naar Parijs gegaan om daar aan het prestigieuze College of Art nog een jaar een Master’s Photography te doen. Noortje had dat jaar een etage bewoond in het 6e, niet al te ver bij het Jardin du Luxembourg vandaan. Ze had er een heerlijk bestaan gehad, en daar was ik eerlijk gezegd altijd wel een beetje jaloers op geweest. En ze had er vloeiend Frans leren spreken, dat ze tot op de dag van vandaag in praktijk bracht. Mark vroeg zich af welke impact dat jaar in Parijs op onze vriendschap had gehad.
“We belden elkaar regelmatig. En Manon is vaak een weekendje naar Parijs gekomen, zoals ik af en toe naar Amsterdam ging om haar op te zoeken.”
“En met elkaar te vrijen?”
“Dat ook uiteraard.” Ze lachte. “De meeste tijd hebben we met elkaar in bed gelegen.”

Noortje vertelde uitgebreid over haar Parijse tijd, en hoe ze snel deel uitmaakte van een omvangrijk netwerk van internationale studenten. Ze had er de nuttige, internationale contacten aan overgehouden.
“Bijzonder hoe een pad in iemands leven soms kan lopen, vind je niet?” vroeg Mark.
“Hoezo?”
“Voor hetzelfde geld was ik je toen zomaar tegen gekomen,” zei Mark.
Tot haar en mijn verrassing legde Mark uit dat hij in het jaar dat Noortje in Parijs woonde en studeerde, zelf ook in Parijs gewoond had. Tijdens zijn studie deed hij een aantal maanden een internationale stage, en had ook een kamer ergens in het 6e gehad. Toeval bestaat niet.
“Qui sait ce qui se serait passé si nous nous étions rencontrés là-bas ?” flirtte Noortje.
“Dat heb je helemaal niet verteld”, zei ik.
“Daar was tot op heden ook helemaal geen reden en ook geen gelegenheid voor”, lachte hij het weg.

Het was te gezellig om snel op te breken, en we besloten om in De Ysbreeker te eten. Later die avond wandelden we naar mijn flat, met z’n drieën kuierend over de grachten. Het was vooral leuk om te horen hoe Mark en Noortje samen ervaringen uitwisselden over hun tijd in Parijs.
“Blijf je slapen, liefie?” vroeg ik aan Noortje nadat het al ruim na middernacht was geworden.
“Zo….. dus ik word de deur uitgezet?” vroeg mijn nieuwe vriend.
“Hhmmm… als Noortje geen bezwaar heeft, mag je wel tussen ons in liggen.”
En daar lagen we iets later, met z’n drieën. Noortje en ik allebei in ons slipje, Mark droeg een boxer.

Mark had weinig remmingen. De volgende ochtend was hij vroeg onder de douche gesprongen, en stond naakt in mijn woonkamer met de handdoek in zijn hand. De laatste druppels afdrogen hoefde blijkbaar niet noodzakelijk in de badkamer. Ik lag in bed nog een beetje te dommelen. Noortje was er wel uit gegaan, omdat ze geluid had gehoord. In haar slipje stond ze in de deuropening van de woonkamer te kijken hoe mijn vriend zich verder afdroogde.
“Da’s bepaald geen sight for sore eyes“, zei ze zachtjes.
Mark had opgekeken, enigszins verrast, en grinnikte. “Jij mag er ook zijn.”
Noortje knikte. “Ik zie dat je onder de indruk van me bent.” Ze keek met interesse naar de pik van Mark, die snel stijf werd en omhoog kwam. “Indrukwekkend hoor, een mooi exemplaar.”
“Dank je, Noortje. Koffie?”
En met die vraag liep hij in zijn blootje langs haar heen naar mijn keuken. Zijn nu volle erectie had haar volle belangstelling. Nog steeds naakt en met drie koppen koffie liep hij even later mijn slaapkamer in.
“Waren jullie elkaar nu al aan het plagen?”
“Noortje kwam binnen stappen op een onverwacht moment.”
“En jij begroette haar met een stijve piemel.”
“De natuur kan onvoorspelbare dingen doen.”
Na koffie en een beschuitje ging hij de deur uit. Hij kuste me lief en teder, en gaf Noortje twee kussen op haar wang.
“Sorry meiden, ik moet rennen. Ik moet om 12 uur op het veld staan. Ik houd het wel tegoed.”

