BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Remco (16)

We kwamen terug op kantoor en werden opgewacht door Lynn. ‘Er zit een delegatie in de vergaderzaal van een investeringsbedrijf, ze zouden een afspraak hebben met de RvB. Ik heb ze binnen gelaten en nog niets gezegd over wat er gisteren gebeurd is.’
‘Dank je wel Lynn, dat heb je goed gedaan. Zijn ze er al lang?’ vroeg ik.
‘Nee, ik denk 5 minuten. Ik was net bezig om Charlotte te bellen nadat ik ze naar de vergaderzaal gebracht had.’ Lynn keek bezorgd en samen liepen we naar de vergaderzaal.
Lynn keek nog wel om naar Charlotte en zei tegen mij. ‘Charlotte ziet er leuk en goed uit zeg, ze had vanmorgen toch andere kleding aan?’
Ik knikte alleen en bleef buiten de vergaderzaal stil staan. Ik hoorde 2 vrouwen praten in het Nederlands.

‘Ik ben benieuwd wie Tess heeft gevonden? Ze had het over 2 onderdanige mannen die ze wel zover kon krijgen dat ze ons gaan dienen.’ hoorde ik iemand zeggen.
Het antwoord kwam van een andere vrouw. ‘Ja dan nemen we Tess ook mee, kunnen we haar ook domineren en heeft ze helemaal niets te vertellen.’
Er waren dus al afspraken gemaakt en dan geen zakelijke afspraken.
‘Maar hoe heb jij Denise en Mike zover gekregen dat ze mee willen werken?’
‘Denise is een taaie, die begon over een bedrag van 2000 pond. Mike hield zich stil die had nooit zoveel durven vragen. Ze is dan wel 17 maar dat zie je niet en als ze seks met Peter heeft hangt hij voor seks met een minderjarige, hebben we die ook in onze macht.’ Beide vrouwen lachte hard en op dat moment liep ik met Lynn de vergaderzaal in.

‘Hallo dames, mijn naam is Remco en ik verontschuldig Peter en Tess dat ze niet kunnen komen.’ en ik zei dit in het Engels zodat ze niet wisten dat ik Nederlands verstond.
Ze stonden allebei op. ‘Hi mijn naam is Lieke en dit is Sanne.’ Zei Lieke. ‘Zullen we dan maar terugkomen als Peter, Tess en Amy er weer zijn?’ en ze pakte allebei hun tas.
‘Zou ik jullie mogen vragen om toch te gaan zitten, ik heb wat dingen van Peter meegekregen.’ Loog ik. Lynn keek mij aan en begreep dat ik meer wilde weten.
‘Ja en Amy heeft mij gevraagd haar plaats in te nemen, ze moest plotseling voor familiezaken naar haar ouders.’ en Lynn nam een stoel en ging zitten.
Ik ging naast Lynn zitten en beide dames keken elkaar aan en zeiden in het Nederlands. ‘Laten we kijken wat ze te zeggen hebben, anders zijn we zo weer weg.’

Mijn gedachten maakte overuren, de oude RvB had een investeringsbedrijf gevraagd om hier te komen. De dag na de boardmeeting waar ze hadden gehoopt op carte blanche van Helen en dat ze het voor het zeggen hadden. Ik gokte dat ze hier waren om over een overname te praten dus ik gokte het erop.
‘Dames, jullie zijn hier toch om te horen wat er in de boardmeeting is besloten.’ en ik stopte om te kijken of ik raak had geschoten. Beide dames keken niet verbaasd maar knikte bevestigend. ‘Dus ik zal jullie meenemen in wat daar besproken is. Maar voordat het zover is, ik begreep van Peter dat jullie ook mensen hadden meegenomen?’ en weer hield ik stil.
‘Ja dat klopt. we hebben Denise voor Peter en Mike voor Amy. Met Tess hadden wij afspraken gemaakt dat zij 2 mannen had gevonden om bij ons op de zaak mee te draaien. Zou van het weekend al kunnen, we kunnen ze gelijk wel meenemen.’ zei Sanne.

De 2 mannen moesten Danny en Michael zijn maar die ging ik niet zomaar aan deze vrouwen geven. ‘Sanne, ik denk dat Tess het over Michael en Danny had. Maar hadden jullie niet afgesproken dat Tess er ook bij zou zijn?’ Althans dat begreep ik van Tess.’ en ik hield me van de domme.
Lieke nam nu het woord. ‘Ja dat klopt alleen Tess zou er voor zorgen dat ze alle drie straks met ons mee zouden gaan.’
‘Sorry Lieke, maar daar is iets tussen gekomen. Morgen kom ik persoonlijk Tess, Danny en Michael afleveren. Maar begreep ik nu dat Denise en Mike hier zijn?’
‘Nee, die zijn al naar de plek die we afgesproken hebben. Het zou voor Peter niet echt goed zijn om hier weg te rijden met een jonge vrouw die zijn dochter zou kunnen zijn.’ en ze gaf me een knipoog.

