BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wilde meer

Sinds wij er achter zijn gekomen dat hij graag kijkt naar mij terwijl ik lekker de slet uit hang zoeken we steeds meer de grens op. In de 20 jaar dat we samen zijn kwamen we er al snel achter dat we onze sex leven graag spannender wilde maken. Dit kwam toen ik een jaar of 19 was en hij was toen 29. We lagen te klieren in de duinen van Zandvoort en werden betrapt door een man welke alleen keek en zich klaar trok. Toen we hier over spraken waren we beide duidelijk had ie mee willen doen had dat best gemogen.

Daarop gingen we kijken wat we nu geil en leuk vonden. Een goede vriend van ons werd betrokken bij onze nieuwe reis in de wereld van sex. Meer en meer ontdekte we dat ik graag mocht klieren met hem en dat hij graag keek hoe ik hem gek maakte en hij mij. Waar eerst alleen die vriend gebruikt werd, was toch vertrouwelijk gingen we toch een stap verder.

Leerde tijdens het stappen toen een leuke gast kennen. Na een paar weken werd hij betrokken bij ons sex spel. Nu had ik twee mannen om te kiezen welke niet van elkaar af wisten. Tijdens uit gaan of concerten of festivals merkte ik dat ik het heerlijk vond om mannen te pesten en zo ook mijn vriend die daar weer van genot. Ook werd ik steeds dominanter op sex gebied. Iets waar hij dan weer extra van genot. Zo kwam er nog een bekende van ons in ons sex spel. Dat waren drie mannen waar ik soms apart mee klote. Al merkte ik dat ik weer wat nieuws en spannender wilde.

Zal ons voorstellen, ben Danielle en ben nu 40 jaar oude brunette met slank lichaam en ben niet al te groot. 85c cup ronde borsten met kleine gevoelige tepels en altijd een glad geschoren klein kutje. Stefan nu 50 lange best gespierde man met net als ik diverse tattoos over ons lijfje.

Dat ik meer spanning wilde wist Stefan. Die roept altijd doe wat je niet laten kunt zolang we er beide over eens zijn. Waar we beide niet van zijn is van te voren afspreken voor sex. We hielde beide van het spontane. Wat Stefan belangrijk was dat ik er zin in had en er voor ging.

Vorig jaar was de volgende nieuwe stap. We waren op crazyland en ik droeg niet veel kleding. Leuke kousen met een mooie body beide in de kleur zwart met kant. Later op de avond stonden we vlakbij de darkroom. Al kon iedereen gewoon er rond lopen iets trok me aan aan die plek. De drank en mooie mensen en de zweer hadden me al geil gemaakt. Iets verderop stond een leuke man welke al een paar keer oog contact zocht met me. Ik keek hem nu langer aan en hij knikte richting de darkroom. Duidelijk was dat hij iets met me wilde doen. En eerlijk ik kreeg er ook wel zin in.

Vertelde Stefan wat er gebeurde en hij lachte naar me en zei, als je er zin in heb klinkt het best wel geil. Ik lachte en zei toen, heb er zin in en jij mag niet mee doen. Weet dat ik hem daar extra mee pest. Keek die man weer aan en liep richting de ingang wat hij ook gelijk deed. Het was er redelijk donker maar je zag genoeg en ik zag al diverse stellen klote. Die man kwam voor me staan en trok me een hoekje in. We tongde gelijk en zijn handen kneden mijn billen en ik greep naar zijn kruis.

Daar voelde ik gelijk een mooie harde lul. Haalde deze uit zijn broek terwijl hij mijn drukkers had los gemaakt en mijn klets natte kutje vingerde. Er was een klein bankje en hij ging zitten en ik kroop gelijk boven op hem met zijn harde lil die gelijk in me schoof. Wauw dat gevoel van een compleet vreemde lul die in me schoof was zo geil en lekker. Hij neukte me al snel naar een hoogte punt. Wauw de plek en zomaar maar een kerel die me neukte maakte me echt heel geil en gek.

Naast ons stond een stel ook te klote en dat was erg leuk. Ik zat op mijn knieën nu en keek die andere vrouw aan die ook op haar knieën zat en beide werden we geneukt terwijl zij mij spontaan begon te zoenen. Dit was voor beide heren waarschijnlijk te veel en beide kwamen klaar. Ik trok alles goed en ging weer naar Stefan die stiekem had staan gluren en vertelde dat het er mega geil uit zag.

We waren het er over eens dat we meer wilde en dat we maar eens moesten kijken hoe we dit meer konden doen. Tja het is best moeilijk om zomaar een man te vinden die dit ook leuk vind. Diverse pogingen gedaan maar zodra ze Stefan zagen of wisten dat hij er dichtbij zou zijn haakte de meeste af. We besloten rond kerst en oud en nieuw naar de Canarische eilanden te gaan. Lekker even een weekje weg en zon.

