BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het leven van een domme lelijke vrouw

In het bejaardentehuis zit ik achter de geraniums naar buiten te staren “Dag mevrouw Willems, uw middagmaaltijd”. Theo vijftig jaar van de maaltijdservice sluit de gordijnen, zet een glas water op het tafeltje. Hij doet zijn broek op de enkels, ik mijn kunstgebit in het glas, trekt zijn penis stijf, voorhuid terug, laat mijn tong langzaam om zijn eikel gaan. Hij streelt door mijn grijze haren, pakt mijn hoofd vast, met mijn lippen strak om zijn stijve laat hij de eikel flink tussen mijn tandvlees gaan “O mevrouw Willems …….. wat lekker ….. oooh ik ga komen”. Ladingen sperma over mijn tong, glijden als kwakjes door mijn keel. Ik blijf de smaak heerlijk vinden, Theo bedankt “Mevrouw Willems tot morgen”. Hij komt altijd zo snel klaar, mijn eten is altijd nog warm genoeg. Na de afwas doe ik in de stoel een klein dutje. De pendule slaat twee uur, tijd om beneden in de ontmoetingsruimte een kop thee te drinken. Een stelletje bejaarden praten over hun kwaaltjes, getalenteerde kinderen en het zorgpersoneel. Voel me hier prettig, oude mensen lachen me niet uit. Dat mag een wonder heten met mijn hazenlip. Vroeger zat ik door pesterijen meer thuis dan op school waardoor ik in ontwikkeling achterloop. Het bizarre is dat mensen bij het zien van mijn hazenlip denken dat ik nog domme ben. Vooral mannen hebben van mijn domheid misbruik gemaakt. Vreemd genoeg heeft het ‘misbruik’ me op de been gehouden. Door mijn naïviteit was ik een makkelijke prooi, trapte in elke smoes. Pas op oudere leeftijd kreeg ik de mannen door en speelde hun spel heel graag mee. Hoe dan ook, het theekransje zit erop, ga terug naar mijn appartement. In de lift staat klusjesman Jan te zuchten “Mevrouw wordt gek van die lekkende kranen”. Hij heeft twee maanden geleden bij mij een keukenkastje gerepareerd. Ik weet het nog goed, hij schijnbaar ook, amper in mijn kamer kleedt Jan me uit. Met ruwe handen masseert hij de hangborsten, met twee harde tepels ga ik graag gebukt aan de eettafel.
Met een vinger tussen mijn uitpuilende schaamlippen en over de clitoris maakt hij mij botergeil. Over mijn schouder kijk ik vol verlangen naar de grote stijve penis. Jan drukt me verder voorover, gaat iets door zijn knieën, doet zijn eikel tussen de schaamlippen, schuift door mijn kale vagina en begint rustig te neuken. De klusjesman neemt lekker zijn tijd, met lange halen door mijn oude doos gaan zijn ruwe handen over mijn gerimpelde huid. Hij verhoogt zijn tempo, met de slappe tieten in zijn handen laat hij zijn ballen tegen de clitoris klotsen. Mijn sap druipt tussenuit de schaamlippen, gaat via mijn korte mollige over mijn pantykousjes “O God …… Jan ik kan niet meer …”. Hij houdt me in bedwang, half hangend over tafel wordt ik flink door geneukt. Eindelijk “O mevrouw ….. ik kom”. Stotend spuit de klusjesman ladingen sperma, zijn zaad druipt langs mijn benen, hevig trillend over tafel geniet ik nog lang door. Jan pakt zijn spullen “Mevrouw bedankt en tot ziens”. Hopelijk komt hij snel weer langs, zo niet, dan verzin ik wel een klus.
