BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Echtpaar zoekt … deel 3.

De brief waar Iris zo lang op had gewacht kwam op de één na laatste dag van februari. De week waarin Iris al was begonnen de hoop op te geven dat ze ooit nog iets van Brian en Fleur zouden horen.
Het was een kort, door Fleur geschreven briefje.
Geen excuus dat het zo lang had geduurd dat voor ze had teruggeschreven. Gewoon een kort en zakelijk briefje.
“We hebben allebei heel erg genoten tijdens de uitgebreide theevisite van een paar weken geleden.” schreef ze.
“Wij konden het volgens ons allebei prima met elkaar vinden. En wij hopen dat jullie daar ook zo over denken, want wij willen graag vrienden met jullie worden.
Als jullie er ook zo over denken, dan hebben misschien jullie wel zin om ons het hele weekend van 12 en 13 maart te bezoeken? Dan kunnen we het hele weekend gebruiken om elkaar beter te leren kennen.
Als jullie komen, dan verwachten wij jullie zaterdag 12 maart tussen 10 en 11 uur. Laten jullie ons even weten of jullie komen?
Liefs, Fleur en Brian.”

Iris hoefde over de vraag of ze het aanstaande weekend naar Fleur en Brian zouden gaan, geen seconde na te denken. En nadat Jan de brief had gelezen stemde hij ook meteen in met het bezoek.
Iris schreef een kort briefje terug.
“Lieve Fleur en Brian” schreef ze terug.
“Ook wij hebben hele goede herinneringen aan ons bezoek aan jullie.
Het is ons een eer en het stemt ons tot vreugde dat jullie vrienden met ons willen worden. Wij zijn van mening dat wij met z’n vieren prima bij elkaar passen.
Gaarne accepteren wij de uitnodiging om jullie het hele weekend van 12 en 13 maart te bezoeken.
Liefs, Iris en Jan.”

Iris en Jan keken met spanning uit naar het weekend van 12 en 13 maart.
Een heel weekend in het gezelschap van Fleur en Brian! Dat leek hen allebei fantastisch!
Steeds vaker vroeg Iris zich af, of ze het aandurfde om zonder ondergoed naar Fleur en Brian te gaan! Van het idee alleen al begon haar kutje te tintelen! In gedachten zag ze zichzelf al in een onduidelijke ruimte staan. Met Fleur en Brian om zich heen die haar kusten, streelden en intussen uitkleedden, terwijl Jan van een paar meter afstand toekeek.

Ook Jan had zo zijn dromen!
Dromen, waarvan Iris geschokt en verbaasd zou zijn geweest als hij ze haar had verteld.
Zo droeg Jan in zijn dromen een chauffeursuniform, en reed hij in de Rolls Royce. Met op de achterbank Iris die tussen Brian en Fleur in zat terwijl de auto zoevend door een rijk aan natuurschoon landschap zoefde. Waarin hij de auto parkeerde en iedereen hielp uit te stappen. Waarna hij een grote picknickmand van het kofferdeksel van de auto af haalde, en op een plotseling op korte afstand van de auto aanwezige plaid neer zette om voor de andere drie de picknick voor te bereiden.

Na hun eerste bezoek aan Fleur en Brian was het seksleven van Iris en Jan weliswaar veranderd, maar nog heel ver verwijderd van hoe Iris het zich had voorgesteld.
Ze neukten wel veel vaker! Maar Jan kwam nog steeds na zo’n twintig seconden klaar! Wat Iris nog steeds mateloos irriteerde.
Het winstpunt van het bezoek aan Fleur en Brian was wel dat Iris zich veel vrijer voelde. Dat ze veel opener was over haar gevoelens, en ze zich daar ook niet meer voor schaamde, maar zichzelf ook naakt en kwetsbaar durfde te tonen.
Waardoor ze, zonder zich ergens iets van aan te trekken, na het neuken gewoon naast Jan ging liggen masturberen tot ze klaarkwam, terwijl Jan, die zich na het neuken had omgedraaid en met zijn rug naar Iris toe op zijn zij lag te slapen.

Fleur en Brian hadden geschreven dat ze Iris en Jan die zaterdag 12 maart tussen 10 en 11 uur verwachten.
Zoals altijd wanneer ze een langere autorit maakten, was Iris vlak voor ze in de auto was gestapt nog even snel naar de wc gegaan. Waar ze in een opwelling haar beha en haar slipje had uitgetrokken en in de wasmand had gestopt.
Waardoor ze gedurende de reis steeds opgewondener werd omdat zij stiekem, zonder dat Jan het wist, met haar blote billen op het kunstleer van de autostoel zat. En haar kutje steeds natter werd.

