BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (24)

Het is zondag rond 11 uur als de wekker afgaat, ik doe mijn ogen open en kijk naast me en zie Jolanda ook wakker worden. ‘Goedemorgen schoonheid.’ zeg ik lief en kus haar voorhoofd.
‘Dag lieverd.’ en Jolanda knuffelt me en gaat bovenop mij liggen. ‘Heb je er zin in?’ vraagt ze mij.
‘Ja, ik wil wel eens zien hoe jouw regenboog vriendjes en vriendinnetjes zijn.’ en ik kus Jolanda. We zoenen even en Jolanda rolt van mij af. Ze loopt naakt richting de badkamer en hoor haar ‘Dag Dennis.’ zeggen en de deur van de badkamer dicht gaan. Ik stap uit bed en loop ook naar de badkamer, ik zie Dennis nog net de slaapkamer van mijn ouders in gaan.

Lachend loop ik de badkamer in en we stappen samen onder de douche. We wassen elkaar en helpen elkaar van de laatste haartjes af en gaan daarna naar mijn slaapkamer.
Mijn kleren had ik de vorige dag al klaar gelegd. Ik pakte de panty en vroeg of Jolanda mij wilde helpen om de strepen zo recht mogelijk te laten lopen. Jolanda streelt mijn been en helpt me om de panty netjes aan te trekken.

Als ik mijn panty aan heb dan komt Jolanda achter mij staan en samen kijken we in de spiegel. ‘Dank je wel lieverd, ziet het er niet geweldig uit?’ vraag ik Jolanda.
‘Ja Rem, dat ziet er inderdaad lekker geil uit.’ en ze streelt mijn billen. ‘Kom, nu je body aan en het rokje.’ en Jolanda pakt de body van de stoel en geeft hem aan.
Ik trek hem over mijn hoofd en ik voel de handen van Jolanda die helpen om de body aan te trekken. Ze zit weer op haar knieën voor mij en pakt de achterkant van de body en trekt deze tussen mijn benen door en maakt hem vast aan de voorkant.

Het rokje had Jolanda op de grond naast zich liggen en ze pakte hem. Ik stapte in het rokje en Jolanda trok hem over mijn heupen, ik draaide me een kwartslag en Jo pakte de rits en ritste hem omhoog. Ze streelde het rokje en daarna mijn benen. ‘Remco, ik weet zeker dat jij in de smaak gaat vallen vandaag, je bent het al bij mij maar mijn vrienden gaan je ook leuk vinden. Ik weet het zeker.’

Jolanda ging staan en liep naar mijn kast waar ik de schoenen had staan. Ze pakte een witte en een zwarte schoen en kwam terug gelopen. Ze ging weer voor mij op haar knieën en ze klopte op mijn rechterbeen. Ik tilde hem op en ik voelde dat er een schoen om mijn voet geschoven werd, ik ging er op staan en ik drukte mij omhoog. Mijn andere voet kwam hierdoor in de lucht te hangen en ook hier schoof Jolanda een schoen om.

Ik keek weer in de spiegel en zag nu qua kleding een vrouw staan, alleen keek ik naar mezelf. “Jezus Rem, je wordt er opgewonden van he?” zei ik tegen mezelf. Ik keek en deed wat kleine stapjes, het voelde alsof de ene schoen iets hoger was. ‘Jolanda, wil jij die andere witte schoen eens geven? Ik denk dat de hakken anders zijn.’ en Jolanda stond op en pakte de andere witte schoen. Ze schoof deze aan mijn voet en dat was beter, ik liep een rondje en deed of ik een model was.

Jolanda klapte in haar handen. ‘Remco geweldig. Nu eerst wat make up, niet teveel en dan kunnen we naar beneden.’ Jolanda zette me op bed en bracht licht make up op.
‘Kom dan gaan we naar beneden en showen daar onze kleding.’ zei Jolanda.
Ik pakte het bikerjasje en trok deze ook aan en samen liepen we naar beneden, ik een stuk voorzichtiger dan Jolanda want de hakken waren best wel hoog. Jolanda stond al onderaan de trap toen ik nog halverwege was. ‘Doe vooral rustig aan, over een week of 4 ren je op die hakken de trap af. Hahaha.’ en Jolanda stak haar hand uit om die van mij aan te pakken.

