BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vakantie deel 2

Ik ben al sinds jong geïnteresseerd in sex met jongens/ mannen. Al op jonge leeftijd had ik mijn eerste ervaringen maar ondanks dat heb ik ook altijd vriendinnen gehad. Ik ben nu ook getrouwd maar regelmatig heb ik nog dates met mannen. Ik ben zelf licht onderdanig ingesteld, draag wel eens lingerie en pijp graag. Het lijkt me leuk mijn ervaringen te delen op de site.
In mijn verhaal ‘Vakantie deel 1’ vertelde ik hoe ik tijdens mijn vakantie op Kos in contact kwam met een man, uiteindelijk nam deze man mij mee naar een hotelkamer waar ik hem oraal verwende en hij mijn mond gebruikte voor zijn genot. Ook in dit verhaal noem ik de man ‘de Griek’. Na de gebeurtenis in de hotelkamer heb ik de man een paar dagen niet gezien maar de dag voordat we naar huis gingen stond hij in de ochtend weer voor de deur van onze kamer om de minibar bij te vullen. Mijn vrouw stond dit keer niet onder de douche maar gelukkig ontstond er geen ongemakkelijk moment. Denk dat de Griek en ik beiden wel gewend waren om stommertje te spelen gezien onze interesses.

Mijn vrouw en ik besloten die dag lekker aan het strand te gaan liggen om nog een dagje van de rust te genieten. Ik moet zeggen het was mooi weer dus we genoten er echt van maar ik vond het toch jammer dat ik me nog niet een keertje door de Griek kon laten gebruiken. Ik had me er al bij neergelegd tot de Griek ineens met nog een man naast ons stond. Hij begon een verhaal dat er die middag een wandeltocht was op de berg waar het hotel op stond en of we zin hadden om mee te gaan. Ik wist het antwoord van mijn vrouw al want die heeft het niet zo op wandelen maar aangezien ik dat best leuk vind, drong ze aan dat ik wel zou gaan. Nou ja, als ze aandrong wilde ik natuurlijk wel want ik had al het gevoel dat dit geen gewone wandeltocht zou worden.

De Griek vroeg mij om over een uurtje klaar te staan voor kamer 816. Kamer 816! Dat was de kamer waar ik eerder met hem was geweest dus het werd mij wel duidelijk wat er ging gebeuren! Ik kon alleen nog niet echt plaatsen waarom die andere man erbij was, maar ik maakte me daar geen zorgen over. Ik nam na een half uurtje afscheid van mijn vrouw, ik wilde me nog even omkleden en opfrissen. Op onze kamer zorgde ik ervoor dat ik ook mijn kontje even schoon spoelde want ik had zo’n voorgevoel dat er vanmiddag meer tijd was voor plezier dan de vorige keer en ik vermoedde dan dat ik dan weleens geneukt zou gaan worden.

Met een flinke spanning in mijn lichaam liep ik richting kamer 816. Daar aangekomen ging de deur van de kamer al snel open en de Griek gebaarde mij naar binnen te komen. Het verraste me niet echt maar ik was toch enigszins geschokt om te zien dat die andere man (ik neem hem de andere Griek) er ook was. De andere Griek lag naakt op het bed en hij was duidelijk opgewonden want hij hij had een enorme stijve lul, zeker 20 cm. De Griek pakte me rond mijn middel vast en drukte zijn lichaam tegen me aan. Ik kon voelen dat hij zijn kleren ook uit had want er prikte iets tegen mijn kont aan! De Griek begon aan mijn kleren te trekken en al snel was ik ook helemaal naakt. Ik voelde best veel spanning, met twee mannen had ik nog niet heel vaak gedaan en de lul van de ander Griek maakte me best bang want die was echt heel groot.

De Griek was inmiddels ook op het bed gaan liggen, ik had nu dus een prima uitzicht op de twee naakte mannen die nu elkaar aan het aftrekken waren. Ik ging om mijn handen en knieën op het voeteinde van het bed zitten, hierdoor kwam mijn hoofd op de gelijke positie met de twee harde lullen. De mannen draaide iets op hun zij waardoor hun pikken tegen elkaar aan tikte. Ik kwam in de voor mij bekende zwarte waas en begon gulzig aan de harde kloppende pikken te likken. Ik nam de pik van de Griek in mijn mond terwijl ik de lul van de andere Griek aan het aftrekken was en na een tijdje wisselde ik dit af. Het was heerlijk om de enorme staaf van de andere Griek te pijpen, hij had echt een grote lul maar qua dikte net zoiets als de Griek.

Na een minuut of tien heerlijk aan die lullen te hebben gezogen zei de Griek dat hij een ander idee had. De Griek en de andere Griek gingen nu geschaard tegen elkaar aan liggen. Hun lullen lagen nu dus tegen elkaar aan en de Griek gebaarde mij over hem te komen liggen. Het was dus eigenlijk een standje 69, alleen had ik twee lullen om te verwennen. Ik deed wat hij wilde en begon de mannen om beurten te pijpen. Ik lag dus met mijn kontje boven het gezicht van de Griek en hij maakte daar gebruik van door mijn sterretje te likken. Dit maakte mij helemaal gek van genot, met als resultaat dat ik die twee lullen nog dieper in mijn mond probeerde te nemen.

De Griek had mijn kontje inmiddels flink vochtig en hij probeerde mijn neukgaatje te vullen met een vinger. Terwijl hij dat deed, nam hij mijn lul in zijn mond, hierdoor ontspande ik iets. Al snel werd die ene vinger gevolgd door nog een vinger en al vrij snel was hij mijn mannenkutje aan het oprekken met drie vingers. Toen die drie vingers moeiteloos mijn kontje in en uit gingen, duwde hij me van zich af. ‘You are still a slut?’ vroeg hij mij. ‘Yes, I am your slut’ antwoordde ik hem, goed wetende wat hij wilde gaan doen. ‘Good, then I am going to fuck you now slut’.