Ze waren om kwart voor elf op hun bestemming.
Waar Floor en Brian al naar buiten kwamen terwijl ze nog op de oprit reden, en Jan en Iris met open armen stonden op te wachten, zodra ze waren uitgestapt.
Ze werden door allebei ontvangen met een handdruk en een omhelzing.
“Wat heerlijk dat jullie er zijn!” zei Fleur enthousiast. Blijheid straalde van haar gezicht. “Kom gauw binnen! Het is veel te koud om buiten te staan!”
Ze ging snel het huis weer binnen. Gevolgd door Iris en Jan, die de koffers droeg. En Brian sloot de rij, en de voordeur achter achter zich toen iedereen in de hal stond.
Even later stonden de koffers in de gang en zaten ze met z’n vieren gezellig koffie te drinken in de zithoek van de woonkamer. De mannen op de sofa die voor het raam stond. En de vrouwen zaten op de sofa die tegen de muur stond.

Er werd veel gepraat en veel gelachen. Zowel tussen de mannen en tussen de vrouwen apart als tussen alle vier.
Ze praatten over de reis, of die goed was verlopen. Hoe het met iedereen ging. Wat ze de afgelopen weken gedaan hadden, en nog veel meer.
Ze haalden nog levendige herinneringen op over hun eerste bezoek. Hoe leuk, maar vooral hoe opwindend het was geweest. Brian vertelde met van opwinding schitterende ogen over het neuken van Iris. Wat hij had gevoeld en hoe hij dat had ervaren. En vooral hoe hij daarvan had genoten.
En ook Fleur vertelde hoe zij had genoten van het zien hoe Iris door haar van was geneukt.

Brian en Fleur wilden vooral ook weten wat Jan en Iris leuk hadden gevonden.
Waarvan Jan, die als eerste werd gevraagd, het meest onder de indruk was geweest van het rijden in de Rolls Royce. Maar dat hij ook had genoten van het diner en van de conversaties. Over de laatste uren van die dag zei hij niets. Over de escapades van zijn vrouw zei hij niets.
Iris daarentegen vertelde met een blos op haar wangen en met rode oortjes, en met een mengeling van schaamte en opwinding over de sensatie van het zonder ondergoed rondlopen. Van het plezier en het genot van het neuken met Brian en van de opwinding die ze had gevoeld toen ze zich had gerealiseerd dat Fleur en Jan toekeken.
Waarna Jan alsnog, ook met schaamrood op zijn kaken, vertelde dat hij het ontzettend geil had gevonden om te zien hoe Iris door Brian was geneukt.

De tijd vloog voorbij. En Iris merkte dat ze trek begon te krijgen.
Gelukkig stelde Brian voor om even buiten de stad pannenkoeken te gaan eten. Een voorstel waar iedereen gretig mee instemde.
Ze gingen met de Rolls Royce naar het pannenkoekenrestaurant. Maar tot teleurstelling van Jan reed Brian zelf.
De pannenkoeken smaakten heerlijk, maar een hele pannenkoek was niet voor iedereen genoeg. Zodat beide echtparen elk samen nog een pannenkoek bestelden, die ze samen deelden.

Toen iedereen verzadigd was en Brian de rekening had betaald, stelde Fleur voor om nog een eindje te gaan rijden, om Jan en Iris iets van de omgeving te laten zien.
Deze keer vroeg Brian aan Jan of hij wilde rijden. Waarmee hij Jan bijzonder gelukkig maakte.
Op weg naar het pannenkoekenrestaurant was Brian dwars door de stad naar het noorden gereden. Zodat ze nu aan de andere kant van de stad waren.
Jan reed en Brian gaf aanwijzingen waar Jan naartoe moest rijden.
Brian leidde hen over secundaire wegen en kleinere smallere wegen en weggetjes door een prachtig, licht golvend, gevarieerd landschap. Waar bossen, heidevelden en moerassen werden afgewisseld door weiden en akkerlanden.
Ze kwamen door dorpjes en gehuchtjes.

Ze reden eindeloos door. Jan genoot van het rijden en Iris genoot van de aandacht die ze kreeg, en van de natuur.
Ze dronken thee in een klein, donker gemeubileerd, maar gezellig dorpscafé.
En toen het donker werd en ze nog steeds niet thuis waren, dineerden ze in een restaurant in een groter dorp.
En al die tijd droeg Iris geen ondergoed! En dat wist niemand! En o, mijn God! Dat was zo opwindend! Ze was intussen zo geil als boter! Haar kutje tintelde de hele tijd. En het was de hele tijd nat!

