BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verrassende vakantie

Na een roerige periode nam ik me voor om ergens rustig vakantie te houden. Ik was al weer sinds enige tijd vrijgezel dus ik hoefde met niemand rekening te houden.

Via internet vond ik een afgezonderd gelegen huisje wat ik direct voor de week daarna boekte. Gelukkig is mijn werk flexibel dus vrij nemen was geen probleem.

Na een lange rit kwam ik aan bij het huisje en het was nog mooier dan op de foto’s.

Het was ontzettend stil. Heel af en toe hoorde ik in de verte wat snelweg-verkeer, de rest van de geluiden kwam alleen van de natuur.

De eerste dagen deed ik niet veel, af en toe maakte ik wandeltochten. De meeste tijd bracht ik door met lezen en rusten.

Na een paar dagen werd ik wat geiler en genoot er van om me overal af te kunnen trekken, zonder bang te hoeven zijn betrapt te worden. Gelukkig had ik daar wel internet en het kijken van geile porno maakte dat ik steeds geil bleef.

Sinds dinsdag was het weer veel beter. Op de donderdag van die week had ik zin in iets meer kinky. Gelukkig had ik mijn buttplug van huis meegenomen en nadat ik me goed gewassen had bracht ik hem met wat glijmiddel in. Omdat het die dag ontzettend warm was ging ik op de veranda liggen. In het huisje vond ik een paar strandbedden en nadat ik een daarvan opgezet had ging ik daarop liggen lezen. Voordat ik een flink deel van het boek had gelezen viel ik al in slaap.

Ineens schrok ik wakker van een ‘hallo’. Ik keek om me heen en zag een mooie dame met rugzak leunend op de veranda-afzetting. Direct schoot mijn buttplug door mijn hoofd. Omdat er gehele privacy was had ik geen handdoek of iets anders in de buurt waarmee ik mezelf kon bedekken.
Ik kwam moeizaam overeind, excuseerde me en ging naar binnen om mezelf aan te kleden. Zou ze de buttplug hebben gezien?

Aangekleed kwam ik weer buiten en stelde me voor. Het bleek dat ze Catherine heette. Ze vertelde me dat ze het huisje voor de week daarop had gehuurd, dat ze liftend was gekomen en dat ze bij de laatste lift heel veel geluk had gehad omdat ze het grootste deel van de reis met dezelfde vrachtwagenchauffeur af had kunnen leggen. Omdat ze veel eerder dan gepland was gearriveerd en ze best nieuwsgierig was naar het huisje was ze zo vrij geweest om eerst even te komen kijken voordat ze een hotel zou zoeken. De vrachtwagenchauffeur had haar in de buurt afgezet.

Ik vroeg of ze wat wilde drinken en ze wilde graag een pilsje. Ik liep naar het keukentje, haalde 2 pilsjes uit de koelkast en liep weer terug naar haar. Ze was inmiddels gaan zitten en we raakten al snel in gesprek. Ik vond haar leuk en aantrekkelijk.

Na enige tijd gaf ze aan dat het tijd was om naar het dorp te gaan om een hotel te zoeken.
Ik dacht even na en vroeg haar of ze niet in het huisje wilde blijven. Er waren immers 3 slaapkamers en het was maar een paar dagen. Ze hoefde niet lang na te denken en nam het aanbod al snel dankbaar aan.

“Ik heb wel niet veel eten voor vanavond in huis”, zei ik. Ik ga even boodschappen halen.
“Nee”, zei ze. “Om te vieren dat de reis zo ontzettend soepel is verlopen en als dank voor het mogen blijven, trakteer ik je op een etentje”.

Om de beurt gingen we in de douche en toen ik gewassen en aangekleed op de veranda zat kwam Catherine naar buiten in een rood zomerjurkje. Ze zag er beeldschoon uit. Ik zag direct dat ze geen bh droeg.

