BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Maarten 16

Ik ervoer een sensatie die ik nog niet eerder had mogen beleven. Ik voelde namelijk dat ik een bepaalde macht over mijn moeder had. In het pashokje was het allemaal heel spannend. Ik vingerde mijn moeder. Zij gaf mij een tongzoen terwijl ik mijn zaad in haar bilspleet schoot. Mijn moeder kwam klaar met mijn vingers in haar muts. Al deze geile gebeurtenissen schoten door mijn hoofd. Ik had een sensationele gebeurtenis met mijn moeder in de slaapkamer van mijn ouders beleefd. Terwijl mijn moeder liet blijken niet genoeg aan mijn vader te hebben en verdrietig tegen mij aanleunde, gleed mijn hand tussen haar jurkje en blote zij. Wat daarop volgde was een verbeterde versie van de belevenis in het pashokje. Maar dat niet alleen, ik merkte dat ik “in control” was, dat ik macht had over de situatie. Door de hoeveelheid seks te doseren wist ik mijn moeder enerzijds aan het smeken te krijgen en anderzijds te laten pieken op de golven van genot.

Nadat ik haar het heldere licht van de zevende hemel had getoond, zakte ze als een plumpudding achterover op bed en zei me na te moeten denken. Er werd niet geneukt want dat zou incest zijn. Je zoon zijn drie vingers tot diep in haar gleuf te laten verdwijnen dat kon wel. Ik verdween met een harde pik en zonder klaar te zijn gekomen naar mijn kamer. Eerst was ik boos maar dat kleine stemmetje in me zei dat mijn tijd nog wel zou komen. De telefoon ging. Het was mijn tante Stella die haar zus wilde spreken. Ik riep mijn moeder en liep weer de tuin in om daar in de schaduw neer te ploffen. Het was ook zo warm, ik had er een lange zak van gekregen. We waren ondertussen gewend aan het raken om naakt in de tuin rond te lopen. Mijn ouders waren allang blij dat hun zoon mee wilde doen met deze recente open houding. Oh, mij hoorde je niet klagen. Ik had een piemel om trots op te zijn en ik zag mijn moeder maar wat graag naakt. Mijn vader kon zijn handen niet van mijn moeder afhouden en leefde helemaal op. Ik zag af en toe een ondeugende actie die niet voor mijn ogen bedoeld was maar liet het allemaal gaan, ze hielden van elkaar en dat was duidelijk te merken.

Het begon met een onschuldige aanraking van mijn moeder d’r borst. Ik had het bijna niet gezien, maar toen mijn vader opstond, boog hij naar mijn moeder om haar een zoen te geven. Op de terugweg streek hij met zijn hand langs haar borst. Hij had er een lichte erectie van overgehouden, net als ik. Een andere keer lag ik op mijn buik met mijn hoofd van mijn ouders afgekeerd. Toen ik mijn hoofd omdraaide zag ik dat mijn vader uitgebreid mijn moeder d’r borsten stond in te smeren. Ze genoot zichtbaar en rekte zich uit als een poes in de zon terwijl mijn vaders vingers over haar borsten dartelden. Toen mijn vader zag dat ik keek, smeerde hij de rest van mijn moeder d’r voorkant in zonder daarbij aan de erogene zones te komen. Afijn, tante Stella belde dus om te vragen of we zin hadden de volgende dag met hen naar het naaktstrand te gaan. Zij en ome Gerrit kwamen daar wel vaker en ook mijn neef Karel en nichtje Els gingen altijd zonder tegenstribbelen mee. Mijn moeder vroeg of ik het leuk vond om naar het naaktstrand te gaan. Het leek mij wel spannend om iedereen bloot te zien dus knikte ik instemmend van “Ja.” De afspraak werd gemaakt en de volgende dag, een zondag, zouden we met z’n allen naar het strand gaan. Leuk, en wie weet wat daar zou gebeuren. Mijn fantasie sloeg op hol en met een harde pik rende ik naar het zwembad. Mijn ouders hadden het gezien en lachten me uit.

