BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een welkome logé – Tarzan en zijn teefje (2)

Vrijdagmorgen was hij bij me gekomen en nu was het al weer zaterdagmiddag. De uren waren wat mij betreft veel te snel voorbij gegaan. Het was nu al weer een ritueel geworden. Elke keer mocht hij zijn teefje besnuffelen. Gisteren was hij helemaal in zijn element. Zowel ’s middags als later in de avond mocht hij zijn teef dekken en vol spuiten. Zelfs als ik mijn jeans door het huis liep kwam hij regelmatig even snuffelen aan mijn kut om er zeker van te zijn dat zijn teefje nog vruchtbaar was. Maar straks kon hij helemaal zijn gerief halen. Mijn vriendin Alice waarmee ik 13 jaar lang samen alles bij elkaar had geneukt als hoertjes, zou ook een paar dagen langs komen. Dan kon hij twee teefjes dekken als dat er in zat. Het leek wel of hij het aanvoelde dat er iemand zou komen. Kan natuurlijk ook aan mij hebben gelegen omdat ik zelf ook een beetje opgewonden was. Ik zag het al helemaal voor me. Alice met de pik van mijn engeltje in haar kut. Tarzan was natuurlijk al eerder bij de voordeur toen de bel ging. En wat ze me al had verteld. Alice stond niet alleen voor de deur. Ze had haar eigen hond, Jagger, een grote Duitse herder, ook mee genomen. Tarzan is een heel lief beest en absoluut niet agressief. Ook niet als hij een andere hond ziet. Alice had Jagger kort aan de lijn maar ook hij leek het de gewoonste zaak van de wereld te vinden. Toen ze na een minuut of tien aan elkaar waren gewend struinden ze al met zijn tweeën door huis en de tuin. Twee lekker grote reuen. Alice wilde meteen van me weten of ik al met Tarzan aan de haal was geweest. In geuren en kleuren heb ik haar verteld wat ik inmiddels al had meegemaakt. Maar ik wilde ook weten of… Ik hoefde niet verder te vragen. Ook Jagger mocht regelmatig zijn teef bespringen. Nu had ik twee getrainde neukmachines in huis. Dat zou zeker een geile boel gaan worden vanavond. Tarzan was inmiddels weer binnen gekomen en probeerde tussen ons in op de bank te kruipen. Ik maakte wat ruimte en liet hem zijn gang gaan. Hij had nu even wat meer aandacht voor Alice en lag met zijn kop op haar schoot. Zijn kont had hij tegen mij aangeduwd. Ik wilde Alice even laten zien wat ze kon verwachten en begon zijn ballen te masseren. Uiteraard met het gewenste resultaat. Zijn grote rode leuter was tevoorschijn gekomen. Ze legde haar hand om de pik, wilde hem even voelen. “Oei,die is echt groter als die van Jagger. Ik kan niet wachten tot vanavond!”

Alle twee de honden waren knap onrustig, het leek wel of ze wisten dat de teefjes geil waren. We kregen geen rust, steeds weer werd er een kop op onze schoot gelegd. We kregen ze niet meer van ons af. Maar eerst wilden we toch even borrelen buiten en hadden zin in de Jacuzzi te gaan zitten. Hoewel Tarzan niets van die pruttelbak moest hebben sprong hij toch Jagger achterna die het allemaal prachtig vond. Die beesten wilde stoeien, wat we ook deden om ze van ons af te houden. Uiteindelijk hebben ze gewonnen. Het was pas 3 uur en Alice was net een uurtje binnen. We hebben ze een beetje afgedroogd en zijn naar binnen gegaan. Voor mijn kalfje ligt er een bescheiden matras op de grond. Ik heb het er bij getrokken en ben er samen met Alice op gaan zitten. Die twee beesten waren zo opgewonden. Nu hadden ze twee kutten om aan de ruiken en te likken. Alice was op haar rug gaan liggen en ik ben er meteen bovenop gedoken. Lekker even in standje 69 elkaar beffen. Ik had mijn mond nog niet op haar clitoris of de grote kop van Tarzan verscheen voor me. Ook hij begon Alice te likken. En achter me voelde ik hoe ook de tweede tong mijn kut had gevonden. Jagger vond het allemaal wel spannend en likte het sap uit mijn spleet. Wat ik niet had verwacht… Ineens voelde ik hoe hij over me heen sprong en met zijn pik tegen mijn flamoes begon te rijden. Ik denk dat hij van onderen hulp van Alice kreeg want even later voelde ik hoe hij in mijn kut naar binnen kwam. En hij was heel anders als Tarzan. Zo snel als hij in mij kut op en neer bewoog had ik nog niet meegemaakt. En hij hield het ook niet zo lang vol. Zwaar hijgend pompte hij zijn pik in zijn nieuwe teefje. Zou hij ook zo’n heerlijke knoop hebben. Ik zou het snel genoeg weten. Ik zat echt heftig te kermen toen ik eenmaal voelde dat hij vast zat en mijn flamoes met zijn zaad begon te vullen. “Zijn pik is kleiner als die van Tarzan,” zei Alice; “maar zijn knoop is groter.” En dat merkte ik wel. Mijn kut zat helemaal vol met de hevig gezwollen pik van Jagger. Hij stond ook niet geduldig te wachten, net als mijn kalfje. Met alle macht probeerde hij zijn pik uit me te trekken. Dat was nog lekkerder als geneukt worden. En toen Alice ook nog eens mijn klit begon te masseren explodeerde ik bijna. Als een geiser spoot ik mijn kut leeg. Ik wilde plat op mijn buik gaan liggen maar dat ging niet. Jagger was nog steeds in mij verankerd. Pas minuten later kon hij de knoop uit de kut van zijn teef trekken. Iets wat Tarzan blijkbaar interessant vond, want die stond even later mijn kut weer schoon te likken.

