BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De godsdienstlerares

Ellen wandelde voor haar leerlingen het klaslokaal binnen. ‘Dat jurkje staat je goed, juf’ klonk het achter haar. ‘Heel sexy.’

‘Euhm… Dank je Zoë.’ Ellen wist niet goed hoe ze moest reageren. Ze had het gele jurkje met diepe decolleté deze ochtend voor haar man aangetrokken. Ze wist hij graag naar haar grote borsten keek en dit jurkje liet heel wat zien. Het kleine zilveren kettinkje trok ook meer aandacht dan het afleidde, maar ze voelde zich in deze outfit op en top vrouw.

Ze nam een stukje krijt in de hand en kalkte op het bord: “Blijf in die liefde met Mij verbonden.” Haar leerlingen penden het Bijbelvers over terwijl ze uitlegde dat ze begonnen aan het thema Liefde en Vriendschap. Het was een van haar lievelingsthema’s want het leverde vaak boeiende gesprekken op met haar leerlingen.

Hoewel ze katholieke godsdienst gaf, was Ellen het ook niet altijd eens met de koers van de kerk en ze was stiekem trots op haar leerlingen toen die hevig protesteerden tegen de dogma’s van man-vrouw-huwelijken, de onthouding en eeuwige liefde. ‘Maar…’ zo zei ze, ‘deze ideeën zijn in veel landen, culturen en geloofsgemeenschappen algemeen aanvaard en dus is het belangrijk dat we trachten ze te begrijpen.’ Ze deelde teksten uit van vroeger en vroeg hen die te vergelijken met hun wereldbeeld.

‘Mevrouw, dit is belachelijk!’ protesteerde Zoë luidop bij het verhaal van Sodom en Gomorra. ‘Dus Lot biedt zijn dochters aan voor een groepsverkrachting door de hele stad omdat dat zogezegd beter is dan twee kerels die elkaar in de kont neuken? Kom nou!’ De klas gierde van het lachen.

‘Nou, nou, Zoë. Zover liet God het volgens de Bijbel niet komen. Lees verder en dan zal je zien dat de engelen de stedelingen met blindheid sloegen.’

‘Maar Lot mocht Sodom wel ontvluchten voor God de stad vernietigde,’ kaatste de jongedame terug. ‘Dus de praktijk mocht misschien niet doorgaan, maar het idee van een grootstedelijke gangbang, daar had God blijkbaar niks.’

Onwillekeurig moest Ellen lachen. ‘De kerk, net als de meeste geloofsovertuigingen prediken een kuis leven, zoals je goed weet, Zoë. Paulus, in zijn brief aan de Romeinen, schrijft dat als toorn over de heidenen, God mensen laat toegeven aan schandelijke hartstochten waaronder vrouwen die met vrouwen vrijen en mannen die mannen beminnen.’

‘Wat een straf,’ hoonde Zoë, ‘seks met een andere vrouw is harstikke lekker.’ De klas kwam niet meer bij van het lachen en Zoë besloot er nog een schepje bovenop te doen. ‘Wil u het eens proberen?’

‘Wat een lief aanbod…’ counterde Ellen en ze liet de klas even uitrazen voor ze verder ging. ‘Probeer het te zien in het licht van die tijd. Veel van de normen en waarden die toen golden, vinden we nu achterhaald. In Leviticus 19:27 staat dat je de zijkant van je hoofd niet mag scheren, maar dat gebod lappen we veel makkelijker aan ons laars. Waarom denk je dat dat is?’

De les was weer on track en verliep zonder al te veel problemen. ’s Avonds vertelde Ellen thuis aan Bert wat haar was overkomen en die schaterde het uit. ‘Kijk, als jij met die goodies loopt te pronken, moet je niet verbaasd zijn als je ook touch hebt.’ Ellen duwde Bert op een stoel, trok haar jurkje op en ging schrijlings op hem zitten. Ze schuurde met haar bekken over zijn kruis en duwde haar borsten in zijn gezicht.