Ik bleef een tijdje in het koele water en dacht terug aan die keer dat ik mijn nicht Els in het schuurtje had geneukt terwijl we naar de partnerruil van onze ouders binnen hadden staan te kijken. Ik kreeg, ondanks dat ik in het koude water stond, prompt weer een harde lul. Ik grinnikte en dwong mezelf aan iets anders te denken. Mijn gedachten gingen uit naar mijn spelcomputer, een Commodore 64, en de zielige versie strippoker die erop stond. Die plaatjes zouden binnenkort vervangen worden door een strand vol blote tieten. Mmm, die gedachte hielp me niet echt van mijn dikke pik af. Ik was al aardig geil geworden van het warme zonnetje en het feit dat ik mezelf een paar dagen niet had afgetrokken hielp ook niet mee om mijn pik te laten slinken. Ik had gewoon niet de behoefte om in het warme kamertje van me op zolder mezelf te gaan aftrekken. Voor het telefoontje was ik vastbesloten die avond eens lekker klaar te komen maar ik hield me toch maar in voor de volgende dag op het strand. Ondertussen liep ik de hele dag met een half harde pik omdat er niets aan gedaan werd. Na een kwartiertje waren mijn gedachten eindelijk afgedwaald en begon mijn pik weer slap te worden. Ik sprong het water uit en liet me opdrogen op mijn handdoek. Mijn ouders lagen met hun ogen dicht en waren het voorval zo goed als vergeten. Even later moest ik naar de WC.

Teruglopend van de WC naar buiten stond mijn moeder in de keuken wat drinken in te schenken. Ze stond in haar nakie en mijn vader lag buiten in de tuin met zijn ogen dicht. Ik besloop mijn moeder van achteren, ging naast haar staan en legde een hand op haar billen. Ik zei “Zo mam, wat zie je er weer mooi uit vandaag.” Het compliment deed haar glimlachen en ze zei niets van mijn hand op haar billen. “Heb je zin om naar het naaktstrand te gaan?” vroeg ze. “Ja, het lijkt me wel wat om eens andere mensen in hun blootje te zien.” zei ik naar waarheid. Ik streelde haar bil en liet mijn vingertoppen over de bilspleet lopen. Nog steeds geen reactie van mijn moeder. Ik omvatte haar hele bil en kneep er zachtjes in. “Mmm, je bent wel een lekker ding hoor mam.” “Ja, het is goed met je.” zei ze, mijn complimenten niet meer serieus nemend. “Nee, ik meen het. Als ik ooit nog aan een vriendin kom dan moet ze net zo lekker aanvoelen als jij.” Met die woorden pakte ik haar billen stevig beet. Mijn moeder was het inmiddels wel een beetje zat, draaide zich om en zag mijn grote leuter. Die was uiteraard gegroeid en stond fier omhoog. Mijn moeder d’r ogen schoten de tuin in naar mijn vader. Vervolgens pakte ze mijn pik beet en trok er een keer aan. “Het wordt tijd dat je een vriendin krijgt jongen, dan hoef je niet steeds je oude moeder te verleiden.” “Ik mijn moeder verleiden? Mijn lieve moeder verleidt mij steeds.” zei ik quasi-verbaasd. Ze glimlachte en liep met het drinken overdreven heupwiegend de tuin in.

Ik zag dat mijn vader een hele andere kant opkeek en liep met keiharde pik achter mijn moeder aan naar mijn handdoek. Ik ging op mijn rug liggen en vond de situatie eigenlijk wel komisch. Ik lag hier met een keiharde pik omhoog met mijn ouders op enkele meters afstand. Mijn vader zijn stoel stond met zijn rug naar me toe maar mijn moeder had volledig uitzicht op mij. Zij staarde doodleuk naar mijn vlaggenmast die maar hard bleef door de prikkelende fantasieën die bij me opkwamen. Het kostte me moeite die dag om niet even lekker klaar te komen op het toilet of in bed. De volgende dag stonden we al vroeg op. Ik sprong zonder onderbroek in mijn badstof sportbroek en trok een singlet aan. Mijn moeder had een luchtig zomerjurkje aan dat een klein beetje doorscheen. Het jurkje zat zo ruim om haar heen zat dat als ze bukte, haar borsten vrij in het zicht bungelden. Altijd lekker om op details te letten. De broodjes waren gesmeerd, de blikjes in de koelbox gedaan en de frisbee en voetbal lagen in de achterbak. Yep, dit werd fun. We reden naar mijn oom en tante en daar sprak ik Karel en Els. Ze hadden er ook zin in en vroegen aan mij of wij tegenwoordig ook bloot in de tuin liepen. Ik zei dat we er al aan gewend waren om zo lekker in onze blote kont rond te lopen. Ik vroeg hoe het was op het naaktstrand en of je als jongen niet continu met een harde pik rondliep.

