BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met mijn broer, Kampeer weekend (deel 3)

Juli 1980 (waar gebeurd)

Ik werd wakker in ons tentje omdat mijn broer op me lag en mij aan het neuken was. Ik liet hem zijn gang gaan terwijl ik nog sloom was van de slaap. Ik wreef in mijn ogen terwijl hij genoot van mijn kut. Kreunend kwam hij klaar en ging van me af. “Ik ga even douchen” zei ik. Ik pakte een handdoek en sloeg die om mijn naakte lijf. Ik pakte mijn toilettas en stapte de tent uit. Nadat ik gedouched had liep ik weer terug naar de tent met die handdoek om mijn naakte lijf geslagen. Bij onze tent zat Natasja en Eric koffie te drinken. “Goedemorgen Myra, ik denk dat je onder die handdoek helemaal naakt bent” zei Eric. “Klopt” zei ik. Hij keek me verlekkerd aan. Ik ging de tent in om mijn bikinibroekje aan te trekken en kwam topless weer naar buiten. Er werd voorgesteld om te gaan zwemmen. We pakten onze badlakens en begaven ons naar het zwembad. Er waren daar talloze meiden en vrouwen topless en de jongens en mannen gaven hun ogen goed te kost aan zoveel naakt meisjes vlees. Ik sprong het water in gevolgd door mijn broer die mij direct onder water bij mijn tieten pakte. Toen ik boven water kwam sloeg ik mijn benen en armen om hem heen en drukte mijn venusheuvel tegen de bobbel in zijn broek. Terwijl ik hem zoende draaide ik mijn heupen en masseerde zijn neukstaaf. “ooooh, ik zou je ter plekke kunnen neuken!” fluisterde hij in mijn oor. “Dan doe je dat toch?” zei ik uitdagend. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen en deed de elastieken band van zijn boxer achter zijn ballen, schoof mijn slipje opzij en duwde zijn pik in me. Hij neukte me snel en na een paar stoten kwam hij al klaar. “Sta je je zus nou gewoon te neuken hier?” Het was de stem van Eric. “Ssssttt! Niet zo hard! Iedereen hoort je hier” zei mijn broer terwijl hij me losliet. Eric lachte het weg.

Ik liep rond over het grasveld rond het zwembad en genoot intens van de aandacht die ik kreeg. Mannen en jongens keken heerlijk schaamteloos naar mijn kont en naakte tieten. Ik viel altijd al op oudere mannen en zag een man met grijs haar naast zijn vrouw liggen die mij van top tot teen bekeek. Zijn vrouw lag naast hem te slapen en had niets door. In zijn strakke zwembroekje was een enorme bobbel te zien. Ik keek hem geil aan en voelde mijn zaad gat alweer nat worden bij het zien van die bobbel. Hij was knap maar had wel een buikje en een harige borst. Ik bleef hem aankijken terwijl ik langs hem liep op weg naar de patatkraam. In mijn ooghoek zag ik hem opstaan en hij begon mij te volgen. Ik liep om de patatkraam heen en ging in de rij staan. De man kwam direct achter mij staan en ik voelde zijn blikken op mijn kont. Hij kwam naast me staan en zei: “Hallo, ik ben Hans.” “Hoi, ik ben Myra.” “Wat ben je een ongelofelijk lekker meisje zeg!” Zei hij. “Dank je” zei ik en ik keek weer naar de bobbel in zijn broekje. Ik was aan de beurt en voordat ik iets kon zeggen Zei hij dat dat hij ging betalen en vroeg: Wat wil je hebben lieverd?” “Een patatje met pindasaus” zei ik. Hij bestelde het en een patatje voor hemzelf. Toen we onze bestelling hadden zei hij: Zullen we dit ergens privé op eten?” ik knikte en volgde hem de duinen in. Achter een hoop bosjes stopte hij en draaide zich om. Op het gras aten we onze patat. Hij werd steeds handtastelijker en ik liet hem lekker begaan. “God wat ben je lekker meisje” terwijl hij mijn tiet vlees testte door erin te knijpen. Ik legde mijn vrije hand op zijn bobbel en wreef erover. De kop van zijn pik floepte uit zijn broekje. Zonder wat te zeggen duwde ik hem zachtjes achterover tot hij op zijn rug lag en ging tussen zijn benen zitten.

Ik haalde zijn pik uit zijn broekje en boog voorover. Mijn handje rond de schacht zachtjes trekkend. Met het puntje van mijn tong likte ik zijn eikel terwijl hij mijn hoofd streelde. Ik liet mijn tong naar beneden glijden langs zijn pik en nam een van zijn harige ballen in mijn mond. Ik begon hem harder af te trekken. Ik zette mijn lippen op zijn eikel en liet zijn stijve neukstaaf in mijn mond glijden. “Ooooh meisje! Oooh zo lekker. Kreunde hij terwijl hij mijn hoofd verder naar beneden duwde. Ik zoog op zijn pik en hij bepaalde het pijp tempo door mijn hoofd te duwen. Zo pijpte ik hem een tijdje maar ik stopte het, stond op, trok mijn bikinibroekje uit en ging op hem zitten met mijn hete kut op zijn mond. “Zuig mijn kutje” zei ik terwijl ik mijn kletsnatte kut over zijn gezicht wreef. Hij stopte even met likken en zuigen om te vragen hoe oud ik was. “16 meneer” zei ik. “ooh wat lekker jong, daar houd ik van. Jonge geile kutjes.” Zei hij hijgend. Ik boog voorover en nam zijn pik weer in mijn mond. Zo in standje 69 lag mijn ranke tiener lijf op zijn gezette harige oude lijf. Hi zoog en likte mijn kut als een bezetene en al snel voelde ik mijn orgasme opkomen. Terwijl zijn pik in mijn keel zat kwam ik klaar op zijn mond. Ik liet de pik in mijn keel zitten zodat ik erop stikte om mijn orgasme nog heviger te maken. Heerlijk raasde het geile gevoel door mijn lijf terwijl ik trillend op hem lag. Nadat ik weer op adem gekomen was stond ik op, zetten mijn knieën aan weerszijde van zijn heupen en hield mijn druipende kut boven zijn pik. Zijn pik lag kloppend op zijn buik en een druppel voorvocht kwam uit zijn eikel. Hij keek me hijgend aan met verlangende ogen.

