BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn tante, EN mijn moeder! 1

Een keer per jaar logeert mijn tante bij ons, vanwege een verjaardagsfeest in de buurt, waar ze met mijn ouders heen gaat. Dat wordt meestal laat, en de nodige alcohol wordt geconsumeerd. Ook nu was het weer raak, alleen waren ze eerder thuis dan anders, waardoor ik het hele tafereel van binnenkomst mee kreeg. Tante leunend op mijn moeder, die vervolgens de wc opzocht, en vader die vanwege zijn slechte rug, haar amper kon houden. Hij knikte naar mij, en zei dat ik haar maar naar boven moest begeleiden, ze sliep immers in de kamer naast mij. Mijn ouders slapen beneden, dus ik stond er alleen voor. Met enige moeite lukte het om samen boven te geraken, en haar naar de logeerkamer te brengen. Ze plofte op het bed, en deed een poging haar laarzen uit te doen, maar die staakte ze want daar begon ze van te duizelen: ‘Oh, ik moet liggen’, zei ze, ‘misschien kun jij…’ Zo gezegd zo gedaan. Ik trok haar laarzen uit, en dat beviel me wel. Mijn tante is niet echt knap, maar heeft wel een mooi stel benen, en met een lekkere panty aan, ziet het er wel erg sexy uit. Van panty’s raak ik namelijk al van kinds af aan opgewonden, toen ik er eens een van mijn zus, uit de prullenbak viste en aantrok. Maar ik was er om haar goed op bed te krijgen, en vroeg of ze verder nog wat nodig had, een emmer of extra kussen, maar ze antwoordde niet. ‘Gaat het een beetje,’ vroeg ik. Ze was zo zat, dat ze niets meer hoorde of voelde. Althans, dat laatste daar ging ik vanuit: Ik kon het namelijk niet laten om haar benen even aan te raken, en liet mijn vingertoppen langzaam en voorzichtig over haar voet en enkel glijden. Geen reactie, dus ging ik verder naar boven.

Nog steeds niks, niet overmoedig worden! Maar ik gokte, en liet mijn hand over haar kuit strelen. Ik kneep er even in, en keek verschrikt naar haar gezicht, maar gelukkig, geen beweging. Het strelen ging van boven naar beneden, en na een tijdje probeerde ik voorzichtig mijn vingers onder haar rok te krijgen. Fantastisch, dat gladde nylon onder mijn hand, en met mijn andere hand schoof ik de rok omhoog, over haar buik. Daar lag ze, roerloos in een prachtige licht glanzende panty, en ik liet mijn handen over haar benen glijden. Af en toe keek ik zenuwachtig omhoog, of ze iets merkte, maar daar gebeurde niks, terwijl er in mijn broek wel wat gebeurde. Het knelde behoorlijk, want ik had natuurlijk een flinke stijve lul, en besloot mijn broek uit te doen. Op het moment dat mijn broek op de grond viel bewoog ze. Shit, nee, he? Maar ze kreunde, en draaide zich op haar zij, om vervolgens weer roerloos te blijven liggen. Ik knielde voor het bed, en streelde opnieuw over haar benen, terwijl ik me met de andere hand voorzichtig begon af te trekken. Wat een zaligheid, maar ik was niet voldaan. Ik wilde het anders, en voorzichtig kroop ik op het bed. Ik kuste haar billen, en streelde over haar been. Mijn stijve lul drukte ik voorzichtig tegen haar kuiten, en ik verwende mijzelf door er lichtjes tegen aan te rijden. Oh mijn god, wat was dit zalig! En voor ik het wist kwam ik klaar, het sperma spoot tegen haar benen. Shit, wat nu. Dit kan ik nooit uitleggen als ze wakker wordt. Maar tante bleef zo dood als een pier liggen. Nerveus haalde ik een zakdoek uit mijn broek, en probeerde het schoon te vegen. Tijdens het schoonmaken, werd ik opnieuw geil, door het vegen over de panty, maar ik bedacht me dat ik hier geen tweede keer mee weg kwam, en stond toen op.

