BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Heerlijke dat mijn Passie weer kan 2

Was echt super fijne en drukke vrijdag avond geweest waarbij ik flink wat mooie blikken van Wilma had gezien kon deze leuke meid niet door de storm alleen op de fiets naar huis laten gaan vond ik was de bewuste vrijdag avond van de enorme storm die tot veel overlast zorgde maar was prima avond voor de boekingen van de Hotelkamers bij ons op het werk .

Had tot tien uur gewerkt en was een meer dan fijne werkdag geweest en deed nog even mee helpen bij het gereed maken van de zaal voor het ontbijt van morgen ochtend waar alles weer waar Wilma zojuist voor was gevraagd te helpen door het hoofd van bediening die ook haar heel hoog had zitten weet ik van JOS de Chef KOK.

Super fijn dat je even ook mee helpt Karel waren haar letterlijke woorden , Samen je ding doen met je naaste collega is wel mijn ding hoor mooie meid en ben je weer een klein beetje tot jezelf kunnen komen vond het geen enkel probleem even mee te helpen hoor is toch niemand die op mij wacht ben van aan pakken en door gaan in mijn werk .

Bart komt als Hoofd Manager van het Hotel even kijkje nemen of het zijn goedkeuring kan hebben en vraagt aan Wilma of zij morgen een paar uur eerder kan starten en als het probleem zou zijn om thuis te komen met deze storm wel een kamer voor haar zou willen regelen hier op het Hotel .

Mag ik daar even over na denken denk dat ik wel mogelijk met Karel wat kan regelen en plannen voor morgen ochtend hij heeft namelijk ook de op start van de keuken en is elke ochtend als een van de eerste hier binnen als jij nog lekker onder je dekbedje ligt denk ik zomaar met een leuke glimlach weet zij echt de juiste snaar bij Bart te raken .

Ik vraag Wilma of ze er voor open staat om de nacht bij mij door te brengen en geef haar een handvat om haar ouders te bellen dat ze deze avond niet thuis komt door de storm op Hotel blijft slapen en Bart geeft zijn toestemming om daar mee in te stemmen en belt als hoofd Hotel Manager haar pa & ma dat hij het onverantwoord wind dat zij door deze storm op de fiets naar huis gaat totaal onverantwoord .

Bart weet donders goed dat ik haar meer dan leuke meid vind en door mijn stage periode met hem hier ben terecht gekomen als tweede man na Jos de chef van de keuken doe ik erg graag wat voor terug morgen hoor en gaan samen met elkaar naar de hotel omkleed ruimte waar ik met haar eens leuke avond nog te gemoed ga hoop ik en binnen paar tellen is Wilma totaal in haar string en veel te klein BH naast mij komen staan die kloten bh gaat nu in de KLIKO hier dan maar geen bh aan hoor zal jij denk zomaar geen moeite mee hebben en kijk mijn oogjes uit naar die paar prachtige mooie stevige dingen van haar die prachtige manier geheel met zeer weinig aan tegen mij aan komt staan dit heb je wel meer dan verdiend hoor Karel wacht jou nog een fijne en heerlijke avond samen .

Zie dat mijn boxer een natte plek heeft waar mijn pik lekker aan het groeien is door haar en hoor haar zeggen weet wel denk ik dat jij daar een flinke grote hebt volgens mij en binnen e 1 ruk ligt hij op de grond door Wilma en springt de vrije ruimte in .

Jeetje is echt een flink groot Piemel hoor Mannetje heb daar nog nooit zoiets groot tussen gekregen zeker de laatste twee jaar is daar niks meer bij naar binnen gekomen en zou er voor open staan om bij jou daar eens weer mee te kunnen genieten en wil nu ook wel erg graag eens dat voelen en proeven hoe dat lekkere dikke ding in mijn mondje voelt.

Jezus wat doe je daar WILMA en sta als een volwassen jongen te genieten van haar fijne en heerlijke handen daar tussen mijn benen ,dit heb jij meer dan verdiend knul.

Ruk dat kleine stukje stof van haar door midden en weet niet wat ik zie dat zij bijzonder nette dame is met een mini dun klein streepje tussen haar benen en daar eens fijn en tedere manier mijn mooie grote handen zijn werk laat doen bij haar en met een O E R gil zij binnen paar tellen begint te kreunen en heerlijke klets nat daar alle sappen naar buiten komen weet niet wat mij overkomt bij deze pracht meid die echt onwijs strak daar nog aan voelt dat is wel een ding wat heel erg zeker is voor mij .

Wilma weet niet wat haar overkomt dat ik dit bij haar weet op te wekken en bijna direct lekker staat te genieten hier op de kamer waar wij samen heden ochtend echt voor het eerst elkaar in lingerie hebben gezien en wilde echt graag haar eens laten zien en voelen wat zij voor mij weet los te maken van binnen .

Jeetje was echt niet gewoon wat jij daar bij mij deed zojuist Karel is echt een dingetje voor mij is mij nog nooit eerder overkomen dit en vond het super fijn en heerlijke momentje samen hoor !!!!

Gaan samen naar beneden en komt met een rood hoofd naar de Receptie lopen was echt een super fijne werkdag tot morgen allemaal en geef Karel dikke zoen en laat zien dat wij wel meer voor elkaar voelen en voel dat zijn handen lekker mijn billen vast pakken .

Zal weinig slapen deze nacht man wil echt wel eens mijn te kort aan intiem samen zijn van de laatste weken en maanden even gaan goed maken met jou schat .

Ben echt wel te vinden voor een samen zijn bij jou thuis en dan maar geen bh aan morgen naar het werk heb nog wel een strakke sport bh bij mij waar mijn mooie knopjes lekker door heen komen als jij weer eens fijn mij weet te raken mmmm

Hoor snel weer van mij hoe dit verder afloopt tussen WILMA en mij .

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 3709 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Heerlijke dat mijn Passie weer kan 2”

  1. Nog altijd heel verwarrend en met fouten, dit steekt echt tegen.
    Neem eerst je verhaal volledig door en probeer je in de plaats te stellen van diegene die dit leest en of hij het gaat begrijpen.

Plaats een reactie