BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Waargebeurde overspel 23

Ik zette haar nu voor de boerderij af en er stonden twee Poolse vrouwen te kijken toen ze uitstapte. Ze vroegen haar iets en toen ze knikte begonnen ze te lachen en te zwaaien naar mij. Ik zwaaide terug en reed snel naar den Bosch. Zo eindigde de vorige keer mijn verhaal.

Toen ik thuis kwam was mijn vrouw een beetje onrustig. Ze vroeg waar ik geweest was, want ze had wel 10 keer op de huistelefoon gebeld. Ik vertelde vlot dat ik vanmiddag een baalmiddag had genomen en gewandeld had in de Drunense duinen. Ze vond het maar niks dat ik alleen was gegaan. Ze zei dat ik de volgende keer haar maar eerder moest komen halen dan zou ze meegaan. En uiteraard zegde ik dat toe. Maar ik moest dus op mijn tellen passen.

Een paar dagen later had ik weer een aantal uren dat ik alleen thuis was en ik keek of J. online was. En ze was er. Ik vroeg haar of ze wilde vertellen wat de vrouwen gevraagd hadden toen ze thuis was gekomen. Ze werd een beetje rood en zei dat ze vroegen of we lekker geneukt hadden. En om van het gedoe af te zijn had ze maar geknikt. Later kwamen ze naar haar toe en vroegen hoe het was geweest en wat we hadden gedaan e.d. Ze had een en ander verteld, maar natuurlijk niet alles. Wel dat ik het heel lang vol kon houden. En dat ik een goede neuker was. De vrouwen hadden ook al gezegd dat ze ook wel een keer mee wilden. Maar toen was ze een beetje jaloers uitgevallen tegen hun en had gezegd dat ze zelf maar iemand moesten zoeken. Toen vertelde ze me dat allebei de vrouwen nu ook op Twoo zaten en daar zochten naar een minnaar. Ze lachte en gunde ze ook een leuke man.

Maar toen ik vertelde van mijn vrouw zei ze dat ze niet tussen ons in wilde komen. Dus alleen ontmoeten en neuken zei ze als het veilig is. Dat kon ik alleen maar beamen natuurlijk. Dus ik zei dat ik de week erna haar op woensdag wilde komen halen en dan zouden we bij mij thuis blijven. Als mijn vrouw dan belde dan was ik ook thuis. Ik vroeg haar wel of de hond dan beter naar de opvang kon. Ze keek me aan en zei “Nee, hij moet blijven”. Ik vroeg haar of ze zich dan weer wilde laten likken. En een beetje stotterend kwam het er uit dat als ik het niet erg vond ze dat heel fijn zou vinden. Ik vertelde maar niet dat ik er zelf bloedgeil van werd om daar naar te kijken. Dus we spraken af dat ik haar volgende week woensdag zou komen halen en dat we de hele dag bij mij thuis zouden blijven.
Ik kon niet wachten tot ze er weer zou zijn. Ik trok me intussen gewoon niet af. Want dat deed ik regelmatig toen omdat ik altijd geil was maar niets anders had dan handbediening. Je moet toch wat als man? Ik had afgesproken dat ik mijn vrouw die dag zou brengen en op komen halen. Dan zou ik bij het ophalen de hond meenemen zodat we nog even ergens konden wandelen. Dat vond ze een goed idee. Ik was dus al heel vroeg in Waardenburg waar zoals gebruikelijk J. al door de boomgaard aan kwam wandelen. Ze zag er weer uit om zo op te vreten. Ze droeg een kort rokje en een mooi truitje. En ik zag direct dat er geen enkele lijn te zien was van een BH of een slipje. Daarover droeg ze een mooie najaar jas die ze wel open had hangen. Want het werd soms al een beetje kil, maar het was nu nog goed te doen. Toen ze instapte kon ik het niet laten om snel haar rokje op te tillen. Ze lachte en showde haar kutje. Want ze had inderdaad niets er onder aan. Ik daagde haar uit om onderweg gewoon haar knietjes uit elkaar te zetten zodat vrachtwagenchauffeurs haar kutje ook konden zien met een beetje geluk. Ze trok vervolgens haar rokje helemaal op zodat ze echt met een blote kut in de auto zat. Volgens mij was ze ook al bloedgeil.
Ik reed daarom zo snel mogelijk naar huis. Daar aangekomen keek ik of de kust veilig was en er was zoals meestal op de tijd niemand te zien in de straat. We gingen snel naar binnen en daar trok ze haar jas uit. Ik stond al achter haar en gleed met mijn handen onder haar truitje. Ik pakte direct haar tieten in mijn handen en begon met haar tepels te spelen. Ze leunde achterover tegen me aan en reikte met haar hand naar achteren naar de bobbel in mijn broek. Ze maakte zonder te kijken mijn broek los en draaide zicht toen om. Ze ging zo gebogen staan dat ze me kon pijpen en dat ik bij haar kutje en kontje kon. Zonder veel omhaal nam ze mijn lul diep in haar mond en begon te pijpen. Ik ging met mijn hand naar haar kutje en stak er mijn ring- en wijsvinger in. En met mijn middelvinger wreef ik over haar klit. En daardoor kon ik net met mijn duim bij haar poepgaatje. Ik had dat al eens eerder zo willen doen en nu was de gelegenheid. Ik wilde overigens nog niet klaarkomen. Maar zij kwam al heel snel voor de eerste keer die dag klaar. Ze bleef wel doorzuigen maar toen ze weer tot rust gekomen was zei ik dat ik koffie zou zetten. We gingen naar de keuken en ik maakte koffie voor ons. De hond was intussen eens komen kijken wie er was en snuffelde enthousiast bij J. Ze aaide hem lekker over zijn kop en hij ging tegen haar aanhangen. Blijkbaar vond hij haar heel leuk.

