BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat mijn moeder mij leerde (2)

In de weken die volgend was de verhouding tussen mijn moeder en mij weer normaal en de rolstoel werd ook verleden tijd. Over de fantastische pijpbeurt werd niet meer gesproken. Af en toe plaagde ze me een beetje en daagde ze me uit. Ze droeg dan onder haar rok geen slipje of onder haar T-shirt geen BH. Vooral dat laatste viel natuurlijk op, DD Cups en stevige tepels dat verberg je niet onder een simpel T-shirtje. Soms deed ze een korte vakantiebroek aan die wat haar billen betrof niets te raden overliet.

Het was duidelijk, ze was bezig mij op te geilen en opgewonden te maken. Op een avond, na het eten, zat ik in de woonkamer een film te kijken. Mijn moeder was in de keuken aan het opruimen. De film was al een eindje op weg toen het klaar was en ze naar de woonkamer kwam om tv te kijken. Ze zat aan de andere kant van de bank met haar telefoon te spelen en wierp af en toe een blik op de tv. De film speelde zich af in een bar en er kwam een scene waarin een meisje bij één van de klanten een lapdance uitvoerde. Er speelde langzame muziek en het meisje was aan het dansen en strippen voor een man. Aan het begin van de scène haalde het meisje haar kont over de schoot van de man. Mijn moeder keek op toen er een close-up van de billen van het meisje werd getoond. “Waar kijk je naar?” vroeg ze terwijl ze naar mij en de tv keek. “Ik weet het niet, het zal wel bij het filmverhaal horen.” “Maar ik wed dat jij wel met die man zou willen ruilen?” zei ze met een geile glimlach. “Ja natuurlijk, ik ben een gezonde jongen.” “Wanner ben jij bij een bezoek aan een kroeg voor de laatste keer getrakteerd op een lapdance?” “Ehejmmm, dat is me eigenlijk nooit overkomen.” “Echt niet, je hoeft je niet te schamen, je kunt je moeder alles vertellen.”

Het meisje in de film had alleen haar slipje nog aan en bewoog met haar tieten en kutje over de man die achteroverleunde in zijn stoel. Ik probeerde niet te veel aan de filmscène te denken, maar werd toch behoorlijk opgewonden. En mijn moeder zat er ook gespannen naar te kijken. Mijn lul begon langzaam stijf te worden. “Dus je hebt nog nooit een lapdance ondervonden?” “Nee mam, maar ik heb het ook nooit gemist.” “Zou je het willen?” vroeg ze. “Ja dat wel, natuurlijk, maar om daarvoor nu naar een stripclub te gaan, dat weet ik niet.”
Zonder iets te zeggen stapte mijn moeder van de bank en schoof de salontafel een beetje naar achteren. Mijn moeder droeg een sexy roze korte broek met op de billen de tekst ‘love’ en een lekker topje waar door een deel van haar sexy buik zichtbaar was. “Wat ga je doen mam?” vroeg ik een beetje onnozel. “Ga lekker liggen jongen en ontspan je.”

Voordat ik iets terug kon zeggen, ging ze schrijlings op me zitten en raakte met haar lippen mijn nek aan. Hoe dichterbij ze kwam net voor het echte contact en ik haar adem voelde, hoe meer de rillingen over mijn lijf liepen. Ik was niet meer instaat na te denken. Mijn gedachten raasden rond seks en lust, ik kreeg mijn eerste lapdance van mijn eigen moeder! Haar vochtige en warme lippen bewogen op en neer in mijn nek. Ik voelde haar bekken bewegen vlak boven mijn stijve lul. Na enige tijd stopte ze met plagen. Ze stond op en draaide zich om met haar rug naar mij toe. Ze keek nog steeds naar de tv en bewoog haar sexy lichaam op de filmmuziek. Ze stond boven en haakte haar duimen achter de tailleband van haar broekje en trok dat langzaam naar beneden. En onthulde zo een heerlijk ronde kont, de lekkerste die ik ooit heb gezien.
Onder haar korte broek zat een wit-zwarte kanten doorzichtige string. Ze stond volledig voorovergebogen met haar kont op een korte afstand van mij. Het was perfect en rond en ik kon net de vorm en spleet van haar geweldige kutje onderscheiden. “Verdomme ma, je hebt echt de meest geweldige kont die ik ooit in mijn leven heb gezien!” Ze zei nog steeds niets tegen me, ze draaide zich om en keek me aan terwijl ze me de meest geile blikken, die een man van een vrouw kan krijgen. Ze bijt op haar lip en staart naar me en zit bovenop me met alleen haar slipje en topje nog aan.

