BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (Slot)

Jolanda belde na haar werk, ze was onderweg en wilde niet wachten tot ze thuis was. Ik vertelde alles wat er was gebeurd en zij vroeg hoe haar ouders het hadden gevonden. Ze gaf aan dat ze morgen na het werk naar mij zou komen en dat we dan wel verder zouden praten.

Ik liep de tuin in en zag Willemijn de tuin inkomen. ‘Hi Buurvrouw.’
Willemijn schrok maar er kwam een glimlach op haar gezicht toen ze mij zag. ‘Hi Remco.’
Ze kwam naar de schutting en keek even naar het huis, ze zwaaide want Renate stond voor het raam.
‘Kwam je morgenochtend nog?’ vroeg Willemijn zachtjes.
Ik keek ook naar het huis en zwaaide ook naar Renate. ‘Ja natuurlijk. 10 uur toch?’
Willemijn keek weer naar Renate en zei. ‘Renate en Karel gaan om half 10 de deur uit.’
‘Mooi dan loop ik om 10 uur binnen.’ en ik zwaaide weer naar Renate. ‘Tot morgen buurvrouwtje.’ en liep naar mijn huis.
‘Dag geil vrouwtje.’ hoorde ik Willemijn zachtjes zeggen.

Zaterdagochtend om 9 uur ging mijn wekker, die had ik voor de zekerheid gezet. Ik waste mezelf en schoor de laatste haartjes weg. Ik liep naar de kast en haalde er een rood jarretelgordeltje uit met rode kousen. Het zwart witte rokje en de zwarte schoenen van Jeannette. Ik trok er een nylon shirt bij aan en bekeek mezelf in de spiegel. “Ja, dit was wel geil te noemen.” al zei ik het in mezelf. Ik liep naar beneden en daar zat mijn moeder en mijn vader aan de eettafel met hun ontbijtje.

‘Wie is de gelukkige vandaag?’ vroeg mijn moeder.
‘Ik ga zo de buurvrouw een bezoekje brengen.’ en ik zag mijn vader al vreemd kijken. ‘Ja Pa, Willemijn wil kennismaken met deze persoon.’ en ik wees naar mezelf.
‘Zo jongen, maar hoe weet ze dit dan?’ vroeg mijn vader.
‘Nou, met nieuwjaarsdag heb ik de vrouw van Ronald uit de auto gehaald, weet je nog?’ en ik zag hem knikken. ‘Toen kwam ik Willemijn tegen. 2 dagen geleden vroeg ze of ik vandaag langs wilde komen, Renate en Karel zijn weg dus even wat eten en dan ga ik mijn opwachting maken bij de buurvrouw.’ en ik liep naar het aanrecht en maakte een ontbijtje voor mezelf.

Om even voor 10 liep ik ons huis uit en door de poort de tuin in bij Willemijn. Ik stond om precies 10 uur voor de achterdeur en deed deze open. Ik stapte naar binnen en keek de keuken in, niemand. Ik hoorde wel hakken in de gang en daar verscheen Willemijn in de deuropening.
‘Hallo buurmeisje.’ zei Willemijn zwoel.
‘Hallo buurvrouw.’ zei ik terug.
Willemijn droeg een zwart jurkje met daaronder witte netkousen, haar voeten staken in witte lakpumps met hakken van wel 12 centimeter. Ze zette haar hand tegen de deurpost en leunde op haar rechterbeen, haar linkerbeen trok ze iets op en ze stak als een onschuldig meisje haar vinger tussen haar lippen.
‘Wil ons buurmeisje een kopje koffie?’ en ze liep naar het aanrecht.

Al die tijd stond ik mijn buurvrouw te bewonderen, ik had haar nog nooit zo bekeken maar er stond een aantrekkelijke vrouw met mooie rondingen.
‘Graag buurvrouw, of mag ik Willemijn zeggen?’
‘Jij mag mijn noemen zoals jij wil maar ik blijf je buurmeisje noemen.’
En zo gebeurde het dat ik met Willemijn naar de kamer liep, Willemijn zette mij op de bank en zij zelf ging tegenover mij zitten in de stoel. Ik wilde wel eens weten waarom Willemijn kennis wilde maken met haar buurmeisje?
‘Buurvrouw, waarom wil je kennismaken met je buurmeisje?’