Toen Brian na het diner zei dat het tijd werd om naar huis te gaan, was iedereen het daar mee eens.
Jan had de autosleutels nog en hij ging ongevraagd weer achter het stuur zitten.
Fleur en Iris zaten comfortabel op de brede achterbank.
Maar in plaats van naast Jan op de passagiersstoel te gaan zitten, opende Brian het achterportier aan de kant waar Iris zat.
“Schuif een eindje op, alsjeblieft!” zei Brian. “Dan kom ik naast je zitten!”
Een scheut van opwinding trok door haar kutje toen Iris opschoof naar het midden van de achterbank. Ze wist niet wat Brian van plan was. Maar ze wist wel dat hij voor meer dan een beetje gezelligheid achterin de auto ging zitten.

“Als je deze straat uitrijdt, dan kom je op de Provinciale weg.” zei Brian tegen Jan. “En als je daar rechtsaf slaat, dan ben je binnen een half uur alweer terug in de stad.”
Waarna hij zweeg.
Aanvankelijk hoorde Jan de anderen met elkaar praten. Tot ze op de provinciale waren en het geleidelijk aan stil werd op de achterbank. Hij hoorde wel allerlei geluiden van mensen die zich bewogen en van kleren die ritselden, en af en toe hoorde hij Iris giechelen en zuchten.

Nadat Brian aan Jan had uitgelegd hoe hij moest rijden om weer terug in de stad te komen, richtte hij zich belangstellend tot Iris.
“En,” vroeg hij. “Heb jij je tot nu toe een beetje vermaakt? Of is het allemaal niet opwindend genoeg voor jouw en wil je meer vuurwerk?”
“Nee hoor!” antwoordde Iris. “Ik heb mij vandaag prima vermaakt! Al is het wel zo dat ik na deze verrukkelijke maaltijd wel aan een beetje vuurwerk toe ben!”
“Laten we dan maar een kijken of we de vonken eraf kunnen laten vliegen!” zei Brian.
Waarna hij Iris stevig op haar mond kuste.

Iris reageerde op de kus door hem hartstochtelijk, met open mond te beantwoorden. En terwijl Brian haar vurig en dwingend kuste, voelde Iris zijn hand op de binnenkant van haar linker dijbeen, slechts enkele centimeters van haar van opwinding natte kutje.
Brian zat opzij op de achterbank, met zijn rechterzij tegen de rugleuning. Hij had zijn rechterarm achter het hoofd van Iris langs op de rugleuning gelegd.
Iris had haar armen om zijn nek geslagen en beantwoordde zijn kussen met dezelfde hartstocht waarmee Brian haar hartstochtelijk bleef kussen. Zijn tong speelde in haar mond, terwijl zijn linkerhand de binnenkant van haar dijbeen streelde.

Iris voelde de hand langs de binnenkant van haar dijbeen glijden, steeds dichter naar haar kutje. Ze spreidde haar benen om de hand van Brian meer toegang tot haar kutje te garanderen.
Ze spreidde haar benen zo wij dat haar knieën de knieën van Brian en Fleur raakten.
Het had tot gevolg dat ook Fleur opzij op de achterbank ging zitten, met haar linkerzij tegen de rugleuning.
Het kutje van Iris zinderde van verlangen naar de aanraking van de hand van Brian. Zodat ze geen acht sloeg op de hand die Fleur over haar blouse heen, op haar borst legde.
Tot ze voelde hoe de vrouw om de beurt in haar ferme, jonge borsten kneep. Waardoor ze even afgeleid werd van de hand die aan de binnenkant op haar dijbeen lag. Maar waarvan nu een, nee, twee vingers zich tussen haar schaamlippen wrongen.
Terwijl hij op hetzelfde moment de kus afbrak.

Iris gooide haar hoofd achterover! En ze slaakte een diepe zucht.
“Mijn God” zuchtte ze. Maar zo zachtjes dat Jan het niet kon horen. “Mijn God!”
Het waren de vingers van Brian die in haar op en neer bewogen. Brian zat met twee van zijn vingers in haar kutje! Ze haalde diep en sidderend adem, die ze ook sidderend weer uitademde.
Ze was de hand die haar borsten kneedde helemaal vergeten.
Die hand zat ook niet meer aan haar borsten, maar was bezig om de knoopjes van haar blouse los te maken. Wat Iris niet eens merkte, zoals ze in beslag werd genomen door wat zich in haar kutje afspeelde.
Ze merkte wel dat eerst haar linkerarm en daarna haar rechterarm uit de mouwen van haar blouse werd getrokken. Maar ze merkte het nauwelijks toen haar blouse van haar lichaam was verdwenen.

