BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Als de aircomonteur je zoon is?

Rita is een rijpe alleenwonende vrouw. Ze heeft wat je zou kunnen noemen een lekker gevuld lichaam. Een volheid die past bij haar lengte en daarom lijkt ze niet dik. Volle stevige borsten, met grote lichtbruine tepelhoven en forse tepels. Ofschoon Rita zelf vindt dat er wel een paar kilootjes af zouden kunnen, was het gewicht niet haar echte probleem. Naast het beheersbare overschot aan kilo’s had Rita een maximaal onbeheersbaar overschot aan libido. Anders gezegd, Rita was voortdurend geil en verlangde onverzadigbaar naar seks. Het gevolg was dat ze vaak met zichzelf speelde en vertier zocht bij haar verzameling dildo’s. En tegenover jongemannen gedroeg ze zich graag uitdagend. Haar lekkere borsten en stevige tepels bedekt door een T-shirt hielpen daarbij. Ze hoopte dat de jongeman in kwestie zou toe happen en haar een beurt zou willen geven. Ze ging dan ook graag naar horecagelegenheden waar een groot deel van de bezoekers twintigers en dertigers waren. En vaak lukte het haar dan zo’n potente jongeman te versieren en zich tomeloos te laten neuken.

Haar zoon was een twintiger sportief en goed gebouwd. En zelfs in haar ogen was ook haar zoon een mogelijke kandidaat om haar verlangen naar seks te bevredigen. ’s Nachts droomde ze wel eens dat ze door Lars, haar zoon, geneukt werd. Maar tot nu toe waren het dus vooral loslopende jongemannen die ze in de kroeg op pikte om haar geile verlangens te bevredigen.
Rita woonde in een wat ouder huis. En door de energietransitie waren er met regelmaat aanpassingen nodig. Dat betekende dat ze nog wel eens monteurs over de vloer kreeg om om storingen te verhelpen en aanpassingen te realiseren. En tegenwoordig waren die monteurs vooral jonge(re) mannen, stelde Rita met genoegen vast. Zij waren technisch prima onderlegd, maar het leven was nog niet overheen ze heengegaan, zogezegd. Ze waren dus meestal niet opgewassen tegen de verleidingstrucjes van Rita.
De openvallende ochtendjas was vaak een succesvolle eerste stap. Onder die openvallende ochtendjas droeg ze slechts een slipje dus dat zorgde voor een onbelemmerde blik op haar volle borsten en harde tepels. “Sorry ik heb nog geen tijd gehad om me aan te kleden,” was dan de smoes waarmee ze het gesprek met de jonge monteur begon, terwijl ze langzaam haar ochtendjas weer dicht sloeg. Dat ze zelf de oorzaak was van de vroege komst van de monteur vertelde ze er dan niet bij. Ze probeerde namelijk altijd een afspraak te maken in de vroege ochtend. En menig jonge monteur belande, met de naweeën van zijn ochtendstijve, met Rita op de slaapkamer. Daar waren geen technische problemen en konden ze zich overgeven aan het onverzadigbare libido van Rita.

Er waren weer problemen met airconditioning en dus belde zij de huurbaas. Eén en ander resulteerde in de afspraak dat er om acht uur een monteur op de stoep zou staan. Rita verheugde zich erop omdat ze zich de monteur van airconditioning nog goed herinnerde van vorige reparaties. Een reparatie die toen uitmondde in “het uitvoeren van een kutklusje,” zoals die monteur dat noemde.
De bel ging en Rita, gekleed in een openhangende ochtendjas, opende de deur met een kloppend hart, een nat kutje en stijve tepels.
“Goeie morgen, ma, ik kom voor de airco,” zei een lachende Lars. “Jij?” stamelde een verbaasde Rita. “Jij bent toch helemaal niet van de airco’s?” “Nee ma, dat klopt. Ik ben van de warmtepompen, maar mijn baas vindt dat alle medewerkers van alle markten thuis moeten zijn. En in het kader van een bijscholing mag ik nu naar jouw airco kijken. De klachten zijn volgens mijn baas meer algemeen technisch dan specifiek airco. Daarom heeft hij mij deze klus toegewezen.” Rita sloeg haastig haar ochtendjas dicht. Maar Lars had voldoende gezien, zodat zijn jongeheer begon op te spelen, maar hij zei niets.
Rita legde nogmaals uit wat het probleem was. De installatie zat in de hal, weggewerkt achter het plafond. Lars haalde zijn gereedschapskist en een trapje uit de bestelbus en ging aan de slag. Rita kwam langzaam tot rust.