Nu begint ze wat steviger over me te wrijven. Mijn lul is inmiddels knetterhard. Ik voelde elke beweging van haar lijf in mijn lul. Het is ongelooflijk en fantastisch. “Hmm, schat, je lul is nu zo hard dat ik hem lekker tegen mijn kutje voel,” fluistert ze tegen me. Ze reikt met haar hand naar beneden en begint over mijn lul te wrijven door mijn sportbroek heen. Al bewegend over mijn schoot trekt ze haar topje uit. Nu had ze alleen haar slipje nog aan. Ze pakt mijn handen en legt ze aan weerszijden op haar haar billen. Ik knijp en streel zacht haar heerlijke kont. Zelf speelt met haar tieten en knijpt er in vlak bij mijn gezicht. Ik heb gevoel elk moment klaar te kunnen komen.
Ik begin heftig te kreunen, want ik wist dat ik op het punt stond te gaan spuiten in mijn sportbroek.

Mijn moeder had blijkbaar een zesde zintuig. Ze kwam langzaam overeind alsof ze wist dat ik klaar zou komen. Ze begint me te zoenen en over mijn borst en buik te wrijven en te likken. Haar vingers vinden de band van mijn sportbroek die ze langzaam uit begint te trekken. Ik was zo dichtbij klaarkomen maar zag kans het uit te stellen. Stukje bij beetje werd mijn pik steeds meer onthuld. Mijn moeder kuste en likte mijn dijen. Ik hijgde en bromde van geil genot. “Jaahh jaahh,” kreunde ik toen mijn lul eindelijk bevrijd was. Mijn moeder keek met een begerige blik naar mijn harde rechte lul. Ze gooide mijn boxer en sportbroek aan de kant. “Oh mijn god, schat wat heb ik je lul gemist en hij lijkt nu nog groter dan de vorige keer!” “Ik denk dat mijn lul je meer gemist dan je beseft, was mijn reactie.
Mijn moeder beweegt haar handen langzaam terug van mijn dijen naar mijn ballen. Langzaam gaat ze met haar hand omhoog in de richting van mijn eikel. Langzaam beweegt ze haar handen op en neer en trekt me zacht en langzaam af. Als mijn eikel ontbloot drukt ze er een kus op. Telkens als haar mond mijn eikel raakte word ik door sensatie overvallen. Na de kus opende ze haar mond en ze liet haar warme natte mond over mijn lul zakken. Met één hand trok ze me af en zoog ze me. En met haar andere hand begon ze over haar druipende spleet te wrijven.
“Fuck, ma, je bent zo geweldig! Laat me komen!” Mijn moeder staat op en buigt zich voorover en kust me vol op de mond. Ik kuste terug en het resultaat was een gepassioneerde tongzoen. “Ma, ik houd het niet meer ik ga klaarkomen en spuiten.” “Stil maar jongen ik heb de juiste en enige oplossing voor dat probleem.” Ze grijpt haar slipje dat ze met een krachtige beweging stuktrekt en laat me haar supernatte kut zien. “Kijk eens, jongen, hoe nat jij en je lul me krijgen.” Ze grijpt mijn hand en trekt die naar haar kutje zodat ik kon voelen hoe nat ze was. “Enorm, wat is je kut nat, super nat.” Ze pakt twee van mijn vingers en duwt die bij haar naar binnen. Mijn vingers gleden ongelooflijk gemakkelijk in haar spleet. Ze trekt mijn hand terug en brengt mijn vingers naar haar mond en begint te zuigen en haar sappen van mijn vingers te likken. “Je houdt van je eigen kutsappen, ma?”
“Ik weet zeker dat het nog lekkerder zou smaken als ik mijn kutsappen van jouw lul zou likken en zuigen?” Ik schrok en verstijfde en was niet in staat iets te zeggen en schrijlings op me ging zitten. “Kom op, jongen neuk het strakke natte kutje van je geile moeder. Laat je moeder klaarkomen op de grote lul. Ik wil me klaar rijden op die zalige lul van je.”