‘Je weet goed genoeg dat ik dit voor jou aandoe, geile man,’ fluisterde ze in zijn oren. ‘Denk je dat ik niet weet dat je op mij geilende tienerjongens opwindend vindt? Ik weet dat je erover fantaseert dat ik in de klas genomen word terwijl jij toekijkt. Liefst niet door één geile jongen, maar een stuk of wat die me allemaal tegelijk bepotelen. Ik weet dat je droomt van zo’n jonge, harde lullen die je vrouwtje neukt? Sterke handen op mijn heupen terwijl hij me langs achter vol pompt met warm, jong zaad en ik een ander pijp?’ Ellen voelde hoe hij hard werd en hoorde hoe hij kreunde.

‘Stop,’ fluisterde hij.

‘Ga je nu al komen?’ vroeg Ellen minachtend. Is de gedachte aan je geile vrouwtje al te veel? Ze genoot van haar macht over hem. Hij kreunde en duwde haar van zich af. Ze lachte, ging op haar knieën zitten, knoopte zijn broek open en nam zijn bescheiden lul diep in haar mond. De vochtige warmte tilde hem onmiddellijk over het randje en sidderend kwam hij in haar mond klaar. Ze was nu op dreef en wilde zelf ook bediend worden. Gulzig dronk ze zijn zaad, stond op en tilde haar jurkje omhoog. Ze zette een been hoog op de tafel en trok zijn hoofd naar haar kut. ‘Lik me, Bert!’

Hij hield haar heupen stevig op een afstandje. ‘Je weet dat ik daar niet van hou, Ellen.’ Wat een ontzettende afknapper. Ellen liet haar jurkje vallen en beende kwaad weg terwijl haar vent zich probeerde te fatsoeneren.

Die avond lag Ellen naast Bert te woelen. Hij was een toffe gozer, maar op seksueel gebied had ze toch geen topper aan de haak geslagen. Ze had haar meest sexy babydoll aangedaan en gehoopt op een rebound, maar na wat knuffelen had Bert zich omgedraaid en was pardoes in slaap gevallen. Ze kon hem wel een paar klappen verkopen. Verongelijkt spreidde Ellen haar benen en begon te masturberen. Ze probeerde te denken aan die ene keer dat Bert haar oraal verwend had. Het was al ontzettend lang geleden, maar ze probeerde elk detail ervan weer op te roepen. En opeens was daar het gezicht van Zoë. Aaah! Gadver! Je fantaseert toch niet over leerlingen, foeterde ze zichzelf uit. Bert ermee plagen, tot daaraantoe, maar er echt over dromen? Walgelijk! Boos op zichzelf draaide ze zich om, maar ze kon de slaap niet vatten.

Een paar dagen later stond Ellen bibberend op de bus te wachten. De rondreis door Italië is het hoogtepunt van het humaniora en vandaag was het eindelijk zo ver. De klassieke reis langs de oudheden vormde de kroon op de opleiding en zowel leerlingen als leerkrachten keken er elk jaar reikhalzend naar uit. Het was pas half 6 en er hing een lichte mist te wachten op het opkomen van de zon. Ellen was er als zorgleraar als eerste en wachtte in de kilte van de ochtend op haar leerlingen. Ze had nu al spijt van haar dunne grijze trui die weliswaar mooi oogde, maar die haar stijve tepels langs geen kanten verborg. Daar kwam de eerste leerling! Ze hief haar hand en zwaaide terwijl ze in de schemer probeerde te zien wie dat donderende koffertje door de verder rustige nacht trok.

Een ranke gestalte met lang blond haar zwaaide terug. Het bleek Zoë te zijn. Ze had een zwierige rode jurk aan en verminderde haar pas niet terwijl ze op Ellen toeliep. Zonder aarzelen sloeg ze een arm om Ellen heen, legde een hand op haar kont, trok haar tegen zich aan en zoende haar vol op de mond. Ellen voelde hoe haar koude tepels contact maakten met Zoë’s bescheiden boezem. Het was een heerlijk gevoel. Onwillekeurig spiegelde ze haar leerling toen die haar lippen liet wijken en een halve seconde lang tongzoenden ze. ‘Goeiemorgen, knapperd,’ grijnsde Zoë van oor tot oor.

