BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De zoon van een Vietnamese hoer deel 2

Ik werd de volgende morgen wakker rond half zes en had nog steeds Marloes en Ming op mijn armen liggen. Ik maakte beide wakker en vroeg aan Marloes of ze nog een keer lekker wilde neuken. Ze keek me aan en zei: nee, gebruik Ming daar maar voor. Ik wil gewoon lekker kijken en fotos maken. Ik keek Ming aan die direct zei: ja graag, ik heb de smaak te pakken. Ik vroeg heb je nog een voorkeur hoe en ze zei: mag ik bovenop? Ik zei: dat mag, maar ik wil jou vanavond laat ook nog een keer in je kontje neuken. Ze keek me aan en zei: nee hoor, dat doet pijn. Marloes zei: dat valt best mee, en als hij het goed doet, dan vind je het misschien nog wel zo lekker als in je kutje.

Ming zat inmiddels rustig te wippen op mijn pik en binnen 20 minuten kwam ze twee keer klaar voor ik mijn zaad diep in haar spoot. We gingen met drieen douchen en kleedden ons daarna en gingen ontbijten. Ming zei: ik moet gaan werken, maar hoop je vanavond weer te zien. Ik ging met Marloes naar beneden en zei: na het ontbijt moet ik eerst naar huis, mijn moeder weet niet waar ik ben geweest. Ze zei: ok en ik ging aan de tafel met de rest van de groep zitten. Er werd direct gevraagd hoe het gegaan was en Marloes zei: het ging prima tot het kamermeisje kwam om de kamer op te ruimen. Van daar ging het nog veel beter. Het meisje was nog maagd, maar is dat inmiddels niet meer en ik heb haar maagdenbloed gelikt en gedronken.

Er werd divers gereageerd maar over het algemeen was de reactie bah bah. Marloes vroeg: wie gaat hem vandaag onder zijn hoede nemen? Hetty zei: ik wil hem wel een dagje. Eerst winkelen, daarna een filmpje kijken en daarna…. wie weet wat. Na het ontbijt mocht ik met Hetty mee naar haar kamer. Ze zei: ik ga me even omkleden, dus niet kijken. Ze ging vlak bij me staan en trok al haar kleding uit. Ze liep naar haar kast, trok een rok uit de kast en deed die aan zonder slipje aan te doen. Ze deed een t-shirt aan en vergat ook haar bh aan te doen en zei: kom, dan gaan we eerst even winkelen. Ik nam haar bij haar arm en zei: ik moet eerst even langs mijn thuis. Mijn moeder heeft vast de hele nacht op me zitten wachten. Hetty zei: dan ga ik met je mee.

We namen een taxi naar mijn huis en ik gaf mijn moeder mijn inkomsten. Ze zag Hetty staan en zei tegen haar: geniet van hem. Hetty zei: dat ben ik van plan. We namen weer een taxi en reden naar een winkelcentrum waar we op ons gemak een aantal winkels bezochten. We kochten wat kleding voor Hetty en ze nam me mee naar een heren kledingzaak. Ze zei: ik wil dat je wat makkelijke kleding hebt. Ze koos een paar shirts voor me en een paar jeans. Ze zei: ga die maar passen, ik kom zo kijken. Ze stapte de paskamer in toen ik bezig was mijn broek uit te trekken en greep direct in mijn boxer. Ze zei zacht: wat hebben we hier en ze trok mijn boxer naar beneden. Ze nam mijn pik in haar hand en begon me rustig af te trekken. Ik zei: je laat me zo klaarkomen en ze zei: ik houd wel een van de jeans voor je zodat je je zaad daarin kan spuiten.

Ze bleef me aftrekken tot ik zei: vlug, pak de jeans. Ze deed echter iets anders en ging recht voor me zitten zodat ik mijn zaad tegen haar t-shirt spoot. Ze nam de jeans en zei: trek je broek maar aan. Ik weet dat dit je maat is, dan kunnen we gaan. Toen ik me aangekleed had liep ze met mij, hand in hand naar de kassa. De vrouw achhter de kassa keek naar het zaad op haar t-shirt en Hetty zei: mijn vriendje kon zich niet inhouden. De vrouw achter de kassa begon te lachen en vroeg op ze wat tissues nodig had. Hetty zei: nee, ik ben er trots op dat ik op mijn leeftijd een jonge gast nog kan laten klaarkomen. Dat hij zijn zaad over mijn shirt gespoten heeft vind ik een grote eer. En iedereen mag het zien en weten. De vrouw achter de kassa zei: ik zou willen dat ik zo’n vriendje had.

