BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Simone komt in de verleiding, deel 2

Simone wil geen geheimen bewaren voor haar vriend. Toch heeft ze het gevoel dat het beter is als Frank niet weet dat ze met enige regelmaat appt met Erik. Frank weet nog steeds niks van Erik. Hij weet niet dat hij haar heeft ontmoet in de kroeg, hoe ze samen hebben gedanst en al helemaal niet wat voor gevoel hij bij haar heeft opgewekt.

Het stelt haar enigszins gerust dat de appjes die ze met Erik uitwisselt niet heel bijzonder zijn. Hij vertelt haar over de klanten waar hij voor bezig is en de luxe kantoren en hotels waar hij in vertoeft. Ook al lijkt hij een druk leven te leiden, maakt hij toch tijd om met de jonge vrouw te appen en ook interesse in haar leven te leiden. Dat haar leven een stuk minder spannend lijkt te zijn dan die van hem, lijkt er voor hem niet toe te doen.

Hoe gewoontjes het contact met Erik ook is, ze denkt nog vaak terug aan de avond waarop hij heeft ontmoet. Af en toe fantaseert ze zelfs over wat er gebeurd zou zijn als ze zichzelf niet zo goed in had kunnen houden.

Ze stelt zichzelf gerust met de gedachte dat Erik eigenlijk nooit zaken heeft in de stad waar zij woont. De kans dat ze elkaar weer in het echt treffen, beschouwt ze dus als nihil. Ergens vindt ze dat jammer, maar ze weet dat het beter zo is.

“Driemaal raden waar ik komende week zit?” stuurt Erik op een avond. Simone’s ogen worden groot wanneer ze het appje leest. Ze besluit het gesprek met Erik te archiveren zodat Frank het niet per ongeluk kan lezen. Hoewel ze die avond met haar vriend een film op de televisie kijkt, zitten haar gedachten bij het appje en waar dat appje toe kan leiden. Ze doet haar best om haar gedachten te verzetten, maar ze kan het appje niet uit haar hoofd krijgen. Haar vriend lijkt het niet door te hebben, wat Simone nog enigszins gerust stelt.

Pas de dag erna, tussen de lessen door, dearchiveert ze het appje weer. Ze kijkt nog even de gang in om zeker te weten dat ze onbespied is en opent dan het gesprek. “Als je het zo vraagt hoef ik niet eens te raden!” stuurt ze terug. Ondanks haar terughoudendheid om met Erik te appen terwijl anderen, zeker haar vriend, het kunnen lezen, reageert ze toch enthousiast.

Aan de ene kant moet ze niet met Erik afspreken. Ze weet dat het fout is, zeker als ze terugdenkt aan hoe ze met elkaar hebben gedanst. Toch dwingt haar gevoel haar om hem alsnog op te zoeken. Als ze ervoor kan zorgen dat Frank er niet achter komt, verwacht ze dat het ook geen problemen zal veroorzaken. Met wat wikken en wegen besluit ze dat ze het maar gewoon moet doen, maar dat ze er alles aan moet doen om te voorkomen dat Frank erachter komt. Ongeacht of er wat gebeurt, het is beter als hij het niet weet.

“Slimme meid” stuurt Erik terug. “Same time, same place?” stelt ze voor. Ze ziet dat haar appje is ontvangen, maar de bel gaat en de leerlingen stromen langzaam weer haar klaslokaal binnen.

Tijdens de les merkt Simone dat ze met haar hoofd totaal niet bezig is met de les. Ze behandelt de lesstof op de automatische piloot en wacht tot de bel weer gaat. De leerlingen lijken het gelukkig niet door te hebben dat ze met haar gedachten ergens anders zit.

Nadat het klaslokaal weer leeg is, kijkt ze weer op haar telefoon. Ze heeft twee appjes van Erik. Eén met een Google Maps-locatie en één met de tekst “Laten we hier vrijdag om 20:00 uur afspreken.” Ze opent de locatie en ziet dat het verwijst naar één van de duurste hotels in de stad. “Laat je me even proeven van het consultantsleven?” stuurt ze terug. Ze ziet het wel zitten om eens in een luxere omgeving dan de Beiaard af te spreken. “Daar kom je vanzelf achter” belooft hij haar.