Terwijl Brian haar kutje vingerde, streelde Fleur haar haren en haar wangen. De vrouw legde haar hand onder de kin van Iris en tilde het hoofd van de jonge vrouw op, dat ze alweer had laten zakken, zodat ze maakte dat Iris haar hoofd in haar nek legde. Waarna Fleur haar op haar mond zoende.
Iris beantwoordde de kus met hartstocht! Een hartstocht die mede werd veroorzaakt door de vingers van Brian die in haar kutje zaten.
Terwijl Fleur de jonge vrouw kuste, streelde ze haar jonge, stevige borsten. Ze nam de roze, gezwollen en gevoelige tepels tussen haar duimen en wijsvingers en liet de op frambozen lijkende knopjes tussen haar vingers heen en weer rollen.
Ze kneep er in. Zodat Iris zachtjes “auw!” riep. En ze trok er aan. Zodat ze uitrekten en haar borsten werden mee getrokken.
En ze rolde de harde, gezwollen en gevoelige tepels van het meisje tussen haar duimen en wijsvingers heen en weer.
Waarna ze de harde, gezwollen tepels van Iris losliet.
Om ze één voor een in haar mond te nemen en er aan te zuigen. En ze te likken! En er zelfs aan te nibbelen.

Intussen had Brian zijn vingers uit haar kutje gehaald. Die hij tegen de mond van Iris duwde.
“Likken!” fluisterde hij. “Neem ze in je mond!”
Iris opende haar mond. Waarop Brian zijn beide vingers diep in haar mondje stak!”
“Zuigen!” fluisterde hij zachtjes commanderend. “Likken en zuigen!”
Iris zoog uit alle macht aan de vingers van Brian. Ze proefde de smaak van haar eigen kutje op zijn vingers, en haar kutje werd nog nat dan het al was.
Intussen werd aan haar beide borsten gezogen. Wat nog meer opwinding in haar buik veroorzaakte.
Iris was zich er heel goed van bewust dat Fleur en Brian in een gezamenlijke krachtsinspanning bezig waren om haar haar rok uit te trekken. Maar ze genoot van alle aandacht die het echtpaar voor haar had. En voor haar lichaam had. Alles aan haar en in haar trilde en tintelde in een gevoel van eindeloze, sensationele opwinding. Ze voelde dat ze nu pas echt leefde. En ze wilde dat het gevoel nooit meer over zou gaan.

Ook haar rok kwam ergen op de achterbank terecht.
Alsof ze het hadden afgesproken, legden Brian en Fleur allebei een van haar knieën over hun eigen knie. Waardoor haar benen eindeloos wijd gespreid werden, en haar kutje letterlijk voor het grijpen lag.
Het was Brian die vrijwel meteen zijn vinger weer in haar stak en hem traag in haar kutje op en neer bewoog. Waarbij hij ervoor zorgde dat zijn duim steeds als hij zijn vinger in haar kutje stootte, over haar klitje streek. Wat steeds opnieuw een schokje van opwinding door haar klitje veroorzaakte.

Toen een tweede vinger in haar kutje werd gestoken duurde het even voor Iris zich realiseerde dat het geen tweede vinger van Brian was, maar een vinger van Fleur, die in haar kutje was gestopt.
Wat betekende dat beide echtelieden een vinger in haar kutje hadden zitten. Dat ze twee vingers van twee verschillende personen in haar kutje had! Die zich onafhankelijk van elkaar in haar bewogen.
En terwijl Brian haar met zijn vinger neukte, en met zijn duim haar klitje streelde, was de vinger van Fleur vooral bezig om de binnenkant van haar kutje te ontdekken.

En Fleur ontdekte de verrukkelijkste dingen!
Iris voelde hoe Fleur haar vinger om de rand van haar baarmoeder liet glijden. Hoe ze probeerde haar vinger in de veel te kleine opening van haar baarmoeder te duwen. Ze voelde hoe ze haar scherpe vingernagel langs het zachte weefsel van de binnenkant van haar kutje schraapte. Hoe Fleur dat ene, verrukkelijke plekje onder haar schaamheuvel, aan de binnenkant in haar kutje streelde. Kortom: alles wat Fleur met haar vinger in haar kutje deed, was verrukkelijk!