‘Ok dames, ik denk dat we de meeting inderdaad moeten verplaatsen maar laten we er dan voor zorgen dat we Peter zijn genot geven. Hij zou hier toch het adres krijgen toch?’ en weer gokte ik. ‘Als jullie het mij geven dan zorg ik dat Peter het krijgt en naar Denise kan gaan en Amy naar Mike. Hetzelfde hotel?’ en weer knikte Lieke weer.
‘Het Holiday inn kamer 310 voor Peter en voor Amy kamer 421, klokslag 5 uur doen beide de deur open. Maar wat doen we met Tess en de mannen?’
‘Ik kreeg van Tess mee dat ze om 12 uur met de mannen klaar kon staan, ik zorg er zelf persoonlijk voor dat ze bij jullie aankomen. Als ik het adres krijg dan zien wij elkaar ook om 12 uur.’ en ik zag beide dames goedkeurend knikken.

Weer in het Nederlands. ‘Dan is dat hapje voor mij hoor.’ zei Lieke. Sanne knikte en pakte haar tas. Ze gaf me een kaartje met een adres erop. ‘Klokslag 12 uur ben je hier, anders moeten we je straffen.’ en ze glimlachte me toe. Ze stonden op en Lynn liep met ze mee en begeleidde ze naar de deur.

Ik liet Charlotte naar de vergaderzaal komen en vroeg haar om Peter en Amy te bellen. Er wachtte hen beide vandaag nog een verrassing in het Holiday inn. Klokslag 5 uur op de kamer.
Ik vroeg het nummer van Tess en of ze Danny en Michael hier wilde laten komen.
In de vergaderzaal zette ik alles even op een rijtje en toen Danny en Michael binnenkwamen had ik het allemaal in mijn hoofd zitten.
‘Hi Remco, waarmee kunnen wij je helpen?’ vroeg Danny toen ze waren gaan zitten.
‘Mannen, jullie verzoek van gisteren zou morgen wel eens ingevuld kunnen worden.’ en ik keek in 2 opgewekte gezichten. ‘Ik moet er alleen bij zeggen dat het niet alleen met Tess is maar met 2 andere vrouwen, hebben jullie daar problemen mee?’ en nu zag ik toch wat twijfel komen bij Danny.
‘Remco, door Tess kwam ik erachter dat ik onderdanig ben. Ik vind Tess een mooie vrouw en ik heb die andere vrouwen nog nooit gezien.’
Michael die stil geweest was ging nu rechtop zitten en keek mij strak aan. ‘Remco, zijn het toevallig de 2 vrouwen die net met Lynn de deur uitliepen?’ en ik knikte. ‘Ok, ik ben voor. Maar wat moeten we doen dan?’ vroeg Michael.

Ik vertelde ze wat er gebeurd was en dat ik niet wist in hoeverre de dames echt dominant waren met pijn of alleen in rollenspel. Ze overlegde en gaven aan dat ze mee wilde doen, zeker toen ze hoorde dat ik ook mee ging. Ik kreeg van Danny zijn adres, wat ik opschreef en Michael gaf aan dat hij bij Danny zou zijn op de afgesproken tijd.
Charlotte kwam de vergaderzaal in om te melden dat ze Peter en Amy aan de telefoon had gehad, ze vertelde dat ze een smoes verzonnen had en dat Peter en Amy erin getrapt waren. Ik bedankte Charlotte en Danny en Michael en ik belde Paul, een vriend van de familie.
‘Hi Paul, Remco hier. Ik ben weer in Engeland maar ik heb een vraag. Jij hebt toch een politie uniform?’
‘Hi Remco, Ja die heb ik, niet helemaal origineel maar dat zie je bijna niet, wat dan?’
Ik vertelde Paul dat er om half 6 een oudere man seks zou hebben met een minderjarige vrouw. Hij moest de man wegsturen na zijn gegevens op te hebben genomen en het meisje op het hart drukken dat ze er niets van zou zeggen. Als ze er iets van zou zeggen dan alsnog werd het aan de grote klok gehangen.

