BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn eigen enige zusje helpen 3

Had de spullen met een snelle draai in de bus en werd een appeltje eitje voor mij om alles in de bus te krijgen had nog een leuke verassing voor haar een mooie fiets met Bosch accu voor daar in het hoge noorden van Haren nabij Groningen .

Zou wel een stille periode voor mijn ouders zijn nu zij in deze herenhuis nog maar samen zijn maar je weet als ouders een komt een keer een periode dat de kinderen uit huis gaan is voor mij al ruime twee jaar terug dat ik daar deed deur uit gaan en had met moeders & Pa een D E A L gesloten voor mijn liefste en enige zusje dat zij een mooie start bedrag zou krijgen voor de eigen ding mee te doen en had zelf daar ook nog eens 550 euro bij gedaan waar zij nog niets van mocht weten .

Wilde beslist niet weten wat er in de envelop van mijn ouders voor haar zat had echt geen benul dat ze dit zou krijgen bij het verlaten van de ouderlijke woning waar zij mijn oudere slaapkamer had gehad en had alles daar achter gelaten toen ik uit huis ging vond het niet nodig dat ze weer alles moest kopen had half jaartje maar op deze B O X S P R I N G geslapen dus was echt weinig gebruikt door mij en maar door mij enkel alleen beslapen had daar nooit enige Gemeenschap op gehad wel diverse keren een flinke hard piemel opgehad als ik weer eens haar naar de wc had zien lopen was een lust voor mijn kijkers als puber meisje die mooie in de groei was van haar vrouwelijk vormen .

Dan was er nu het moment voor de leuke en mooie dame om moeders vaarwel te zeggen en kreeg er samen met mama tranen van in haar oogjes .

Hier Lieverd nog een leuk klein aardigheidje voor de opstart van je eigen leven…..

Nee wil kan ik echt niet aan pakken hoefde nooit KOSTGELD te betalen deed alles voor mij mijn was strijk en zelf elke ochtend met bordje P A P stond voor me klaar .

Geen denken aan pakken anders geef ik het aan onze zoon en krijg je het als nog straks na de reis naar hoge noorden sprak moeders na enige twijfel maakte ze het open en waren twee paar van die flinke paarse biljetten voor mijn zusje .

Die even haar traantje de vrije loop deed gaan en super lief en hoop dat jullie eens snel willen op bezoek komen kunnen jullie even kennis maken met jullie mogelijke A S schoondochter S A S die echt hele maal in de wolken is van mijn broer en denk dat daar mogelijk wel eens een match zou kunnen zijn straks .

Wat ben je toch een lieve meid die hem weet aan de vrouw te helpen ,M M wacht maar even af jij broer
die dame heeft alles wat je harte vraagt en verlangt en is prachtige meid met alles in juist model en zal niet lang meer duren voordat het echte liefde is schat ik zomaar in .

Hier lieve Zusje ik kan niet achter blijven nu Pa & MA jou leuke B O N U S schenken hier nog een mooie envelop wil dat je gelukkig daar gaat worden en zal alles voor je S P I K & S P A N gaan maken met mijn gouden handjes voor jullie twee meiden daar .

Dikke zoenen vliegen door de lucht als we op weg gaan naar de snelweg en verwacht nog wel onderweg even een Lunch stop met haar te maken ergens tussen hier en hoge noorden zo schatje je leven is nu weer helemaal open en maak er een mooie iets van zal er altijd voor je zijn en helpen waar ik kan ben wel en blijft mijn Kleine zusje nou dat klein mag je wel achter wegen laten bent een plaatje van een pracht jonge dame met een paar onwijs heerlijke tieten en kutje waar je u tegen zegt hoor .

Nou jij mag ook niet klagen hoor heb nog niets daar over gedeeld met Sas weet niet half hoe lekker groot en mooie jongen jij daar bent kan niet zeggen dat je slecht in je broek bent in tegendeel zelfs hebt de meest lekkere Plasser die een meisje zich maar wensen kan heerlijk dik groot en met een volle dikke ronde eikel waar S A S wel raad mee weet als Waarnemend huisarts in het dorp …..

Zijn bijna een uurtje onderweg als ik beetje trek krijg in koffie met wat lekkers erbij en weet van drie maanden terug dat er heerlijke Lunch Brasserie hier vlak bij is zonder dat B A B iets door heeft en waar ga nu heen met mij Boef ….