We stonden voor de deur en Jolanda keek opzij, ze trok me naar zich toe en gaf me een kus. ‘We gaan ze verrassen.’ en ze deed de deur open en we liepen hand in hand de kamer in.
‘Wauw.’ hoorde ik Daphne zeggen. ‘Jongens, jullie zien er geweldig uit. Vind je niet Dennis?’
‘Ja, zeker. Het is dat je weet dat het Remco is want anders zou je 2 keer moeten kijken. Leuke outfit trouwens Remco.’
‘Dank je wel Dennis.’ en ik liep naar de tafel en draaide er een rondje. Ik zag mijn vader en moeder niet dus ik liet me bewonderen door Dennis en Daphne.

‘Remco, je ouders komen zo naar beneden, wij gaan ervandoor. We moeten nog wat bezoekjes afleggen.’ zei Daphne met een zuur gezicht. Ze kwam naar me toelopen en knuffelde me stevig. Ze fluisterde in mijn oor. ‘Als ik er weer ben dan ga je dit ook aantrekken en dan zal ik jou eens verwennen, maar wel als vrouw.’ en ze gaf me een kusje op mijn mond. ‘Jongen, dank je wel voor de fijne avond gisteren.’ en ze draaide zich naar Jolanda. ‘En jij ook bedankt lekker schepsel.’ en ook Jolanda fluisterde ze iets in het oor en zoende ze vol op de mond.

Ik liep achter Dennis en Daphne aan naar de deur en liet ze uit. Ik deed de deur dicht en liep richting de kamer.
‘Zo Remco, je hebt een diepe indruk gemaakt op Daphne, ze wil je vaker zo zien.’ en we liepen naar de bank en gingen zitten. We praten nog wat tot mijn ouders binnenkwamen.
‘Hallo jongelui.’ hoorde ik mijn vader zeggen en hij keek verbaasd naar wat ik aan had.
Ik ging staan en draaide een rondje. ‘Hoe vind je je nieuwe dochter?’ zei ik lachend.

‘Even wennen maar je moeder had me al een beetje voorbereid.’ en zo was ook daar het ijs gebroken en zaten we niet veel later aan de koffie. Mijn ouders zouden naar mijn oma gaan en ze zouden ons afzetten bij het feestje.
Jolanda haar telefoon ging en ze nam hem op. Ze luisterde en vroeg alleen maar. ‘Dus het gaat niet door?’ en weer luisterde ze en knikte ze.

‘Rem, we blijven thuis. De groep die het organiseert heeft gisteravond iets verkeerds gegeten en 1 ligt er in het ziekenhuis met voedselvergiftiging en de andere rennen constant naar het toilet.’ en ze legde een hand op mijn been.
‘O dan kunnen jullie mee naar oma.’ zei Ellen.
‘Nee mam, dan blijven wij wel thuis. Ga oma maar voorbereiden dat dit ook wel eens zou kunnen voorkomen.’ en zo werd er besloten dat Sjaak en Ellen naar oma gingen en dat Jolanda en ik thuis bleven.

Er werd gebeld en ik keek wie er naar de deur zou gaan. Mijn vader begon te lachen en wees richting de deur. ‘Wil jij even open doen?’
Ik liep naar de deur en deed deze open. Er stond een man voor de deur die ik al eens eerder had gezien.
‘Hi, is je vader thuis?’ vroeg hij.
‘Ja die is thuis, zal ik hem even roepen?’ en ik wilde al omdraaien toen hij zei. ‘Nee, ik kom wel even binnen.’ en hij stapte achter mij aan de gang in. ‘Ik ben zijn baas en ik heb een cadeautje voor hem.’ en hij deed de deur achter mij dicht. ‘Ben jij de zoon van Sjaak?’ vroeg hij verbaasd.
Ik draaide me om en zei. ‘Ja, ik ben de zoon van Sjaak.’ en zonder verder iets te zeggen draaide ik me om en liep de kamer in. ‘Pap, je baas is hier.’ en ik zag mijn vader vreemd kijken.
‘Hoezo is Ronald hier?’ en Ronald kwam achter mij vandaan en liep naar mijn vader toe.