Ik liep door de gang toen ik Carah tegen kwam. ‘Hi Carah, hoe laat wil je richting huis?’
‘Hi Remco, wat mij betreft kunnen we nu al, dat half uurtje maakt ook niets uit toch? Jij bent immers de baas en dan kan Ashley je misschien voor het eten al interviewen.’
Samen liepen we naar mijn kantoor waar ik mijn spullen haalde. Ik kreeg het nummer van Tess die ik opsloeg in mijn telefoon.
‘Ik loop even naar mijn werkplek om mijn spullen te halen.’ En weg was Carah.
Ik pakte mijn telefoon en liep mijn kantoor in zodat ik Tess kon bellen.
“Hallo met Tess, met wie spreek ik?” Hoorde ik wat twijfelend door de telefoon.
“Hi Tess, met Remco.”
“Hi Remco, ik had je eigenlijk niet verwacht maar vertel?”
“Tess, ik weet dat je afspraken hebt met Lieke en Sanne over Danny en Michael.” en ik hield me even stil. Ik hoorde Tess gejaagd in haar telefoon ademen maar ze zei niets. “Ik heb afgesproken dat wij morgen om klokslag 12 uur op een adres zijn met Danny, Michael, jij en ik. We gaan daar Danny en Michael de middag van hun leven geven.”
“Remco, moet ik daar bij zijn?” vroeg Tess wat geschrokken.
“Ja Tess, want jij gaat er voor zorgen dat Danny en Michael niets tegen hun zin in doen. Ook jij bent betrokken. Zorg dat je mij om 11 uur precies komt ophalen in je meest dominante kleding, zorg ook dat je speeltjes zoals hand en enkelboeien bij je hebt. O ja en geen slip dag Tess fijne avond.” en ik drukte de verbinding weg.
Er werd op de deur geklopt en Carah stak haar hoofd om de hoek. ‘Ga je mee?’ en zo ging ik met Carah in haar auto mee naar huis, op weg naar Ashley.

Ik werd voorgesteld aan de knappe vrouw van Carah, Ashley. Ashley was een lange vrouw met een mooi lichaam. Ze liep in een jumpsuit die strak om haar lichaam zat en best wel veel liet zien, haar borsten waren niet zo groot maar dat vond ik niet erg. Ashley was trouwens ook lesbisch dus ik maakte toch geen kans, als ik niets zou weten zou ik zeker proberen om haar te versieren. Carah was trots toen ze Ashley voorstelde, ze zoende elkaar daarna en volgens mij streelde Carah de borst van Ashley. Ik zag al wel een tepeltje tegen de stof drukken, wat ik geen onaangenaam gezicht vond. Ashley vertelde waarom ze mij wilde interviewen en ze nam me mee naar de woonkamer, Carah ging zich even opknappen en wat andere kleding aantrekken en zou daarna het koken op zich nemen.

Het was een leuk interview en Ashley vroeg wat ik nu ging doen? Ze was vooral benieuwd hoe ik dacht de zaak te gaan leiden. Ik vertelde dat ik contact had gehad met mijn ouders en dat ik hun hulp zeker nodig zou hebben ook omdat ik erbij wilde blijven leren. Dat zou dan wel in Engeland moeten maar zo waren we zeker een drie kwartier bezig toen we het interview afronden en we uit de keuken Carah hoorde zeggen dat we konden eten.
Het eten was heerlijk en toen we klaar waren wilde ik meer over dit paar weten.

‘Ashley, kan jij mij vertellen waarom Carah niet door wil groeien naar een plek met meer verantwoordelijkheid?’ Van Carah zou ik het toch niet te horen krijgen, dan maar van haar partner.
‘Nou Remco, misschien komt dat wel omdat ze dat nog niet van mij mag.’
Ik keek vreemd naar Ashley. ‘Hoezo, niet van jou mag?’ vroeg ik verbaasd.
‘Ja Remco, alles wat er gebeurd bepaal ik. Dus ook het groeipad van mijn Carah.’
Hoorde ik dat nu goed? Ashley bepaald? ‘Wacht even Carah, wil jij zeggen dat Ashley bepaald of jij mag doorgroeien?’ en ik keek Carah recht in haar ogen.
Carah draaide haar gezicht weg richting Ashley en ik ook en zag Ashley knikken. ‘Ja Remco, Ashley beslist alles als het op mij aankomt.’ en ze keek onderdanig naar Ashley.
‘Carah, ik wil dat je nu naar de kamer gaat en je omkleed in je avondtenue. Wij komen zo.’ en Carah keek me niet eens aan en liep zonder iets te zeggen de keuken uit.

Ik keek Ashley aan en vroeg. ‘Wat gebeurd hier? Hoe is jullie relatie?’
Ashley stond op en pakte koffie en schonk 2 bekers in. ‘Remco, Carah en ik zijn getrouwd omdat we van elkaar houden. In de loop van de tijd hebben we afspraken gemaakt en Carah wil graag de onderdanige zijn, wat ik prima vind want ik kan lekker overheersen.’ Ashley nam een slok koffie en bleef me strak aankijken. ‘Ik weet dat Carah het spelletje graag speelt wat wij nu spelen, alleen is er dan niemand bij. Carah heeft ook nog nooit een man gehad, ik was de eerste persoon met wie ze seks had en dat is altijd zo gebleven. Nu versprak Carah zich een aantal weken geleden dat ze wel eens met een man seks wilde hebben, hij moest dan wel speciaal zijn. Toen ze gisteren enthousiast zat te vertellen dat ze een nieuwe baas had die jonger als haar was zag ik twinkelingen in haar ogen en ik begrijp nu wel waarom.’ en ze gaf me een knipoog. ‘Ik zou jou willen vragen om mijn Carah te willen neuken met een echte lul en geen kunstlul zoals wij gebruiken.’