We gingen samen op de bank zitten en ze trok haar benen op. Ze hing zo lekker tegen me aan en we dronken lekker onze koffie. Daarna vroeg ik of de vriendinnen intussen ook al een minnaar gevonden hadden. Ze begon te lachen en zei dat ze allebei wel 50 reacties hadden gehad. Maar tot nu toe niemand waar ze van zeiden dat ze daar wel mee naar bed wilden. Ik moest er mee lachen. Maar ik gunde ze natuurlijk ook een lekkere vent. Ik kuste haar op haar mond en ze opende die voor me. We begonnen te tongen en ik speelde weer met haar tietjes en haar tepels. Ik trok langzaam haar truitje uit. Het was niet koud dus we zouden gewoon op de bank blijven. Ik had een paar handdoeken geregeld voor als er lekkage zou komen. Ze begon nu ook langzaam mijn overhemd los te knopen. En dat was nu ook snel uit. En tussendoor bleven we rustig door tongen. Toen zocht ik naar het ritsje van het rokje. En het was weer een zijsluiting. Die zijn gewoon heel handig. Ik maakte het voorzichtig los en trok het over haar heupen omlaag. Ze zat nu naakt op de bank. Ik stond op om mijn broek los te maken en trok ook snel alles verder uit.

Ik wilde nu snel neuken. Want ik wilde proberen vandaag 2 of 3 keer klaar te komen. Ik zette haar op mijn schoot met haar rug naar me toe. Ik liet haar iets omhoog gaan en mikte mijn stijve lul rechtstreeks in haar kutje. Op deze manier kon ze lekker wippen. En, wat ik al gehoopt had, de hond kwam snel dichterbij. Ze had hem niet gezien omdat ze met haar ogen gesloten van het neuken genoot. Maar toen hij plotseling met zijn tong over haar kutje likte (en over mijn lul) slaakte ze een gilletje. Ze opende haar benen iets verder zodat hij er zeker goed bij kon. En toen voelde ik die lange hondentong door haar kut op en neer gaan. Ze werd gelikt zoals ik het nooit zou kunnen. En ik moet zeggen dat het mij ook wel iets deed. Terwijl je neukt een tong die je constant likt in de lengte van je lul. Ik had intussen een tepel tussen mijn vingers om lekker mee te spelen en een beetje te draaien e.d. En af en toe wisselde ik naar de andere tiet. Ze hield niet van echte pijn, maar hier kon ze toch wel van genieten. En met mijn andere hand had ik haar klit gezocht en probeerde die samen met die grote hondentong te masseren en te stimuleren. Ze begon dan ook al heel hoge kreetjes te gillen. Niet hard maar wel doordringend. Ik wist dat ze dan richting klaarkomen ging. En door alle impulsen kwam ze dan ook snel klaar. Ik voelde een golf van haar kutsappen over mijn lul lopen. En de hond vond dat ook lekker want die likte alles op. En dat deed ook voor mij de sluisdeuren open. Ik begon haar vol te spuiten. Ze ging op dat moment onbeweeglijk op mij zitten zodat ik echt zo diep mogelijk in haar spoot. Ik voelde de top van mijn eikel tegen haar baarmoeder komen. Het was goed dat ze de overgang al had gehad. Anders had ik haar zo zwanger kunnen spuiten. Het was in ieder geval een heerlijk gevoel voor haar en mij. Ik stuurde nu even de hond weg want die bleef maar likken. En ik wilde nu zelf haar kutje leeglikken.

