BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Heerlijke dat mijn Passie weer kan

Had vanaf mijn Stage periode hier mijn Hotelschool als Jonge knul hier alles geleerd en nu mij weten op te werken als K O K .

Was echt een fijne keurige Horeca gelegenheid en was na de Corona pandemie weer flink druk met gasten en deed erg graag extra mijn stinkende best om weer flink te knallen in de keuken met Jos en de hulp die net als mij zijn praktijk sessie voor hotelschool deed .

Ik Karel deed meer en deel de op start van de Keuken en was de hele week super vroeg op het werk aangekomen met een Bakkie koffie beginnen was altijd vast prik bij ons op het werk was een vaste gewoonte met je fijne &leuke meiden van ons je ding doen deed steen vast elke ochtend voor het eerste even lekker mijn ding de frituur op starten zodat ik hem even kon nakijken of hij nog wel goed genoeg was volgens de norm hou er niet van om met oud vet te werken .

Ging na de koffie naar boven om mij even in mijn werk kleding te doen verkleden net als de nieuwe dame Wilma die net twee dagen hier werkte en vroeg haar of zij er moeite mee had dat ik mij naast haar deed omkleden vond dat ze het echt super deed voor een jonge meid die totaal niet gewend was in deze wereld te werken kwam van geheel ander iets af had ik begrepen van Jos .

Vroeg haar of ze haar draai een beetje kon vinden boven op de kamer waar wij samen waren en kreeg een super leuke reactie van haar ben echt bewust deze kant op gegaan waren haar woorden was in kloten periode voor haar geweest was weer SOLO en wilde eens iets heel andere weg inslaan waar zij prima haar ei in kwijt kon wilde gewoon weer lekker keurig haar ding doen met gasten werken en lekker volle vaart aan het werk gaan zodat zij eens een beetje rust kreeg in haar hoofd .

Zonder enige Genre trok zijn haar trui over haar hoofd en zat even kort vast met de sluiting van haar BH en hielp haar direct met deze lastige dingen was echt wel even slikken voor mij was enkel gekleed in mijn boxer en totaal ontbloot body wat ik daar te zien kreeg was echt een paar prachtige mooie stel jonge borsten waar echt niks mis mee was met een super leuk kleine drukkers er ophad zitten prachtige naar buiten staande dingen die zij geheel strak mij deden aan kijken als een paar kijkers ……

Super lief dat jij me even hielp hoor was echt weer een erge domme actie van mij deed precies de verkeerde BH aan deze ochtend niet erg maar heb vast wel eens meer een paar kleine vrouwen tieten gezien denk ik Karel .

Nou ben sinds 18 maanden weer single en woon net op mijzelf hier tien minuten vandaan met de auto heb wel een kleinere zusje maar die is voor haar opleiding uit huis gaan wonen dus om heel eerlijke manier de zaken te benoemen ben je prachtige meid hoor Wilma .

Dank je wel man en vind het echt super fijn dat je zo open &oprecht naar mij bent ben van erg fijne komaf en heb thuis maar te luisteren naar mijn ouders en vind dat soms wel eens erg moeilijk weer mij aan te passen naar hun normen en waarde maar heb god zij dank weer onderdak sinds mijn relatie van twee half jaar naar de Kloten is gelopen .

Wil erg graag weer eens iets voor mijzelf hebben maar daar is door de huidige huizen markt een lastig verhaal doen samen ons snel omkleden en kan niet laten om eens even te kijken als Wilma haar string aan doet hier naast mij ……

Beviel het jou een beetje Karel wil graag netje en goed voor de dag komen hier dus een string is dan wel een must voor mij ze moesten thuis eens weten dat ik jou bij zijn mij string doe aan trekken mag alles van mij weten en zien hoor vind je echt super collega hoor en ben echt weg van jou manier van koken en hoe je het doet met op starten hier geeft mij een warm welkom en kijk er dan ook echt naar uit om eens een keer samen een keer iets af te spreken heb gewoon een zwak voor blonde jongens zoals jij die zich netjes doen voorstellen en niet te moeilijk doen als er een collega in nood is met omkleden .

Ja ben nu eenmaal erg snel opgewonden in het bij zijn van leuke mannen zoals jij dat was dan ook niet zo raar dat mijn tepels direct gingen staan als jij me deed helpen met los maken van bh die vast in mijn trui zat is hele oude veel te kleine BH en moet nog steeds eens op zoek naar een mooie passende nieuwe .

Lopen de trap af naar beneden en geef Wilma dikke knuffel kan altijd bij mij terecht hoor druk haar mijn mobile nummer op het bier viltje gezet voor haar en zal er altijd voor je zijn lieverd ….

Dikke tranen laat Wilma de vrije loop en krijg direct hulp van de Hoofd Manager van het restaurant wat er los was vroeg hij en geeft aan wat zij mee maakt de kloten tijd die achter haar licht kom op meid ga maar even naar de keuken en laat Karel je maar even hulp bieden die is echt een topper in dat soort dingen super sociaal persoon die ook van jou leeftijd is en denk dat jullie mogelijk wel een band en klik hebben als ik mij niet vergis was het meer dan fijn en leuk boven tussen jullie twee .

Ja klopt hij heeft mij direct zojuist geholpen met de bh die vast zat in mijn trui en vond het echt top van hem dat mijn sluiting deed los maken en mag echt alles van mij zien en wie weet ook wel eens even vast houden zo direct .

Karel heeft alles prima door en loopt in een sneltrein vaart naar haar toe toe maar Wilma laat het maar de vrije loop kan alle dingen met mij delen hoor vind je echt een super leuke meid en meer dan dat alleen hoor help mij maar even met de dingen uit de vriezer halen .

Jezus wat een kou komt daar uit zetten en zie dat mijn tieten weer lekker gaan staan met jou is echt niks mis mee hoor en wil erg graag meer dan collega met jou zijn doet echt meer dan niks met mij hoor dat jij binnen uurtje twee keer snoei harde dingen weet te bezorgen zegt wel wat jij bij mij los maakt hoor .

Gaat het weer allemaal een beetje Wilma vraagt Jos die de Chef ik de keuken is ben echt een super mooie dame die wel meer dan niks doet met ons twee weet wel dat ik vader ben maar hij is nog maagd denk ik zomaar heeft nog nooit een echt relatie gehad en staat open voor jou schat ik in .

Hoe dit verder afloopt lees je in deel 2

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 3815 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Heerlijke dat mijn Passie weer kan”

Plaats een reactie