Ik viel van de ene verbazing in de andere, Ashley vroeg me gewoon om Carah te neuken. Daar kon ik geen nee op zeggen natuurlijk. Misschien zou Ashley ook wel willen maar dat zouden we wel zien. ‘Ashley, als je zeker weet dat Carah seks met mij wil dan doe ik het. Ik ga er vanuit dat jij erbij bent en misschien meedoet?’ vroeg ik hoopvol.
Ashley begon te lachen en stond op. ‘Ik ga even kijken hoever mijn lekkere lieve sletje is.’

Ashley liep de kamer uit en ik hoorde haar door de gang lopen, ik hoorde haar een deur open doen en nog net zeggen. ‘Zo lekker sletje, wat zie je er weer lekker geil uit.’ en de deur ging dicht.
Ik dronk mijn koffie op en ik zat zeker 10 minuten te wachten toen ik Ashley hoorde roepen. ‘Remco, wil jij deze kant op komen?’
Ik stond op en liep met trillende benen de gang in, ik zag een deur op een kier staan en ik stond er voor. ‘Ashley, ik ben er klaar voor.’
De deur werd opengedaan door Ashley, mijn mond viel open. Ashley had zich ook omgekleed en stond in een zwart lak jurkje voor me, netkousen met laarzen aan haar voeten die het afmaakte. Het haar had ze strak naar achteren gekamd en gaf haar een geile en strenge uitstraling. De rits, die over het hele jurkje zat, stond aan de bovenkant open waardoor haar decolleté goed zichtbaar was. Ik zag wel aan de onderkant een bobbel onder het jurkje.

‘Het bevalt je zo te zien wel.’ hoorde ik Ashley zeggen. Ik kon alleen maar knikken want iets uitbrengen kon ik niet. Ashley lachte en deed een stap naar achteren.
Ik kon nu de kamer inkijken die helemaal ingericht was als speelkamer en dan niet met kinderspeelgoed. Ik zag Carah liggen op een tafel met haar benen in 2 beugels, armen en benen vastgebonden, ze had een blinddoek voor, een korset en zelf ophoudende kousen aan, meer niet, maar wat zag ze er geil uit.
Ik liep de kamer in en bleef staan tot Ashley de deur dicht gedaan had. Ze kwam naast me staan en samen keken we naar Carah op de tafel. Ashley pakte mijn hand en trok me mee naar de tafel.
‘Remco, mag ik je voorstellen aan mijn sletje?’ en ze kneep in een tepel van Carah.
Ik wist nu niet of ik Carah als sletje moest aanspreken en gedag zeggen of gewoon niets doen? Ashley voelde het goed aan.
‘Remco, ik zie dat je twijfelt en niets doet. Dat is beter dan iets doen en dan het verkeerde.’ Ze pakten mijn hand en legde deze op een borst van Carah. ‘Hier, voel maar even lekker aan die malse borsten, die nog lekker stevig naar boven wijzen. Er staan lekker 2 keiharde tepels op die het heerlijk vinden om gestreeld te worden maar het ook lekker vinden als je er 2 klemmen opzet.’ en Ashley liep mijn hand los en liep naar een kast die open stond.

Mijn hand lag nog steeds op de borst van Carah die inderdaad heerlijk aanvoelde. Ik begon nu met de tepel te spelen en deze werd nog groter. Ik draaide en trok er aan, ik hoorde Carah goedkeurend kreunen.
‘O, je bent al lekker begonnen.’ en Ashley stond nu weer naast me. ‘Hier zet deze er maar op?’ en ze gaf me een tepelklem die ik heel voorzichtig op de tepel van Carah zette.
Nu was de kreun harder want dit moest wel pijn doen. Ik kreeg er nog 1 en die zette ik op de andere tepel, Ashley had een kettinkje wat ze er tussen deed. ‘Als je nu het kettinkje omhoog trekt dan vindt ze dat erg lekker.’
Ik bracht mijn hand omhoog en ik zag dat de tepels omhoog getrokken werden, de borsten werden nu aan de tepels verder omhoog getrokken. Ik kon nu niet opmaken aan haar gezichtsuitdrukking of ze het lekker vond of dat ze pijn had, er lag een speciale uitdrukking op het gezicht van Carah.