Ze kwam tot de conclusie dat het verleiden van de airco-monteur er vandaag niet in zat. Lars was boven zijn hoofd aan het werk. Hij mopperde dat het een vervelende klus was. Rita kwam op zijn gemopper af. Staande op het trapje met zijn armen omhoog werd een groot deel van zijn gespierde buik, door het omhooggeschoven T-shirt, zichtbaar. Lars woonde niet meer thuis, dus had Rita hem de laatste jaren alleen gekleed gezien. Maar toen ze zijn gespierde buik zag, zijn navel en de band van Björn Borg boxer begon haar hart spontaan sneller te kloppen. Ze was vergeten dat Lars zo’n heerlijk lichaam had. Ze voelde dat haar tepels weer hard werden en haar kutje begon te tintelen.
“Zou ze . . . .” schoot het door haar heen. “Rita stop hiermee, het is je zoon dus beheers je. “Ja maar ik ben ontzettend geil en hij heeft een heerlijk lichaam. Hij is op dit moment single dus wie weet heeft hij het wel nodig. Ik in ieder geval wel.” Dit soort innerlijke gesprekken voerde Rita terwijl ze in de hal heen en weer drentelde en met haar hand haar natte kutje bewerkte. “Wat loop je zenuwachtig te ijsberen. Ben je bang dat de reparatie mislukt of dat ik van het trapje val?” “Eh nee, ik vind het gewoon leuk dat jij door je baas gestuurd bent en ik vind het mooi om je te zien werken. Ik heb vroeger schoolgeld betaald en dus wil ik nu zien hoe dat besteed wordt,” zei Rita lachend.

Lars reikte nog wat verder waardoor er nog meer van zijn, in de ogen van Rita, goddelijke lichaam zichtbaar werd. “Door de werkhouding van Lars zag ze ook duidelijk de contouren van zijn pik. Een pik die groter was dan de herinnering die ze eraan had. Toen, Lars nog thuiswonend wel eens naakt naar de douche liep. Rita zuchtte diep. Haar tepels tintelden en haar kutje dreef.
“Ik zal het trapje even vasthouden,” zei ze, “anders valt het misschien om.” Rita pakte het trapje zodanig vast dat haar hoofd zich ter hoogte van de bobbel van haar zoon bevond. Zo boog haar hoofd naar voren zodat ze zijn half harde pik voelde. Lars liet zich door deze manoeuvre niet afleiden. Rita duwde wat steviger en voelde duidelijk zijn half harde pik. Ze duwde zacht door en merkte dat zijn lul harder werd. “Ma kun je je hoofd wat naar achteren verplaatsen, je belemmert me in mijn werk.” “Ik houd gewoon het trapje vast en steun met je hoofd tegen je aan om je wat extra stevigheid te geven.” “Wat je bedoelingen zijn weet ik niet, maar het werkt niet prettig. Doe even een stapje naar achteren.”

Door de inmiddels harde lul van Lars zo dicht bij haar mond werd Rita super geil. Ze kon en wilde zich niet meer beheersen. Greep Lars stevig vast, sloeg de armen om hem heen en kuste zijn buik. Lars bewoog zich niet, bang om van het trapje te vallen. “Ma hou op met die flauwekul. De tijd dat je me daar mocht kussen ligt ruim achter ons. Stop hier mee!” Maar Rita bleef zijn buik kussen en likken. En tot haar niet geringe verbazing voelde ze ook dat de lul van haar zoon nog stijver werd. Lars trok zijn handen terug uit het plafond en legde die op het hoofd van zijn kussende moeder. “Ma stop hiermee, laat me in iedere geval van het trapje afkomen voordat er ongelukken gebeuren.” Hij kwam naar beneden en Rita omarmde hem. Haar ochtendjas was inmiddels helemaal opengevallen. De tepels op haar D-cup-borsten waren hard en stonden recht overeind. Toen Lars die volle borsten en harde tepels zag, begon hij te twijfelen. Hij stond dicht tegen zijn moeder aan, die zijn kruis met haar vlakke hand bewerkte. Zij lul werd harder en stijver en dat voelde in de werkkleding niet lekker. Door het gewrijf en het zoenen van Rita sloegen ook bij Lars de stoppen door.