Het zaad van Jagger bleef maar uit mijn spleet lekken. Ik ben even naar de keuken gelopen en het met een stuk van de keukenrol mijn kut een beetje afgedroogd. Ik zag dat Alice het voor elkaar had gekregen om Tarzan te laten liggen. Ze had haar benen wijd en had haar gleuf naar de pik van Tarzan geschoven. Ze lag hem af te trekken en schoof steeds dichter met haar kut naar hem toe. Steeds een stukje dichterbij tot ze de leuter in haar flamoes kon schuiven. Ze trok hem nog steeds af toen hij bij haar binnen zat. Mijn kalfje liet het allemaal gelaten toe. Hij was dat wel gewend van zijn eigen teef. Ik ben er weer bij gaan zitten en heb Alice lekker verwend. Hoewel Jagger net al actief was geweest was hij toch heel nieuwsgierig wat er allemaal gebeurde. Uitgelaten drentelde hij om ons heen, probeerde te stoeien, likte af en toe eens. En Tarzan lag nog steeds te genieten van de aandacht. Maar het werd tijd dat Alice nu ook goed genaaid zou worden. Tarzan is zo groot dat ik inmiddels een andere manier had gevonden. Alice hing voorover op de tafel met haar benen wijd. Een regelrechte uitnodiging voor Jagger om de kut van zijn teef nog even te likken. Tarzan stond er zenuwachtig naast. Op het commando: “Tarzan, kut!” wist hij meteen wat hem te doen stond. Hij sprong overeind met zijn voorpoten op de tafel en probeerde meteen zijn pik naar binnen te persen. Bijna feilloos zat hij voor haar neukgat en met een beetje hulp van mij dreef hij zijn roede naar binnen. En zoals ik van hem gewend was begon hij haar meteen uitgelaten te neuken. Alice lag te kermen op de tafel van het driftige geram in haar flamoes. En hoe langer Tarzan bezig was, hoe meer hij begon te hijgen en te kwijlen. Ik wilde perse dat de knoop ook in haar kut goed vast kwam te zitten en hielp Tarzan af en toe om nog dieper in haar te stoten. Zijn puntige pik moest nu echt bijna in haar baarmoeder zitten. Steeds luider werd het kreunen en kermen van Alice. Ik spoorde Tarzan echt aan om haar kut flink uit te wonen. Alice lag nu bijna te spartelen, ze probeerde haar orgasme uit te stellen. Iets wat niet echt lukte. Forse stralen zag ik uit haar kut op de vloer kletteren. Mijn kalfje had zo lang staan stoten en ik zag en hoorde aan hem dat hij zijn hete sperma in haar druipende scheur spoot. Hij zat nu helemaal vast in haar flamoes die ze door haar orgasme nog harder achter de knoop dichtkneep. Wetende dat het lang kon duren voor hij er weer uit kon heb ik voor mijzelf een whisky ingeschonken. Alice met de knoop in haar volgespoten kut lachend aan haar lot over gelaten. Tien minuten heeft ze liggen wachten en worstelen voor ze weer kon opstaan. “Kutmeid!” zei ze tegen mij: “Ik krijg je nog wel!” Allebei de honden hadden nu een teefje gedekt. Het zou wel weer even duren voor ze weer actief konden worden. Ze lagen nu ook met zijn tweeën op de grond te slapen. Eerst zo maar een hapje eten, vanavond zouden we wel verder zien.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13209 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Een welkome logé – Tarzan en zijn teefje (2)”

Plaats een reactie