Ze voelde hoe Brian en Fleur allebei hun vinger in haar kutje naar zich toe trokken, daarbij haar kutje open trekkend. Zo ver, dat het net nog geen pijn deed.
Waarna Fleur zich voorover boog, en met haar tong aan de bovenkant over de rand van haar open kutje likte. Waar door het opentrekken van haar kutje, haar klitje naartoe verhuisd leek.
Iris had het gevoel dat de vonken van haar klitje af spatten. Alsof elektrische stroomstoten vanuit haar klitje door haar hele lichaam trokken. Het was alsof ze verkrampte en haar lichaam stuiptrekkend schokte!
En ze besefte dat ze klaarkwam! Dat ze achter in de auto op de provinciale weg rijdend, een orgasme bereikte!
Ze voelde hoe haar kutje zich wanhopig probeerde samen te trekken, terwijl de een golf van puur seksueel genot na de andere door haar kutje trok. En door haar onderbuik, en verder, door haar hele convulserende lijfje, dat schokkend op de dijen van het echtpaar langs de rugleuning van de Rolls Royce op en neer danste.

Tot ze spastisch haar lichaam samentrekkend, wezenloos ineen zeeg. Als een ballon, waar de lucht uit stroomde.
En toen ze weer bijkwam was het eerste waar ze zich van gewaar werd, dat zich twee vingers, van twee verschillende personen, voorzichtig in haar kutje op en neer bewogen. Wat in de zoete zachtheid van de nagloed van haar orgasme best wel een aangenaam gevoel was.
Toen de auto de lange oprit op reed en vlak voor de garage stopte, zei Brian voordat hij uitstapte, nog iets tegen Fleur.
“Als we straks thuis zijn, dan neem ik haar meteen mee naar de slaapkamer” zei Brian. “Houd jij dan de deuren voor mij open?”

Dat het donker was geworden toen ze het restaurant verlieten maakt Jan niets uit! Hij was nog steeds de koning te rijk dat hij met de Rolls Royce mocht rijden.
Er was nauwelijks verkeer op de provinciale weg, en eenmaal terug in de stad kon hij de weg naar het huis van Brian en Fleur gemakkelijk zonder hulp terugvinden.
Jan reed de lange oprit op naar het huis en stopte de auto vlak voor de garage.
Maar voordat Jan kon uitstappen, was Brian al uitgestapt.
Met zijn inmiddels naakte vrouw in zijn armen liep Brian naar de achterdeur van de woning. Die Fleur, die met de kleren van Iris in haar, al voor Brian was uitgestapt, voor Brian had geopend.
Waarna Jan, volledig verrast, Fleur door de achterdeur zag verdwijnen. Op de voet gevolgd door Brian, met zijn jonge, spiernaakte vrouw in de armen van de man.

Jan haalde zijn schouders op.
Hij opende de deuren van de garage en reed de auto naar binnen. Waarna hij de garagedeuren zorgvuldig afsloot en achter de anderen aan door de achterdeur het huis binnenging.

Intussen was Fleur met Brian in haar kielzog, naar hun slaapkamer gegaan. Zodat haar man hun prooi naar hun slaapkamer kon brengen.
Waar die Iris languit, dwars op het grote bed legde. Op haar rug. Met haar onderbenen over de rand.
Iris was volledig bij kennis, maar voelde zich in de nagloed van haar orgasme overgelukkig en zeer ontspannen. Zo dat ze in een soort droomtoestand alles over zich heen liet komend, genietend van alles dat haar overkwam.
Zonder het echt te beseffen, zag ze hoe Fleur en Brian zich haastig uitkleedden. Waarna Brian naakt naast haar hoofd op het bed knielde. En Fleur voor haar op de vloer van de slaapkamer ging zitten.

Ze voelde hoe voor de zoveelste keer haar benen werden gespreid. Het waren de handen van Fleur die op haar dijen lagen.
En het was het hoofd van Fleur dat zich voorover boog tot het uit haar zicht was. En nog verder, tot Iris de lippen van Fleur op haar schaamlippen voelde!
Meteen schoot een elektrisch schokje vanuit haar klitje door haar van opwinding nog steeds kletsnatte kutje. Iris probeerde ontspannen van de verrukkingen van de zuigende mond en de likkende tong op en over haar klitje te genieten. Maar het ene elektrisch schokje na het andere schoot vanuit haar klitje door haar lichaam, dat alweer begon te tintelen en te sidderen.

Nadat Jan de garagedeuren zorgvuldig had afgesloten, volgde hij de anderen, die via de achterdeur naar binnen waren gegaan.
Tot zijn verbazing stond de achterdeur nog open.
Hij ging naar binnen en trok de achterdeur achter zich dicht, waarna hij via het halletje en de keuken naar de woonkamer liep.
Er was ook niemand in de woonkamer!
Waar konden ze zijn!
Dat ze naar het kantoor waren gegaan leek Jan erg onwaarschijnlijk. Eén van de slaapkamers boven was een mogelijkheid. Maar als ze naar een slaapkamer waren gegaan, dan lag de grote slaapkamer beneden, toch veel meer voor de hand?