We vertrokken en gingen naar de bioscoop in het winkelcentrum en Hetty nam twee tickets naar een Chinese film. Eenmaal in de zaal ging ze vlak bij een paar jonge mannen zitten. De film begon en Hetty begon met mij te zoenen. Ze pakte mijn hand en stak die onder haar t-shirt en zei hard genoeg zodat de jonge mannen het hoorden: kom streel mijn tieten, ik ben zo geil. Ik deed wat ze vroeg en zag de jonge gasten toekijken. Na een paar minuten maakte Hetty mijn broek los en zei ze: even je kontje omhoog zodat ik je broek naar je enkels kan trekken. Ik deed dat en zowel mijn broek als mijn boxer gingen naar beneden en Hetty begon met mijn pik te spelen. Toen die goed hard was ging ze staan, trok haar rok omhoog en ging ze over mijn pik zitten en liet ze zich erover zakken. Ze kreunde hard terwijl ze op me zat te wippen. Ze zag de jonge mannen kijken en wenkte naar een.

Hij kwam naar Hetty toe en ze maakte zijn broek los en begon zijn pik te pakken en hem af te trekken. Het duurde slechts een paar minuten voor de jongen zijn zaad over het t-shirt van Hetty spoot. Na hem volgde zijn vriend en ook die spoot zijn zaad over haar shirt. Hetty trok haar t-shirt uit en zat nu met haar naakte tieten voor me. Ze greep in haar tas en deed een nieuw shirt aan en gooide het oude naar de jongens toe. Ze kuiste me wild en toen ik mijn zaad diep in haar gespoten had klom ze van me af en vertrokken we uit de bioscoop. Ze zei tegen mij: heb je hun reactie gezien. Ik zei dat ik dat had gezien. Ze zei: ik ben een beetje een exhibitionist, ik vind seks in het openbaar een enorme aansporing. Ik ben blij dat jij me niet teleurgesteld hebt. Ze zei: kom dan gaan we even een terrasje pakken en daarna wil ik nog een paar schoenen kopen.

Na een kop koffie liepen we een schoenwinkel in waar Hetty zich een paar schoenen liet aanmeten. Ze ging zo zitten dat de bediende recht tegen haar kale, zaad druipende kut aankeek en terwijl hij haar schoenen probeerde aan te doen keek ze hem recht in zijn ogen. Hij wist niet waar hij moest kijken. Ze liet de schoenen inpakken en betaalde de man en zei: mijn vriendje heeft me net geneukt, daarom was mijn kut zo nat en slijmerig, het was zijn zaad dat je zag zitten tussen mijn dijen. De man liep rood aan en nadat ze haar wisselgeld gekregen had zei ze: ik kom binnenkort nog eens terug. We verlieten de zaak en ik zei tegen Hetty: dat vond je wel leuk, of niet dan. Hetty zei: ik vond het zo leuk, dat ik klaargekomen ben terwijl hij mij schoenen aanmeete. Ze zei: maar nu word het echt tijd dat we terug gaan naar het hotel, ik ben zo geil als boter.

We liepen terug naar het hotel en ik hield mijn hand op haar kont. Ze keek me aan en zei: je begint al goed te leren. In haar hotelkamer aangekomen zei ze: zo, en nu de kleren uit. Binnen twee minuten waren we beide spiernaakt en zei Hetty: kom maar mee. We bevonden ons op de derde etage en het raam van de hotelkamer keek uit op een kantoor complex. Ze zei: ik wil dat je me hier voor het raam neukt zodat iedereen in dat kantoor ons kan zien. Ze sloeg haar armen om mijn nek en tilde zich op en liet zich op mijn pik zakken. En begon me voor het raam te neuken. Toen ze zag dat er voldoende mensen stonden te kijken klom ze van me af en ging ze voorover gebogen op een stoel hangen. Ze zei tegen mij: laat je pik zien aan die mensen en neuk me dan van achteren. Steek je pik in mijn kut en stoot hard in me zodat mijn tieten flink op en neer schudden.

Ik deed wat ze vroeg en er stonden nu van drie verschillende etages mensen te kijken hoe ik Hetty neukte. Ik deed dit bijna een kwartier voor ik haar kut vulde met mijn zaad. Ze gilde: ik voel je klaarkomen, oh mijn god wat neuk je lekker. Ik trok mijn pik uit haar en liep naar het bed waar ik me achterover op liet vallen. Ze zei lachend: dat zal nog lang besproken worden in die kantoren. Ze ging naast me liggen en zei: even rusten? Of wil je direct or. Ik zei: laten we gewoon eens even lekker met elkaar liggen vrijen. Ze kwam dicht tegen me aan liggen en begon me te kussen. Na een paar minuten vroeg ze: vind je het niet vreemd om met oudere vrouwen te vrijen? Ik zei: nee, niet echt, ze weten wat ze willen en zijn niet bang om te doen wat ze willen. En ze weten vaak niet van ophouden, dat is voor mij een uitdaging.