———————————————————————————————-
Natuurlijk ben ik heerlijk ‘misbruikt’, ik weet niet beter. Het is op mijn twintigste begonnen toen mijn ouders voor hun carrière naar de hoofdstad verhuisden. Ik wilde niet mee, vertrekken uit mijn veiliger geboortedorp was geen optie! Mijn ouders hadden voor mij een huisje gekocht en alles geregeld. Ik hoefde me nergens geen zorgen om te maken, kreeg alles wat ik nodig had. Eén ding konden zij me niet geven, levensvreugde! Eenzaam, diep ongelukkig, zonder eigenwaarde ging ik door het leven. Door mijn verdriet ging ik eten, werd veel te dik. Zonder mijn ouders zag ik het leven niet meer zitten, totdat ……..
————————————————————————————————-
Met tassen vol boodschappen verlaat ik de buurtsuper “He lippe, laat je nog wat voor ons over”. Tim krijgt van zijn moeder een draai om zijn oren “Stop er toch eens mee!”. Ze lacht vriendelijk naar mij “Wilma trek je er niets van aan!”. Thuisgekomen gaat de telefoon “Hoi Wilma, hoe gaat het?”. “Papa gaat niet!” Tim heeft me weer uitgescholden”. “Wilma, ik heb geen tijd, luister goed, om drie uur komt de verzekeringsagent, kusjes ook van mama”. Shit mijn huis ziet er niet uit, ga direct de boel schoonmaken en stofzuigen. Bezweet neem ik een frisse douche, tijdens het afdrogen hoor ik de voordeurbel. Dat kan niet, het is twee uur, schiet snel een badjas aan “Dag Wilma kom in opdracht van jouw vader”. Het is meneer Willems, een oude rijke zakenman uit ons dorp. De statige heer heeft aanzien; hij is een belangrijk lid van de kerk, makelaar en verzekeringsagent “Wilma weet je wat een levensverzekering is?”. “Nee meneer”. Uitleggen heeft geen zin, ik begrijp er niets van.

Meneer roert door zijn koffie, zit me van top tot teen te bekijken “Wilma, ik moet je voor een gezondheidsverklaring onderzoeken”. Meneer staat op, sluit de gordijnen, licht aan en doet mijn badjas uit “Wilma, zie wel wat vetrolletjes, je bent te zwaar, eet je wel gezond?”. Ik krijg spontaan rode vlekken, meneer stelt me op gemak “Je hoeft je niet te schamen”. Zijn oude handen over mijn blote lichaam laat me niet koud, wat wil je, ik ben nooit aangeraakt, sta met twee harde tepels in zijn onderzoek. Hij streelt over mijn rug, dikke kont, houdt de billen uit elkaar “Wilma, ik heb mijn twijfels, moet je inwendig onderzoeken”. In mijn slaapkamer moet ik op bed, meneer doet zijn schoenen uit, hangt zijn kostuum over de stoel “Anders gaat het kreuken, wil geen ruzie met mijn vrouw”. Hij gaat aan het voeteneinde op zijn knieën “Wilma moet je vagina vochtig maken, anders gaat het onderzoek pijn doen en dat willen wij niet”.

Met zijn kale hoofd tussen mijn korte dikke benen voel ik zijn tong, ik weet niet wat me overkomt en moet me inhouden om niet te kreunen. Het is beschamend hoe ik geniet “Wilma, ik moet je dieper onderzoeken, doe je benen wijder”. Meneer doet zijn onderbroek naar beneden, voel de eikel tussen de schaamlippen gaan, door mijn maagdenvlies, hij schuift zijn penis voorzichtig door en begint me te neuken “O meneer…..oooh…..wat doet u…..oooh…..”. Elke spier in mijn nauwe kutje wordt opgerekt, met lange halen tot zijn ballen wordt ik geneukt. Het sap druipt over zijn stijve mijn kutje uit, ik schaam me door mijn orgasme kapot. Hij pakt mijn enkels, doet mijn trillende benen wijd omhoog, krachtig met zijn oude lichaam stoot hij zijn dikke pik. Mijn vetrollen drillen alle kanten op “O meisje wat is dit geil ……ik kommmm”. Meneer stoot nog een keer, houdt zijn kloppende eikel diep en spuit ladingen sperma in mijn kutje.
