BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Bisex-ontdekking

Mijn vriendin en ik hebben een gezond seksleven. We doen het regelmatig en af en toe, ze is daar niet altijd voor in, fantaseren we tijdens de sex. Dat was nieuw voor haar maar na enige tijd ging ze daar in mee. Gelukkig zegt ze het als ze er geen zin in heeft. Zelf heb ik daar meestal wel zin in. Als ik op mijn rug lig en zij mij geknield pijp kijk ik altijd naar haar kontje en stel me voor dat daar een man staat die haar van achteren neemt. Als ze ook zin heeft in een fantasie kijkt ze achterom en ziet daar ook een man staan die zijn pik in haar geile kut steekt.
Daar wordt ze erg geil van dan en pijpt ze mij woest klaar.

In het verleden zijn we wel eens naar Mystique geweest. Vaak om te kijken en om met elkaar sex te hebben en een enkele maal hebben gezamenlijk wat met anderen gedaan.

De eerste keer dat we daar waren werden we al snel aangesproken door een stel. Na een kort en prettig gesprek werden we uitgenodigd om met hen naar boven te gaan. We gingen met vieren een klein kamertje in en deden de deur op slot zodat we niet door anderen lastig gevallen konden worden. De man en de vrouw gingen naast ons liggen waarbij mijn vriendin het dichtst bij hen lag. Ik merkte wel dat ze beiden erg gecharmeerd van haar waren en al snel werd mijn vriendin door 4 handen (van het stel) onder handen genomen. Het was niet grof of vulgair maar juist zacht en teder. Terwijl mijn vriendin door hen handmatig verwend werd, en even later ook met hun tongen, tongden mijn vriendin en ik met elkaar. Ondertussen had ze mijn pik in mijn boxershort gevonden en begon ze me heerlijk af te trekken. Al snel kwam ze enkele malen klaar. Na enige tijd ging mijn vriendin op haar knieën zitten om mij heerlijk te pijpen waarna de andere man geknield achter mijn vriendin ging zitten.
Mijn vriendin deed gewillig haar benen uit elkaar zodat de andere man zijn dikke pik in haar kutje kon stoppen. Terwijl mijn vriendin door de andere man geneukt werd en ik door haar gepijpt, ging de andere vrouw op haar rug liggen, schoof ze zich onder mijn vriendin en nam de borsten van mijn vriendin onder handen. Zelf manoeuvreerde ik me zo dat ik het kutje van de andere vrouw kon likken. Wat was dit lekker en wat werden we geil.
We wisselden regelmatig van positie en nadat de andere man vanwege werk weg moest heb ik nog wat tijd doorgebracht met beide dames waarbij de dames ook de nodige aandacht voor elkaar hadden.

De derde keer dat we in Mystique waren – de tweede keer was niet zo’n succes en niet het vermelden waard – hadden we vooral aandacht voor elkaar, behoudens de enkele vingers die het kutje van mijn vriendin verkenden.
Omdat we beiden de dag erna moesten werken hadden we afgesproken om om 11.30 uur naar huis te gaan. Op het laatst stonden we samen door een kijkgat te kijken hoe anderen geil met elkaar neukten. Mijn vriendin stond voor me en ik een beetje gebogen over haar heen. Weer geil geworden van het schouwspel legde ik mijn hand op haar kontje en begon deze te strelen. Af en toe stopte ik mijn vinger in haar kutje die, ik vermoed ook door hetgeen zij zag, weer enorm nat was geworden. Het stel dat naast ons stond vertrok en hun plaats werd ingenomen door een jongeman. Deze keek ons vrij verlegen aan. Verlegenheid die je niet zou verwachten van zo’n knappe een aantrekkelijke man. Mijn vriendin keek hem aan en ik merkte dat zij onder de indruk van hem was. Ze glimlachte naar hem en haar aandacht werd vervolgens weer getrokken door wat zich achter het kijkgat voltrok. De man naast ons had niet alleen oog voor wat wij zagen maar ook voor mijn hand die mijn vriendin betastte. Ik keek hem aan en hij zag dat. Met mijn hoofd maakte ik een gebaar dat hij mee mocht doen. Een aanbod waar hij gretig gebruik van maakte. Terwijl ik haar linkerbil streelde had hij zijn hand op haar rechterbil en voelde daar gewillig aan. Met mijn vinger zocht ik haar kutje en begin haar zachtjes te vingeren. Mijn vinger werd kletsnat waarna ik mijn vinger uit haar kutje haalde en mijn natte vinger haar kontgaatje bevoelde. Dit gaf de andere man ruimte om op zoek naar haar kutje te gaan. Ik voelde aan mijn hand dat hij haar zachtjes begon te vingeren. Gewillig spreidde zij haar benen en genoot geil van de handen van 2 mannen. Terwijl ik met mijn linkerhand een borst vast pakte en hij haar andere borst, zag ik over haar schouder dat zij met haar rechterhand over zijn kruis voelde. De bobbel in zijn slip was duidelijk zichtbaar. Nieuwsgierig boog ik me verder naar voren en zag dat dat zij de rand van zijn slip tot over zijn ballen bracht waarna zij vrij spel had om aan zijn pik te trekken. Het was een heerlijke dikke pik en al snel was hij zo geil dat hij klaarkwam en zijn aanzienlijke hoeveelheid zaad tegen de muur spoot. Toen mijn vriendin dat zag kwam ze heftig klaar, met mijn vinger inmiddels in haar kontje en zijn vinger nog in haar kutje.

