BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Kringloop gelukje

Buiten mijn werk om heb ik als hobby ouwe spulletjes op knappen en verkopen, daarvoor loop k heel veel op rommelmarkten maar in corona tijd zijn die er niet, als oplossing besluit ik af en toe een rondje te maken langs kringloopwinkels.

Ik vind wel leuke dingen en er blijkt meer te zijn dan ik in mijn auto mee kan nemen, vier weken later heb ik mijn bus meegenomen en begin ik mijn rondje van boven naar benden, begin rond Utrecht weet een paar leuke dingen voor weinig te scoren en hup de grote laadbak in.

Heb al zeker tien winkels gehad mijn bus is nog net niet voor de helft vol maar er is al heel veel werk te doen wil ik alles klaar hebben om te verkopen.

Zal me even voorstellen om een beeld van me te krijgen, ik ben Maarten een 188 grote krachtige kerel met een lekker tintje op mijn huid, bruine ogen vriendelijke uitstraling hoor ivm altijd en altijd in voor een brede lach.
Heb korte zwarte krullen stoppelbaardje en volgens mijn vrienden en vriendinnen de aardigste kerel van de wereld.

Ben rond 1 uur op de terugweg naar nog een kringloopwinkel als ik wat rondsnuffel en mijn oog valt op niet meubels maar een mooi silhouet.

Vanuit twee mooie witte sneakers zie ik een hele strakke spijkerbroek om haar gebogen kuiten, haar bovenbeen bollen iets naar voren dan haar billen die weer heel strak in haar broek zitten wat naar achter, dan haar buikje die haast tot haar navel bedekt word door haar broek iets bollend.

Stukje blote buik die zo lekker strak is zou er verliefd op kunnen worden om dan een zwart topje te zien waar twee prachtig mooie bollingen in staan.
Over haar schouders een kort leren jasje en dan iets hoger een triest kijkende best wel mooi slank gezicht, zie dunnen wenkbrauwen oogschaduw en grote donkere ogen die die van mij nu kruisen, we kijken elkaar heel even aan en dan kijkt ze weer omlaag met een hand op een ledikantje.

Kijk naar haar buikje en denk zou die zwanger zijn zou die mooie bolling een kindje verbergen zou toch zonder zijn, onderzoek haar nog eens met mijn ogen om haar op leeftijd te schatten, wat zal ze wezen 18 of zou ze al in de 20 zijn maar dat antwoord kan ik er niet af zien.

Bekijk een box die er staat die wel heel erg netjes is wat geen werk aan zit maar voor mij met de vraagprijs van 7,50 te duur.
Zij staat nu bij een commode die net als deze box mooi roomwit is en zie haar kijken van de een naar de ander.
Meneer zou ik uw telefoon even mogen lenen vraagt ze triest kijkend mijn kaart is leeg, geef haar mijn telefoon ze loopt een stukje bij me weg dus volg haar omdat ik niet wil dat ze ineens wegsprint, de telefoon aan de andere kant word opgenomen omdat ik haar hallo mam hoor zeggen.

Zou je hierheen wille komen heb een prachtige commode met bijpassend bedje gevonden en daarvoor ben ik 75 euro nodig dan plaatsten ze het in het kamertje.
Mam beloof dat ik het je terug ga betalen mam dit is zo mooi alsjeblieft om haar dan wat rond te zien draaien en haar nog twee maal alsjeblieft te horen zeggen.
Dan krijg ik de telefoon terug zie tranen in haar ogen en vraag is de vader niet in beeld op een heel zachte en zo lief mogelijke manier.
Ze schud haar best wel leuke gezichtje kijkt naar de commode dan het wiegje om dan mij aan te kijken, zou jij me kunnen helpen vraagt ze, begrijp dat je geen geld hebt zeg ik dan word het wel heel moeilijk.

Als jij dit voor me koopt beloof ik dat we straks even veel plezier kunnen hebben en streelt dan even over haar buik, hoever ben je heen vraag ik, zes maanden zegt ze heb een flatje gekregen dus het word tijd dat ik haar kamertje klaar krijg.