Hij zwaaide terwijl hij de deur uitliep, en Noortje en ik giechelden om zijn frivole arrogantie. Ze glipte bij me onder de lakens, en draaide zich in mijn armen. We kusten elkaar. Ik voelde een hand in mijn slipje glijden. Noortje ging recht op haar doel af.
“Die stomme broekjes ook. Ze zitten altijd in de weg.”
Noortje trok de mijne uit, en spreidde me. Ik opende mijn benen gewillig. Ik was al behoorlijk vochtig.
“Goed lijf heeft die vent van jou.”
Ik knikte en beaamde het.
“Wil je een keer met hem vrijen?”
Zij knikte nu en fluisterde “Dolgraag. Hij lijkt me heerlijk.” Ze bukte zich naar me toe. Haar gezicht bewoog naar mijn vochtige kutje. Resoluut gaf ze een kleine tik tegen mijn hand, die al naar beneden was gegleden.
“Weg met die vinger.”

Haar tong raakte meteen mijn clitje aan. Ik kreunde van geilheid. Ik stelde me Mark’s naakte lijf voor toen hij de slaapkamer in liep met beschuit en thee. Die erectie die heen en weer danste terwijl hij bewoog. De machtige pik die keihard was en rechtop stond. Noortjes wellustige blik. Iik wist hoe graag zij op dat moment geneukt had willen worden. Haar tong zweepte me op. Haar aanrakingen maakten me wild van verlangen, naar haar, naar Mark, naar hen samen in mijn bed, en een onstuimige climax die daar het gevolg van zou zijn. Diep hijgend en kreunend kwam ik vroeg in de ochtend tot mijn hoogtepunt dankzij Noortjes hitsige liefkozingen. Ze had een vinger in mijn anus geduwd terwijl ze intens befte, en toen ik op die manier klaar kwam besefte ik ook dat ik haar nooit zou willen verliezen vanwege een man in mijn leven.

Nadat we de avond ervoor zo intens en langdurig met elkaar gevreeën hadden in ons huis in Frankrijk, vertrokken we in de auto naar het zuiden. Mark had voor een paar dagen een zeilboot gehuurd in de haven van Cassis, één die groot genoeg was om in de kajuit te kunnen slapen. We arriveerden er net na het middaguur. Cassis was een pittoresk, klein vissersplaatsje aan de Middellandse Zee, en het was er in het zomerseizoen altijd druk met toeristen. Mark ging naar de haven om zich te melden bij de verhuurder, en ik ging met Noortje naar een supermarket om inkopen te doen. Om een uur of twee voeren we weg, de Baie de Cassis in. Mark geheel in stijl, vond ik, met een hagelwitte short aan, en een smetteloos witte polo. Een Ray-Ban op z’n neus. De pittige bries speelde met zijn wilde lokken.

“Ahoy, schipper”, grijnsde ik. “Vaart ze lekker?”
“Heerlijk. Prima schuit. Glijdt door het water.”
“Wil je me insmeren met zonnebrand, alsjeblieft.”
“Doet je vriendinnetje dat niet?
“Jawel, maar daar word ik zo opgewonden van. Ze komt altijd op plekjes die me een speciale tinteling geven.”
“En als ik het doe heb je daar minder last van?” grijnsde hij.
Noortje verscheen ook op het dek, eveneens topless, in een klein bikinibroekje.
“Ik heb jullie gehoord hoor.”
“We hebben geen geheimen voor je, liefie.”
“Mijn vriendin wil graag ingesmeerd worden, maar raakt er blijkbaar erg opgewonden van als jij het doet. En ik wil geen vet aan m’n stuurwiel.”
De fok bolde iets op, we kwamen in ruimer water. Mark gaf haar iets meer zeil. We zouden de calanquestussen Cassis en Marseille bezoeken, de smalle, lange kreken in de rotskust van de Côte d’Azur waar het heldere water fel turquoise is. Sommige van die kreken hebben een klein strandje. Het is een prachtig natuurgebied. De meeste calanqueszijn moeilijk te bereiken over land. Meestal is er een lange, moeilijke wandeling over de rotsen voor nodig, die al gauw een paar uur kan duren, maar met een boot kom je er veel sneller en gemakkelijker. We waren op weg naar de Calanque d’En Veau. Daar zouden we voor anker gaan en overnachten.