Karel moest lachen en zei dat dat wel meeviel. Het blootlopen zou zo gewoon zijn dat je er vaak niet eens seksuele gedachten bij zou hebben. Zeker niet bij de bejaarden die er ook waren. Ik trok een vies gezicht en stelde me een aseksuele oude vrouw voor waar alles bij hing. Karel en Els lachten het uit en beloofden me dat er ook volop mooie blote mensen te zien waren. Mijn nichtje had een strak topje aan en droeg teenslippers. Bij iedere stap die ze zette, trilden haar lekker borstjes op en neer. Ze had duidelijk geen behaatje aan en haar tepeltjes priemden door de zachte dunne stof. Ze had een strak broekje aan dat een beetje te klein was. Niet dat ik het erg vond want zowel aan de voor- als achterkant sneed het in haar gleuf. Ik vond het een geil gezicht en volgens mij vond mijn vader dat ook wel. Mijn nichtje deed alsof zij zich niet bewust was van al deze aandacht en pakte haar spullen in de auto van haar ouders. Mijn tante kwam ook naar buiten. Ze had een iets te klein bikini topje en spijkerrok aan. Haar volle borsten vulden de bikini goed en schudde prachtig in het rond. Haar ogen inspecteerden de bewonderende blikken van de mannen alsof ze wilde peilen wat ze waard was. Wat mij betreft een dikke voldoende.

Ik vroeg of ik met Karel en Els mee mocht rijden en dat vonden mijn ouders prima. Op de achterbank van de ruime Mercedes babbelden we honderduit. Mijn tante keek af en toe achterom en spiekte naar mijn sportbroek waar voor haar niets te zien was. Ik voelde de warme benen van Els tegen de mijne en dacht weer aan die avond in het schuurtje. Ik vroeg me af of Karel ervan wist. Voor ik er erg in had, waren we bij het strand en liepen we met alle spullen het mulle zand in. We waren niet direct op het naaktstrand maar moesten eerst een kilometer langs de zee lopen met onze spullen. Karel en ik keken naar een aantal meiden die topless lagen te zonnen. We zochten de besten eruit en gaven ze cijfers. Mijn nichtje liep bij mijn moeder en tante Stella. Karel vroeg me naar de videoband die ik nog steeds te leen had. Ik zei dat ik het een hele geile film had gevonden en dat ik ook wel een potje met mijn moeder wilde neuken. Ik vertelde hem niet wat er allemaal gebeurd was. Karel lachte en zei dat hij zijn moeder aan het “bewerken” was. Toen ik erover doorvroeg lachte hij alleen maar en zweeg er verder over. Ik was heel nieuwsgierig maar liet zelf niets los.

Opeens werd het minder druk en zagen we een paar mensen blootlopen. Ik giechelde om de vreemde gewaarwording. Naakt lopen in de tuin was één ding maar het was toch wel vreemd om wildvreemde mensen in hun blootje te zien. Ik keek mijn ogen uit en verbaasde me over de diversiteit aan lichaamsdelen. Het was er nog niet zo druk dus vonden we makkelijk een plaatsje met een beetje privacy. We lagen aan de duinrand en Karel en ik zetten het windscherm op. Mijn oom en tante waren meteen in hun blootje en mijn vader volgde snel. Mijn moeder was nog wat onzeker maar volgde ook. Mijn nichtje had eerst haar handdoek uitgespreid en stond haar kleren uit te doen. Mijn oom en vader keken ongegeneerd naar het jonge meisje dat zich vlak voor hun neus stond uit te kleden. Toen ze haar shirt over haar hoofd uittrok stonden haar borsten stevig naar voren die een stukje naar beneden vielen toen de stof ze losliet. Ik keek er verlekkerd naar en kreeg een por van mijn neef. Mijn nichtje viel in het zand toen ze het broekje uit probeerde te trekken en haar evenwicht verloor. De mannen lachten en ik voelde een probleem opkomen. Snel liet ik me op mijn knieën achter het windscherm ploffen en schoof het zand tegen het windscherm aan. Hierbij verdween mijn harde pik uit het zicht. Ik zag er enorm tegenop mijn korte broek uit te doen maar Karel niet. Die slingerde zijn broek triomfantelijk boven zijn hoofd en gooide het naar de tassen achter het windscherm. Ik zwoegde nog even door en vermeed het om naar de vrouwen te kijken.

