BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verleid in de douches

Douchen op vakantie
Ik was op een camping in Spanje. Het was een broeierig warme middag een ik besloot te gaan douchen voor wat verkoeling. Ik liep met mijn handdoek en een fles doucheschuim naar het sanitairgebouw en liep de herenafdeling in.

Vooraan in de herenafdeling waren links een paar urinoirs een rechts en paar wastafels. Verder naar achteren waren links acht douches en rechts, tegenover de douches, acht wc’s. In het midden een breed gangpad. Het waren diepe cabines omdat de deuren ervan naar binnen openden.

Toen ik binnenkwam leek het verlaten. Ik hoorde geen douches lopen dus die leken allemaal leeg. De meeste wc-deuren aan de andere kant van de gang stonden op een kier. Dus ook die waren onbezet. Ik liep door de gang naar de voorlaatste douche. Deze douche had ik al eens eerder gebruikt en had een lekkere harde waterstraal dus ik ging eigenlijk meestal naar deze douche. Ik stopte bij de douche en vlak voordat ik de deur van de douchecabine wilde openen ging de wc-deur ertegenover open.

Automatisch draaide ik mij om en keek die kant op. Omdat alle deuren naar binnen opengaan moet je bij het openen ervan achteruit stappen. Achter in het wc-hokje zag ik een man staan. Ik schatte hem een jaar of 35, slank, sportief gebouwd en zongebruind. Onze blikken kruisten elkaar. Hij leek te kijken wie er binnen was gekomen. Zijn ogen gleden van boven naar beneden over mijn lichaam.

Ik besteedde verder geen aandacht aan hem en duwde de deur van mijn douchecabine open. Voordat ik naar binnen stapte keek ik eerst of de douche een beetje schoon was achtergelaten. De douche leek oké dus ik stapte naar binnen. Het voorste deel van de douchecabine is het omkleedgedeelte. Terwijl ik daar stond hing ik mijn handdoek aan de zijwand van mijn cabine en zette mijn fles doucheschuim op het bankje. De deur kon pas dicht als ik naar het achterste gedeelte van de douchecabine was gelopen, waar de douche is. Vanuit mijn ooghoek zag ik dat de man nog steeds op dezelfde plek in het wc-hokje stond. Dat verbaasde me want ik dacht dat hij inmiddels wel zou zijn weggelopen.

Ik keek zijn kant op en weer hadden we oogcontact. Hij stond daar alsof hij had staan wachten op dit moment. Hij droeg een strakke zwembroek. In zag dat in zijn zwembroek een behoorlijke bobbel zat. Het eerste waar ik aan dacht was dat hij op de wc met zichzelf had zitten spelen. Herkenbaar, dat had ik ook wel eens gedaan. En dan moest ik ook even wachten tot mijn lul niet meer zo prominent aanwezig was voordat ik naar buiten kon.

Ik had me om kunnen draaien om te gaan douchen maar de hele situatie intrigeerde me. Ik bleef naar hem kijken. We stonden nu allebei tussen de zijwanden van onze cabines, onzichtbaar voor andere mensen die eventueel de ruimte binnen zouden komen. De bult in zijn zwembroek was zo groot dat er aan de bovenkant wat ruimte was ontstaan tussen zijn buik en zijn broekje.

Nadat hij zag dat hij mijn aandacht had en ik stil bleef staan om naar te kijken pakte hij de bult in zijn zwembroek vast en in kneep erin. Hij kneedde zijn pik door de stof heen. Hierdoor werd de omvang van zijn lul nog duidelijker.

Het leek alsof hij zijn pik aan het masseren was. Door het kneden van zijn lul bewoog zijn broekje. Ik zag dat een stukje van zijn eikel te zien was.

Ik was verbaasd. Niet alleen die bult in zijn broek maar ook door zijn aandacht voor mij. Ik kreeg een onrustig gevoel in mijn onderbuik en mijn hartslag ging omhoog. Voor het eerst raakte ik opgewonden van een man.

Maar het gebeuren schrok mij niet af, integendeel, ik bleef kijken. Dat was voor hem waarschijnlijk de aanleiding om een stapje verder te gaan. Zijn pik was inmiddels al goed stijf en had een flink formaat. Zijn grote lul had mijn volle aandacht en mijn blik bleef op zijn kruis gericht. Het begon tot mij door te dringen dat hij echt een grote lul had. Mijn hartslag bleef stijgen en mijn ademhaling stokte.

