BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (27)

Ik keek Brenda na hoe zij de straat uit reed, ik liep richting de deur toen de deur naast die van ons open ging. Willemijn stapte de deur uit en we keken elkaar aan.
‘Hi Remco.’
‘Hi Willemijn.’ zei ik terug.
‘Remco, mag ik wat vragen?’ vroeg ze wat twijfelachtig.
‘Natuurlijk Willemijn, jij altijd. Zeker nadat je mij zondag gezien hebt.’ zei ik wat om mij heen kijkend.
‘Nou, daar wil ik je juist iets over vragen. Heb jij zaterdagochtend wat te doen?’ en ze keek me vragend aan.
‘Niet dat ik weet Willemijn. Maar wat zou je willen vragen?’
‘Ik wil je vragen om over je andere persoon te praten, sinds ik je gezien heb zondag kan ik aan niets anders denken.’ Willemijn keek met rode koontjes naar de grond.
‘Willemijn, wil je dat ik als Remco kom om erover te praten of wil je wat anders?’ vroeg ik nu wat dominanter.
Willemijn bleef naar beneden kijken maar ik zag aan alles dat ze twijfelde om te zeggen wat ze wilde. Ik tilde haar kin op en keek haar recht in de ogen. ‘Willemijn, als je mij als jonge vrouw wil zien dan moet je dat nu zeggen.’ en ik bleef haar recht in de ogen kijken.
‘Ja Remco, dat wil ik.’ en ze werd nog roder. ‘Dan kom ik je om 10 uur opzoeken, laat de achterdeur open.’ en ik kuste Willemijn op de lippen en draaide me opzij en wilde naar mijn voordeur lopen.

‘Hi kerel.’ hoorde ik vanuit onze voordeur komen. Ik zag mijn vader de deur uitstappen met in zijn kielzog Ronald. ‘Wij gaan naar een klus kijken en ik ben vrijdag pas weer terug. Let jij op je moeder?’ en mijn vader gaf me een klap op mijn schouder.
Ronald lachte alleen en liep naar zijn auto. ‘Ja pap. Natuurlijk ga ik dat doen. Is ze binnen?’
‘Nee ze is bij Daphne en Dennis, ik ga alleen met Ronald maar je moeder zou wel straks thuiskomen.’
Ik keek nog even naar Willemijn en streelde haar arm. ‘Dan zie ik jou zaterdag.’ en ik liep naar de deur die mijn vader open had gelaten.

Ik stapte naar binnen en liep naar de keuken, pakte wat te drinken en keek wat ik allemaal van Brenda mee had gekregen. Alle verpakkingen waren er natuurlijk af en daarom kon Brenda die ook niet meer verkopen. Ik ging zitten en maakte de envelop open, er zat een briefje in en geld, veel geld. Ik telde snel 5 briefjes van 50 euro, dit was bovenop de 200 euro van Brenda dus daar was ik wel even stil van. Ik pakte het briefje en begon te lezen.

Remco,

Je mocht deze envelop meenemen, dat betekent dat je onze verwachtingen hebt overtroffen. Ik wil je daarvoor bedanken en zoals je inmiddels al wel weet zit er 250 euro in. Je hebt het verdient.
O ja, je kunt mij bereiken op 06-………. kusjes Desiree.

Ik las het briefje wel 3 keer, ik had dus nu het telefoonnummer van Desiree. Ik werd opgeschrikt door mijn telefoon er werd gebeld.

“Hi met Remco.”
“Hi Remco, je spreekt met Elly.” hoorde ik aan de andere kant.
“Hi Elly, leuk dat je belt. Kan ik je ergens mee helpen?”
“Ja ben je thuis? want ik ben in de buurt en kan je wel ophalen om bij mij thuis wat te drinken?” klonk het door de telefoon.
Ik keek op mijn telefoon om te kijken hoe laat het was toen ik een app-je binnen zag komen van mijn moeder. “Wacht even Elly.” en ik opende het bericht. Er stond in dat mijn moeder over een 45 minuten thuis zou zijn en of ze Sushi mee moest nemen. “Elly, waarom kom jij niet naar mijn huis en drinken we hier wat?”
Het bleef even stil. “Is goed, ik ben er zo.” en ze verbrak de verbinding.