Verschrikt deinsde Ellen terug en keek haar leerling bevreemd aan. Toen kondigde het geluid van een autodeur andere leerlingen aan en in een oogwenk besloot Ellen om het achter zich te laten. What’s done, is done.

De pas aangekomen Helen zoog verrast haar adem in. ‘Zoë!’ riep ze, ‘wat heb je met je haar gedaan!?’ Nu pas viel het Ellen op dat de hele linkerkant van Zoë’s haar kortgeschoren was.

‘Een ideetje uit de Bijbel,’ grijnsde Zoë naar Ellen. ‘Ziet u mevrouw, ik let op in uw les.’ Ze knipoogde erbij.

Haar hartsvriendin wist duidelijk niet wat te zeggen. ‘Ik vind het stoer,’ zei Ellen en ze merkte dat ze het meende. Die undercut stond haar echt goed. Zoë lachte haar tanden bloot en als vanzelf gaven ze elkaar een high five. Fuck de Bijbel!

Uren later hing iedereen loom onderuit in de bus in een poging zich wat te vermaken. Plots zoemde Ellen’s telefoon. Als zorgleraar en vertrouwenspersoon, was zij in charge van de schooltelefoon. Iedereen had dat nummer in hun telefoon moeten programmeren in geval van nood, maar wat voor noodgeval kon er nu in hemelsnaam al zijn? Ellen keek op het scherm en zag dat het een berichtje van Zoë was. U zoent lekker, stond er. Ellen, die besefte hoe precair haar situatie was (omgang met een leerling was streng verboden), stuurde terug: Dat zegt mijn man ook, maar hoe weet jij dat? Zoë’s antwoord was een knipoogje.

Wat was er in Zoë gevaren? Ze was altijd een voorbeeldleerlinge geweest. Een straight A, een zekerheid waaraan niet te tornen viel. Wat bezielde haar?

Die avond stopten ze in een hotel in Zwitserland. Morgen zouden ze doorrijden naar Genua, maar vanavond speelden ze spelletjes op een alpenweide. Er werd gerend en gelachen en vanaf de picknickbank die terzijde stond, klikte Ellen met haar camera heel wat plaatjes weg. ‘Mag ik ook eens?’

Zoë stond naast haar en met enige tegenzin overhandigde Ellen haar Nikon. De jonge vrouw liep op haar witte sneakers een eindje weg, keerde zich om en richtte de camera ongegeneerd op Ellen. ‘Lachen, mevrouw!’ Het werd een onhandige fotoshoot, maar toen ze later naast elkaar op de bank zaten, moest Ellen toegeven dat Zoë er oog voor had. Op commando lachen vond Ellen maar niets, maar de wat serieuzere foto’s mochten er eigenlijk best zijn. Op eentje keek ze recht in de lens en lachte ze flauw.

‘Mag ik deze hebben?’ vroeg ze plots.

‘Hoe bedoel je?’

‘Nou, dit is toch een mooie foto van U? Kan U ze doorsturen? Ik zou ze graag hebben?’

‘Waarom?’ Ellen had het zo bot niet bedoeld en ze zag dat de immer zelfzekere Zoë om een antwoord verlegen zat. Plots begon het haar te dagen. Had Zoë gevoelens voor haar? Ze wist niet hoe hiermee om te gaan, maar wilde haar zeker ook niet tekort doen. Ze haalde haar telefoon boven, downloadde haar eigen portret en stuurde het door. Zoë keek op haar telefoon en glimlachte.

‘Dank U,’ zei ze met niets van haar gewoonlijke flair. Ze was zowaar verlegen. ‘Ik vind U lief.’ Het ontviel haar en ze was er zelf zichtbaar verbaasd over. Snel stond ze op en als een jonge hinde schoot ze over het veld terug naar het hotel. Ellen bleef verbouwereerd achter.