Je heb daar van die vele Afrikaanse verkopers die alles willen verkopen. Nu heb ik niks met donkere mannen maar ik zag nu al twee dagen er eentje lopen met petjes en horloges en een strakke korte broek aan waar een flinke bult in zat. Stefan had dit ook gezien en vertelde dat dit wel een fantasie was van hem. Dat ik eens los ging met een flinke neger. Tja ik was zelf ook wel benieuwd naar wat hij daar zou hebben hangen.

De derde avond droeg ik een klein jurkje met kousen en we hadden net gegeten en dronken weer wat. Daar zag ik hem weer lopen. Ik lachte naar hem en gelijk kwam hij met zijn spullen naar ons. We bekeken de horloges en petjes maar ik had meer aandacht naar zijn strakke korte broek.

Hij had snel door waar ik naar keek en lachte naar me. Ik vroeg hem wanneer ie klaar was met werken. Hij lachte en zei geef me een uurtje. Pakte zijn spullen en was weer weg. Stefan lachte en zei, je gaf hem een mooie uitzicht op je veelste kleine string. Oh dat had ik zelf niet eens door. Vandaar dat hij ineens snel was met zijn tekst en weg liep. Een klein uurtje later kwam ie weer aanlopen. Hij had zo te zien gedoucht en rook lekker.

Wij stonden op en ik pakte zijn hand, ik was bloedgeil en wilde geen tijd verspillen. Gelijk terug naar onze appartement. Stefan stuurde ik de balkon op. Ik trok de korte broek van mijn nieuwe minnaar omlaag en daar kwam gelijk een mooie verrassing uit. Een grote donkere lul. Gok dat deze de 20 cm aardig voorbij was. Hij was mooi geschoren en zijn roze eikel was al lekker nat. Ik nam deze lul in mijn mondje en zoog en likte hem helemaal stijf. Wauw wat een gevaarte.

Na lekker deze lul gepijpt te hebben duwde hij me op bed en ik trok mijn jurkje uit. Hij opende mijn benen en likte mijn mega natte kutje. Na even me hebben gelikt kwam hij omhoog en zijn grote donkere lul vlakbij mijn klets natte kutje. Ik pakte zijn harde grote lil vast en wreef hem door mijn kleine kut lipjes. Opende mijn benen en zei, fuck me please. Hij duwde zijn eikel zachtjes naar binnen. Steeds iets dieper en verder en dan weer even terug. Wauw hij rekte mijn kutje heerlijk. Langzaam begon hij me te neuken en wende ik aan de grote en dikte. Mijn kut was echt klets nat en hij voerde het tempo steeds meer op. Zijn donkere lul er helemaal in pakte hij mijn borsten en begon me te neuken niet normaal. Ik kwam als snel klaar en het sap spoot er uit en hij bleef me neuken en ik voelde me kut leeg lopen.

Diverse standjes gleed die grote lul heerlijk in me en ik weet niet hoe vaak ik klaar kwam maar bleef maar komen. Ik lag nu met mijn benen wijd en hoog en hij lag op me en liet zijn lul langzaam en dan weer snel in me glijden en ik gilde het uit van genot. Stefan was er bij komen liggen en keek hoe die donkere lul wit werd van mijn kut sappen. Na dik een uur neuken kwam hij klaar in me en ik voelde hoe deze grote lul zijn zaad diep in me spoot.

Hij kroop er af en lag op zijn rug bij te komen. Stefan bekeek mijn openstaande vers geneukte kutje waar zijn zaad uit liep. Hij lachte en zei, wauw geil mag ik je likken. Ik lag versuft en zei, wat jij wil. Terwijl het zaad er uit liep likte Stefan mijn kutje schoon. Mijn donkere minnaar lachte en bood zijn lul bij mijn mond. Al snel stond deze alweer stijf. Yes dacht ik nog een keer. Duwde Stefan weg en kroop weer op deze lul welke me al snel weer spuitend tot een hoogte punt.

Van bed naar de woonkamer naar balkon en steeds die grote lul in me. Onder de douche neukte hij me stevig waardoor ik het gevoel kreeg dat ik flauw ging vallen. Stand tegen de muur tongde we geil terwijl zijn lul diep in me schoof en weer klaar kwam terwijl ik ook flink heftige trilde klaar kwam en ook flink spoot. Hij droogte zich af en bedankte en ging weer weg. Versuft liet ik Stefan zich klaar trekken tegen mijn kutje en deze weer schoonlikken terwijl ik in slaap viel.