‘Wil je koffie Ronald?’ vroeg mijn moeder.
‘Nou, doe maar niet. Mijn vrouw zit in de auto.’
‘Dan gaat Remco die toch halen, krijgt zij ook een kop koffie of thee.’ zei mijn moeder. ‘Remco, haal jij mevrouw even uit de auto?’ en ze liep al richting de keuken.

Ik moest even slikken, ik moest nu de deur uit en hoe zouden de mensen hierop reageren? ‘Oke mam, ik loop wel even naar de auto. Welke auto is het Ronald?’ vroeg ik aan de baas van mijn vader.
‘Het is de zwarte BMW die 3 huizen verder staat.’ zei Ronald tegen mij en ging weer verder met mijn vader.
Ik liep naar de deur en deed deze open. Ik stapte de stoep op en keek opzij, ik zag de BMW staan en liep er naar toe.
‘Remco?’ hoorde ik achter mij. Ik draaide me om en zag mijn buurvrouw Willemijn aan komen lopen.

‘Hi Willemijn, gelukkig nieuwjaar.’ en ik bleef staan.
‘Ja jij ook.’ en ze bleef voor mij staan. ‘Is dit je nieuwe look voor het nieuwe jaar?’ vroeg Willemijn.
‘Nou als het aan mij ligt wel.’ zei ik lachend. ‘Nee, ik zou naar een feestje gaan maar dat gaat niet door.’ en ik stapte naar haar toe en gaf haar 2 zoenen op haar wang en 1 half op haar mond. Willemijn begon te glimlachen.
‘Ik vind het je geweldig staan, je hebt er goed over nagedacht jongen. Of moet ik meisje zeggen?’ vroeg ze mij iets te serieus.
‘Ik moet even iemand ophalen uit de auto daar maar we kunnen wel eens praten als je dat wil? Dan hoor ik wel of je met Remco de jongen of meisje wil praten?’

Ik kuste Willemijn nu op haar mond en draaide me om en liep naar de BMW waar ik een vrouw in zag zitten die mij in de gaten hield. Ik klopte op het raampje wat naar beneden ging.
‘Hallo, ik ben Remco en Ronald vroeg of ik u even kwam halen.’
De vrouw keek op haar horloge en leek wat verveeld te zijn. Ze pakte haar tasje en deed het portier open. Ik hield de deur open en zag een paar prachtige benen de auto uitkomen, ze waren gestoken in laarzen tot boven de knie. Daarboven zag ik een glimmende huidskleurpanty die stopte bij het korte rokje wat ze niet eens naar beneden trok, ik keek tegen het kruisje van haar panty aan. Ik had te weinig tijd om te kunnen zien wat ze onder de panty aan had. Ik stak mijn hand uit en hielp haar uit de auto en sloot het portier.

‘Ik ben de zoon van Sjaak.’ en ik liet de vrouw voor gaan. Ik keek naar haar kont die mooi verpakt zat in het rokje. “Jezus, wat een lekker wijf heeft Ronald.” was het enige wat ik dacht.
‘Loopt de zoon van Sjaak altijd in vrouwenkleding?’ vroeg de vrouw aan mij.
‘Nee, niet altijd. Dit is de eerste keer maar zeker niet de laatste.’ zei ik en bleef maar staren naar die benen en billen.
De vrouw bleef stil staan en ik botste bijna tegen haar op. ‘Kijk je niet het mooie eraf?’ en ze liep weer lachend verder. Ze stopte voor de deur en ik liep nu langs haar heen en deed de deur open. ‘Kom binnen.’ en ik hield de deur open voor de mysterieuze vrouw.