Willemijn kreeg rode koontjes en begon te vertellen.
‘Ik had vroeger een buurjongen die heel leuk vond, Sjors. Sjors was een leuke gozer om te zien en er waren veel meiden die hem wel leuk vonden alleen Sjors had niet zoveel interesse in de meiden. Sommige dachten dat hij homoseksueel was, maar dat bleek later totaal niet het geval te zijn.’ Willemijn stopte even en nam een slokje koffie, ze keek over het kopje naar mij en ik deed mijn benen over elkaar. Ik zag de ogen van Willemijn naar beneden schieten en toen ze het kopje neer zette had ze een brede glimlach en keek me zwoel aan. Ze ging verder met haar verhaal.
‘We kwamen bij elkaar over de vloer en we hadden afgesproken dat we via de achterdeur naar binnen konden lopen, als deze dicht was waren ze er niet dus bij open kon je gewoon naar binnen. Mijn moeder vroeg of ik iets wilde halen bij de buurvrouw, dus ik via de achterdeur naar binnen. Ik zag niemand en riep de naam van de buurvrouw, geen reactie. Ik liep verder het huis binnen en ik hoorde boven iemand lopen. Ik liep de trap op en toen ik boven stond keek ik recht in het gezicht van Sjors, die schrok zich te pletter want Sjors stond daar in de lingerie van zijn moeder. Hij kon niet uit zijn woorden komen en ik zag de angst in de ogen van Sjors.’

Weer stopte Willemijn even en nam weer een slok koffie. ‘Ik liep verder naar boven en zag de jongen die ik leuk vond in voor hem een gênante situatie. “Sjors kom, we lopen even naar je kamer.” en ik pakte zijn hand en trok hem mee zijn kamer in. Ik voelde op dat moment vlinders in mijn buik en tussen mijn benen.’ Willemijn werd nu wat roder en giechelde een beetje. ‘Sjors werd wat rustiger, hij wilde gaan zitten maar dat wilde ik niet. “Nee Sjors even blijven staan want ik wil je bewonderen.” zei ik tegen hem. Hij keek me vreemd aan en vroeg heel voorzichtig. “Willemijn, vind je dit niet raar dan?” Ik schudde mijn hoofd en zei zachtjes “Sjors ik vind het geil wat je aan hebt.” en ik liep om Sjors heen. Sjors had namelijk een rode jarretelgordel aan met rode kousen, net als jij nu aan hebt.’ en Willemijn werd nog roder.

Ik deed mijn benen iets uit elkaar waardoor Willemijn onder mijn rokje kon kijken en ze keek met grote ogen naar mijn blote lul. Ze slikte twee keer en zei. ‘Zo zag Sjors er ook uit. Het lijkt wel of je het wist?’ en ik schudde mijn hoofd. ‘Nee Willemijn, dit is wat ik geil vind dus heb ik het aangetrokken.’ en ik zette mijn voeten naast elkaar. ‘Maar wat heb je met Sjors gedaan?’ wilde ik weten.
Willemijn keek me nu geil aan en streelde haar been. ‘Nou, ik stond achter Sjors en toen heb ik zijn billen betast, ik trok hierbij de slip van zijn moeder omlaag en deze viel naar beneden maar bleef tussen zijn knieën hangen. Mijn hand ging over het gordeltje naar de voorkant en daar liet ik mijn hand zakken en greep zijn stijf wordende piemel. Ik hoorde Sjors slikken en heel zachtjes kreunen.’ Willemijn likte haar lippen af en wilde verder gaan.

We hadden inmiddels onze koffie op en ik stond op en liep naar de bank, ik stak mijn hand uit die Willemijn pakte. ‘Kom buurvrouw, ik denk dat we niet verder moeten praten maar als je het nu eens voordoet?’ en ik trok haar omhoog.
Willemijn keek me geil aan en trok mij mee naar boven. Ze wilde naar de logeerkamer lopen maar ik hield haar tegen. ‘Nee buurvrouw, als we het doen dan in jouw slaapkamer, zodat je er aan terug kan denken als je alleen in je bedje ligt.’ en ik trok haar mee naar haar slaapkamer.