Die avond vertelt Simone haar vriend dat ze de week erop weer heeft afgesproken met Janine. Frank lijkt totaal niet te twijfelen aan haar plannen, waardoor ze haar zorgen enigszins van zich af kan zetten.

Hoe dichter ze bij die vrijdag komt, hoe meer ze ernaar uitkijkt. Tegelijkertijd voelt ze ook de zenuwen. Ze weet dat ze fout bezig is door met Erik af te spreken, maar ze kan het niet laten om hem op te zoeken. In haar gedachten speelt ze al allerlei scenario’s af. Ze probeert om haar gedachten zo netjes mogelijk te houden, ook om te voorkomen dat ze die vrijdag echt de fout in gaat. Toch dwalen haar gedachtes af en denkt ze aan situaties waar ze absoluut niet in zou mogen komen.

Die vrijdag kan de avond niet snel genoeg komen. Ze is blij dat ze een lange dag op school heeft, zodat ze zo kort mogelijk thuis hoeft te zijn en zo min mogelijk argwaan hoeft te wekken bij haar vriend.

Wanneer ze thuis is, kookt ze snel wat aardappels, vlees en groenten voor Frank en zichzelf. “Doe toch rustig aan” gebiedt Frank haar, “Janine zal het vast niet erg vinden als je te laat komt.” Simone probeert zichzelf wat te kalmeren, ook al weet ze dat Janine het vast niet erg zal vinden, maar ze niet te laat wil komen voor Erik.

Nadat ze het eten op heeft, loopt ze naar hun slaapkamer om zich om te kleden. Simone wil niet dat Frank ideeën krijgt en tegelijkertijd een goede indruk achterlaten op Erik. Ze besluit om een spijkerbroek aan te trekken die haar billen goed vormt en een fleurig bloesje. Ze grinnikt wanneer ze bedenkt dat ze het bloesje wel een knoopje verder open kan laten bij Erik. Iedere man die ze erover heeft horen praten, complimenteert haar over haar borsten, dus ze wil de oudere man dat zeker niet ontzeggen.

Wat haar vriend niet kan zien, is dat ze daaronder haar kanten string en beha draagt. Haar verstand hoopt dat Erik het niet krijgt te zien. Toch dwingt haar gevoel haar om ook sexy ondergoed voor hem uit te kiezen. Ze merkt dat ze kriebels in haar buik krijgt bij de gedachte dat Erik haar in haar ondergoed zou zien.

Simone geeft Frank een laatste kusje en stapt dan op de fiets. “Veel plezier schat!” roept haar vriend haar nog na. “Dank je wel lief, jij een fijne avond!”

Bij het hotel ziet Simone een fietsenstalling waar ze haar fiets neer kan zetten. Ze is opgelucht dat haar fiets daardoor uit het zicht is. Hoe kleiner de kans dat iemand erachter komt waar ze écht is vanavond, hoe beter.

In de lobby zit Erik al op haar te wachten. Hij bekijkt haar in één oogopslag van top tot teen en glimlacht. Simone voelt de kriebels in haar buik, ze is blij dat haar outfit in de smaak valt bij de oudere man. Met een stralende glimlach loopt ze op hem af.

“Fijn dat je er bent” zegt Erik. “Zullen we naar mijn kamer gaan? Ik heb een goede fles Chardonnay klaar staan” stelt hij voor. Erik stelt wel héél snel voor om naar zijn kamer te gaan, maar Simone merkt dat ze zich net als de vorige keer als een mak schaap laat leiden door de oudere man. Ze probeert te bedenken hoe dat komt. Ze komt niet verder dan dat hij het op een manier voorstelt dat hij niet eens verwacht dat zij er tegenin gaat. Daarnaast beseft ze dat ze ook eigenlijk geen bezwaar heeft tegen wat hij van haar vraagt. Hoewel de spanning er zeker is tussen hun tweeën, vraagt hij geen foute dingen van haar.

Simone voelt haar hart kloppen in de lift. Ze kijkt Erik aan en bloost. Ze weet niet zo goed wat ze moet zeggen en Erik blijft ook stil. Hij lijkt alleen een stuk meer op zijn gemak met de stilte dan zij.