Hetty hield mijn pik in haar hand terwijl ik zacht over haar grote en deels hangende tieten streelde. Ik vroeg: mag ik even aan je tepels zuigen? Ze keek me aan en vroeg: zou je dat willen, ik durfde het niet te vragen. Ik zei: het is mijn grootste wens. Het liefst zou ik een vrouw willen hebben die nog melk geeft. Het lijkt me zo heerlijk om verse moedermelk te drinken. Hetty zei: de melk kan ik je niet geven, maar je mag met alle plezier zo lang je wil aan mijn tieten zuigen. Het geeft mij een gevoel van een intieme band, sterker nog dan neuken. Ze zei: kom maar over mijn benen liggen dan mag je mijn tieten hebben. En terwijl ik zacht op de tepels zoog hield Hetty mijn pik in haar hand en streelde met regelmaat mijn ballen. Ik viel in slaap met de tiet van Hetty in mijn mond en ze bleef me zacht strelen.

Drie uren later maakte ze me wakker en zei ze: tijd om mijn andere tiet ook wat aandacht te geven. Ik ging verliggen en nam haar andere tepel in mijn mond en was vrij snel weer in slaap. Ik merkte niet eens dat er een tweede vrouw bij ons op het bed was komen liggen. Dat ondervond ik pas toen ik een paar warme lippen om mijn pik voelde gaan en erop werd gezogen. De vrouw was nog geheel gekleed. Ik keek Hettie aan en die zei: dit is mijn vriendin Carol. Wij zijn officieel een stel en doen alles samen. Ik keek Carol aan, liet de tiet uit mijn mond komen en zei: ik ben Tran. Carol zei: dat weet ik, ik zie je immers ’s morgens aan de ontbijt tafel. Ze keek me aan en zei: je lag zo vredig met de tiet van mijn vriendin in je mond dat ik je niet durfde te wekken. Hetty zei: we hebben een fantastische dag achter de rug en vertelde over haar gedrag in de bioscoop, in de schoenwinkel en hoofdzakelijk het gedrag voor het raam van de hotelkamer. Carol zei: dat is typisch Hetty, altijd laten zien waar ze mee bezig is, en hoe meer uitdagend hoe groter haar plezier.

Ik zei tegen Carol: waarom kleed je jezelf niet uit en kom erbij? Ze zei: uitkleden, nee maar omkleden zeker. Ze zei: ik hoop dat je van spelletjes houdt, want ik ben van plan om de komende uren spelletjes met je te doen. Maar voor ik me omkleed heb ik hier nog twee pilletjes voor je zodat je zeker de komende uren mee kan. Ik slikte de pilletjes en dronk een flesje energiedrank. Ik ging weer op de benen van Hetty liggen en nam haar tepel weer in mijn mond, vijf minuten later schoot ik omhoog toen ik Carol terug de kamer in zag lopen. Ze had een koffertje bij zich en droeg enkel een lederen corset. Haar tieten staken door het corset naar buiten en haar kut en kont waren compleet onbedekt. Ze keek me aan en zei: kom jij maar eens hier jongen. Ik stond op van het bed en liep naar Carol die haar koffertje opende en er een paar pols en enkelboeien uithaalde. Ze deed deze om bij mij en zei: dat is zodat je straks minder bewegingsvrijheid hebt. Ook deed ze een brede band om mijn middel met diverse ogen daaraan.

Ze keek mij aan en zei: dit had je vast niet verwacht. De komende uren ben ik jouw meesteres en jij mijn slaaf en doe je precies wat ik je opdraag, begrepen? Ik knikte ja en kreeg direct een klap in mijn gezicht. Ze zei weer: begrepen? Ik antwoordde: ja meesteres. Ze zei: dat is beter. Nu mag je beginnen met op je knieen te gaan zitten en mijn kutje te aanbidden met je tong. Je handen gaan op je rug en je gebruikt enkel je tong. Ik kroop naar haar toe en zag dat Hetty met haar telefoon alles filmde. Ik zat nu vlak voor de kut van Carol en begon zacht te likken. Ze sloeg me hard op mijn kont en zei: dat is niet likken, dat is slobberen, dat mag je bij Hetty doen, ik wil je tong voelen. Ze ging wijdbeens staan en ik zag hoe Hetty onder tussen haar benen ging liggen met haar telefoon om alles vast te leggen.

