BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ik gaf me me helemaal aan hem. 1

Zes maanden geleden viel ik een zwart gat toen mijn man plotseling overleed. Bert was 10 jaar ouder dan ik en was mijn eerste en grootste liefde. Wel had ik voor ik hem leerde kennen seks gehad met mijn vriendin. Eerst onschuldig met elkaars borsten en kutje bekijken en voelen maar later neukten we elkaar met onze vingers totdat wij klaarkwamen en een orgasme hadden. Bert en ik hadden samen altijd heerlijke seks en van de ene dag op de andere viel alles weg. Ik doe al sinds jaren vertaalwerk thuis en had en heb weinig sociale contacten. Aan een nieuwe man heb ik voorlopig geen enkele behoefte. Ik kwam op het idee een hond te nemen om zo gedwongen te worden er elke dag de deur uit te gaan en ook om gezelschap te hebben. Ik bezocht een dierenasiel maar die hadden op dat moment geen hond die mij aantrok. Ik wilde graag een flinke hond en geen schoothondje of iets dergelijks. Een paar weken later werd ik gebeld en kreeg te horen dat ze een Mechelaar gekregen hadden. De hond een reu, hij heette Boris, kwam van een gezin waar ze een baby hadden gekregen en de hond jaloers was en ze hem niet vertrouwden.

Ik haalde hem op en was blij met hem en verschillende keren per dag ging ik met hem naar het open veld niet ver van mijn huis. Terwijl ik op mijn werkkamer aan de slag was lag Boris aan mijn voeten te slapen. ‘s Avonds als ik tv keek lag Boris in zijn mand maar kwam er wel vaak uit en legde zijn kop om mijn schoot. Ik had wel eens gelezen dat vrouwen wel eens seks hadden met hun hond maar daar moest ik toch niet aan denken. Toch intrigeerde het mij te weten wat Boris zou doen als ik mijn rok optrok of omhoog deed als hij weer eens naar me toekwam. Op een avond ging ik overstag en tilde mijn rok op een gaf Boris de mogelijk zijn kop op mijn blote benen te leggen. Boris deed dat ook maar dat niet alleen. Toen ik mijn benen spreidde begon hij aan mijn broekje te snuffelen en ging zelfs met zijn tong over mijn kut door mijn broekje heen.

Eerst wilde ik hem wegduwen maar liet hem toch zijn gang want het voelde toch heerlijk. Mijn broekje werd steeds natter en voelde niet fijn en ik duwde zijn kop weg en schoof mijn broekje omlaag en helemaal uit. Ik schoof wat onderuit en spreidde weer mijn benen. Boris stak zijn kop weer tussen mijn benen en begon opnieuw mijn kut te likken. Heerlijk die ruwe tong over mijn kut te voelen gaan. Toch na een tijdje duwde ik Boris van me af en stuurde hem naar zijn mand. Ik schaamde dat ik het zover had laten komen. In bed fantaseerde ik hoe het zou zijn als ik me helemaal voor Boris zou uitkleden en me voor hem zou knielen en me zelf aan hem aanbood. Toen ik ‘s morgens wakker werd schaamde ik me voor mijn fantasieën. Die avond ging voor de bijl. Tegen alle goede voornemens in kleedde ik me helemaal uit toen Boris voor me stond. Ik ging onderuitgezakt op de bank zitten en smeerde jam op mijn borsten en kut.

“Kom Boris” riep ik en Boris kwam naar me toe en wilde weer mijn kut likken. Ik duwde zijn kop naar mijn borsten en hij likte de jam er van af. Wat voelde het heerlijk zijn ruwe tong over mijn tepels te laten gaan. Van mij had hij eindeloos mogen doorgaan. Zijn kop ging omlaag en likte de jam van mijn kut. Ik raakte steeds weer opgewonden en wilde nog maar een ding. Me helemaal aan hem geven en door hem geneukt worden of beter gezegd gedekt worden. Ik stond op en knielde voor de bank en spreidde licht mijn benen en riep naar Boris. “Kom, dek je teef”. Vreemd genoeg wist Boris meteen wat ik wilde en ging achter me staan en likte mijn kut en mijn anus. Ik gooide er alles uit: “Kom op me, kom in me, je moet me dekken, je moet me verkrachten”. En ja hoor hoor, Boris beklom me en probeerde zijn pik in mijn kut te duwen. Pas na de derde keer lukte het en stootte hij meteen diep in mijn kut.

