BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Remco (12)

Iris bracht me weg naar de zaak, het was nog vroeg maar ze was al wel erg wakker.
‘En? nog bezoek gehad vannacht?’ vroeg ze me zonder me aan te kijken.
‘Nee, je moeder had denk ik andere gedachten. Ik denk dat ze bij de boardmeeting zit met haar hoofd, ze weet niet veel van de zaak hé?’
Iris keek opzij omdat we voor een stoplicht stonden. ‘Nee, mam weet niets van de zaak. Wij ook niet daarom moeten we een stevig iemand hebben die het bedrijf voortzet zoals pa gewild zou hebben.’ Ze gaf weer gas en schold op een automobilist die niet op lette. ‘Sorry hoor maar ‘s morgens moeten ze geen rare fratsen uithalen.’ en ze reed door het verkeer alsof ze al jaren haar rijbewijs had.

We kwamen aan bij de zaak en Iris zette mij voor de deur af. De deur werd al open gehouden en een dame in een keurig mantelpakje stak haar hand uit. ‘U moet meneer H zijn? Ik ben Charlotte.’
Ik pakte de hand aan en zei ‘Ik ben Remco en zeker geen meneer H, dank je wel Charlotte.’ en ik liep met Charlotte de hal in. ‘Heb je al mensen verteld wie ik ben?’ en ik keek Charlotte van opzij aan.
‘Nee meneer…ehu…Remco.’
‘Mooi dan gaan we dat alleen vertellen aan wie het moet weten. Kan jij mij naar het kantoor van mijn oom brengen?’
Charlotte schrok een beetje en begon een beetje te stotteren. ‘Nou…ehu…..je moet weten……dat Peter Barrett al zijn intrek heeft genomen in het kantoor van je oom. Ik kon er niets tegen doen.’ zei Charlotte een beetje angstig.

‘Charlotte, breng me naar een plek waar de boardleden beslist niet zullen komen, ik wil graag spreken met de mensen die de gegevens aanleveren bij de boardleden. Te beginnen bij financiën.’
‘Dan begin je met Lynn, moet ik aangeven wie je bent?’
‘Charlotte, zou jij tegen Lynn willen zeggen dat ik informatie nodig heb maar vertel nog maar niet dat ik familie van Ferdinand ben.’ Charlotte begreep het en ging me voor en bracht me naar een klein kantoortje aan het einde van een gang. Er stond een laptop en archiefkasten dus ik kon alles terugvinden wat ik nodig had van de laatste 10 jaar.

Ik stond in het kamertje met mijn rug naar de deur toen deze open ging. Ik hoorde iemand op hakken binnenkomen en de deur weer sluiten, ik was zenuwachtig en stond moed te verzamelen. Zou ik gelijk aangeven wie ik was of zou ik daar nog even mee wachten? Nu begon alles echt en ik draaide me om en keek naar een vrouw die zich aan het uitkleden was. What the Fuck gebeurd hier dan?

Ik was met stomheid geslagen en mijn mond viel open. Alles verwacht je maar niet dat een mooie aantrekkelijke vrouw zich staat uit te kleden en in lingerie naar je toe komt. Haar gezicht stond nu niet erg vrolijk maar ze ging voor me staan en zakte op haar knieën. Ze begon mijn broek open te maken en en ze haalde mij lul uit mijn boxer die langzaam omhoog kwam, het liet me namelijk niet onberoerd.
Lynn hapte mijn lul in haar mond en begon er op te zuigen. Jongens dit was goddelijk maar dit kon niet.
‘Lynn, Lynn, Lynn stoppen nu……’ zei ik streng. Lynn schrok en keek omhoog met mijn lul nog in haar mond. ‘Lynn, stoppen en omhoog.’
Lynn liet mijn lul uit haar mond glijden en ging staan. ‘Deed ik het niet goed meneer?’ en ze keek angstig.
‘Lynn, moet je dit doen bij mensen binnen dit bedrijf?’ vroeg ik terwijl ik mijn harde lul in mijn broek probeerde te stoppen.
‘Bent u dan geen lid van de raad van bestuur? U gebruikt wel het kamertje’ vroeg Lynn verbaasd.
‘Nee, nog niet. Maar is dit waar ze je toe dwingen?’
Lynn keek verlegen naar de grond. ‘Ja, sinds meneer H er niet meer is heeft de RvB zich dingen toegeëigend die daarvoor uit ten boze waren. Als we wilde blijven werken dan moesten we seksuele handelingen toestaan en als we geroepen werden dan moesten we zonder dat het gevraagd werd de man in kwestie pijpen.’