Jan opende de deur naar de hal, waar zich in de tegenoverliggende muur de deur naar de grote slaapkamer van Fleur en Brian bevond.
De deur van de slaapkamer stond open! En voor hij zich helemaal realiseerde wat hij zag, stond Jan al in de slaapkamer.
Fleur zat op haar knieën voor zijn vrouw, die op haar rug dwars over het grote bed lag. Met haar hoofd in de schoot van zijn vrouw.
Ook al kon hij het niet zien, het was Jan wel duidelijk dat Fleur bezig was zijn vrouw te beffen.
Fleur was net zo naakt als zijn vrouw, en als Brian, die bij het hoofd van zijn vrouw op het bed zat.
Voorzichtig liep Jan de slaapkamer binnen, om niemand te storen.
Brian keek op. Hij gaf Jan een vette knipoog toe hij nieuwsgierig en opgewonden in het kuipfauteuiltje ging zitten toekijken wat zich op het bed allemaal afspeelde.

Iris lag met gesloten ogen op haar rug dwars op het bed. Met haar benen wijd gespreid, zodat de mond van Fleur alle ruimte had om aan de kut van zijn vrouw te likken en te sabbelen. Zodat een eindeloze stroom van elektrische schokjes vanuit haar klitje door haar lichaam stroomde, dat alweer begon te tintelen en te sidderen.
Iris werd niet uit haar concentratie gehaald doordat een een verbaasde Jan de slaapkamer binnenkwam, die begerig toekeek naar wat het oudere echtpaar met haar aan het doen was.
Ze werd wel uit haar concentratie gehaald doordat Brian voorzichtig haar hoofd opzij draaide, in zijn richting.

Verbaasd voelde ze hoe Brian zijn harde piemel tegen haar wang sloeg.
“Open je mond” fluisterde hij tegen Iris.
Jan keek verrast! Dat zou Iris nooit doen! Hoe vaak hij ook had geprobeerd haar over te halen hem te pijpen, ze had het altijd geweigerd. Omdat ze het vies vond! Zelfs als hij zich zorgvuldig waste, met extra aandacht voor de reinheid van zijn kleine heer, dan bleef Iris het nog steeds vies vinden.
Maar tot zijn verbazing en ontzetting zag Jan hoe zijn vrouw gehoorzaam haar mond opende en toestond hoe deze vreemdeling zijn piemel in haar mond stak!
“Zuig!” commandeerde Brian.
Waarop Jan tot zijn verbijstering zag hoe Iris haar wangen naar binnen zoog als bewijs dat ze aan de dikke piemel in haar mond begon te zuigen alsof het een lolly was.

Ze had nog nooit een piemel in haar mond gehad! Ze had nog nooit de zweem van urine en van voorzaad op haar tong geproefd.
Thuis, in bed bij Jan had ze het een walgelijk idee gevonden om de piemel van Jan in haar mond te nemen. Zeker als hij daar op aandrong nadat hij haar met dat ding had geneukt en hij wilde dat zij hem weer hard zou maken door hem in haar mond te nemen. Zodat hij haar nog een keer kom neuken. En dan iets langer, zodat zij ook klaar zou komen.

Maar van de dikke en lange piemel van Brian, die keihard in haar mond zat walgde Iris niet.
Alsof het volkomen normaal en natuurlijk was, had ze de piemel van Brian in haar mond genomen, en was er op begonnen te zuigen alsof het een lollie was.
“Sluit je verrukkelijke rode lippen om mijn neukstaaf!” commandeerde Brian. “En ga met je mond heen en weer over mijn pik!”
In de houding waarin Iris op haar rug op het bed lag, met het hoofd van Fleur tussen haar gespreide dijen, viel het niet mee om zich op de verrukkelijke mond van Fleur op haar kutje te concentreren en tegelijk aandacht schenken aan de piemel van Brian in haar mond.

Tot haar teleurstelling voelde Iris hoe Fleur haar mond van haar kutje haalde, en aan de kant waar Brian op het bed zat, naast haar op het bed ging zitten.
Waarop Brian zijn piemel uit haar mond trok en opstond van het bed.
Zodra de mond van Iris leeg was, drukte Fleur haar mond op die van Iris, en kuste haar gretig.
En terwijl de beide vrouwen elkaar sekshongerig en geil kusten, liep Brian om het bed in ging op zijn knieën voor het bed zitten. Tussen de wijd gespreide dijen van Iris.