Ze bleef in de gang staan en wachtte tot ik de deur dicht had gedaan. Ze deed haar jasje uit die ik aan pakte. Ik hing het op de kapstok en keek naar de vrouw die zich weer omdraaide.
‘Volgens mij heb ik mijn naam nog niet eens genoemd. Ik heet Christel maar jij mag me Chris noemen.’ en ze stond daar gewoon heel mooi te zijn.
‘Hallo Chris. zullen we naar binnen gaan?’ vroeg ik Chris.
‘Jij hebt mij nu van top tot teen opgenomen en nu is het mijn beurt. Draai je eens om?’ zei Christel.

Ik draaide me om en ik hoorde Christel naar mij toe komen lopen, haar hakjes tikte op het laminaat.
‘Jij ziet er ook niet verkeerd uit?’ en ze streelde mijn billen. Ze kwam tegen mij aanstaan en ik voelde haar borsten tegen mijn lichaam drukken. ‘Ronald zal zo wel weer door willen maar wil jij niet eens komen zwemmen in ons binnenbad?’ en ik voelde haar handen via mijn heupen naar de voorkant van het rokje gaan. Ze pakte het rokje vast en trok het omhoog, haar handen gleden nu onder het rokje en ze legde haar handen op mijn lul. Alleen de panty zat er tussen en dat voelde dubbel geil. Mijn lul werd dan ook keihard.

‘Mmmmm……dat voelt goed.’ en ze kneep in mijn harde piemel. ‘Ja, jij moet komen zwemmen.’ en ze gaf me een kusje in mijn nek. Haar handen lieten mijn lul los en ze deed het rokje goed en deed 2 stappen naar achter. ‘Zullen we naar binnen gaan?’ vroeg Christel.
Ik moest me even herpakken en liep voor Christel de kamer in.
‘Hi allemaal, dit is Christel.’ en ik wees op Chris.

Iedereen keek naar ons en Jolanda kwam naar mij toelopen en kwam tegen mij aanstaan. Ze fluisterde in mijn oor. ‘Je vindt haar leuk he? Nou ik ook.’ en ze ze kneep in mijn kont.
Christel keek naar Jolanda en gaf haar een knipoog.
Ze liep naar Sjaak en Ellen en gaf hun een hand. Ze ging naast Ronald zitten maar hield mij en Jolanda steeds in de gaten.

Ronald kwam mijn vader een bonus brengen en wilde dit ook doen bij Dennis. Ook wilde hij een nieuwe opdracht met ze bespreken omdat die ook tegen de deadline aanliep. Sjaak belde Dennis en zo werd er afgesproken dat Ronald met Sjaak naar Dennis zouden gaan om daar het een en ander te bespreken.
‘Christel, ga jij mee of blijf je liever hier?’ vroeg Ronald aan zijn vrouw.
‘Ik blijf liever hier als je het niet erg vind?’ en Ronald stond al op.
‘Ga jij wel mee Ellen?’ vroeg Ronald. ‘Je bent toch goed bevriend met de vrouw van Dennis?’ Ellen knikte en vroeg aan Christel. ‘Vind je het niet erg om alleen bij mijn zoon en zijn vriendin te blijven?

‘Nee joh, ik vermaak me wel met dit stelletje.’ en ze keek verlekkerd naar mij en Jo.
‘Dat dacht ik al toen Remco de deur open deed.’ en Ronald liep naar zijn vrouw, gaf haar een kus en fluisterde in haar oor. ‘Geniet er lekker van.’ en hij liep de deur uit en Sjaak en Ellen volgde.

Jolanda stond op en liep naar Christel toe, trok haar omhoog van de bank en begon haar geil te zoenen. Ik zag het gebeuren en voelde mijn al stijve lul alleen maar stijver worden.
De handen van Jolanda gingen over het lijf van Christel die het allemaal liet gebeuren.
Ik stond op en ging achter Christel staan en omarmde de 2 dames, ik drukte mijn lijf tegen dat van Christel aan. Mijn lul kwam net boven haar kont uit en ik zakte daardoor iets door mijn knieën. Ik drukte nu mijn lul tegen het kontje van Christel die hem naar achter duwde. Ik pakte haar heupen vast en heel langzaam trok ik het rokje omhoog. Ik voelde de panty die lekker glad aanvoelde en mijn handen gleden van haar heupen naar haar kont. Het gevoel van die super gladde kont was geweldig, ik wreef en drukte wat harder om er achter te komen of ze slipje aan had of niet.