Ik wist niet wat ik hoorde, ik had Charlotte gevraagd om Lynn naar mij toe te sturen maar dit was dus even andere koek. ‘Lynn, is iedereen in de RvB hiervan op de hoogte?’
Lynn keek naar de deur en knikte voorzichtig. ‘Ja, iedereen. Ook Tess en Amy weten hiervan want ik heb sommige mannen bij Tess naar binnen zien gaan en de geluiden lieten niets te raden over. Ook kregen wij kledingvoorschriften, vooral wat lingerie betreft. Geen panty’s maar jarretels en kousen, gisteren kreeg iedereen een bericht dat het vandaag verboden was om een slipje te dragen. Gelijk daarna kregen we te horen dat iedereen zich in de middag in de grote zaal moet melden.’
Ik hoorde het allemaal met open mond aan, wat gebeurde hier? Ik moest me even herpakken en zorgen dat ik de info kreeg. Ik was blij dat we de boardmeeting hadden uitgesteld. Ik vertelde Lynn wat ik nodig had en we gingen aan de gang, Lynn wist alles en soms moest ze heel even spieken op de laptop maar verder zat het in haar knappe koppie.

Toen we klaar waren wilde ik Tess opzoeken, ik wilde de HR verantwoordelijke spreken over wat hier gebeurd was na het overlijden van oom Ferdinand. ‘Lynn, wil jij mij naar Tess brengen en mij introduceren als nieuwe medewerker.’ en Lynn keek me nieuwsgierig aan.
‘Wat ga je doen met Tess?’ vroeg Lynn.
‘Ik ga doen of ik hier wil komen werken en kijken wat er gebeurd in die kamer.’ zei ik enigszins brutaal.
Lynn lachte en bracht me naar Tess. Ze deed de deur open en liep naar binnen.
‘Tess, hier is Remco en hij komt hier werken. Heb jij even tijd voor hem?’
Ik zag Tess ongeïnteresseerd opkijken en ze wilde Lynn en mij wegwuiven tot ze zag dat ik een jonge gast was. Er verscheen een gemene glimlach op haar lippen.
‘Kom maar binnen jongeman, dank je wel Lynn. Doe jij de deur achter je dicht.’ en ze keek me indringend aan. Tess was geen knappe vrouw maar wat ik zag was wel een vrouw met een mooi lichaam. Haar borsten waren zeker niet te groot, maar aanwezig. Haar body liep richting haar taille naar binnen, de rest zat nog verstopt achter het bureau. Ze wees naar de zijkant van de kamer. ‘Ik wil dat je daar gaat staan en snel graag.’
Ik voldeed aan haar verzoek en liep snel naar de aangewezen plek, ze volgde mijn beweging door de stoel mee te draaien. Ik stond nu op 5 meter afstand aan de zijkant van de kamer en ik zag Tess recht voor me, haar stoel was gedraaid en ze zat met haar benen over elkaar naar me te kijken. Ook Tess had een mantelpakje aan en nylon om haar benen.

‘Als je hier wil komen werken dan ga je nu op je knieën zitten en kom je naar mij toe gekropen.’
ik ging op mijn knieën zitten en kroop richting Tess die langzaam haar been van de andere liet glijden, ze zetten haar voeten op de grond en deed haar benen iets wijd. Ik keek zo tegen haar heuveltje aan die niet bedekt was. Ik moest gelijk denken aan wat Lynn mij verteld had over geen slipje, de RvB doet er dus ook aan mee. Hoe dichter ik bij Tess kwam hoe meer ze haar benen wijder deed, ik kon nu duidelijk haar lipjes zien.
Ze ging iets onderuit gezakt zitten en keek me geil aan. ‘Zo jongen, ga hier maar aan wennen want als jij hier komt werken dan zal ik het niet nalaten om zo een jonge jongen als jij alles te leren.’ en ze liet haar kont tot aan de rand van de stoel glijden waarbij ze haar rokje op liet stropen.
Ik keek nu tegen haar blote kut aan die al iets open stond.
‘Je gaat er nu aan likken want daar heb ik behoefte aan lieve Remco, zo heet je toch?’ zei ze zoetsappig.
Ik knikte, maar was ook door dit dominante gedrag verschrikkelijk geil geworden. Later kon ik haar er mee confronteren. Het was dan niet alleen van horen zeggen maar ik had het dan zelf ook ondervonden.