Ik keek naar haar, en dat was een ongelooflijk mooi beeld, die mooie lange benen, die in een schitterende panty waren verpakt. Ik moest… nee, dit is ongehoord. Maar wat was dat? Haar handtas was op de grond gevallen, en stond open. Er was een rechthoekig pakje uit gevallen. Ik pakte het op en maakte het open. Het was een nieuwe panty! Ik was niet meer te houden! Het pakje werd geopend, het nylon eruit gehaald en even later stond ik naakt in deze panty voor het bed. Een gevoel van dat het kwaad al geschied was en het dus niets meer uitmaakte maakte zich meester van mij. Ze lag nog steeds op haar zij, roerloos en ik kroop over haar benen totdat mijn kruis haar bilpartij raakte, haar benen tussen de mijne geklemd. Ik duwde, en een onbeschrijfelijk gevoel ontstond in mijn buik. Hetzelfde gevoel als toen die eerste keer, dat ik mijn zus haar panty aan had. Ik bleef tegen haar achterwerk aanrijden, en voelde hoe tussen mijn dijen het nylon over nylon schuurde, tot ik opnieuw in haar panty klaar kwam. Ik liep naar de badkamer, trok de panty uit en waste deze met lauw water, om alle sperma eruit te krijgen. Ik legde de panty onder mijn matras, zodat hij kon drogen. Toen ik de volgende morgen wakker werd, zag ik haar nog net weggaan. Bij de deur sprak ze nog een tijdje met mijn moeder, dus vroeg ik me toch wel af, of ze er iets van gemerkt had. Een half uurtje later kwam ik naar beneden om te ontbijten. Mijn moeder stond in de keuken, en was bezig met opruimen. Ze lachte, toen ze me slaapdronken de keuken in zag komen, en zei; “nou, jij hebt zeker een zware nacht gehad, of niet?” Ik keek haar aan, en vroeg me af of ze het wist. “Je tante is net weggegaan. Ze heeft het heel erg naar de zin gehad gisterenavond. Ik heb haar gezegd dat ze altijd welkom is, het hoeft niet alleen bij een feestje te zijn. Hoe vond je het zelf?”

Ik wachtte even met mijn antwoord, toen zei ik; “ja, dat weet ik eigenlijk niet. Ik heb haar maar even gezien en gesproken, voordat jullie naar het feestje gingen. Maar ik heb er geen enkel probleem mee, dat ze nog een keertje komt. Ik vind haar wel tof om te zien.” Mijn moeder begon spontaan te lachen toen ik dat vertelde. Ze zei; “als ik het goed begrijp heeft ze je betoverd, of niet?” Ik kreeg spontaan een rood hoofd, toen ze dat zei. “Ik heb echt gelijk, ze heeft je helemaal voor zich gewonnen.” Ik zei dat ze er gisteren heel leuk uitzag, maar dat het wel de nodige moeite had gekost om haar in bed te krijgen, omdat ze teveel had gedronken. Toen mijn moeder dat hoorde begon ze nog harder te lachen, terwijl ze zei dat haar zus echt wel van een glaasje hield, soms wel iets teveel. Toen vroeg ze; “als jij het goed vindt, dan vraag ik haar voor volgende week zaterdag. Dan gaan we lekker ergens eten met haar, en kunnen we daarna nog een borreltje thuis drinken.” Ik vroeg; “gaat papa dan ook mee?” Ze keek me aan, en zei toen; “hoor ik het goed? Jij wilt met ons gaan eten, zonder dat papa erbij is?” ik lachte een beetje schaapachtig, en knikte van ja. Ze kwam naar me toe, pakte mijn hoofd vast en gaf me een zoen op mijn wang. Ze zei lachend; “oké. Ik zal haar bellen, en zeggen dat jij heel graag met ons op stap wilt, zonder papa. Dat zal ze best wel leuk vinden. Gaan we gewoon ergens een hapje eten, of moeten we opgedirkt en wel met jou op stap.” Ik zei; “als ik het dan toch mag zeggen, dan graag met alle toeters en bellen. Dat maakt zo’n etentje heel apart.” Toen ze dat hoorde, gierde ze van het lachen.

