BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe een braaf tienermeisje hét tienersletje werd (11)

De spanning was te snijden in de kamer. Karen hield haar adem in en volgde vanop enige afstand nu wat er zich afspeelde voor haar ogen. Onwezenlijk maar toch zo reëel. Ze zag Joke op handen en knieën richting haar vader kruipen. Nog even leek het of Joke zich zou bedenken maar haar vader commandeerde nu op zijn beurt : “Vooruit sletje. Wen er maar aan. Je weet wat je moet doen. Geen keus. Geen gemaar. Komaan !” Karen prees haar vader want dit was echt niet evident. Het was niet evident om dit vroom, braaf tienermeisje ineens als sletje te behandelen. Op het randje van het vulgaire.

Joke keek nu op en was tot op ooghoogte genaderd bij haar vader. Ze zag hoe Joke als een automaat, als een robot, de rits vastnam en open deed. Ze zag vervolgens een van haar handen in de openstaande rits verdwijnen. Zou dit echt nu gebeuren ?! Zou Joke dit echt weten klaar te spelen ?! Bert voelde hoe Joke zijn broek openritste. Hij voelde ook hoe een van haar handen zoekende was. Hij hielp haar een beetje. Nam haar hand vast en duwde hem in zijn slip tegen zijn lul. Die stond al vanzelf goed hard en botste tegen haar handpalm. “Opschieten nu ! Je hebt het snel door wat er moet gebeuren of moeten we het filmpje meteen doorsturen ?!”

Karen zag nu hoe haar vaders’ penis tevoorschijn kwam en door Joke naar buiten werd getrokken. Voor het eerst zag Joke een penis van zo dichtbij. Een penis bengelen in haar handen met twee volle balzakken. Een stamper met een eikel die reeds glom door de aanraking van haar handen. Bert had het niet meer. Hij had echter de kracht om nog een laatste keer aan te dringen : “Komaan sletje en nu kijk je mij aan terwijl je mijn lul in jouw mondje neemt. Helemaal en mij blijven aankijken, begrepen ?! Diep in jouw mondje wil ik hem !” Karen kwam dichterbij en deed er nog een schepje bovenop : “Heb je verstaan sletje wat je MOET ! doen ?!!! Komaan, actie nu want anders gaat het filmpje meteen viraal sletje !”

Karen keek door haar cameraatje en zag hoe Joke alle moeite van de wereld had om die stijve penis in haar mondje te houden. Voor het eerst kreeg ze een penis in haar mondje en dit was echt wel even wennen. Maar ze wilden geen tijd verspillen. Joke kon echt geen kant op. Doordat haar vader reeds zo’n stijve penis had kon hij wat harder doordrukken zodat Joke wel verplicht werd haar mondje helemaal open te houden. De stamper zat reeds voor de helft tegen haar verhemelte aan te schuren. Zijn balzakken sloegen bijna tegen haar kin wat zoveel wilde zeggen dat er nog plaats vrij was in dat mondje van Joke.

“Mij blijven aankijken” riep Bert. “Ja, goed zo, wat heb jij een mooi pijpbekje ineens ! Graag wat dieper en harder zuigen sletje !”
Bert voelde hoe Joke zijn penis begon te likken. Haar tongetje gleed kletsnat tegen zijn stamper, zijn eikel. Hmmm, wat een heerlijk gevoel zeg ! Om zeker te zijn dat dit goed zou aflopen, nam hij haar blonde lokken vast en duwde haar hoofd nog verder in de richting van zijn lul. Ziezo, nu zat zijn penis echt heel diep tegen haar keeltje aan te schuren. Hmmm, wat geil toch allemaal ! Ook Karen zag dat het de goede kant op ging. Ze zag hoe Joke begon te hijgen, te zweten, bijna te kokhalzen van de inspanning. Zo op haar knieën en met haar mondje vol. Joke bleef ook Bert aankijken met haar guitige oogjes. Een heuse vernedering !

Karen stelde haar cameraatje nog wat nauwkeuriger in zodat alles wat Joke deed geregistreerd werd. Wat er zich nu afspeelde was eigenlijk nog maar het voorspel want er stond nog veel te gebeuren in het africhten van dit braaf tienermeisje tot een echt sletje. Ze zag hoe Bert alle moeite van de wereld kreeg om zijn penis diep in Jokes’ mondje te houden. De spanning nam toe. Joke hield echter vol en moest op een bepaald ogenblik slurpen om al het voorvocht en haar speeksel in haar mondje te houden.

“Mij blijven aankijken, sletje ! Ik voel dat ik ga komen en zorg maar dat je niks verloren laat gaan anders doen we het nog eens over, begrepen ?!” Dit waren zijn laatste woorden want hij voelde de druk in zijn penis toenemen. Hij voelde hoe zijn balzakken verkrampten. Hij voelde hoe zijn penis opzwol. Toen voelde hij het bruisen. Joke had het punt bereikt dat de penis in volle lengte en volle kracht een hete lading zaad in haar mondje, in haar keel spoot. Ze was zo verrast van de hoeveelheid en van dat spul dat ze bijna de controle verloor maar Bert hield haar hoofd stevig vast zodat het sletje, zodat Joke geen kant meer op kon. Vele slierten zaad verdwenen in haar keel en dit kon ze niet beletten.