‘Begin maar bij mijn schoen en dan zo via mijn been omhoog. Ach je weet het wel.’ en ze keek me geil aan.
Ik bukte me en kuste haar pump, via haar nylon wreef en haar enkel likte en kuste ik mij een weg omhoog. Tess wist de spanning op te drijven want ik werd er geiler van dan ik al was. Bij haar dij aangekomen draaide ik mijn hoofd en kuste nu ook de andere dij, afwisselend kuste ik haar rechter en linker dij tot ik bij haar heuveltje aan kwam. Ik hoorde Tess al wat zwaarder ademen en ze pakte mijn hoofd vast.
‘Nu is het wel genoeg, lik mij.’ en ze duwde mijn gezicht tegen haar kutje aan.
Ik stak mijn tong uit en proefde Tess voor het eerst, ze was lekker, super lekker. Ik stak mijn tong tussen de lipjes en voelde de opening van haar kutje, ze was vochtig en warm. Ik likte het vocht wat uit haar kutje kwam gulzig op en likte alles wat ik likken kon. Nu kon ik op zoek naar haar clitje want ze was nat zat, ik likte mij een weg omhoog en voelde Tess onder mij schokken toen ik haar clitje raakte.
‘Ooooo jongen…….ik ga zoveel plezier aan jou beleven…….’ en ze aaide me over mijn bol.

Ik richtte mij nu op haar clitje en zoog en likte en deed alles om haar maar klaar te laten komen. Ik voelde dat Tess spanning aan het opbouwen was en zonder waarschuwing en zonder geluid kwam Tess klaar. Ze spoot wat vocht in mijn gezicht en ze duwde mijn hoofd weg. ‘Opstaan.’ zei Tess streng.
Ik stond op en mijn lul in mijn broek stond op springen. Tess kwam omhoog en begon mijn broek open te maken, ze haalde mijn lul eruit en floot. ‘Dat is een mooi exemplaar.’ en ze trok er even aan. Wat was dat goddelijk om te voelen. ‘Nu wil ik hem even in mijn kutje hebben maar niet klaarkomen hoor.’ en ze duwde mijn lul richting haar kutje.

Ik ging door mijn knieën en ze zette mijn eikel tegen haar lipjes aan. ‘Duw maar naar binnen lieve jongen.’ en ze deed haar handen achter haar nek. Haar borsten kwamen nu wel prominent naar voren maar ik was gefocust op mijn lul die heel zachtjes naar binnen gleed bij Tess. Wat had die meid een lekker kutje zeg, ik voelde dat ze met haar kutspieren in mijn lul kneep en dat was zeker met een reden om mij klaar te laten komen, wat ik niet mocht van Tess. Ik begon Tess nu te neuken en ik keek in haar grote geile ogen die om zaad vroegen.
‘Vind Remco het lekker om een oude vrouw te neuken? Zou Remco hier willen werken of kan hij het zaad niet ophouden en spuit hij Tess vol en krijgt hij de baan niet?’ Tess keek treiterig naar mij maar ze vond het ook erg lekker want ze begon weer te trillen en toen ik mijn lul uit haar kutje trok en 3 klappen met mijn eikel op het clitje gaf hoorde ik Tess toch kreunen en steunen.
‘Godver………je neukt me klaar rotjoch.’ en ik duwde mijn lul weer snel in haar doos en neukte Tess zo hard als ik kon. ‘Klootzak, je laat me komen. Rotzak jaaaaaaaaaa.’ en Tess zakte als een lappenpop in elkaar. Ik trok mijn lul uit de kut van Tess, deed hem in mijn boxer, trok mijn broek aan en liep de kamer uit.

Ik ging weer naar het kantoortje waar Charlotte op mij stond te wachten met de notaris, zoals later bleek. Charlotte stelde hem voor als notaris McDonald en we gaven elkaar een hand.
We gingen zitten en de notaris gaf aan hoe de vork in de steel zat. Hij had ook brieven voor de RvB en Charlotte, zo kreeg ik te horen dat ik nu 51% van de aandelen in handen had en dat ik het dus voor het zeggen had. Ik moest wel zorgen dat het Helen en de meiden aan niets zou ontbreken, Helen kreeg het huis en een grote som geld waardoor ze niet hoefde te werken. De meiden kregen hun studie en een grote som geld waarmee ze een mooie start konden maken in de wereld. Maar ik had nu de zeggenschap over de zaak van mijn oom, hoe ging ik dat thuis vertellen?