De liftdeuren kunnen niet snel genoeg open gaan voor Simone. Ze loopt achter de oudere man aan naar zijn kamer. Zijn kamer blijkt een suite te zijn, met een bank en een televisie in één deel van de kamer en het bed in het andere deel. Simone kijkt haar ogen uit. Erik bekijkt geamuseerd naar Simone’s verbaasde uitdrukking. “Heb je nog nooit eerder een suite gezien?” “Nee” bekent Simone giechelend, “wat een luxe! Misschien moet ik ook maar overwegen om de consultancy in te gaan” grapt ze.

“Misschien moet je dat maar doen, je komt hele leuke mensen tegen op die manier” reageert hij met een knipoog naar Simone. Met een blos op haar wangen beseft ze dat hij het over haar heeft. “Kom, laten we gaan zitten.”

Erik gaat op de bank zitten en gebaart Simone om naast hem te gaan zitten. De bank is groot genoeg om nog enige afstand van de oudere man te kunnen houden. Hij haalt een fles uit de wijnkoeler op tafel en schenkt de twee glazen die al op de tafel staan vol. “Op een fijne avond met z’n tweeën” proost hij terwijl hij zijn glas omhoog houdt. Simone klinkt voorzichtig haar glas tegen dat van hem en glimlacht naar hem. “Op een fijne avond met z’n tweeën” herhaalt ze.

Ondanks hun appcontact hebben ze genoeg om te bespreken. Ze hebben het vooral over hun werk. Haar vriend komt eigenlijk niet ter sprake en als Simone erover nadenkt, beslist ze dat dat ook maar beter is.

Zonder dat Simone het doorheeft, komen zij en Erik steeds dichter bij elkaar en blijft er steeds minder over van de ruimte die ze in eerste instantie wil bewaren. Daardoor heeft Erik af en toe ook de kans om zijn hand op haar knie te leggen en er zachtjes druk op te leggen. Simone beseft niet wat hij doet, maar ze vindt zijn aanrakingen wel fijn, zeker wanneer zijn hand gepaard is met een geruststellende knipoog.

“Weet je” zegt Erik plotseling, “je bent echt een hele leuke vrouw.” Simone kijkt de oudere man met weke ogen aan. Ze voelt haar mond droog worden. “Ik, ik vind jou ook een leuke man Erik” zegt ze zonder erover na te denken. Terwijl de twee elkaar in de ogen blijven kijken, voelt Simone zich onverbiddelijk naar Erik toegetrokken worden. Uiteindelijk leunt Erik het laatste stukje naar voren en drukt hij zijn lippen op die van Simone.

Simone voelt een golf van opwinding door haar lijf trekken, de vlinders gieren door haar buik. Ze is even overweldigd door de kus voordat ze beseft wat ze aan het doen is. Dan trekt ze zich terug en kijkt ze de oudere man met grote ogen aan. Haar geweten schreeuwt dat ze moet stoppen. Ze bedriegt haar vriend, ze kan haar gedrag op geen enkele manier goedpraten. Toch dwingt haar gevoel om naar Erik toe te leunen en deze keer zelf het initiatief te nemen om hem te zoenen.

Erik opent zijn mond en streelt met het puntje van zijn tong die van haar. Simone kreunt zachtjes in zijn mond. Hij pakt haar achterhoofd en grijpt haar haren, wat haar alleen maar aandrijft om hem met nog meer hartstocht te zoenen. Ze kan zich de laatste keer dat ze met zoveel passie iemand heeft gezoend niet eens meer herinneren.

Wanneer ze stoppen met zoenen, kijken Simone en Erik elkaar weer aan. Erik kijkt haar aan met een geruststellende glimlach. Hij lijkt dolgelukkig dat de jonge vrouw zich aan hem overgegeven lijkt te hebben. Simone verdringt ondertussen haar geweten. Ze weet dat ze over de schreef gaat, ze weet dat ze een vriend heeft, ze weet dat wat ze heeft gedaan en gaat doen niet mag, maar ze wil verder gaan. Ze voelt zich zo begeerd door de oudere man, zo op haar gemak, dat ze hem niet eens meer tegen wil houden. Ze besluit dat ze de sfeer niet wil verpesten door wat te zeggen en zoent de oudere man weer.

Met meer kracht dan Simone van de oudere man had verwacht, trekt hij haar over hem heen. “Wat ben je mooi” fluistert hij op een moment dat ze elkaar even niet zoenen. Ze vindt het heerlijk om zijn complimentjes aan te horen.