Ik voelde niets en mijn handen gingen nu weer via de heupen naar voren en ik drukte mijn lul weer tegen haar kontje aan. Ik voelde de hand van Jolanda ook onder het rokje en samen gingen we op zoek naar het heuveltje van Christel.
De hand van Jolanda werd terug getrokken en mijn hand ging verder, ik voelde de warmte van haar kutje door de panty heen. Ook was het kruisje niet droog meer en ik wreef over de natte plek. Ik hoorde Christel kreunen en het kreunen werd gesmoord omdat Jolanda haar mond weer op die van Christel drukte. Mijn handen bracht ik nu omhoog en gleed onder haar truitje, ze gingen richting de borsten van Christel.

Ik voelde de bollen en kneep er zachtjes in, deze moesten wel nep zijn want ze waren wel heel stevig en ze stonden ook strak naar voren. Ze had geen bh aan want dat was niet nodig, ik pakte haar tepels en rolde deze tussen mijn vingers. Nu voelde ik ook de borsten van Jolanda tegen Christel aan duwen. Ik draaide mijn handen en kneep in de borsten van Jolanda. Jolanda loste de zoen en draaide Christel om, ik drukte gelijk mijn mond op die van Christel en begon haar geil te zoenen. Ze was als was in onze handen want Christel stond als een lappenpop tussen ons in.

Ik keek over de schouder van Christel Jolanda aan die met haar ogen omhoog wenkte. Ik gaf haar een knipoog en loste de zoen. Jolanda pakte de hand van Christel en trok haar voorzichtig mee naar boven, ik liep er rustig achteraan. We gingen naar mijn kamer en hier trok Jolanda het truitje van Christel uit en ze liet het rokje zakken. Ze wilde de laarzen losmaken maar daar stak ik een stokje voor. ‘Nee, de laarzen blijven aan, net als mijn schoenen. Als jij nu ook eens wat lekkers aantrekt?’ en zo stond ik alleen met Christel die in haar panty met haar laarzen er erg geil uitzag.

Ik duwde haar op bed en trok haar kont naar de rand toe, ik ging op mijn knieën tussen haar benen zitten en kuste haar laarzen. Deze zaten strak om haar benen en ik vond het geile laarzen, vandaar dat ik ze graag aan wilde laten. Ik streelde de laarzen en toen ik de panty onder mijn handen voelde, boven de laarzen, wilde ik eigenlijk ook haar voet voelen.
Ik keek opzij en zag dat Jolanda een jarretelpanty aanhad en onze kant op kwam lopen.
‘Jo, wil jij toch de laarzen uittrekken?’ en Jo knikte en ging achter mij staan. Ik bracht het been van Chris omhoog en gaf deze aan Jolanda, die de laars uittrok. Bij de andere been ging het net zo.

Jolanda masseerde de voeten van Chris en ik drukte mijn mond op het kruis van de panty, ik likte door de panty het kutje van Christel. De voeten van Christel werden op de grond gezet en ik zag Jolanda op het bed kruipen. De hand van Jo streelde de buik van Christel en gleed naar beneden en streelde het kruis van Christel, ik bekeek het van dichtbij hoe Jolanda haar vingers hard op de heuveltje van Christel.
‘O jongens, wat doen jullie dit goed.’ kreunde Christel.

Ik ging ging staan en pakte een been van Christel, ik bracht de voet naar mijn mond en begon op haar teen te sabbelen. Ik keek langs het glimmende been naar het heuveltje van Christel en zag dat Jolanda haar vinger heen en weer liet gaan door het gleufje van Christel.
De ander hand van Jolanda ging onder de panty naar het gleufje van Christel, ze begon met de hand de beweging over te nemen van de andere hand. De hand die op de panty lag gleed over haar heupen en dijen en ze streelde de panty waar ze kon.