Willemijn twijfelde wat maar toen ik in de kamer het rokje uittrok en eruit stapte was de twijfel bij Willemijn helemaal weg. Ze kwam naar me toe lopen en ik stond met mijn rug expres naar haar toe, net als Sjors. Ze trok het nylon shirtje over mijn hoofd en ik stond nu met alleen het gordeltje , kousen en schoenen in de slaapkamer van Willemijn. Ik voelde de handen over het gordeltje glijden en langzaam richting mijn lul gaan. Ze pakte mijn keiharde lul vast en gaf een goedkeurend kreuntje. ‘O meisje wat heb jij veel lekkers tussen je benen hangen.’ en Willemijn kuste mij in mijn nek.

Ik bracht mijn handen naar achter en voelde Willemijn dicht tegen mij aan staan. Ik streelde haar heupen en voelde onder het jurkje ook een gordeltje.

Willemijn begon rustig aan mijn lul te trekken en ze ging steeds meer tegen mij aan staan.
‘Buurvrouw, mag ik aan u zitten?’ vroeg ik geil.
‘Ja hoor meisje, ga je gang.’
Ik draaide me om en pakte Willemijn vast, ik trok er stevig tegen mij aan en begon haar geil te zoenen. Ondertussen maakte ik de rits op de rug van Willemijn open en ik deed een stap naar achter en trok de jurk mee en liet deze vallen. Willemijn stond nu voor mij in een wit korset met jarretels, ze had witte netkousen eronder met haar pumps. Ze had een stringetje aan maar deze was wit en doorzichtig en je zag haar kale heuveltje erdoorheen. Ik knikte goedkeurend en draaide Willemijn om. Nu ging ik tegen Willemijn aan staan en liet ik mijn handen over het gordeltje gaan. Ook heel langzaam gleden mijn handen aan de voorkant naar beneden en gleed ik met mijn hand het stringetje in. Ik streelde de lipjes en drukte 1 vinger tussen de lipjes.

‘O Meisje, wat doe je met mij?’ kreunde Willemijn die wat slapjes op haar voeten stond. Ik trok mijn hand terug en pakte de twee zijkanten van de string vast en trok deze stuk. Het stringetje trok ik tussen de benen van Willemijn uit en gooide het aan de kant. Mijn handen gingen weer terug en ik voelde dat Willemijn haar kont tegen mij aan drukte. Mijn lul lag tegen de billen van Willemijn aan en ze bewoog heen en weer. Mijn lul werd gemasseerd en ik stond hier heerlijk van te genieten. Ik ging nu naast Willemijn staan zonder het contact tussen ons te verliezen. Mijn ene hand op haar kutje houdend en de andere gleed naar haar kont. Ik streelde nu de voor en de achterkant van Willemijn.

Ze keek opzij en ik zag een geile vrouw staan die stond te genieten. Ik trok haar mee richting het bed en duwde haar zachtjes erop. Ik wees naar het midden en ze begreep wat ik wilde, ze wilde haar schoenen uitdoen maar dat hield ik tegen. ‘Nee, schoentjes houden we aan.’ en ze kroop met haar pumps naar het midden van het bed. ‘Nee, ik wil dat je op jouw kantje gaat liggen zodat je het je goed kan herinneren.’ en ze ging meer aan de rechterkant liggen.
Ik kroop nu ook op bed en ging bij haar voeten zitten.

Ik pakte een schoen en begon deze te likken en nam de hak van de pump in mijn mond. Ik zag Willemijn geamuseerd kijken en haar hand ging richting haar kruis. Ik keek haar geil aan en tilde haar voet met schoen iets hoger en kuste nu haar kuit. Ik legde het been weer terug op bed maar zo dat haar benen gespreid waren. Ik pakte de andere voet en liet haar been buigen, ik zette de naaldhak tegen mijn borst en drukte met mijn lichaam tegen de hak. Willemijn duwde iets tegen waardoor ik harder drukte. Willemijn vond het leuk want ze zette haar andere voet nu ook tegen mijn borst en ik drukte met mijn volle gewicht tegen de hakken van Willemijn.