“Proper maken sletje, helemaal proper !”
Karen kreeg het warempel ook warm. Ze zag hoe Joke nu met haar tongetje alle restjes van het zaad dat nog omheen de penis droop oplikte net als een tienermeisje aan een lolly zoog.
“Nog wat, je bent nog niet helemaal klaar hoor ! Verlies maar niets. Alles is voor jou !”
Karen had opnieuw alles mooi opgenomen en keek hitsig op want haar moeder was ook ongemerkt dichterbij gekomen en had in alle stilte gezien hoe het sletje haar man had gepijpt tot het bittere einde. Nu was ze overtuigd dat dit sletje haar inderdaad een fortuin zou opleveren. Een briljant idee.

Voor het eerst was Yvonne getuige geweest hoe iemand de penis van haar man had weten te doen spuiten. Ze wist niet waar ze het had. Ook Karen zag dat haar mama heet stond. Zo heet zelfs dat dit Karen op een nieuw opwindend idee bracht. Met grote stappen en gewapend met haar zweepje trok ze nu zelf Joke bij de haren en zei gemeen : “Joke, dat heb je goed gedaan. Maar het examen om ons sletje te worden bestaat uit 2 delen. Kom trippel maar achter mij aan. Je bent nog niet klaar voor vandaag !”

Joke zat nog op handen en voeten met rode wangen en met een mondje dat behoorlijk pijn deed. Een aansporing had ze niet nodig want ze was doodsbang dat anderen het filmpje gingen zien en ze was bovendien ook doodsbang van het zweepje dat Karen hanteerde. Ze volgde dus schoorvoetend en gedwee kruipend Karen tot bij Yvonne. “Kijk, dit is mijn mama en je hebt haar vandaag echt wel doen schrikken. Je hebt voor het eerst haar man gepijpt en dat heeft mijn mama helemaal zeiknat gemaakt. Jij gaat nu ook mijn mama eventjes verwennen, begrepen ?!”

Yvonne had intussen plaats genomen in de relax, had zelf haar pantalon afgestroopt en ook haar natte slip had ze opzij gelegd. Een stevige, glimmende kut kwam tevoorschijn. “Sletje, jij gaat nu bewijzen dat je inderdaad hét sletje wilt zijn wat we van jou verwachten. Jij hebt nu te kiezen ofwel lik je mijn mama naar de zevende hemel ofwel verzend ik meteen alle filmpjes overal rond naar jouw naasten. Aan jouw de keuze. Het enige wat je nu moet doen is jouw tong helemaal in die kut van mijn mama porren en haar een echt orgasme te bezorgen. Is dat duidelijk ?!”

Joke zat als verlamd vooruit te kijken. Haar blik zette zich vast op de kut van Yvonne. Ze begreep wat voor afschuwelijks van haar werd verwacht. Dit had ze nog nooit meegemaakt. In haar stoutste dromen kon ze dit niet bedenken. Maar Karen had geen genade : “Begrepen ? sletje ?! Antwoord mij ! Zeg mij wat jij MOET doen !” en om haar woorden kracht bij te zetten porde ze met haar hakken in de ribben van Joke. “Komaan, ik wil het nu van je horen !”
“Ja meesteres” was het enige wat Joke kon uitbrengen.
“Ja, wat ?!” brieste Karen. Ze kreeg het echt op haar heupen. “Ja wat ?!”
“Ik moet met mijn tong die kut likken meesteres”
“Ja dit is al een goed begin, maar wat nog ?! Zeg het mij !”
“Ik moet zorgen dat ik die kut helemaal verwen”
“Ja, dat heb je goed voor. Jij verwent zo meteen die kut tot mijn mama klaarkomt op jouw slettentong, is dat duidelijk ?! Komaan, begin er maar aan. Je hebt welgeteld 10 minuten. Daarna begin ik met alle filmpjes op het internet te zetten !”

Joke besefte dat ze echt geen keus had. Ze kroop tot tussen de dijen van Yvonne en bracht toen haar mond tot tegen die behaarde kut. Voorzichtjes haalde ze haar tong over de twee volle schaamlippen. “Harder ! Sneller !” kreeg ze te horen en met een laatste inspanning groef ze haar tong tussen de buitenste schaamlippen en gleed naar binnen in de gapende natte kut. Een golf van nieuwe geurtjes dreef in haar neus. Maar verzet kon ze niet bieden. Opnieuw registreerde Karen het geile gebeuren. Ze had het zelf zo heet dat ze meteen ook met een hand haar slipje opzij schoof en zichzelf heerlijk bevredigde terwijl ze toekeek hoe de kut van haar mama hard en diep werd uitgelikt door het tienersletje Joke.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5437 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Hoe een braaf tienermeisje hét tienersletje werd (11)”

Plaats een reactie