BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn eigen enige zusje helpen 2

Toen Babs net onder de Regendouche stond deed in drie keer heen en weer lopen naar de Sprinter van mijn werk haar spulletjes die zij mee had willen nemen naar Haren onder de rook van mooie en landelijke hoge noorden kwam net weer bij haar boven toen zij zonder enige G E N R E spier naakt naar mij toe deed lopen en een heerlijke knuffel van haar kreeg en had het echt flink te kwaad wat dat mooie zus bij mee weet te doen tussen mijn benen …..

Jeetje bent volgens mij precies Pa heeft ook flinke daar hangen daar tussen zijn benen K L E R E
zeg bent echt onwijs groot en dik daar in je boxer binnen enkele seconde sta ik met een knal rood hoofd te genieten heb je wel eens verdient voor je vele jaren liefde naar mij Pieter .

Weet me even geen raad als zij mij zo zonder enige moeite mijn jeans los rukt en binnen paar tellen met een ongekende snoei harde pik naast haar sta kan bijna geen woorden vinden wat zij daar met mij doet en druip als een geil knul vele dikke volle druppels voor vocht naar buiten heb dit nog nooit eerder mogen voelen en kan mij geen fijnere en mooiere eerste ochtend wensen wat een echte hete donder is zij geworden en kan maar met moeite me in houden en weet even geen raad als zij haar mondje haar werk laat doen en tergend langzaam mijn dikke volle eikel een onwijs fijn verwen moment geeft en telkens even iets langer dat kopje met haar tongetje weet te raken en bij de vierde keer geheel in haar mondje laat glijden .

O O weet ook wel donders fout bezig ben H E Y Babs …..

Kijkt me met haar mooie donkere kijkers aan en geeft me een knip oogje en gaat als een ervaren meid te keer erop kan me nooit geen betere eerste keer bij haar op de zolder etage wensen bij mijn ouders thuis en heeft mijn bal zak volle vaart beet en hou het niet meer tegen en binnen enkele shit ik alles naar boven toe en kom als een K A N O N klaar en heb dit nog nooit eerder mogen ervaren en loopt als dikke room over haar lippen en ben nog maar net klaar na een flinke hoeveelheid zaad dat ik deed naar buiten laten komen en zie dat zij volle vaart onder de dikke witte massa van mij zit .

Jezus wat een flinke dikke witte K W A R K deed je naar buiten laten komen zeg was zo lekker om dit eens voor te kunnen terug doen wat jij allemaal al die vele jaren voor mij deed is dit pas een klein voor proefje Pieter .

Heb nog even twee dingen nodig een schone string en mooie sport BH daar hou jij van heb enkele als je daar voor open zou staan een paar stoute plaatjes van S A S K IA gemaakt toen zij in met mij in M E I was wezen zwemmen die meid is zo mooie slanke dame met een paar ronde dingen waar jij echt wel eens aan wil komen hier kijk maar .

Laat haar plaatjes zien waar echt niks mis mee is en is echt een meid die mijn hartje zeer zeker wel eens sneller zou kunnen laten slaan Jeetje prachtige smal streepje had zij daar die is elke keer is als ik daar ben op VISITE geweest weer een andere vorm of modelletje met haar trimmer weet zij daar prachtige dingen bij haar te maken tenminste dat zegt zij maar denk dat haar jongere zus die kapster is daar de persoon in is die dat weet in praktijk te brengen .

Nou die van jou mag ook wel eens even flink aan een fijne en mooie kappers behandeling toe is dat kan echt niet meer anno 2022 die flinke bos daar tussen jou benen hoor .

Kom wat wil je nog meer mee nemen naar je kamer de bus is nog niet half vol schat denk eens na de tv & je Bed mogelijk nog een kast of zo .

Nou zou erg graag mijn kast tv en bed wel willen daar hebben heb geen zin om met jou en Saskia in een bed te liggen wat jullie met elkaar gaan doen deze dagen dat zoek je maar uit met haar denk dat je wel even flink aan de B A K kan met haar die is niet echt een poesje om zonder handschoentjes aan te pakken weet ik van haar ZUS die heeft een willetje in bed en daar zal jij echt wel wat mee kunnen met die flinke mooie PIK van jou denk dat wel even slikken zal zijn voor haar bent echt super lekker dik en prachtige groot daar van onder tussen jou benen hoor kreeg hem na drie keer likken en flinke paar keer oefenen eindelijk in mijn mondje was echt mijn eerste keer een mannelijk pik in mijn mondje .

Bent echt een natuur talentje hoor schat je van mij zal je echt wel paar keer komen kijken hoe het met jou is daar , Zou je wel moeten denk als jij met S A S wat krijgt zal je deze kant op moeten komen om zij gaat nooit hier meer weg met haar Stage al arts in het ziekenhuis .

Nou dat zullen we dan nog wel eens zien laat we eerst maar eens even kijken of het echt een MATCH is …

Nou daar ben ik wel bijna zeker weten van overtuigd die meid wil maar een ding jou eens lekker voelen en reken maar dat jij daar niet met drie of vier minuten mee klaar ben bij haar wil alles van je weten voelen en proeven dus dat eerste momentje samen deze ochtend was al vast een klein meet momentje voor jou reken er maar op dat je weinig aan slapen zal toe komen heeft hele weekend vrij en reken er maar op als het lekker weer is dat jij ook zonder zwembroek zal moeten daar bij dat super mooie en rustige plekje waar haar ouders vlakbij wonen .

Hoe dit verder gaat lees in deel 3

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7807 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn eigen enige zusje helpen 2”

Plaats een reactie