Ik ging weer naar het bericht van mijn moeder en schreef terug.
“Lekker, Sushi maar dan wel voor 3 personen. Geen vragen stellen maar gewoon doen.” en ik pakte de spullen van de tafel en liep naar boven. Ik legde mijn panty’s en kousen op mijn bureau en liep naar de kamer van mijn moeder. Ik keek op de plek waar mijn moeder haar speeltjes had en pakte hier de roze halsband, de pols- en enkelboeien, een oogmasker en wat haken en kettinkjes. Ik liep naar beneden met de spulletjes, ik kwam aan in de hal toen de bel ging.

Elly moest wel voor de deur hebben gestaan want ik was maar een paar minuten boven. Ik opende de deur, daar stond Elly in een witte lange bontjas. ‘Hi Elly, kom erin.’ en ik opende de deur verder.
‘Hi Remco, leuk je weer te zien. Ik was in de buurt dus ik dacht, kijken of Remco thuis is.’ en ze stapte verder de gang in.
Ik moest lachen maar liet dit niet aan Elly zien. ‘Dat is leuk Elly, maar zal ik je jas aannemen?’ en ik ging achter Elly staan en streelde haar armen.

‘Ehu….nou….waarom niet?’ en Elly maakte de voorkant van haar bontjas open. Ik wreef over haar armen en toen ze de jas open had en uit wilde trekken pakte ik de jas en trok deze rustig naar achteren. Wat ik zag deed mij even slikken, Elly had onder haar bontjas alleen een catsuit aan met mazen, laarsjes tot net onder haar knie en verder niets.
‘Zo Elly, stel nu eens dat mijn moeder hier zou zijn?’
Elly draaide zich om en keek me glimlachend aan. ‘Misschien hoopte ik daar wel op.’ en ze trok me naar zich toe en gaf me een tongzoen.

Ik liet de jas vallen en pakte Elly vast. Ik duwde haar naar achteren en keek haar strak aan. ‘Elly, we gaan er een feestje van maken.’ en ik liep naar trap waar ik de halsband pakte. Ik liep terug naar Elly en deed de halsband om. ‘Elly, ik heb nu de controle over jou en ik ga je laten genieten.’
Zonder dat we een woord zeiden deed ik de halsband om en pakte ik de polsboeien en deed deze om haar polsen.
‘Elly, we gaan je laarzen uittrekken.’ en ik ging op mijn knieën voor haar zitten. Ik tikte tegen haar rechterbeen en Elly tilde deze op. Ik trok haar laars uit en zette deze naast me neer. Ik pakte een enkelboei en deed deze om haar enkel. Ik tikte tegen haar linkerbeen en hier gebeurde hetzelfde.

Al die tijd dat ik hier mee bezig was had Elly niet een woord gezegd. Ik stond op, keek Elly in de ogen en liep naar de trap om het oogmasker, de kettinkjes en haken te pakken. Ik liep terug en draaide Elly om. Ik streelde haar armen en trok haar polsen achter haar rug en met een haak maakte ik de boeien achter haar rug vast. Ook maakte ik een ketting vast aan de halsband en draaide Elly weer om zodat ik haar weer aan kon kijken.
‘Elly, ik weet wat je wel en niet wil. Vertrouw me maar en nu gaan we eens kijken of mijn moeder thuis is.’ en ik trok Elly mee achter mij aan de kamer in.

Ik wist natuurlijk dat mijn moeder nog niet thuis was maar ik zag Elly zenuwachtig om zich heen kijken. ‘Nou Elly, het lijkt erop dat mijn moeder niet thuis is.’ en ik liep richting de bank.
‘Als je nu hier gaat zitten dan zal ik wat te drinken voor ons pakken. Wil jij een wijntje?’ en ik liet Elly op de bank plaatsnemen. Ze had er wat moeite mee omdat haar handen achter haar rug vast zaten. Toch ging ze zitten en ik liep naar de keuken om een wijntje te halen en om mijn moeder een bericht te sturen waar ze was en dat ze zachtjes binnen moest komen.

