BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn zus hielp me met mijn promotie deel 4.

Twee uur later waren ze klaar, en na een kopje koffie gedronken te hebben, reden ze weg, naar het volgende adres. Wat toen gebeurde, leek het meest op een volksverhuizing. Op het bed lagen vier grote koffers, allemaal gevuld met kleding en schoenen. Gelukkig hadden we al eerder een groot aantal kleerhangers gekocht, dus kreeg ik de opdracht om alles in de kast te hangen, terwijl zij haar kleren op de hangers deed. Natuurlijk wel zoals zij dat wilde, kleur bij kleur, jurkjes en rokjes naast elkaar, en voor bloesjes en truitjes hetzelfde. En ik genoot er van! Ik vond het heerlijk om zo door haar gecommandeerd te worden! Het eerste waar ze mee begon, was de grote hoeveelheid hakken bij elkaar zetten, waarna ze me wees waar, en hoe ik die allemaal in de kast moest neerzetten. Met ogen zo groot als schoteltjes, en een opkomende stijve lul in mijn broek, zette ik alles in de kast. Ze begon te lachen toen ze mijn opwinding zag, en zei; “als je dit al opwindend vindt, hoe wordt het dan wanneer je mijn kleding ophangt.” Uiteindelijk stonden er vijftien paar pumps naast elkaar, met daarnaast vijf onmetelijk lange laarzen. En allemaal met een hak van minimaal twaalf centimeter. Ze gaf me geen tijd om iets te zeggen, want meteen daarna moest alle kleding opgehangen worden. Van extravagant to ordinair, van leer tot lak, alle variaties kwamen uiteindelijk in de kasten te hangen. Als laatste haar lingerie…. Ik was de weg totaal kwijt. Wat een luxe! En bepaald niet van de Hema. Mijn handen trilden ongecontroleerd, en ze zag dat ik het moeilijk had. Ze nam het van me over, en legde alles in de verschillende laatjes in de kasten. Toen draaide ze zich naar me toe, en zei; “zullen we eerst eens een kopje koffie pakken? Dan heb je alle tijd om weer een beetje op aarde terug te komen. Zal ik koffie zetten?”

Ze pakte mijn hand, en trok me mee naar de kamer, waar ze me op de bank drukte. Ze liep naar de keuken, en kwam even later met twee kopjes terug. Ze ging naast me zitten, en zei; “ik begrijp dat je een beetje van slag bent. Maar ik kon moeilijk vertellen wat er allemaal in de koffers zat. Het grootste gedeelte is mijn “werkkleding” maar is ook heel lekker om aan te trekken, wanneer ik niet aan het werk ben. En jij bent degene, die hier van mag genieten, ook wanneer we samen thuis zijn. Ik zal je vanavond een kleine modeshow geven, dan krijg je een idee van wat ik allemaal heb. En aankomend weekend, zal ik met alle plezier alles aan je laten zien, tenminste als je dat wilt.” Voordat ik iets kon zeggen, ging mijn mobieltje af. Ik pakte hem van de tafel, en zag dat er een berichtje was. Ik opende het berichtje, las het, en vertelde aan mijn zus dat het van mijn baas was. Ik las het berichtje voor. “Ik nodig jullie aanstaande vrijdag graag uit voor een intiem feestje bij mij thuis. Ik stel voor om eerst lekker iets te eten, en daarna onder het genot van een drankje je promotie af te wikkelen. Mijn vrouw verheugt zich ook op jullie komst. Het zou fijn zijn als jullie kunnen. Ik hoor graag van jullie.” Ze lachte voluit, toen ze hoorde wat hij had geschreven, en zei; “ik weet heel goed wat hij wil, hij wil me nog een keertje neuken. Ik heb een hele grote verrassing voor hem, want ik zal zijn vrouw als eerste verwennen. En dan mag hij naar ons kijken. En wat er daarna gebeurt, dat laat ik voorlopig open. Maar we hebben wel bereikt dat je ook daadwerkelijk promotie krijgt, en dat is me best wel wat waard. Wat mijn betreft gaan we vrijdag gezellig naar hen toe, tenminste als jij daar ook mee akkoord gaat. Eerst de promotie, daarna het plezier.” We gebruikten de middag om lekker in de zon te gaan zitten, en zonder er bij na te denken kleedde ik me uit, en liep ik naar het balkon. Ze begon te lachen, toen ze zag wat ik had gedaan, en zei; “komt het door mij, of doe je dit uit je zelf?” Ik zei dat ik er aan begon te wennen, om dingen gewoon te doen, en er verder niet over na te denken.