Bijgekomen van deze inspanning vroegen we hem of we hem een drankje mochten aanbieden wat hij niet afsloeg. We praatten wat aan de bar en tijdens dat gesprek zei hij dat het zijn eerste keer in een parenclub was en dat hij eigenlijk daar te verlegen voor was en geen contact durfde te leggen met anderen. Hij was heel blij dat hij met ons mee had mogen doen.

Toen mijn vriendin even naar het toilet moest bleven hij en ik samen aan de bar zitten. Ik vroeg hem of hij zin had in een vervolg met ons. Daarop zei hij dat hij waarschijnlijk niet meer naar een parenclub zou gaan omdat hij daar inderdaad toch te verlegen voor was. Ik vroeg hem of wij hem bij ons uit mochten nodigen. Dat mocht. Graag zelfs. Want hoewel te verlegen was hij ook altijd geil en had zin om verder te ontdekken. Ik noteerde zijn telefoonnummer en nadat mijn vriendin terug was van het toilet en we afscheid hadden genomen van hem (Pim bleek zijn naam te zijn) vertrokken we naar huis. Onderweg naar huis spraken we over Pim en mijn vriendin zei dat ze wel onder de indruk van hem was. Dat ik dat ook was en zijn telefoonnummer had hield ik voor mezelf.

Enkele maanden later had ik weer zin in een sexavontuur. Ik vertelde mijn vriendin dat ik haar die avond wilde masseren. Tegen een massage zegt ze nooit nee. Pim had ik telefonisch al benaderd en met hem afgesproken dat hij mee zou masseren.

Ik had voor ons gekookt en nadat we hadden gegeten – haar lievelingsmaal – stuurde ik naar naar de badkamer om eens lekker in bad te gaan zitten.

Ondertussen ruimde ik de boel op en zette de massagetafel klaar op de slaapkamer. Lekkere olie en handdoeken haalde ik uit de kast.

Nadat ik me uitgekleed had en een badjas had aangetrokken kwam ze uit de badkamer en liet ik haar op haar buik plaatsnemen op de massagetafel. Nadat ik een zacht muziekje had opgezet begon ik haar te masseren. Ik begon met haar nek en schouders en op het moment dat ik haar rug wilde gaan masseren ging de bel. “Wie zou dat zijn?” vroeg ze halfslapend. Ik zei dat ik nog een pakketje verwachtte en dat ik even naar de voordeur moest. Ze had geen idee dat Pim het pakketje was. Met Pim had ik afgesproken dat hij zich uit zou kleden en een klaarliggende badjas zou aantrekken.
Snel ging ik weer terug naar mijn massage en hervatte deze met extra opwinding. Ondanks die extra opwinding nam ik ruim de tijd voor haar rug. Haar kontje was bedekt met een handdoek en met tegenzin sloeg ik deze over. Met 2 handen masseerde ik zachtjes haar linkerbeen. In mijn ooghoek zag ik dat Pim door de kier van de deur keek en met mijn hand gebaarde ik hem dat hij zachtjes dichterbij moest komen. Toen hij met beide handen haar rechterbeen begon te masseren schrok mijn vriendin en slaakte een gilletje. Ik zei dat het goed was en dat ik haar fantasie – een vierhandenmassage – in vervulling wilde laten gaan. Ze keek Pim aan en zei: “Hoi Pim, welkom.” en legde haar hoofd vervolgens weer terug. Genietend van al die aandacht en al die handen onderging ze de massage waarbij ik merkte dat ze opgewonden raakte. Na uitgebreid haar benen gemasseerd te hebben trok ik de handdoek van haar kontje en legde ik deze op een stoel. Teruglopend naar de massagetafel zag ik dat haar kutje vochtig was en haar lippen enorm opgezwollen.
Zachtjes en teasend passeerden we haar billen waarbij we steeds net niet bij haar kutje en kontgaatje kwamen .
Uiteindelijk was ze zo geil dat ze met haar handen door de openingen van onze badjassen onze pikken zocht en vastpakte. Nadat ze een tijdje ons afgetrokken had zei ze: “Als jullie nou eens gaan douchen? Ik heb zin in meer.” Snel vertrokken we naar de badkamer waar we ons snel wasten. Onder het wassen hadden we redelijk veel oog voor de pik van de ander, merkte ik.