Ik kwam terug de kamer in en Elly zat wat ongemakkelijk op de bank. Ik zette de glazen op de tafel en maakte de haak achter de rug van Elly los. Ze bracht haar handen naar voren en wreef over haar benen. Ik pakte een glas wijn en gaf deze aan Elly.
‘Dank je Remco, maar zijn we alleen thuis?’ vroeg Elly.
‘Ja Elly, we zijn alleen thuis maar dat maakt verder niet uit. Jij laat door je outfit zien wat je wilt dus daar ga ik zeker voor zorgen.’ De glimlach op het gezicht van Elly werd alleen maar groter. ‘Maar voordat ik me met jou bezig ga houden ga ik mij even omkleden.’ en ik keek op de klok. Ik zag dat we 5 minuten verder waren na het laatste bericht van mijn moeder wat ik in de keuken kreeg. Ze zou nu zo thuis moeten komen.

‘Elly, ga eens iets verder op de bank zitten en zet je voeten ook op de bank?’ en ik pakte ondertussen de kettinkjes en haken. Elly zat nu met haar rug tegen de leuning met haar benen opgetrokken en haar polsen lagen naast haar enkels. Ik maakte de polsboeien vast aan de enkelboeien zodat Elly geen kant op kon. Ik spreidde haar benen en keek tegen een open kruisje aan, de lipjes stonden al iets open.

Ik trok Elly wat onderuit zodat haar kont wat meer bij de rand kwam te liggen en ik opende haar benen verder. Ik liet mij rustig zakken en zette mijn mond op het kutje van Elly.
‘O Ja Remco. Hier had ik nu behoefte aan.’ kreunde Elly.
Ik likte een paar keer van boven naar beneden en elke keer als ik beneden begon proefde ik het vocht uit het kutje van Elly. Ik kwam omhoog en keek over haar buik naar het gezicht van Elly, ze lag met gesloten ogen te genieten. Haar ogen gingen weer open omdat ik was gestopt en ik zag dat ze mijn hoofd wilde pakken maar dat ging niet.
‘Nee Elly, even geen controle.’ en ik stond op en pakte het oogmasker. Ik deed deze voor de ogen van Elly en likte nog een keer over haar clitje en liep weg.

Ik liep de gang in en zag mijn moeder staan, ze had rode wangen en een tas met sushi in haar hand. Ik legde mijn vinger op mijn mond en liep naar haar toe. Ik fluisterde in haar oor. ‘Geef mij de sushi maar, er ligt een cadeautje op de bank te wachten.’ en ik kuste haar in haar nek. Mijn moeder maakte zich los en trok haar jas uit. Ze kuste mij op mijn mond en fluisterde tegen mij. ‘Ga jij wat lekkers aantrekken? ik heb wel zin in iets vrouwelijks en strengs.’ en ze kuste mij weer maar stak nu haar tong in mijn mond. Ik duwde haar van mij af en duwde haar zachtjes richting de kamer.

Heel voorzichtig zag ik mijn moeder de deur opendoen en de kamer in stappen. De deur ging dicht en ik liep naar boven. “Oke, mijn moeder wil wat vrouwelijks en streng, dus schoenen.” ik liep naar de kast waar ik de schoenen had neergezet die ik van Jeannette had gekregen. Ik opende de kastdeur en mijn oog viel op de laarzen. “Yes, die gaan het worden. Wat zal ik erbij aantrekken?” dacht ik bij mezelf. Ik ging door de panty’s en kousen heen en ik pakte de netpanty. Ik trok de panty aan en pakte een laars. Ik ritste deze open en mijn voet gleed de laars in, ik trok de rits omhoog en het gevoel was geweldig. Mijn lul liet zich ook gelijk van de goede kant zien. Ik trok ook de ander laars aan en bekeek mezelf in de spiegel. Mijn lul stond wel strak naar voren maar dat deerde niet.

Ik liep even onwennig op de laarzen heen en weer en liep daarna de kamer van mijn moeder in. In de kast met speeltjes had ik een strapon zien liggen, of deze van mijn moeder of van Daphne was maakte mij helemaal niet uit. Ik legde deze op het bed, pakte een paar witte glimmende kousen en een wit korset. De witte schoenen maakte het af. Ik was tevreden en ik liep dan ook voorzichtig naar beneden. Ik opende heel voorzichtig de deur en ik hoorde al iemand kreunen. Ik liep de kamer in en ik zag mijn moeder omkijken, ze stak haar duim omhoog, draaide zich weer om en dook tussen de benen van Elly.
‘O Ja Remco, je likt me zo geil. Ga nu door, maak me klaar.’ kreunde Elly.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5714 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “De kerstvakantie van Remco (27)”

Plaats een reactie