BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tirana -1-

Mijn naam is Lou, ik ben 45 en sinds begin 2005 weduwnaar geworden. Dat tot mijn grote verdriet en spijt. Eva heeft niet echt afgezien bij haar overlijden maar dat kan ik niet zeggen van de jaren voordien toen het bestraling en chemotherapie was.

Het leven gaat verder want we hebben kids en als die er niet waren geweest dan overwoog ik ernstig samen met haar naar het eeuwige oosten te vertrekken.

Voor het bedrijf heb ik altijd veel moeten reizen, vooral Oost-Europa was frequent aan de orde.

Ik moest in Maart een verplaatsing van enkele dagen naar Albanië maken meer bepaald naar de haven van Durrës en omdat ons bedrijf goede overeenkomsten heeft met Austrian Airways boekte ik me op Brussel-Wenen en Wenen-Tirana om vervolgens met een huurwagen naar Durrës te rijden wat ongeveer op 30 km van Tirana ligt.
Ik was geboekt op de vlucht van 17:45 met aankomst 19:30 te Wenen aansluitend te 23:10 naar Tirana.

Nog op Zaventem begon het duidelijk te worden dat vertrekken te 17:45 uitgesloten was, het toestel van Austrian was in Wenen te laat binnen gekomen wegens zware sneeuw te Wenen, ‘t ja we waren nog maar net Februari uit. Uiteindelijk vertrokken we te 19:30 en landen we te Wenen omstreeks
21:45 na toertjes boven Wenen gedraaid te hebben.
Na landing haastte ik me naar de terminal waar straks de vlucht voor Tirana zou vertrekken op het grote scherm stond mijn vlucht nog niet genoteerd. Dan maar naar een van de restaurantjes voor een warme maaltijd. Mijn boarding pass toonde boarding time 22:45 onderweg naar de gate stond Tirana op het scherm als delayed en we waren niet de enige vlucht waar het bij stond.
De stoeltjes bij de gate waren zo goed als allen reeds ingenomen maar ik trof een plaats van waaruit het grote scherm zichtbaar was. Mijn ogen ging rond het bonte gezelschap reizigers als ik een jonge vrouw ontwaarde die op mijn vlucht uit Brussel had gezeten. Verder geen andere bekenden.
Omstreeks 23 uur stond onze vlucht nog steeds delayed en dat bleef zo tot net voor middernacht toen delayed wijzigde in cancelled. Een verantwoordelijke van Austrian Airlines informeerde de reizigers dat onze vlucht omstreeks 07:00 de volgende dag zou gaan, alom gezucht onder de mensen. Ik bleef nog even zitten overleggend met mezelf wat te doen, mijn oog viel op een reclamebord voor City Hotel Albrecht met Wifi en ontbijt inbegrepen voor Euro 148 en gratis transfer van en naar de luchthaven. Ik belde het nummer en vroeg of er nog een single beschikbaar was voor deze nacht, singles niet meer gezien het aantal gecancelde vluchten. Dan maar een double genomen. De jonge dame die op mijn Brussel vlucht zat sprak me aan en vroeg blijft U hier of welke oplossing heeft U gevonden waarop ik snel vertelde van het hotel. Ze zuchtte en zei dan blijf ik maar hier. Op dat ogenblik zonder enige bijbedoeling zeg ik ‘t ja als je wil vraag ik om een double met 2 bedden en desnoods lig je maar aangekleed te slapen en ik haal de schouder op.
Je hoeft niet te betalen mijn bedrijf betaald die kost toch en weet verder niets. Even bekijkt ze me inschattend en zegt goed ik ga mee want ik ben doodop.

Onderweg stel ik me voor, wie ik ben wat en waar ik werk en dergelijke, ze blijkt Evelien te heten is 26 en blijft in Tirana om een project aan de Unief daar op te starten rond ouderenzorg en opvang.