Hij boog zich voorover en begon aan een tepel te zuigen. “Jaahh heerlijk” hijgde Rita. Haar ochtendjas lag inmiddels op de grond. Lars zoog hard aan de tepels van zijn moeder en beet er zacht in. Hij greep haar billen vast en masseerde ze stevig. Hij ging met zijn vingers door haar bilnaad en masseerde haar sterretje en ging enthousiaste door met het zuigen aan die heerlijke tieten van zijn super geile moeder.
Zonder al te veel moeite kreeg Rita de werkbroek van haar zoon los en die hing weldra op zijn enkels. Ze duwde zijn boxer naar beneden om zijn stijve lul te bevrijden. Die lul was dus groter dan wat Rita zixh herinnerde; lang hard dik en recht, een droomlul. Het kostte haar dus enige moeite de boxer er overheen te krijgen. Met een lekkere zwiep kwam zijn harde lul vrij. “Wauw, wat een lekkere pik heb jij, wauw. De genen van je vader hebben bij jou forser uitgepakt dan bij hem. En naar de hardheid van je lul te oordelen geil je ook op mij!” Lars bleef grommend zuigen en bijten in de tepels van zijn moeder. Ze pakte zijn lul beet en ging langzaam op en neer, telkens als ze zijn eikel ontblootte likte en kust zij de glimmende top van paal.
Rita opende haar lippen en liet zijn eikel in haar mond verdwijnen. Ze ging er met haar tong over zijn eikel en likte zijn toompje. Ze voelde hoe zijn harde geaderde lul trilde en klopte in haar mond. Ze nam zijn volle ballen in haar hand. Dat voelde heerlijk, huid op huid, want Lars was lekker kaalgeschoren. Rita zat inmiddels op haar knieën voor haar zoon. Hij hield haar hoofd vast en duwde zijn lul zo diep mogelijk in haar keel. Hij kneep haar neus dicht zodat Rita haar mond nog verder opende om lucht te krijgen. Op dat moment perste Lars zijn lul nog verder achter in haar kloppende keel en begon pulserend zijn zaad te lozen. Rita kreunde en kronkelde om los te komen. Rochelend en hoestend kwam ze los van haar zoon. “Klootzak, ik stikte bijna,” hijgde een rood aangelopen Rita, terwijl het zaad uit haar mond droop op haar tieten. “Sorry, ma had je me maar niet zo geil moeten maken. Maar je hebt me lekker klaar laten komen. Maar ik stel voor dat ik eerst mijn klus even afmaak, want ik moet mijn uren ook weer verantwoorden op mijn werkbriefje. Ik kan daar moeilijk opzetten, ‘gepijpt door mijn moeder.’ Als ik de klus af heb, drinken we nog een bakkie koffie.” “Ja eh ja dat is goed,” mompelde Rita, die zich verbaasde over wat ze had gedaan. Maar ze genoot van de smaak van het sperma van haar zoon.

Rita zat gekleed in haar opengeslagen ochtendjas op de bank. “Lars, kom even naast me zitten.” De dampende kopjes koffie stonden op het tafeltje en Rita sloeg een arm om haar zoon. Ze was nog steeds bloedgeil en ze wilde meer dan pijpen.
Met haar andere hand schoof ze het T-shirt van Lars omhoog. “Ma stop hiermee, ik moet zo weg. Ik heb hier geen tijd voor.” Maar Rita ging door en streelde zijn gespierde buik. Bukte zich voorover en kuste hem. Maar onder het kussen maakte zijn moeder weer zijn werkbroek los en schoof haar hand in zijn boxer. Weer voelde ze zijn harde lul en greep hem vast. “Volgens mij heeft je jongeheer er geen probleem mee als ik door ga.” “Ma hou hiermee op! Dit is te gek voor woorden. Wij worden juist getraind om ons niette laten verleiden door klanten. Stop hier dus mee, voordat ik moeilijkheden krijg. Bovendien ben je m’n moeder dus dit kan helemaal niet. Het druist in tegen alle fatsoensregels die je me geleerd hebt.”
Maar Rita was niet meer te stoppen. Ze omklemde zijn stijve geaderde lul en ging langzaam op en neer en telkens als zijn eikel ontbloot werd ging ze er met haar tong overheen. Lars begon zacht te kreunen. Rita werd steeds geiler en ging ongecontroleerd en snel op en neer. Lars was een potente jongen die een tijdje geen seks had gehad, dus weldra kwamen de stralen warm zaad, schot na schot. Lars zat een beetje versuft naast zijn moeder na te genieten van haar behandeling. Maar ondanks het twee keer klaarkomen, werd Lars ook steeds geiler.

Hij greep de tieten van Rita en begon ze heftig te masseren. Rita begon te kreunen. “Jaahh jongen dat is lekkerrrr.” Lars boog zich voor over en begon aan haar harde tepels te zuigen. Afwisselend zoog en beet hij zacht. Rita werd steeds geiler. Haar kutje was drijfnat. Terwijl Lars met haar tieten en tepels speelde ging zij met een hand naar haar kutje. Ze voelde dat ze nat was en dat haar clitje was gezwollen. Zacht masseerde ze haar gezwollen clitje en rolde die tussen haar vingers. Haar hele lichaam tintelde. Scheuten van geil genot schoten heen en weer tussen van haar kutje en haar tepels.
Plotseling kwam Rita heftig en tomeloos klaar. Ze drukte haar tieten in het gezicht van Lars en duwde twee vingers in haar natte kutje. Sidderend en kreunend nam het orgasme bezit van haar. Ze gilde en hijgde dat ze klaarkwam. Lars met zijn gezicht tussen haar tieten snakte naar adem. Maar door het gekreun en gehijg van zijn geile moeder werd ook hij, ondanks dat hij al een paar maal was klaargekomen steeds geiler en begon nu echt de controle over zichzelf te verliezen.