Wanneer Erik de knoopjes van haar bloesje open maakt, houdt Simone hem niet tegen. Integendeel, ze holt haar rug om hem een beter zicht op haar borsten te gunnen terwijl hij haar bloesje steeds verder open knoopt. Ze laat het bloesje van haar schouders schuiven door Erik en ze laat het bloesje op de grond vallen. De oudere man kijkt met een glimlach van oor tot oor naar haar grote borsten. “Vind je ze mooi?” vraagt ze hees. Erik knikt. Dat is voor Simone genoeg bevestiging om achter haar rug te reiken en haar beha los te haken.

Erik pelt de cups van haar borsten af en bewondert haar grote, blote borsten. “Wat heb je prachtige borsten Simone” zegt hij voordat hij zich op haar borsten stort. Hij likt en zuigt aan haar tepels, wat de jonge vrouw doet kreunen van genot. “Oh ja Erik” verzucht ze zachtjes. Onwillekeurig holt ze haar rug wat verder om haar borsten verder naar hem toe te duwen.

Dan staat Erik plotseling op met Simone nog op zijn schoot. Ze houdt zich stevig aan hem vast en voelt zijn lul tegen haar kruis drukken. Op dat moment beseft ze dat er geen weg meer terug is: ze gaat seks met hem hebben!

Simone laat zich neerzetten door de oudere man, die haar een ferme tik op haar billen geeft zodra ze op haar eigen voeten staat. Ze schrikt van de klap, maar ze merkt dat ze het niet onaangenaam vindt. Ze begint met het losknopen van zijn overhemd terwijl hij zijn schoenen van zijn voeten trapt en zijn broek open maakt.

Vol verwachting kijkt Simone naar Eriks broek. Hij trekt hem niet zelf uit. In plaats daarvan legt hij zijn hand op haar schouder en drukt hij haar naar beneden als teken dat ze op haar knieën moet voor hem. Simone laat zich gedwee op haar knieën dringen door de oudere man. Ze kijkt hem met een stralende glimlach aan terwijl ze haar vingers achter zijn broekrand haakt. “Trek mijn broek uit” gebiedt hij haar.

Gehoorzaam trekt Simone tegelijkertijd zijn pantalon en zijn onderbroek naar beneden. Ze kijkt met grote ogen naar de halfstijve lul die uit zijn onderbroek tevoorschijn komt. Zelfs halfstijf lijkt hij groter dan die van haar vriend, zelfs groter dan alle andere vriendjes die ze voor Frank heeft gehad. “Wat is hij groot” zegt ze verwonderend. Erik gniffelt. “Maak hem maar groter.”

Hij geeft haar geen tijd om na te denken, hij pakt haar achterhoofd en duwt haar naar zijn lul toe. In eerste instantie is Simone het niet gewend om naar een lul toe geduwd toe worden, waardoor ze wat weerstand biedt. Ze laat zich desalniettemin vrij snel overtuigen en laat Erik haar naar zijn lul dringen.

Gewillig opent Simone haar mond voor Eriks lul. Ze neemt hem in haar mond en begint aan zijn eikel te zuigen. Simone heeft al helemaal voor ogen hoe ze Erik wil verwennen. Erik geeft haar daar niet de ruimte voor, met zijn hand grijpt hij haar haren vast en laat hij haar hoofd op en neer gaan over zijn lul zoals zij het wil. Ze begint te begrijpen dat Erik de touwtjes in handen heeft. Hij bepaalt hoe zij hem pijpt. Ze laat hem gewillig haar hoofd gebruiken als speeltje. Ondertussen voelt ze zijn pik in haar mond groeien.

Onwillekeurig bedenkt ze dat Frank haar nooit zo heeft behandeld. Ze beseft hoe geil ze het vindt om zo gebruikt te worden.

Wanneer Erik Simone dwingt om zijn steeds stijver wordende lul in haar keel te nemen, protesteert haar lichaam. Toch merkt ze dat ze hem niet teleur wil stellen en doet ze haar best om haar keel voor hem te openen. Ze kijkt hem vol trots met tranende ogen aan. Zijn goedkeurende blik laat haar weten dat ze het goed doet.