Carol stond net als Hetty die middag voor de glazen wand die het raam van de kamer was. Ze stond zo dat iedereen in het gebouw naast ons precies kon zien wat er gebeurde. Ik begon haar weer te likken en deed het deze keer niet voorzichtig, maar hard. Carol zei: dat is beter, steek je tong in mijn kut en lik die schoon en vergeet niet dat je mijn clit ook onderhanden moet nemen. Hetty zei: kijk, we hebben weer veel bekijks. Carol keek uit het raam en zag diverse mensen toekijken. Ze pakte mijn hoofd vast en drukte het hard tegen haar kut en zei: laat me klaarkomen op die tong van je. Ik nam haar clit in mijn mond en zoog er hard op en Carol begon nu met haar heupen te stoten tegen mijn gezicht en kwam met een harde schreeuw klaar. JAAAAHHHH DAT IS LEKKER GA DOOR OOOOOHHHHH.

Het sap spoot uit haar kut over mijn gezicht, ik likte zoveel mogelijk op maar het stroomde over mijn hele gezicht. Carol drukte mijn gezicht naar achteren en zei: nu je mond open en slikken met mijn hoofd een kleine 20 centimeter van haar kut verwijderd begon ze te pissen en richtte ze de straal op mijn mond. Ik wist veel op te vangen en weg te slikken maar morste toch behoorlijk wat. Carol keek me kwaad aan en zei: en wat zeg je dan. Ik zei: allereerst bedankt meesteres en sorry dat ik zoveel van uw goddelijk vocht heb verspild. Ze zei: je begint goed te leren. Hetty kroop vanonder de benen van Carol vandaan en kwam naar me toe en gaf me een tongzoen en zei: voor een eerste keer deed je het prima. Carol keek Hetty aan en zei: maar hij maakte fouten en daarvoor moet hij gestraft worden. Pak de kniehouders maar uit mijn koffer en doe die om bij hem.

Ik kreeg twee leren kniehouders om en carol trok mij het bed op. Met een aantal bevestigingsclips maakte ze mijn polsen vast aan de riem om mijn middel. Ze drukte me op mijn rug en pakte een paar touwen uit haar koffer. Ze maakte deze vast aan mijn enkelboeien en reeg de touwen door de lussen in de riem om mijn middel. Ze trok de touwen strak zodat mijn enkels nu tot dicht bij mijn middel zaten. Ze pakte een uitschuifbare buis uit haar koffer en schoof deze uit elkaar en maakte de kniehouders er aan vast. Ik lag nu met gespreide benen in een positie waarin ik letterlijk niets meer kon doen. Carol keek me aan en zei tegen Hetty: ga nu mijn tas met speeltjes maar halen. Even later kwam Hetty terug met een tas die opengeritst kon worden zodat de complete inhoud zichtbaar was. Deze tas zat vol met dildos, vibrators en een strap-on harnas.

Carol keek me lachend aan en zei: wat denk je, ga je hiervan genieten? Ik keek haar aan en zei: vast wel meesteres. Ze zei: goed antwoord jongen, maar we gaan langzaam beginnen, eerst klein, daarna langer, daarna dikker en uiteindelijk als ik mijn harnas aan doe ga ik je neuken als een echte slet en terwijl ik dit doe gaar Hetty op jou gezicht zitten en mag jij haar klaarlikken. Hetty keek Carol aan en zei: en daarna wisselen we van plek. Je kan je handen niet gebruiken dus zullen wij je op gezette tijden aftrekken en hopelijk als jij jezelf ons waardig getoond hebt, mag jij dan als ultieme actie Carol in al haar gaatjes neuken. Carol zei: dat gaat niet gebeuren. Hetty gaf haar een klap in haar gezicht en zei: ook jij bent nog in opleiding slet, vergeet dat niet. Ze zei: sorry meesteres, ik was even mijn plek vergeten.

Hetty zei: daarvoor krijg jij nu twee tepelklemmen op en hang ik aan elke een gewicht van een half pond. Daar loop jij de rest van de dag mee. Hetty pakte twee tepelklemmen en twee gewichten en bracht die aan bij Carol die tranen in haar ogen kreeg. Hetty zei: dat zal je leren je meesteres tegen te spreken. Ik lag midden op het bed in een positie waarin ik helemaal hulpeloos was en Hetty keek me aan. Ze zei: arme jongen, maar mama maakt het straks allemaal goed voor jou, maar eerst gaan wij een beetje spelen. Ze kwam met haar kut boven mijn hoofd zitten en zei: jij hebt lekker aan mijn tieten mogen zuigen, nu mag je lekker aan mamas kutje likken. Gebruik je tong maar lekker terwijl mevrouw Carol zich met jouw kontje gaat bezig houden.