Ik zag dat hij zijn hand die in zijn lul een stukje naar beneden trok. Zijn broekje ging me omlaag en zijn eikel kwam nu boven de rand van zijn broekje uit. Terwijl hij dit deed keek bleef hij naar mij kijken. Hij was duidelijk benieuwd naar mijn reactie. Ik weet niet waarom maar het begon mij op te winden en ik vond het spannend. Ik bleef staan waar ik stond en bleef naar hem kijken.

Ik voelde dat er bij mij nu ook iets was gaan groeien. Ik was verbaasd dat deze situatie mij zo opwond. Ik was blij dat ik een sportbroekje aan en geen zwembroek zoals hij. Anders was bij mij mijn opwinding te zien. Ik duwde over mijn broekje tegen de zijkant van mijn lul in hem recht te leggen, zodat deze geen tent in mijn broekje zou maken. Het ontging hem niet en hij lachte. Hij moet daaruit overmaakt hebben dat er bij mij ook wat aan het groeien was.

Toen hij zag dat hij nog steeds mijn aandacht had haakte hij zijn duim achter de rand van zijn zwembroek en trok de voorkant van zijn zwembroek omlaag. Ik zag nu zijn hele lul. Die stond strak omhoog. Hij had, zoals de bobbel al deed vermoeden, echt en grote lul en die was ook nog eens redelijk dik. Ik raakte steeds meer opgewonden en vermoedde dat de opwinding bij mij nu ook zichtbaar was.

Er ging van alles door mij heen. Waarom deed hij dit? En waarom bleef ik staan kijken? Wat wilde hij van mij? Wilde hij überhaupt wat van mij of was hij een exhibitionist en wilde hij alleen maar zijn lul aan mij laten zien? Was dat waarom hij dit deed?

Ik kon niet ontkennen dat ik nieuwsgierig was. Ik was inmiddels behoorlijk opgewonden en zelfs geil geworden. Ik vroeg me af wat hij verder nog zou doen. Tegelijk was ik bang dat als ik niets zou doen en alleen maar zou blijven kijken dat hij zou afhaken en zou vertrekken. En heel eerlijk wilde ik dat niet. Maar zou ik het durven om net als hij mijn lul te laten zien?

Inmiddels was ik echt geil geworden. Ik vind het spannend en wilde ik iets terug doen. Als hij een exhibitionist was dan zou hij vanzelf wel afdruipen. Ik deed voor de zekerheid nog een stapje naar achteren en trok het elastiek van mijn broekje omlaag. Mijn lul zwiepte achter het elastiek vandaan verder omhoog. Ik keek naar de overkant en ik had zijn volle aandacht.

Ik pakte mijn lul vast en trok mijn vel omlaag en hield het strak naar onderen gespannen. Mijn grote paarse eikel torende boven mijn vuist uit. Ik liet mijn lul en paar keer door mijn vuist gaan terwijl ik naar hem keek. Verbeeldde ik het mij of ging zijn lul met een schokje omhoog? Nu was het zijn beurt voor de volgende stap vond ik.

Ik besloot mij om te draaien en verder de cabine in te lopen naar het douchegedeelte. Ik deed de deur van de cabine bijna helemaal dicht maar sloot deze niet af. Ik stond in het douchegedeelte in van mijn cabine en wachtte af. Zou er nog iets gaan gebeuren? Ik nam me voor dat als er binnen een paar seconden niets zou gebeuren dat ik de cabinedeur zou afsluiten en zou gaan douchen.

Ik had het nog niet gedacht of de cabinedeur ging open en stapte hij naar binnen. Hij deed de cabinedeur achter zich dicht en draaide de deur op slot. Hij had zijn zwembroek weer aan maar zijn eikel stak nog onder het elastiek vandaan.

Samen in de douche
Mijn hart ging tekeer en mijn keel leek samengeknepen te worden. Nu stonden we samen in één douchecabine. Een afgesloten douchecabine. Ik realiseerde mij dat hij tussen mij en de mijn uitweg stond. Maar op de één of andere wijze ervaarde ik zijn aanwezigheid totaal niet als bedreigend dus gleed die gedachte voorbij. De spanning gierde door mijn lijf. Wat zou hij nu gaan doen. Vooral nu er niemand was die ons kon zien of kon storen.

Zijn blik gleed omlaag naar mijn kruis. Ik zag hem kijken naar mijn kruis. Net als hij had ik mijn broekje weer aan. Weer kneep hij in de bult van zijn zwembroek en masseerde zijn lul. De omvang van zijn lul leek nog groter nu hij zo dichtbij stond.