‘Ja, stop iets in mijn kutje jongens?’ kreunde Christel. ‘Ik wil er wat in.’ en ze bracht haar hand naar haar kruis en drukte de hand van Jolanda harder op haar kutje.
‘Ja meid, stop er meer vingers bij.’ Christel kreunde onder de hand van Jolanda en ik liep wat stappen naar achter. Ik trok het jasje, rokje en body uit en stond in mijn panty op schoenen met hakken te kijken hoe er 2 vrouwen op mijn bed bezig waren. Ik liep weer naar het bed toe en ging naast Christel liggen. Ik keek Jolanda aan en ze trok haar hand uit de panty van Christel, die protesteerde. ‘He, ga nu door.’

‘Chris, kom eens wat verder op het bed liggen?’ vroeg ik en Christel wurmde zich omhoog en kwam helemaal op het bed liggen. Mijn hand ging gelijk weer naar het heuveltje van Christel en ik scheurde het kruisje open. De hand van Jolanda ging gelijk naar het grotje van Christel en stopte er 3 vingers in. Met haar andere hand begon ze als een malle over het clitje van Christel te wrijven.
‘Oooooooo…….Jaaaaaaa……’ kreunde Christel en haar hand kwam mijn kant op. Ik ontweek de hand en ging op mijn knieën naast haar gezicht zitten, ik trok de panty over mijn lul en bracht hem onder mijn ballen. Ik legde mijn lul op de mond van Christel, die hem gelijk open deed en naar binnen zoog.

De hand van Christel gleed nu over mijn been en de andere hand pakte mijn lul vast en trok hem uit haar mond. Ze kreunde en hijgde geil, ze trok aan mijn lul en hapte hem weer in haar mond en begon er lekker op te zuigen. Christel liet mijn lul los en opende haar mond en kreunde dat ze klaarkwam. ‘Oooo jongens……..wat doen jullie met me?’ en ze kreunde weer geil.
Ik zag dat Jolanda haar gezicht in het kruis van Christel verdwijnen en ik hoorde Christel weer hijgen en kreunen. ‘Ja, lik me kutje meid.’ en ze duwde het hoofd van Jolanda harder in haar kruis.

Ik kroop naar de benen van Christel en ging ertussen zitten. Ik streelde de benen die zo geil glad aanvoelde dat ik ze losliet omdat ik dacht dat ik klaar zou komen. Ik legde haar been weer op het bed en zag Jolanda omhoog komen, ze keek mij aan en pakte mijn lul vast en trok deze naar het kruis van Christel toe. Ik ging beter zitten en drukte mijn lul tegen het kutje van Christel aan. Het leek wel of hij haar kut in werd gezogen maar ik gleed zo deze heerlijk natte door in tot ik haar lichaam raakte.
‘O Remco, wat heb jij een geweldige lul.’ en ze sloeg haar benen om mij heen. Ik voelde de gladde benen over mijn kont glijden en ik werd gek.
Ik begon Christel te neuken met langzame stoten want ik wilde hier lang van genieten.
Ik zag dat Jolanda over het gezicht van Christel ging zitten en dat ze naar me toe kwam, ik zoende haar geil en keek in ogen die ook op geil stonden.

Ik kwam iets omhoog en pakte de benen van Christel vast en legde deze tegen mijn lichaam en langs mijn hoofd. Ik keek opzij en kuste haar enkel, bij haar andere been deed ik hetzelfde en ik bleef maar in en uit haar bewegen. Ik voelde een hand tussen het lichaam van Christel en mij en ik keek naar beneden, de hand van Jolanda wreef over het knopje van Christel.

Christel kreeg een orgasme en ik bewoog wat rustiger, zo kreeg ik ook even rust. Toen ze weer actief werd vroeg ik aan Jolanda. ‘Ga jij eens op je rug liggen?’ en ik wees naast ons. Jolanda ging van het gezicht van Christel af, die onder de kutsappen zat. Jolanda kuste Christel en en ging naast haar liggen. Ik trok mijn lul uit het kutje van Christel en trok haar omhoog. Ik wees op het kutje van Jolanda en zei. ‘Jolanda wil graag gelikt worden, handen mogen gebruikt worden.’ en ik trok Christel omhoog.