De volgende dag moest ik eerlijk toegeven dat ik nog nooit zo was geneukt door een grote lul en ik er mega van had genoten en zo weer zou doen. Helaas die vakantie niet meer gezien. Eenmaal weer thuis dacht ik best vaak terug aan die grote lul. Diverse leuke avonturen thuis gehad met leuke mannen. Maar ik wilde meer een keer door een aantal vreemde kerels goed genomen worden en Stefan die me daarna schoonlikt. Gewoon op een random plek door diverse kerels misbruikt worden.

Afgelopen zaterdag mocht ik mijn fantasie uitleven. Stefan had een leuke buiten plek gevonden waar heel veel kon gebeuren. Een leuk bos waarin een oud huis stond. Ik droeg weer een kort rokje en we wandelde naar de plek. Het leek er erg rustig. Het huis was oud en verlaten. Om het huis heen best wel veel condooms. Dus dat hier meer gebeurde was wel duidelijk. Misschien waren we te vroeg.

Binnen lag een oud matras met plastic er over heen. Stefan gooide er een grote handdoek over heen. Ik ging er liggen en de plek gaf me de kriebels maar ook mega geil gevoel. Ik lag mezelf een beetje te strelen en zag een man kijken. Dat maakte me nog geiler en al helemaal dat het een oudere man was die duidelijk lol had om mij. Hij kwam binnen terwijl ik naakt lag en me zelf vingerde. Knikte naar Stefan die terug knikte. Zijn oude lul was een mooi formaat en had hij in zijn hand. Al snel kroop hij op me en neukte me heerlijk.

Ondertussen waren er nog eens vier kerels binnen gekomen die trekkend stonden te kijken hoe die oude man me lekker neukte. Ik kreeg een grote lach toen ik een man zag staan met een flinke grote lul. Grote bril op met snor totaal geen type waar je normaal zou zeggen die wil ik. Maar die lul leek bijna op mijn vakantie neger lul kwa lengte en dikte.

Zo had ik nu vijf kerels die zich vergrepen aan me en ik zoog ze en voelde overal handen en steeds een nieuwe lul in me. Eindelijk die grote lul in me die me al snel naar een flinke spuitende hoogte punt bracht. Damm vijf kerels is wel werken maar ik deed het met veel plezier terwijl ik Stefan zag kijken en zich aftrok. Voor dik twee uur liet ik me misbruiken door deze vijf welke langzaam na elkaar klaar kwamen in hun condoom. Het was goed dat ze een rubber draagden al had ik graag me kutje volgespoten gehad zodat Stefan me moest likken. Maar dit was beter.

Die man met grote lul rookte een sigaretje met ons terwijl de rest weg was. Tom was zijn naam en hij was 58 jaar oud. Vrijgezel en genot van zijn leven. We spraken over sex en hij vertelde dat hij soms hier kwam en geluk had. Hij had genoten van me en vroeg of ik hem niet eens keer wilde vernederen. Hahahah hij was duidelijk een lekkere viezerik. Ik stemde toe en we besloten naar zijn huis te gaan. Dat was niet ver rijden. Daar had hij een speelkamer zoals hij dit noemde. Groot bed met vele speeltjes erom heen. Na wat gedronken te hebben bond ik hem vast aan het bed.

Speelde wild met zijn ballen en grote lul welke weer keihard was. Deed tepelklemmen om zijn tepels en sloeg met een klein zweepje tegen zijn ballen en lul aan. Ik duwde mijn kut op zijn mond welke hij gulzig likte. Stefan keek met grote lach en ik riep wat lach je nou kom eens hier. Stefan kwam ook op bed. Pakte zijn hoofd en zei, pijp jij die lul eens voor me. Waar ik dacht doet ie niet luisterde Stefan en pakte die grote lul en zoog hem likte deze. Wauw twee kerels die doen wat ik wil. Liet me klaar likken en schoof van zijn gezicht. Duwde Stefan weg en zakte over deze grote lul. Liet Stefan me likken terwijl die grote lul heerlijk in me schoof. Ik kwam weer en spoot Stefan in zijn gezicht en mond terwijl ik zijn hoofd vast hield,

Liet nu Stefan zijn lul in de mond van Tom duwen terwijl ik Tom zoog en wild speelde met zijn lul en ballen. Zo waren we lekker bezig. Stuurde Stefan weg en maakte Tom los en riep, Tom gaat me neuken en jij doet de deur dicht en wacht in de woonkamer. Stefan deed dit en Tom kroop op me en terwijl hij me neukte trok ik zijn tepelklemmen weg. Heerlijk hoe die grote lul me neukte en gek maakte. Het sap spoot de hele tijd uit mijn kut. Tom lag op me met zijn lul diep en ik vroeg hem wat hij nog graag wilde, hij lachte en zei, dat je vriend mij neukt terwijl ik jouw neuk. Ik riep Stefan en zei doe een condoom om. Stefan deed dit terwijl hij keek hoe Tom zijn lul naakt in me schoof.

