BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Stoute nichtjes en meer 8.

Lees eerst de andere delen
Ik ben in het bezit van meerdere nichtjes, en ik als vrijgezelle oom kan mijn ogen gewoon de kost geven zonder een kwaaie blik van een partner.
Mijn nichtjes en neven variëren in de leeftijd van 14 t/m 25, in de jongste nichtjes heb ik nog geen interesse, maar zodra ze beginnen te ontluiken, zal dat wel anders worden. Nu heb ik hun moeders ook gezien dus weer nieuwe sexmomenten.

Na het geile weekend waarin iedereen van elkaar had genoten begon het normale leven weer. Enkele weken na het geile weekend liep ik in de stad en werd opeens van achteren beet gepakt.
Hallo lieve geile oom hoorde ik en draaide me snel om en keek in de ogen van de jonge Esmee die in de stad woonde. We babbelden iets en ik vroeg wat ze deed , en ze zei dat ze met haar moeder aan het shoppen was. Haar moeder was nog in de winkel, maar omdat ze mij had zien lopen was ze snel naar buiten gerend.

Voor wie de dames niet kent uit mijn vorige verhalen ik ze even introduceren.
Esmee (blond 190 slank en cup C, en Linda een schoonzus die me tijdens het afscheid bij het weekend gevraag had een keer langs te komen op de koffie, is 168 blond, slank en cup D, dus beide voorzien van een goede voorgevel. Ik ben Harold de oom die van alle volwassen nichtjes al heeft geproefd alleen nu kan ik ook eens de schoonzussen beginnen te proeven, en waarschijnlijk was Linda de eerste..

Ik ben gezegend met een grote dikke lul van 22 cm. De beide dames voldoen aan mijn voorkeur voor dames slank en grote borsten. Toen Esmee me zag kwam ze enthousiast op me afgerend en omhelsde me. Ik nodigde de dames uit voor een drankje waar ze dankbaar gebruik van maakten. Tijdens het samenzijn vroeg ik wat ze de rest van de dag nog gingen doen. Ze vertelden dat ze eigenlijk alles hadden wat ze nodig hadden, en waren eigenlijk op weg naar huis. Omdat ze in dezelfde stad woonden nodigden ze me uit om bij hun iets te gaan eten, waar ik geen bezwaar tegen had.

Aangekomen bij hun woning werd me iets te eten en drinken aangeboden, en al snel kwam het gesprek weer uit op het geile weekend wat we hadden beleefd. Esmee gaf aan dat ze er geen moment spijt van had gehad, terwijl Linda liet doorschemeren dat het haar qua seks partners wel iets was tegengevallen, alhoewel ze zeer had genoten van de jonge Jarno met zijn machtig apparaat.
Ze wist nog dat ze had gezegd dat ik op de koffie mocht komen want ze was nog steeds opgewonden bij de gedachte. Ze stelde voor om er een geile dag van te maken met zijn drieën waarbij ze me vroeg om gebruik te maken van de douche zodat we lekker schoon aan de dag konden beginnen.

Dit was niet mijn dag indeling geweest, maar ik vond niet dat ik dit kon weigeren, dus ging ik me douchen. Terwijl ik onder de ruime douche stond hoorde ik de dames ook naar boven komen en met elkaar praten. Even later ging de douche deur open en kwam schoonzus Linda naakt binnenlopen, voor iemand die twee kinderen had gekregen zag ze er nog goed uit. Ik maakte ruimte en ze kwam ook de douchecabine in. We bekeken elkaar en ze liet een goedkeurend kreetje horen. Even later had ze mijn lul al beet en begon ze me te zoenen en drukte haar lichaam tegen me aan. Ik voelde haar grote borsten tegen mijn lijf drukken en mijn erectie werd nog groter, Linda ging hierdoor nog enthousiaster tekeer.

Er ligt nog een verrassing voor je in bed zei ze geil, en ik begreep dat ze hiermee haar dochter Esmee bedoelde , en de gedachte hieraan deed me alleen maar geiler worden. Je bent zo groot zei Linda en ze ging op haar knieën en begon me te pijpen, eerst nam ze alleen de eikel in haar mond, maar zoveel te langer de pijpbeurt duurder zoveel te dieper ging mijn lul in haar keel. Nadat ze me 5 minuten gepijpt had vond ze het wel genoeg en ze zette de kraan uit en droogde me af. Ze pakte een andere handdoek en bond die om mijn hoofd, om de verrassing nog groter te laten worden.
We gingen naar de grote slaapkamer en ik werd voor het bed geposteerd. Je blijft staan, en niet bewegen zei Linda streng, ik deed natuurlijk wat me opgedragen werd , en voelde enige tijd later weer een mond om mijn lul. Dit mondje knabbelde aan mijn eikel dit was zeer opwindend, ook voelde ik een tong langs mijn staaf en die likte ook mijn ballen. Plots ging de eerste mond van mijn lul en werd ik gepijpt door de tweede mond en mijn lul gleed tot de keel in deze mond. Ik had geen flauw idee welke mond bij welke dame hoorde, maar kon me eigenlijk niet voorstellen dat de jonge Esmee een “deep throat” gaf.

