BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lisa gaat logeren

Dag pap, dag mam! roep ik mijn ouders enthousiast na. Fijn weekend en tot maandag! Samen met oom Joost zwaai ik mijn ouders uit. Ze gaan een weekendje weg en ik mag bij oom Joost blijven logeren. Oom Joost is mijn favoriete oom. Het is altijd leuk en gezellig met hem en ik moet eerlijk bekennen dat ik altijd door hem wordt verwend. Ik logeer wel vaker bij hem en dan stoeien we wat, kijken samen een film en gaan naar de McDonalds. Oom Joost is nooit getrouwd en beschouwd me daarom een beetje als zijn eigen dochter.
Het is al weer even geleden dat ik bij hem ben geweest, dus we hebben genoeg bij te kletsen. Hij feliciteert me met het behalen van mijn HAVO diploma en beloofd dat we wat leuk gaan doen om het te vieren.

Het is heerlijk weer en de zon schijnt volop. Oom Joost heeft een mooi groot vrijstaand huis en de tuin kijkt uit over de weilanden. Het terras ligt in de zon en daarom zitten we al snel weg te smelten. Zullen we even afkoelen in het zwembad? vraagt oom Joost. Oh, dat is wel lekker, zeg ik. Ik ga meteen mijn bikini aantrekken, zeg ik en ren met mijn koffertje de trap op richting ‘mijn’ kamer. Ik zoek mijn bikini maar tot mijn schrik kom ik er achter dat ik die vergeten ben in te pakken. Shit, wat nu? Teleurgesteld ga ik naar beneden en vertel Joost dat ik mijn bikini vergeten ben. Oh nou, dat is toch geen probleem? antwoord hij. Dan gaan we toch gewoon bloot? Ik schiet in de lach ervan uitgaande dat hij een grapje maakt, maar hij blijkt het serieus te menen.

Hij ziet mijn verschrikte gezicht. Vindt je dat vervelend Lisa? Het maakt toch niet uit? Ik heb je vroeger al wel bloot gezien hoor, wanneer je kwam logeren en dat je in bad mocht. En jij hebt je vader vast ook al wel eens bloot gezien, toch? Uhm, ja dat wel, zeg ik twijfelend, maar toen ik bij u in bad ging was ik een stuk jonger. Wat jij wil, antwoord oom Joost, dan blijf je lekker in de zon zitten, maar ik ga toch echt afkoelen hoor. Joost begint zich uit te kleden en staat al snel in zijn onderbroek. Zou hij echt alles uit doen? vraag ik me af. Ik hoef niet lang te wachten op dat antwoord want hup, daar valt zijn onderbroek op de grond en hij springt helemaal bloot in het zwembad. Ahhh, heerlijk! zucht hij en gaat kopje onder.

Zodra hij bovenkomt gaat hij op de rand zitten en kijkt naar mij. Nou? Wat ga je doen? Als je echt niet wil of durft dan kun je ook gewoon in je ondergoed gaan zwemmen! Oh, dat kan ook bedenk ik me. Ik begin mezelf uit te kleden. Snel trek ik mijn jurkje uit en sta ik in mijn roze slipje en hemdje. Ik draag niet altijd bh’s omdat mijn borsten nog niet zo groot zijn en zeker nu het zo warm is draag ik liever alleen een hemdje. Oom Joost heeft me vroeger inderdaad wel bloot gezien maar toen was ik nog helemaal plat. Nu ik wat ouder ben is dat toch anders.

Ik neem een aanloop en spring in het zwembad. Het water is heerlijk fris! Een beetje koud zelfs. Ik klauter op de kant en zie Joost naar me kijken. Hij begint zachtjes te lachen. Huh? Wat is er? Waarom moet u lachen? vraag ik. Oh meisje, antwoord hij, je bent tiener en probeert je lichaam voor me te verbergen maar dat lukt niet echt hoor. Ik kijk naar mezelf en schrik. Het goedkope ondergoed wat ik aan heb schijnt helemaal door nu het nat is. Je kan zo mijn tepeltjes en mijn schaamhaar ziet zitten. En nog erger; door het frisse water prikken mijn hard geworden tepeltjes door de stof van mijn hemdje heen. Ik word rood en probeer het te verbergen.