Hij haalt zijn lul eruit, ik krimp ineen en begin hevig te trillen. Ik ben nog in extase als hij afscheid neemt “Bedankt voor de koffie”.
————————————————————————————————
Die avond belt mama: “He schatje, alles goed?”. “Gaat wel, ik ben vanmorgen weer gepest”. “Wilma ik moet van papa vragen of het gelukt is met de levensverzekering?”. “Mama, hij moest een gezondheid dinges”. “Wilma gezondheidsverklaring, dat klopt, die heb je nodig, had papa dat niet verteld?”. “Nee, hij had het…….”. Mama onderbreekt “Sorry schat, moet de vergadering in, kusjes”. Natuurlijk had ik bedenkingen over het onderzoek maar het klopt dus. Kan me ook niet voorstellen dat de heer Willems voor zijn plezier mij heeft onderzocht.
De volgende ochtend staat hij op de stoep “Dag Wilma, wij zijn jouw handtekening vergeten”. Hij leg de papieren op tafel, ik vraag “Moet u nog euh onderzoek doen?”. Meneer doet zijn pen weer in zijn colbert “Wilma ik heb niet veel tijd maar ben helemaal je Schisis vergeten”. Ik vraag “Mijn wat?”. Hij zegt “Dat is de medische term voor hazenlip”. Shit om te horen was net mijn vreselijke gezicht vergeten. Meneer zegt “Wilma, kijk niet zo triest, jij gaat het onderzoek vast goed doen”. Dat bedoel ik eigenlijk niet maar ik heb geen bezwaar om op de knieën te gaan. Ik moet zijn penis en eikel likken “Heel goed meisje, zie je wel dat jij het kunt”. Een compliment ben ik niet gewend, doe extra mijn best, Het is heerlijk geil om de man af te zuigen, meneer wordt onrustig, streelt door mijn korte blonde haren “O Wilma, je bent een natuurtalent….oooh doe je mond open”. Hij drukt zijn eikel op mijn tong, spuit ladingen sperma, de smaak valt niet tegen en slik het lauwe zaad tot de laatste druppel door. Na het zetten van de handtekening heb ik de verzekeringsman helaas niet meer gezien.
————————————————————————————————
Een jaar later ben ik ziek van eenzaamheid. De enige die elke week even komt buurten is lieve opa. Oma is niet lief, weet je wat zij altijd zegt “Wilma je boft met rijke ouders, dan hoeft je zelf geen poot uit te steken”. Oma vind me nietsnut, ik moet niet zo zielig over me hazenlipje doen. Opa heeft wel begrip en heeft een oplossing voor mijn eenzaamheid bedacht. Hij heeft in de krant een contactadvertentie laten zetten ‘Vrouw 21 met Schisis, niet geschoold zkt jonge man tot 25 voor vaste relatie’. Ik ben niet bepaald trots, volgens opa duurt waarheid het langst. Correspondentie, wat dat ook betekent, gaat via brief onder nummer. Volgens mij werkt het voor geen meter, ik heb geen brief ontvangen.

Een paar dagen later belt heer Wouters van de krant “Goedemiddag mevrouw! Ik heb een fantastische aanbieding! Wij plaatsen uw advertentie elke dag, een maand lang tegen vijftig procent korting!”. “Meneer weet niet, begrijpt het niet ,moet met opa overleggen”. Heer Wouters zegt “Mevrouw, u kunt heel goed zelf beslissen, laten wij het gewoon doen”. Ondanks dat mijn contactadvertentie elke dag wekenlang in de krant staat, krijg ik geen brief. Een maand later belt heer Wouters weer “Goedemiddag mevrouw! Zullen wij uw contract weer verlengen?”. “Euh meneer, doe maar niet”. “Mevrouw, wij hebben een geweldige aanbieding!”. “Meneer, weet niet, euh ik heb geen enkele reactie gehad”. “Mevrouw, dat is vreemd, ik pak uw advertentie erbij”. Het wordt stil aan de andere kant “Hallo meneer bent u er nog?”. “Mevrouw bedankt voor het wachten, ik zie het probleem, het lijkt me handig dat ik langskom”. Die middag zit er een knappe man van middelbare leeftijd aan mijn tafel. Zijn kinderlijk belerende toon laat duidelijk horen dat hij mij voor achterlijk verslijt. Oké, ik loop behoorlijk achter maar om me uit te kleden voor een advertentie lijkt me vreemd. Toch weet hij me te overtuigen en voordat ik het besef sta ik spiernaakt.

