BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn geile dochter en ik (22) Een verrassende boswandeling…

Het was al dagen lang heerlijk warm. We leefden meer buiten op de patio als binnen en meer als een bikini hoefden we niet te dragen. De hele dag hadden we in en om het huis rondgehangen en we wilden er even uit. “Mam, zullen we even een stukje gaan wandelen, er is genoeg bos in de omgeving?” Dat was helemaal niet zo’n verkeerd idee. Het was ook in de avonduren de laatste tijd heerlijk warm. Allebei lekker licht en luchtig gekleed, hotpants en een simpel shirtje stapten we in de auto. Geen airco aan, maar de raampjes open. Even doorwaaien. Na een kwartiertje rijden kwamen we bij de Boswachterij en draaiden de parkeerplaats op. Even de slippers verwisselen voor een paar makkelijke schoentjes en stappen… Ooit was de leemput een natuurbad maar nu is het een mooi recreatiegebied. We hadden zeker anderhalf uur gelopen voor we in de beginnende schemering weer bij de auto terug kwamen. We namen wat te drinken, ik had in een koeltas wat drankjes meegenomen. “Mam, kijk daar eens! Of had je het al gezien?” Ik keek op en zag iets verder een schaars geklede vrouw die zich flink liet betasten door twee mannen. Was dit tegenwoordig een seks ontmoetingsplaats? Het duurde niet lang of ze had haar redelijk grote tieten bloot en een hand die flink tussen haar benen zat te wroeten. Een van de mannen had zijn lul tevoorschijn gehaald en stond er aan te rukken. Gebiologeerd keken we allebei naar het tafereeltje voor ons. Julia had haar hand op mijn been gelegd en zei: “Dat is wel heel erg geil hè mam.”

Ik had in de gaten dat het haar een beetje opwond. Ik had dit soort dingen wel eerder meegemaakt en er zelf aan meegedaan, maar voor haar was het iets nieuws. Ik zag dat ze haar hand in haar hotpants had gestoken en zachtjes haar kutje aan het opwrijven was. Zouden we nog even blijven en ordinair even gluren? Ik vond het ook wel wat hebben, voyeur spelen. “Liefje, we blijven nog even, het wordt nu toch donker en blijven even kijken.” De vrouw stond nu voorover gebogen over de motorkap en werd door een van de mannen achterlangs geneukt. Ik werd er zelf nu ook wel geil van en stak mijn hand bij Julia in haar broekje. “Zal mama je even helpen schatje? Dan kan jij lekker kijken.” Ik wreef mijn vingers zachtjes over haar clitoris en langs haar natte gleufje. Ze trok zelf haar broekje uit en ging met gespreide benen onderuit zitten. Terwijl ik haar zat te vingeren zag ik dat er nog twee auto’s iets verderop hadden geparkeerd en ook daar kwamen wat mensen uit. Dit wordt wel heel spannend, dacht ik bij mijzelf. Met de vingers van mijn ene hand in het kutje van mij meisje begon ik zelf mijn tieten te masseren. Wat lekker hoerig was dit allemaal. Niet veel later hadden we allebei onze niemendalletjes uitgetrokken en zaten we spiernaakt in de auto met elkaar te spelen.

Een beetje ongemakkelijk was het wel op de twee stoelen voorin. Ik heb een heel ruime auto en tussen de twee stoelen door kropen we op de achterbank. Ik leunde tegen de deur en Julia had haar hoofd tussen mijn benen begraven. Haar likkende tong maakte mijn warme gleuf nog natter al hij al was. Met gesloten ogen lag ik achterover te genieten van haar verwennerij. Door het geopende raam hoorde ik ineens een mannenstem: “Zo te zien hebben de dames het wel naar hun zin.” Geschrokken keek ik op. Het was een van de mannen die we hadden gezien bij het eerste stelletje. “Komen jullie hier om je aan ons te verlekkeren schatjes of waren jullie van plan met ons mee te doen? Het mag allebei hoor. Als je het niet erg vindt kijk ik nog even naar jullie lekkere lijfjes.” Ik was er niet op voorbereid maar had kunnen verwachten dat we niet onopgemerkt zouden blijven. “Eigenlijk waren we niets van plan lieverd,” zei ik tegen de man; “Maar we werden een beetje geil van jullie.” Ik keek Julia aan en, zonder hem aan te kijken, vroeg ik quasi onwetend aan de man wat hij bedoelde met meedoen. “Schatje, hier gebeurd van alles. Van een beetje vrijen, likken, pijpen tot neuken toe. Niks hoeft, maar alles mag. En allemaal op vrijwillige basis. Er zijn hier geen betaalde hoeren.” Ik zei hem dat we er over zouden nadenken en dat we het hem wel zouden laten merken als we mee wilden doen. Met een “Oké schatje,” draaide hij zich om en ging terug naar zijn eigen koppeltje. Julia keek me verlekkerd aan en stelde voor om in de achterbak van de auto verder te vrijen. Ik stemde ermee in en realiseerde me dat we dan wel geheel bloot om de auto heen moesten lopen. Zonder aandacht te schenken aan de anderen op de parkeerplaats stapten we uit, deden de achterklep open en kropen terug in de auto.