Hetty liet zich zakken en zei: laat mama maar eens blij worden. Ik begon vol overgave aan haar kut te likken terwijl Carol de eerste van de 12 dildos en vibrators tegen mijn anus zette en langzaam naar binnen drukte. De eerste was niet veel groter dan mijn middelvinger en ging gemakkelijk naar binnen. Terwijl Carol dit deed ging ze met haar tong zacht over mijn steenharde pik en likte ze die zacht. Ze ging langzaam met de dildo te werk, in mijn kontje en tussen mijn zak en mijn anus. Na vijf minuten werd de dildo aan de kant gelegd en vervangen door een die ongeveer even dik was, maar veel langer, zeker 15 centimeter. Ook deze ging relatief makkelijk in me en werd na weer vijf minuten vervangen door een dikkere. Deze had ook een trilfunctie en werd ook langzaam in mij geduwd.

Carol ging er langzaam mee in en uit mijn anus en vroeg: geniet je nog steeds? Ik knikte terwijl mijn tong bezig was met de clit van Hetty die langzaam harder begon te kreunen. Ze zei: goed zo jongen, ga maar flink door. Drie minuten later kwam ze klaar en spoot ze haar sap over mijn gezicht. Ze kwam wat omhoog en ik vroeg: mogen mijn armen losgemaakt worden zodat ik met je tieten kan spelen? Carol keek Hetty aan en die zei: ja maak hem maar los. Ik zei tegen Carol: doe mijn polsboeien maar om Hettys polsen en maak haar maar vast aan mijn riem. Zo kan zij met haar mond bij mijn pik en kan ik met haar spelen. Hetty zei: dit hebben we nog nooit eerder gedaan, maar ik ben bereid om dit met jou te proberen.

Mijn polsboeien gingen naar Hetty en die werden vastgemaakt aan mijn riem. Ik ging door met likken en speelde met de uiers van Hetty en op het moment dat ze niet keek pakte ik een van de dildos uit de tas en ging ik daarmee naar de kont van Hetty en drukte ik die in een keer vol in haar. Ze gilde uit: wat gebeurt daar, dat was niet de bedoeling. Ik begon de dildo in haar kont te stoten en ging door met likken. Hetty kwam luid gillend klaar: OOOOHHHH ZOOOO LEKKER GA DOOR LIK MIJN KUT EN RAM DIE DILDO IN MIJN KONT JASAAAAHHHHH. Haar orgasme duurde bijna acht minuten en werd versterkt door mijn zuigen op haar clit. Toen het wegebde zei ze: dat was stout van jou, maar het was ook erg lekker, maar ik zal je ervoor moeten straffen.

Ik pakte het hoofd van Hetty en drukte haar mond op mijn pik en zei: maar voor jij me mag straffen ga jij me eerst in je mond laten klaarkomen. Zuigen mama. Ze zoog en zoog, net zolang tot ze mijn eikel dikker voelde worden en liet mijn pik uit haar mond gaan voor ik klaar kon komen. Ze zei: zuigen kan ik urenlang volhouden, maar jij zal je orgasme moeten verdienen. Carol was intussen tijdelijk gestopt en filmde alles wat er gebeurde en hoe het gebeurde. Na een tijdje voelde ik dat Carol weer begon, deze keer was het echter een dikke dildo die ze bij mij naar binnen stak. Ze maakte er stotende bewegingen mee terwijl ze met haar nagels tussen mijn zak en anus krabde. Ik tilde Hetty’s kont wat omhoog en zei: als je niet wil dat ik je gezicht onder spuit, dan moet je mijn pik nu in je mond nemen.

Hetty zei: als jij wil klaarkomen, dan doe je dat maar. Het maakt me niet uit of je mijn gezicht onder spuit. Ik bepaal wanneer jij in mijn mond mag klaarkomen. Het krabben en het stoten werden me teveel en ik hield het hoofd van Hetty vast en spoot mijn zaad in haar haren en over haar gezicht. Carol zei: goed zo jongen, laat je mama maar eens flink onder het zaad zitten. Ze pakte haar telefoontoestel en ging fotos maken van mijn pik en het gezicht van Hetty waar mijn zaad nu met lange draden vanaf hing. Ze zei tegen Hetty: dit zijn de mooiste fotos die ik ooit van je gemaakt heb. Deze wil ik later inlijsten en op ons nachtkastje zetten. Ik zei: als je nu even je camera op filmen zet, kan je ook zien hoe ik haar gezicht ga schoonmaken. Ik hield het hoofd van Hetty vast en begon te pissen over heel haar gezicht.

De lange draden zaad spoelden weg door mijn pis. Hetty proestte het uit en zei: bereid je maar voor want ik ga zo meteen jouw mond ook helemaal volpissen. Ik zei: mama, geef me je sapjes maar. Ik vind jouw sapjes lekker om te drinken. Ze begon te persen en tilde haar kont omhoog zodat Carol dit kon filmen. Haar pis begon in een klein straaltje maar was al snel in een grote stroom in mijn mond aan het lopen. Na afloop zei Carol: ik weet zeker dat dit door iedereen met grote aandacht bekeken gaat worden. Carol zei: en nu ga ik mezelf weer even klaarmaken voor het volgende deel. Ze nam het harnas mee en had in haar andere hand een dubbele dildo. Ik vroeg of ik mocht kijken terwijl ze het aandeed. Ze zei: normaal krijgt niemand dit te zien, maar voor deze ene keer mag jij kijken als ik het aandoe.