Mijn oom daagde me uit “Hee Maarten, je moet je kleren uit op dit strand hoor!” “Ja, eerst dit windscherm even afmaken.” probeerde ik er onderuit te komen. Dat pikten de dames niet. Samenzweerderig staken ze de koppen bijeen en voor ik het wist stonden ze om me heen. Van schrik was mijn pik slapper geworden en dat was maar goed ook alhoewel het niet lang duurde. Ik werd tegen de grond gewerkt door de drie vrouwen en voelde hun handen over mijn lijf gaan. Vingers friemelden rond mijn broek om deze uit te trekken. Ik stribbelde tegen en voelde in mijn worsteling de blote borsten tegen mijn rug en armen. Mijn nichtje had mijn arm vast dus die ik kreeg ik nog wel los. Ik wilde net wegrennen toen ik twee armen om mijn bovenlichaam voelde die mij klemvast hielden. De grote borsten van mijn tante drukten tegen mijn rug; ik voelde de tepels letterlijk in mijn rug prikken. Mijn vader en oom gierden het uit van het lachen terwijl ik daar stond. Ik wilde niemand per ongeluk pijn doen dus mijn verzet was niet al te stevig. Bovendien vond ik die borsten in mijn rug niet het ergste wat me kon overkomen. Mijn tante duwde me in het zand en ging bovenop me zitten.

Ondertussen voelde ik twee paar handen van mijn nichtje en moeder aan mijn korte broek trekken. In no time was de broek uit en lag ik in mijn blote reet op mijn buik met m’n harde pik in het zand. Ik kreunde alsof ik in elkaar was geslagen terwijl ik eigenlijk mijn harde aan het verbergen was. Triomfantelijk namen de dames hun trofee mee naar hun handdoek. Ik lag op mijn buik en keek het strand over. Het was nog niet heel erg druk maar er waren toch al een aantal mensen. Hier en daar een gezinnetje maar over het algemeen getrouwde mensen zoals onze ouders. Je zag er ook mannen alleen die zittend in het zand als een soort walrus om zich heen zaten te kijken. Vrouwen alleen zag je niet alhoewel er verderop twee vrouwen zonder mannen lagen. Ik keek naar de mensen die gekleed voorbijliepen. Die keken steels het strand op naar die mensen die het waagden bloot rond te lopen. Zo relaxend voelde ik mijn pik normale proporties aannemen. Ik ging erbij zitten en liet mijn piemel even wennen aan de frisse lucht. Ik zat met mijn knieën wat opgetrokken en voelde zo de zwoele wind langs mijn pik en zak gaan. Het was een lekker gevoel dat ik in de tuin nog niet had ervaren. Het voelde als een zachte streling, alsof je met een zachte veer gekieteld werd. Voor ik weer een harde had stond ik voorzichtig op en wist met een normale pik naar mijn handdoek te lopen.

“Hee ben je daar? Zat je nog even vogeltjes te kijken?” grapte mijn oom. Ik zei niets en ging op mijn handdoek liggen. Mijn nichtje lag tussen haar ouders in terwijl mijn moeder naast haar zus lag. Mijn vader lag aan de buitenkant en Karel en ik zaten eigenlijk bij hun voeten met zand te klooien. “Zullen we zwemmen?” opperde Karel maar het was nog vroeg en niet zo heel warm. Ik stelde voor om een kuil te graven en zo begonnen we aan een kuil die de Duitsers jaloers moesten maken. Mijn nichtje kwam helpen en door alle afleiding had ik geen moeite meer met het publiekelijk bloot lopen. Ik ging zo op in het graven dat ik geen aandacht had voor onze ouders of mijn nichtje. Onze ouders zaten echter de hele tijd naar onze activiteiten te kijken. Het viel me opeens op dat mijn oom een harde pik had. Hij lag op zijn zij met zijn knieën opgetrokken en mijn tante zat met haar knie omhoog waardoor ik het niet kon zien tot ze even haar knie opzij bewoog. Mijn vader en moeder lagen allebei op hun rug en steunden op hun ellebogen. Ze spraken over de vakantie en keken het strand over. Niemand had eigenlijk in de gaten dat mijn oom met een harde pik lag en ik had het bij toeval gezien. Ik schonk er niet veel aandacht aan en ging verder met graven.

Zo nu en dan was ik nieuwsgierig en spiekte ongemerkt in de richting van mijn oom en tante. Mijn tante had haar arm langs haar knie gelegd en haar hand lag dicht bij mijn ooms pik. Toen ik even later weer keek zag ik dat haar hand zijn zij en onderbuik aaide. Mijn oom had zijn knie opgetrokken waardoor zijn harde pik uit het zicht was onttrokken. Mijn nichtje zat op haar knieën met haar kont richting haar ouders. Ze maakte een berg van zand en had niets in de gaten. Ik zat ondertussen in de kuil en zei tegen mijn nichtje dat ze een bepaald stuk moest verstevigen. Ondertussen gluurde ik naar mijn oom en tante. Ik zag dat de hand van mijn tante verdwenen was onder de knie van mijn oom. Het was niet zichtbaar voor mijn ouders maar ik zag aan de bewegingen van haar arm dat ze mijn oom aan het aftrekken moest zijn. Ik werd vreselijk geil en was blij op mijn knieën in de kuil te zitten met mijn pik niet zichtbaar. Minuten later keek ik nog een keer en zag dat mijn oom nog steeds lekker lag te genieten van mijn tante d’r trekwerk. Het gebeurde zonder haast en uiterst loom. Het leek me heerlijk. Ik dwong mezelf aan iets anders te denken en keek niet meer hun kant op.