Uitdagend bleef ik in het zicht van Mark staan terwijl Noortje me insmeerde. Ze liet haar handen plagerig langzaam over mijn lichaam gaan. Vooral mijn borsten kregen extra aandacht. Ze trok mijn bikinibroekje iets omlaag.
“Vooral de moeilijke pekjes die het meest kwetsbaar zijn, hebben wat olie nodig.”
En met die worden gleed haar hand liefkozend over mijn venusheuvel. Mark keek onverstoorbaar voor zich uit, verstopt achter zijn zonnebril, maar natuurlijk zag hij van achter de donkere glazen precies hoe Noortje me aanraakte en masseerde met de zonnebrand. Mijn tepels stonden keihard naar voren, hoewel de zeebries daar natuurlijk ook een aandeel in had.
“Zullen we straks naakt gaan zwemmen?” stelde ik voor.
“Lijkt me heerlijk. Wil je mij nu insmeren, schatje.”

46 zomers jong waren we allebei, maar na al die jaren nog net zo speels en ondeugend als toen we 18 waren. Ook Noortjes tepels stonden stijf vooruit. Ik kuste haar eerst en trok de veters van haar tanga los. Zo had Mark een nog beter beeld, en ik haastte me om mijn hand tussen de benen van mijn vriendin te laten glijden. Mijn vingers streelden haar heerlijk gladde kutje, en ik kuste haar uitdagend stijve tepels voordat ik haar begon in te smeren. Met haar voorkant stond ze naar Mark toegedraaid, helemaal bloot. Ik stond achter haar, deed haar schouders, schouderbladen, hals, rug en daarna gleden mijn geoliede handen om haar heen en over haar kleine stevige borsten. Haar tepels prikten in de palmen van mijn hand. Ik kuste haar ranke hals. Bij Mark ontstond zichtbaar een forse bobbel in z’n short.
Terwijl ik Noortjes borsten liefdevol kneedde, kirde ze plagerig.
“We moeten de schipper misschien niet te veel afleiden, Manon.”

Tegen 7 uur vonden we een ankerplaats in de Calanque d’En Veau. Er heerste een serene stilte. Uitsluitend vogels hoorde je er, en het gekabbel van water tegen de kiel van de boot en de steile rotswanden in de verte. Aan het eind van de lange kreek, was een heel klein strandje van zand en kiezel. Er waren daar nog een paar mensen. Twee boten lagen wat verderop in het water. We plonsden al snel in het diepe, blauwe water. Naakt. Ondanks dat het hoog zomer was, was het water koud. We zwommen naar een kleine inham tussen een paar rotsblokken, en spreidden ons uit op badlakens die Mark van de boot had gehaald. Wat was het mooi hier, ongerept bijna, in deze oase van rust die nagenoeg ontoegankelijk was voor hikers. Noortje draaide zich naar Mark, die tussen ons in lag, en begon met hem te zoenen. Haar hand lag over zijn pik heen, die blijkbaar maar langzaam acclimatiseerde na de zwempartij in het koude water. Ik draaide ook op mijn zij, om naar hen hen te kijken. Ik kon genieten van mijn vriend en van mijn vriendin. Zij waren ook gek op elkaar, dat wist ik, en dit alles was zo gewoon voor ons. Geen van ons voelde een risico met betrekking tot onze relatie. Gevaar bestond ook niet in onze ogen. Mark en ik waren ooit van plan geweest te trouwen, een jaar of vier nadat we waren gaan samenwonen. En toch voelde het voor ons beiden niet goed, omdat we ons intuïtief realiseerden dat het de balans tussen ons drieën zou verstoren. Dat wilden we allebei simpelweg niet laten gebeuren. Wat later vertelden we Noortje van onze aanvankelijke trouwplannen, en van ons besluit er van af te zien, en ik herinner me nog goed hoe geëmotioneerd ze raakte en tranen in haar ogen kreeg.