Met zijn handen over mijn lichaam kan meneer mij namelijk veel beter omschrijven. Hij laat mijn borsten flink door zijn handen “Wilma wij hebben nog een probleem, ik moet jouw vagina onderzoeken”. Ik stamel “Meneer Is dat voor leververzekering”. Hij lacht “Levensverzekering maar dat is het niet. Het probleem is dat mannelijke lezers denken dat Schisis een geslachtsziekte is”. Ik kan er niets aan doen bij de eerste aanraking word ik bloedgeil. Naakt gebukt half over tafel voel ik zijn vinger in mijn kutje gaan, met zijn duim bespeelt hij de clitoris. Over mijn schouder zie ik hem aan zijn pik trekken, hij gaat iets door de knieen, stop zijn eikel tussen de schaamlippen, schuift door en begint rustig neuken “O meneer ……. wat doet u ….. wat groot …….oooooooh”. Door zijn gigantische pik sta ik op mijn korte mollige benen te trillen, laat spontaan alle sappen lopen, zijn ballen klotsen tegen schaamlippen “O meisje…….je bent sletje…..”. Met zijn grote handen vast in mijn vetrollen ramt hij me klaar. Kronkelend over tafel kreun ik alles bij elkaar, meneer gaat maar door, eindelijk “O meisje ga je helemaal volspuiten”. Hij drukt zijn ballen tegen mijn kale kut en laat zijn zak leeglopen. Hij haalt zijn lul eruit, voel zijn sperma tussenuit de schaamlippen druppelen. Meneer doet zijn broek omhoog “Wilma wij hebben een overeenkomst, vanaf volgende week staat jouw nieuwe advertentie in de krant”.
———————————————————————————————–
Vol spanning sla ik de krant open ‘Vr 21 beperkt, volslank, hazenlip zkt man max. 30 voor vaste relatie’. Wat een klootzak, deze contactadvertentie is nog erger dan de vorige. Het ergste is dat ik de omschrijving niet kan ontkennen maar om het zo in de krant te zetten. Ik durf meneer van de krant niet te bellen. Mijn vader wel, hij beheert mijn rekeningen, hoe papa het geregeld heeft weet ik niet, maar ‘de krant’ heeft al het geld teruggegeven. Mijn advertentie is gelijk verwijderd, gelukkig heb ik op de valreep een brief gekregen ‘Hallo ik ben Kees jij spreekt me aan, heb een goed gevoel over onze toekomst. Zou je graag willen ontmoeten’.
Schrijven kan ik moeilijk dus hou het kort ‘Hoi afspreken, kan altijd, Wilma’. Kees wil gelukkig niet in een openbare gelegenheid afspreken.