Sta even in dubio het is wel een lekker strak vrouwtje en het aanbod wat ze doet is zeker niet verkeerd ook omdat ik al haast een half jaar al geen seks meer heb gehad.
Kijk haar nog eens goed aan onderzoek haar lijf nog eens en zie dan twee harde tepels in het topje komen.
Als wij straks een uurtje plezier maken zal ik het voor je kopen meenemen onderweg even lekker bezig zijn maar dan moet je die box er ook bij nemen die hoort erbij.
Vraag waar ze woont en dat is nog geen vijf kilometer verderop, zij is op de fiets heeft met de verkoper gevraagd wat het kost alles bij haar te brengen en in elkaar te zetten wat haast net zo duur is als het hele setje, ik doe de gok koop het hele setje voor haar voor nog net geen 60 euro zelfs een matrasje en een setje lakens en dekens.

De verkopen helpt me het in mijn wagen te zetten en vraagt lachend of ik een rommelschuur ga openen wat ik beaam maar duurder dan jullie lach ik.

Gooi ook haar fiets achterin om haar naast me plaats te laten nemen, we zitten nog maar net in de wagen of haar hand ligt op mijn been, zet je hem even ergens aan de kant wil je eerst even pijpen heb je al vast een voorproefje.
Dan zit haar hand al in mijn kruis wrijft er even lekker over me heen knijpt dan om me aan te kijken en aangeeft dat dit wel goed voelt.
Na vijf minuten laat ze me naar rechts gaan om achter een fabriek te parkeren en gelijk op me duikt.

Ze maakt druk mijn gulp open wip mijn billen even omhoog en daar glijd mijn broek een stukje omlaag, ze kijkt me aan en geeft aan dat dit niet de kleinste is die ze gezien heeft om gelijk haar hand om mijn halfstijve pik te slaan, krijg dan een kusje van haar wat gelijk een tongzoen word om dan omlaag te zakken.

Haar lippen kussen mijn topje voel dan haar tong langs mijn eikel gaan en wat voelt dit goed, sluit mijn ogen even om maximaal te genieten als haar lippen rond mijn pik omlaag glijden, wat is dit weer eens lekker helemaal als ik voel dat ze niet verder kan dus haar keel raak.
Haar hoofd gaat op en neer haar lippen zuigen zich zo lekker vast aan me om dan haar hand rond mijn ballen te voelen en dit eens heerlijk is zij kan dit prima.

Ik voel dat ik op het punt sta klaar te komen dus geef dat aan dat het niet lang meer duurt, je mag lekker in mijn mond klaar komen zegt ze snel om gelijk haar mond weer rond mijn eikel te zuigen, haar mond glijd zo lekker rond mijn pik ik heb haar hoofd in mijn hand en druk haar iets verder omlaag dan dat zij wil.

Zit volgens mij net niet in haar keel zitten als mijn pik begint te braken, ik voel de sperma met kracht uit me spatten zo haar keel in, voel haar slikken druk haar nog wat steviger op mijn pik om hem dan echt heel even haar keel in te voelen schuiven en dan drukt zij zich omhoog dat ik te diep zit.

De laatste straal spuit in nog net in haar mond en die erna vol in haar gezicht, ze kijkt me lachend aan en vraagt of ze er een beetje aantrekkelijk uitziet zo, pak een zakdoekje veeg het van haar gezicht af en krijg gelijk haar lippen op die van mij gedrukt.

Heel even zoenen we komen los en vraagt of dit een goed voorspel was of moet er wat meer gevoel in gelegd worden, ik kus haar zeg dat het heerlijk was maar hoe heet je eigenlijk, ze lacht vraagt of vreemdgaan niet lekker voelde om dan mijn pik nog even in haar hand te nemen.

Stefanie en jij vraagt ze, mooie naam geef ik aan en zeg wie ik ben waarop zij aangeeft dat ze die naam wel naast haar heeft staan in haar trouwboekje, reageer er maar niet op veeg mijn pik even schoon trek mijn broek weer op en rijden verder naar haar flat.