Zijn harde piemel stak recht vooruit naar het kutje van Iris, die haar benen uitnodigend had gespreid, zo wijd als ze kon.
Brian zat op zijn knieën op de slaapkamervloer. Rechtop, tussen Iris haar dijen. Zijn harde, dikke en lange piemel met zijn grote, glanzende eikel, stak recht vooruit, naar Iris haar kutje.
Brian nam zelf zijn piemel in zijn hand en leidde hem naar het heerlijke natte, jonge kutje, dat af en toe samentrekkend, voor hem beschikbaar was.
Met zijn piemel in zijn hand leidde hij zijn grote, glanzende eikel tussen de schaamlippen van de jonge vrouw.
Waarna hij zijn piemel losliet en zijn handen op haar heupen legde.
Om dan zijn piemel rustig, maar onweerstaanbaar en onverbiddelijk centimeter na verrukkelijke centimeter in het goddelijke kutje van Iris te duwen.

Vanuit het clubfauteultje keek Jan met open mond toe, hoe de harde piemel van de andere man centimeter na centimeter in het strakke kutje van zijn vrouw verdween.
Intussen had Fleur de kus met Iris afgebroken, en was ze van het bed opgestaan om naar Jan toe te gaan. Die, alsof hij gebiologeerd was, naar het kutje van zijn vrouw staarde, waar Brian zijn piemel nu met rustige stoten in op en neer bewoog.
Hij reageerde niet toen Fleur op haar knieën voor hem ging zitten. Hij reageerde ook niet toen ze zijn benen bij zijn knieën uit elkaar boog en dichter naar hem toe kroop.
En hij reageerde evenmin toen hij voelde hoe de vingers van Fleur zijn broek losmaakten. Hij hield alleen zijn adem even in, toen Fleur haar hand in zijn gulp stak en haar vingers zijn als een razende kloppende piemeltje aanraakten.
Terwijl hij zijn ogen gefixeerd hield op de harde, dikke en lange piemel van Brian, die met de regelmaat van een zuigerstang in de kut van zijn vrouw op en neer bewoog, liet hij Fleur zijn gang gaan terwijl ze zijn piemeltje uit zijn broek haalde.

Natuurlijk was Brian zich er van bewust dat Fleur zijn broek had losgemaakt. Dat Fleur zijn piemeltje uit zijn broek had gehaald. Natuurlijk voelde hij. hoe haar slanke vingers zijn harde, kloppende piemeltje omsloten.
Maar Jan was zich er pas van bewust dat Fleur zich voorover boog toen hij opnieuw zijn adem in moest houden, nu omdat Fleur zijn harde, dunne, iets meer dan tien centimeter lange piemel in haar mond nam. Toen haar lippen zich rondom zijn schacht sloten. Toen zijn piemeltje al voor meer dan de helft in haar mond zat.

“Oh! mijn God!” kreunde Jan.
Maar alleen Fleur hoorde hem. Terwijl ze met een schuin ook naar de harde piemel van haar man keek. Die in een gelijkmatig tempo met diepe stoten in de kut van de jonge vrouw op en neer ging, paste ze haar activiteiten met haar mond over de piemel van de jonge man aan om hem opgewonden te houden zonder hem te laten klaarkomen.

Jan raakte helemaal buiten zinnen van genot door de mond van de vrouw rondom zijn harde piemel!
Steeds opnieuw zoog en likte ze aan zijn piemel. Die voor zijn gevoel nu zo groot, zo hard, en zo dik was, dat hij het gevoel had alsof zijn piemel als een worstje in de braadpan zou openbarsten.
Zijn piemel was zo hard en zo dik en groot, en lang dat het bijna pijn deed. Dat het vast en zeker pijn had gedaan als datzelfde gevoel niet zo verrukkelijk lekker was!
Hij werd er helemaal gestoord van dat ze steeds als hij op het punt stond om in haar mond klaar te komen, haar mond van zijn piemel haalde. Zodat die in de koude open lucht de ergste hardheid steeds opnieuw verloor.

Zich niet bewust van wat zich allemaal afspeelde in de slaapkamer, liet Iris zich genietend op haar rug op het bed liggend, met haar ogen gesloten en met haar benen wijd gespreid, door de oudere man neuken.
Nadat Fleur hun kus had afgebroken en haar mond van de mond van Iris had afgehaald, was Iris zich na een kort gevoel van teleurstelling helemaal gaan concentreren op de harde piemel die in haar kutje zat. Waar Brian haar intussen met wat minder regelmaat, onrustig, met soms harde, soms snelle, en soms diepe stoten in haar kutje, bezig was te neuken.