Ik liet het maar over me komen. Ik legde mijn handen op haar kont. Ze greep mijn lul en haalde die hoor soppende gleuf. Mijn lul werd nat en glad, klaar om binnen te dringen. Ze hurkte boven me. Haar kut stond uitnodigend open en glinsterde van haar kutsappen. Ze plaatste mijn lul voor de ingang van haar verlangende kut. Ze keek me aan, boog zich voorover en kuste me heftig, diep en nat. Dan laat ze zich langzaam zakken en vult mijn harde dikke lul haar druipende kut. “Oh boy, ik voel je wat lekker dik, ik ben nog nooit zo vol geweest, kom diep in me, jaahh, jaahh.” Weldra zit mijn lul tot aan de wortel in haar kut. Mijn moeder hijgt. Ik kan me niet beheersen en duw met een felle beweging mijn heupen om hoog. “Auw, auw jaahh je neukt mijn baarmoeder, Auw, jaahh Lekkerrr. Ohh boy zooo diep in je moeders kut! Neuk mijn kut, jongen, neuk mijn kut!” schreeuwt mijn moeder ongeremd en tomeloos.

Het was een ongelooflijk gevoel om zo diep in mijn moeder te zitten. Ik voelde dat ik op het punt stond te exploderen en mijn zaad met kracht diep in haar kut te spuiten. Ik begon aan haar tieten te zuigen en beet zacht op haar tepels en kuste haar nek terwijl mijn handen haar op en neer bewegende kont bewerkten. “Ma, voel je mijn dikke lul, vul ik je lekker, ben je klaar voor mijn zaad. Ik wil je alles geven, je helemaal vol spuiten, je klaar spuiten.”

Ik merk dat mijn moeder bij iedere stoot van mij haar kutspieren samentrekt. En dan kom ik klaar met een heftig gebrul duw ik mijn heupen omhoog een begin diep in haar kut schot na schot mijn zaad te lozen. “Jaahh je neukt mijn baarmoeder, auw jaahh, je neukt mijn baarmoeder, Jaahh ik kommmmmmm . . . .” En zo komt ook mijn moeder schreeuwend klaar.
Als mijn moeder begint te klaarkomen, grijp ik haar kont zo hard als ik kan. En loos, schot na schot, mijn zaad in haar kutje. “Jaahh jongen ik voel je warme zaad ik voel je spuiten, spuit de kut van je geile moeder vol.”
Mijn moeder valt voorover en blijft op mijn liggen. Ik voel haar harde tepels. Ik wrijf over haar rug en knijp zacht in haar billen. Langzaam komen we tot rust.
Mijn lul wordt slapper en mijn moeder komt overeind. Mijn zaad druipt uit haar kut op mijn buik. Ze beweegt haar gezicht daarnaartoe en begint me schoon te likken. “Heerlijk, jongen jouw zaad via mijn kut en jouw buik in mijn mond.” Als ze naast het bed staat zie ik hoe mijn zaad langs haar dijen uit haar kut druipt.
“Dit is voor herhaling vatbaar en gaan we vaker doen,” fluisterde mijn moeder. We hebben die avond in haar bed geslapen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 17805 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Wat mijn moeder mij leerde (2)”

Plaats een reactie