Stukje bij beetje gaat alles naar boven zet gelijk wat boven is het in elkaar om na een dik uur een kant en klare babykamer te hebben.
We staan naast elkaar het te bekijken zij heeft haar arm om me heen geslagen om dan haar lippen naar me te tuiten.
Buk omlaag haar hand gaat mijn nek in trekt me naar zich toe en belanden in een hele lange boeter zoete kus zoals die ik lang gemist heb.
Ga je mee vraagt ze zo lief en drukt me het kamertje uit richting haar heerlijk warm aangeklede slaapkamer waarvan de gordijnen al dicht zijn of nog dicht zijn.
We beginnen weer te zoenen haar handen maken mijn overhemd open streelt door het weinige borsthaar en dan knoopt ze mijn broek weer los.

Kom Maarten doe ook eens wat gaat er door me heen dus haak mijn vingers onder haar topje trek die heel makkelijk uitgaat om dan een prachtig mooie aqua blauwe bh te zien waar twee machtig mooie strakke bollen onder te zien.
Sluit mijn handen er om heen en kneed heel even die lekker stevige borsten, onze monden plakken weer aan elkaar ik maak haar bh los die heel makkelijk naar beneden valt, ik sluit mijn handen rond die schitterende dingen en wat voelt dit lekker aan om dan haar tepels even voorzichtig tussen mijn vingers te rollen.
Mijn broek is alweer los zakt dan omlaag en stap er na een tel uit, zij trekt me voorzichtig naar opzij om heel langzaam languit op het bed te dalen, ik maak haar broek los die ze zelf snel uitdoet omdat het net een nylonkous is zo strak zit hij om haar benen.

Als dat uit is zie ik een hele normale zwarte slip gaan string of iets spannends nee gewoon een keurige slip die wel lekker tussen haar lipjes trekt.
Ik kruip omhoog langs die mooie slanke benen om mijn mond op die slip te drukken en mijn tanden in haar kut zet.
Haar handen heeft ze op mijn hoofd en vraagt niet te hard, pak met mijn tanden het slipje beet trek dat wat omlaag om dan mijn handen aan het boord te zetten en zij haar billen optilt, haar slip gaat uit om een keurig zwart streepje te zien staan.

Geef een kusje op die heerlijke ruikende penetrante geurende kut die botergeil moet zijn, doe haar lippen wat van elkaar druk mij tong tussen die lipjes die smal en klein zijn, heel voorzichtig lik ik langs haar harde klit en hoor gelijk een kreun.

Langzaam aan onderzoek ik die heerlijke kut met mijn tong glij wat omlaag om haar billen en heupen op te tillen en dan mijn tong een heel klein stukje dat drijfnatte kutje in te drukken.
Ze laat weten dat ze er wel wat in wil hebben dus druk er rustig aan twee vingers in, je hoort de het vocht langs mijn vingers glijden dus lik het een beetje weg om ze er dan langzaam helemaal in te drukken, mijn tong op haar klit rondjes laten draaien en zij draait met haar heupen rond mijn vingers.

Na twee doe ik een derde vinger dat strakke kutje in maar ze verslind hem zo lijkt het kreunt hijgt puft dat het lekker is om als ik heerlijk aan haar klit zit te zuigen ik voel dat zij klaar gaat komen.
Wissel de activiteiten van haar klit af, lik zuig lik zuig om haar benen dan om mij heen te slaan en gilt dat dit lekker is, ze begint te stuiteren met haar billen zuid haar kut vast op mijn vingers mijn mond zuid zich vast aan haar klit en dan lijkt ze te ontploffen.

Wat er met haar gebeurt is me onduidelijk komt haast helemaal los van het bed trilt als een rietje drukt mijn mond harder op haar klit met haar handen om na even als ze wat minder schokt me aan mijn haar er weg te trekken.