Na het eten dreunde Ellen de kamerverdeling op en gaf haar eigen kamernummer mee voor als er problemen waren. Elk jaar waren er wel een paar die heimwee hadden en een knuffel wilden. Er werd ze op het hart gedrukt dat ze moesten gaan slapen en niet door de gangen dwalen. Er waren nog andere gasten.

Nadat de leerlingen naar bed waren gegaan, verzamelden het lerarenkorps nog even voor een paar wijntjes en daarna trokken ook zij naar hun kamers.

Ellen nam een douche, trok haar pyjama aan en kroop onder de lakens. Ze checkte nog snel de telefoon en zag dat er een berichtje was. Van Zoë. Ik kan niet slapen. Stond er. Ik lig heel de tijd aan U te denken. Dankuwel voor de foto.

Het kon nu niet meer missen. Zoë was verliefd op haar godsdienstlerares. Achteraf wist Ellen niet of het aan de drank lag of omdat Zoë toch iets in haar beroerde, maar ze stuurde terug: Heel graag gedaan. Wanneer krijg ik er een van jou?

Een hele tijd kwam bleef het stil. Had ze het al gelezen? Ellen werd nerveus. Was dat nog wel gepast? Het was zeer zeker niet gepast. Ze was haar leraar potverdorie! Ze besloot dat ze het bericht beter kon verwijderen. Maar net toen ze haar arm strekte om de telefoon te pakken, lichtte het scherm op. Ze ontgrendelde het scherm en keek naar de foto. Het was een selfie van Zoë door de spiegel in de badkamer van het hotel. Ellen herkende de tegeltjes. Ze zat met opgetrokken been op de rand van de badkuip met haar haar in een witte handdoek gedraaid. Ze hield een tweede handdoek tegen de borst, maar het was duidelijk dat haar leerlinge naakt was toen ze die foto trok. Het was ook niet de hoofdloze, anonieme foto die een weldenkend mens als teaser zou sturen. Zoë keek strak in de lens. Het geheel was ontzettend fragiel en krachtig tegelijk.

Ellen voelde hoe de adrenaline door haar lichaam suisde. Ze had nog nooit overwogen om Bert te bedriegen, laat staan met een vrouw, maar ze kon niet ontkennen dat deze foto haar ontzettend raakte. Ze staarde in Zoë’s ogen en voelde zich ter plekke verliefd worden. Ze stuurde een hartje en schreef: Slaapwel, schoonheid. Zoë antwoorde onmiddellijk. Slaapwel, Ellen.

Niet “mevrouw,” maar “Ellen.” Hoe kon haar eigen naam zo intiem klinken? Ze klikte het scherm van haar telefoon weg en schoof haar armen onder de dekens. Als vanzelf gleden haar handen in de satijnen pyjama en over haar gladde vagina. Ze kon een kreun niet onderdrukken toen haar vingers moeiteloos tussen haar schaamlippen gleden en haar klitje beroerden. Ze was nat. Ze was zo ontzettend nat. Ze draaide zich op haar buik met haar hand onder zich en bewoog haar heupen ritmisch over haar vingers. Al schurkend schuurden haar borsten over de lakens en ze wilde dat iemand haar aanraakte. Daar! Ze wilde bemind worden. Zoë kwam onmiddellijk in haar gedachten en deze keer verdrong ze de gedachte niet. Schaamteloos fantaseerde ze over haar leerlinge. Hoe zou het zijn om met een vrouw te zijn? Hoe zouden haar borsten voelen en hoe zou het zijn om haar vingers rond een ander kutje te plooien? Ze vroeg zich af of ze haar leerlinge zou beffen? Natuurlijk zou ze dat! Ze stelde zich voor hoe Zoë languit op het bed zou liggen. Haar naaktheid voor haar uitgestald. Ze verbeelde zich dat ze haar kuste en langzaam afdaalde tot aan haar kruis. Ze zou tussen Zoë’s benen liggen en haar geur opsnuiven…

Zachtjes kreunend kwam Ellen klaar op haar vingers. Haar spieren verkrampten en haar dijen vingen haar hand terwijl een orgasme door haar lijf trok. De doorgaans preutse godsdienstlerares genoot van de naschokken die door haar lichaam trokken, vlijde zich op haar kussen en viel pardoes in slaap.

