BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met de kerstman

Het was bijna kerst, ik had al vakantie en Wim (35) mijn man zou die dag nog werken en had nog een eindejaar borrel en had dan ook vakantie.
Ik kreeg rond 3 uur in de middag een appje , schat er ligt een pakje in de kast.
Ik opende de kast en daar lag een doosje met een mooi rood lingerie setje met jarretels en een slipje met een open kruis en op het papiertje erbij stond, ik ben er om 20 uur weer en dan verwacht ik dat jij het setje aan hebt.
De rest blijft een verrassing stond er ook nog op.
Ik Kim (34) blond 170 lang slank en een grote cup D borsten, vind het wel leuk die opdrachtjes zo ook al een x moest zonder lingerie in een kort rokje en strak shirt uit geweest omdat het van hem moest.
Maar goed rond 7 uur s,avonds onder de douch en mijn kutje geschoren en het setje aan getrokken, het was half 8 en de deur bel ging.
Ik was verbaasd want Wim heeft wel een sleutel, maar waarschijnlijk vond hij het geil dat in het setje bij de voordeur kwam.
Ik opende de deur en daar stond een kerstman met een collecte bus die zag mij en zei Ho Ho Ho.
Ik was verbaasd maar moest ook wel een beetje lachen Wim had wel eens gekkere dingen gedaan, maar ik had niet verwacht dat hij als kerstman verkleed zou gaan, maar ik vond het ook wel grappig om het eens met de kerstman te doen, het wond mij zelfs wel op.
Ik zei kom maar gauw binnen het is veel te koud voor mij met de deur open, ik was ook wel bang dat iemand mij zo zou zien.
We liepen de kamer in en ik wreef wat over zijn kruis en zei, dus de kerstman had wel eens zin in en wip.
Gelijk zei hij weer ho ho, wel wat irritant maar ik werd steeds geiler, ik rook een drank lucht toen ik dicht bij hem kwam maar dat kwam natuurlijk door de kerst borrel.
Ik opende zijn broek en voelde zijn pik, die was behoorlijk stijf, nu werd mij kut nog natter.
Ik vroeg de kerstman moet ik op de tafel gaan liggen.
Gelijk weer ho ho.
Ik ging liggen met mijn benen wijd, hij masseerde mijn kut en clit, en stak zijn pik in mijn kut, het leek wel of hij haast had.
Zijn pik was veel dikker en langer dan anders, ik werd geiler en geiler, mijn tepels stonden keihard die werden nu ook gemasseerd door de kerstman.
Mijn kut spande aan en de kerstman spoot zijn pik leeg in mij.
Hij trok zijn broek op en ging naar de voordeur, ik dacht Wim gaat nog wat ophalen.
Ik liep naar de wc om te plassen en trok even later mijn kimono aan.
5 minuten later kwam Wim binnen, en kuste mij en verontschuldigde zich dat hij wat later was hij had in de file gestaan, maar zei hij dat had ik al verteld in het appje.
Ik pakte mijn telefoon en zag het ongelezen berichtje met schat ik ben iets later trek je het setje en een kort jurkje aan we gaan uit eten.
Nu kreeg ik het warm, want met wie had ik net seks gehad.
Het was wel een van de beste seks wat ik ooit had gehad.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7875 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Seks met de kerstman”

Plaats een reactie