Christel kroop tussen de benen van Jolanda en bracht haar kont omhoog. Ik gaf er een klap op en ging achter Christel zitten en drukte mijn lul in het lekkende grotje van Christel en begon haar hard te neuken. Jolanda pakte het hoofd van Christel vast en drukte die harder in haar schoot. ‘Lik me goed. Geile slet.’ en ik gaf haar weer een klap op haar kont.
Christel kreunde hard en ging weer door in de schoot van Jolanda.

Ik trok mijn lul uit het kutje en stak hem onder de panty en neukte de panty op haar kont. Christel keek over haar schouder en knikte alleen maar. ‘Wil je in je kontje geneukt worden Christel?’ vroeg ik.
‘Ja, ram die geile stamper in mijn reet.’ en ze dook weer tussen de benen van Jolanda. Ik stak 2 vingers in het kutje van Christel en smeerde wat kutvocht op haar sterretje. Ik stak een vinger in de kont van Chris, wat we erg makkelijk ging. Al snel had ik 3 vingers in de kont van Christel zitten, ze kon nu ook wel mijn lul hebben, was mijn gedachten.

Ik zette mijn eikel tegen haar sterretje aan en drukte mijn eikel voorbij haar sluitspier.
‘Jaaaaa……Remcooooooooo….’ kreunde Christel.
Ik drukte mijn lul nu helemaal in haar darmen en kreeg het gevoel dat er in mijn lul geknepen werd. ‘Jezus Chris, wat lekker strak.’ kreunde ik nu. Ik neukte Christel nu rustig in haar kont en ik gaf af en toe een klap op haar nylon billen. Ik had haar heupen vast en de gladde panty gaf mij een extra geil gevoel. Ik neukte nu hard en spoot mijn zaad in de darmen van Christel. Ik hoorde ook Christel en Jolanda kreunen dat ze klaar kwamen en zo vielen we naast elkaar op mijn bed.

We lagen uit te hijgen en Christel lag tussen ons in. ‘Jongens, dank jullie wel. Ik val op jonge stellen en zouden jullie vaker bij mij langs willen komen? Ronald kan niet altijd mijn behoefte vervullen.’ en ze keek eerst naar mij en toen naar Jolanda.
Jolanda draaide bij en zoende Christel. ‘Wij komen zeker langs en misschien kom ik wel een keer alleen.’ en ze zoende Christel vol op haar mond.

‘Jongens, zijn jullie boven?’ hoorde ik mijn moeder roepen.
‘Ja mam, we zijn boven.’ en ik hoorde mijn moeder al de trap op komen. Christel wilde snel omhoog komen maar ik hield haar tegen. Mijn moeder kwam de kamer in en keek naar het tafereel op bed.
‘Zo, jullie hebben je vermaakt zie ik?’ en ze ging op de rand van het bed zitten. Christel keek verbaasd naar mijn moeder en toen naar ons.
‘Ja Christel, maak je geen zorgen, ik weet hoe mijn zoon en mijn schoondochter eruit zien en voelen.’ en ze streelde mijn been. ‘Geile lul heeft hij he?’ en ze streelde mijn lul.
Christel keek nog verbaasder en ze keek opzij naar Jolanda.
‘Ja Chris, wen er maar aan. Remco vind niet alleen mij en jou geil maar ook zijn moeder.’ en ze gaf Christel weer een zoen.

We kwamen allemaal van het bed af en we gaven Christel een nieuwe panty en we waste ons in de badkamer en gingen naar beneden. Daphne zat in de kamer en samen met de 4 vrouwen heb ik die middag mijn gevoelens besproken.
‘s avonds ging Jolanda naar huis omdat ze dinsdagochtend moest werken, ik heb die nacht dan ook alleen geslapen.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9232 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “De kerstvakantie van Remco (24)”

Plaats een reactie