In tegenstelling tot Iris, was Brian zich er wel van bewust dat zowel zijn vrouw als de echtgenoot van de vrouw die hij neukte, allebei toekeken hij zijn piemel met wilde, en onregelmatige stoten in de kut van het jonge vrouwtje op en neer bewoog. Zoals Brian zelf ook keek naar zijn piemel keek, die hij in en uit haar strakke, jonge kutje bewoog.
Hij voelde hoe zijn sperma zich in de zaadbuis opstuwde, en hij stootte zijn harde piemel nog één keer tot aan zijn testikels in het wondermooie, zachte, jonge kutje.
Waarna hij met zijn harde piemel diep in haar kutje schokkend, op een verrukkelijke manier klaarkwam.

Hij voelde het jonge lichaam van de vrouw onder zich schokken, terwijl haar heerlijke kutje zich samentrok rondom zijn intens aanvoelende piemel. Waaruit de ene straal sperma na de ander in haar verrukkelijke kutje spoot.
Hij wachtte tot het trillen van zijn nog steeds keiharde piemel voorbij was, voor hij hem nat van zijn eigen sperma en de sappen van haar geile kut, glinsterend in het licht van de lamp, uit haar spastisch samentrekkende spleetje trok. Waarna hij opstond en een meter opzij en achteruit stapte.

“Nu is het jouw beurt!” fluisterde Fleur.
Ze had, net als Jan, gespannen en met toenemende opwinding zitten toekjken hoe haar man in het kutje van de jonge vrouw klaarkwam. De vrouw van Jan, die zelf met open mond en grote ogen naar de van haar kutsap glanzende, natte uit haar kutje getrokken piemel van Brian keek, nadat die in haar kut was klaargekomen!
Hij had zijn sperma in de kut van zijn vrouw gespoten!
Die gedachten was zo overweldigend dat zijn piemel schokte, en een kloddertje sperma uit het gaatje in zijn eikel tevoorschijn kwam dat aan zijn eikel bleef hangen.

“Nu is het jouw beurt!” herhaalde Fleur fluisterend.
Waarop Jan eerst verdwaasd rechtop ging zitten en naar het lokkende, natte open kutje van zijn vrouw keek voor hij opstond en naar haar toe liep. Om op zijn knieën voor haar te gaan zitten.
Met zijn harde, in vergelijking met die van Brian dunne piemel, die door Fleur uit zijn broek was gehaald, recht vooruit.
Zijn dunne piemel die hij zonder moeite tussen de samentrekkende schaamlippen van zijn vrouw in haar kutje op en neer begon te stoten!

Mijn God! Het was alsof hij in de hemel was!
Het warme, vochtige holletje dat haar kutje was, omsloot zijn piemel als een handschoen om de vingers van een hand.
Zijn lichaam reageerde volkomen automatisch! Volkomen instinctief.
Jan bewoog zijn heupen vooruit en weer achteruit. Een beweging die hij herhaalde.
Hij voelde hoe zijn piemel diep in het kutje van zijn vrouw begon te schokken! Hij voelde hoe hij ejaculeerde! Hij voelde hoe zijn sperma uit zijn piemel schoot bij elke schok van zijn piemel in haar heerlijke, verrukkelijke, goddelijke kutje!

En toen was het voorbij.
Jan liet zich iets voorover leunen. Met zijn bekken tegen het bekken van zijn vrouw steunend bleef zijn snel verslappende piemel nog even diep in haar kutje zitten.
Tot hij weer bij zinnen kwam.
Hij geneerde zich toen hij besefte dat hij onder de toeziende ogen van Brian en Fleur met zijn vrouw had geneukt, en in haar was klaargekomen. Hij voelde zich ongemakkelijk toen hij zijn piemel uit het kutje van zijn vrouw trok, en kwam beschaamd en gegeneerd overeind kwam. Hij stopte het slappe worstje dat zijn piemel was geworden snel achter zijn gulp. Die hij meteen dicht knoopte.

Iris lag nog steeds languit dwars over het bed van Brian en Fleur. Die allebei naar haar keken.
Naar het blozende, naakte lichaam van de jonge vrouw, dat bevredigd, genietend van de nagloed van de meerdere orgasmes die ze had ervaren op haar rug lag. Met haar benen wijd, met een glimlach om haar mond en met een twinkeling in haar ogen, die van de één naar de ander keken!
“Dank je!” fluisterde ze. “Dank jullie allemaal! Het was verrukkelijk!”
Jan liep op het bed heen. Hij knielde met één been op het bed en boog zich over Iris heen. Die hij een kus op haar mond gaf.
Waarna Iris haar armen om zijn nek sloeg toen hij haar van het bed optilde en in zijn armen de slaapkamer uit droeg, en de trap op naar boven, naar de logeerkamer.
Waar hij met één hand de dekens open sloeg en Iris op het bed neerlegde, daarna zichzelf uitkleedde en bij haar in bed kroop.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7932 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Echtpaar zoekt … deel 3.”

Plaats een reactie