Ze zei; “weet je wat, ik bel haar wel even om te vragen of ze zin heeft om met ons mee te gaan. Ik vraag wel aan papa of hij niet iets anders wil gaan doen, dan hebben we alle tijd met zijn drieën. Oké?” Ze liep naar de kamer om haar mobieltje te pakken. Even later kwam ze de keuken weer inlopen, terwijl ze haar zus al aan de lijn had. Ik hoorde haar nog zeggen, dat ik het heel leuk zou vinden als ze meeging om lekker uit eten te gaan, om na afloop bij ons thuis nog een borreltje te drinken. “Je kunt dan lekker blijven slapen, en dan brengen we je zondag weer naar huis. Oh ja, voor ik het vergeet. Hij zou het wel vet vinden, als we allebei opgetut met hem op stap gingen.” Het was even stil, toen keek ze me aan en vroeg ze; “ze vraagt wat ze dan aan moet trekken.” Ik zei aarzelend; “nou, wat ze gisteren aanhad stond haar wel erg leuk. Wat mij betreft zou het fijn zijn als jullie er allebei echt vrouwelijk uit zouden zien. En dan van top tot teen.” Ze keek me lachend aan, en zei toen tegen haar zus; “hij wil dat we er super vrouwelijk uitzien. Ik denk wel dat ik weet wat hij daarmee bedoelt, maar daar kom ik nog wel op terug. Laat even weten of je kunt dan kunnen we alles even doornemen. Ik denk trouwens dat het een pizzeria gaat worden, want daar is hij gek op. Ik hoor nog van je.” Een uurtje later belde mijn tante terug. Ik nam de telefoon op. Ze belde even om te zeggen dat ze heel graag meeging. Toen vroeg ze of mijn moeder in de buurt was. Ik liep naar boven waar mijn moeder bezig was met de was, en gaf haar de telefoon. Terwijl ik naar beneden liep hoorde ik nog dat mijn moeder lachte, en zei dat het echt mijn idee was geweest. Wat er daarna nog besproken werd heb ik niet gehoord.

Na een kwartiertje kwam mijn moeder de kamer binnen, en zei; “ze vindt het te gek, dat je met ons uit eten wilt gaan. En natuurlijk blijft ze slapen. Reserveer dus maar een tafeltje. Papa maakt ook gebruik van zijn vrije avond, hij gaat samen met je oom iets doen, en blijft dan daar slapen, zodat we alle ruimte hebben voor onze avond.” Ik durfde niet te vragen wat er verder was bekokstoofd, dus restte me niets anders dan tot zaterdag te wachten. In de tussentijd maakte ik elke avond gebruik van de mogelijkheid om op mijn slaapkamer haar panty aan te trekken, me lekker af te trekken, en klaar te komen in haar panty. Het was in een woord: geweldig! Het gevoel van de gladde nylonstof over mijn benen, en het sperma door de dunne stof te zien komen. En eindelijk was het zaterdag! Ik was al vroeg uit de veren, en liep in mijn short naar de keuken. Tot mijn grote verrassing stond mijn moeder daar, en was ze bezig met een lekker ontbijtje. Ze had een ietwat doorzichtige ochtendjasje aan, waarvan de zoom tot net over haar billen kwam. Mijn lul reageerde meteen, en ik had de nodige moeite om hem anders in mijn short te leggen. Ze draaide zich om, en zei; “ik hoorde je naar de wc lopen, dus heb ik een lekker ontbijtje voor ons gemaakt. Ik hoop dat je trek hebt.” Terwijl ze dat zei, keek ze naar mijn short, waar mijn lul duidelijk zichtbaar was. Ze lachte zacht, toen zei ze; “ik hoop toch niet dat dit komt doordat ik een ontbijtje heb gemaakt.” Ik lachte een beetje ongemakkelijk, maar toen zei ze lachend; “gekke jongen, ik weet heel goed dat jongens zoals jij bijna elke ochtend wakker worden met een erectie, daar is toch helemaal niets mis mee? Ik moet wel zeggen dat je zeker vooraan hebt gestaan, toen je geboren werd, of niet?”