Ze reageerde adrem, en zei; “ik doe met je mee. Zal ik een paar broodjes maken, dan kunnen we die opeten. Ik wilde voorstellen om vanavond gewoon iets van de chinees te halen. Dan kan ik me ondertussen aankleden. Oké?” Ik knikte van ja, en ging in de zon zitten. Even later kwam ze naakt naar buiten met een schaaltje broodjes. Ze ging naast me zitten, en pakte een broodje. De zon verwende ons optimaal, en ik voelde me weg doezelen. Ze kwam overeind, en ging op het bedje liggen. “Wil je me nog even insmeren, lieverd?” Ik kwam overeind, en begon haar rug in te smeren. Ze spreidde haar benen, zodat ik haar benen ook aan de binnenkant kon insmeren. Ik kon het niet laten om steeds even tussen haar billen door te gaan, maar merkte dat ze het prettig vond. Ik gaf haar een tik op haar billen, en zei; “zo, geniet maar van de zon. Als je je voorkant ingesmeerd wil hebben, hoor ik het wel.” Na een half uurtje draaide ze zich om, en mocht ik de voorkant doen. “Ik heb wel trek in een wit wijntje, wil jij een glas voor ons inschenken?” vroeg ze. Ik kwam overeind, liep naar de keuken, en kwam met twee glazen terug. Ze nam een slokje, en smakte met haar lippen. Rond vijf uur zei ik dat ik naar de chinees ging. Lachend zei ze; “ik hoop niet dat je zo gekleed gaat. Dan ben je de verrassing van vandaag.” Ik trok een broek en een polo aan, en stapte in een paar sneakers. Een half uur later kwam ik met een volle tas terug. Ze was bezig in de badkamer, en zei; “zet alles maar op tafel, ik ben zo klaar.” Een paar minuten later kwam ze de kamer in lopen, en mijn adem stokte, toen ik zag wat ze aangetrokken had. Een zwart mini jurkje, maar wel zo mini, dat de jarretelles van het gordeltje bijna volledig onder het jurkje uitstaken. Haar benen gehuld in een paar huidkleurige nylons, en aan haar voeten een paar extreem hoge naaldhakken. Toen ze zich omdraaide, zag ik dat ze nylons met een naad droeg.

Ze had zich mooi opgemaakt. Het was een plaatje om naar te kijken, en ze zag dat ik het geweldig vond. “Ik dacht dat ik niet meteen alles uit de kast moest halen, dus heb ik gewoon iets simpels aangetrokken. Aan je gezicht te zien, vind je het ook wel mooi, of niet? Zullen we gaan eten?” Ze liep op die mega hoge naaldhakken, alsof ze nooit anders had gedaan. Mijn lul stond op knappen, en dat had ze heel goed in de gaten. Zonder zich om te draaien, zei ze lachend; “straks mag je meer, maar voor nu blijft het bij kijken.” Ik had grote moeite om te eten, want alle aandacht ging naar haar, en ze genoot van die onverdeelde aandacht. Na het eten ruimden we alles af, en stopten alles in de vaatwasser. Ik liep achter haar aan naar de kamer, en genoot van de wijze waarop ze draaiend met haar heupen voor me uit liep. In de kamer drukte ze me op de bank, en zei; “dit is een voorproefje voor zaterdag. Ben je tevreden met wat je ziet, of moet ik nog meer laten zien?” Met schorre stem zei ik; “ik vind dit al vet geil, wat wil je nog meer!” Lachend zei ze; “goed, maar ik wil je straks nog iets laten zien. Dat zul je vast nog vetter vinden dan wat ik nu aan heb. Maar wat het is, dat zeg ik je nog niet, want dan is de verrassing weg. Maar nu lust ik nog wel een glas witte wijn. Zal ik die voor je inschenken?” Ik knikte van ja. Ze liep naar de keuken, en kwam terug met de wijn en twee glazen. Toen ze de wijn inschonk, bukte ze voorover, en zag ik dat ze geen string aan had. Ze had geen string aan! Ik zag haar glad geschoren kutje, vlak voor mijn gezicht! Ik had het niet meer. Nadat ze de wijn had ingeschonken, ging ze tegenover me in een stoel zitten, sloeg haar benen over elkaar, en liet een van haar hakken op haar voet bungelen. Dat was pas een vet geil gezicht! Ze keek me aan, en zei; “proost lieverd, op ons. Zie dit als het begin van onze liefde voor elkaar. Ik heb je al eerder gezegd dat ik af en toe nog naar een paar van mijn trouwste klanten ga, en je weet wat er dan gebeurt. Maar weet ook, dat wat wij met elkaar hebben, totaal iets anders is dan wat ik dan doe. Ik houd van je, en wil met jou verder. Ik ben zo blij dat we elkaar hebben gevonden, maar ben ook blij dat het nu pas is gebeurd, en niet tien jaar geleden. Waarschijnlijk was het dan totaal anders gegaan, maar nu weet ik dat jij voor mij bent, en andersom.”