Hij greep zijn moeder vast en leidde haar naar de tafel. De ochtendjas lag inmiddels op de grond. “Buig je voorover over de tafel.” “Eh, ja, maar.” “Mond houden slet, ik kom hier om service te verlenen, dus ik maak de dienst uit,” bitste Lars zijn moeder toe. En die vond het heerlijk zo toegesproken te worden ze werd steeds geiler en natter. Lars duwde Rita met kracht voorover op de tafel. “Spreid je benen geile slet. Ik ga je diep en hard neuken.” Rita spreidde haar benen. Haar kleine kutlipje hingen druipend van haar kutsappen uitnodigend naar buiten. “Open je kut,” gebood Lars. Rita ging met haar handen naar haar billen en trok ze van elkaar en zo werd haar geile kutje uitnodigend geopend. Lars zette zijn paarse eikel tegen haar natte flamoes. Hij wachtte een ogenblik en bekeek de heerlijke kont en volle billen van zijn geile moeder. Wat had ze een lekkere kont, die aanblik maakte hem alleen maar geiler. “Neuk me, neuk me,” gilde zijn geile moeder. “Rustig ma ik bepaal wat hier gebeurt!”
Lars greep haar heupen. Hij ramde zijn keiharde lul met volle kracht in het onderlijf van zijn moeder. “Jaahh neuk me, neuk me met die lekkere dikke lul van je, neuk me diep en ongeremd. Jaah, je neukt mijn baarmoeder, jaahh, neuk me diep. Spuit mijn kut vol, geile dekhengst spuit mijn kut vol spuit met klaar. Geef me je zaad geef me je zaad!”

In een hoog tempo ramde Lars zijn stijve leuter in en uit de natte kut van zijn moeder. Ze deed haar best bij iedere stoot haar kutspieren samen te trekken. Daardoor voelde ze zijn lul beter in ieder plekje van haar haar naar seks verlangende neukspleet. Ze wist niet dat zo’n dikke lul zo lekker was. Het leek of haar hele onderlijf in brand stond. Ze had zich nog nooit zo vol gevoeld bij iedere stoot voelde ze zijn ballen tegen haar kut slaan. Ze dacht dat ze zou barsten van genot en geilheid. Bij iedere stoot genoot ze meer en intenser. Het genot had de macht over haar lichaam overgenomen. Scheuten van een ongekende geilheid en harststocht schoten heen en weer tussen haar gezwollen clitje en haar harde tepels. Ze drukte haar tieten stevig op de tafel. In het ritme van de stoten van haar fel neukende zoon bewoog ze haar bovenlichaam over de tafel om zo haar tieten te masseren en het genotsgevoel in haar tepels nog te vergroten.

Lars zei niets en blijf in een hoog tempo zijn harde lul in de kut van zijn oversekste moeder stoten. Na iedere stoot trok hij zich langzaam terug om vervolgens weer met een felle harde stoot haar kut weer op te eisen.
Rita voelde het volgende orgasme naderen. Haar hele lijf tintelde en trilde. Ze kreunde luid. Haar kut droop. Ze greep zich vast aan de randen van de tafel. Want haar knieën knikten onder het heftige stoten van haar geile zoon. Hij greep haar heupen vast en duwde zijn bekken hard naar voren en trok de heupen van Rita naar achteren. “Jaahh, ik spuit, ik spuit.” En op dat moment loosde Lars schot na schot zijn warme zaad diep in de kut van zijn geile moeder. Die door de laatste diepe stoot van Lars kreunde van genot en pijn. “Auww auwww, mijn baarmoeder auw jaahh, lekker diep. Jaahh, spuit me vol, spuit me klaar!”

Lars voelde hoe hij zijn sperma pulserend loosde in de neukspleet van zijn moeder. Hij boog zich voorover en kuste haar rug. Hij ging met zijn armen om haar heen en pakte haar tieten en rolde haar harde tepels tussen zijn duim en vingers. Rita hijgde en genoot na van puur genot. Ze spande haar kutspieren aan om zo de slapper worden de lul van Lars te blijven voelen. Maar langzaam gleed zijn neukpaal naar buiten en stroomden het zaad en de kutsappen langs de dijen van Rita.
Langzaam kwamen Rita en Lars weer tot zichzelf.

Bij het afscheid zei Lars, “Als je weer een beurt nodig hebt kun je mij rechtstreeks bellen. Voor klusjes bij jou ben ik 24/7 beschikbaar.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 15322 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Als de aircomonteur je zoon is?”

Plaats een reactie