Ah joh, geeft toch niet. Je hoeft je echt niet te schamen hoor, ik ben heus wel wat gewend. En daar komt bij; je bent een prachtig mooie meid met een mooi turn lijfje. Ik kom naast Joost zitten. Door het windje krijg ik een koude rilling over mijn rug. Joost ziet dat en zegt; als je die natte spulletjes uitdoet is het niet meer zo koud hoor. Ik heb je nu toch al zo goed als bloot gezien. Ik twijfel even, maar het is wel koud zo. Ik sta op en ga een beetje achter oom Joost staan. Ik trek eerst mijn hemdje uit en daarna mijn onderbroekje. Een beetje in elkaar gedoken ga ik weer naast oom Joost zitten. Nou dat is een stuk lekkerder toch? zegt hij zonder naar me te kijken. Ja, de zon voelt lekker warm op mijn rug, antwoord ik.

Zo kletsen we nog even door zonder aandacht te schenken aan ons bloot zijn. Hierdoor begin ik me meer op mijn gemak te voelen.
Opeens zegt oom Joost; Kom we gaan zwemmen en ik voel zijn hand op mijn rug die me in het water duwt. Ik gil het uit, Neee! Maar het is al te laat; ik lig in het water. Oom Joost springt er ook in en ik zwem op hem af. Dat zet ik u betaald en ik probeer oom Joost kopje onder te duwen. Hij kan gewoon op de bodem staan, maar gelukkig speelt hij het spelletje mee en gaat kopje onder. Ik voel onder water twee handen in mijn zij die me onder water trekken. Daar had ik niet op gerekend en verdwijn helemaal onder water. Hoestend en proestend kom ik weer boven. Ik heb een slok water naar binnen gekregen. Oom Joost is meteen bezorgd. Oei, gaat het meisje? Dat was niet de bedoeling!

Ik ben te ver van de kant om me vast te houden en bij te komen. Daarom sla ik een arm om de nek van oom Joost. Oom Joost tilt me daarna een beetje omhoog, zijn ene arm in mijn rug, de andere onder mijn benen. Uche uche, ja het gaat wel weer antwoord ik.
Oom Joost loopt via de trap het water uit en tilt me mee de kant op. Hij gaat op een van de ligbedden zitten met mij op zijn schoot. Sorry, zegt hij, dat was niet de bedoeling. Het is niet erg hoor, zeg ik nog wat na hoestend, terwijl ik iets tegen mijn bil aan voel drukken. Gelukkig, zeg oom Joost, ga anders maar lekker op het ligbed liggen, dan ga ik een lekkere cocktail voor je maken. Zodra ik op sta om op het ligbed te gaan liggen zie ik wat er tegen mijn bil aan drukte. Het was de piemel van oom Joost die nu wat groter lijkt te zijn dan bij het zwemmen.

Wil je met of zonder? vraag oom Joost. Huh? Wat? vraag ik enigszins verward. Met of zonder? vraagt hij weer. Omdat ik het nog steeds niet snap vult hij aan; de cocktail … met of zonder alcohol? Oh zo, nou ik denk niet dat ik alcohol mag van papa en mama, dus zonder lijkt me. Nou, je bent nu bij mij hoor … enne als jij niets zegt, zeg ik ook niets hoor! knipoogt hij naar me. Typisch oom Joost weer. Ik twijfel even … ik giechel … een beetje dan maar? Oom Joost staat lachend op en loopt richting de keuken. Ze is zo makkelijk over te halen, mompelt hij snel. Ik kijk hoe oom Joost naar binnen loopt met een piemel die een beetje naar voren wijst en daardoor bij elke stap wat heen en weer beweegt. Grappig gezicht, denk ik bij mezelf. Hij is ook groter dan die van papa. Ik ga lekker op mijn buik op de ligstoel liggen.

Na enige tijd komt oom Joost terug met twee cocktails. Alsjeblieft, zegt hij. Als je het niet lekker vindt dan laat je het gewoon staan, oké? Dat is goed, antwoord ik en richt mijn bovenlijf op om de cocktail aan te nemen. Ik neem meteen een slokje uit het mooie glas. Hmmm lekker zoet, zeg ik. Ik kijk vluchtig naar zijn plasser en zie dat hij weer kleiner is geworden. Ik neem nog een paar slokjes van mijn cocktail en ga lekker in de zon liggen.
Als je zo blijft liggen dan ga je verbranden hoor, zegt oom Joost na een paar minuten. Zal ik je anders even insmeren? vraagt hij. Uhm ja … dat is misschien wel een goed idee zeg ik slaperig.