We lagen hevig te beffen en ik had in mijn ooghoek al gezien dat we nu wat meer publiek hadden. Een redelijk slanke vrouw en twee mannen stonden te kijken wat we allemaal met elkaar deden. Ik draaide me om en ging op de rand zitten met mijn benen iets gespreid en voeten op de grond. Iets naar achter leunend op mijn armen vroeg ik uitdagend: “En, bevalt het jullie een beetje wat jullie zien?” Julia zat inmiddels naast me. “Ik denk dat jullie onze kutjes wel willen likken, of vergis ik me?” Ik bedacht dat ik het zelf had uitgelokt en besloot me nu een beetje als een hoertje te gedragen. Een van de mannen liet weten daar wel voor in te zijn en ik stapte uit, liep naar de zijkant van de auto en leunde er achterover tegenaan. Ik nodigde hem uit door mijn been omhoog te doen en mijn schaamlippen open te trekken. Even later zat hij op zijn hurken met zijn hoofd tussen mijn benen en begon mijn kutvlees te likken. Ik had sinds lange weer eens de tong van een wildvreemde vent tussen mijn schaamlippen en vond het nog lekker ook. Julia was naast me komen staan op dezelfde manier als ik en knipoogde schalks naar me. De tweede man nam de kans die hem werd geboden en even later werd mijn meisje ook oraal bevredigd. Allebei leken we er van te genieten want we stonden we tegen de auto geleund te kermen. Juultje genoot er wel heel erg van want ik hoorde opeens dat ze kreunend klaar kwam. Ik bevrijde me van de likkende tong en pakte haar even beet. “Mama, ik ben er zo geil van geworden. Is het gek als ik me door een van die mannen wil laat neuken? Ik wil echt een pik in mijn kut nu!” Wow, die had er echt zin in gekregen. En ik eigenlijk ook wel. “Schatje,” fluisterde ik; “Mama heeft er ook zin in. Maar een voorwaarde, ze moeten wel een condoom dragen.”

Onze zeiknatte kutten waren er helemaal klaar voor. Ik keek de mannen aan en vroeg ze of ze nog iets meer wilden. Dat was de stomste vraag die ik ooit kon stellen. Ik nam mijn geile teefje bij de hand en liep naar de motorkap. Allebei gingen we plat voorover liggen. Ik zag dat de vrouw bij beide mannen een condoom om de lul schoof en er nog even aan rukte om ze hard te krijgen. Ik fluisterde Julia toe: “Wil je ze echt gek krijgen liefje, dan moet je nu je spleetje ver open trekken.” Achterlangs trokken we uitnodigend onze gulzige kutten open. Zowel Julia als ik werden gelijktijdig gepenetreerd en twee lullen begonnen onze natte gleuven te neuken. Julia had mijn hand vastgepakt en we lagen met onze hoofden opzij gedraaid elkaar aan te kijken. Telkens als de lul in haar naar binnen schoof zag ik de geile trekken op haar gezicht. Ik zag haar draaiende ogen en hoe ze, met half geopende mond, flink in haar jonge flamoes door een wildvreemde werd genaaid. “Oh mamaaahhh… ooohhh,” kreunde ze. Ik werd zo enorm geil haar zo te horen en liet me ook gaan. De twee pikken werd met een steeds sneller tempo en ook steeds dieper bij ons naar binnen geboord. We knepen elkaar in de hand bij elke stoot. Ik hield het niet meer. Net het gelik langs mijn kut, nu de pompende lul. Ik kneep haar hard in haar hand en liet het komen… “Aaahhhh…. Juliaaaahhh… mama komt… ik….” Ik liet mijn hete sap langs mijn benen naar beneden stromen en nog één keer werd ik hard aan de lul gespietst. Ik voelde hoe hij in me klaarkwam. Ook Julia lag nu te schudden en had opnieuw een orgasme. De man achter haar stootte echter nog flink door in haar lekkende spleetje voor ook hij grommend zijn zaad in het kapotje liet lopen.

We bleven met onze bezwete lijven vastgekleefd aan de gladde lak nog even liggen voor we overeind kwamen. Ik keek om en zag dat onze zweterige tieten een duidelijke afdruk hadden achter gelaten op de motorkap. Elkaar omarmend en knuffelend maakten we nog even een praatje me de vrouw en de mannen en namen toen afscheid. We trokken onze hotpants en shirtjes aan en stapten in de auto. We keken elkaar een beetje verdwaasd aan. “Mam, wat is hier gebeurd? We zijn eigenlijk gewoon een stelletje ordinaire hoeren, toch?” Ik lachte en zei: “Uuuh ja, je hebt gelijk, maar het was best een verrassende boswandeling. Geloof ik… Nu naar huis, douchen en chillen op de patio, oké? Geil hoertje van me!”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9558 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Mijn geile dochter en ik (22) Een verrassende boswandeling…”

  1. Wat een heerlijk verhaal weer, vind het sinds ik je eerste keer heb gelezen het heerlijk om ook te genieten van slanke dames. Je bent weer goed op de rit hoop ik. Misschien lees ik snel weer een mailtje van je. Groetjes Karel (but you know who this is 😉 )

Plaats een reactie