Na enkele seconden strekte hij langzaam zijn hand naar me uit om met zijn hand voorzichtig over mijn broekje te gaan. Hij wreef over mijn lul. Ik hoorde hem zwaarder gaan ademen. Hij observeerde mijn reactie. Maar ik deed niets, ik liet het gebeuren. Ondertussen had ik net als hij een keiharde erectie en dat moet hij gevoeld hebben. Ik voelde hoe zijn hand steeds steviger over mijn lul wreef. Tijdens het wrijven kneep hij ook af en toe in mijn lul. Zo masseerde hij nu mijn lul. Het voelde lekker en ik moest er van kreunen.

Hij stak zijn hand onder mijn ballen en trok mijn zak zachtjes omlaag. Mijn eikel stond strak gespannen en weer kreunde ik. Dat leek voor hem een bevestiging dat ik nog steeds oké was en dat hij een stapje verder kon gaan. Hij deed zijn zwembroek omlaag en liet deze langs zijn benen omlaag glijden. Zijn lul stond strak omhoog, ik kan mijn ogen er niet vanaf houden en moest er gewoon naar kijken. Het was de grootste lul die ik in het echt gezien had. Ik voelde de drang om hem aan te raken. Ik was er van in verwarring. Ik was overtuigd hetero maar ben ik ineens heel nieuwsgierig in een man. Ik welke verder te gaan. Ik wilde zijn lul aanraken en voelen hoe dat voelde. Ik wilde mijn hand om zijn lul doen en hem aftrekken. Ik wilde zien of hij er geil van werd als ik dat bij hem zou doen.

Mijn gedachten werden onderbroken doordat ik hem een goedkeurend geluidje hoorde maken toen hij in mijn lul kneep. Er was nog geen woord gesproken. Ik weet niet wat me bezielde maar ik besloot mijn sportbroekje ook uit te doen. Ik duwde het net al hij omlaag en liet het omlaag glijden. Nu stonden we beide naakt. Beide met een harde, rechtop staande lul.

Samen aftrekken
Hij pakte zijn lul vast en begon zich langzaam af te trekken. Hij knikte naar mij alsof hij wilde zeggen: jij ook. Ik aarzelde maar vond tegelijk dat ik niet achter kon blijven en pakte mijn lul vast en begon mezelf ook langzaam af te trekken. Het was vreemd. Voor het eerst stond ik mij af te trekken in het bijzijn van een man. Maar het was ook geil. Ik werd er zelfs zo geil van dat ik een beetje moest kreunen. De man keek me aan en grijnsde. Hij draaide zich een kwartslag zodat hij naast mij kwam te staan.

Hij stak zijn hand uit in mijn richting en pakte mijn lul vast. Dit was totaal nieuw voor mij. Ik voelde hoe zijn warme vingers om mijn lul sloten. Een hand van een man die mijn lul vast had. Het voelde beter dan ik verwachtte.
Ik bevroor en bleef roerloos staan en liet het over mij heb komen. Tegelijk keek hij me aan en peilde weer mijn reactie. Maar gevangen in het moment deed ik niets en liet hem zijn gang gaan. Langzaam ging hij met zijn hand op en neer en begon hij mij af te trekken. En weer liet ik hem zijn gang gaan. Het voelde helemaal niet onprettig, integendeel. Ik werd er steeds geiler van. Ik keek hem aan en zag de geile blik in zijn ogen. Ik lachte wat ongemakkelijk en voor ik het wist pakte hij met zijn andere hand mijn pols vast en bracht mijn hand naar zijn lul. Hij drukte mijn vingers tegen zijn paal. Bij het voelen van zijn warme lul pakte ik automatisch zijn lul vast.

Ik had mijn eigen stijve lul natuurlijk vaker in mijn hand gehad en voelde meteen dat die van hem dikker was. En dat niet alleen maar ook zachter, voller. Ondanks dat hij een volledige erectie had. Hij begon met mijn pols mijn hand op en neer te bewegen waardoor ik hem nu ook stond af te trekken. Na een paar bewegingen liet hij mijn pols los en dat was het moment waarop ik had kunnen stoppen. Maar dat deed ik niet. Ik vond het vel te lekker om zijn dikke lul af te trekken. Ook hij lachte nu en zo kwam het dat we elkaar stonden af te trekken.