De volgende ochtend trokken ze door de Alpen verder naar Genua. Het knusse kuststadje baadde onder de Italiaanse zon en iedereen was blij toen hun hotel recht aan het strand bleek te staan. De sportleraar had volleyballen bij en organiseerde een klein toernooi. Als fotograaf van dienst werd Ellen gesommeerd om wat kiekjes te nemen. Normaal was dit een stiekem hoogtepunt geweest, maar deze keer konden de gespierde, ontblootte bovenlijven haar niet beklijven. Ze slenterde verder en nam het portret van Gabrielle die in kleermakerszit in het zand zat te lezen. Een paar jongens waren zandkastelen aan het bouwen en een tiental jongedames had een ligbed opgeëist om in de avondzon nog wat bij te bruinen.

Voorzichtig keek Ellen of Zoë erbij lag, maar tot haar teleurstelling was dat niet het geval. Zoë bleek in het water te zitten waar ze met een paar jongens ravotte en hen niet zo zuinig onder water duwde. Aandachtig nam Ellen het tafereel in zich op. Ze genoot van hun enthousiasme en wenste dat ze zich bij in het water kon smijten. Het koude water zou haar goed doen. Maar tussen al die jeugdigheid, trok vooral Zoë haar aandacht. Haar slanke, goud gebruinde lichaam was versierd met glinsterende druppels die fonkelden in het avondlicht. Haar natte haren plakten tegen haar lange hals en ze lachte een klaterende lach.

Voorzichtig richtte Ellen haar camera en legde het plaatje vast.

Plots zag Zoë haar staan en langzaam stond ze op uit het water. Ze droeg een sportieve, zwarte bikini en poseerde ongegeneerd. Ellen klikte af. De jonge vrouw nam een nieuwe pose aan en klikte Ellen opnieuw. Een paar minuten lang leek er niemand anders op de wereld te bestaan. Enkel twee geliefden die met een camera speelden. Plots trok een jongen haar omver en in een enkele plons was het moment voorbij.

Die avond zat Ellen in gedachten verzonken terwijl haar collega’s rond haar langzaam dronken werden en door elkaar heen lalden. Bert had haar een berichtje gestuurd, maar ze had niet de fut gevonden om erop te reageren. Ze had Bert altijd graag gezien en zijn tekortkomingen grootmoedig vergeven, maar haar nieuwe verliefdheid plaatste haar relatie met Bert in een nieuw daglicht. Moest ze hier de rest van haar leven genoegen mee nemen? Wilde ze geen kinderen? Wilde ze geen avontuurlijke avonden en een zinderend seksleven? Voor het eerst twijfelde ze of Bert wel de ware was.

Het was al ruim na elf uur toen het lerarenpeloton er eindelijk de brui aan gaf en Ellen met een zucht van opluchting de trap op liep. Haar kamer was op de zesde verdieping en toen ze de hoek om kwam, verstarde ze. Op de grond naast haar kamerdeur zat Zoë.

‘Wat doe je hier,’ vroeg ze zacht terwijl haar leerling blozend opstond.

‘Kan ik u spreken?’ Ellen wist dat ze een grens over ging, maar ze opende haar kamerdeur en liet Zoë binnen. Ze gingen op het grote tweepersoonsbed zitten uitten eerlijk hun gevoelens voor elkaar. Zoë bekende dat ze al ruim 2 jaar een crush op Ellen had en deze reis zo’n beetje als haar laatste kans zag voor ze naar de universiteit ging. Ellen bekende dat de vonk pas de vorige dag was overgeslagen. Zoë liet zich languit in de kussens vallen en sloot haar ogen. Even twijfelde Ellen, maar slechts even. Ze kwam dichterbij, zette haar hand naast Zoë’s hoofd en drukte zachtjes haar lippen op de hare.