Ik knikte, niet echt wetend wat ze daarmee bedoelde, toen ze dat zei, maar ik kreeg spontaan een rode kop, toen ze met een lach op haar gezicht zei; “nou, als jij een vriendinnetje krijgt, dan zal ze de gelukkigste op aarde zijn. Met dat gereedschap kun je elk meisje in je bed krijgen. Als ik nog zo jong was geweest toen ik je vader ontmoette, dan zou ik echt blij geweest zijn met zo’n vriendje.” Ik wist even niet wat te zeggen, maar vroeg toen; “hoe heb jullie elkaar eigenlijk gevonden?” Ze lachte, en zei toen; “bij een muziekfestival. Hij zag er heel goed uit, en was, na later in bed bleek, redelijk goed bedeeld. Nou, de rest is eenvoudig, we zijn na acht maanden getrouwd. De eerste vijf jaar was het elke dag feest, maar de laatste jaren is het een behoorlijk stuk minder, helemaal na de klachten die hij kreeg.” Brutaal zei ik toen; “maar je hebt toch ook je behoeftes? Je maakt me niet wijs dat je geen behoeftes meer hebt.” Ze wachtte even, toen zei ze; “je hebt helemaal gelijk. Maar daar heb ik een passende oplossing voor gekregen. Hoe, dat zal ik je nog wel een keertje vertellen.” Rond de klok van elf uur kwam mijn tante binnenvallen, in haar hand had ze een kleine koffer. Breed lachend kwam ze op me af, pakte me stevig vast, en gaf me een zoen op beide wangen, de derde op mijn mond. “Zo, lachte ze, daar ben ik dan weer. Ik vind het te gek dat je met ons uit eten wilt gaan. Kunnen we daarna lekker thuis doorzakken, want ik hoef niet naar huis.” Ze liep naar mijn moeder, en gaf ook haar drie zoenen. De laatste op haar mond, en deze zoen duurde iets langer dan normaal. Ik wist niet of ik het goed had gezien, maar volgens mij was het echt een tongzoen! Mijn tante draaide zich om, en zag de uitdrukking op mijn gezicht. Ze lachte voluit, en zei; “ben je verbaasd dat je moeder en ik elkaar tongen? Lieve jongen, dat doen we al vanaf de middelbare school!”

En ze lachten allebei. Toen we even later aan de koffie zaten, vroeg mijn tante; “nou jongeman, vertel ons maar eens wat je van plan bent vandaag. We zijn heel benieuwd. Ik heb trouwens van je moeder gehoord, dat je heel graag wilt dat we er vrouwelijk uit moeten zien. Wat bedoel je daar precies mee?” Ik voelde dat mijn hoofd weer begon te gloeien, maar ik wist dat wie A zegt, nu ook B moet zeggen. “Wat ik met vrouwelijk bedoel? Nou heel gewoon; ik zou het vet vinden als jullie als een echte vrouw willen kleden, en dan bedoel ik niet jeans, bloes en sneakers, maar een leuk jurkje, hakken, en mooi opgemaakt. Zoiets zou ik echt vet vinden. Dan neem ik jullie met alle plezier graag mee.” Mijn moeder lachte breeduit, en zei tegen haar zus; “zie je wel? Ik had gelijk toen je dat vroeg. Hij wil gewoon met een paar lekkere meiden op stap, en ik denk dat ik precies weet wat hij graag wil. Maar dat vertel ik je straks wel, dat hoeft hij niet te weten.” Naarmate de dag vorderde werd ik steeds nerveuzer. Ik had bij mijn favoriete pizzeria een tafeltje gereserveerd, dus wat het eten betreft, was alles in kannen en kruiken. Rond een uur of vijf zei ik dat ik me ging douchen. Toen ik op mijn kamer kwam, zag ik tot mijn verbazing, dat mijn moeder al had klaargelegd wat ik aan moest trekken. Ik miste een onderbroek en sokken, dus nam ik maar aan dat ze dat bewust had gedaan. Nadat ik me had aangekleed, liep ik naar beneden waar de beide zussen aan het kletsen waren. Toen mijn tante me zag, zei ze tegen haar zus; “je hebt weer gelijk, hij heeft aangetrokken wat we klaar hadden gelegd. Je ziet er uit om op te eten jongeman. Zo gaan we graag met je mee.” Beide zussen liepen naar boven om zich klaar te maken. Een half uurtje later kwamen ze hand in hand de kamer inlopen. Ik kreeg bijna een hartverzakking! Het was een plaatje om te zien! Mijn moeder had een jurkje aangetrokken, dat ik nog niet eerder had gezien. Het zat als gegoten om haar lekkere lijf, en accentueerde werkelijk alles! Van haar volle, stevige borsten tot aan haar geweldige benen!

