BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn leven als bi – 3

Na mijn belevenissen op de parkeerplaats bij Nijmegen was ik er wel van overtuigd geraakt dat ik ook van mannen-seks houd. Ik wist ondertussen wat wel en niet veilig was. Maar ik werd wel steeds geiler als ik aan een lekkere lul of kontje dacht. Daarom hier weer een waargebeurd verhaal.

Op een mooie woensdagmiddag was ik weer eens vrij. Ik had gehoord dat er bij Gilze-Rijen langs de A-58 wel eens wat te beleven viel. Nou, veel te beleven is de betere uitdrukking. Ik parkeerde mijn auto op de parkeerplaats en zag af en toe mannen door een opening in het hekwerk het bos inlopen. Het bleek best druk te zijn. Na een tijdje had ik genoeg moed verzameld om ook het bos in te lopen.

Ik kwam op een breed pad terecht. Toen ik dat langzaam door liep bleken er her en der smallere paadjes het bos in te lopen. En bij minstens 4 of 5 daarvan stonden mannen. Vaak met hun hand in hun broekzak wrijvend over hun lul. Een van de mannen keek me in de ogen en knipoogde toen. Hij keek naar mijn bult in mijn broek en met een lichte beweging van zijn hoofd dat ik mee moest komen liep hij zo’n paadje in. Ik twijfelde even maar liep toen toch mee. Hij ging diep het bos in en we kwamen tenslotte op een plekje waar hij een plaid had liggen. Daar draaide hij zich om en begon zich gewoon helemaal uit te kleden. Toen ik dichter bij kwam pakte hij mijn hand en legde die op zijn lul. Die stond al snel keihard.

Toen begon hij mij vakkundig uit te kleden tot ik ook in mijn blote kont stond. Hij streelde me overal. Over mijn rug, mijn kont en tenslotte over mijn lul en ballen. Hij kwam dichterbij en begon me te zoenen. Dat was voor mij de eerste keer dat ik een man zoende, maar het wond me ontzettend op. Mijn lul werd harder en harder. Ondertussen begon ik ook zijn lichaam te verkennen en streelde zijn rug, zijn billen en ook zijn tepels. Toen ik die vastpakte en er een beetje aan begon te trekken begon hij lekker te kreunen en een beetje te trillen. We zoenden lekker door en bleven elkaar geil maken en opwinden. Op een gegeven moment voelde ik zijn vingers bij mijn kontgaatje uitkomen. Bijna op hetzelfde moment dat ik ook zijn gaatje vond. Hij bleek helemaal ingevet te zijn zodat ik begon te vermoeden dat hij meer bottom was. En ja hoor. Plotseling ging hij op zijn knieën en begon mij te zuigen. Hij was een ervaren rot want hij nam hem helemaal tot in zijn keel. Intussen had hij met zijn vinger mijn gaatje gepenetreerd zodat ik automatisch hem in zijn mond begon te neuken iedere keer dat hij zijn vinger naar binnen duwde.

Ik dacht eerlijk gezegd dat ik klaar moest komen in zijn mond, maar hij stopte en stond op. Hij draaide zich om en ging gebogen leunend tegen een boom klaar staan. Hij wilde dus echt geneukt worden. Ik pakte snel een condoom en deed dat om. Ik plaatste mijn eikel tegen zijn mannenkut en duwde hem er in. Dat hij vaak geneukt werd bleek toen ik in een keer door kon stoten tot mijn lul er tot aan de wortel inzat. Ik begon rustig te neuken en pakte intussen met mijn ene hand zijn lul vast om daar ook aan te trekken. Elke keer als ik naar voren stootte trok ik zijn voorhuid over zijn eikel. En als ik terug trok schoof ik dat er weer overheen. Ik wilde niet te snel klaarkomen dus deed ik het in het begin lekker rustig aan. Want deze sensatie wilde ik zo lang mogelijk volhouden. Jammer genoeg kwam de andere plotseling klaar en spoot zijn zaad alle kanten in. En toen hij klaar was draaide hij zich om en mijn lul werd uit zijn hol gehaald. Hij begon zich snel aan te kleden en liep ook net zo snel weg.

