BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wandelpret

Deze namiddag was ik op wandel in de Zwalmstreek die ik ken als mijn broekzak. Sommige wandelpaden zijn schier onbetreden en de zuivere lucht zorgt voor zorgeloos chillen met kijk op velden en holle wegen die het hoofd helpen leegmaken.
Na een half uurtje wandelen kwam en een wielrenner aangereden die bij mij stopte en vroeg waar de verdere weg heen leidde? Ik bekeek zijn koersfiets en zei dat voor een crossfiets verder door mogelijkheden waren maar voor een dure koersfiets hij beter rechtsomkeer zou maken. De man bekeek mij wat verwonderd stapte af en keek wat beduusd om zich heen. Natuurlijk was er heinde en verre niets of niemand te zien dus twijfelen aan mijn raad kon het best niet doen.

Terwijl hij met de fiets aan de hand tegenover mij stond werden mijn ogen naar zijn kruis getrokken waar een half opgericht geslachtsdeel klaar en duidelijk zichtbaar was. De spannende kledij van renners laten kijken toe en toen de man zag waarnaar ik keek schitterde zijn ogen even. Hij verhulde niets en keek mij in de ogen terwijl hij zei: soms doe ik het er speciaal voor maar nu is het toeval.
Kan ik ergens even rusten vroeg hij en ik verwees naar een bankje enkele honderden meter verderop. Hij knikte en reed door. Toen ik aan het bankje kwam zat hij blijkbaar ontspannen op mij te wachten. Kom er even bij zei hij en zijn piemel was nu nog duidelijker zichtbaar en rechtopstaand tegen zijn buik. Ik kon moeilijk wegkijken en dat zag hij met leedvermaak aan. Interesse vroeg hij maar ik hield de vraag even af zeggen de dat ik eigenlijk geen gay gedachten had want ik was gehuwd zei ik. Ik was ook gehuwd maar sinds mijn echtgenote overleden is zijn er toch gedachten opgedoken die ik moeilijk kan blijven afwijzen zei hij. Ik bloosde en verontschuldigde mij maar de man wuifde mijn gene weg zeggende dat het al meer dan 2 jaar geleden gebeurd was.

Weet je dat mijn reactie, kijk maar, natuurlijk is en dat ik geil werd vaan zodra ik je zag wandelen en hoopte op contact. Nu ja het contact is er maar wat nu. De man keek even rond zag dat we nog steeds alleen waren en schoof naar me toe. Hij nam mijn hand en legde die op zijn kruis zodat ik de harde piemel kon voelen. Ik kon niet verhullen dat ook mijn lichaam reageerde en de man zei dat de natuur moeilijk af te stoppen is.
Zijn hand gleed ook naar mijn kruis waar de reactie duidelijk was en al snel schoof hij zijn hand in mijn korte broek. Je draagt geen ondergoed zei de man dus eigenlijk in ook bij jou de onderliggende gedachte aanwezig om sex te hebben? Misschien is dat wel zo maar eveneens is het gemakkelijke kledij met het netje dat ingewerkt is in de bermuda. Lekker fijn vind ik het zei de man die langzaam en zacht rukkende bewegingen maakte.

Ik dacht dat ik zot werd en hielp hem mijn broek over de knieën te werken waarna de man op de knieën ging en mijn piemel in de mond nam. Ik kreunde en zei dat zelfs mijn vrouw dat niet deed en dat ik al snel zou klaarkomen. De man stopte en zei laten we het traagjes doen en optimaal genieten van elkaar. Heb jij al een man gepijpt vroeg hij en ik schudde van neen. Hij stond recht en schoof zijn body van de schouders tot aan de knieën en ik zag een grote lul die in opgerichte stand, mij erg aantrok. Mag ik het proberen, vroeg ik en de man zei zachtjes ja , je zou er mij erg plezier mee doen. Ook hij kreunde als ik met de lippen zijn piemel omvatte en hij drukte mijn hoofd heen en weer om aan te geven welk tempo hem het meest beviel.

Ook hij duwde mij al snel terug om te voorkomen dat hij al zou klaarkomen. We gingen beiden half naakt naast elkaar zitten en er werd gepraat over hoe elk deze stap naar mannen sex wilde verderzetten. Toen de man opnieuw initiatief nam en voorstelde om languit op de bank te gaan liggen ging hij in 69 houding over mij heen en terwijl hij zijn geslacht aanbood nam ik zijn stijve lul opnieuw in de mond. Beiden waren we super geil en toen wij bijna gelijktijdig klaarkwamen waren we zo opgezweept dat er geslikt werd en niets werd uitgespuwd. Slikken hield ook in dat onze lullen in elkaars mond bleven en de stijfheid bleef aanhouden. De man liet als eerste mijn piemel vrij maar begon mij meteen met zachte hand te masturberen. Blijf maar liggen en geniet van deze eerste sex met een man. Alleen al het denkbeeld liet mij ook nu weer snel klaarkomen en mijn zaad spoot nu in het gras. De man begon nu zichzelf te aaien en masturbeerde terwijl ik toekeek en zachtjes op zijn buik aaide. Zalig was het en nadat wij ons opnieuw voor de wereld toonbaar maakten spraken we af om dezelfde wandeling nog eens te maken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11028 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

8 gedachten over “Wandelpret”

  1. Ik Denk Bi…….. in een van de warme dagen pas…fietsbroek aangetrokken en op de fiets een boodschapje gedaan….deze ouwe lul had wat bekijks…ook op het bankje in de zon….
    Zalig jouw gedachte… krijg met liefde pech😘

    • Sorry..ga even een poosje met vakantie naar trek mij zeker klaar op de gedachte dat ik je eens mag tegenkomen.. wellicht zit ik eens op een bankje en speel dan graag met je dikke pik ..ik pijp je graag klaar ..je je hebt een zalige pik

    • Geile opa…als jij dan doet of je pech hebt met je fiets dan help ik wel om je ketting er op te leggen..en dan ben ik op zelfde hoogte waar je lul zit…ik zeg broek naar beneden en ik zuig je pik klaar

Plaats een reactie