Benen, gehuld in een hoog glanzende panty, voor zover ik dat tenminste kon zien. Aan haar voeten een paar vette naaldhakken, die ik ook nog nooit had gezien. Haar gezicht heel geraffineerd opgemaakt, met de juiste accenten, en mooie kleurcombinaties. En dan mijn tante. Die droeg een strak om haar heupen zittende zwarte leren rok, met daarop een rode, ietwat doorschijnende bloes, waardoor het zwarte Bhtje met halve cups die haar borsten ondersteunden, duidelijk te zien was. Ook zij had volgens mij een glanzende zwarte panty aan, en een paar vette naaldhakken. Ze lachten voluit, toen ze mijn gezicht zagen. Mijn tante zei lachend; “nou, kunnen we zo met jou op stap?” Ik slikte een paar keer, en knikte toen heftig ja. Een paar minuten later stapten we in de auto, op weg naar de pizzeria. We kregen een hoektafeltje aangewezen. Mijn moeder ging tegenover me zitten, mijn tante kwam naast me zitten. “Is wel zo leuk, want jij hebt me per slot van rekening uitgenodigd.” We bestelden, en op advies van mijn moeder namen we een fles rode wijn met zijn drieën. Een kwartiertje later kwamen de pizza’s er aan, en konden we gaan eten. Na een paar minuten voelde ik opeens een hand op mijn dij, een hand die heel rustig omhoog ging naar de rits van mijn broek. Ik voelde mijn lul hard worden, helemaal toen de hand hem pakte door de stof heen. Mijn tante keek me aan, en zei toen zacht; “vind je dat lekker lieverd? Of moet ik nu stoppen?” Terwijl ze dat zei, keek ze naar mijn moeder, en zei; “je hebt gelijk, hij heeft een lekkere grote lul. Ik voel het door zijn broek. Maar ik wil hem ook wel eens in mijn hand hebben.”

Ze trok de rits naar beneden, ging met haar hand door de opening, en pakte mijn keiharde lul vast. Ze lachte zachtjes, en zei toen; “hij heeft echt een grote lul! Ik heb moeite om hem vast te houden.” Ze trok een paar keer aan mijn lul, stopte hem weer terug, en ging verder met eten. Toen we klaar waren, vroeg ik of ze nog iets na wilden hebben. Ze wilden graag nog een lekkere cappuccino. Op dat moment voelde ik een voet tegen mijn broek komen, die me begon te strelen. Ik keek op, en zag dat mijn moeder naar me keek. De blik in haar ogen was uitdagend, alsof ze hier iets mee wilde zeggen. Zacht vroeg ze; “doe je rits eens open.” Ik deed wat ze vroeg, en even later voelde ik een nylonvoet over mijn lul gaan. Het was een gevoel, dat moeilijk te beschrijven is, maar het voelde hemels! “Wil je mijn voet even vasthouden? Voelt het lekker om mijn voet over je lul te voelen?” met een trillende hand pakte ik haar voet, en ging ermee over mijn lul, die op knappen stond! Ze bleef me strak aankijken, met een geile blik in haar ogen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 27292 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “Mijn tante, EN mijn moeder! 1”

  1. Geweldig geil begin van een vervolg, hoop snel dat het vervolg er komt, wat mij betreft mag er ook wel een beetje lichte dominantie van de vrouwen naar de jongen in zitten

  2. Heerlijk geil zeg. Kan niet wachten op vervolg. Zien van en geilen op moeder en tante echt herkenbaar. De rest herkenbaar als m’n natte droom. Ook ik had een nylon verstopt op m’n slaapkamer en er nachten van genoten.

Plaats een reactie