BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met mijn tante op wintersport.

Wij waren in januari op wintersport, met de familie ik Bas(17) mijn ouders Mark en Esther beide 40 jaar, mijn oom de broer van mijn pa Jens (35) en zijn vrouw, mijn tante Eva (32) .
De tweede dag waren wezen skiën en de rest had behoorlijk ge apres skiet, Eva zei s,avonds nog wel tegen mijn oom drink niet zoveel anders lig je straks te snurken.
Mijn oom zei dat valt wel mee, Eva had trouwens zelf ook zat gehad, maar zei als je snurkt dan slaap ik ergens anders.
Mijn oom zei nog lachend, dat wordt dan de bank.
Er waren idd 3, 2 persoons slaapkamers in het appartement 1 voor mijn ouders 1 voor mijn tante en oom en 1 voor mij dus.
Maar het was 11 uur s,avonds en ik kroop in bed ik hoorde de rest eerst nog en er werd nog stevig door gedronken.
Een uur later hoorde ik de slaapkamer deur voorzichtig open gaan en zag in het licht van de gang mijn tante naar binnen komen zij ging op de rand van het bed zitten en fluisterde, mag ik bij jou in het bed slapen Jens snurkt gigantisch.
Voor dat ik wat kon zeggen lag mijn tante al naast mij.
Eva ongeveer 170 lang en gewoon slank ik schat een cup D borsten en lang blond haar, ik vind haar een mooie vrouw.
Ik lag in mijn boxer in bed en eerst bleef zij een beetje uit de buurt maar draaide zich naar mij om en fluisterde, je vind het toch niet erg dat jouw tante bij jou in bed is gekropen.
Ik zei dat ik het prima vond, gelijk gaf zei mij een kus en zei dank je Jens (de naam van mijn oom dus) gelijk ging haar hand over mijn boxer en begon mijn pik te strelen.
Natuurlijk was dat ding zo stijf, gelijk zei mijn tante ho Jens wat is jouw pik stijf, oké het behoorlijk donker in de slaapkamer en Eva was dronken.
Nu trok zij mijn boxer uit en nam mijn pik in haar mond en pijpte mij, nu trok zij haar shirtje en onderbroek uit en bracht mijn hand naar haar kut, die was nat en opgezwollen.
Het duurde niet lang of Eva sloeg haar been over mij heen plaatste mijn pik tussen haar lippen en bereed mij en mompelde ho Jens wat is jouw pik vandaag dik.
Haar borsten scheurden over mijn borst en dat bij iemand die nog nooit echte seks had gehad, natuurlijk duurde het niet lang of ik kwam klaar in haar.
Nu kwam mijn tante ook met een gil klaar, en liep snel naar de wc, maar kwam even later ook weer terug en viel naakt naast mij in slaap.
De volgende ochtend werd ik wakker en dacht dat ik gedroomd had, maar Eva lag nog naakt naast mij en die werd even later ook wakker.
Eerst keek zei verbaasd dat ik naast haar lag en vroeg wat ik bij haar in bed deed?
Ik vertelde dat zij bij mij in bed was gekropen, nu keek Eva onder de dekens en ontdekte dat zij naakt was.
Met een rooie kop vroeg zij, wij hebben het toch niet gedaan.
Ik zei niets, dat was waarschijnlijk al voldoende.
Dit was verkeerd sorry hoor dit had ik nooit mogen doen hier krijg ik trammelant mee.
Ik stelde haar gerust dat ik niets zou zeggen en dat ik het ook fijn had gevonden.
Zij gaf mij een zoen en bedankte mij, en zei dat zij het wel heel lekker had gevonden en dat ik zo,n mooie dikke lange pik had.
Eva keek gelijk nog even onder de deken en mompelde hij is wel een stuk mooier en groter dan van jouw oom en zij kroop nog even tegen mij aan.
Maar zei Eva ik ga snel douchen anders worden wij hier straks nog samen ontdekt.
Een poosje later zaten wij aan de tafel te ontbijten, mijn moeder zei nog droogjes tegen mij tante dat je gisteravond nog zin had?
Mijn tante kreeg een rooie kop, mijn mam zei ik denk dat je iedereen hebt wakker gemaakt met jouw gil.
Mijn oom keek verbaasd en Eva zei zeker een droom gehad.
Die avond was het weer raak, met apres ski, mijn tante wilde nog even zwemmen in het zwembadje in het gebouw waar ook een sauna was
Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 18263 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Seks met mijn tante op wintersport.”

Plaats een reactie