Boris begon te grommen en ik voelde zijn speeksel op mijn rug vallen. Hij had geen aanmoediging meer nodig want hij dekte mij hard en meedogenloos. Opeens voelde ik dat hij ging spuiten en spoot zijn zaad rijkelijk in mijn kut, zoveel zelfs dat het er uit liep en op de grond viel. Boris probeerde zich terug te trekken wat hem niet lukte en begon te kermen. Pas een minuut of tien later plofte zijn pik uit mijn kut en ging hij terug naar zijn mand. Ik pakte mijn kleren en ging naar boven naar de douche. Daar zette ik de douchekop op mijn kut en probeerde alles weg te spoelen. Gelukkig kun je van een hond niet in verwachting raken want ik gebruik niet de pil. Nu voelde ik ook pas de striemen op mijn rug en aan de zijkant van mijn borsten van zijn scherpe nagels. Ik kroop in bed met het vaste voornemen van dat was eens maar nooit meer.

En toch. De avond daarop en ook de avonden er na kleedde ik me voor Boris helemaal uit en bood hem mijn borsten en kut aan. Ik knielde voor hem neer en vroeg hem mij te dekken. Op een avond rolde hij zich op zijn rug en ik zag zijn pik en er een rode punt er uit stak. Ik kon de verleiding niet weerstaan om zijn pik te pakken en hem af te trekken. Zelfs nam ik zijn pik een keer in mijn mond en begon hem te pijpen wat hij kennelijk wel fijn vond. Ik raakte volkomen verslaafd aan hem en hij aan mij. Soms kon ik me ‘s middags al niet bedwingen en nam hem mee naar boven en kleedde me in mijn werkkamer uit en knielde ik voor hem neer. Boris had geen aanmoediging meer nodig en deed wat ik van hem verwachtte. Alleen hielp ik hem bij het inbrengen van zijn lul in mijn kut. Hij dekte me terwijl ik naar de foto van mijn overleden man keek. Ik was de schaamte voorbij. Mijn man die het heerlijk vond als ik me voor hem uitkleedde en naakt voor hem stond, voor hem knielde, zijn broek en onderbroek liet zakken en hem pijpte. Daarna moest ik bij hem over de knie en kreeg ik een pak slaag op mijn blote billen. Jammer dat Boris dat niet kan. ‘s Avonds legde ik een grote badhanddoek op de vloer en legde Boris erop en draaide hem op zijn rug. Ik voelde zijn lul die meteen harder werd en er een rood puntje uit kwam. Ik nam zijn lul in mijn mond en pijpte hem. Niet even maar net zolang dat hij begon te spuiten en ik op het laatste moment mijn mond terug trok.

Bijna elke keer als ik met hem ging wandelen kwam ik een vrouw tegen met een Duitse herder. ‘s Avonds liep er een meisje van een jaar of 16 met die hond. Op een keer kwam ik met haar in gesprek en ze vroeg mij of mijn hond ook van die streken had om zijn kop op mijn schoot te leggen en dan te proberen zijn kop onder mijn rok te duwen. Wat zou die toch willen. Haar moeder had er minder problemen mee. Ik vertelde haar dat het een manier van een hond is om te laten zien dat hij van je houdt. Hoe kwam ik erbij.

einde deel 1

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 16405 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Ik gaf me me helemaal aan hem. 1”

  1. Absoluut leuk en erg lekker…ik weet niet hoe dat is om geneukt te worden, maar ik heb ook wel eens honden afgetrokken en gepijpt….en hoe erg men het wellicht ook vond…ik vond het zalig om ze te voelen spuiten…

Plaats een reactie