De benen van Willemijn gingen nu richting haar eigen lichaam en ik pakte nu beide enkels. De netkousen voelde geil aan en ik streelde haar kuiten. Ik ging weer terug naar de enkels en kwam omhoog, er stonden wel 2 putten in mijn borst maar ik vond het wel geil. Ik spreidde de benen van Willemijn en keek tegen een heuveltje met de lipjes iets geopend en het zag er vochtig uit. Ik rook het kutje van Willemijn en wilde maar 1 ding, haar proeven.
Mijn handen bleven op haar benen en ik streelde de netkousen toen ik rustig naar beneden gleed tussen haar benen. De geur van het kutje werd sterker en maakte mij alleen maar geiler. Mijn handen voelde nu de overgang van de kousen naar de huid en mijn gezicht bleef op ongeveer 5 centimeter van het heuveltje van Willemijn verwijderd. Ik blies tegen de lipjes.
‘O meisje, jaaaaaa……’ kreunde Willemijn.

Ik stak mijn tong uit en gaf een likje over de lipjes. ‘Ja meisje, lik mijn kutje. Net als Sjors.’ en ik voelde handen op mijn hoofd. Ik wilde Willemijn proeven dus ik liet het gebeuren en drukte mijn mond op de gleuf van Willemijn. Ik drukte mijn tong tussen de lipjes en ik voelde het vocht mijn mond binnenlopen.
‘Ja Meisje, neuk mijn kutje met je tong.’ en Willemijn lag te schudden en tegen mijn gezicht te bokken. ‘O Jaaaaaaa…….. Ik kooooooommmmmmmmm.’ schreeuwde Willemijn. Ze drukte haar heuveltje zowat in mijn mond.

Na een seconde of 5 verslapte het lichaam van Willemijn en liet ze haar kont op het bed vallen. ‘Meisje, dit was het heftigste orgasme wat ik gehad heb de laatste paar jaren.’ en ze aaide mij over mijn bol.
Ik voelde me trots maar ook geil dus ik wilde deze milf wel een stevig neuken. Ik liet me naast Willemijn vallen en streelde haar buik. Ze keek gelukzalig opzij en draaide op haar zij om mij te kussen. Ik trok haar bovenop me en stak mijn tong in haar mond.
Willemijn zette haar handen op mijn borst en drukte zich omhoog, ze zat nu bovenop mijn lul. Ze liet haar knieën naast me zakken en zette 1 voet op het bed. Ze pakte tussen haar benen door mijn lul vast en richtte deze omhoog. Willemijn liet zich zakken en keek mij met grote ogen aan toen mijn eikel tussen haar lipjes verdween. Ik keek tussen de benen van Willemijn en zag mijn lul heel voorzichtig verdwijnen in het lichaam van deze geile vrouw.

Willemijn zat nu bovenop me en had mijn lul helemaal in haar lichaam, ze keek me met geile ogen aan. ‘Meisje, ik heb nog nooit zo een grote lul in mijn lichaam gehad.’ en ze begon nu op en neer te bewegen. Tergend langzaam liet ze zich zakken en ook omhoog ging langzaam, ze bleef me recht in de ogen kijken. ‘Als ik eerder geweten had dat ik ook een buurmeisje had dan was dit veel eerder gebeurd.’ en ze bleef me langzaam neuken.
Mijn handen gingen nu naar haar borsten, het korset had aan de voorkant veters welke ik bij haar borsten losmaakte. Zo kreeg ik toegang tot tepels van mijn buurvrouw.

Ik kneep zachtjes in de tepels van Willemijn die haar nagels in mijn borst zetten. Willemijn bleef mij maar neuken alleen had ze het tempo wel wat opgevoerd. steeds een stukje sneller verdween mijn lul in het kutje van Willemijn maar ook er weer uit. Ik zag Willemijn naar adem happen en ze kreeg weer een orgasme. Ze liet zich helemaal om mijn lul zakken en ging rechtop zitten met haar handen in haar nek. Ik kneep nu harder in haar tepels en ik voelde haar kut in mijn lul knijpen. Ik trok Willemijn naar mij toe en ik draaide haar om en nu lag ik bovenop.

Ik begon Willemijn gelijk hard en snel te neuken. ‘O Meissie, neuk me, neuk me diep.’ kreunde Willemijn. Ik voldeed aan haar vraag en neukte haar stevig door. Ik voelde nu ook mijn zaad omhoog komen en ik zette de eindsprint in. ‘Ik ga het kutje van je volspuiten geil buurvrouwtje van me.’ en ik neukte nu voor eigen genot. Ik ramde mijn lul zo snel en hard ik kon in het kutje van Willemijn, die nog een keer klaarkwam voordat ik mijn zaad grommend in haar schoot spoot. Ik liet me op Willemijn vallen en ik zoende haar.