Ik legde haar nu op haar rug met haar kutje op de rand van de bank. Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en begon over haar kut te likken. Mijn zaad kwam er uitgelopen vermengd met haar kutsappen. Ik likte alles op en genoot van de smaak van mijn eigen zaad. J. keek ernaar en vroeg of ik dat meer deed. Ze wist nog steeds niet dat ik bi was. Dus ik vertelde dat eindelijk tegen haar en ze keek verrast op. Ik zei dat ik dus wel eerder zaad geproefd had en dat lekker vond. Toen vroeg ze of ik ook mannen geneukt had en of ik ook geneukt was zelf. Toen ik allebei met ja beantwoordde keek ze wel een beetje vreemd op. Maar ik ging door met likken en daar begon ze toch wel van te genieten. En niet lang daarna kwam ze rustig weer klaar.

Nu ging zij op haar knietjes voor mij zitten en begon mij weer te zuigen. De hond was er als de kippen bij en met zijn grote liklap ging hij weer door haar kut. Ze duwde haar kontje verder naar achteren zodat hij er goed bij kon. Ze werd er echt bloedgeil van. En hij ook. Want ik zag tijdens het likken dat hij een grote dikke lul had die nu tevoorschijn kwam. Ik wees haar er op en ze kleurde rood. Maar ze bleef gewoon doorgaan en mij pijpen terwijl ze gelikt werd. Mijn pik stond nu weer keihard en het liefst had ik weer geneukt. Maar ze gaf me geen kans ze bleef me pijpen en liet zich nu echt heel enthousiast likken door de hond. Ze had haar benen nu echt wijd uit elkaar gezet zodat hij er goed bij kon. En natuurlijk kon het klaarkomen niet verder uitgesteld worden. Ze begon gewoon te shaken en haar ogen draaiden weg toen ze tot een explosie kwam. En op dat moment kwam ik ook klaar. Ik spoot haar mond helemaal vol. Maar, omdat de hond bleef likken bleef ze maar klaarkomen. Ze kreunde en gilde nu voor de eerste keer heel hard. “mam orgazm, mam orgazm” Ik kom klaar, ik kom klaar. Ze had wel het besef om alles in te slikken. Maar verder was ze volledig van de kaart.

Dit duurde nog ongeveer 10 minuten tot ze weer een beetje bijkwam. En toen begon ze te huilen. Ik nam haar in mijn armen en vroeg wat er aan de hand was. Ze durfde me niet aan te kijken. Dus ik bleef aandringen en tenslotte zei ze dat ik nu wel heel erg boos zou zijn op haar. Omdat ze zich had laten klaar likken door de hond. Maar ik vroeg aan haar of ze het fijn gevonden had? En nadat ik dat nog een keer gevraagd had zei ze heel schuchter “Tak” oftewel “ja”. Ik zei dat ik de eerste keer wel geschrokken was maar toen ik zag hoe ze genoot vond ik het mooi om te zien. Maar nu wilde ze wel onder de douche als ik het niet erg vond. Dus we gingen naar boven en douchten ons goed. Ik zette de massagestraal tegen haar kutje en door deze harde straal op haar kutje werd ze ook weer geil en kwam na een paar minuten met een kreetje klaar. Mijn lul werd niet meer hard nu. Dus gingen we weer naar beneden. Ik zei dat ik haar zo meteen naar huis zou brengen want dan kon ik op tijd mijn vrouw ophalen. Ze zei dat dat goed was. Ze vroeg wel of ik haar nog meer wilde halen en of ik het dan erg zou vinden als de hond haar weer zou likken. Ik lachte en zei dat we wel zouden zien wat er uit voortkwam.
En dat zien we de volgende keer dan wel weer.

Ik wijs er even op dat dit verhaal waar gebeurd is. Ik heb het geromantiseerd maar ze heeft zich echt laten likken door de hond. En ze is daar gigantisch op klaar gekomen. Het was niet vulgair maar gewoon heel natuurlijk.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door bi013

Ik ben een oudere biman die geïnteresseerd is o.a. in fantasy en metafuncties. Mail me met suggesties o.a. frans276@outlook.com Ik schrijf een serie fantasieverhalen onder de titel zorgcentrum die ik graag hier wil plaatsen. Ik heb ook waargebeurde verhalen geplaatst uit mijn eigen leven onder de naam "waargebeurde overspel" en "mijn leven als bi". Ik heb deze verhalen wel geromantiseerd. De namen zijn aangepast en de locaties alleen als die tot een herkenning zouden kunnen leiden. Ik hoop dat jullie plezier hebben van mijn levensverhaal.

Dit verhaal is 7835 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Waargebeurde overspel 23”

Plaats een reactie