Hetty ging verzitten zodat ik kon zien hoe het in zijn werk ging. Carol zei: je hebt de keuze uit: 1, een dildo met roterende kop die ook dikker wordt of 2, een dildo die in lengte varieert.Ze liet zien dat dat deel van de dubbele dildo in lengte tussen de 15 en 22 centimeter kon gaan. Ze zei: ik heb ervoor gekozen om nummer twee bij mij in mijn kut te doen. Ze deed het harnas aan en bracht de dildo met variabele lengte bij haarzelf in haar kut en schroefde die vast in het harnas. De andere dildo hing voor haar uit. Ik keek ernaar en verschoot van de lengte en omvang ervan. Ze keek me aan en Hetty zei tegen mij: maak je niet druk, ze zal heel voorzichtig met je omgaan. Je kon aan de buikspieren van Carol zien dat haar deel van de dildo reeds in werking was. Hetty zei: kijk, zie je hoe die dildo in haar op en neer gaat. Voor je het weet gaat haar kut verkrampen en komt ze heftig klaar.

Carol was intussen de andere dildo aan het insmeren met glijmiddel en toen ze dat gedaan had zei ze tegen mij: zo en nu moet je even flink op je tanden bijten. Als hij eenmaal in je zit valt het wel mee, maar het eerste deel kon best wel eens heel vervelend zijn. Je hebt geluk dat je vastgebonden ligt zoals je nu doet, dat maakt het een stuk makkelijker, maar toch….. ze zette de dikke kop van de dildo tegen mijn anus en begon zacht druk op te voeren. Hetty hoorde me kreunen van de pijn en zei: gewoon ontspannen mijn zoon, straks mag je om beurten bij ons beide aan de borst, dan vergeet je al deze ellende. Ik voelde hoe mijn anus zich langzaam opende en de kop van de dildo langzaam in mijn darmen verdween. Hetty hoorde me kreunen en besloot me wat afleiding te geven. Ze nam mijn pik weer in haar mond en zei vooraf: deze keer mag je mijn mond volspuiten en zal ik je zaad doorslikken. Dat doe ik normaal zelden, maar omdat jij het op dit moment nogal moeilijk hebt ga ik dit voor je doen.

Vijf minuten later voelde ik dat de kop van de dildo mijn sluitspier voorbij was en dat Carol nu licht op en neer begon te stoten. Nog tien minuten later zat het ding helemaal in mijn darmen en zei Carol: nu gaan we pas echt plezier hebben. Met de afstandsbediening zette ze de kop die in mijn darmen zat op roteren en liet ze de dildo in omvang toenemen. Ze begon mij nu met lange halen te neuken en ik voelde dingen in mijn buik die ik nog nooit gevoeld had. Na een aantal minuten kwam Carol klaar en begon ze ongecontroleerd in me te stoten. Haar hele onderlichaam ging spastisch tekeer en dit hield een kleine vijf minuten aan. Ik drukte Hetty wat omhoog en vroeg hoe lang ze me wilde laten lijden. Hetty zei: nog een kleine tien minuten, dan ben je klaar voor de volgende fase.

Intussen had Hetty mij zover dat ik mijn zaad in haar mond gespoten had en ze mij tot de laatste druppel leeggezogen had. Terwijl Carol mij neukte maakte ze de polsboeien van Hetty los en die klom van mij af en begon te filmen hoe mijn kont hard genomen werd. Dit ging nog door tot Carol weer klaarkwam en weer spastisch in mij begon te stoten. Het duurde nog vijf minuten voor ze weer tot rust kwam en Hetty zei: zo, nu mag je dat ding uit hem trekken. Carol liet de roterende kop aanstaan toen ze de dildo uit me trok zodat mijn sluitspier extra opgerekt was. Toen de dildo uit me was ging Carol aan de kant zitten en kwam Hetty achter me zitten. Ze stak drie vingers in mijn anus en draaide en manipuleerde mijn anus zodat haar pink er ook makkelijk bij kon. Hierna vouwde ze haar duim in haar hand en begon ze draaiend steeds dieper in mij te duwen. Dit ging door tot haar hand voorbij mijn sluitspier was en die volledig in mijn darmen zat.