Net toen ik ook aanstalten wilde maken om te gaan bleek dat er nog iemand was. Hij had staan kijken en zei dat hij ook wel geneukt wilde worden. Ik vond dat prima natuurlijk. Ik deed een nieuw condoom om terwijl hij zich verder uitkleedde. In tegenstelling tot de eerste was hij niet ingevet. Maar daar wist hij wel raad op. Hij pijpte me even heel diep zodat er behoorlijk wat slijm op het condoom kwam. En dat wreed hij er een beetje af en begon zijn eigen kont te vingeren. Ik maakte mijn vingers nat in mijn mond en begon hem met mijn vingers op te rekken en glad te maken. Toen vond hij blijkbaar dat het voldoende was en ging ook gebukt staan. Ik ging achter hem staan en zette mijn eikel tegen zijn kringspier. Ik begon te drukken en hij kreunde een beetje. Van pijn denk ik. Maar hij drukte wel terug dus ik moest doorgaan. Ik zag dat hij een beetje begon te persen zoals op de WC. Daardoor ging hij een beetje openstaan en schoot ik plotseling door zijn kringspier heen met mijn eikel. Hij slaakte een kreet van pijn. Ik bleef dus even rustig en begon daarna met heel kleine bewegingen hem te neuken. Iedere keer een heel klein stukje verder tot ik er bijna voor de helft in zat. Op dat moment zag ik een andere man kijken. Hij likte zijn lippen af en ik wenkte hem dichterbij. Ik vroeg of hij zich misschien wilde laten pijpen terwijl ik neukte? Dat zag hij wel zitten. Dus ging hij voor de bottom staan en bood zijn best wel grote en dikke lul aan. En zo begon ik te neuken terwijl de andere gepijpt werd. Ik was nu halverwege en wilde dieper. Dus stootte ik door en met een paar harde stoten zat ik er plotseling tot aan mijn ballen in. Omdat ik klaar wilde komen begon ik nu stevig door te neuken en diep in zijn kontgat te stoten. Ook hem pakte ik bij zijn lul en begon hem te trekken. Hij kwam als nel klaar en ik bleef nu gewoon doorneuken en trekken. En zijn lul werd gewoon weer hard. Langzaam werd het voor mij echt te veel nu en met een flinke brul kwam ik klaar en spoot het condoom helemaal vol. Ik bleef vanwege het fijne gevoel nog even staan en trok me toen terug. De man die gepijpt werd trok zich terug uit de mond en ging ook achter de man staan. Zonder condoom begon hij hem ook gewoon te neuken en voor ik mezelf aangekleed had spoot hij hem helemaal vol. Ik vroeg hem of hij dat niet link vond en toen vertelde hij dat ze partners waren en dit wel meer zo deden. En omdat de andere van pijn hield wilde hij nooit vooraf opgerekt of in gevet worden. Ik heb ze daarna nog wel eens gezien en geneukt.

Lekker klaargekomen en verzadigd ben ik daarna naar huis gereden. Maar niet zonder eerst de boel eens goed verkend te hebben. Ik ben er nog vaak geweest totdat een nieuwe eigenaar moeilijk ging doen en de boel afsloot.
Volgende keer weer een waargebeurde belevenis.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door bi013

Ik ben een oudere biman die geïnteresseerd is o.a. in fantasy en metafuncties. Mail me met suggesties o.a. frans276@outlook.com Ik schrijf een serie fantasieverhalen onder de titel zorgcentrum die ik graag hier wil plaatsen. Ik heb ook waargebeurde verhalen geplaatst uit mijn eigen leven onder de naam "waargebeurde overspel" en "mijn leven als bi". Ik heb deze verhalen wel geromantiseerd. De namen zijn aangepast en de locaties alleen als die tot een herkenning zouden kunnen leiden. Ik hoop dat jullie plezier hebben van mijn levensverhaal.

Dit verhaal is 3900 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn leven als bi – 3”

Plaats een reactie