Zoë’s ogen vlogen open, maar al snel verloor ze zich in het moment en kuste vurig terug. Ze legde haar hand op Ellens rug en trok haar bovenop zich. Langzaam verplaatste Ellen haar kussen van Zoë’s lippen naar haar wangen, haar hals en haar sleutelbeen. Ze aarzelde toen ze verder wilde gaan, maar Zoë fluisterde dat ze niet moest stoppen. Ze nam de rand van haar T-shirt en trok dat over haar hoofd. Gefascineerd keek Ellen naar de rode, kanten beha.

‘Ik heb nog nooit met een vrouw gevreeën,’ bekende ze.

‘Ik ook niet,’ fluisterde Zoë terug terwijl ze haar beha opzij trok en Ellens hoofd naar haar linker tepel dirigeerde. Uiterst zacht nam Ellen het knopje tussen haar lippen en raakte het voorzichtig aan met haar tong. Zoë ademde diep in en kreunde dat het een lieve lust was. Ze vouwde haar handen achter haar rug en maakte haar beha los. Haar kleine, harde borstjes staken prominent naar voor en Ellen nam haar tijd om ze te verwennen. Toen ging ze op haar knieën zitten en maakte langzaam de riem van Zoë’s broek los. Nadrukkelijk maakte ze de knop los en ritste de rits langzaam naar beneden. Ze nam de rand van het broekje en trok het uit terwijl Zoë gewillig haar billen optilde. Ze had een matching slipje aan dat weinig aan de verbeelding over liet. Ellen ging op haar zij naast haar leerlinge liggen en streelde haar lichaam terwijl ze weer zoenden.

Langzaam gleed Ellen’s hand naar beneden. Zoë kromde haar bekken omhoog en opende verlangend haar benen. Ze smachtte naar een aanraking. Ellen nam haar tijd en liet haar vingers over de warme, natte stof glijden. Zoë probeerde haar bekken tegen haar hand te drukken, maar Ellen’s hand bewoog mee en bleef haar uiterst zacht over haar schaamlippen strelen.

‘Ooooh, plaag me niet,’ kreunde Zoë en Ellen lachte haar lief toe terwijl ze haar zachte lippen kuste. Haar hand ging naar boven en schoof nu onder de doorweekte stof over haar schaamlippen. ‘Vinger me,’ kreunde Zoë tegen haar mond. Ellen kromde haar middelvinger en moeiteloos gleed die tussen haar lippen en terug omhoog naar haar klitje. ‘Aaargh,’ kreunde de jonge vrouw toen ze aangeraakt werd. ‘Ooooh… Hmmm…’ Langzaam begon Ellen rondjes rond Zoë’s klitje te draaien en Zoë kronkelde tegen haar lijf. ‘Jaaa,’ kreunde ze. ‘Zo lekker…’

Ellen vertraagde of versnelde niet, maar bleef eindeloos cirkels draaien. Soms duwde ze stevig op Zoë’s genotsknopje, soms raakte ze haar nauwelijks aan. Langzaam maar zeker vertraagde het kronkelen. De kussen stopten. Zoë sloot haar ogen en haar ademhaling werd dieper. Een eerste huivering trok door haar lijf en Ellen wist dat ze nu ging klaarkomen. Aandachtig keek ze toe hoe Zoë’s gezicht verkrampte. Haar benen sloegen dicht en haar handen grepen Ellen stevig vast terwijl een waanzinnig orgasme zich van haar meester maakte. Haar diepe, dierlijke kreunen klonken Ellen als muziek in de oren en ze bleef zachte cirkeltjes draaien tot Zoë uitgeput terug in de kussens viel.

Ze greep met twee handen naar haar hoofd en bleef hijgend liggen. Ellen kon een trotse glimlach niet onderdrukken. ‘Lekker?’