Blijkbaar heeft Erik ook door dat zij niet verder kan, want hij laat haar hoofd los om Simone op adem te laten komen. Ze snakt even naar adem en giechelt dan. “Was het lekker?” vraagt ze gniffelend. Erik knikt. “Voor jou ook?” Simone knikt enthousiast. Ze kijkt naar zijn pik, die door haar pijpkunsten volledig stijf is. Ze bewondert het formaat en trekt voorzichtig zijn voorhuid naar achter om zijn dikke eikel een beetje te ontbloten.

Zonder dat Erik haar dwingt, neemt ze zijn pik weer in zijn mond om aan zijn eikel te likken en erop te zuigen. Erik kijkt haar met een grijns op zijn gezicht aan en laat haar haar gang gaan, totdat hij weer haar haren pakt als teken dat ze moet stoppen. “Je kan er geen genoeg van krijgen hè Simone?” Simone schudt met haar hoofd en gniffelt.

Stilzwijgend pakt Erik Simone’s hand en trekt ze haar weer op haar voeten. Met een felle ruk trekt hij haar spijkerbroek en string in één keer naar beneden. Gewillig stapt ze uit haar laatste kleren en staat ze naakt voor de oudere man. Hij geeft haar weer een klap op haar billen, op dezelfde plek als de vorige keer. Ze voelt het branden, maar ze geniet van de pijn. “Ga maar naar het bed” gebiedt hij haar. Wanneer Simone zich omdraait, geeft hij haar nog een klap op haar billen.

“Op je handen en knieën” beveelt Erik wanneer ze op het bed kruipt. Simone laat zich gewillig neerzetten zoals hij het wil. Ze wiegt zelfs met haar heupen om haar billen en haar geschoren kutje aan hem te tonen. “Lekker ding ben je” zegt hij grommend, voordat hij nog een klap op haar billen geeft. Hij slaat iedere keer op precies dezelfde plek. Simone sist zachtjes van de pijn, maar ze houdt hem niet tegen om door te gaan.

Over haar schouder ziet Simone dat Erik op zijn knieën plaats achter haar neemt. Ze zet onbewust haar benen wat verder uit elkaar. “Wil je dat ik je neuk, Simone?” vraagt Erik haar. Ze voelt zijn stijve paal tegen haar dij. “Ja Erik, neuk me” antwoordt ze. Hij pakt haar haren en trekt haar hoofd naar achter. “Wil je dat ik je neuk?” herhaalt hij grommend. “Ja Erik, neuk me.” Hij trekt harder. “Dat kan je beter vragen.” “Erik, wil je me alsjeblieft neuken met je dikke lul, alsjeblieft Erik, alsjeblieft?” smeekt ze. Pas nadat ze de woorden uit haar mond hoort komen, beseft ze dat ze de oudere man heeft gesmeekt om haar te neuken. “Als jij dat zo graag wilt, meisje” zegt Erik gniffelend.

Simone voelt hoe de oudere man met zijn eikel de ingang van haar kutje zoekt. Ze siddert wanneer ze zijn eikel langs haar natte schaamlipjes voelt strijken. Zijn eikel gaat een paar keer langs haar klitje, waardoor ze een kreuntje niet kan onderdrukken. Uiteindelijk beseft ze dat hij aan het rekken is. “Erik, stop je dikke lul in me” smeekt ze. Erik lacht. “Dat wilde ik horen.”

De oudere man geeft eindelijk gehoor aan Simone’s gesmeek en duwt zijn pik langzaam haar kutje in. Ze voelt hoe hij hem langzaam, maar volledig opvult. “Zo groot” verzucht ze.

Wanneer Erik tot aan zijn ballen in haar zit, trekt hij zijn lul langzaam er weer uit. Hij strijkt weer met zijn eikel langs haar schaamlipjes. “Hou op met plagen, neuk me Erik” smeekt ze. Erik geeft haar een harde klap op haar billen. “Ik bepaal wel of ik je neuk” antwoordt hij grommend. “Ja Erik” zegt Simone gedwee. Desalniettemin duwt hij zijn pik weer in haar kutje.