Mijn hart ging tekeer. Waarom deed ik dit? Wie was hij? Waarom deed hij dit? Dat allemaal afgewisseld door het lekkere gevoel afgetrokken te worden en hem af te trekken.

Gepijpt worden
Sprak hij eigenlijk Nederlands? We hadden nog steeds geen woord gesproken. Ik had geen idee. Ik zei zacht: “Tu Español?”. Hij knikte en zei: “iek spreek ook bietje Nederlands”. Waarschijnlijk had hij aan mijn accent gehoord dat ik Nederlands ben.
Gevolgd door: “Iek jou pijpen?” Het eerste wat ik dacht is ‘Haha, hij spreekt echt wat Nederlands” waarna pas tot mij door drong wat hij net gezegd had. Ik keek hem verbaasd en wat onzeker aan. Ik dacht: ‘zei hij dat nou echt?’ Maar meteen was duidelijk dat ik het hier gehoord had want hij ging door zijn knieën gehurkt voor mij zitten. Hij bewoog zijn hoofd naar voren en ik voelde zijn tong langs mijn paal likken. Hij likte langs mijn lul omhoog. Daarna trok hij mij lul naar voren en kwam met zijn mond er overheen. Zonder enige aarzeling.

Dit moet hij vaker gedaan hebben schoot door mijn hoofd. Mijn paal was keihard. Wat hij deed voelde lekker. Zo lekker dat ik me besefte dat ik er van kon gaan klaarkomen. Het was echt heel lekker. Ik begon te kreunen. Zonder onderbreking keek hij omhoog en grijnsde, om meteen een tandje bij te zetten. Ik voelde dat mijn orgasme eraan begon te komen. Mijn bloed pompte naar mijn lul. Ik vond het niet netjes om niet te waarschuwen, maar ik spreek geen Spaans. In dit tempo van hem zou het niet lang meer duren bij mij voordat ik klaar zou komen. Ik trok mijn heupen naar achteren in een poging mijn lul uit zijn mond te trekken. Maar hij besefte heel goed wat hij bij mij teweeg bracht. Hij bewoog net zo snel naar voren en bleef me pijpen. Ik hijgde omdat hij door ging en ik besefte dat ik op het punt stond klaar te gaan komen door zijn pijpen. Met één hand omklemde hij mijn ballen en pijpte stevig verder. Mijn hijgen sloeg om in kreunen. Ik kon het niet meer verbergen. Hoe goed ik me ook in wilde houden, het lukte niet. Ik voelde mij orgasme naderen en wilde het onderdrukken. Maar ook dat lukte niet. Enkele seconden later kwam ik keihard klaar en spoot mijn zaad in dikke stralen zijn mond in. Met mijn lul nog in zijn mond kreunde hij opgetogen na elke golf zaad. Hij genoot er duidelijk van dat hij mij had laten klaarkomen. Dat was zeker.

Ik hem pijpen
Hij kwam overeind en zei: “Jij oké?”. Ik knikte en stak en duimpje op om aan te geven dat ik oké was. Toen vroeg hij: “Jij ook pijpen?”.
Ik wist het niet hoor. Ik had nog nooit een man gepijpt. En door mijn orgasme van zojuist waren mijn geilheid en mijn gevoel niet toereikend om een man proberen te pijpen. Raar misschien maar toch vond het ook weer niet eerlijk om zijn verzoek nu af te wijzen nadat ik me net wel door hem heerlijk had laten pijpen en mijn zaad in zijn mond gespoten had.

Ik haalde en beetje verlegen en schuldbewust mijn schouders op en knikte naar mijn afgenomen erectie. Hij begreep het gelukkig. Hij drukte de douche aan en ging achter mij staan. Ik voelde zijn warme stijve paal rechtop tussen mijn billen staan. Wat voelde hij groot, warm, zacht. Lekker. Hij sloeg zijn arm om mijn heen en speelde met mijn lul. Met zijn ene hand speelde hij met mijn ballen en met zijn andere hand met mijn lul. Ondertussen bewoog zijn lul door zijn armbewegingen op en neer. Wat een geil gevoel zo’n grote warme lul tegen mijn billen.