Ze keek me aan en zei: mama is trots op je. Ze begon haar hand dieper in me te drukken tot ze tot aan haar elleboog in me zat en Carol filmde dit allemaal. Ze zei: zover zijn we nog nooit gegaan. Hetty maakte een vuistje van haar hand en begon nu rustig in me te stoten terwijl ze zacht over mijn buik wreef. Ze zei: mama weet dat het pijn doet, maar niet veel langer ok? Ik knikte met tranen in mijn ogen. Ze zei: arme jongen toch. Ze nam mijn pik in haar hand en begon er zacht aan te trekken en zei: als jij nu voor mama je zaadjes spuit is alle pijn voorbij. Ze bleef met haar ene hand in mij stoten terwijl ze met haar andere hand me aftrok, steeds sneller en toen ik klaarkwam trok ze haar hand terug uit mijn darmen en liet drie vingers in mij zitten waarmee ze mijn prostaat stimuleerde.

Ik spoot en spoot en bleef spuiten tot er slechts enkel nog waterig vocht uit mijn pik kwam. Ze zei: je hebt goed je best gedaan voor mama. Carol, maak hem maar los zodat hij bij mij aan de borst mag. Eenmaal los moest eerst mijn bloedcirculatie weer op gang komen voor ik me weer fatsoenlijk kon bewegen. Hetty trok me op haar schoot en legde me aan de borst. Mijn pik was in de laatste uren niet meer slap geworden en bleef ook nu nog steenhard. Ik zei tegen Hetty: tijd voor Carol om nu ook eens wat te doen. Ze had haar harnas uit en ik pakte haar bij de haren en trok haar naar me toe en zei: nu mag jij mij eerst eens lekker pijpen. Ze keek me smerig aan en Hetty zei: nu pijpen slet, anders mag hij je billen vuurrood slaan. Carol zei: je weet dat ik dat niet lekker vind. Ik tilde haar op mijn benen en Hetty zei: maak die billen maar eens mooi vuurrood.

Ik begon met vlakke hand op haar billen te slaan en ze leek er van te genieten in plaats van dat het pijn deed. Ik had elke bil zeker 45 harde klappen gegeven toen Carol plots spastisch begon te schudden. Hetty zei: kijk, ze komt klaar. Na vijf minuten zei ik: genoeg, nu pijpen anders ga ik je echt pijn doen. Dan gaan die gewichten aan je tieten verdriedubbeld worden. Ze keek me bang aan en begon me te pijpen. Ik zei: en laat straks geen druppel zaad verloren gaan. Terwijl ik lekker aan de borst lag en Hetty mijn buik streelde deed Carol haar uiterste best om mij klaar te laten komen in haar mond. Na bijna een half uur lukte dat en spoot ik weer een klein beetje zaad. Ik zei tegen Hetty: nu is haar kont aan de beurt en ik zag de angst in de ogen van Carol. Ze keek me aan en vroeg: mag het alsjeblieft in mijn kut? Ik zei: nee, jij hebt mijn kont uitgewoond, nu ga ik hetzelfde bij jou doen. Jouw kut komt vandaag niet meer aan de beurt. Die staat voor morgenvroeg op het programma. Ga maar op handen en knieën zitten.

Ze deed dit en ik drukte mijn pik in een keer de volle lengte in haar, zonder glijmiddel. Ze gilde als een speenvarken en ik zei tegen Hetty: doe jij even een dildo in haar mond, ik kan dat gekrijs niet aanhoren. Ik begon direct hard in haar te stoten en bracht daarmee de gewichten aan haar tepels in beweging. Ze schommelden alle kanten op en ik wist zeker dat dit extreem pijnlijk zou zijn. Hetty moedigde me aan om het vooral niet rustig te doen. Ze zei: de slet verdient straf. Neuk haar zo hard je kan. Tranen rolden over het gezicht van Carol en Hetty zei: stel je niet zo aan slettebak, je weet dat je tranen mij niets doen. Ik neukte haar voor bijna 35 minuten voor ik mijn laatste beetje zaad in haar spoot waarna ik mijn pik uit haar trok en voor haar ging zitten en zei: zo lieverd, nu nog even mijn pik mooi schoonmaken, dan ben je klaar voor vanavond.

Ze keek me smerig aan en ik zei: het is of dat, of ik naai je nog een keer in je kont. Ze begon uiteindelijk toch mijn pik schoon te likken en toen ze daarmee klaar was zei ik: kom nu maar eens hier. Ze deed dit en ik verwijderde de gewichten van haar tepelklemmen en deed de klemmen ook af. Er zaten kleine wondjes op de tepels en ik zei: ga daar maar tegen het hoofdeinde van het bed zitten dan zal ik je tepels eens lekker verwennen. Ze ging zitten en ik nam een van haar tepels in mijn mond en zoog er zacht op. Ze streelde mijn haren en zei: dat doe je lekker ga daar maar een tijdje mee door. Ik deed dat en Hetty kwam bij ons zitten en vroeg hoe ik het gevonden had. Ik zei: het was een totaal onverwachte ervaring. Deels pijnlijk, maar het overgrote deel heel fijn.