Even later hoorde ik mijn oom met mijn vader praten. Ik keek op en zag mijn tante op haar zij liggen praten met mijn moeder terwijl mijn oom met zijn rug naar ons toe andersom zat. Even later lag mijn tante op d’r rug en streelde mijn oom zijn onderbenen. Mijn vader keek over het windscherm het strand rond en mijn tante en moeder spraken over koetjes en kalfjes. We hadden onze kuil af en Karel stelde voor om te gaan zwemmen. “Ok” zei ik “wie het laatste in het water ligt is een moederskindje.” en met die woorden zette ik het op een lopen. Karel volgde vlak achter mij en een stuk daarachter rende Els. Ik keek achterom en zag hoe de windschermen ons plekje voor nieuwsgierige blikken afschermde. Els had verloren en nadat we wat gein daarover maakten hadden we het over school. Ik bedacht me dat we een bal konden gebruiken en zei dat ik die even ging halen. Ik liep terug over het strand en keek links en rechts naar wat er allemaal zat. Het koele water had mijn geilheid wat laten afnemen zodat ik zonder problemen wat rond kon kijken.

Ik liep naar ons windscherm dat zo stond opgesteld dat je pas kon zien wat erachter was als je dichtbij was en rechtop stond. Ik sjokte door het mulle zand en staarde naar de parasol die achter het windscherm stond. Toen ik vlakbij was zag ik mijn ouders allebei naar mijn oom en tante kijken. Mijn oom zat nog steeds achterstevoren en mijn tante lag met haar hoofd onder zijn opgetrokken knie door. Hee, wacht eens even… Ik stond aan de grond genageld om niet op te vallen. Ik keek maar kon onvoldoende zien. Ik trok me voorzichtig terug maar ook weer niet te omzichtig zodat anderen op het strand het zouden opmerken. Ik liep uit zicht en keek naar een mogelijkheid om het beter te kunnen zien. We waren aan de rand van het duin gaan zitten en vanaf het strand zou het niet beter te zien zijn. Shit, hoe kon ik dit oplossen. Ik keek naar het strandtentje verderop en bedacht me dat ze toch ook voorraden aan zouden moeten voeren. Misschien dat er wel een pad liep. Ik liep snel naar de strandtent en trof er een zandpad door de duinen aan. Ik haastte me naar boven en zag behalve het hoofdpad ook kleine paden de duinen in lopen. Het prikkeldraad was al stukgetrokken dus daar trok ik me ook maar niets van aan.

Ik rende het pad op en zocht een plek dat ongeveer bovenaan de plek van mijn ouders moest zijn. Op handen en voeten kroop ik het laatste stuk. Tussen het helmgras viel ik niet op als je me niet zocht. Ik kon het strand zien en toen ik nog verder naar voren kroop kon ik door het gras het puntje van de parasol zien. Ik lag boven op de top en zag een aantal meter naar beneden een soort lig plek in het gras. De lange sprieten gras waren een goede dekmantel. In no time lag ik in die kuil, slechts enkele meters van de rest verwijderd. Ik duwde het gras een beetje opzij en …. Shit! Wat ik zag deed mijn hart sneller slaan.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Epurno

Ik schrijf voor een website en publiceer verhalen in EPUB format. Mocht je het verhaal in EPUB willen ontvangen dan kan dat (als de serie compleet is gepubliceerd) Stuur dan een mailtje naar eperpaar@hotmail.com en dan stuur ik het zo spoedig mogelijk toe

Dit verhaal is 10024 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Maarten 16”

  1. Die Maarten toch, hij blijft me verbazen en geil worden, k heb hem graag als vriend en zijn moeder vooral, in gedachten doe ik een triootje met hen, zalig in de tuin , ik hou de site in de gaten en wil het vervolg weten mmm heerlijk toch 🥰🥰🥰

    • Hoi Wim, leuk dat jij de gebeurtenissen van mij zo geil vind, er zijn nog een paar delen in het verschiet. Veel leesplezier.

    • Hey Epurno, super, krijg er al een stijve van t idee alleen al om Maarten zijn avonturen te volgen en mee te geilen. Ben jij dat op de profielfoto of is het Maarten 🤪🤪🤪

Plaats een reactie