Ashley was iets opgeschoven en stond ter hoogte van de venusheuvel van Carah, Carah haar benen waren gespreid waardoor de hand van Ashley makkelijk bij haar kutje kon. Ashley wreef even over de lipjes van Carah en daarna trok ze haar hand weg en liet deze weer hard op het heuveltje landen. Carah gaf een gilletje.
‘Vind mijn sletje het lekker dan?’ en ze keek richting het gezicht van Carah.
‘Ja het sletje vind het lekker. Mag het sletje ook al klaarkomen?’ vroeg Carah.
‘Nee, het sletje mag nog niet klaarkomen, doet het sletje het wel dan weet je ook dat je straf krijgt.’ en ze liet weer haar hand weer hard op het heuveltje komen. Ashley gaf mij aan dat ik het kettinkje hoger moest optillen door te wijzen en een gebaar te maken dat het omhoog moest. Ik voldeed natuurlijk. Ashley ging net zolang door tot Carah een orgasme kreeg, want tegenhouden was gewoon niet mogelijk. Ashley zou net zo lang doorgaan tot Carah een orgasme zou krijgen. Ze gilde het uit en Ashley sloeg nu wat zachter maar sneller achter elkaar op haar kutje waar het vocht uitspoot.

‘Zo, nu is mijn sletje toch klaargekomen en wat had ik gezegd?’ vroeg Ashley nu streng aan Carah.
‘Sorry mevrouw, ik kon het niet meer inhouden. Nu verdien ik straf.’ zei Carah zachtjes.
‘Dat heeft het sletje goed gezegd.’ en Ashley liep naar het hoofd van Carah en ritste haar jurkje aan de onderkant open, Ashley had een voorbindpenis onder haar jurkje, vandaar de bobbel. Ze ging op een blok hout staan en tikte met de kunstlul tegen de mond van Carah aan. ‘Open die mond.’
Carah opende gelijk haar mond en nam de eikel tussen haar lippen.
Ik liet het kettinkje los en moest mijn lul even goed leggen in mijn broek, hij was kei en keihard. Wat een geil gezicht dit, net of ik naar een voorstelling keek. Beide waren zo bezig dat het leek of ik er niet bij was. Gelukkig was dat niet zo want Ashley wenkte mij en wees aan de andere kant van de tafel. Ik liep om de tafel heen en Ashley wees naar haar kunstlul en daarna naar mijn kruis en daarna naar de mond van Carah. Ik begreep dat ik ook mijn lul tegen de lippen van Carah moest tikken. Ik deed mijn kleren uit en stond naakt tegenover Ashley die geil naar mijn lul keek, ze wees op de mond van Carah en tilde de kunstlul omhoog.

Mijn lul raakte de lippen van Carah die iets geschrokken haar hoofd in mijn richting draaide. Ik voelde heel voorzichtig het tongetje mijn eikel raken en snel weer weg.
‘Sletje, wat doe je nu?’ en Ashley keek mij geil aan. ‘Doe je mond is open voor een echte lul.’
Carah deed haar mond open en ik stak mijn eikel tussen haar lippen. Wat was dat een zaligheid, heel voorzichtig begon ze met haar tong mijn lul te onderzoeken en steeds verder gleed mijn lul in het pijpmondje van Carah. Ze was dan wel lesbisch maar pijpen kon ze als de beste, ik stond te genieten en zeker toen ik de handen van Ashley om me heen voelde slaan. Ik ging zo op in het mondje van Carah dat ik Ashley niet had zien omlopen.
Ik voelde nu wel een lul tegen mijn billen aangedrukt worden, ze knuffelde mij en fluisterde in mijn oor. ‘Wil je nu haar kutje zien?’
Ik knikte alleen maar en Ashley liet me los, ze liep weer om en kuste Carah op haar mond en nam mijn lul ook even in haar mond. Ik deed een stap naar achter en zag dat Ashley een bal in de mond van Carah deed en deze met riempjes vast maakte. ‘Kan ze niet zo hard gillen als ze klaarkomt.’ en Ashley liep nu naar de benen van Carah.

Ashley ging tussen de benen van Carah staan en legde haar hand op het heuveltje, Carah kreunde weer en deze was inderdaad bijna niet te horen.
Ik kwam aanlopen en zag dat het kutje van Carah mooi openstond en glinsterde van het vocht, Ashley deed een stap naar achter en wees op het kutje van haar vrouw. Ik stak mijn tong uit en wees naar het kutje van Carah. Ashley knikte alleen maar en ik dook op het heuveltje om dit geile sletje eens lekker te likken en te proeven.