De receptie aan het hotel zegt geen lits-jumeaux te hebben en ze bekijken me alsof de jonge dame mijn dochter is en dat is dan toch zo erg niet lees ik in de blik van de receptionist.
Ik zeg Evelien dat zal dan samen op een bed worden met kleren aan ik zal niet snurken dat beloof ik, waarop we beide even lachen en naar naar de lift stappen.
Op de kamer hoopte ik nog een grote zachte zetel te vinden waarop eventueel kon geslapen worden, maar dat was er gewoon niet.
Daar staan we in die kamer zonder bagage want die opvragen was gezien de korte tijd welke we hebben onbegonnen werk.
Ik zeg Evelien ik ga meteen douchen en was mijn slip uit hoop dat die straks op de radiator voldoende droog zal zijn er zijn 2 badjassen en voldoende handdoeken. Goed zegt Evelien ik ga onder de douche na jou.
Ik trek de badkamer in, douche en kom in de badjas terug de kamer in, hang mijn slip over de radiator. Evelien doucht ook snel en durft het toch aan zich in de badjas te vertonen, haar slipje legt ze naast de mijne.

Adrenaline van de reis nog in mijn aderen lukt het me niet meteen in te slapen, de verlichting van de kamer op een klein lampje na volledig uit ligt Evelien met de rug naar me maar ik hoor aan haar ademhaling dat ze ook niet meteen in slaap valt.
Evelien draait zich een halve slag waardoor ze ook op de rug ligt en ligt ogen open naar het plafond te staren, ik merk dat haar badjes bovenaan flink open staat en heb zicht op een mooi naakte borst.
Dan maakt ze nog een kwart draai en ligt mijn richting uit dan merkt ze meteen dat mijn blik op haar ruim geopende badjas gericht was.
Oei sorry, neem me niet kwalijk. Ik zeg snel geen probleem integendeel zelfs en glimlach voeg eraan toe liever echt dan op de pc. PC zegt ze vragend en dan vertel ik dat Eva overleden is en dat ik sindsdien alleen ben. Dat spijt me erg zegt ze, wil je meer zien ofzo ?
Neen zeg ik, aan de PC kan ik mezelf aftrekken en dat kan ik bezwaarlijk hier en nu doen.
Dan gaat haar hand naar de binder van mijn badjas trekt de knoop los meteen lig ik zo goed als naakt naast haar met ondertussen een stevige erectie. Zelf trekt ze nu ook haar badjas helemaal open daardoor in naast haar borsten ook een zicht krijg op haar schaamheuvel.
Wacht even zegt ze, springt recht, wipt de badkamer in en is even snel terug met een klein flesje body lotion, het kapte gaat eraf en laat druppels van dat vocht op mijn erectie druppelen.

Weest gerust zegt ze op mijn 26 heb ik al wel wat ervaring wat aftrekken van mannen betreft, dan trekt ze met een hand alle druppels open waardoor mijn erectie glinstert in het weinig licht. Ze heeft mijn voorhuid achteruit getrokken terwijl ze mijn eikelrand mee invet. Langzaam en met slechts 2 vingers gaat ze over mijn eikel, eikelrand langs waar ze rondjes maakt, ze maakt een grote ‘O’ met duim en wijsvinger en begint op en neer te bewegen, mijn voorhuid blijft achteruit hangen en zo gaat het ‘O’ zachtjes over de eikelrand. Dan met de ganse hand begint ze opnieuw.
Ik zeg, dat doe je lekker het is duidelijk dat je ervaring hebt, maar moet jij niet zo ongeveer van ‘t zelfde vraag ik. Laat mij maar even doen, ik zal wel doen kennen wanneer je me mag masturberen maar begin alvast mijn borsten te verwennen wil je ?
Ik zeg goed maar wacht even, ik ga rechtop zitten en vraag haar naast me op een been te komen zitten, zo kan ik met beide handen bij haar borsten en blijft voor haar mijn stijve piemel ook bereikbaar.