Na een kwartier wisselde ik van tepel en nam Carol mij weer op haar benen. Ze zei: voor mij was het ook een hele ervaring en ik denk dat Hetty en ik het hier nog vaak over zullen hebben. Jij bent de eerste die doorstaan heeft wat wij nooit gedacht hadden, je hebt niet gehuild, je kranig gedragen en bent ook nog eens ontzettend lief, zeker na wat je mij aangedaan hebt. Andere mannen zouden dit nooit gedaan hebben. Ik zei: dat is mede te danken aan hoe jullie je opgesteld hebben tegenover mij. De laatste drie dagen zijn voor mij een ware beleving geweest. Ik denk als ik eerlijk moet zijn dat ik liever met vrouwen van jullie leeftheid te doen heb dan met meiden van mijn eigen leeftheid. Jullie weten wat er in deze wereld speelt. En ik vind het verfrissend dat jullie zo open over alles zijn. Het neuken voor het raam…. Daar zou je hier niet mee aan moeten komen, dat zou zelfs een hoer hier nog niet durven te doen.

Hetty zei: het was voor mij een enorme kick om dat te doen, en dan maakt het me niet uit of mensen mij een slet noemen, zolang ik ervan geniet vind ik het ok. Ik vroeg: wat doen we vannacht. Carol zei: ik stel voor dat jij in het midden gaat liggen en wij elk op een schouder van jou. Of wil je iets anders? Ik keek Hetty aan en vroeg: mag ik mijn pik vanavond in jouw kontje doen en zo gaan slapen, dan mag Carol achter mij komen liggen. Hetty keek me bedenkelijk aan en zei: ok, onder voorwaarde dat je daar, voor je morgen Carol in haar kut neukt, ook je zaad bij mij achterlaat. Ik gaf haar een kus en zei: dat beloof ik je. Hetty pakte haar tas en haalde een envelop uit de tas en zei: morgen, na het ontbijt mag je de inhoud bekijken. Het is van ons samen. Ik legde de envelop bij mijn kleding en zei: zullen we dan maar?

Hetty ging op haar zij liggen en ik drukte mijn pik zacht in haar kontje en liet haar vervolgens gaan liggen zodat het goed voelde. Ze zei: eigenlijk is dit best lekker. Ik zei: en ik kan mooi met je tieten en kutje spelen. Ze keek over haar schouder en zei: nee, we gaan slapen, ik ben de jongste niet meer. Carol kroop dicht tegen me aan en sloeg haar arm om mij en streelde zacht over mijn buik. Ze zei: ik hoop dat ik je niet teveel pijn heb bezorgd. Ik zei: dat heb je inmiddels goed gemaakt.

De volgende morgen om half zes werd ik wakker en begon ik zacht in het kontje van Hetty te stoten terwijl ik met mijn vingers over haar clit ging. Ze draaide haar hoofd en zei zacht: mogen wij je niet nog een dag hebben? Ik keek haar aan en vroeg: wat zou je dan willen doen? Ze zei: lekker met jou de hele dag in bed liggen, strelen en vrijen. Gewoon met ons drieen. Carol had haar hoofd op mijn schouder gelegd en zei: ja zouden we dat nog een dag mogen? Ik zei: ik heb nog vier vrouwen te gaan, misschien daarna? Hetty zei: dus het is geen nee? Nou daar ben ik al heel blij mee. Ik stootte nog een kwartiertje door voor ik mijn zaad in haar darmen achter liet. Carol nam me bij de hand en waste mijn pik schoon en zei: en nu mag je mijn kut ook nog een keer vullen. Dat deed ik met plezier. Beide vrouwen liepen naderhand voldaan met mij naar de ontbijtruimte. We hadden ontbijt en ik keek de tafel rond en zag Charlotte naar mij kijken. Ze vroeg: ik heb een hele aparte wens. Ik zei: ik zal kijken of ik je daarmee kan helpen, wat wil je dat ik voor je doe? Ze liep naar me toe en fluisterde in mijn oor: ik wil vandaag voor een dag een hoer zijn. Ik keek haar aan en zei: dat kan ik regelen. Na het ontbijt mag je met mij mee.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Bertus

Ik ben een geile oudere man die graag verhalen schrijft, als je ideeën hebt voor verhalen kan je die naar mij mailen op Bertus1958@outlook.com.

Dit verhaal is 9071 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De zoon van een Vietnamese hoer deel 2”

Plaats een reactie