Oom Joost pakt een flesje zonnebrand, spuit wat crème in zijn handpalm en knielt naast me. Ik voel zijn grote sterke handen over mijn rug en schouders glijden. Ontspannen lig ik stilletjes te genieten van zijn massage. Nadat hij mijn rug en schouders uitgebreid heeft ingesmeerd zegt hij; Ik moet ook je benen en billen meenemen hoor, zegt hij als een soort van waarschuwing. Hmmm, is de enige reactie die ik geef als goedkeuring. Hij neemt weer wat extra zonnebrand en begint mijn billen in te smeren. Hij gaat wat meer naar achteren zitten om de achterkant van mijn benen in te smeren. Om het oom Joost wat makkelijker te maken doe ik mijn benen iets uit elkaar. Het is fijn dat oom Joost me zo uitgebreid wil insmeren, echt een soort vakantie, denk ik bij mezelf. Ik kijk even door de spleetjes van mijn ogen onder mijn oksel door naar oom Joost en omdat hij op een knie op de grond zit kijk ik zo tegen zijn piemel aan. Mijn hart slaat een paar tikken over. Zijn plasser is nu weer een stuk groter en wijst weer wat vooruit! Ik kan het niet laten om te blijven kijken.

Plotseling geeft oom Joost me een tik op mijn billen en zegt Foei! Ik schrik op en kijk hem aan. Ben je aan het gluren? zegt hij lachend. Ik wordt knalrood. Uhm ik … uhm … stotter ik. Geeft niet hoor, onderbreekt hij me. Heb je dat nog nooit gezien? vraagt hij terwijl hij naar zijn piemel knikt. Nee, schut ik verlegen mijn hoofd. Joost gaat op de ligstoel naast me zitten. Nooit gezien bij je vader? Nee, zeg ik zachtjes. Nou, kom maar eens zitten dan en kijk maar eens goed. Ik kom overeind en ga tegenover hem zitten. Ik kijk naar zijn piemel. En? Wat vindt je er van? Uhm … anders, zeg ik. Hoezo anders? Nou, hij is nu groter dan daarnet. En ook groter en anders dan die van papa. Ja, dat geloof ik, antwoord oom Joost. Elke piemel is weer anders. De ene is groter en dikker dan de andere. De ene heeft een blote eikel zoals ik en de andere heeft de voorhuid er over.

Ik luister aandachtig. Maar dat die van mij nu groter is dan daarnet heeft een oorzaak. Oh? Hoezo dan? vraag ik. Nou, weet je dat dan niet? Ik schud weer ontkennend mijn hoofd. Nou, dat kan gebeuren als iets heel erg fijn is, zoals nu met jou. Je bent een mooi meisje en ik heb je net ingesmeerd. Dat was heel erg fijn om te doen en dan groeit mijn piemel, daar kan ik niets aan doen. Heb je nooit de piemel van je vader goed bekeken of aangeraakt? Hebben papa of mama je nooit iets uitgelegd? Uhm nee … niet echt nee. Oom Joost denk even na. Als je wilt mag je wel eens voelen hoor. Ik word weer rood. Ik uhm … ik weet niet of dat wel mag van papa en mama. Nou, ook hier geldt; als jij niets zegt, zeg ik ook niets hoor! antwoord oom Joost weer.

Ik beweeg mijn hand naar de piemel van oom Joost. Wacht, zegt hij, ik moet je wel nog waarschuwen dat zodra je mijn piemel aanraakt, hij waarschijnlijk nog groter en harder gaat worden. Oh? Hoezo dan? vraag ik terwijl ik zijn piemel in mijn hand neem. Nou, als je mijn piemel beet pakt, geeft dat een fijn gevoel. En dat heeft als resultaat dat hij nog stijver wordt. Ik voel zijn plasser inderdaad met schokjes harder worden en meer rechtop gaan staan. Ik giechel. Wow, hij gaat nu helemaal groot worden! Ja Lisa, dat komt door jou. Mag ik daaronder ook voelen? vraag ik. Ja hoor, je mag alles voelen. Mijn andere hand pakt zijn balzak en ik begin te voelen. Ik voel twee eitjes, zeg ik. Dat zijn mijn ballen, zegt oom Joost. Ik hoor oom Joost wat zwaarder ademen en lichtjes kreunen. Is er iets? Doe ik u pijn? Nee Lisa, je doet het juist erg fijn. En helemaal als je je rechter hand een beetje op en neer beweegt.