Met haar hoofd zo kort bij mijn mond hoef ik maar heel zachtjes te praten en vraag hoe ver ze wil gaan, ze zegt zonder na te denken, zo ver als jij wil gaan en zo nodig zeg ik stop. Dat wetende begin ik haar in de nek te zoenen en laat een hand afdalen tot aan de rand van haar schaamhaar, zonder haar poesje te raken dwaal ik zacht met enkele vingers langs haar dijen. Hmm zegt ze en ze trekt haar benen van mekaar, doen zegt ze, ik merk dat ze onderaan wel geschoren is en het schaamhaar enkel boven haar geslacht heeft laten staan want ik kan alzo meteen een stel flinke schaamlippen voelen tussen mijn vingers, haar grotje sla ik nog even over maar beweeg zacht over de plek waar haar clitje zit, clit zeg maar en groter dan ooit, ik voel het knobbeltje het moet vermoedelijk parmantig van onder het kapje uit komen. Terwijl ik haar zoen zeg ik zachtjes ‘groot’ ja zegt ze volgroeid hihi, lekker zeg ik. Mag ik dat oraal verwennen, zou je dat willen, ja zeg ik. Ik draai me rond en zo komen we in 69 te liggen, ik weet niet of de body lotion lekker smaakt maar terwijl ik haar harde clit lik, zuigt ze mijn piemel ver haar mond in. Binnenin voel ik haar tong rond mijn eikelrand draaien. Ik zuig lichtjes op haar clitoris zoals je een ijsje dat te snel smelt even aflikt, ik zie aan het bewegen van haar aars dat ze naar een hoogtepunt gaat laat me niet afleiden en steek nog een hand naar boven waarbij ik haar borst of beter de tepel flink beet heb en begin die fors tussen duim en wijsvinger te draaien, ik voel haar buikspieren aantrekken en dan sluit haar aars krachtig.

ik hoor ‘doe verder’ en dan aah ooh ik kom, heel haar lichaam schokt ze wil haar benen dicht slaan maar mijn hoofd zit daar nog. Ik trek terug en de benen stijf tegen elkaar aangesloten lijkt het alsof een tweede golf van haar orgasme over haar rolt.
Dan kom ik van haar af, bekijk haar, ze is rood aangelopen in het aangezicht, heeft plekken rode huid bovenaan het plat van haar borst naar de hals toe.
Kom zegt ze, lig, en ze komt bovenop me zitten, zet zich op een voet, neemt mijn erectie vast en wijst die de weg naar haar roompotje. Ze laat zich moeiteloos zakken op mijn stijve joekel ik voel elke centimeter van haar vagina maar ze stopt, komt terug en laat zich opnieuw zakken, mijn stijve stuurt ze langs haar G-spot dat is duidelijk voelbaar aan mijn eikelrand en enorm stimulerend.
Dat trek ik haar naar me toe en ligt ze plat bovenop me, ik zoen haar op de mond en begin mijn bekken te kantelen, mijn schaambeen raakt zeker haar clit bij de bewegingen die ik maak, binnenin diep voel ik af en toe haar baarmoeder nu nog stomp ik, maar nu de baarmoeder daar duidelijk aanwezig is maak ik wrijvende bewegingen over de baarmoedermond. Ze zegt enkel maar ‘ja zo’ en
dan kom maar in me ik ben al jaren aan de pil. En met mijn harde paal nog in haar gooi ik ons beide om zodat ik bovenop lig en gooi haar beide benen op mijn schouders, ja dieper dan dit kan ik haar niet pakken. En dan na 2 3 diepe halen laat ik alles in haar spuiten, ik lig meteen stil en ze zegt ik voel je samentrekkingen.

Het is half drie als we slapen, we worden gewekt kwart voor zes om te zessen beneden te staan, met de shuttle zijn we in 5 minuutjes aan de terminal. We lopen hand in hand tot de gate. Buiten zijn de sneeuwruimers druk bezig. Onze A320 staat klaar we kunnen boarden, nooit heb ik zo genoten van een ontbijt aan boord als van dit.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door shelavek

Volwassen heteroman, steeds en nog altijd sterk met seks bezig geweest. Woonachtig op de grens tussen Antwerpen en Limburg. Op zoek naar mooie jonge vrouw en af en toe model te staan voor een schilderij eventueel ook seksbuddy maar die 2 kunnen los van elkaar.

Dit verhaal is 8363 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Tirana -1-”

Plaats een reactie