Ik hoorde Carah gorgelen want praten kon ze niet. ‘uuurrgggg…..eeehhheee…’ meer kwam er niet uit. Ik likte op haar lippen en zoog hard op het clitje, Carah haar hele lichaam schokte en ik kreeg een straaltje kutvocht in mijn gezicht.
‘Geil he?’ hoorde ik vlak naast me. ‘Dat is nu mijn sletje. Mag ik?’ en ik maakte plaats voor Ashley. Ook Ashley likte Carah naar een hoogtepunt en stond op en ramde in 1 keer de kunstlul bij Carah naar binnen. Jeetje dat was best wel ruig, ik was best verbaasd dat deze meiden van ruw hielden. Ashley had geen medelijden met Carah en ze ramde de kunstlul stevig in en uit het lichaam. Carah kwam achter elkaar klaar en ik zag dat ze nu best wel uitgeput was, ze kon ook niet zo makkelijk ademhalen dus alles bij elkaar was dat best wel stevig en ruig. Ashley trok haar kunstlul uit Carah en wees op het kutje, deze was helemaal rood en ik zag de handafdrukken van Ashley op haar heupen staan.

Mijn lul wees recht vooruit en ik stapte tussen de benen van Carah. Ik werd tegengehouden door Ashley. ‘Wacht even Remco, ik wil het mijn schatje zelf horen vragen om door jou lul geneukt te worden.’ en ze liep naar het hoofd van Carah. ‘Sletje, ik ga zo de bal uit je mond halen en dan mag je vragen wat jij me gisteren vroeg.’ en Ashley verwijderde de bal.
Carah nam een paar diepe teugen lucht en Ashley duwde de tafel omhoog, hierdoor werd het meer een stoel maar het kutje draaide iets naar onder.

Ashley bracht haar mond naar het oor van Carah en ik hoorde haar zachtjes vragen. ‘Zal ik je blinddoek afdoen?’ en Carah knikte snel van Ja. Ashley deed de blinddoek af en Carah knipperde met haar ogen. Het was gelukkig niet echt licht in de kamer maar ik kon me voorstellen dat ze er even aan moest wennen. Er kwam een glimlach op het knappe smoeltje en ze keek nu naar beneden. Ze zag mijn lul en keek met grote geile ogen weer recht in mijn gezicht. ‘Remco, wil jij die lul in mijn kutje stoppen?’ en ze keek hoopvol opzij naar Ashley.
Ashley knikte en ik deed een stap naar voren. ‘Ho even Remco, laat mij je helpen.’ en Ashley kwam naar me toe. Ik had helemaal geen hulp nodig maar als ze toeliet om haar vrouw te neuken dan mocht ze zelfs het tempo bepalen.

Ashley ging naast de tafel staan en pakte mijn lul vast, haar andere hand bracht ze naar het kutje van Carah waar ze met duim en wijsvinger de lipjes iets verder open hield. Het was helemaal niet nodig want ze stonden nog open van de kunstlul van Ashley. Ze trok mijn lul naar het grotje van Carah en duwde mijn eikel tussen de lippen van haar geile sletje. ‘Hier slet, je eerste echte lul.’ en ze knikte naar mij dat ik haar mocht neuken.
Heel rustig liet ik mijn lul in het kutje van Carah verdwijnen en toen ik er helemaal in zat hoorde ik Carah haar adem uitblazen.
‘O Ashley, dit is ook lekker hoor. Gaan we dit meer doen?’ en ze keek geil naar Ashley.
Ashley had even geen oog voor Carah haar gezicht en keek hoe mijn lul in en uit het kutje van Carah bewoog. Carah begon ook steeds harder te kreunen. Ik wilde dit zo lang mogelijk volhouden want dit was goddelijk. Ik keek in het geil snoetje van Carah die met grote ogen aan het genieten was.

Ashley begon Carah nu geil te zoenen en haar borsten te strelen, Carah kreeg de hele behandeling. Ook voelde ik de hand van Ashley tussen ons in naar het clitje van Carah glijden, ze raakte het gevoelige knopje en daar was het orgasme van Carah. Ik weet niet waar ik het vandaan haalde maar ik kon mijn orgasme uitstellen ondanks dat het verschrikkelijke lekker en geil was. Ashley maakte de benen van Carah los en ik pakte haar been vast en drukte deze omhoog tegen mijn schouder, het leek wel of ik haar dieper kon penetreren.
‘O Ashley, hij gaat zo diiieeeeppppppp…..’ kreunde Carah.
Ik voelde een hand op mijn rug en ik keek naar achter, Ashley trok me naar achter waardoor ik uit het kutje van Carah gleed. Ashley ging door de knieën en hapte mijn lul in haar mond, ze haalde hem er weer uit. ‘Ik moest even het kutje van sletje proeven via jou lul.’ en ze kwam weer omhoog. Ashley ging tussen de benen van Carah staan en drukte haar mond op het kutje van Carah en begon haar te likken.