Ik beweeg mijn hand op en neer langs te harde piemel. Zo bedoelt u? Oh jaaaa, zegt hij, dat is erg lekker! Ik zie dat hij naar mijn borstjes kijkt. Foei! zeg ik, nu bent u aan het gluren! Ja sorry Lisa, maar je bent ook zo mooi en lief. Ik glimlach. Als ik ga liggen op het ligbed, wil je hier dan mee doorgaan? vraagt oom Joost. Uhm ja hoor, maar dan moet ik wel bij u op het bed komen zitten om er goed bij te kunnen. Oom Joost gaat liggen en ik sta op en zet een knie naast hem op het ligbed. Mijn andere been blijft op de grond en ik buig over hem heen om zijn harde piemel weer te pakken. Oh Lisa, wat heerlijk. Nu kan ik je tietjes mooi zien en ook je spleetje. Mag ik je been aanraken? Oh ja hoor, antwoord ik.

Ik voel zijn warme hand aan de binnenkant van mijn knie. Hij streelt me en gaat richting mijn bovenbeen. Ik voel een rare kriebel in mijn buik. Het is een raar, maar erg fijn gevoel. Ohhh … ahhh … Oom Joost kreunt steeds vaker en luider. Oh Lisa, meisje. Wat doe je dat lekker. Je maakt me zo geil. Als je zo door gaat dan kom ik klaar! Ik kijk oom Joost vragend aan. Je weet nog niets he? Als je zo doorgaat begin ik te schokken en dan spuit er wit spul uit mijn piemel. Daar hoef je niet van te schrikken hoor, dat is gewoon erg lekker voor mij. Je mag dan gewoon voorzichtig doorgaan tot mijn piemel helemaal slap wordt. Wil je dat doen liefje? vraagt oom Joost bijna smekend.

Uhm ja hoor, zeg ik met rode wangen. Mijn hand beweegt zijn piemel nog steeds op en neer. Ik voel zijn hand hoger en hoger langs mijn been strelen. Op het moment dat hij mijn spleetje aanraakt zegt hij ohhhhhh jaaaa Lisaaaaaa. Ik voel dat zijn plasser begint te schokken gevolgd door een paar grote dikke stralen wit spul. Precies zoals oom Joost net zei. Ik volg zijn instructies zo goed mogelijk op door voorzichtig door te gaan met het op en neer bewegen van mijn hand. Ik voel zijn plasser slapper worden en hij wordt ook weer kleiner. Oom Joost ligt met zijn ogen dicht na te genieten van wat er zojuist gebeurd is. Hij slaakt een diepe zucht en zegt Oh Lisa, wat heerlijk. Hier heb ik al zolang over gedroomd!

Oom Joost pakt zijn handdoek, veegt al het witte spul van zijn buik en borst en maakt mijn hand schoon. Je bent erg lief Lisa, fijn dat je dit wilde doen. Vond je het niet eng om te doen? Nee, ik vond het wel spannend om te doen, giechel ik. Ik ga weer zitten op mijn bedje en kijk hoe oom Joost zijn ogen dichtdoet en in slaap valt. Ik pak mijn cocktail en drink die lekker op. Ik ga weer op mijn buik op het bedje liggen om nog eens na te denken wat er zojuist allemaal gebeurd is. Het duurt even voordat ook ik in diepe rust ben …

Ik hoop dat jullie het een leuk verhaal vonden en wie weet vertel ik jullie een volgende keer wat ik verder nog heb beleefd bij oom Joost …

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 18137 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Lisa gaat logeren”

    • Ga gerust door met het beschrijven hoe je een stukje sexualiteit ontdekt. Doe je ook niet slecht.

Plaats een reactie