Zoë begon te lachen en nam Ellen weer vast. ‘Mag ik jou ook aanraken?’ vroeg ze voorzichtig. Ellen knikte en voorzichtig legde Zoë haar handen op haar buik. Ze ging omhoog en streelde met één vinger langs de onderkant van Ellen’s borsten. Het was een heerlijk tedere aanraking. Zoë’s handen gingen verder omhoog en streelden de hele borst. Ellen kreunde toen Zoë voorzichtig haar tepel door haar kleren vastnam en er zachtjes aan trok. Ze rolden om en langzaam maakte ze Ellen’s blouse open. Knoopje voor knoopje werden eerst haar decolleté, haar navel en vervolgens haar hele buik ontbloot. Het was een van de meest erotische dingen die de lerares ooit meegemaakt had. Ze kwam omhoog om het kledingstuk uit te trekken en maakte gelijk ook haar beha los. Ze wilde geen textiel meer rond haar lijf. Bij dit goddelijke wonder wilde ze naakt zijn.

Langzaam vlijde Ellen zich weer in de kussens en zag nerveus toe hoe haar jonge Godin haar in zich opnam. ‘Wat ben je mooi,’ fluisterde Ellen. Ze ging omlaag en trok de rok samen met haar ondergoed uit. Een paar seconden lang stond Zoë in haar rood kanten slipje aan het voeteneind te kijken naar haar naakte leerkracht. Toen kroop ze weer op de matras en opende Ellen’s benen. Ze duwde hen omhoog en legde de handen van Ellen in diens knieholten. Verlekkerd keek ze naar de gezwollen schaamlippen, trok die zachtjes uit elkaar en kwam zonder aarzelen dichterbij.

‘Fuuuuuck!,’ kreunde Ellen toen Zoë haar mond opende en die geheel op Ellen’s smachtende kut drukte. Er was van gêne geen sprake. Zoë leek Ellen te willen verzwelgen. Ze zoog Ellen naar binnen, stak haar tong in haar poesje en likte met zachte tong helemaal omhoog naar haar klit. Dat herhaalde ze een paar keer voor ze haar lippen tuitte en zich op het kleine knopje toespitste. Zachtjes zoog ze de klit naar binnen en woelde er met haar tong over.

Ellen, die al jaren van orale seks droomde, greep Zoë’s hoofd en trok haar dichter op haar kut. Ze was zich bewust van de korte haren onder haar rechter hand en besefte dat dat voor haar was gedaan. Ze keek naar de blondine tussen haar benen en zag dat Zoë ook naar haar keek. Hun ogen haakten in elkaar en in volstrekte stilte kwam Ellen spetterend klaar. Haar handen grepen de lakens terwijl haar rug zich kromde en enkel met een uiterste krachtinspanning kon ze haar benen dwingen om open te blijven en haar leerling niet te versmachten.

Nadat Ellen weer tot rust was gekomen, verdoofd van genot, kroop Zoë omhoog. Ze veegde het geil van haar gezicht, kwam bovenop Ellen liggen en kuste haar diep. Ellen duwde haar leerling omhoog en beduidde dat ze hoger moest komen. Ze stak haar armen onder Zoë’s benen en trok haar kutje dichterbij. Zoë zat schrijlings op het gezicht van Ellen en smolt bijna toen diens tong haar aanraakte. Met een hand ondersteunde ze het hoofd tussen haar benen. Met haar andere hand leunde ze tegen het hoofdeind terwijl ze in snel tempo naar een tweede orgasme werd gebeft.

Na Zoë’s tweede hoogtepunt gingen de verliefden naast elkaar liggen. Ze keken elkaar in de ogen en streelden elkaar tot Ellen het licht uitdeed. Zoë draaide zich om en sloeg de arm van Ellen om zich heen terwijl ze lepeltje lepeltje ging liggen. Ellen kuste haar nek. ‘Slaapwel lieverd,’ fluisterde ze in Zoë’s oor.

‘Slaapwel schat,’ fluisterde Zoë terug.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Alias

Ik vind het leuk om al schrijvend seksualiteit te verkennen. Ik heb ervaring met verschillende vormen zoals triootjes, BDSM en nog veel meer en schrijf graag in de ik-persoon; zowel voor vrouwen als mannen. Contacteer me als je een origineel, erotisch en prikkelend idee naar het papier vertaald wil zien worden; niet voor platvloersigheden aub.

Dit verhaal is 13716 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “De godsdienstlerares”

Plaats een reactie