“Oh wat zijn jullie toch mooie mensen. Dat je dat zelfs voor me over hebt. Afzien van een huwelijk met iemand waar je zo enorm veel van houdt.”
“We houden ook enorm veel van jou, liefie. Dat is precies de reden waarom we zo graag willen houden wat er is. Op de manier waarop we nu leven en van elkaar genieten. Met jou als vriendin en partner die dezelfde, gelijke positie inneemt.”
Zo is het ontstaan, en zo is het gebleven, en hopelijk zal het altijd zo blijven voortduren. Drie mooie, verliefde mensen die van elkaar houden en met elkaar samen leven.

De stralen van de langzaam dalende zon streelden onze naakte lijven. Ik ging op handen en knieën over Noortje heen zitten, en begroef mijn gezicht tussen haar bovenbenen. Ze spreidde gewillig wijd open voor me, zodat ik haar kutje kon kussen. Zij plaatste haar handen op mijn heupen en trok m’n onderlijf naar haar gezicht toe. Ik voelde de streling van haar warme lippen op mijn gladde labia. Met het puntje van haar tong vouwde ze me open, en liet haar tong daarna door mijn snel natter wordende spleetje op en neer glijden. Bij haar deed ik hetzelfde, met mijn hoofd begraven tussen haar bovenbenen. Ik vond het altijd een genot om haar te likken. Dat vond ik al toen we nog jong en onbezonnen waren, en vandaag de dag nog steeds. Onverminderd geil werd ze van me, en ik van haar. Ze trok me iets meer tegen zich aan, zodat ze mijn clit kon bewerken. Mark, merkte ik, kwam achter me zitten, zijn knieën bij Noortjes hoofd geplaatst.

Zijn pik was weer keihard. Hij zette zijn eikel tegen mijn ingang, en duwde in één zachte stoot langzaam naar binnen. Mijn lichaam reageerde met een schok van opwinding. Ik voelde me alleen maar natter worden. Hij neukte me met lange, trage halen. Heerlijk was het hoe Mark me lief had en naar een hoogtepunt bracht, en hoe Noortje me intens likte, hier in de natuur, wij met z’n drieën, naakt en vrij, geil en opgewonden, genietend van elkaar. Ik trilde in al mijn vezels door het zinderend orgasme dat ik beleefde. Noortje schokte onder me toen ze klaar kwam op mijn tong, en terwijl mijn lichaam voelde alsof het in brand stond, kwam Mark klaar in mij. Hij spoot een straal warm zaad diep in mijn schede, trok terug en spoot de volgende straal in Noortjes keel, die haar mond wijd geopend had en zijn pulserende lul ver naar binnen nam om de rest van zijn sperma weg te slikken. Nog minuten lang genoten we zo na met elkaar, terwijl de schemer langzaam inzette.

~ ~ ~

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Manon

Avontuurlijke, romantische en tot over haar oren nog altijd verliefde vrouw die met beide benen vol in het leven staat en geniet van de liefde en de lust. Lang heb ik geaarzeld, maar uiteindelijk heb ik toch besloten mijn verhaal over de relatie met mijn allerbeste vriendin Noortje en mijn man Mark op te schrijven. Ik hoop dat je mijn ontboezemingen waardeert, en er net zo van kan genieten als ik destijds genoten heb van de mooie momenten die wij met z’n drieën beleefden.

Dit verhaal is 5591 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Zomer in Frankrijk (4)”

Plaats een reactie