‘Remco, wil jij mijn mevrouw ook laten voelen hoe lekker jouw piemel is?’ Ik keek naar de kont van Ashley en zag de kunstlul ertussen hangen, wel zag ik een opening en daar zou ik Ashley door kunnen neuken. Ashley kwam omhoog en knikte geil naar me, ten teken dat ik haar mocht neuken. Ik ging achter Ashley staan en sloeg het jurkje om waardoor ik een mooi zicht had op haar billen. Ze stond met haar benen wijd en de netkousen en laarzen maakte het allemaal nog geiler. Ik ging door mijn knieën en en zette mijn lul voor de opening en drukte mijn lul zo een zeiknatte kut in. Ik pakte haar heupen en begon Ashley met lange halen te neuken.
‘Oooeeii…..uurrrrhhhhh….’ hoorde ik uit het kruis van Carah komen.
We gingen lekker in elkaar op en ik voelde dat ik mijn zaad niet lang meer kon ophouden, ik wist niet wat Ashley voor ogen had dus ik stopte met neuken en trok mezelf terug.

Ashley kwam omhoog en draaide zich om. ‘Remco, je mag vaker langskomen. Dat is inderdaad zalig.’ en ze kuste me geil. ‘Kom, dan gaan we Carah uitputten.’ en ze draaide zich om zonder verdere uitleg. Ze maakte de handen van Carah los en liet haar even rustig in een normale houding zitten voor ze Carah uit de stoel hielp.
‘Zo sletje, kom jij maar eens op mijn lul zitten.’ en Ashley trok Carah mee naar een lederen bankje waar ze op ging liggen. ‘Met je rug naar mij toe slet, je kan deze lul makkelijk in je kontje hebben.’ en Carah ging wijdbeens over Ashley staan en liet zich rustig zakken. Ik zag dat de kunstlul glom van het glijmiddel maar zo te zien hadden ze dit meer gedaan.
‘Wil je dat Remco kijkt hoe ik in mijn kontje geneukt wordt mevrouw?’ vroeg Carah.
‘Ja zeker, ik wil laten zien dat je een geile slet bent die het lekker vind dat alle gaatjes gevuld worden.’ en ze trok Carah nu ruw naar beneden.

De hele kunstlul verdween in de darmen van Carah die met een pijn vertrokken gezicht mij aankeek. Carah begon nu te bewegen en langs kwam er weer een geile grijns op het gezicht van Carah. Ik stond te kijken hoe Carah de lul van Ashley bereed en ik pakte mijn lul vast en begon er rustig aan te trekken. Jezus wat een verschrikkelijk geil gezicht dit, 2 neukende vrouwen. Ik werd uit mijn gedachte gehaald door Ashley.
‘Remco, stop die stamper in het kutje van deze slet en laat haar eens voelen om door 2 lullen geneukt te worden.’

Ik liet het mij geen tweede keer zeggen en ik deed een stap naar voren. Ashley trok Carah naar zich toe zodat ze op elkaar lagen. Ik pakte de benen van Carah en deed deze omhoog, ik pakte mijn lul vast en drukte deze met wat meer druk in het kutje van Carah. Ik neukte een vrouw die ook een lul in haar kont had en ik keek naar Carah die haar ogen dicht had.
‘Laat je maar gaan sletje, wat voel je?’ vroeg Ashley aan Carah.
‘Oooooo wat is dit geeeeeiiiilllllllll………’ en Carah haar ogen rolde in haar kassen.
Ik begon haar hard te neuken en Ashley hield zich wat stiller want echt goed neuken kon ze niet.
‘Jaaaa…….ram die lul in mijn kuuuuuuuuutttttt….. neuk me klootzakken, Ooooo daaaaar isssss er weeeer eeeeeennn…..’ en ik voelde het vocht uit haar kutje spuiten langs mijn lul zo in mijn kruis. Ik hield nu even stil en tilde Carah iets op, Ashley begreep wat er gebeurde en begon nu de kont van Carah te bewerken. Carah kreeg orgasme op orgasme en lag uitgeteld tussen Ashley en mij in, ze was op.

‘Remco, ze is uitgeput. Laten we haar even op het bankje leggen.’ en ik kwam omhoog. Carah lag als een lappenpop op Ashley en ik tilde haar van Ashley af. We legde haar op het bankje waar Ashley net vanaf kwam en we keken naar een uitgetelde Carah.
Ashley keek opzij en trok me mee naar de stoel. ‘Kom, ik wil ook nog eens goed geneukt worden.’ en ze gespte de kunstlul af en ging op de stoel zitten. Ik pakte een krukje en ging tussen haar benen zitten. Mijn handen streelde de netkousen en de laarzen en langzaam ging ik naar boven, richting het kutje van Ashley.
‘Zit me niet te treiteren maar lik me en spuit mijn kut vol.’ en ik voldeed graag aan haar wensen. Ashley was misschien nog natter dan Carah want binnen No time zat mijn kin onder het kutvocht. Ik likte en sabbelde op haar lipjes en heel af en toe raakte ik haar clitje.
‘Je bent gemeen klootzak, lik me klaar anders is dit de laatste keer geweest dat je aan dit kutje gelikt hebt.’