Ik was van slag en moest me nu zeker herpakken om straks de RvB te vertellen dat ik het voor het zeggen had. Ik moest nu de juiste mensen om mij heen hebben.
Ik riep Charlotte en liet haar zitten. ‘Charlotte, wat zou jij er van vinden als jij de directie secretaresse bleef, net als voor mijn oom? Je bent er voor de CEO van dit bedrijf.’ Ik keek naar de reactie van Charlotte en zag dat ze hier eigenlijk niet op zat te wachten.
‘Remco, ik wil niet voor Peter Barrett werken, dus al hij CEO wordt dan zeg ik nee.’ zei ze strijdlustig, waarschijnlijk bang dat ik zou proberen om haar te overtuigen of over te halen.
‘Ok, dat is helder en als de CEO nu iemand anders wordt? Sta je er dan voor open?’ vroeg ik rustig.
Charlotte keek me aan en ik zag wat glinsteringen in haar ogen en ik zag dat ze op haar lippen de vraag had of ik de CEO werd.
‘Remco, wordt jij CEO?’ vroeg ze voorzichtig.
Ik knikte en liet haar de brief van de notaris lezen en ze stond op en vloog mij om mijn nek. ‘Natuurlijk wordt ik je secretaresse.’ en ze zoende me op mijn mond. Ik pakte Charlotte stevig vast en zoende haar terug. Ik voelde haar tong tegen mijn lippen en ik liet hem binnen. We zoende even lekker en daarna kwamen we terug op aarde.
‘O sorry, dat was niet de bedoeling Remco.’ zei Charlotte met blosjes op haar wangen.
‘Nou bij mij wel, ik vind je een lekker wijf en ik wil later wel eens verder dan we nu gekomen zijn maar nu eerst zorgen dat we de RvB kunnen pareren en wegsturen.

Ik liet Charlotte een aantal mensen roepen en naar het kantoortje komen, allemaal mensen die de gegevens hadden aangeleverd voor de mensen van de RvB.
We spraken dik een uur met elkaar en daarna stuurde ik iedereen weg behalve de mensen die de presentatie hadden gemaakt en de Lynn van financiën.
Dean had de presentatie gemaakt, Jack had hem geholpen en Lynn ging over de financiën.
We hebben samen 2 uur gekeken naar de presentatie, de cijfers en alle informatie die deze 3 mensen hadden. In de 2 uur had ik Lynn zie veranderen van een stijve Engelse vrouw in een enthousiaste dame die met ideeën kwam en aangaf waar we konden verbeteren. Ik kreeg ook door dat de boardleden niet zo voor veranderingen waren, het ging toch goed?
Lynn, Jack en Dean dachten daar anders over en gaven dit ook aan toen ze op het punt stonden om de ruimte te verlaten.

‘Remco, jouw ideeën zouden van dit bedrijf een groot bedrijf kunnen maken alleen je hebt te maken met Peter Barrett.’ zei Dean. ‘Die zit nu al op de stoel en ik moest mijn presentatie eergisteren al inleveren, het zou mij niets verbazen als deze is aangepast.’
‘Dean daar hoop ik eigenlijk op.’
En beide mannen keken me begrijpend aan en liepen het kamertje uit, Lynn bleef wat hangen en deed de deur dicht.
‘Remco, mag ik iets persoonlijks vragen?’ en ze keek verlegen naar de grond.
‘Lynn, je begon goed op je knieën en ik hoop dat je mij iets heb leren kennen in deze 3 uur? Dan zou je moeten weten dat je alles mag vragen.’
Lynn keek naar beneden. ‘Ik ben misschien te oud voor je maar zou je met mij wat willen gaan drinken vrijdag?’ en ze zei er gelijk achteraan. ‘Als het niet gaat dan is dat ook goed hoor.’ Ze draaide om en had haar hand al op de deurklink.
‘Lynn, kom eens hier.’ en Lynn draaide zich weer om en keek verlegen naar de grond. ‘Lynn, hier ben ik.’ en ik wees op mijn gezicht. Lynn keek omhoog en ik zei. ‘Vanmiddag is er een borrel na de boardmeeting, daar praten we verder. Ik wil zeker ook eens met jou alleen iets drinken maar dan wel in iets minder stijve kleding ok? Je lingerie is goed maar wat er overheen zit mag wel wat losser’
Lynn keek verrast op en knikte blij. ‘Dat is goed, ik zie je vanmiddag. Maken we dan wel een afspraak wanneer wij met z’n tweetjes iets gaan doen.’ Ze gaf een knipoog en weg was Lynn.

Groetjes Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8578 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Remco (12)”

Plaats een reactie