Wacht jij maar eens af gaan even samen wat lekkers doen ,Nou was anders heerlijke wat je in mijn mondje lied lopen heden ochtend dat was de beste boeren K W A R K ever .

Nee dat jij dit bij deed was ook voor mij de echte eerste keer dat een mooie meid als jij mij dit geeft had daar alleen maar van verhalen over gehoord en gelezen kwam als een donder slag bij heldere hemel voor mij had daar al wel eens met naaste collega over gehad die wel eens door mooie zus ook werkelijk eens was onder handen genomen waar jij wel echt een buiten gewoon stout bezig was had dit echt niet zien aan komen en totaal niet van jou verwacht zo nette keurig griet die haar grote broer eens een B L O W J O B deed geven .

Nou je zal nog wel meer dingen gaan ontdekken van mij straks met SAS die is nog een stukje erger dan ik loopt gewoon als ze vrij is poedel naakt door haar kamer en weet echt niet wat je te wachten staat bij haar ga daar ook niks over verklappen weet wel daar gaat vuurwerk ontstaan samen tussen jullie die P I K van jou zal haar even hoofdpijn bezorgen zoals al eerder vermeld heb geen detail gemeld alleen verteld dat prachtig mooi compleet in het leven staat daar is geen woord aan gelogen volgens mij die L U L van jou is enorm dik en flink aan de maat had drie keer nodig om in mijn mondje te stoppen was eerste paar tellen echt even naar A D E M Happen hoor maar kwam allemaal voor de bakker H E Y .

Rij even van de grote snelweg af en rij het kleine dorpje binnen waar ik laats keer met een collega heerlijk diner voor het werk heb mogen eten .

Jeetje jij weet ook wel wat mooi is H E Y ,

ja dat ben jij ook B A B S.

MM M bent echt de erg lief en beste broer die ik mij kan wensen dikke 550 euro van jou gehad voor op mij zelf te gaan en van moeders en P A P S ook nog eens 2000 euro kan ik hele maand van leven hoor heb geen kosten eerste twee maanden SAS wilde super graag dat ik hier heen zou komen voor mijn zuster opleiding en heb haar beloofd dat jij met mij mee zou komen en me te brengen wist direct dat je daar voor zou open staan zo fijne jongen en kanjer ben jij .

Kijk maar eens even hier naast die prachtige B O D Y W E A R shop om bent wel toe aan een mooie wit setje voor onder je werk outfit na de vakantie , JIJ denkt ook gelijk weer eens heel erg fijn en stout mee zoek maar eens wat mooi setje uit krijg je van mij kan je nog eens lekker harde tepels krijgen tijdens het werk als je nacht of avond dienst gaat mee lopen tijdens je S T A GE kan je de mannelijke broeders even gek maken met dat mooie vrouwelijke van jou .

Jeetje weet je wel wat dit kost wat ik hier aan heb !!!!!

Niks te gek voor jou BABS alleen mooiste is goed genoeg moet er zuinig op zijn wat voor mooie dingen je daar hebt zitten zijn paar prachtige dingen hoor kan je trots op zijn hoor …….

J e Praat net als S A S die zij dat in Mei ook nog tegen mij dat ik maar eens echt goeie BH moest kopen krijgt maar een paar van dat mooie vrouwelijke dingen …

Weet jij haar Maten uit je Hoofd bij deze wil ik haar eens echt goed binnen kommer geven van mij en heb alleen op de foto wat gezien maar ben een jongen zonder enige maten kennis bij het andere geslacht hoor….

Weet dat ze gek van R O Z E is en kan haar niet klein genoeg zijn van broekje en de borsten zijn flinke jongens daar om weet ik dat jij de knul voor haar bent kies maar de soort string ik pak haar maatje BH wil niet direct alles al weg geven voor jou heb al meer verteld dan goed voor je is schat zal niet lang hoeven te wachten schat ik zomaar in weet dat ze vrij had staan in haar agenda tot midden van de volgende week dus weet wel dat er iets van het mooie mannelijke stuk vlees van jou verwacht &verlangt wordt de rest zie jij zo direct als zal je niet teleurstellen weet ik bijna zeker .