Met die woorden pakte hij me beet en dwong me op handen en knieën. Met mijn hoofd zat ik nu in het kruis van de andere Griek dus al snel was ik bezig zijn pik oraal te verwennen. Achter me voelde ik dat de Griek op het bed kwam, hij smeerde nog wat glijmiddel op mijn kontje. Ik voelde de druk van zijn harde eikel tegen mijn kutje aan en probeerde te ontspannen. Langzaam voelde ik zijn harde pik naar binnen gaan. Ik voelde me zo geil dat ik een poging ondernam om de pik van de andere Griek helemaal naar binnen te slikken. Terwijl ik de pik van de Griek steeds dieper in mijn voelde glijden, voelde ik ook de pik van de andere Griek in mijn keel.

We gingen zo even door totdat de mannen besloten te wisselen. De andere Griek stootte zijn pik in mijn inmiddels redelijk opengeneukte kontje. De Griek kwam onder me liggen in standje 69, ik kon hem dus pijpen maar hij mij dus ook. Dit verhoogde het genot natuurlijk enorm. Ik had een heerlijk pik tussen mijn lippen, mijn pik zat in de mond van de Griek en de andere Griek was inmiddels bezig mij stevig in mijn kont te neuken. Met diepe halen pompte hij zijn paal heen en weer steeds iets dieper tot ik zijn ballen tegen mijn kont aan voelde tikken. Alleen van het geluid in de kamer zou je al opgewonden worden, het gezuig en gesabbell van twee pijpende mannen en het geklets van ballen tegen een kont aan!

We gingen zo een tijd door maar uiteindelijk voelde ik dat ik richting een orgasme ging, ik had het idee dat de beide mannen ook wel richting het einde kwamen. De andere Griek begon me steeds harder te neuken en de Griek kreunde steeds heftig terwijl hij mij aan het pijpen was. ‘Fuck!’, kreunde de andere Griek, hij trok zijn pik uit mijn kont en spoot de ene na de andere straal zaad over mijn kont en rug. Dit stuurde mij over de top en ik voelde dat ik ook klaar ging komen. De Griek was me echter voor, met een diepe kreun spoot hij zijn zaad in mijn mond! Voor mij was er geen houden meer aan en ik kwam enorm heftig klaar in de mond van de Griek! Uitgeput en afgeneukt stortte ik in elkaar op het bed.

De andere Griek friste zich snel op in de badkamer en trok zijn kleren aan. ‘That was great’ zei hij en vertrok. De Griek lag nog naast me op bed en keek me grijnzend aan. ‘You are a very good fuck slut’ fluisterde hij. Ik reageerde met de opmerking dat zij beiden ook erg lekker waren. De Griek stond op van het bed en stapte onder de douche en na een minuutje riep hij of ik ook nog even wilde douchen. Dat leek me wel een goed plan dus ik ging bij hem onder de douche staan. We stonden natuurlijk dicht tegen elkaar aan en van dat lichamelijk contact werd ik weer een beetje opgewonden.

Ik pakte zijn slappe pik beet en begon hem zachtjes te masseren. Dit had zijn uitwerking want al snel voelde ik zijn pik zwellen tussen mijn vingers. De Griek keek me goedkeurend aan en knikte met zijn hoofd naar beneden. Ik snapte wat hij bedoelde en ging op knieën zitten zodat ik hem nog een keer oraal kon dienen. De Griek besloot dit keer al sneller zijn dominante rol te pakken en duwde me naar achteren zodat ik met mijn hoofd tegen de muur aan zat. Hij kwam voor me staan en duwde zijn inmiddels stijve pik in mijn mond. Ik had nu geen meer keuze meer, de Griek begon me zachtjes in mijn mondje te neuken. Ik zat klemmen tussen de muur en de stotende heupen van de Griek.

Zittend op mijn knieën terwijl ik zelf geen controle had, dat maakt me erg geil. Steeds sneller en dieper neukte de Griek mij in mijn mond totdat hij uiteindelijk zijn ballen tegen mijn kin aan tikte. Hij trok zijn pik redelijk ver terug, dus iedere keer voelde ik zijn harde eikel over mijn tong glijden. Zachtje masseerde ik zijn ballen, ik had immers toch mijn handen vrij. ‘You are a very good slut my friend’ kreunde de Griek en na nog een paar ferme stoten duwde hij zijn pik in mijn keel en spoot zijn zaad zo’n beetje rechtstreeks mijn slokdarm in. Diep door mijn neus ademend wachtte ik tot hij terug zou trekken. Toen zijn pik begon te verslappen, trok hij pas terug. Ik likte zijn pik schoon en stond op. Wat een middag!

Voldaan spoelden we ons af en trokken onze kleren aan en verlieten de hotelkamer. We liepen samen naar het strand waar mijn vrouw nog lag te zonnen. ‘We had a great time’ zei de Griek. Hij schudde mijn hand en vertrok. De volgende dag gingen we naar huis waar het gewone leven weer verder ging. Ik heb nu al zin om binnenkort weer eens ergens op mijn knieën te gaan. Maar eens kijken wat de toekomst brengt!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Multibiman

Ik ben getrouwde bi man die zo nu en dan behoefte heeft aan een avontuurtje. Ik ben licht onderdanig en vind het enorm geil om te dienen en te pijpen. Ik vind het leuk om over deze ontmoetingen verhaaltjes te schrijven, hoop dat jij als lezer dat ook lekker vindt.

Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten of eens wilt chatten of mailen! (multibiman2@gmail.com)

Dit verhaal is 7213 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Vakantie deel 2”

Plaats een reactie