Na ons afgedroogd te hebben liepen we terug naar de slaapkamer. Mijn vriendin had de massagetafel opgeruimd, een sexy setje aangetrokken en midden in ons grote bed plaatsgenomen. Met haar kutje spelend zei ze dat we ieder aan een kant van haar moesten komen liggen. We namen plaats naast haar en begonnen haar te strelen. Al snel werd het meer dan alleen strelen en vingeren we haar beurtelings en soms tegelijkertijd. Ze deed hoerig haar benen uit elkaar en liet zich gewillig nemen terwijl ik haar tonde. Plots duwde ze me achterover op bed, deed haar sexy setje uit en kwam ze op me zitten. Met een hand bracht ze mijn pik naar haar kutje en liet zich over mijn pik zakken. Terwijl ze me wild neukte zei ze tegen Pim: “kom bij mijn hoofd staan. Sinds onze ontmoeting heb ik zo’n zin om die heerlijke pik van je te pijpen.” Daarop zei Pim: “graag, ik ben eerlijk gezegd nog nooit gepijpt.” Het bleek dat hij tot dan nog maar één vriendinnetje had gehad en dat zij daar absoluut niets van moest hebben. Snel nam Pim zijn plaats in en terwijl mijn pik heerlijk door haar kutje genomen werd zag ik dat de pik van Pim in haar mondje verdween. Geil pijpte ze hem en van die aanblik werd ik enorm geil en mijn pik dikker dan anders. Na een tijdje haalde ze de pik van Pim uit haar mond en zei dat hij moest knielen. Terwijl zijn pik vlakbij mijn hoofd zat ging ze verder met hem gulzig te pijpen. Na enige tijd haalde ze zijn pik weer uit haar mond, nam hem in haar hand en zei tegen mij: “volgens mij heb jij hier ook wel zin in.” Verbaasd keek ik naar haar. Had ik ooit laten vallen dat het mijn fantasie was om een pik te pijpen? Of had ze het geraden of gevoeld. Hoe dan ook, ik zei, een beetje bedrommeld: “ja graag, als Pim dat ook oké vindt.” Daarop zei hij: ” ik heb helemaal geen ervaring maar wel fantasieën in die richting.” Al trekkend aan zijn pik bracht ze deze naar mijn mond. Ik opende mijn mond, likte over zijn eikel en nam vervolgens zijn pik in mijn mond. Opgewonden begon ik hem te pijpen, geil gadegeslagen door mijn vriendin. “Ik had al zo’n vermoeden” zei ze.
Ik pijpte Pim met al enthousiasme die ik had en genoot er ontzettend van. Ik zag dat Pim ook erg geil genoot. Ik kon het ook merken want zijn pik groeide nog verder in mijn mond. Helaas nam mijn vriendin met haar linkerhand zijn pik uit mijn mond om deze verder te pijpen. Gelukkig duwde ze met haar rechterhand op zijn kont – waarbij haar vinger zijn kontgaatje zocht – Pim verder naar voren zodat zijn ballen boven mijn gezicht kwamen te hangen zodat ik deze lekker kon likken. Terwijl haar vinger verder zijn kontgaatje binnenging en zij hem daar begon te vingeren pijpte zij hem geil naar een hoogtepunt. Toen ze merkte dat hij ging komen perste zij haar vinger zover mogelijk naar binnen waarop hij zijn hele zaadlading in haar mond spoot. Ze liet alles binnenkomen en toen de pik van Pim wat verslapte en uit haar mond floepte begin ze mij te tongen, het zaad van Pim al tongend te verdelen over onze beide monden. Dat was voor mij zo geil dat ik het niet meer hield en eindeloos mijn zaad in haar geile kut spoot.

Willen jullie het vervolg lezen?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9002 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Bisex-ontdekking”

  1. Een lekker verhaal waar nog veel mogelijkheden zijn om op verder te gaan . Nog vele opties zijn openen ik benbenieuwd welke weg je gaat inslaan. Spannend en geil .
    Groeten Fred

Plaats een reactie