Omdat op een paar kilometer afstand een restaurant was besloten we er lopend naar toe te gaan. Het was duidelijk geen sterrenrestaurant maar het zag er wel gezellig uit en het eten was verbazend goed. Aangezien we lopend waren hoefden we ons qua drank niet in te houden. Catherine bleek, net als ik, een getraind drinker te zijn en we bestelden dan ook bier bij de vleet. Het werd steeds gezelliger en we hadden samen de grootste lol.

Ineens vroeg ze me: “heb je je buttplug nog in?”. Nu ben ik verre van preuts maar haar directe vraag deed me toch blozen. “Nee”, zei.
“Nou ik wel”, zei ze. “Door de reis had ik niet veel gelegenheid voor sex. Gelukkig was de vrachtwagenchauffeur wel een lekkere vent en heb ik hem met plezier bedankt voor de lange lift door hem lekker te pijpen”.

“En je bedankt mij met een etentje?”, vroeg ik. “Nou niet brutaal worden”, zei ze. “Trouwens, de week is nog niet voorbij”, zei ze vervolgens met een knipoog.

We bestelden nog een toetje en een laatste pils, rekenden af en liepen samen terug naar het huisje.
Onderweg kwamen we over een brug. Ze stopte op de brug, leunde op de railing en wees me op de uit een in de verte liggende stad komende lichten.
Ik kwam naast haar staan, keek naar de lichten in de verte maar ook naar de wilde rivier die onder de brug door ging.

“Wil je mijn buttplug ook zien?”, vroeg ze. “Ik heb de jouwe immers ook gezien”.
Voordat ik antwoord kon geven deed ze haar jurkje naar boven en stak haar kontje naar achteren. Ik ging achter haar staan en zag in het vage licht van de bruglampen dat ze sliploos was en zag het uiteinde van haar buttplug uit haar heerlijke kont steken. “Als jij ook zin hebt mag je me neuken”, zei ze. Ik had daar zeker zin in en haalde snel mijn inmiddels stijfgeworden pik door mijn gulp naar buiten. Gewillig spreidde zij haar benen en stak ik mijn stijve pik zonder veel moeite in haar natte kut en begon haar te neuken. Plots hoorde ik een auto aan komen en maakte aanstalten om mijn pik in mijn broek terug te stoppen. “Nee”, zei ze, “laat hem lekker in mijn kutje. Terwijl de auto ons passeerde stak mijn pik nog steeds in haar kutje, bewoog ik me niet meer maar leunde voorover om het er uit te laten zien dat ik haar romantisch van achteren vasthield en we samen alleen genoten van het uitzicht. Haar jurkje probeerde ik zoveel mogelijk naar beneden te brengen.
Ze had duidelijk andere plannen want vlak voordat de auto bij ons was deed ze zelf haar jurkje omhoog om het de mensen in de auto te laten zien dat we aan het neuken waren.

De auto stopte direct na de brug en we zagen een man uitstappen en naar ons toe komen lopen. “Hmmm”, zei ze. “Dit biedt mogelijkheden”. Met mijn pik nog in haar kutje draaide ze naar de man en wenkte hem dichterbij. “Ik ben nu zo geil dat ik vrees niet genoeg te hebben aan alleen jouw pik”, zei ze tegen mij. De man kwam dichterbij, Catherine trok hem aan zijn riem dichterbij, opende zijn broek en haalde zijn pik naar buiten. Vervolgens begon ze hem grommend te pijpen. Het duurde niet lang voordat de man klaarkwam en toen hij haar mond vulde met zijn zaad kwam ze spuitend over mijn pik klaar waardoor ik ook direct klaarkwam. De man bedankte haar voor het heerlijke pijpen en liep zo snel mogelijk terug naar zijn auto. Catherine draaide zich om, knielde voor me neer en lukte mijn pik schoon, ondertussen zichzelf nog vingerend. Toen ze tevreden was over het resultaat kwam ze overeind en zei: “genoeg sex voor vandaag. Morgen is weer een dag”. Samen liepen we terug naar het huisje.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12708 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Verrassende vakantie”

Plaats een reactie