Dus je lul in hier terwijl ik de billen van Tom open trok. Even keek Stefan me raar aan. Kom kom riep ik schiet eens op. Hij kroop achter Tom en duwde zijn lul erin. Tom begon te grommen en te hijgen. Stefan begon Tom te neuken die daardoor mij neukte wauw wat een geil gevoel. Tom hijgde en vroeg me of hij mocht klaar komen. Ik sloot mijn benen goed om zijn middel en riep spuit me kut vol. Hij pompte nu flink en begon te grommen en te hijgen en kwam zo te zien heftig klaar terwijl ook Stefan zich klaar neukte in zijn kont. Ik hield Tom vast en zei even wachten.

Riep Stefan en Tom gleed van me af. Wees naar mijn kutje welke vol zaad met zaad. Stefan lachte en kwam met zijn tong door mijn kut. Hield zin hoofd vast en wreef mijn kut door zijn mond welke hij gulzig likte tot dat ie schoon was. Allemaal weer fris en schoon op de bank wat drinken. Even wat eten met ze drieën nadat we eten hadden besteld. Tom vroeg of ik wilde blijven slapen vanavond. Eerlijk ik had alweer zin in die lekkere lul van Tom. Keek naar Stefan en zei, blijf hier slapen ga jij maar naar huis.

Met lichte twijfel ging Stefan weg. Tikte hem een bericht dat ik dit graag wilde en Tom alles zou filmen. Kreeg een foto van hem thuis met zijn lul in zijn hand en de tekst. Het idee dat jij je daar laat neuken terwijl ik er niet ben maakt me al geil. Dat maakte me rustig en bloedgeil. Na wat borrels liet ik me dit keer vast liggen. Benen wijd en vast en tepelklemmen op mijn kleine harde tepels. Blinddoek voor en Tom leefde zich uit op mij op een heerlijke manier. Ik werd niet geneukt door zijn lul maar door diverse dildo’s en kreeg klemmen op mijn kut lipjes wat was dit geil zeg.

Na een uur zo klieren was ik los en dronken we wat naakt op de bank. Al snel heerlijk tongen en hij vingerde me flink terwijl ik zijn grote lul trok. Nu weer op bed en ik liet me heerlijk neuken door deze grote lul, soms pompte hij me flink hard en diep en dan weer heerlijk rustig in diverse standjes volgde vele héérlijke orgasme. Tom keek me aan en zei, wil je onder plassen lijkt me echt geil. Ik lachte en zei ja hoor. In de badkamer in zijn bad. Hij ging liggen en ik er gehurkt boven. Ik plaste over zijn lul borst en zo in zijn gezicht. Draaide en nam zijn lul weer in mijn mond terwijl hij mijn plas kutje flink likte. Daarna douche en terug op bed zoenen en strelen. Onder dekens neukte hij me weer naar de zevende hemel. Voor dik drie uur lang liet ik me als een slet gebruiken en neuken door hem. Kreeg er geen genoeg van. Totdat ik klaar kwam en me onder spoot. Over mijn kutje buikje en borsten. Likte me Schoonen vielen we beide in slaap.

De volgende ochtend ontbijten en liet me zien dat alles wat we deden wat gefilmd door kleine camera’s in zijn huisje. Hij maakte en 1 grote film van. Stuurde dit naar mijn mail adres. Tja voor ik weg ging wilde ik nog even zijn lul voelen. Dat was geen probleem terwijl Stefan zat te wachten in de auto video belde ik hem terwijl Tom me weer gek pompte. Dit keer een klein half uurtje en spoot me kut vol waar ik gelijk een string over trok en aan kleden weg ging. Stefan lachte en zei wat ben je toch een geile slet. Liet mijn zaad kut zien terwijl we naar huis reden. Daar likte hij me schoon terwijl ik hem klaar zoog terwijl mijn porno film op de achter grond draaide.

Aankomende weekend ga ik weer naar Tom hij heeft twee andere uitgenodigd die ik ook mag gebruiken. Word de eerste keer dat ik afspreek puur voor sex maar heb er nu al zin in. Stefan is mijn slaaf die moet helpen. Wie weet schrijf ik dit ook wel van me af. Xxxx

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11600 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Wilde meer”

Plaats een reactie