‘Zo mam, jij ook al?’ hoorde ik achter me. Willemijn en ik schrokken ons rot en ik rolde nu naast Willemijn. We keken naar de deur en daar stond Renate in de deuropening te kijken.

‘Ehu….hoe lang sta je daar al?’ vroeg Willemijn bijna huilend.
‘Lang genoeg om te zien dat jij net zo genoot van die lul als dat ik dat gedaan heb.’
Willemijn keek opzij met vragende ogen.
‘Ja buurvrouw, je dochter chanteerde mij met foto’s waar ik een panty aan had en toen moest ik haar en Eva neuken.’ ik zei het alsof het normaalste zaak van de wereld was.
Willemijn keek weer naar Renate en realiseerde zich dat Renate met haar vader weg was. ‘Waar is je vader.’ vroeg ze wat angstig.
‘Die zit nog bij ome Jan, die komt voorlopig niet thuis. Ik had geen zin om te blijven dus heb ik de bus gepakt.’ en ze kwam de kamer inlopen. Ze ging op het bed zitten en keek haar moeder aan. ‘Mam, als jij en Remco mij alles leren wat jullie weten op seks gebied zal pappa het nooit te weten komen oke?’ en ze keek ons allebei arrogant aan.

‘Renate, dat kan toch niet? Ik ben je moeder.’
‘Ja dat klopt mam, maar je ligt in bed met de buurjongen, die je buurmeisje noemt. En denk je niet dat ik dit niet gefilmd heb?’ en ze hield haar telefoon omhoog. Renate streelde mijn been en mijn lul begon alweer leven te geven. ‘Mam, laat eens zien hoe je een jongen moet pijpen?’ en ze wees op mijn lul. Willemijn keek mij aan en ik gaf haar een knipoog. Ze ging nu op haar knieën zitten en pakte mijn lul en begon de pijp les voor Renate.
Gelukkig had Renate haar telefoon mee want na 10 minuten kreeg ze een berichtje dat haar vader onderweg was en met de lunch mee zou eten.

Ik spoot mijn zaad in het mondje van Willemijn en hebben ons aangekleed. Ik ben snel via de achterdeur naar huis gegaan en toen ik de achterdeur uitstapte, stapte de buurman naar binnen.

Er was niemand thuis dus ik kon mij rustig douchen en omkleden. Ik zat op bed en liet de afgelopen 3 weken de revue passeren.
Ik had seks gehad met mijn moeder, de moeder van mijn beste vriend en haar vriendin.
Ik was erachter gekomen dat ik gek ben op nylon, panty’s of kousen maakt mij niet uit, om te dragen en te voelen.
Daardoor heb ik nu een vriendin en ik neuk ook mijn schoonmoeder, waar mijn schoonvader dan weer foto’s van heeft gemaakt.
Daphne is een mooie vrouw die ik samen met mijn moeder heb mogen verwennen en straks ook nog, als mijn vader en Dennis voor werk weg zijn.
Renate heeft mij en haar moeder in een soort van macht ze heeft ons betrapt en gefilmd. Ik verwacht ook nog wel dat haar vriendin Eva dingen zal willen.
Ik heb trio’s gedaan en ben in mijn kont geneukt, het was beslist geen saaie vakantie.
Ik was onervaren op het gebied van seks voor ik de kerstvakantie in ging en kwam er als expert uit. Hahaha.

Met mijn moeder had ik afgesproken dat na de vakantie ik seks met haar of iemand anders mag hebben als mijn huiswerk af is en mijn cijfers moeten goed blijven.

Het leven stopt niet voor Remco, hij heeft seks mogelijkheden genoeg en zal daar zeker gebruik van maken. De mogelijkheden voor een vervolg op deze reeks is daarom volledig open.

Als jij iets beschreven wil hebben, met iemand dan weten jullie mij te vinden.

Kusjes Remco

P.S. Bedankt voor de mooie commentaren die ik heb mogen ontvangen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8829 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “De kerstvakantie van Remco (Slot)”

Plaats een reactie