Ik dook nu vol op het clitje van Ashley en zoog, beet en sabbelde erop. Al die tijd had ik mijn handen op haar dijen met de netkousen. Nylon kousen zijn heerlijk om te voelen maar net kousen zijn geiler om te zien, vind ik. Mijn handen gleden omhoog en ik stak nu 2 vingers in de natte doos van Ashley, met mijn vingers iets gekromd en omhoog begon ik aan de binnenkant het ribbelige gedeelte te bewerken wat door Ashley goed werd ontvangen. Ze kromde haar rug en kwam klaar, ze spoot kutvocht tegen mijn gezicht en in mijn mond. Ik likte wat druppels op en ging staan en ramde in 1 keer mijn volledige lul in de kut van Ashley. ‘Oooooooo…..’ was het enige wat ik hoorde. Ik ramde mijn lul in en uit dit heerlijke schepsel en pakte nu de laarzen vast en bracht haar benen langs mijn hoofd naar mijn schouders. Ik beukte op het kutje van Ashley in en ik voelde mijn zaad omhoog komen.
‘Ik ga die kut van je volspuiten, geil kreng.’ en ik zette een tandje bij en na 5 stoten spoot ik mijn zaad in het kutje van Ashley. Ik was buiten adem en hing tegen Ashley aan. Ze duwde me iets van zich af en trok mijn hoofd naar haar hoofd en begon me te zoenen.

Mijn lul werd slap en gleed uit het kutje van Ashley, ik voelde al wat vocht uit het kutje druppelen. 2 handen voelde ik in mijn zij en die trokken me zachtjes naar achter, Carah stond achter mij en pakte het krukje en ging tussen de benen van Ashley zitten. Ze likte en slurpte het kutje van Ashley leeg die hier nog een orgasme door kreeg. Ik was kapot, deze 2 vrouwen hadden alle energie uit me gezogen, en zaad. Carah stond op en draaide zich om, ze kwam naar me toe en begon mij geil te zoenen, ik proefde Ashley en mezelf.

Na het douchen belde ik Iris om te vragen of ze me kon komen halen. We zaten op de bank en Carah en Ashley hadden allebei een kimono aan en ik was aangekleed.
‘Ashley, als je weer info nodig hebt dan weet je mij te vinden maaaarrrr, ik wil vragen of jij Carah toestemming wil geven om binnen het bedrijf een leidinggevende functie te willen bekleden. Ik heb vrouwen zoals Carah nodig om het bedrijf door te laten groeien.’
Carah keek hoopvol naar Ashley die deed of ze er diep over moest nadenken. ‘Natuurlijk Remco maaaaaarrrrrr…. dan moet je mij elke maand komen vertellen of ze het goed doet en je hoort van mij of ze niet teveel in haar werk opgaat want zoals je gezien hebt blijft ze wel mijn sletje in dit huis.’ en ze draaide zich naar Carah en gaf haar een zoen.

De bel ging en Ashley liep naar de deur, ik dronk mijn laatste slok bier op en wilde opstaan. Ashley kwam binnen met Els, ik keek op en vroeg. ‘Komt Iris niet?’ en Els schudde met haar hoofd. ‘Nee Remco, je moet het met mij doen.’ en ik zag Els al kijken naar Ashley en Carah.
Ik zag ook dat Ashley en Carah aandachtig keken naar Els en er gebeurde wat.
We namen afscheid en reden naar huis.

‘Remco, zijn Ashley en Carah lesbisch?’ vroeg Els onder het rijden.
‘Ja Els, maar een lul vinden ze ook erg lekker.’ en ik liet me iets achterover zakken in de stoel van de auto.

Groetjes Remco.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 19547 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Remco (16)”

  1. Heerlijk verhaal, lesbische vrouwen en de geile sex die je daar mee hebt.
    Fijn geschreven, lekker leesbaar en het plaatje vormt zich wel in mijn gedachten.

    Ik ben heel benieuwd naar het vervolg, en hoe veel geile dingen Remco nog mag gaan meemaken…

    Suggestie voor de volgende: Remco en zijn nichtjes maken er een geile nacht van met strapons, dp en Remco die een fijne vriend vindt om mee te spelen.

    Ik ben al keihard bij het idee!

Plaats een reactie