Met een hand trok ik mijn kutje open en met de andere hand richtte ik zijn lul op mijn ingang. Langzaam liet ik mezelf over zijn pik zakken en begon hem langzaam te berijden. Hij lag op zijn rug met zijn ogen dicht te genieten van mijn strakke kutje, zijn handen op mijn tieten, knijpend, aan mijn tepels draaiend. Ik aaide over zijn behaarde borst. Elke keer als ik voelde dat hij ging komen verlaagde ik het tempo om zijn orgasme uit te stellen. Zo plaagde ik hem totdat hij mij beetpakte, mij op mijn handen en knieën zette en zijn pik van achteren in mijn kut duwde. “Mijn God ik ga je vol spuiten meisje. Kan me niet schelen of je er zwanger van wordt!” kreunde hij en toen begon hij me bruut te neuken. Het duurde niet lang en met een zachte kreet spoot hij zijn ballen leeg in mijn zaad hongerige gat. Hij viel hijgend op het gras naast me neer. Ik zoog zijn pik schoon die smaakte naar een combi van kutgeil en sperma. Daarna legde ik me naast hem neer tegen hem aan. “Meisje, meisje. Het is lang geleden dat ik zo heerlijk geneukt heb en dan nog wel met zo’n heerlijk jong meisje.” Zei hij. “Ik val op oudere mannen omdat ze veel beter neuken dan de jongens van mijn leeftijd.” Zei ik. “Ik kan je verzekeren dat meisjes zoals jij de natte droom zijn van elke oudere man.” “Ik ben blij dat het lekker was. Daar ben ik voor, voor het genot van geile mannen.” Zei ik. “ik zou willen dat ze er allemaal zo over dachten meisje. Dan zou de wereld en een stuk leuker uitzien. Maar ik moest maar eens gaan voordat mijn vrouw me mist.” Hij stond op en trok zijn broek omhoog. “Nogmaals dak meisje.” “Graag gedaan meneer.” Zei ik. Hij liep weg en ik trok mijn bikinibroekje weer aan.

Bij het zwembad trof ik mijn broer aan. “Waar heb jij uitgehangen?” vroeg hij. “Ik lag even een oudere man te neuken” zei ik. “Mijn God wat ben je toch een hoer!” Ik giechelde en ging naast hem liggen. Tegen middernacht kroop ik weer naakt tegen mijn eveneens naakte broer aan. Ik legde mijn arm op zijn borst en zag zijn pik kloppend tot leven komen totdat hij recht overeind stond. Ik kroop op hem en liet zijn pik over mijn kutje over zijn pik glijden. Ik neukte hem langzaam. “Ja, neuk mijn lul mijn geile sletterige zusje. Laat mijn pik spuiten.” Hij kwam snel en met mijn kut vol van zijn zaad viel ik in zijn armen in slaap.

De volgende morgen was het tijd om naar huis te gaan en terwijl ik mijn broer hielp met alles weer inpakken en op onze brommers te laden zag ik Hans naar mij kijken. Ik knipoogde naar hem en hij lachte breed naar me. We startten onze brommers en reden terug naar huis. Thuis vroeg mijn moeder hoe het was en ik zei dat het geweldig was. Mijn broer stond achter mijn moeder en knipoogde naar me terwijl hij over zijn kruis wreef. “We moeten nog wat spullen naar boven brengen Myra” zei hij. Ik knikte en volgde hem naar beneden. In de schuur greep hij me, smeet me over zijn brommen en tilde zijn rokje op. Hij maakte snel zijn broek los en roste zijn pik in mijn kut. “Smerige hoer! Takke teef! Gore straat del.” Zei hij terwijl hij een harde klap op mijn billen gaf. Hij neukte me ruw en hard en al snel spoot hij in me. Hij veegde zijn pik af aan mijn kont en trok zijn broek weer op. Ik stond op, tilde mijn rokje op, en opende mijn kut om het zaad eruit te laten lopen.

Vorige delen:
Deel 1: https://www.gertibaldi.com/familie/sex-met-mijn-broer/
Deel 2: https://www.gertibaldi.com/familie/sex-met-mijn-broer-kampeer-weekend-deel-2/

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door MyraFoil

Ik ben een inmiddels oudere vrouw (59) en mijn hele leven draait om sex en bdsm.
Ik ben sinds mijn tienerjaren al gediagnostiseerd met een extreme vorm van Nymphomanie maar ik heb dat nooit als een probleem ervaren. nee, juist het tegenovergestelde: ik geniet ervan met volle teugen. Ik kan daarom ook nooit een monogame relatie hebben want ik heb meerdere mannen per dag nodig en dan nog is het nooit genoeg.

Dit verhaal is 13507 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Seks met mijn broer, Kampeer weekend (deel 3)”

    • Ik weet wat mijn plaats is in deze wereld. mijn lichaam ter beschikking te stellen aan wie maar wil. Vrouwen doen onnodig moeilijk over sex. Sex is gewoon lekker en wat maakt het uit met wie je het doet?

Plaats een reactie