Na enig geplaag van de dames, ging mijn blinddoek af en keek in de geile ogen van Esmee die nog net haar hoofd terugtrok, waardoor ik kon nagaan dat zij dus toch me diep had gepijpt. Ze liep van me weg, en ik zag dat ze een mooi rood lingeriesetje aan had. Vind je het mooi vroeg ze, ik kon het alleen beamen, die heb ik gekocht na het weekend toen mama vertelde dat ze jou een keer op de koffie had uitgenodigd, wist ik wel hoe laat het was. Linda knikt bevestigend terwijl ze me nog steeds helemaal naakt vanachteren benaderd en mijn erectie weer door haar handen laat gaan , en me plagend aftrekt. Esmee kijkt met grote ogen naar wat haar moeder doet en gaat op het bed liggen. Ik wordt in mijn rug geduwd door Linda en begrijp dat ik ook op het grote bed moet gaan liggen. Ik ga op mijn rug liggen wachtend op wat er gaat gebeuren en al snel komen de dames aan weerszijden van me liggen, en strelen plagend met hun handen over mijn lul en ballen. Opeens buigt Linda voorover geeft me een tongzoen, en gaat met haar tong vanaf mijn hoofd via mijn tepels, buik naar mijn kruis en likt aan mijn eikel, dan zonder enige waarschuwing komt ze iets omhoog met haar lichaam en laat mijn lul in een keer helemaal in haar keel glijden, blijft daar even en komt dan weer omhoog een sliert speeksel op mijn lul achterlatend.

Na dit kunststukje gaat ze weer via mijn buik omhoog en laat haar handen over mijn lijf glijden. Esmee geeft me ook een zoen, maar neemt de kortere weg naar mijn lul en laat hem in een beweging ook achter in haar keel glijden, wat een genot de beide dames kunnen diep pijpen, en ik verheug me op wat er gaat komen. Als Esmee me drie keer diep naar binnen heeft geslikt , komt ze omhoog en gaat op mijn bovenbenen zitten en streelt mijn bovenlijf. Haar moeder Linda gaat bij mijn hoofd zitten, en gelijktijdig worden de genotsgrotjes in stelling gebracht, Linda gaat op mijn gezicht zitten en Esmee duwt haar stringetje aan de kant en gaat voorzichtig op mijn lul zit-ten, en laat zich dan zakken. Linda schuift haar kut op mijn mond en ik begin dit toch nog redelijk strak kutje te likken, waarbij Linda na een poosje mijn gezicht helemaal vastklemt van genot, ondertussen wipt Esmee langzaam op en neer alsof ze de hele lengte van mijn lul wil voelen, ook laat ze haar handen steunen op mijn borstkas en geeft ze zich na enige tijd volledig over aan het gevoel wat mijn kloppende lul bij haar teweeg brengt. Voor zover mogelijk zie ik nog net dat Linda haar dochter een moederlijke zoen geeft en geniet van hoe haar dochter geniet. Linda laat zich nu ook helemaal gaan en de dames ondersteunen elkaar in het genot, Linda komt klaar en laat haar sappen lopen die ik probeer zoveel mogelijk naar binnen te nemen. Ook Esmee voel ik verkrampen en even later zijn moeder en dochter allebei gigantisch klaar gekomen.

Nadat we zijn bij gekomen, worden de rollen omgedraaid en gaat Linda op haar knieën voor me zitten, waarop ik mijn lul tegen haar kutje druk en langzaam naar binnen glijd.
Zo wat is deze vrouw nog strak. Esmee gaat ondertussen met haar benen wijd voor haar moeder liggen die haar dochter begint te likken, alsof ze nooit anders heeft gedaan. Linda beweegt haar lijf tegen mijn stoten in zodat ik nog dieper naar binnen kom. Ik vind dit een heel opwindend standje, omdat ik dan vanachter haar borsten kan pakken, waar ik in haar geval een grote hoeveelheid van te pakken krijg. Ik pak haar borsten en kneed ze en laat haar tepels door mijn vingers rollen. Dit heeft een groot effect op de geilheid van Linda, want ik voel haar nog natter worden. Ik probeer ook de borsten van Esmee te pakken maar dat lukt me net niet, maar ik hoop daar later nog van te genieten.
Na haar lang op zijn hondjes te hebben geneukt gooit Linda me op de rug, en gaat net als haar dochter op me zitten en schuift mijn lul in haar. Ze wil even wennen , maar dan gaat ze ook echt los op mijn lul. Esmee gaat naast me liggen en we zoenen wat waarbij ze met haar borsten bij mijn mond gaat liggen en ik de tepels lekker naar binnen zuig. Op mij zie ik de grote borsten van Linda op en neer gaan, wat me een hele dikke erectie bezorgt, of Linda dit voelt weet ik niet maar ze roept dat ik zo door moet gaan en zeker niet stoppen, terwijl zij al het werk doet, en hem zo hard moet houden, nadat ze dat gezegd heeft komt ze klaar en haar sappen maken mijn hele kruis nat. Uitgeteld laat Linda zich van me afglijden, waarna ik de beide dame naast elkaar leg, en ze om de beurt een befbeurt geef.

Ik begin met Linda en graaf mijn tong diep in haar kut en laat mijn tong dan over haar klit gaan en zuig deze naar binnen. Dan bij Esmee hetzelfde, alleen kneed ik haar borsten tijdens het likken waar ze nog geiler van wordt. Ik heb door dat het bij Esmee niet zo lang meer duurt voor ze klaar gaat komen op mijn tong. Ik besluit even meer aandacht aan haar te besteden en blijf ikken en aan haar klit zuigen, totdat ze klaarkomt. Als ze klaar komt spuit ze mijn mond vol met haar sappen.

Linda heeft inmiddels aangegeven genoeg te hebben gehad, en we besluiten de sexparty af te sluiten onder de douche, waar we elkaar lekker wassen, waarna de dames lekker op de bank neer ploffen en ik vertrek en hun dank voor de geile uurtjes.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6784 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Stoute nichtjes en meer 8.”

Plaats een reactie