Na heerlijk Lunch en mooie doosjes met vrouwelijke lingerie rijen we weer richting het Hoge noorden zie nog daar maar 12 KM op een verkeersbord staan gaat zo snel kan ik mijn telefoon niet vinden en kijk naar de I P H O N E wie mij heeft proberen te bellen en weet het denk ik al is S A S dat stuk en reepje stof tussen haar benen is Z E I K & Z E I K nat weet dat er een mini string draagt in haar vrije tijd en als ik mij niet vergis zal dat mooie paar d d busten mooie verpakt zitten met veel kant en dat ze lekker half naar boven worden gedrukt is een dame die wil laten zien wat ze heeft en dat is niet bepaald niks weet ik van J L M E I tijdens het warme weer waren die twee kogels lekker los in mooie shirtje bij haar niet te missen zulke prachtige ronde ballen als zij heeft .

Ja we zijn er bijna hier recht zegt de T O M T O M na 50 Links en dan einde van de weg richting de bosjes en binnen 10 meter stemming aan gekomen .

Sas wenkt PIETER naar het op rij pad toe en zie haar oogjes glimmen van trots dat ik woord heb gehouden ….

Hey H O I Pieter was het toch ga eerst eens lekkere welkom zoen geven en grijpt haar kans om het mooie mannetje eens lekker vast te houden …..

Jeetje wat een super fijn en warm welkom zeg heb genoeg mooie en leuke en fijne dingen voor jullie bij mij hoor .

Nou ze heeft echt geen woord te veel gezegd hoor als jij mijn spreek Kamer zou binnen komen lopen zou je direct moeten uit kleden en zou jou eens lekker grondig onderzoek onder werpen hoor .

Kijk dit is dus S A S die er geen doekje om heen doet winden en zegt van wat ze wil en vind van jou bent nog mooier en beter dan ik je op de foto van je zusje zag Nou zeg maar zus die is prachtige jongedame en moet ook eens nodig aan de man zien te komen net als is trouwens .

Nou kunnen we wat aan doen hoor samen zeg ik open en direct heb een leuke en fijn stout iets voor je gastvrije onthaal heerlijk zacht sexy en zou graag een showtje krijgen straks na het eten ..

Eerst eens even lekker komen zitten achter aan de mooie en rustige plas witte wijn B A B S die van laats heb ik speciaal voor deze feestdag doen kopen lekker wit biertje voor jou Top Vent die je er bent …….

Mag ik het al open maken vraagt S A S ….

Van mij wel hoor zeg ik open &eerlijk heb daar graag eens daar een beter beeld bij weet van B A B S dat je wel alles mooi wel aan board zal moeten hebben heb me er al op weten te kleden was echt heerlijk weer hier heb mijn zomerse Uniform maar weer eens van de plank gehaald voor jou weet dat je van Billen en Borsten houd daar zal je zo direct eens een fijne en mooie blik van te zien krijgen .

Jeetje hebt wel smaak die vent weer waar ik op val heb vast met je lieve schat van zusje gepraat ….

Heb hem alleen het broekje laten uitzoeken mocht niets weten van de mooie en volle ronde vormen van jou .

Jeetje wat een paar joekels heb jij daar S A S, Daar ben ik super blij mee en hoop erg dat je daar wat mee kan als KNUL volgens B A B kunnen ze voor jou niet groot genoeg zijn …..

Heb direct een flinke harde paal snoei hard tegen mijn Jeans aan doet drukken wat een prachtige meid ben jij SAS die is klaar voor actie zegt B A B S heb daar veel verhalen over willen vertellen maar moet het zelf maar eens gaan voelen en proeven bij hem enige wat ik je wel wil zeggen heb nog niet zoveel mannen in jou Praktijk met zo flinke maatje heeft een ding van een PAARD als je dat maar eens weet.

hoe dit verder gaat lees in deel 4

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6794 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “Mijn eigen enige zusje helpen 3”

  1. Dit is echt lastig lezen. Heb het dee dat soms de helft van de zin ontbreekt. Zijn vaak lange zinnen zonder interpunctie. Het verhaal leest zo moeilijk dat ik alle aandacht nodig heb om het te begrijpen!

    Het verhaal tot nu samengevat Pieter helpt zijn zusje Babs om te verhuizen, zijn zus koppelt hem aan Saskia. Zijn zusje houdt van kwark.

Plaats een reactie