Langzaam begint Erik met stoten. Met iedere stoot neukt hij haar sneller en harder. “Oh ja, oh ja” kreunt Simone. Het duurt niet lang voordat Erik haar stevig neukt. Ze is verbaasd dat Erik zijn stoten blijft versnellen wanneer hij op het tempo zit dat ze gewend is. Op dat moment pakt hij één van haar heupen vast om haar naar zich toe te trekken met iedere stoot. Ze voelt zijn schoot keer op keer tegen haar billen klappen. “Neuk me Erik, vul me op met je lekkere dikke lul.”

Erik lijkt met zijn harde stoten plekjes in haar kutje te raken die haar vriend bijna nooit weet te raken. Ze voelt de vlinders in haar buik opkomen. Ze weet wat dat betekent: Erik gaat haar klaarneuken! Erik gaat haar klaar laten komen zonder dat ze er zelf wat voor hoeft te doen!

“Neuk me klaar Erik” smeekt Simone. “Wil je klaarkomen Simone?” vraagt Erik. Als Simone stil blijft, trekt Erik aan haar haren haar hoofd naar achter. “Moet ik je klaarneuken?” “Oh ja Erik” antwoordt Simone kreunend, “wil je me alsjeblieft klaarneuken met je lekkere dikke lul?”

Simone voelt dat de oudere man zijn stoten versnelt en weet dat dat het antwoord op haar vraag is. Ze voelt haar borsten heen en weer gaan met iedere stoot. “Oh ja, oh ja” verzucht ze. “Neuk me klaar” smeekt ze nog één laatste keer voordat ze voelt dat Erik haar over het randje brengt.

“Ow Erik ik kom, ik kom, ik…” Simone kan haar zin niet afmaken, ze wordt al overmeesterd door haar orgasme. Luid kreunend en stuiptrekkend komt ze klaar op Eriks lul. “OW GOD!” kermt ze uit. De oudere man blijft haar onverbiddelijk doorneuken. Simone zakt door haar armen, Erik houdt haar kont nog omhoog door haar bij haar heupen te grijpen. “OW GOD!”

Wanneer Simone’s orgasme langzaam wegtrekt, laat Erik haar los, waardoor ze zichzelf op het bed kan laten vallen. Hijgend rolt ze zich op haar rug en kijkt ze de oudere man aan met een grijns. “Oh mijn God Erik!” verzucht ze. “Dat was heerlijk.” Erik kijkt haar aan met een zelfingenomen glimlach terwijl zij op adem komt.

“Kan je weer?” vraagt Erik wanneer Simone weer bij is gekomen. “Uhuh!” stemt Simone enthousiast in. “Mooi” zegt Erik die plaatsneemt tussen haar benen.

Erik pakt Simone’s enkels en legt die op zijn schouders. Simone zet zich al schrap. Ze weet dat haar vriend ook dieper komt in dit standje, dus Erik zal haar nog dieper kunnen neuken met zijn grote lul.

Zijn eikel vindt moeiteloos weer de ingang van haar kutje. De oudere man kijkt haar met een brede grijns aan voordat hij zijn lul in één keer zo diep als hij kan in haar stoot. Simone kermt het uit, het scheelt niet veel of de man zou haar baarmoedermond schampen. Ze heeft zich nog nooit zo volledig opgevuld gevoeld. “Oww neuk me Erik” spoort ze hem aan.

In dit standje kan de oudere man haar makkelijk met harde stoten neuken. Met iedere stoot wiegen haar grote borsten heen en weer, wat Eriks aandacht lijkt te trekken. Hij laat haar benen los en grijpt in plaats daarvan haar borsten als houvast. Hij kneedt ze stevig. Simone voelt hoe hij haar borsten gebruikt om haar naar zich toe te trekken terwijl hij haar neukt. “Ow Erik, harder!” roept ze naar hem. Hoewel ze niet de laatste keer kan herinneren dat ze zo hard is geneukt, wil ze alsnog hem nog harder in haar voelen stoten.

Zonder iets te zeggen geeft Erik gehoor aan haar smeekbedes. Zijn schoot klapt tegen haar dijen aan. Iedere keer dat hij op zijn diepst in haar zit, kreunt ze zachtjes, “Ow, ow, ow.”

Langzaam maar zeker voelt Simone dat de oudere man haar naar nog een orgasme toe neukt. Ze heeft het gevoel dat zijn pik ook nog dikker wordt. Hij zal ook niet ver van zijn orgasme verwijderd zijn! Ze kijkt Erik met een gelukzalige glimlach aan, ze vindt het heerlijk om zo geneukt te worden. Onwillekeurig bedenkt ze dat ze best vaker met hem naar bed wil.