Na een minuut of twee had hij mij weer hard. Weer kwam hij voor me staan en zei met een lach: “Jij nu pijpen?” En beetje schuchter ging door mijn knieën en pakte zijn lul vast. Met enige aarzeling bracht ik mijn hoofd naar voren en mijn mond naar zijn lul. Ongeduldig naar toch heel voorzichtig duwde hij zijn eikel in mijn mond. Ik voelde met mijn lippen dat zijn eikel nat was. Ik likte met mijn tong erover en proefde een beetje weeïge smaak. Hij zuchtte. Toen besloot ik zijn lul dieper in mijn mond te nemen en te doen wat hij gedaan had. Ik begon hem nu wat fanatieker te pijpen. Weer hoorde ik hem zuchten en hijgen. Kennelijk deed ik het goed. Ik besloot nog een keer over zijn gaatje te gaan. Nu kwam er veel meer geil uit.

Ik voelde een sliertje over mijn tong glijden. Ik liet het puntje van mijn tong nog een paar keer langs en over zijn knop gaan. Hij begon wat onrustig op zijn voeten te staan. Kennelijk vond hij het lekker. Ik besloot af te wisselen en zijn lul weer diep in mijn mond te nemen. Ik hoorde hem zachtjes kreunen en voelde zijn lul wat opzwellen. Ik dacht na of ik door wilde gaan tot hij in mijn mond zou klaarkomen. Aan de ene kant had ik wat remmingen, aan de andere kant was ik nieuwsgierig. En geil. En dat laatste deed me besluiten door te gaan. Ik liet mijn tong weer langs zijn eikel gaan en weer proefde ik zijn geil. Dit keer was het meer, veel meer. Ik slurpte en zoog het eraf.

Meteen daarna nam ik zijn lul weer diep in mijn mond en pijpte hem sneller. Niet veel later voelde ik zijn lul dikker worden. Ik hoorde hem kreunen en meteen stroomde er een dikke straal over mijn tong. Hij kwam klaar! Vlug slikte ik het door. Ik voelde me opgetogen omdat hij van mij was klaargekomen en het me gelukt was. Meteen hoorde ik hem weer kreunen en werd zijn lul weer dik. Weer stroomde er zo’n dikke straal mijn mond in. Vlug slikte ik weer. Hij bleef bewegen in mijn mond, hij moest kennelijk nog meer kwijt. Hij spoot dus veel. Er volgde nog een derde straal voordat hij zich uit mijn mond terug trok.

Geneukt worden
Hij hielp me overeind en fluisterde in mijn oor: “jij goed pijpen, ik jou neuken?” Ik schrok me rot. Wat zei nou? Wilde hij mij ook nog neuken? Hier, staand in de douche? Ik keek hem aan met een blik van: ‘ik weet niet’. Ik keek omlaag en ondanks dat hij net was klaargekomen had hij nog steeds een volle erectie.

Hij draaide zich om en pakte mijn fles doucheschuim van het plankje. Hij liet een flinke dot doucheschuim in zijn hand lopen. Een deel smeerde hij over zijn lul. En met het restant dat nog op zijn hand zat ging hij tussen mijn billen op en neer. Ik was verbaasd hoe lekker het was om door een vreemde hand daar aangeraakt te worden. Hij ging op en neer met zijn vingers tussen mijn billen. Zijn op en neer gaande bewegingen werden steeds kleiner. Hij raakte daardoor steeds sneller weer mijn anus aan en nam steeds meer de tijd voor mijn anus. “Relax”, zei hij, waarna hij langzaam een vinger bij mij van achter inbracht. Hij drukte hem er steeds dieper in. Ik wist niet wat ik voelde. Ik vond het lekker. Ik moest ervan kreunen.

 

Toen liet hij zijn vinger weer langzaam uit mij glijden. En vlak voordat zijn vinger uit mijn kont zou glijden duwde hij hem weer terug naar binnen. Alleen nu wat sneller. Dit ging en paar keer zo door. Hij vingerde mijn kont steeds iets sneller. Toen liet hij zijn vinger wel uit mij glijden en wachtte. Toen ik omkeek naar hem vroeg hij weer: “Jij oké?”. Ik knikte. Weer voelde ik zijn vinger tegen mijn kont drukken. Na het eerste stukje voelde ik een tweede vinger. Weer zei hij: “Relax”. En langzaam drukte hij zijn tweede vinger erbij. Ik wist niet wat ik voelde. Die spanning op mijn anus zat op de grens van pijn maar ik werd er tegelijk ontzettend geil van. Ik bukte wat voorover en drukte mijn kont naar achteren, ik wilde zijn vingers dieper in mij voelen. Meer van die spanning op mijn kontgat, meer van die geilheid….