We zoenen een tijdje krijg de complimenten hoe geweldig ik kan beffen dat moeten we vaker doen geeft ze aan.
Haar hand zakt af naar mijn inmiddels haast slappe pik die ze razendsnel weer hard weet te krijgen en dan moet ik op haar komen liggen, ze gooit een been omhoog mijn pik glijd als vanzelf die heerlijk strakke kut in om haar lang zoenende langzaam lekker te neuken.

Glij zo lekker in die natte kut en het lijkt wel even of dit de lekkerste beurt is sinds jaren, als ik voel dat ik klaar ga komen geef ik het aan waarop zij aangeeft spuit het lekker in me krijg er geen genoeg van, zet nog even aan om dan de sperma door mijn pik te voelen komen zij me aanmoedigt lekker diep in haar te spuiten.
Druk mijn pik nog eens lekker diep in haar om het laatste uit mijn pik te laten zuigen die die heerlijke kut om dan van haar af te rollen.

We hangen even in elkaars armen zoenen kussen knuffelen en krijg te horen dat ik nog wel even mag blijven.
We douchen samen kleden ons aan om dan haar vraag te krijgen of ik vanavond blijven wil je bent wel heel plezierig om naast je te liggen.
Het was inderdaad heerlijk dus vraag of ze zin in chinees heeft, als je het op gaat halen zegt ze wil niet meer aan dan dat ik u aanheb, nu heeft ze een kort rokje aan geen slipje en een hemdje zonder bh.
Na een paar lieve kusjes krijg ik een sleutel van haar flat en ga eten halen, doe een vierpersoons maandmenu dan heeft ze morgen en misschien overmorgen ook nog wat, de tafel is keurig gedekt kaarsjes staan op tafel om na een kusje de helft uit te pakken en wat over is gelijk op te bergen wat ze heel lief vind geeft ze aan.

Het eten is lekker en gezellig en als we het op hebben nemen we een bak koffie om dan haar in mijn armen te krijgen en mijn hand als vanzelf op die heerlijke strakke borst te laten rusten.
Na een kusje haar tepel hard voel worden gaat mijn hand het hemdje in om die heerlijke harde tepel te kneden.
Haar hand heeft mijn pik ook weer gevonden ontbloot die zo snel mogelijk om dan voorover te zakken en me lekker stijf pijpt.

Als ik helemaal stijf ben gaan de kleren uit en zet ik haar op haar knieën voor de bank om samen met de knieën op het kleed ik van achter in haar schuif.
Heb haar heupen beet druk die pik van me lekker dat soppende kutje in en voel haar hand afwisselend mijn ballen of haar klitje bewerken.
Na even draai ik haar om, haar benen recht de lucht in heb haar bij haar enkels beet en zie die pik van me die helemaal glimt in en uit dat strakke kutje gaan, haar vingers strelen haar klit ze moedigde me aan harder en dieper te gaan dus zet alles op alles.
Ik pers die pik van me zo diep ik kan sla met mijn schaambeen af en toe hard tegen haar schaambeen aan en meld dat het niet lang gaat duren eer ik tot een hoogtepunt kom.

Trek je af spuit het over mijn borsten en in mijn mond roept ze zwaar hijgend en puffend, ik stoot nog even heel hard die in haar spring dan van haar af trek me af en spuit de sperma met kracht op haar borsten en de laatste twee vol in haar gezicht, druk hem dan haar mond in en zij zuigt de laatste sperma er uit.

Als ik leeg ben laat ik me tussen haar benen zakken plaats mijn mond weer op haar klit druk wat vingers in haar om niet veel later een heel klein straaltje vocht uit haar te zien spuiten en ze kermend klaar komt.

We hangen een tijdje tegen elkaar aan kleed me aan kus haar nog een keer en neem afscheid van haar dat het super lekker was en veel sterkte met alles.

Paar maand later krijg ik een foto van een prachtige baby op een mooie witte commode dat haar dochter er heel blij mee is.
ik bezoek haar een maand later met een bos bloemen cadeautje voor haar dochter en ben niet meer weggegaan en nu drie jaar getrouwd en zij zwanger van mijn dochter.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8595 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Kringloop gelukje”

Plaats een reactie