Plotseling trekt Erik zijn pik uit haar kutje. “Op de grond, op je knieën” gebiedt hij plotseling. Ze is een beetje teleurgesteld dat Erik haar niet naar haar tweede orgasme wil neuken, maar ze rolt gehoorzaam van het bed af en gaat op haar knieën voor de oudere man, in afwachting van wat hij met haar van plan is.

Wanneer Erik voor hem staat, grijpt hij weer een vuist vol van haar haren en duwt hij haar hoofd weer naar zijn dikke lul toe. Ze weet inmiddels wat hij van haar verwacht en opent haar mond meteen voor hem. Terwijl hij haar hoofd op en neer laat gaan over zijn paal, pakt Simone af en toe haar kans om op zijn eikel te kunnen zuigen en langs zijn schacht te kunnen likken. Ze merkt dat het onverwachts best goed samengaat en giechelt tevreden.

Uiteindelijk laat Erik haar hoofd los en trekt hij zichzelf af. Zonder erover na te denken zakt Simone iets verder door haar knieën, waardoor zijn eikel boven haar gezicht hangt. Terwijl ze wacht op Eriks orgasme, beseft ze dat ze haar vriend nog nooit zo klaar heeft laten komen. Ze heeft altijd tegen Frank gezegd dat ze de smaak van sperma vies vindt, maar Erik geeft haar helemaal geen keus. Hij komt klaar waar hij wil.

“Mond open!” beveelt hij grommend. Net op tijd doet Simone haar mond open en haar ogen dicht om de eerste spetters van zijn sperma op haar tong en haar wangen te voelen vallen. Brullend loost de oudere man zijn zaad over Simone’s gezicht. Gewillig vangt ze het zaad dat in haar mond spat op. Ze wacht geduldig tot hij klaar is. Ze giechelt zachtjes. “Kom maar, spuit maar lekkere man” moedigt ze hem aan.

“Schoon zuigen!” roept Erik. Simone doet haar ogen open. Zonder erover na te denken hapt Simone naar zijn eikel. Ze trekt zijn voorhuid naar achter en zuigt de laatste restjes sperma van zijn eikel. Ondertussen slikt ze ook het zaad door dat Erik in haar mond heeft geloosd. Simone lijkt Eriks eikel niet onverdienstelijk schoon te zuigen. Erik kreunt terwijl zij met hem bezig is. Wanneer ze zijn eikel schoon heeft gelikt, kijkt ze naar hem op en giechelt ze. “Volgens mij was dat wel lekker, of niet?” “Zeker” bevestigt Erik grommend.

Zonder dat het hem enige kracht lijkt te kosten, trekt Erik Simone weer omhoog om haar te zoenen. “Dat was heerlijk Simone, dank je wel” zegt ze. “Vond ik ook” beaamt ze. Ze twijfelt of ze hem moet vertellen dat ze hem vaker wil zien. Nog voordat ze wat kan zeggen, begint Erik weer. “Ik denk dat het tijd is voor jou om weer naar huis te gaan. Je mag hier douchen als je wilt.”

Simone is enigszins geschokt dat de oudere man haar niet langer bij zich wil houden, maar ze beseft ook dat hij heeft gekregen wat hij wilde. Hij niet alleen, bedenkt ze. Ze raapt haar kleren bij elkaar. Nadat ze het sperma van haar gezicht heeft gewassen, kleedt ze zich weer aan. Erik staat bij de deur te wachten. Ze slaat haar arm om hem heen en kust hem. “Dank je wel voor vanavond, Erik” zegt ze. “Jij ook, lekker ding” reageert hij. Hij geeft haar een laatste tikje op haar billen als teken dat ze mag vertrekken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Erato

Ik schrijf graag verhalen over vrouwen die mannen verleiden en die zich laten verleiden door mannen met een buitenlandse achtergrond of door oudere mannen. Cuckoldverhalen zijn mijn favoriet. Wil je dat ik een verhaal over of met je schrijf? Laat het weten onder één van mijn verhalen!

Dit verhaal is 8546 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Simone komt in de verleiding, deel 2”

Plaats een reactie