Ik zag aan de blik in haar ogen dat ze meende wat ze zei, en ik wist dat dat voor mij hetzelfde was. En dat vertelde ik haar ook. “Meisje, je had het niet beter kunnen zeggen. Ik had nooit gedacht, dat wij samen verder zouden gaan als stel. Je bent voor elke man de ideale vrouw, en ik weet dat je elke man kunt krijgen. Ik wil geen ander, ik wil jou. Je bent de liefde van mijn leven, en het feit dat je ook mijn zus bent, doet daar niets aan af.” Het was even stil, toen zei ze; “ik weet heel goed dat ik elke man kan krijgen, maar iemand zoals jij, daar is er maar een van. Ik weet uit ervaring dat de meeste mannen die ik ken, maar een paar dingen willen. En dat is een vrouw om mee te pronken, en te neuken. Meer niet. Bij jou voel ik me vrouw, iemand die geniet van de aandacht en waardering die ze krijgt, en die er niet altijd uit hoeft te zien als een modepop. En bij jou heb ik wat ik graag wil. Je zult bij mij geen verborgen agenda vinden, ik zal altijd eerlijk en open zijn. Ik wil met jou verder, en samen komen we er wel.” De liefde straalde uit haar ogen, toen ze hoorde wat ik zei. Even later zei ze dat ze nu echt aan een groot glas wijn toe was. Ik liep naar de keuken en kwam met twee volle glazen terug. Terwijl ze een slok nam, spreidde ze haar lange benen. Doordat haar jurkje hierbij omhoog schoof, waren de jarretelles en de boord van haar nylons goed zichtbaar. En dat niet alleen! Doordat ze haar benen had gespreid, kon ik haar kutje zien! Ze lachte geheimzinnig, zette haar glas neer, en trok het jurkje nog verder omhoog. Ze ging met haar hand naar haar kutje, en, terwijl ze me opgewonden aankeek, begon ze met haar kutje te spelen. En elke keer dat ze daarbij haar klitje raakte, kreeg haar lijf een schokje. Ik wist even niet hoe ik het had. Aan de ene kant wilde ik gewoon op haar springen, en haar neuken, maar aan de andere kant genoot ik als een gek om haar zo geil bezig te zien. Toen vroeg ze me geil; “wat wil je liever. Wil je dat ik met mezelf speel, en je laat zien hoe ik klaarkom? Of wil je me liever neuken?”

Met schorre stem zei ik, dat ik allebei wilde. Ik wilde naar haar kijken als ze klaarkwam, terwijl zij op haar beurt naar mij keek, en daarna wilde ik haar neuken. Ze lachte geil, en zei; “dat was het enige juiste antwoord. Geniet van mij, daarna geniet ik ook van jou.” Haar vingers gingen sneller over haar kutje, en al na een tiental seconden kwam ze klaar op haar vingers. Haar lijf verkrampte een beetje, maar ze ging gewoon door, en even later kwam ze voor de tweede keer klaar. ik had mijn stijve lul vast, maar durfde er niet aan te trekken, omdat ik bang was om ter plekke klaar te komen. na een paar minuten kwam ze tot rust, pakte haar glas, en nam een stevige slok. Toen kwam ze overeind, stond op, en pakte mijn hand, terwijl ze vroeg of ik wilde gaan staan. Ik deed wat ze vroeg en ging staan. Ze liet het jurkje zakken, en stond voor me, alleen nog met haar jarretellegordel, nylons en naaldhakken aan. Ze kwam achter me staan, drukte haar borsten tegen mijn rug, en pakte daarna mijn lul stevig vast. Terwijl ze mijn rug zoende, trok ze zachtjes aan mijn lul. Het ultieme gevoel knalde door mijn lijf. Het was alsof ze wist dat ik het niet lang kon volhouden, dus pakte ze mijn hand, liep met me naar de bank, en ging er op liggen. “Wil je me hier neuken, of liever in onze slaapkamer?” ik wilde nog maar een ding, ik wilde haar neuken, en waar, was totaal niet van toepassing. Ik zei; “hier.” Ze spreidde haar benen, trok me naar zich toe, en sloeg haar nylonbenen om mijn heupen. Ze pakte mijn lul, en begeleidde die naar haar kutje. Mijn lul gleed naar binnen, en het voelde hemels aan! Fluisterend zei ze in mijn oor; “ik wil dat je van dit moment geniet. Neem alle tijd, want dan genieten we er allebei van. En mocht je het nog niet weten, ik houd van je, als je dat maar weet.”