Het is heerlijk weer voor mijn nieuwe kleren, met een lekker luchtje sta ik aan de rand van ons dorp. Een mooie grote zilverkleurige auto gaat al voor de vierde keer langs. De bestuurder neemt gas terug, kijkt naar mij, rijdt door en komt weer terug. Een oude dikke man laat het raampje zakken “Ben jij Wilma?”. Ik knik, hij schudt zijn hoofd “Probeer jij de boel te belazeren?”. “Meneer…..wat bedoelt u”. “Meisje, ik zou je moeten aangeven, heb honderden kilometers voor niets gereden”. De oude man is boos “Wat een klotenstreek”. Ik krijg rode vlekken in de nek, voel me schuldig, al heb ik geen idee wat ik heb gedaan. Hij zegt “Stap in dan kun je het nog goed maken”. Even verderop parkeert hij de auto achter een oude fabriek, rits zijn broek open “Schiet op meisje laat zien wat je kunt”. Met mijn hoofd in zijn schoot lik en zuig ik zijn kleine dikke pik. Hij streelt door mijn halflange blonde haren “Mmm dit heb je vaker gedaan …….. oooooh je bent echt goed”. Ik trek aan zijn pik, lik de eikel en met mijn lippen strak erom zuig ik meneer diep af “O meisje…….. je bent goed ……….ik kommm”. Hij drukt mijn hoofd naar beneden en spuit zijn lauwe zaad direct in mijn keel. Zonder moeite slik ik het sperma en likt de laatste druppels van zijn pik. Hij zet me af “Over een week sta je er weer en je geeft me dan vijftig gulden voor de benzine”.
———————————————————————————————–
Onderweg naar huis ben ik flink in de war, wat heb ik verkeerd gedaan?
Het zit me zo dwars dat ik langs opa ga, ik vertel hem alleen van het benzinegeld, opa zucht “Wilma wees niet zo naïef, hij is een oplichter, weet hij waar je woont?”. “Nee opa”. Hij zegt “Gelukkig houden zo, geen domme dingen meer doen en altijd eerst met mij overleggen”. Na een week alleen in huis zitten voel ik me slecht. Kijk de hele dag naar de klok, ik haal uit mijn portemonnee vijftig gulden en loop naar de afgesproken plek. Op het moment dat ik me bedenk stopt zijn grote auto voor mijn neus, vanaf de achterbank zit een lelijke kale man van middelbare leeftijd me aan te staren. Meneer Kees zegt “Hij is mijn vriend Wim”. Ik geef door het raampje het geld “Meisje laat zitten, was een grap”. Ik ben blij dat ik niet naar opa heb geluisterd, meneer Kees is heel aardig “Kom meisje ga achterin zitten gaan we een stukje rijden”. De lelijke kale man knoopt mijn blouse open “Zo je bent een mooi meisje”.
Voor het eerst word ik gekust, onze tongen krioelen, compleet in extase laat ik zijn hand tussen mijn benen en ik zuig zijn behoorlijke penis gulzig af. De auto stopt op een afgelegen landweggetje, de kale meneer doet me slip uit, kruipt tussen mijn benen, hij vraagt “Kees mag het zonder condoom?”. Meneer schuift zijn blanke sabel in mijn kale zeiknatte kut, begint te neuken. Het tongen tijdens het vrijen maakt me botergeil.
Trillend laat ik alles over de leren bekleding ‘lopen’. Meneer kreunt “Ze komt klaar, dit is geil”. Hij begint spontaan te lozen, hij spuit zoveel voel zijn sperma tussenuit de schaamlippen gaan. Veel tijd om bij te komen zit er niet in, Kees begint te rijden en wordt met een druipende kut op straat gezet; “Wilma wij houden contact”. Pas de volgende dag vraag ik me af ‘Hoe dan?’.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11757 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “Het leven van een domme lelijke vrouw”

  1. Hoi Els en Richard, ik heb genoten van jullie verhaal hoor.
    Al is het wel zielig dat Wilma in jullie verhaal misbruikt is, ook al heeft ze er zelf ook van genoten.
    En met jullie profielfoto had ikzelf ook ondeugende gedachten 👅👅👅👅😋😋😋😋🥰🥰, sorry.
    Eerlijk gezegd had ik haar ook best een stevige lange befbeurt willen geven, en haar als afsluiter te verwennen door die dikkerd bij haar naar binnen te schuiven, en haar te laten kronkelen van genot.
    Ga zeker ook de volgende verhalen van jullie lezen.

    • Het woord Erg is overbodig in jouw zin,
      storend dat jij schrijvers steeds confronteert met hun taalfouten.
      Wij schrijven voor ons plezier en hopen dat lezers genieten van onze verhalen.
      Groet Els en Richard

Plaats een reactie