Nadat hij een paar keer die twee vingers diep in mij gestoken had trok hij ze eruit en ging achter mij staan. Ik stond nog steeds voorover gebukt. Plots voelde ik iets warms tussen mijn billen. Zijn eikel! Nu ging het gebeuren. Gespannen wachtte ik af. Langzaam voelde ik hem drukken. Het was een vreemd gevoel, die warme knop tegen mijn kontgat. De druk nam toe en daarmee ook de spanning. Het begon een beetje te branden. En net op het moment dat ik dacht dat ik niet wilde dat hij nog door zou duwen zat zijn eikel in mij. Het branderige gevoel maakte plaats voor een warm gevoel, een lekker warm gevoel. Na een korte pauze duwde hij hem langzaam dieper bij mij naar binnen. Heerlijk zoals mijn kont werd opgerekt. Hij kwam steeds dieper tot hij helemaal in mij zat. Inclusief die dikke onderkant van zijn lul. Met zijn zo lul diep in mij bleef hij even staan, voordat hij hem weer langzaam uit mij, trok tot hij er bijna uit was. Wat hij met zijn vingers had gedaan deed hij nu met zijn lul. Bijna helemaal eruit en er dan weer helemaal in.

Ik wilde hem er weer in dus duwde ik mijn kont naar achteren. Hij begreep de hint en duwde zijn lul weer diep in mijn kont. Helemaal tot het einde. Nu ging het sneller. Weer trok hij hem terug tot zijn lul er bijna uit was om hem daarna er weer iets sneller in terug te stoppen. Ik hoorde hem inhouden hijgen. Mijn kont begon te gloeien. Na nog een paar keer voelde ik mijn hele lichaam warm worden. Zoiets had ik nog nooit gevoeld. Zijn stoten werden krachtiger. Zijn ballen sloegen tegen mijn kont. Bij elke stoot werd de lucht uit mijn longen gedreven. Zo stond ik te hijgen op het ritme. Ineens kreeg ik kippenvel over heel mijn lichaam. Ik voelde dat ik langzaam begon klaar te komen van zijn lul in mijn kont.

Net op dat moment hoorde ik hem gaan kreunen. Ook hij kreunde nu met elke stoot. Zijn lul werd dikker en ik voelde hoe mijn kont verder opgerekt werd. Ik wist nu dat hij ook bijna ging klaarkomen. Bij zijn volgende stoot hoorde ik hem kreunen en voelde ik mijn kont warm worden van binnen. Zijn zaad werd in mijn kont gespoten. En weer stootte hij en weer spoot hij een lading zaad in mijn kont. Dat gevoel van die dikke opgezwollen paal in mijn reet en dat warme zaad bracht ook mij naar een hoogtepunt. Ik kreunde en kwam klaar. Mijn zaad spoot in een boog en landde op de grond. Hij was klaar en bewoog niet meer. Maar ik wilde had nog meer en wilde nog wel verder, nog heel even.

Ik duwde mijn kont hard naar achteren op zijn paal. Zijn lul gleed diep bij mij naar binnen. Hij begreep het en begon weer in mij te stoten. Ik kreunde en spoot nog een keer. En bij de volgende stoot liep het laatste beetje uit mijn lul. Ik ging rechtop staan waardoor zijn lul uit mij gleed. Ik voelde zijn zaad in mijn kont naar beneden lopen en uit mij lekken. Het was nieuw voor mij en een heel apart gevoel. Ik besloot wat te persen en toen er kwam een hele golf zaad uit mijn kont. Zo’n gevoel kende ik nog niet. Wat was dit geil.

Hij vroeg: “Jij oké?”. Ik knikte en lachte verlegen en gaf hem weer het teken met mijn duimpje. Hierop douchte hij zich snel en zei: “Misschien morgen?”. Ik haalde mijn schouders op en knikte. Ik moest dit eerst even verwerken voor ik ‘ja’ kon zeggen. Maar ik wist eigenlijk al zeker dat ik zijn lul nog wel een keer in mij wilde voelen. Ik liet hem uit de douchecabine en sloot de deur achter hem weer af. Even een moment voor mezelf en verwerken wat er allemaal gebeurd was.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8509 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

8 gedachten over “Verleid in de douches”

  1. Wat mooi geschreven, absoluut.en werd er ook erg geil van. Ik heb dit ook ooit mogen mee maken, ook op een camping maar dan in Italië, tijdens het hardlopen. Wat was dat een mega geile ervaring en vakantie. Ik hoop op een vervolg.

Plaats een reactie