Ik probeerde haar met rustige halen te neuken, en bij elke stoot van mijn lul, kwam ze me tegemoet door haar heupen op te drukken. Ze voelde mijn eikel dikker worden, en zei zacht; “kom maar lekker klaar in mijn kutje.” Ik verhoogde het tempo, en ze ging daar naadloos in mee. Toen luttele tellen later kwam ik klaar! Ik kwam klaar in het kutje van mijn eigen zus! Het was in een woord geweldig! Ze trok mijn hoofd naar zich toe, en legde dat op haar borsten. Zo bleven we een tijdje liggen, terwijl ze me over mijn haar streelde. Ik genoot van de warmte van haar lijf. Toen drukte ze me van haar af, kwam overeind, keek me intens aan, en vroeg; “heb je genoten? Vond je het fijn om me te neuken? En voordat je iets zegt, ik eerst. Ik heb van je genoten, vooral van de manier waarop je me bejegent hebt. Vol liefde en respect voor mij als vrouw. Ik wist al vanaf de eerste dag dat ik bij je kwam, dat je zo was, en je hebt dat nu bevestigd. Ik houd van je.” Ik zei; “ik hoef verder niets te zeggen, want dat heb je al voor mij gedaan. Als iemand me verteld had dat ik dit met jou zou beleven, dan had ik die persoon voor gek uitgemaakt. Nu weet ik het beter, het voelt vertrouwd. En ja, je bent een unieke vrouw, ook al ben je mijn zus. Ik zie de laatste tijd als het begin van een leven samen met jou. Ik zou niet anders willen.” Ze lachte naar me, en zei toen; “zullen we samen gaan douchen? Dan kan ik nog even nadenken over wat ik daarna aan je laat zien. Oké?” We liepen naar de badkamer, waar ze haar nylons en hakken uittrok. Vooral de manier waarop ze dat deed, zorgde weer voor een stijve lul, en ze moest lachen toen ze dat zag. Even later stonden we tegen elkaar aan onder de douche, en wasten we elkaar. Het eerste wat ze zei, was dat ze nog graag een glas wijn wilde hebben, maar dat ze eerst nog iets anders aan wilde trekken. “Je mag wel een short aantrekken, maar voor mij hoeft dat niet,” zei ze.

Ik besloot om een lang overhemd aan te trekken, verder niets, en liep daarna naar de keuken om iets in te schenken. Een paar minuten later kwam ze de kamer in lopen, en ze zag er nog mooier uit dan een half uurtje geleden. Ze had een soort kaftan aangetrokken, en de zwarte nylon stof liet haar lijf stralen. Er onder had ze een paar hold up nylons aangetrokken, gecombineerd met een paar zwarte lak hakken. Verder helemaal niets! “Bevalt het je? Dit mag ik graag dragen, omdat het ruim zit, en je toch gekleed bent.” Ik was letterlijk met stomheid geslagen, en kin moeilijk uit mijn woorden komen. ze lachte, toen ze dat zag, en zei; “zeg maar niets meer. Ik zie aan je dat je het mooi vind, en dat is het belangrijkste.” We genoten van de wijn, en elkaar. En dat bleef zo tot vrijdag, de dag dat we mijn promotie zouden vieren met mijn werkgever. Op vrijdagmorgen kwam mijn werkgever de afdeling binnen waar ik werk. Hij vroeg of ik even met hem mee wilde lopen naar zijn kamer. Hij ging achter zijn bureau zitten, en bood mij de stoel tegenover hem aan. Hij keek me aan, en vroeg; “heb ik je aan het schrikken gemaakt door je te vragen om even mee te lopen?” Ik zei dat ik niet zo snel van iets schrok. Hij lachte toen hij dat hoorde, en zei; “ik wil je promotie alvast officieel afwikkelen, zodat we dat vanavond nog een keertje dunnetjes over kunnen doen. Het enige dat jij nog moet doen, is een handtekening onder je nieuwe arbeidsovereenkomst zetten. Daarna neem ik je mee naar je nieuwe werkplek. Oké?” Ik knikte opnieuw, pakte de pen die bij het contract klaar lag, om mijn handtekening te zetten. Ik zag dat hij het al getekend had. Hij stond op, gaf me een hand, en zei; “je hebt dit zelf verdiend. Maar het is de verdienste van je vriendin, zij wees me op al je kwaliteiten. Maar de eerlijkheid gebiedt me om te zeggen, dat ze haar steentje heeft bijgedragen aan je promotie, en vanavond maken we er een intiem feestje van. Ik moest wel van mijn vrouw zeggen, dat ze goed gekeken en geluisterd heeft naar je vriendin, en dat ze er bij voorbaat al van geniet, om het ook jou naar de zin te maken. Ze vindt dat zowel jij, als je vriendin een goede smaak heeft qua kleding, en dat ze ook daar echt van kan genieten.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 10382 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Mijn zus hielp me met mijn promotie deel 4.”

Plaats een reactie